HEADER_W.jpg

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

Mitä juoksukenkiä minun pitäisi käyttää? Tämä kysymys tulee meistä valtaosalla mieleen, kun kevät lähenee. Testiryhmä teki työtä käskettyä ja testasi kauden parhaat juoksukengät!

Nyt kevät on vihdoin täällä, mutta jotta voisit nauttia juoksemisesta, sinun on löydettävä juuri oikea juoksukenkä. Testiryhmämme kokeili niin neutraalit kuin tukevatkin juoksukengät tuotemerkeiltä  , , , , ja .

* odottaa yhteenvetokuvaa *

Haluatko jo ostoksille? Katso kaikki !

LUE LISÄÄ :

Uskollinen, vaimennettu juoksukenkä

ASICS_KAYANO.jpg

Malli ja merkki: Kayano 26, Asics

Saatavana väreinä:  , , , , , , .

Paino: 260 grammaa.

Pudotus: 10 millimetriä.

Sopii ... Sinulle, joka tarvitset pienen ylimääräisen pronaatiotuen ja pehmeän iskunvaimennuksen, kun juokset lyhyitä ja pitkiä matkoja asfaltilla.

Joustavuus verrattuna vakauteen: Tämä on vakaa juoksukenkä, joka ei jousta juurikaan. Pohja tukee jalkaa.

Iskunvaimennus ja mukavuus: Asics-välipohjan GELin ansiosta Asics Kayano ottaa vastaan suurimman osan iskuista, joille olet alttiina juostessa sekä asfaltilla että pehmeämmillä teillä. Muutoin mukavuus on huippuluokkaa, koska jalka on turvallisesti ja tiukasti kengässä.

Yhteenveto:

Erittäin mukava pronaatiokenkä, jossa on vaimennus, joka tyydyttää kaikkein vaativammatkin tarpeet asfaltilla pitkillä lenkeillä. Asicsin juoksukengät ovat tässä  melkein ikonisia, ja tutut pehmusteet löytyvät myös tästä mallista.

– Ulkopohja on hiukan karkeampi verrattuna muihin testaamaani juoksukenkiin, joten saat enemmän etumatkaa juoksemalla, sanoo yksi testaaja toisen täydentäessä:

- Kyllä, Asics GT 2000: een verrattuna Kayano on mielestäni myös hieman matalampi nilkan ympäriltä. Sen koko on hiukan pienehkö, joten ottaisin suuremman kuin mitä tavallisesti otan Asics-juoksukengissä.

Kayano 26 ei kuitenkaan eroa merkittävästi edellisestä versiosta, Kayano 25:stä. Kantapään ja keskijalan tyynyn pehmusteissa on kuitenkin tehty pieniä säätöjä, jotta saat mahdollisimman paljon pehmusteita. Istuvuuden kannalta uusi juoksukenkä on yleensä kapeampi kuin Kayano 25.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, jos olet jo Asics-fani, et tule pettymään tässä mallissa etkä heidän uskollisesta GEL-iskunvaimennuksestaan, mukavasta suunnittelustaan ja vakaasta vaimennuksestaan.

Neutraali juoksukenkä, joka hengittää täydellisesti

UA_HOVR.jpg

Malli ja merkki: ,

Saatavana värinä: , (Psst! Kuvassa näkyvä hieno vaaleanpunainen on matkalla kauppaamme. Pysy kuulolla!)

Paino: 249 g.

Pudotus: 8 millimetriä.

Sopii ... Sinulle, jolla on neutraali juoksuaskel, etkä tarvitse mitään ylimääräistä pehmustetta tai tukea, etäisyydestä ja maasta riippumatta.

Joustavuus verrattuna vakauteen: Tämä on neutraali kenkä, joka tekee kaiken, mitä tarvitsee sekä joustavuuden että pehmusteen suhteen. 

Iskunvaimennus ja mukavuus: Mukavuus on iso plussa näissä juoksukengissä. Ne istuvat hyvin jalan ympäriltä eikä hierrä. Iskunvaimennus on myös mukava, muttei liian pehmeä.

Yhteenveto:

Tästä Under Armour -juoksukengästä voi tulla uskollinen suosikkikenkä monien vuosien ajan. Vakauden suhteen se ei yllätä sinua, mutta jos etsit hiukan pehmustettua kengää etkä halua juoksun olevan liian vaimennettua, tämä sopii sinulle. Ilmanvaihto on ilmiömäinen.

– Olen juonut kengässä pääasiassa kovalla alustalla, mutta olen vakuuttunut siitä, että se sopii myös metsälenkille, sanoo testaaja, joka jatkaa sitten:

– Matkan suhteen Hovr Infinite 2 on kenkä, jota voit käyttää lyhyempien lenkkien aikana ja enintään kymmenen kilometrin mittaisilla matkoilla. Suosittelen toista mallia pitkien matkojen ja palauttavien lenkkien varalle.

HOVR Infinite 2 on varma valinta kaikille, jotka haluavat kerätä katseita juoksuradalla. Hiukkasmainen pohja tekee kengästä niin tyylikkään, että haluat käyttää sitä jopa arjessa.

Nopea kilpakenkä upealla iskunvaimennuksella

ASICS_GLIDERIDE.jpg

Malli ja merkki: ,

Saatavana väreinä: , .

Paino: 229,6 grammaa.  

Pudotus: 5 millimetriä.

Sopii ...   kaikille, jotka haluavat osallistua todella nopeaan kilpailuun ilman kropan kulumisen riskiä.

Joustavuus vs. vakaus: Tämä on neutraali kenkä, joten se ei välttämättä sovi sinulle, jolla on pronaatiota. Kantapään osio on sitä vastoin erityisen kova ja vakaa pitämään jalat paikoillaan. 

Iskunvaimennus ja mukavuus: Ensimmäiset testiryhmän muistiinpanot liittyvät kovaan kantapäähän, joka tuntuu ensin varoitusmerkiltä. Tämä tunne vie kuitenkin mukanaan jo ensimmäisen minuutin jälkeen. Mallista tulee nopeasti erittäin mukava ja Asicsen pehmeä geelipehmuste on aina iso plussa.

Yhteenveto:

Tämä nopea juoksukenkä ei näytä siltä, miltä Asics-juoksukengät yleensä näyttävät. Glideride on sarjan uutuus, joka on varusteltu rullapohjalla. Se on melko epätavallinen Asics-juoksukengissä, mutta se auttaa sinua etenemään eteenpäin. Muutoin iskunvaimennus on upea. 

– Minulla on jo pitkään ollut ongelmia jalkakalvoissa, joten olen joutunut rajoittamaan juoksemiseni koskemaan vaan ratoja, metsää tai juoksumattoa, koska asfaltilla juokseminen kipua pahentaa. Mutta neljän kilometrin jälkeen asfaltilla juostessani en vieläkään tunne kipua, tyytyväinen testaaja iloitsee.

Vaikka muut juoksukengät käyttävät välipohjassa olevaa hiilikuitua eteenpäin menemiseen, Asics luottaa vaahtokerroksiin vaimennustyynyssä. Vaikutus on sama. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sananen suunnittelusta. Kun kyse on kevättunteen vahvistamisesta, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin Asics Glideride, jolla kirjaimellisesti ei olisi voinut olla tuoreempi malli.

Niin mukava ja mahtava pronaatiotuki

SAUCONY_HURRICANE.jpg

Malli ja merkki: ,

Saatavana väreinä: ,

Paino: 290 grammaa.

Pudotus: 8 millimetriä.

Sopii ... sinulle, joka ääntää ja tarvitset pronaatiokenkää hyvällä ja mukavalla pehmusteella. Hurricane 22 toimii erilaisilla kovilla pinnoilla ja etäisyyksillä.

Joustavuus verrattuna vakauteen: Hurricane 22 on erittäin vakaa kenkä, jossa on mainio pronaatiotuki. Toisaalta se ei tee siitä kovin joustavaa. Jos etsit sileää kenkää, sinun kannattaa ottaa toinen malli.

Iskunvaimennus ja mukavuus: Tämän mallin kantapää on oudon pehmeä. Tämän lisäksi vaimennus on myös fantastinen. 

Yhteenveto:

Hurricane 22 on yksi Sauconyn klassisista pronaatiokengistä, jota tänä vuonna on päivitetty uudenlaisella pronaatiotuella. Tavallisen pronaatiokiilan sijasta merkki luottaa ns. TPU-sauvoihin välipohjassa. Se antaa paremman juoksutunteen. Lisäksi mallia voivat käyttää jopa ne, jotka eivät pronanoi, mutta haluavat hyvin vaimennetun juoksukengän.

– Minusta Hurricane on erittäin helppo juoksukenkä, jossa on paljon iskunvaimennusta ja vakautta. Usein tukevat kengät ovat melko raskaita ja tilaa vieviä, mutta tässä tunnelma on täysin erilainen, sanoo testaaja, joka on täysin vakuuttunut Hurricane 22 :n eduista.

– Jos vertaan tätä Asicsen pronaatiokenkiin, tuntuu Sauconyn malli pehmeämmältä.

Muutoin Hurricane 22 on leveähkö, mutta kooltaan hyvin pieni. Jos sinulla on kapeat jalat tai haluat tiukasti istuvan mallin, kannattaa etsiä toinen kenkä. Leveille jaloille tämä sopii.

Pikakenkä viihtyisällä vaimennuksella

NB_FRESHFOAM.jpg

Malli ja tuotemerkki: ,

Saatavana väreinä: .

Paino: 238 grammaa.

Pudotus: 11 millimetriä.

Sopii ... kapeahkoille jaloille, koska tämä istuu tiukasti. Muuten se toimii kaikilla alustoilla keskipitkistä matkoista pitkiin.

Joustavuus verrattuna vakauteen: New Balancen 1080v10 on neutraali juoksukenkä, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa kunnollista tukea niille, jotka eivät pronanoi. Se on myös erittäin joustava pehmeän, sukkamaisen päällisen ansiosta.

Iskunvaimennus ja mukavuus: Iskunvaimennus on huippuluokkaa! Jos tarvitset palautuskenkää pitkän kisan jälkeen, 1080v10 on juuri sinulle sopiva.

Yhteenveto:

Vau! 1080v10 on tehnyt todella muutoksia edelliseen versioon, 1080v9 verrattuna. Vain katsoessasi kenkiä näet kuinka ne ovat erilaisia. Yläosa on tiukempi ja hengittävämpi kuin edellinen versio, ja juoksukenkä on varustettu rullapohjalla parhaan mukavuuden ja nopeuden saavuttamiseksi. Iskunvaimennus on parasta tässä New Balance -mallissa, mutta myös muotoilu saa pisteet kotiin. Tämä juoksukenkä piristää jokaisen juoksijan asun.

–En ole koskaan juossut tälläisellä pohjalla, joten ero oli merkittävä! . Jalat kulkevat kuin itsestään, yksi testaaja toteaa ja toinen komppaa:

– Suosittelisin näitä juoksukenkiä nopeampiin harjoituksiin, esimerkiksi intervalleihin, koska ne antavat energiaa joka askeleelle ja kuin työntävät sinua eteenpäin. Mutta samalla ne pärjäävät erittäin hyvin myös mailin matkoilla.

Kooltaan juoksukengät ovat hieman pienet, osittain johtuen erittäin tiiviistä istuvuudesta. Myös hengittävyys New Balance -mallin selvä etu, joten mallia voit käyttää myös kesälenkeillä.

Suurin osa suurimmista

HOKA_CLIFTON6.jpg

Malli ja merkki: ,

Saatavana väreinä: , ,

Paino: 216 grammaa.

Pudotus: 5 millimetriä.

Sopii ... keskipitkille ja pitkille matkoille, koville pinnoille ja useimmille juoksijoille. Clifton 6 ei ole pronaatiokenkä, mutta laajemman pohjan ansiosta se sopii monille.

Joustavuus verrattuna vakauteen: Kuten useimmat Hoka One One -mallit, Clifton 6 on epätavallisen vakaa ollakseen neutraali juoksukenkä. Se ei kuitenkaan ole yhtä vakaa kuin esimerkiksi saman merkin Bondi, mutta antaa paremman juoksukokemuksen. Paksu pohja ei ole kaikkein ystävällisin, mutta ei tarpeettoman jäykkäkään.

Iskunvaimennus ja mukavuus: Mukavuus on erittäin korkealla Clifton 6 -mallissa, jonka yläosa on valmistettu hengittävästä verkosta. Keveytensä ansiosta tuskin tunnet kenkää jalassa. Iskunvaimennus on myös mainio. 

Yhteenveto:

Mihin luokkaan meidän pitäisi Clifton 6 laittaa? Se on lähes tarpeeksi kevyt, jotta sitä voidaan kutsua kevyeksi kengäksi, mutta samalla se on kuitenkin vastakohta niille pehmeytensä vuoksi. Vakaus on mallissa huippuluokkaa, vaikka mitään pronaatiotukea ei ole. Pakko siis todeta, että Clifton on monipuolisuudensa ansiosta suurelta osin ainutlaatuinen. Vain joustavuus olisi voinut olla parempi.

– Verrattuna Bondiin, Clifton on paljon kapeampi ulkopinnasta nähtynä. Clifton on kapeahko koko ajan, kun taas Bondi on leveä pääasiassa jalan ja kantapään yläpuolella,testaaja sanoo ja jatkaa:

– Sanoisin myös, että Clifton on joka tapauksessa nopeampi kenkä kuin Bondi. Tämä kenkä sopiikin todella hyvin keskipitkille matkoille, kun juokset hitaasti - esimerkiksi kun kehosi kaipaa toipumista.

Yksi Cliftonin ehdottomista suurimmista eduista on sen monipuolisuus. Se on riittävän kevyt nopeaan harjoitteluun, sopiva pitkille matkoille ja riittävän vakaa, kilpaillakseen vakaiden kenkien sarjassa.

Kilpakenkä Boost-pehmusteella

ADI_ADIOS.jpg

Malli ja merkki: ,

Saatavana väreinä: ja .

Paino: 224 grammaa.

Pudotus: 9,5 millimetriä.

Sopii ...   lyhyille matkoille, kun haluat tuntea olosi todella nopeaksi. Adizero Adios 5 on myös hyvä juoksumatolle ja intervalleille.

Joustavuus verrattuna vakauteen: Tämä on todella joustava, kevyt kenkä, joka antaa sinulle maksimaalisen joustavuuden. Malli on erityisen vakaa. 

Iskunvaimennus ja mukavuus: Mukavuus on huippuluokkaa. Ohut, hengittävä mesh-yläosa seuraa kaikkia jalkojesi liikkeitä, ja kun kengät ovat koon mukaisia, on oikea koko helppo löytää heti kerralla.Vaimennus on sen sijaan himmeämpi Boost-pohjasta huolimatta.

Yhteenveto:

Joustava kevyt kenkä tilanteisiin, joissa haluat tuntea olosi nopeaksi - joko harjoituksen aikana tai lyhyemmillä matkoilla ja kilpailuissa. Jos etsit vakaata mallia, Adidas Adizero Adio on väärä valinta. Se ei ole erityisen vakaa ja pohja on suhteellisen litteä, vaikka klassinen Boost-pohja on yleensä melko mukava.

–Jos vertaat tätä kengää Ultraboostiin, huomaat, että se on luotu täysin erilaiseen juoksukokemukseen. Vaikka Ultraboost on mukava ja sopii rauhalliseen tahtiin, Adios 5 antaa sinulle nopean ja huolellisen tunteen kilparadalla, kertoo yksi testaaja.

Yläosa on valmistettu meshistä, joka hengittää riippumatta ulkolämpötilasta tai juoksuvauhdista. Mikään harjoitus ei ole liian hikinen tälle mallille!

–Täydellinen kenkä minulle,  koska se on erittäin kevyt. En ole koskaan saanut niin paljon kohteliaisuuksia juoksukengän ulkoasusta kuin tämän kanssa!

Oletko kokenut juoksija, jolla on neutraali juoksuaskel? Tästä tulee uusi suosikkisi!

Tyylikäs, kevyt ja pomppiva

NIKE_ZOOM.jpg

Malli ja merkki: ,

Saatavana väreinä: , , ja .

Paino: 252 grammaa.

Pudotus: 8 millimetriä.

Sopii ... nopeisiin kilpailuihin neutraalille askeleelle. Zoom Fly 3 on vahvistettu hiilikuitulevyllä, mikä antaa ylimääräisen työnnön tunteen eteenpäin astuessa. Kenkä toimii parhaiten kovilla pinnoilla, kuten asfaltilla tai juoksuradoilla.

Joustavuus vs. vakaus: Tämä juoksukenkä ei yllätä, kun on kyse vakaudesta tai joustavuudesta, mutta se on joustavampi kuin vakaa.

Iskunvaimennus ja mukavuus: Hyvin vaimennetut juoksukengät voidaan usein kokea hieman hitaammiksi kuin kevyehköt juoksukengät, mutta Zoom Flyn kohdalla se ei pidä paikkaansa. Vaikka Zoom Fly 3 on nopea kilpakenkä, iskunvaimennus on erittäin pehmeä!

Yhteenveto:

Neutraali juoksukenkä, joka yllättää pääasiassa kuoppaisella vaimennuksella. Zoom Fly 3 ohjaa juoksuaskeleitasi antamalla uskomatomasti energiaa. Siksi se on parhaimmillaan pitkillä matkoilla asfaltilla, missä pehmeä iskunvaimennus pääsee oikeuksiinsa. Sileän päällisen sulkee ohut, vaaleanpunainen mesh-kangas. Mahdollisimman siisti, mutta myös mukava!

–  Pidän siitä, että kantapää kattaa kaksi tyynyä molemmilla puolilla. Se antaa tunteen, että jalka pysyy paikallaan juoksun aikana, kehuu testaaja, joka lisää:

–Vaikka parasta Zoom Fly 3: lla on ehdottomasti tunne, että pompit eteenpäin seuraavaan askeleeseen, jopa kovalla asfaltilla.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, design hakee vertaistaan!

Kevyt kenkä nopeille lenkeille ja kilpailuihin

ADI_SL20.jpg

Malli ja merkki: ,

Saatavana väreinä: , ja .

Paino: 230 grammaa.

Pudotus: 10 millimetriä.

Sopii ... neutraalille juoksuaskeleelle. SL20 on nopea ja kevyt kenkä, joka pääsee oikeuksiinsa nopeissa kilpailuissa. 

Joustavuus verrattuna vakauteen: Tämä on kenkä kaikille, joilla on hyvä juoksutekniikan hallinta ja jotka eivät pronanoi. Yläosa on riittävän vakaa, jotta jalka istuu paikoillaan intensiivisen juoksun aikana, ja riittävän joustava.

Iskunvaimennus ja mukavuus: Iskunvaimennus on täysin normaali, mutta jos kärsit vammoista, katsele muita malleja. Niille, joiden vartalo ei vaadi mitään ylimääräistä, on malli erittäin mukava, pääasiassa ohut, pehmeän yläosan ja myös mukavan EVA-välipohjan ansiosta.

Yhteenveto:

SL20 on jotain niin epätavallista kuin Adidas-juoksukenkä ilman heidän ylistämäänsä Boost-pohjaa. Sen sijaan SL20 on varustettu EVA-välipohjalla, joka ei paina mitään. Se tekee tästä nopean juoksukengän, jonka avulla saat pois sekuntin sadasosia seuraavassa kilpailussa! Ainoa haittapuoli on, että kengät eivät sovellu pidempiin matkoihin. Täydennä juoksukenkien työkalupakkisi paremmin vaimennetulla vaihtoehdolla tilanteisiin, joissa juokset pitkälle hitaasti. Säästä tämä malli kilpailuun!

– Haluan todellakin kehua SL20: n mukavuutta. Kantapään osio antaa enemmän tukea verrattuna muihin kevyisiin kenkiin, kertoo testaaja ja kommentoi: 

– Tunnen myös olevani erittäin nopea näissä juoksukengissä ja saan takaisin paljon energiaa joka askeleelle!

Tämän juoksukengän koko on normaali, mikä helpottaa oikean mallin hankkimista!

Etkö löytänyt suosikkiasi?

Näin löydät oikean juoksukengän!

  •    – pronaatio tarkoittaa, että laskeudut liikaa joko jalan ulko- tai sisäpuolelle. Tämä puolestaan voi aiheuttaa polvi- ja lonkkavammoja. Panosta kenkään, joka kompensoi kyseisen kulman. Pronaatiokenkiä kutsutaan joskus vakaiksi juoksukengiksi.
  •   - Kevyitä kenkiä käytetään pääasiassa intervalliharjoitteluun ja kilpailuun. Jos juokset pitkiä, rauhallisia lenkkejä, olet aloittelija tai loukkaantunut, sinun tulisi panostaa malliin, jossa on enemmän iskunvaimennusta. Jos kuitenkin haluat olla nopea, tässä loistava vaihtoehto! 
  • - se, että kenkä on neutraali, tarkoittaa, että siinä ei ole pronaatiotukea. Täältä löydät juoksukengät suurimmalle osalle. Mallit ovat usein paremmin vaimennettuja, jotta pystyt juoksemaan pitkään repimämättä vartaloasi. Neutraali juoksukenkä soveltuu yleensä sekä lyhyille että pitkille matkoille, ja monet käyttävät niitä erilaisilla lenkeillä.

LUE LISÄÄ:

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

5 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

5 päivää sitten
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

6 päivää sitten
Dam - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

6 päivää sitten
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
more news
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.jpg

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Niken, Adidaksen, Salomonin, New Balancen ja Hoka One One -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit