FI-header.jpg

Suuressa testissä: Talven parhaat laskettelulasit

Hyvien laskettelulasien löytäminen on erittäin tärkeää. Oikean mallin, värin ja tuotemerkin löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Autamme sinua löytämään oikeanlaiset laskettelulasit!

Laskettelulasit suojaavat silmiä auringolta, tuulelta ja lumelta, jonka ansiosta näet kunnolla. Laseja ostaessa on tärkeää tarkistaa niiden UV-suoja sekä huurtumisen esto. Tämän jälkeen sinun täytyy sovittaa laseja.

– Laskettelulaseja ostaessa tärkeintä on niiden istuvuus, joka todella on kaiken A ja O. Lasien tulee mahtua pään ja kypärän ympäri. Et halua rakoja kasvojen, kypärän ja laskettelulasien välille, sanoo Hannes Kling tuotemerkiltä Oakley.

Toinen tärkeä yksityiskohta on lasien linssit. Useimmissa laseissa on allround-linssit, jotka sopivat kaikenlaiseen säähän. Kalleimpiin malleihin voi usein vaihtaa linssit. Voit esimerkiksi valita kirkkaammat ja kontrasteja korostavat linssit pimeinä päivinä ja auringolta suojaavat linssit aurinkoisina päivinä.

– Arvioi linssien tarkoitus, onko linssejä tarkoitus käyttää hyvällä vai huonolla säällä? Suosittelen erilaisten linssien ostoa, mikäli laskettelet paljon erilaisissa olosuhteissa, sanoo Hannes Kling. 

Muista varoa lasejasi. Älä koske lasien sisäpintaan, jotta huurteen esto ei mene pilalle. Puhdista lasit aina lasien mukana tulevalla pyyhkeellä.

– Tavallinen virhe on hieroa lasien sisäpintaa takin reunalla, jolloin riskeeraat hurteen eston vaurioitumisen. Käsittele laseja varoen ja säilytä niitä mukana tulleessa pussissa. 

Yleisesti ottaen materiaali vaikuttaa hintaan. Kalliimmassa mallissa on usein joustavat raamit, jotka soveltuvat kovempaan pakkaseen. Lisäksi linssit ovat paremman laatuiset , joka mahdollistaa paremman näkyvyyden ja laajemman näkökentän. 

Tyylitrendi tällä hetkellä on tavallisissa aurinkolaseissa laskettelu, jotka eivät suojaa valolta sivuista, ne huurtuvat ja voivat aiheuttaa päänsäryn. Tavalliset aurinkolasit toimivat matkalla ylös, mutta vaihda laskettelulaseihin matkalla alas.

– Tyylikäimmät laskettelulasit tänä talvena ovat raamittomat mallit. Allround-peililasit toimivat myös tänä talvena! sanoo Hannes Kling. 

5 kätevää vinkkiä!

  1. Vältä leveimpiä malleja, mikäli käytät kypärää lasketellessa.
  2. Valitse lasit reilulla vaahdolla (foamilla), mikäli koet laskettelulasit epämukavina. Pehmuste tekee niistä pehmeät ja mukavat.
  3. Vaalea linssi (mieluiten oranssi, keltainen tai roosa) sopivat hyvin Pohjoimaiden talveen. Tummemmat lasit sopivat Pohjoismaiden kevääseen tai aurinkoisille Alpeille. Illalla lasketellessa suositellaan läpinäkyviä linssejä parhaan valaistuksen saavuttamiseksi.
  4. Kokeile lasien ilmassa heiluttelua tai laita ne kuivaan, lämpimään taskuun, mikäli ne huurtuvat. Älä missään nimessä hinkkaa pois huurretta takilla tai hanskalla.
  5. Etsi lyhenettää OTG, joka tarkoittaa “over the glasses”, mikäli käytät silmälaseja. 

Luksuslasit

FI_01.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 254,90€

Testipaneelin kommentit:

Käyttömukavuus: 

Oakley Flight Deck XM istuvat todella mukavasti eri mallisille kasvoille. Tämä malli sopii pienistä keskisuuriin kasvoihin, mutta sopivat kaikille testipaneeliin kuuluville naisille kasvojen muodosta riippumatta.

Tuuletus: 

Lumi taikka kosteus ei pääse tunkeutumaan lasien sisäpuolelle, jonka ansiosta ne eivät huurru. Sopivat sekä pipon että kypärän päälle.

Linssi:

Laaja näkökenttä, joka ei rajoita näkyvyyttä. Linsseissä korostuu kontrastit, jonka ansiosta näet maaston epätasaisuudet. 

Muotoilu: 

Raamiton suunnittelu on todella tyylikäs ja Flight Deck XM ovat saatavana useissa väreissä, joten löydät helposti itsellesi sopivat. Nämä lasit ostat kehittyneen suunnittelun ansiosta, etkä ulkonäön ansiosta.

Lompakon kommentit:

Laadusta saa maksaa. Nämä lasit ovat hintansa arvoiset ammattilaskijalle, kun taas kerran viikossa lasketteleva harrastaja voi ostaa yksinkertaisemman mallin. 

Kommentit: 

Oakley on todella ”the shit” laskettelulaseista puhuttaessa. Ne ovat tyköistuvat ja muotoutuvat kypärän mukaan menettämättä muotoaan. Lasien linssit ovat hyvät allround-linssit, mutta ostaessasi erilliset linssit joudut maksamaan melkein laskettelulasien hinnan. Täydellinen valinta parasta etsivälle, mutta kysymys kuuluu –tarvitsetko ne?

Maket laskettelulasit lumilautailijalle

FI_02.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 89,90€

Testipaneelin kommentit:

Käyttömukavuus:

Todella suurikokoiset, joka luo coolin lookin samalla, kun ne aiheuttavat ongelmia pieni kasvoiselle. Ohut toppaus ei tee laseista kovin mukavia pidemmässä käytössä. 

Tuuletus:

Raamit ovat pehmeät ja joustavat, mutta linssit kovat ja suuret, jonka vuoksi sivuihin voi ilmestyä raot. Kosteus voi livahtaa sisään, joka aiheuttaa lasien huurtumisen.

Linssi: 

Nämä linssit tarjoavat leveän ja korkean näkökentän. Lisäksi mukana tulee ylimääräiset linssit. 

Muotoilu: 

Näiden lasien ulkonäköön on mahdotonta olla rakastumatta. Nauha on galaksien inspiroima ja itse lasit ovat suuret ja trendikkäät. Haluat pitää nämä päässä myös afterskiissa!

Lompakon kommentit:

Toimivuus ei ole paras mahdollinen, mutta saat hyvän vastineen rahoillesi ekstralinssin ansiosta. Linssit ovat kaksinkertaiset, kestävät ja lisäks niissä on huurteen esto. 

Kommentit: 

Nämä ovat loistava valinta, mikäli tyylikäs suunnittelu menee toimintojen edelle. Muotoilun ansiosta lasit luovat visiirimäiset lasit, jotka ovat modernit ja hienot! Lasit sopivat paremmin rennolle lumilautailijalle kuin materialistiselle laskettelijalle. Linssit ovat helppo vaihtaa. Saat kovan ja kätevän pakkauksen laseille niiden mukana.

Todelliset suosikit!

FI_03.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 104,90€

Testipaneelin kommentit:

Käyttömukavuus: 

Istuvat kuin nakutettu! Flow-lasit tuntuvat joustavilta ja mukavilta. Lisäksi istuvuus on täydellinen. Pehmeä kolmikerroksinen vaahto tekee laseista pehmeät.

Tuuletus: 

Kosteus ja kylmyys ei tunkeudu lasien sisäpuolelle. 

Linssi: 

Leveä näkökenttä, jonka ansiosta voit nähdä koko maailman. Linssit ovat niin kutsutut tuplalinssit markkinoiden parhaalla hurteen estolla. Lisäksi ektralinssit illoille ja pimeille lasketteluille tulee paketin mukana.

Muotoilu: 

Korkea taso ja tyylikäs malli. Nauha olisi voinut olla hienompi. Lasien nauha on todella basic.

Lompakon kommentit:

Saat hyvän vastineen rahoillesi! Lasien toiminnot ovat huippuluokkaa – vaikuttamatta lasien muotoiluun. Lisäksi ne ovat hyvin paketoidut.

Kommentit: 

Täydelliset rinteessä viihtyvälle. Ammattilaiset käyttävät näitä laseja ja ymmärrämme miksi. Näkyvyys on hyvä säästä riippumatta. Linssit ovat helppo vaihtaa ja lisäksi ne ovat kestävät. Todella hyvä ostos! 

Rokkaavat, hyvän hintaiset laskettelulasit! 

FI_04.jpg

Testissä: 

Suos. hinta: 69,90€

Testipaneelin kommentit:

Käyttömukavuus: 

Kaksikerroksinen vaahtomuovi ihoa vasten tekee laseista mukavat. Silikonilla varustetun nauhan ansiosta nämä lasit sopivat parhaiten kypärän kanssa käytettäviksi.

Tuuletus: 

Todella hyvä tuuletus! Ulkona ja sisällä edestakainen kävely voi aiheuttaa lasien huurtumisen. 

Linssi: 

Hyvissä linsseissä on tottakai sataprosenttinen UV-suoja ja huurteen esto sisäpinnalla. Voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa, paitsi lumimyrskyssä ja todella pimeinä iltoina.

Muotoilu: 

Ihanat unisex-lasit, joita ei ole suunniteltu pelkästään naisille. Saatavana tyylipuhtaampana mustana mallina. 

Lompakon kommentit:

Laseihin ei tarvitse tuhlata omaisuutta. Anon todistaa, että laadukkaiden lasien valmistaminen hyvään hintaan on mahdollista. Nämä sopivat useimmille. 

Kommentit: 

Laskettelua harrastava tietää, että Anon on lumilautailijahenkinen, hardcore-tuotemerkki. Sopivat täydellisesti lumilautailijalle, joka haluaa laseihin asennetta. Pidämme coolista muotoilusta ja toimivuudesta. Jäimme kaipaamaan sitä jotain ekstraa. 

Tyylipuhtaat klassikot

FI_05.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 84,90€

Testipaneelin kommentit:

Käyttömukavuus: 

Sense on saatavana sekä miehille että naisille. Naisten malli on suunniteltu kapeammaksi. Plussapisteitä keräsi allergiaystävällinen vaahtomuovi, joka on täydellinen herkälle iholle.

Tuuletus:

Sense-laseissa on hyvä tuuletus, eivätkä ne huurru. Istuvat tukevasti kypärän päälle. Jatkuva pukeminen ja riisuminen voi aiheuttaa lasien huurtumisen.

Linssi:

Linssit mahdollistavat hyvän näkyvyyden ja terävyyden, jonka ansiosta näet lumen yksityiskohdat. Lumi ei häikäise. Plussaa linssien monipuolisuudesta, jonka ansiosta voit käyttää niitä kaikissa säissä.

Muotoilu:

Huomaamaton suunnittelu sopii kaikille, mutta vau-faktori uupuu. Hauskempi ulkonäkö ei olisi haitannut. 

Lompakon kommentit:

Hinta ei ole kalliimmasta päästä, mutta saat hienommat lasit samaan hintaan. Lisäämällä muutaman kympin voit jopa saada huippuluokan lasit.

Kommentit: 

Salomon on tunnettu laskettelumerkki, joka valmistaa klassisia ja toimivia tuotteita. Nämä lasit tekevä työnsä, mutta ovat hieman tylsät. Jäimme kaipaamaan parempaa viimeistelyä, mutta toiminnoissa ei ollut vikaa. Valitse Salomon-kypärä varmistaaksesi, että lasit istuvat kuin nakutettu. 

Edulliset suosikit! 

FI_06.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 74,90€

Testipaneelin kommentit:

Käyttömukavuus: 

Kaksikerroksinen vaahtomuovi tekee laseista mukavat. Ne eivät kuitenkaan saa täyttä pottia, sillä pehmuste voisi olla pehmeämpi. 

Tuuletus: 

Malli sopii keskisuuresta leveisiin kasvoihin. Testaajat huomasivat pienen kolon nenästä, mutta muuten he olivat todella tyytyväisiä. Täydellisen istuvuuden löytääksesi suositellaan lasien ja kypärän ostoa samalta tuotemerkiltä. Nämä ovat täydellinen valinta, mikäli kotoa löytyy Scott-kypärä!

Linssi:

Tuplalinssien ansiosta näet selkeästi. Linssit ovat allroundit ja sopivat lumeen, usvaan, pilviseen kuin myös aurinkoiseen säähän. Todella hyvät!

Muotoilu:

Supertyylikkäät lasit, jotka ovat saatavilla eri väreissä. Leveä malli on hieno ja tyylikäs.

Lompakon kommentit:

Saat rahallesi loistavan vastineen. Laseissa on hyvä näkyvyys ja selkeät kontrasit. Hyvä vastine rahoille!

Kommentit: 

Tämä on unisex-malli, jonka vuoksi kumppanisi saattaa varastaa nämä lasit. Faze II-lasit ovat todelliset suosikit. Scott on poistanut raamin, jotta se ei huonontaisi näkyvyyttä. Sopivat hyvin hiihtolomalla laskettelevalle, joka haluaa suhteellisen edulliset lasit.

Loistavat hardcore-laskettelijalle

FI_07.jpg

Testissä:

Suos. hinta: 104,90€

Testipaneelin kommentit:

Käyttömukavuus: 

Kolmikerroksinen microfleecen ansiosta mukavuus on huippuluokkaa. Voit käyttää laseja tunteja ilman, että ne puristavat. Mahtavat! 

Tuuletus: 

Tuplalinssien ansiosta lasit eivät huurru. Kapea istuvuus saa miinuspisteitä, joten nämä lasit sopivat parhaiten kapeille ja keskisuurille kasvoille. Liian suurien kasvojen vuoksi lasit eivät istu ja vaikuttavat tuuletukseen.

Linssi: 

Näkyvyys on selkeistä selkein! Suuri etu nämä lasit ostaessa ovat mukana tulevat ekstralinssit. 

Muotoilu: 

Muotoilussa ei suoranaisesti ole mitään vikaa, mutta mallin värivaihtoehtojen vuoksi ne luovat kuvan, että lasit ovat valmistettu miehiltä miehille. Feminiinistä lookista pitävä ei mitä todennäköisemmin pidä näistä laseista.

Lompakon kommentit:

Plussaa kerää ennen näkemätön mukavuus, sekä paketissa tulevat kahdet linssit, jotka voit helposti vaihtaa. Harvoin lasketteleva voi kuitenkin löytää edullisemmat lasit. 

Kommentit: 

Giro on hardcore-tuotemerkki ja valmistaa loistavia tuotteita. Nämä laskettelulasit sopivat parhaiten lumilautailijalle tai sinulle, jolla on kotona Giro-kypärä. Lasien kapean raamin ansiosta ne ovat helposti hoidettavat ja näkökenttä on laaja. Huurtumisen riski on olematon. 

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

2 päivää sitten
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

3 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

6 päivää sitten
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
Casall tights
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin kannattaa treenata Casallin pehmeissä treenitrikoissa

29 feb 2020
SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

27 feb 2020
fotbollsskor header
Muoti & trendit

Kauden 10 parasta jalkapallokenkää Adidakselta, Nikelta ja Pumalta

25 feb 2020
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

24 feb 2020
more news
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Kari Traa

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

Säästä riippumatta kaikkien pitäisi voida nauttia keväästä tyylikkäästi. Siksi Kari Traa lanseeraasi uuden pastellimallistonsa ulkoelämään!

16 mar 2020
Muoti & trendit
better bodies tights

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

Paistattele omassa loisteessasi kuntosalilla kiiltävissä trikoissa! Tässä ovat upeimmat kiiltävät trikoot.

16 mar 2020
Muoti & trendit
Padelheader dam

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

Testin parhaat! Kokeilimme kevään parhaita malleja, jotka tekevät sinusta nopeamman, paremman ja voittamattoman pelikentällä.

13 mar 2020
Muoti & trendit
Padelskor header

Testin parhaat! Padelkengät miehille

Aika viedä padelpeli seuraavalle tasolle! Tässä ovat padelkengät, jotka testipaneelimme valitsi testin parhaiksi.

13 mar 2020
Muoti & trendit