innebandylubbor

Suuri testi: Salibandymailat

Lapa, grippi ja paino vaikuttavat salibandymailan laatuun. Olemme testanneet tämän syksyn suosikit!

 ja  – testasimme kaikkein suosituimpien merkkien salibandymailat!

SUORAAN OSTOKSILLE: 

Ota huomioon seuraavat asiat 

  • Flex kertoo kuinka paljon maila taipuu – mitä korkeampi flex-arvo, sitä pehmeämpi varsi on ja näin voit helpommin materiaalin avulla saada vauhtia palloon, pehmeyden tuomalla kimmoisuudella.
  • Jäykempi varsi mahdollistaa kovemmat laukaukset ja syötöt – sillä olettamuksella, että sinulla on vaadittava voima ja tekniikka hyödyntää tätä materiaalia. Jos voima ja tekniikka eivät ole täysin kohdallaan, saat enemmän irti pehmeämmästä mailasta.
  • Kun seisot suorana ja pidät mailaa vartalosi edessä, mailan tulee ulottua navan ja rintalastan väliin. HUOM! Muista laittaa kengät jalkaan, kun mittaat.
  • Monien mielestä hieman pidempi maila mahdollistaa paremman vedon, kun taas lyhyemmällä mailalla on helpompi hallita palloa. 
  • Flex sekä mailan pituus ovat makuasioita, mutta yleisesti suositellaan pehmeämpää, lyhyempää mailaa junioreille ja naisille, kun taas jäykemmät mallit sopivat paremmin miehille. Muista kuitenkin aina luottaa omaan vaistoon!

zone

Eri mallit: 

 ja 

Flex: 28

Sopii: Pelintekijälle

Testipaneelin mielipide:

Tässä on kaikin tavoin helposti pelattava maila. Varsi on pehmeä, mukautuva ja tämä koskee myös mukana tulevaa lapaa. Tosin tämä ei ole ensimmäinen asia, johon testipaneeli kiinnittää huomiota.

– Ensimmäinen huomaamani asia on mailan keveys. En ole koskaan pelannut näin kevyellä mailalla! yksi testaajista sanoo yllättyneenä.  

Huono puoli näin pehmeässä ja kevyessä mailassa on, että vetojen ja tärkeiden syöttöjen tekeminen on hieman haastavaa.

– Jos olet tottunut jäykempään mailaan ja etenkin kovempaan lapaan, on olemassa riski, että mielestäsi Maker Air Superlight -malli on liian pehmeä, yksi testaajista huomauttaa.

Ei, tämä ei ole maila, jolla vedetään kovia vetoja maalia kohti kauempaa -  sen sijaan Zonen maila sopii harhautuksia suosivalle hyökkääjälle, joka mieluummin pitää palloa hallussa kuin laukoo maaliin. Lavan kulma on juuri sopiva, että pallo pysyy hyvin hallinnassa niin rystyllä kuin kämmenelläkin.

– Voisin ehdottomasti kaivaa tämän mailan esille, kun on rangaistuslaukauksen aika. Lapa on litteä ja pallonhallinta tottelevainen, joten pallon saisi suhteellisen helposti nostettua maaliin, yksi testaajista väittää, mutta muut testipaneelin jäsenet eivät ole yhtä vakuuttuneita.

– Mielestäni mailassa on aika "tahmea" lapa - se houkuttelee hallitsemaan palloa vähän liikaakin, sen sijaan, että se ajaisi palloa eteenpäin kämmeneltä tai päästämään irti.

Hmm... no, kaikkea ei voi pistää mailan piikkiin, osa testaajista toteaa.

epic superskin pro

Eri mallit:  ja 

Flex: 29

Sopii: All around -pelaajalle

Testipaneelin mielipide: 

Tässä Unihocin salibandymailassa on itseasiassa enemmän flexiä kuin ylläolevassa Zonen mailassa, mutta se koetaan jäykempänä – ehkä sen vuoksi, että mukana tuleva lapa on yhtä luokkaa kovempi. Se tarjoaa miellyttävän sekoituksen useampia ominaisuuksia.

– Mielestäni tässä on täydellinen sekoitus vetomahdollisuutta ja pallonhallintaa, yksi testaajista sanoo ja lisää:

– Painopiste on lähempänä lapaa, mikä antaa lisävauhtia syöttöön ja vetoon. 

Alemman painopisteen ja kovemman lavan ansiosta sinun tarvitsee työskennellä hieman pehmeämmin palloa vastaanotettaessa. Jos olet vasta-alkaja tai tottunut pehmeään lapaan, saatat tarvita hieman totuttelua. Kun taas olet saanut tekniikan kohdilleen, lapa tarjoaa vain hyviä ominaisuuksia.

– Tämä maila sopii niille, jotka pitävät hyökkäävän pelin keskipisteenä olemisesta. Kuljetat palloa, taklaat vastustajia ja ehkäpä jopa lauot kohti maalia! Tässä on yksinkertaisesti erinomainen all round -maila.

Suhteellisen kova lapa ei ole oikeastaan erityisen käyrä tai kaareva - jos haluat tietynlaisen pidon, täytyy sinun muokata lapaa itse. Lapa on alapuolelta "uritettu", minkä ansiosta kitka maata kohden pienenee. Tämän lisäksi suunnittelu on toinen asia, jonka testipaneeli nostaa esille erityisen positiivisena. Kultaiset yksityiskohdat ovat kuin piste iin päälle! Muutoin Unihocin mailasta sanottakoon, ettei se paina paljon eikä vähän.

– Se on kaukana kevyimmästä mailasta, jolla olen pelannut, mutta se on mielestäni silti aika mukava, yksi testaajista sanoo ja jatkaa:

– Korkealla flexillä varustetuista mailoista tulee helposti liian kevyitä, jolloin niillä on vaikea vetää. Tässä on hyvä, tasapainoinen sekoitus.

iconic titan straight edge

Eri mallit:  ja 

Flex: 29

Sopii: Aloittelijalle

Testipaneelin mielipide:

Testaajiemme mielestä parasta tässä mailassa on se, ettei se vaadi lainkaan totuttautumista.

– Lavalla on erittäin helppo pelata, eikä minun tarvitse tehdä mitään lavalle, jotta pallo istuisi sitä vasten niin kuin sen kuuluukin, yksi testaajista kertoo ja tarkentaa:

– Toisin sanoen tämän mailan kanssa sinun ei tarvitse olla Anna Wijk päästäksesi avustamaan maalinteossa. Myös pito on hyvä ja maila on erittäin kevyt, minkä aniosta se soveltuukin loistavasti hieman vanhemmille naispelaajille, junioreille sekä osalle vanhemmista miespelaajista.

Näin helposti pelattavan mailan huono puoli on, että se voidaan kokea turhan yksinkertaiseksi kehittyneemmälle pelaajalle. Lapa antaa melkein liikaakin anteeksi, mikä aiheuttaa sen, että palloa on vähän liian mukava rullailla kämmeneltä rystylle ja takaisin. 

– Jos olet puolustaja ja etsit kunnon "taistelumailaa", tämä ei välttämättä ole paras malli sinulle. Sinun täytyy vähintään vaihtaa lapa kovempaan malliin, yksi testaajista huomauttaa, mutta lisää:

– Tämä maila on erinomainen all round -pelaajaalle, joka arvostaa helposti pelattavaa mailaa, jossa on suotuisa lapa. En ole tekninen pelaaja, mutta tunsin itseni todella taitavaksi tällä Unihocin mailalla.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä mainittakoon, että varressa on uria, joiden tarkoitus on antaa mailalle kevyt curve-vaikutelma.

epic edge curve

Eri mallit:  ja 

Flex: 26

Sopii: Maalintekijälle

Testipaneelin mielipide:

– Paras maila, jota olen koskaan kokeillut, yksi testaajista toteaa muutama sekunti sen jälkeen, kun hän on suorittanut testin ensimmäisen harjoituksen.

Tämä Unihocin maila on selkeästi jäykempi kuin yllä olevat mallit, ja siinä onkin flex-arvona vain 26. Tämän lisäksi varsi on niin kutsuttu curve, eli se ei ole täysin suora vaan hieman käyrä alaosasta. Perinteisesti se on ominaisuus, joka tekee mailasta vaikeammin pelattavan ja jäykemmän.

– Mielestäni maila tarjoaa hyvän pallonhallinnan, vaikka se on curve, ja luonnollisesti tällä on erittäin hyvä vetää laukauksia!

Unihocin salibandymaila saa kehuja myös kromatusta pinnasta, jonka ansiosta maila erottuu joukosta, kerää kaikki tyylipisteet ja edustaa uudenlaista ajattelua suunnittelun suhteen.

– Huomasin yhden asian – mukana tuleva grippi on loistava! Mielestäni se on aika epätavallista.

Tässä on siis täydellinen maila niille, jotka tunnustavat olevansa sen verran nirsoja, että heti kotiin päästyään aloittavat uuden mailan tuunaamisen (hups... moni testaajista tunnistaa itsensä tästä kuvauksesta). Muutoin se on selkeästi vetomaila maalintekijälle, jolla on silmää maalintekopaikoille eri puolilta kentää. Kova lapa antaa hyvän vauhdin myös niihin vetoihin, jotka tehdään kauempana maalista. Tosin maila ei ole se kaikista helppokäyttöisin.

– Tämä maila sopii niille, jotka ovat pelanneet jo tovin, sillä se ei ole niin anteeksi antava kuin yllä olevat mallit.

tourlite

Eri mallit: .

Flex: 27

Sopii: All round -pelaajalle

Testipaneelin mielipide:

Tässä on kaikin tavoin erittäin kevyt maila, mikä koskee niin vartta kuin lapaakin. Tämän ansiosta maila tarjoaa miellyttävän tasapainon pelatessa, ja tekee siitä helposti pelattavan. 

– Kaikki voivat käyttää tätä mailaa, se on todellinen all round -malli. Saat hyvän tuntuman palloon, sillä lapa on niin kevyt ja jopa veto on yllättävän hyvä pehmeästä lavasta huolimatta, yksi testaajista sanoo, mutta toinen ei ole ihan samaa mieltä:

– Minulla on sama ongelma kaikkien Q1-lapojen kanssa. En pidä reunasta, sillä se on aika pieni eikä siinä ole mitään muotoa. Sen vuoksi pallolla on tapana liukua pois, kun yritän tehdä korkean, kovan vedon.

Jos olet pelannut Salmingin klassisella Q1-lavalla aiemmin, tiedät, että ne ovat yleensä aika ylöspäin kallistuvia. Tämän vuoksi tarvitaankin tietynlaista tekniikkaa, jossa nojaat mailan yli vetäessä, jotta pallo pysyy oikessa korkeudessa. Jos sinun taas on vaikea saada korkeutta syöttöihisi, tämä maila on täydellinen valinta.

– Pidän myös mailan mukana tulevasta gripistä. Se on erittäin tahmea ja antaa hyvän pidon, yksi testaajista kertoo.

Suunnittelu saa myös hyvän arvosanan – yksiväriset salibandymailat näyttävät olevan syksyn vallitseva trendi! Mainitsemisen arvoista on myös se, että Salming itse kuvailee mailaa kestäväksi. Siihen testipaneelin on vaikea ottaa kantaa vain muutaman kokeilun jälkeen, mutta muutamien viikkojen pelien jälkeen maila on ainakin yhtenä palasena.

– Tässä voi olla oikea malli minulle, sillä yleensä käytössäni rikkoutuu muutama maila joka kaudella! yksi testipaneelin jäsen huudahtaa ilahtuneena, ja selittää:

– On hyvin masentavaa vetää kunnon veto ja lyödä rikki maila saman tien. Se on myös kallista!

superair light

Eri mallit:  ja .

Flex: 27

Sopii: Useimmille pelaajille

Testipaneelin mielipide:

Tämä Zonen maila sopii useimmille pelaajille. 27 flex-arvona on normaali lukema miespelaajille, mikä on hieman matalampi kuin naispelaajilla yleensä on. Lapa on kuitenkin erittäin pehmeä tämän flexin mailalle.

– Lapa ei tunnu yhtä kaarevalta kuin esimerkiksi Hyper-mallissa (alempi malli, toim. huom.), mikä tekee pallonhallinnasta helpompaa etenkin rystyllä, yksi testaajista toteaa.

– Muutoin se on erittäin kevyt ja näppärä malli, jossa on hyvä pito! Tämän ansiosta se sopiikin useimmille pelaajatyypeille ja useimpiin pelipaikkoihin.

Tosin tästä kaikki testaajat eivät ole samaa mieltä.

– Puolustajana, joka tykkää tehdä pidempiä ja kovempia syöttöjä, tämä malli on mielestäni liian kevyt. Se ei tarjoa sitä voimaa, jonka haluan vetoihini.

Toisin sanoen tämä salibandymaila sopii paremmin sinulle, joka mieluummin syötät varmasti kuin niille, jotka laukovat enemmän ja tarvitsevat lisäpainoa mailaan.

– Kuten yllä olevissa mailoissa, tässäkin on uritettu lapa, jonka ansiosta se liukuu miellyttävästi lattialla.

Muuten tästä mailasta voi sanoa, että se on todella hintansa arvoinen. Siedettävään hintaan saat monia todella hyviä ominaisuuksia. Tässäkin mallissa suunnittelu nostetaan esille yhtenä positiivisena asiana. Maila sopii varmasti peliasuusi, pelasit sitten missä joukkueessa tahansa.

hyper composite

Eri mallit:  ja 

Flex: 27

Sopii: Aloittelijalle

Testipaneelin mielipide:

Zone luokittelee Hyper Composite Light -mallin sopivaksi vasta-alkajille, ja testipaneelimme on tästä samaa mieltä. Hinta on juuri sadan euron alapuolella, joten siihen nähden saat hyvin käyttäjäystävällisen salibandymailan.

– Jos aloitetaan negatiivisista asioista, niin tämä maila sopii erittäin huonosti yhteen peliasuni kanssa. Muita mailoja testatessa totuin jo tyylipuhtaaseen, yksiväriseen malliin, yksi testaaja naurahtaa, mutta toinen ei ole samaa mieltä:

– Vai niin? Mielestäni salibandymaila näyttää yleensä tältä ja niin sen kuuluukin. Minulta se saa täydet pisteet Sportamoren hengessä!

Testipaneelin suunnittelua koskevaa erimielisyyttä lukuun ottamatta ei tästä mallista löydy paljoa huonoa sanottavaa. Maila sopii kaikille, pelipaikasta huolimatta, eikä ikäviä yllätyksiä ilmene. 

– Lapa on aika kaareva, jonka ansiosta pallon nappaaminen sekä laukominen on helpompaa, yksi testaaja toteaa ja lisää:

– Mielestäni yleensä tietty lavan kaarevuus tekee rystysyötöistä vaikeampia, mutten kokenut niin tämän mallin kohdalla. Mahtava juttu!

Lapa on suhteellisen pehmeä näin jäykkässä mailassa, mikä tarjoaa anteeksi antavan tunteen. Sinulla ei tarvitse olla Rasmus Enströmin rannetta onnistuaksesi vastaanottamaan kovan syötön nopea tempoisessa pelissä Hyper Composite Light -mallilla. Pallo ei kimpoa pois samalla tavalla kuin kovasta lavasta.

– Varsi on keskijäykkä 27 flex-arvolla, mikä ei tee siitä valikoiman vaikeinta, muttei myöskään helpointa mailaa. Hyvän tekniikan omaavalle nais- tai miespelaajalle mailaa pystyy flexaamaan tarpeeksi vetoja varten.

sense hes

Eri mallit: .

Flex: 25

Sopii: Pelintekijälle

Testipaneelin mielipide:

Ensimmäiseksi testipaneeli kiinnittää huomiota siihen, että tämän mailan lapa on isompi kuin muiden mallien, mikä antaa ison ja leveän kontaktipinnan. Tämä taas on täydellinen koviin vetoihin. Tosin malli ei sovi vasta-alkajalle, sillä näin kovan mailan kanssa ei ole leikkimistä.

– Sanoisin, että tämä maila sopii kokeneemmalle pelaajalle, joka pystyy hallitsemaan hieman haastavampaakin mailaa. Tätä on nimittäin vaikeaa flexata, testipaneeli toteaa.

Tämän Oxdogin mailan flex-arvo on vain 25, joten se sopii parhaiten niille, joilla on hyvä tekniikka tai paljon voimaa. Mailaa ei suositella junioreille tai naispelaajille.

– Matala flex-arvo aiheuttaa jäykkyyden lisäksi myös sen, että se haastaa tekniikan ihan uudella tasolla. Koska maila on niin jäykkä, täytyy pelaajalla olla todella pehmeät ranteet, jotta pallon saa vastaanotettua saumattomasti ilman, että se poukkoile ympäriinsä.

Valitettavasti tässä on testin ensimmäinen maila, jonka teipin pito ei yllä odotusten tasolle.

– Pito jää miinuksen puolelle, heti kun kädet hikistyvät hieman, alkaa ote lipsumaan. Vaihtaisin gripin aika nopeasti toiseen.

Vaikka tämä salibandymaila näyttää isomman puoleiselta, se on oikeastaan hyvin kevyt. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä mainittakoon, että varsi on ovaalin muotoinen, ei siis täysin pyöreä. Se antaa täysin uudenlaisen tunnun, joka jakaa testaajien mielipiteitä. Osa ei enää koskaan tule ostamaan pyöreä vartista mailaa, kun taas osaa suosii klassikkoa.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

4 päivää sitten
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
more news
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

Pohditko Peak Performancen untuvatakin ostamista? Seuraa näitä fiksuja neuvoja, jotta löydät itsellesi täydellisen takin, joka istuu oikein ja säilyy pitkään!

19 sep 2020
Muoti & trendit
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

19 sep 2020
Muoti & trendit
underställ

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

Synteettinen, villainen vai näiden sekoitus? Kari Traa kertoo kaiken tarpeellisen aluskerrastoista ja niiden pesusta.

18 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

Nämä kengät nostavat suorituksesi salibandykentällä täysin uudelle tasolle. Sportamoren testipaneeli on pelannut kauden uusissa sisäpelikengissä.

18 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

Miehistä koostuva testipaneelimme on juossut ja tehnyt nopeita käännöksiä uusissa treenikengissämme, jotka on tarkoitettu sisäliikuntaan. Tässä ovat tämän hetken parhaat salibandykengät!

18 sep 2020
Muoti & trendit