Test löparskor dam

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

Minkälaiset juoksukengät minulla pitäisi olla? Lähes kaikki kysyvät itseltään tämän kysymyksen ennen kesän juoksutreeniä. Testipaneelimme auttaa sinut hyvään alkuun - tässä ovat testin parhaat juoksukengät!

Kesä on nyt täällä ja se tuo aina mukanaan ulkona liikkumisen riemun, mutta jotta voisit nauttia juoksemisesta, tarvitset juuri sinulle sopivat juoksukengät. Testipaneelimme kokeili trail-kenkiä, kevyitä juoksukenkiä sekä kovaan treeniin tarkoitettuja kenkiä  ja .

Joko tekee mieli shoppailla? Tutustu kaikkiin !

LUE LISÄÄ

Testin lompakkoystävällinen valinta


Testissä: 

Kenkätyyppi: Neutraali

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii sinulle... jolla on neutraali juoksuaskel ja etsit hintansa väärtiä ensimmäistä juoksukenkää, ennen kuin päätät aloittaa juoksuharrastuksen.

Yhteenveto:

Ensimmäinen asia, johon testipaneeli kiinnittää huomiota on se, miten tyylikkäät nämä kengät ovat. Vaikka valkoiset kengät ovat suosittuja niin naisten kuin miestenkin keskuudessa, eivät ne yleensä ole näin valkoisia.

– Supervalkoinen pääliosa on hyvin mukava, se tuntuu siltä kuin jalkani ympärillä olisi höyhenpeite, yksi testaajista kertoo.

Testaajat haluavat huomauttaa, että kengän sisäpohja on liimattu kiinni eli sitä ei saa irroitettua. Tämä on suuri miinus sinulle, joka haluat vaihtaa kengässä olevan pohjallisen omaan lisäpohjalliseen, mutta jos juoksuaskeleesi on täysin neutraali, ei tätä ongelmaa ole.

– Kun sidoin kengän nauhoja, huomasin, että pohja on aika kova. Iskunvaimennus ei tee suurempaa vaikutusta, joten jos etsit kenkää, jossa on tehokas iskunvaimennus, voit pettyä tähän malliin, yksi testaajista kertoo.

Jos taas vihaat juosta liian pehmeillä kengillä, tämä malli saattaa olla oikea sinulle. Muuten Under Armourin kengät sopivat sinulle, jolla on hieman leveämmät jalat. Jos sinulla on pienempi lesti, kannattaa nauhat sitoa todella tiukalle ennen lenkkiä.

– Etäisyyksien puolesta sanoisin, että ne ovat optimaaliset hieman lyhyemmille matkoille tai intervallitreeniin. Ne ovat myös täydelliset kaikille kävelylenkeille.

Monista eduistaan huolimatta hinta on se, joka tekee tästä kengästä testipaneelin mielestä arvokkaan. Sanonta "hintansa väärti"saa tämän kengän kohdalla täysin uuden merkityksen! Jos et ole ihan vielä päättänyt, onko lenkkeily vain yksi treenimuoto salin ohella tai aiotko panostaa siihen tosissaan, tässä on hyvä kokeilumalli.

Hauska juoksukenkä korkealla käyttömukavuudella

saucony dam ny

Testissä: 

Kenkätyyppi: Neutraali, kevyt juoksukenkä

Saatavilla väreissä: 

Sopii sinulle... jolla on neutraali juoksuaskel ja etsit nopeaa kenkää vauhtiharjoituksiin ja sykettä nostattaviin intervalleihin.

Yhteenveto:

Tämä Sauconyn kenkä on oikea helmi! Kun saat sen ensimmäistä kertaa käteen, tulet huomaamaan kuinka höyhenkevyt se on.

– Sitä heti ensimmäiseksi ihmettelee, kuinka hyvä tämä kenkä voi olla, kun se painaa niin vähän, mutta koskaan ei saisi tuomita ulkoisten seikkojen perusteella! Kinvara 11 yllätti ainakin minut täysin, vaikuttunut testaaja kertoo.

Kun testaajat ovat saaneet kengät jalkaansa, myös niiden hyvä istuvuus tekee vaikutuksen. Sauconyn juoksukengät istuvat jalkaan kuin valetut ja ne tuntuvat niin pehmeiltä kuin mukautuvaisiltakin aina kantapäästä varpaisiin asti.

– Tästä tulee uusi paras kaverini tänä kesänä. Juokseminen tuntuu helpolta ja kevyeltä, sillä iskunvaimennus on todella mukava ja se reagoi hyvin askeleeseen. Tässä mallissa on oikeasti hauskempaa juosta kuin tavallisesti!

Saucony Kinvara 11 on kevyt juoksukenkä, joka on ensisijaisesti suunniteltu käytettäväksi lyhyille matkoille. Jos aiot juosta pitkän matkaan ja pidemmän ajan, suosittelemme rotevampaa kenkää, kuten esimerkiksi Saucony Triumph- tai Ride Iso -mallia.

– Täytyy myös mainita tämä ihana kesäinen väritys, joka todella korostuu ruskettuneita jalkoja vasten entisestään. Kengän suunnittelu saa minulta täydet pisteet, yksi testaajista kertoo.

Muuten Kinvara 11 on normaali leveydeltään, mutta se on myös tarpeeksi pehmeä, jotta leveämpi jalkaisetkin pystyvät juoksemaan sillä ongelmitta. Muihin edullisempiin kenkiin verrattuna Sauconys Kinvara on ehdottomasti premium-malli, jonka hinta määräytyy sen mukaisesti.

Reebokilta tyyliä ja hyvä ilmanvaihto


Testissä: 

Kenkätyyppi: Neutraali

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii sinulle... jolla on neutraali juoksuaskel ja etsit kevyttä kenkää ohuella pääliosalla, joka sopii erinomaisesti kesään.

Yhteenveto:

Muutamat testipaneelin jäsenet mutisevat hieman,  kun näkevät tämän kengän tulevan esiin pahvilaatikosta, mutta pian he yllättyvät iloisesti.

– Ensimmäinen ajatukseni oli "voi ei", koska olen aiemmin juosuut Reebokin kengillä, mutten koskaan oikein pitänyt niistä. Mutta heti kun sain Floatride Run Phantea -mallin käteeni mietin uudestaan. Tämä on uskomaton päivitys kengästä, jota olen kokeillut aiemmin!

Aiemmin Floatride-malli oli hieman liian minimalistinen testipaneelin makuun, ja monella tapaa myös tämä versio on sitä. Huolimatta erittäin kevyestä painostaan, Floatride Run Phantea tuntuu paljon arvokkaammalta kuin muut mallit Floatride-mallistosta.

– Mesh-kankainen pääliosa on todella ihana ja pidän kantapäästä, joka istuu mukavasti paikoillaan. Tässä mallissa ei ole mitään riskiä hiertymille.

Reebokin juoksukengät ovat annetun koon mukaisia (eikä yhtään suuria niin kuin Reebokilla on tapana), mutta istuvuus on kuitenkin leveän puoleinen. Jopa ne testipaneelin jäsenet, joilla on leveämpi jalka saavat vetää nauhat todella tiukkaan.

– Muutoin kenkä on kevyt ja vakaa, ja se sopii erityisen hyvin niille, joilla on hyvä juoksutekniikka. Mallia ei suositella kanta-astujalle, mutta jos olet tottunut laskeutumaan keski- tai etujalan päälle, on tämän kengän keveys selkeä etu.

Ylipäätään Reebokin Floatride Run -mallista voi sanoa, että sen pääliosa on erittäin ilmava. Se onkin siis loistava valinta kesän lämpimiin juoksutreeneihin, vaikka se ei olekaan kovin kesäisen värinen. Ei, Kinvara-malliin verrattuna tämä malli ei todellakaan herätä kesäisiä ajatuksia - ja toisaalta emmehän me koskaan väsy tyylikkääseen mustaan!

Monipuolinen trail-kenkä Salomonilta


Testissä: 

Kenkätyyppi: Trail-kenkä

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii sinulle... jonka juoksulenkki lähtee esikaupunkialueen asfaltilta tai kaupungista metsäpolulle ja takaisin.

Yhteenveto:

Tämä Salomonin juoksukenkä on todellinen hybridimalli kovaan treeniin tarkoitetun ja trail-kengän välillä. Se sopii loistavasti sinulle, joka tykkäät juosta eri alustoilla ja lähdet helposti mukaan uusiin seikkailuihin.

– Kiva kenkä! Se ei ikävä kyllä ole kovin hyvin iskunvaimennettu, joten vaikka sen pitäisi soveltua niin asfaltille kuin maastoonkin, mielestäni sillä on selkeästi parempi juosta maastossa, yksi testaajista toteaa, mutta kaikki eivät ole samaa mieltä:

– Minä taas olen tottunut juoksemaan asfaltilla ja maastossa tavallisilla trail-kengillä, joten minulle tämä on askel ylöspäin. Sense Feel sopii paremmin asfaltille kuin muut testaamani trail-kengät.

Hieman jäykähköä iskunvaimennusta lukuunottamatta kenkä on pehmeä ja istuu hyvin jalassa. Pääliosan joustavuus takaa myös sen, että tämä malli sopii myös niille, joilla on leveämpi jalka.

– Se on erittäin siro ja hyvin kevyt. Kun juoksen tässä Salomonin kengässä, tunnen oloni nopeaksi, joustavaksi ja estettömäksi. 

Kuten Reebokin Floatride Run Phantea, on Salomonin juoksukenkä erittäin hyvin ilmastoitu – niin hyvin, että sukka kastuu kengän läpi heti sateen alkaessa.

– Se on kuitenkin pieni paha siihen nähden, että kenkä on todella viileä ja mukava kuumina kesäpäivinä, yksi testaajista sanoo.

Suunnittelun puolesta kenkä voittaa testipaneelin puolelleen, ainakin kun vertaa muihin trail-kenkiin noin yleensä. Pääliosan väri on lievästi ilmaistuna hillitty, mutta kenkä on saatavilla myös ihanan vaaleanpunaisena ja valkoisena.

– Haluan myös antaa plussaa erinomaisesta pidosta. Muihin testin kenkiin verrattuna tällä mallilla on hyvin turvallista juosta märkien lehtien tai oksien päällä. Iso plussa!

Niken juoksukenkä isolla J:llä


Testissä: 

Kenkätyyppi: Neutraali

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii sinulle... joka valmistaudut maratoniin ja etsit juoksukenkää, joka pitää kehon liikkeessä myös spurteissa.

Yhteenveto:

Vau, okei! Air Zoom Pegasus 37 on Niken todellinen ylpeyden aihe vuonna 2020 ja se näkyy. Se suorastaan huutaa ensiluokkaista tunnetta, ja se kipuaakin heti myös testipaneelin listan kärkeen. Tämän vuoksi testaajat haluavatkin nopeasti mainita kengän huonot puolet, jotta se saadaan hoidetuksi pois alta.

– Kantapää on hieman kova aluksi, ja sitä täytyy pehmittää hieman ennen maratonille lähtöä, yksi testaajista keksii vastahakoisesti.

”Oliko siinä kaikki?” saatat miettiä ja kyllä, tämä pitää paikkansa. Pegasus on, kuten sanottu, yksi Niken rakastetuimmista suursuosikeista, ja testipaneelimme tietää kyllä tarkalleen miksi.

– Jo ensimmäisellä kierroksella tuntuu siltä, kuin leijuisin asfaltin päällä. Kenkä reagoi hyvin askeleeseen ja tuntuu, että se tuottaa paljon energiaa, yksi testaajista kertoo.

Tämän juoksukengän pohja on valmistettu kevyestä EVA-vaahdosta, jota Nike kutsuu nimellä React. Se takaa mukavan iskunvaimennuksen, jonka ansiosta jaksat juosta pitkiä matkoja ja aikoja, mutta samalla pitää yllä korkeaa tempoa.

– Se mikä minua hämmästyttää Pegasuksessa on se, että se on kooltaan isompi kuin Niken useimmat muut kengät. Jos vertaa aikaisempiin malleihin, voit ostaa ainakin puolta numeroa pienemmät, mitä sinulla yleensä on, yksi testaaja sanoo.

Tarkennetaan vielä, että Nike Air Zoom Pegasus 37 ei ole suurempi muiden merkkien kokoihin verrattuna, vaan tavallisiin Niken kenkiin.

Unelmien unelma


Testissä: 

Kenkätyyppi: Neutraali

Saatavilla väreissä:  ja  

Sopii sinulle... joka etsit hyvää juoksukenkää, jossa on paljon iskunvaimennusta! Mikään muu kenkä ei pärjää Ultraboostille tässä.

Yhteenveto:

Ultraboost on Nikelle se, mitä Pegasus on Adidakselle – huippuluokan kenkä, joka pitäisi löytyä jokaisen juoksijan vaatekaapista, eikä siitä ole haittaa, jos pareja on useampiakin. Ultraboost on yhtä pidetty niin juoksukenkänä kuin vapaa-ajan lenkkarinakin, kiitos sen tyylikkään ulkomuodon.

– Kyllä, tämä on kolmas pari, jonka omistan. Käytän yhtä paria juoksuun, toista toimistolla ja sitten minulla on niistä myös vanhempi malli, jota en vaan millään raaski heittää pois, yksi testaajista nauraa.

Ultraboost sopii neutraalille juoksuaskeleelle ja sitä suositellaan erityisesti niille, joilla on ongelmia nivelkierukoiden (kehon omien iskunvaimentajien) kanssa. Ultraboost 20 -mallin iskunvaimennus on nimittäin vailla vertaa.

– Luulen, että näitä täytyy testata itse ymmärtääkseen kuinka pehmeät ne ovat. Tämän mukavammaksi ei juokseminen tule, mutta asiassa on tietenkin myös huonot puolensa.

Näin hyvän iskunvaimennuksen omaavassa kengässä on yleensä heikompi energiantuotto, ja se koskee myös tätä mallia. Ultraboost ei tarjoa nopeinta juoksutuntua.

– Suosittelen tätä kenkää kovaan käyttöön keskipitkille ja pitkille matkoille, kohtuulliseen tempoon. Jos haluan tuntea itseni nopeaksi, valitsen mieluummin Adizero Adios - tai SL20-mallin, yksi testaaja toteaa ja saa tukea mielipiteelleen:

– Pidän vaihtelusta. Jos aion juosta intervalleja, valitsen toisen kengän, mutta niinä päivinä kun olo on edeltävän illan rankan salitreenin jälkeen hieman tukkoinen, on Ultraboost silloin ehdoton ykkösvalinta.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä mainittakoon, että Ultraboost on annetun koon mukainen ja normaalin levyinen. Se sopii myös useimpiin jalkojen malleihin, ja koska pääliosa on tiukka ja sukkamainen, tilaa löytyy myös leveämmälle jalalle.

Asicsen pehmeä GEL-iskunvaimennus kevyessä juoksukengässä


Tesissä: 

Kenkätyyppi: Neutraali triathlon-kenkä

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii sinulle… joka etsit nopeasti kuivuvaa, kevyttä kenkää, joka kestää sateet ja tuulet.

Yhteenveto:

GEL-Noosa Tri 12 on alunperin triathlon-kenkä, mutta se ei ole hullumpi valinta tavalliseksikaan juoksukengäksi. Se onkin ominaisuuksiltaan kevyt, nopea ja erittäin näppärä.

– Suosittelen tätä Asicsen kenkää kokeneelle juoksijalle, sillä se vaatii juoksijalta aika paljon. Pudotus on aika matala, joten askeleen tulisi laskeutua etujalalle, ei kantapäälle.

Muuten GEL-Noosa Tri loistaa sellaisilla yksityiskohdilla kuten vedenkestävällä pääliosalla ja "nopeilla nauhoilla", jotta nauhoja ei tarvitse aina solmia pukiessa ja pois ottaessa. Tavalliset nauhat tulevat kenkien mukana, jos kuitenkin suosit perinteistä tapaa solmia kengän nauhat.

– Sen lisäksi, että se istuu napakasti ja mukavasti jalassa, tunnen itseni nopeaksi tässä kengässä. Tämä on minimalismia korkealla tasolla.

GEL-Noosa Tri 12 -mallin välipohjassa on Asicsen niin kutsuttu GEL-iskunvaimennus. Se tekee kengästä pehmeän ja joustavan, vaikka se on malliltaan siro. Siitä huolimatta on hyvä muistaa, että malli on suhteellisen vaativa. Jos sinulla on ongelmia nivelkierukoiden kanssa, tämä ei ole hyvä valinta. Jos taas olet juossut pitkään, sinulla on hyvä tekniikka ja etsit uusia haasteita, voi tässä olla sinulle mielenkiintoinen uusi haaste.

– Mielestäni sinun ei kannata lähteä yli 21 kilometrin lenkeille tässä mallissa, jos olet aloittelija. Mutta hyvällä harjoittelulla tällä voi juosta koko maratoninkin, yksi testaajista sanoo.

Hintansa arvoinen huippuluokan juoksukenkä


Testissä: 

Kenkätyyppi: Neutraali

Saatavilla väreissä:  ja 

Sopii sinulle... joka etsit hyvää aloittelijan kenkää, ennen kuin panostat kalliimpiin malleihin. Supernova on edullinen, mutta se on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista.

Yhteenveto:

Supernova on vuoden uusi tulokas ja se on saatavilla hintaluokassa, joka lähes täysin uusi Adidakselle. Tässä kengässä on huippuluokan materiaali TPU sekoitettu lompakkoystävällisempään vaihtoehtoon EVA-vaahtoon. Tuloksena on Supernova, pirteä juoksukenkä, joka ei tuhoa budjettiasi.

– Ensimmäinen asia, jonka sain kuulla tästä kengästä oli, että se muistuttaa osin Ultraboostia, joten rima on jo lähtökohtaisesti aika korkealla. Siitä huolimatta Supernova teki minuun vaikutuksen. Ei ollenkaan huono!

Supernovan välipohja on kahden materiaalin hybridi, joita Adidaksen oman sanaston mukaan kutsutaan nimillä Boost ja Bounce. Sekoituksen ansiosta käyttäjä saa hyvät puolet molemmista materiaaleista.

– Kuten Ultraboost, tämäkin kenkä on aika joustava ja mukava, mutta tässä mallissa on myös etu Ultraboostiin verrattuna. Ultraboost koetaan painavampana kuin tämä kenkä. Oloni on kevyempi Supernovalla juostessa, yksi testaajista kertoo.

Muutoin tässä on hyvännäköinen kenkä, jossa on toimiva ilmanvaihto, joka on sijoitettu strategisesti niihin kohtiin, joista jalka hikoilee eniten.

– Se sopii oikein hyvin kesään, vaikka se on musta. Näin, että tämä on saatavilla myös valkoisena, joka voi olla vielä ilmavampi vaihtoehto.

Ja mitä huonoja puolia kengästä löytyy? Niin, EVA-materiaali ei ole yhtä kestävää kuin TPU, joten iskunvaimennus ei yllä Ultraboostin tasolle. Siitä huolimatta on aika nostaa hattua Adidakselle. Sillä tällä hyvin siedettävällä summalla saa uskomattoman hyvät juoksukengät!

Etkö vieläkään saanut tarpeeksesi? 

Ota oikotie oikeiden juoksukenkien luo: 

  •  – ylipronaatio tarkoittaa, että askeleesi painottuu liikaa jalan sisä- tai ulkosyrjälle askelta otettaessa. Tämä puolestaan voi johtaa polvien ja lantion ylikuormitukseen. Panosta kenkiin, joka korjaa tätä kulmaa. Pronaatiotuellisia kenkiä voidaan kutsua myös tukeviksi tai vakaiksi juoksukengiksi.
  •  – kevyitä juoksukenkiä käytetään ensisijaisesti intervallitreenissä ja kilpailuissa. Jos aiot juosta rauhallisesti, olet aloittelija tai sinulla on takanasi loukkaantumisia, kannattaa sinun panostaa kenkään, jossa on enemmän iskunvaimennusta. Jos taas haluat olla nopea, tässä on oikeat kengät.
  •  – se, että kenkä on neutraali tarkoittaa, ettei siinä ole yhtään sisäänrakennettua tukea. Tästä löydät kengät kovaan treeniin, jotka usein ovat paremmin iskunvaimennettuja, jotta voit juosta pitkään kuluttamatta kehoa. Neutraali juoksukenkä sopii niin lyhyille kuin pitkillekin matkoille, ja monet käyttävät niitä eri treenimuodoissa. 
LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ: 

 Takaisin

News Feed

promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 tuntia sitten
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

5 päivää sitten
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

06 aug 2020
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

04 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
more news
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

19 tuntia sitten
Muoti & trendit
nike superrep header

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

Niken laajan treenikenkävalikoiman avulla on helppo löytää oikea malli sinulle ja treenillesi. Me opastamme sinua valitsemaan oikein.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Tvätta din dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

11 sep 2020
Muoti & trendit
innebandylubbor

Suuri testi: Salibandymailat

Lapa, grippi ja paino vaikuttavat salibandymailan laatuun. Olemme testanneet tämän syksyn suosikit!

11 sep 2020
Muoti & trendit
Test tights med fickor

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

Musiikin kuunteleminen puhelimesta voimaharjoittelun aikana on suosittua ja yleistä. Tämän vuoksi testipaneelimme laittoikin testiin uudet treenitrikoot, joissa on isot taskut.

10 sep 2020
Muoti & trendit
Nike

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

Niken laajan valikoiman edessä voi olla vaikeaa löytää itselle sopivat kengät. Ei hätää, tässä tulee parhaat vinkkimme!

09 sep 2020
Muoti & trendit
Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 sep 2020
Muoti & trendit
Adidas

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

Treenasitpa sitten 35 asteen lämmössä auringossa, kaatosateessa tai pakkaskelillä, Adidakselta löydät treenivaatteet joka säähän. Lue kaikki heidän uudesta Ready-konseptistaan täältä!

08 sep 2020
Muoti & trendit
virvelvind

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

Leikkimistä ja ulkonaoloa varten suunniteltujen laadukkaiden lastenvaatteiden ei tulisi maksaa omaisuuksia. Tässä on Virvelvindin uusin kokoelma.

07 sep 2020
Muoti & trendit
header

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

Olemme juosseet, käyneet salilla ja treenanneet syksyn kauneimmissa pitkähihaisissa treenipaidoissa. Tässä ovat muun muassa Casallin, Röhnischin ja Niken mallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

04 sep 2020
Muoti & trendit
långärmade träningströjor test

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

Lenkillä, kuntosalilla ja muussa treenissä voi joskus olla mukava käyttää pitkähihaista treenipaitaa. Testipaneelimme otti tehtäväkseen hikoilla juurikin tässä treenivaatteessa. Tutustu miesten treenipaitoihin, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

04 sep 2020
Muoti & trendit
Blacc fitness

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

Vihdoinkin! Enää ei tarvitse etsiä: edulliset trikoot, joista ei kuulla läpi, ovat nyt täällä. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Blaccin uuden treenivaatekokoelman.

04 sep 2020
Muoti & trendit
test svarta tights

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimatreeniin, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Testipaneelimme kokeili lukuisia malleja löytääkseen valikoiman parhaat trikoot.

01 sep 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

On aika nostaa treenin tasoa uusilla sisäliikuntaan soveltuvilla treenikengillä. Tässä ovat kauden parhaat miesten treenikengät.

30 aug 2020
Muoti & trendit
Nike Metcon Release

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

Nike Metcon -treenikenkä on vallannut kuntosalit myrskyn lailla ja kiitos tästä kuuluu sille, että kenkä on riittävän joustava korkeaintensiivisiin treeneihin sekä juuri sopivan vakaa painavien nostojen suorittamiseen. Sano hei Nike Metcon 6 -kengälle!

26 aug 2020
Muoti & trendit