test pulsklockor

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

Etsitkö itsellesi uutta sykekelloa? Olemme testanneet kuusi kelloa – joukkoon kuuluu ainutlaatuisia multisportkelloja sekä lompakkoystävällisempiä perusmalleja.

Kun olet etsimässä uutta sykekelloa käyttöösi, on valinnassa hyvä kiinnittää huomiota erityisesti muutamaan asiaan. Jos tiedät mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä, tarpeisiisi sopivan kellon löytäminen sinulle sopivasta hintaluokasta on helpompaa. 

Tiedätkö jo minkälaisen kellon haluat?

Etäisyys ja vauhti

Meillä kaikilla on eri pituinen askel, joka saattaa vaikeuttaa kellon perusasetuksia nopeuden, askeleen ja etäisyyden suhteen. Muista, että sinun tulee kalibroida mitat niin, että ne vastaavat henkilökohtaista etäisyyttä ja liikettä. Voit esimerkiksi kävellä 400 metrin pituisen reitin tai pidemmän matkan, jonka pituuden tiedät tarkasti. Juokse sitten sama matka ja säädä kellon tulosta matkan oikean mitan mukaiseksi. Voit saada oikean etäisyyden myös yhdistämällä kellon puhelimeen niin, että GPS aktivoituu.

Pulssisensori

Kaikissa testin kelloissa on pulssin mittaus ranteessa, mikä sopii parhaiten aktiviteetteihin, joissa kello voi koko ajan seurata pulssia käsivarresta. Toisin sanoen tämä tarkoittaa treeniä, jossa verenvirtaus on tasaista ja kello on jatkuvassa kosketuksessa ihoon. Vinkkinä onkin käyttää kelloa hieman ylempänä käsivarressa, jolloin sensori pystyy seuraamaan verenkiertoa kudoksen läpi, ja mitä enemmän kudosta on, sen parempi.

Akunkesto

Akku kuluu sitä nopeammin, mitä useampia toimintoja on käytössä. Testissä ilmoitetut ajat on otettu, kun kello on ollut aktiivisessa treenikäytössä, puhelimeen yhdistettynä.

Toiminnot

Edullisimmissa vaihtoehdoissa on perustoiminnot, kuten vauhdin ja etäisyyden säätö. Kalliimpia kelloja voi käyttää myös tarkemman treenin luomiseen. Mieti milloin ja miten haluat käyttää kelloa, ennen kuin teet ostopäätöksen.  

Vedenkestävyys (staattisen ja dynaamisen paineen)

Sykekellojen vedenkestävyys ilmoitetaan siten, kuinka monen metrin syvyydessä kello toimii. Tämä ei tarkoita kirjaimellisesti metrejä veden pinnan alapuolella, vaan viittaa enemmänkin paineeseen. Näin tulkitset eri luokitteluja, jotka löydät tuotekuvauksesta tai tuotemerkin kotisivuilta.

  • 3 ATM/30 m = Vesisuoja, kello kestää veteen putoamisen.
  • 5 ATM/50 m = Vedenkestävä, kello kestää yksittäisiä, hetkellisiä aikoja vedessä.
  • 10 ATM/100 m = Vedenkestävä, kello kestää uimista.
  • 20 ATM/200 m = Vedenkestävä, kello kestää sukeltamista. 


TESTIPANEELIN ARVIO

Tyylikäs, yksinkertainen ja siro

 Suunto Fitness 3

Testissä: 

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Aloittelijoille ja kuntoliikkujille.

Lajit: uinti, pyöräily, juoksu, multisport.

Yksityiskohdat: Vedenpitävä 30 metriin asti, LED-valot, painikelukko treenin ajaksi, kalorilaskuri, tavoite aktiivisuudelle, unen laadun seuranta, nukkumisaika, herätyskello sekä paljon muuta.

Yhteenveto: Yksinkertainen ja helppokäyttöinen sykekello ruostumattomasta teräksestä. Suunto Fitness 3 -mallissa on pehmeä ja joustava silikoniranneke, ja kello ladataan helposti tavallisen USB-johdon avulla.

– Mielestäni yksinkertaisuus on tämän kellon selkein vahvuus, yksi testaajista sanoo, ja toinen lisää:

– Kyllä, sitä on hyvin helppo käyttää heti alusta lähtien, koskien myös käynnistämistä ja puhelimeen yhdistämistä.

Muutoin suunnittelu on tyylikäs ja se sopii yhtä hyvin käytettäväksi niin arkivaatteiden kuin treenivaatteidenkin kanssa. Suunto Fitness 3 on suhteellisen kevyt pienehköllä kello-osalla varustettuna, jonka ansiosta se sulautuu erilaisiin asuihin ilman, että siihen kiinnittää liikaa huomiota.

– Käytän sitä pääosin vain treenin ajan, koska mielestäni akku ei kestä koko yön ja päivän käyttöä. Muuten akku loppuu kesken päivän. 

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä seikkana mainittakoon, että hinta on hyvin edullinen tämän tason sykekellosta. Fitness 3 sopii täydellisesti perusliikkujalle - oli se sitten ensimmäinen sykekellosi tai uusi versio sinulle, joka olet tottunut sykekellojen käyttäjä. Et tule pettymään.

Vastinetta rahoille Garminilta

Garmin forerunner 645

Testissä: 

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Aloittelijoille ja kuntoliikkujille.

Lajit: voimaharjoittelu, kuntoharjoittelu (crosstrainer, porraslaite, kiipeily, soutulaite), jooga, juoksu (radalla, juoksulaitteella, sisätiloissa juoksu, maastojuoksu), pyöräily (kuntopyörä, pyörä), vapaa-ajan aktiviteetit (laskettelu, lumilautailu, hiihto, melonta, soutu) ja uiminen altaassa.

Yksityiskohdat: Pulssin mittaaminen ranteesta, GPS, Garmin Pay, Garmin Connect, Bluetooth, vedenkestävä (roiskeet, sade, lumi, suihku, uinti, sukellus ja snorklaus) ja muuta. 

Yhteenveto: Tässäkin on erittäin laadukas sykekello hintaansa nähden Garmin-merkin kellotaitureilta. Forerunner on hyvin suosittu kellosarja, josta löytyy vähintään yksi kello jokaiseen hintaluokkaan. Forerunner 645 kuuluu hintansa puolesta keskitasoon.

– Tällä rahalla saat erittäin hyvän kellon, yksi testaajista toteaa, ja jatkaa:

– Siinä on niin monta toimintoa, etten ole ehtinyt edes kokeilla kaikkia, mutta samaan aikaan se on aika yksinkertainen ja riisuttu.

Garmin Forerunner 645 on modernimpi malli. Puhelimeen yhdistettynä se voi vastaanottaa ilmoituksia ja tekstiviestejä, ja Garmin Pay toimii hyvin lompakon korvikkeena. Nostat vain ranteen maksupäätteen lähelle ja maksu on suoritettu.

– Mielestäni myös akku on iso plussa. Se ei ole testin paras akunkestossa, mutta muihin saman tyyliisiin kelloihin verrattuna Forerunner 645 toimii parhaiten.

Hinta-laatusuhde kohdillaan

suunto 9 g1 ny

Testissä: 

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Niin kuntoliikkujille kuin eliittiurheilijoillekin.

Lajit: uinti, pyöräily, juoksu, multisport.

Yksityiskohdat: Vedenkestävä 30 metriin asti, LED-valot, painikelukko treenin ajaksi, kalorilaskuri, tavoite aktiivisuudelle, aktiivisuushistoria, unen seuranta, nukkumisaika, hereillä oltu aika, unen laatu, herätyskello ja muita toimintoja.

Yhteenveto: Niin kuin yllä oleva Suunto-merkin kello, Suunto 9 G1 on siro ja hyvännäköinen treenikello ruostumattomasta teräksestä ja siinä on silikoniranneke. Testipaneelimme mukaan tämän kellon paras ominaisuus on sen loistava akunkesto, jonka ansiosta sinä tulet väsymään ennen kuin kellosta loppuu akku - varausta on nimittäin jopa 120 tunnille.

– Jos haluaa seurata kaikkia toimintoja vuorokauden ympäri, eli myös aktiviteettihistoriaa ja unen laatua, Suunto 9 G1 on itsestäänselvä valinta. Akku riittää helposti yli vuorokaudeksi, yksi testaajista huomauttaa.

Plussin, askeleiden ja etäisyyksien lisäksi Suunto 9 G1 mittaa palautumiskykyä, nopeutta, rasitusta ja korkeuseroja.

– Tästä kellosta huomaa heti, että se on paljon edistyneempi kuin moni muu kello, siksi hinta onkin suuri positiivinen yllätys!

Suunto 9 G1 -mallin hurjan akunkeston ja monien toimintojen yhdistelmä ei kuitenkaan nosta hintaa pilviin. Testipaneeli toteaakin, että kello on joka euron arvoinen ja sopii sinulle, joka etsit suhteellisen edistynyttä treenikelloa juoksemiseen, pyöräilyyn, salille tai arkikäyttöön, mutta kuitenkin rasittamatta lompakkoa liikaa. 

Treenikellojen treenikello

garmin fenix 6

Testissä: 

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Kuntoliikkujille, tekniikan ystäville ja eliittiurheilijoille.

Lajit: kaikki.

Yksityiskohdat: animoitu treeni, energian seuranta, hiihtodata, suoritusdata, nesteytyskontrolli, golfradat, aurinkokennolataus, GPS, hengityksen seuranta, retkeilyohjelma, Spotify, Garmin Pay, käytännölliset ilmoitukset ja paljon, paljon muuta.

Yhteenveto: Tämä kello ei missään nimessä päädy edullisten ostosten koriin. Siitä huolimatta testipaneelilla ei ole muita vaihtoehtoja, kuin kruunata se testin ylivoimaiseksi voittajaksi. Fenix 6X Pro Solar -mallissa on kaikki – ja me todella tarkoitamme sitä.

– En halua luopua kellosta edes latauksen ajaksi, vaikka se pitää ladata vain kerran kahdessa viikossa! yksi testaajista huudahtaa.

Sen lisäksi, että kello sisältää kaiken, aina Alppien hiihtokartoista lähtien Garmin Connect -ohjelmaan, se voittaa kilpailijansa myös akunkestossa. Aurinkokennojen kautta tapahtuvan latauksen ansiosta Fenix 6X Pro Solar -mallia voi käyttää lataamatta kahden viikon sekä kolmen lisäpäivän ajan.

– Minulla on vain yksi asia sanottavana: aurinkokennot nostavat tämän kellon ihan omaan luokkaansa!

Viimeisimpänä todettakoon, että tämä on testin kestävin treenikello. Se on tietenkin vedenpitävä eikä siinä ole kosketusnäyttöä, minkä vuoksi kello kestääkin suoraan lasiin kohdistuvat iskut. Jos vaellat paljon, harrastat kiipeilyä tai purjehdit, on tämä kello ehdoton ykkösvalinta, piste!

Paras arkikello

Suunto 7

Testissä: 

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Kuntoliikkujille ja eliittiurheilijoille.

Lajit: uinti, juoksu, leiritoiminta, pyöräily.

Yksityiskohdat: Google Assistant, Google Pay, Google Play, Google Fit, Spotify, painikelukko treenin ajaksi, näppärät ilmoitukset, korkeusmittari, nopeusmittari, GPS, aktiviteetin seuranta (kalorien kulutus, tavoite, historia, askelmittari) ja muuta.

Yhteenveto: Suunto 7 on erittäin kestävä kello pehmeän silikonirannekkeen ja lasikuidulla vahvistetun polyamidi kellon ansiosta. Suurin etu tässä kellossa on yhteistyö Googlen kanssa, joka tekee mahdolliseksi puhelimen jättämisen kotiin treenin ajaksi.

– Minulle, jolla on android-puhelin, Suunto 7 on täydellinen. Voin vain ladata kelloon ne musiikkisovellukset, joita käytän myös puhelimessa, mahtava juttu!

Käytännöllisten ilmoitusten, kalenteritoiminnon ja muiden päivittäin käytössäsi olevien sovellusten lisäksi Suunto 7 -mallissa on 70 eri urheiluohjelmaa, esimerkiksi juoksulle.

– Rakastan Suunto-sovellusta, joka tarjoaa hyvän yleiskatsauksen treenistä kaikilla tiedoilla höystettynä. Karttapalvelu on paras. On hauskaa seurata nopeutta, pulssia,  korkeutta ja muuta juostessa kilometri toisensa jälkeen, kertoo eräs onnellinen testaaja.

Toisin sanoen Suunto 7 tarjoaa sinulle kaiken mitä voit treenikellolta toivoa, jonka lisäksi se on loistava lisä puhelimeen työpäivän ajaksi. Tämä kello on siis erittäin pätevä ostos, jonka lisäksi se on vielä tyylikäskin testipaneelimme mielestä.

– Testin tyylikkäin, selkeästi!

Minimalismia ja käytännöllisyyttä

Polar Ignite

Testissä: 

Saatavilla väreissä (ja eri kokoisina): 

Sopii: Aloittelijoille ja kuntoliikkujille.

Lajit: juoksu, pyöräily, kävely, uinti.

Yksityiskohdat: nopeusmittari, etäisyysmittari, reitit, korkeusmittari, palautumisen seuranta, unidata, hengitysharjoitukset, henkilökohtainen treeniohjelma, aktiviisuuden mittaus, vaihdettava ranneke.

Yhteenveto: Yhdessä Suunto 3 -mallin kanssa tämä on testin siroin kello. Polar Ignite S ei paina oikeastaan mitään, ja se näyttää pieneltä ja elegantilta ranteessa. Ignite S on hieman pienempi versio tavallisesta Ignite-mallista, mutta siitä huolimatta Polar ei ole pihistellyt ominaisuuksien kanssa.

– Kokemukseni mukaan pienemmät kellot ovat yleensä yksinkertaisempia isompiin verrattuna, mutta näin ei ole Igniten kohdalla. Mielestäni siinä on kaikki tarvittava.

Akunkesto on oikeastaan suurin ero Igniten ja testin muiden kellojen välillä. Treenitilassa kellon akku kestää vain 17 tuntua, mutta muussa käytössä se kestää pidempään - jopa viisi päivää!

– Aluksi 17 tuntia kuulosti aika vähältä, mutta kukaan ei kuitenkaan treenaa koko aikaa. Tämä tarkoittaa, että akku on parempi kuin tiedot antavat ymmärtää, koska kellon tilaa vaihdetaan treenin ja arkikäytön välillä.

Tämä kello kannattaa hankkia, jos haluat sievän seuralaisen ranteeseesi niin arkeen kuin treeneihinkin. Polar Ignite ei ole valikoiman edistynein treenikello, minkä vuoksi siinä on hieman vähemmän toimintoja kuin muissa malleissa. Kuitenkin kello on korkealaatuinen ja riittää enemmän kuin hyvin juoksuun, uintiin tai pyöräilyyn - etenkin kun ottaa huomioon hinnan! 

Armeijan testaama triathlon-kello

Vantage V

Testissä: 

Saatavilla väreissä: 

Sopii: Kuntoliikkujille ja eliittiurheilijoille.

Lajit: triathlon, juoksu, uinti, pyöräily, multisport.

Yksityiskohdat: Sleep plus, henkilökohtainen treeniohjelma, HR-max, nopeuden säädin, korkeusmittari, kalorilaskuri, unidata, palautumistiedot, treenin tehokkuus, käytännölliset ilmoitukset.

Yhteenveto: Tämä treenikello on testattu armeijan standardien mukaan ja selvityy kovista olosuhteista samalla tavalla kuin Garmin Fenix 6X Pro Solar. Tosin hinta on puolet Garminin kellon hinnasta.

– Helppo käyttöinen, korkealaatuinen ja erittäin tarkka mittauksessa, yksi testaajista sanoo. 

Vantage V on tarkoitettu ensisijaisesti triathlon-harrastajille, mikä tarkoittaa, että kello mittaa pulssin, matkat ja tehokkuuden juoksun, uinnin ja pyöräilyn yhteydessä. Kello toimii tietenkin hyvin myös muissa treeneissä, kuten salilla.

– Suunnittelu ei ole niin elegantti, kuin esimerkiksi Suunto-malleissa ja kello ei ole yhtä kestävä kuin Garminin malli. Tuntuu kuin Polar panostaisi urheilullisuuteen, ja pidän siitä!

Se, että Vantage V on testattu armeijan oloissa, tarkoittaa myös sitä, että kello kestää niin matalat kuin korkeat lämpötilat. Jos olet siis menossa kilpailemaan tai ulos ääriolosuhteisiin, on tämä kello täydellinen valinta. Lisäksi Polarin kello saa lisäpisteitä liitännästä ja siitä, että sen kanssa on helppo navigoida. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

1 päivä sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

3 päivää sitten
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

6 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
more news
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

25 may 2020
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit