Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

Kuinka urheiluliivien pitäisi istua? Kuinka usein ne tulisi pestä? Ja mikä malli on paras? Urheiluliiveihin liittyy monia kysymyksiä ja meiltä löydät useita oppaita, joissa kerrotaan, mikä malli on paras. Tutustu esimerkiksi .

Yleensä sanotaan, että urheiluliivien tulee istua tiukasti ylle. Urheilurintaliivien tehtävänä on pitää rinnat paikoillaan harjoittelun aikana, ja se onnistuu parhaiten, kun malli on napakka, muttei epämukava.

Mitkä urheiluliivit ovat sitten parhaat? Sitä on mahdoton sanoa, sillä se riippuu kehostasi ja rinnoistasi, siitä millaista liikuntaa harjoitat ja kuinka toivot liivien istuvan ylle. Toivottavasti saat apua alta. 

ALLROUND-SUOSIKKI 

Under Armour Mid Crossback Bra .png

Testi: ,

Löytyy väreissä:  ja 

Koot: XS-XL 

Istuvuus ja ympärysmitta: Tästä urheiluliivistä tulee luotettu kumppanisi. Monet testipanelistimme haluat hankkia liivit kaikissa mahdollisisssa väreissä (ja uusia värejä juökaistaan joka vuosi). Se yksinkertaisesti mukautuu vartaloon! 

Tuki: Liivin kaula-aukko tulee melko matalalle, minkä vuoksi suurempi povinen tarvitsee toisenlaista tukea juoksulenkille ja treeniin jossa on paljon hyppyjä. Mutta keskirankkaan ja kevyeen harjoitteluun nämä liivit sopivat myös isompirintaisille. Jos sinulla on pienet tai keskikokoiset rinnat niin saat liiveistä riittävästi tukea myös juoksuun. 

Yhteenveto: Mid Crossback Bra on unelmavaate jota olet kaivannut! Liivit imevät kosteutta tehokkaasti ohuesta toppauksesta ja keskipaksusta materiaalista huolimatta. Et koskaan tunne oloasi tukalaksi tai märäksi hikoillessasi. Unohdat koko liivit pelatessasi salibandya, juostessasi tai tehdessäsi muita rankkoja sykettä nostattavia harjoituksia. Liivit istuvat kuin valettu, joten ostettuasi yhdet tulet todennäköisesti pian hankkimaan lisää kaikissa mahdollisissa väreissä. Sen lisäksi että liivin pukeminen ja riisuminen voi olla hieman hankalaa ei niillä ole muita miinuksia. Testaa treenata näissä Under Armourin urheiluliiveissä ja ymmärrät mitä tarkoitamme. Erittäin koukuttava tuote!

KUMPPANI ARKEEN

Casall Strappy sports bra.png

Testi: ,  

Löytyy väreissä:  ja 

Koot: XS-L. 

Istuvuus ja ympärysmitta: Vaikka tätä mallin koot ovat XS-L välillä, niin näissä liiveissä on pehmustetut kupit nostavalla efektillä, hieman kuten push-up-liiveissä. Kupit voi tietenkin poistaa jos haluat enemmän vapaudentunentta. 

Tuki: Jos kokosi on A-C, niin saat näistä liivesitä keskivahavn tuen, kertoo testipaneeli. Mikäli kokosi on D-kuppi tai suurempi suosittelemme etsimään toisenlaiset liivit joissa on leveät olkaimet ja solkikiinnitysselässä, tai käyttämään näitä liivejä vain rauhallisessa harjoittelussa ja arjessa. 

Yhteenveto: Erittäin pehmeä ja mukava urheiluliivi joustavasta materiaalista, kapeilla säädettävillä olkaimilla. Casallin käyttäjät rakastavat tätä mallia juuri rintakehää korostavan muotoilun vuoksi. Monet pukevat liivit päälle yhtä mieluusti töihin ja kaupungille kuin salille. Monilla urheiluliiveillä voi olla litistävä vaikutus mahdollisimman suuren tuen aikaan saamiseksi, mutta monen mielestä silloin on vaikeaa hengittää. Toiset yhdistävät tämän tunteen ahdistukseen. Näissä liiveissä ei painostavaa tunnetta tule vaan ne istuvat mukavasti ja tukevasti, kuten tavalliset rintaliivit. Kapeat olkaimet olisivat voineet olla leveämmät tukemaan myös suurempaa povea. Muuten se on täydellinen perusmalli jokaiseen vaatevarastoon.

MYYDYIN PERUSLIIVI 

Casall Iconic bra.png

Testi: ,  

Löytyy väreissä:  ja 

Koot: XS-XL  ja valittavana A/B-kuppi tai C/D-kuppi. 

Istuvuus ja ympärysmitta: Loistava istuvuus! Urheiluliivit istuvat mukavasti rintakehän päälle tuntumatta liian tiukalta tai epämukavalta. Liiveissä ei ole pehmustettuja kuppeja vaan kuppikoon valinta vaikuttaa siihen kuinka paljon kangasta ja tilaa haluat liivien etuosassa olevan.

Tuki: Nämä liivit antavat reilun tuen, mutta koska liiveissä ei ole kuppeja eikä säädettäviä olkaimia niin testipaneeli arvioi liivien antavan vahavan tuon pienestä keskisuurille rinnoille. Jos sinulla on suuret rinnat niin suosittelemme valitrsemana toiset liivit juoksuun ja paljon hyppelyä sisältävään treeniin.

Yhteenveto: Sopiva allround-urheiluliivi joka sopii kaikenlaiseen fyysiseen toimintaan – matalan, keski- ja korkean intensiteetin treeniin. Ei ole mikään ihme että tämä on Casallin eniten myyty urheiluliivimalli. Mallin rakenne tuntuu hyvältä ja testaajat uskovat sen kestävän pitkään käytössä. Mikäli treenaat rankasti, niin rintojen alla oleva resori tulee tuntumaan kostealta, materiaali on useissa kohdissa paksummasta päästä. Mikään ei suoranaisesti vaivaa juoksun tai treenin aikana, mutta liiveissä voi tulla hieman kuuma. Liivien takaosa on parempi, sillä se on valmistettua hyvin hengittävästä materiaalista. Lisäplussan Iconic Sports Bra saa muotoilusta ja leveistä olkaimista, jotka kantavat painoa mukavasti. Sopii siis sinulle joka haluat toimivan mallin klassisella tyylillä ilman mitään ylimääräisiä silmiinpistäviä osia, ja että voit käyttää samoja liivejä sekä arkena että treenatessasi – hiki liivien resorissa kuuluu vain asiaan!

KOMPRESSIONSSTÖD 

Stay in place compression sports bra.png

Testi: ,

Saatavina väreissä: Vaaleanpunaisena koot  ja  ja samoin mustana koot  ja 

Koot: Ympärysmitta 65-89 ja kuppikoot A/B sekä C/D. 

Istuvuus ja ympärysmitta: Normaali koko kevyellä täytteellä ja tiukalla istuvuudella. Mallia on saatavilla kahdessa eri kuppikoossa, joista C/D-kokoa on saatavilla enemmän. 

Tuki: Tässä urheiluliivissä ei ole  säädettäviä olkaimia tai solkia, joten on todella tärkeää valita oikean kokoiset liivit jotta ne täyttäisivät tarkoituksensa – tutustu tuotteen tiedoissa olevaan koko-oppaseen. Materiaali on malko joustavaa ja istuu napakasti ja mukavasti kehoon. Saat liiveillä keskivahvan tuen joka sopii niin treeniin kuin juoksuunkin.

Yhteenveto: Klassinen malli joka istuu erittäin, erittäin mukavasti ja kauniisti. Selkäosa tuntuu viileältä kaksikertaisen mesh-verkon takia ja selässä on kauniit samettiset yksityiskohdat. Myös liivien sisäpinta on mesh-verkkoa, joten liivit tuulettavat hyvin. Kosteus poistuu erittäin hyvin etkä tunne oloasi hikiseksi. Miinuksen liivit saavat siitä että hiki tulee kyllä näkymään korallinvärisessä kankaassa, mutta kellään testipaneelissa ei ollut mitään tätä vastaan. Entä mikä oli parasta? Rintojen alla oleva resori joka pitää huolen siitä että liivit pysyvät paikoillaan eivätkä liu´u ylöspäin kun esimerkiksi hypit tai teet burpeita. Myös se ettei liiveissä ole saumoja rintojen kohdalla miellytti testaajia, sekä se kuinka hyvin tämä liivi malli istuu päälle. 

KEVYEESEEN TREENIIN JA KOTONA HENGAILUUN

Nike Indy bra .png

Testi:

Saatavana väreissä: , , ja .

Koot: XS-XL

Istuvuus ja ympärysmitta : Normaali koko, erittäin mukava istuvuus. Vaikka urheiluliivissä on suuria pesulappuja, mikään niistä ei haittaa tai ärsytä – testiryhmämme on hieman yllättynyt.

Tuki: Kevyempi tuki irrotettavalla pehmusteella.

Yhteenveto: Yksinkertainen ja ajaton muotoilu täydentää Niken Indy Bra -liivien tyylikkään istuvuuden. Nämä urheiluliivit ovat luotettavia kaikissa tilanteissa niille, joiden rintavarustus on pienempi. Malli toimii parhaiten matalan intensiteetin harjoituksissa, kuten joogassa ja pilateksessa, koska kosteuden poisto ei ole paras mahdollinen. Sen sijaan mukavuudeltaan nämä ovat uskomattoman hyvät. Tämä on myös täydellinen malli käytettäväksi työpäivänä, kun tavalliset rintaliivit eivät tunnu niin houkuttelevilta, sillä kaula-aukko tulee niin matalalle, että voit käyttää sekä T-paitoja, toppia kuin treenipaitojakin ilman pelkoa siitä, että liivit näkyvät. Nämä urheiluliivit ovat niin mukavat yllä, että haluat pitää niitä 24/7!

COMFORT DREAM

Nike Medium Padded bra .png

Testi: ,

Saatavana väreinä: ja .

Koot: XS-XL.

Istuvuus ja ympärysmitta: Hyvä istuvuus. Näissä liiveissä on klassinen painijanselkä ilman säädettäviä hihnoja tai hakasia. Valitse normaali kokosi, jotta istuvuus olisi optimaalinen.

Tuki : Keskivahva tuki pienille ja keskisuurille rinnoille. Jos sinulla on erittäin suuret rinnat, tukea on vähemmän.

Yhteenveto: Vau! Niken uudet urheiluliivit yllättävät. Osa testipaneelista oli skeptinen sen suhteen, että istuvuus voisi olla näin mukava, mutta se ei ollut ainoa yllättäjä. Kosteuden poisto on mallissa huippuluokkaa, mukavuus saa korkeimman arvosanan ja materiaali tuntuu kevyeltä ihoa vasten. Vain suunnittelu olisi voinut olla hiukan innovatiivisempi. Muuten malli on testaajiemme uusi suosikki. Kuppien vuoraus tuntuu toimivalta, eikä malli liu'u päällä.

Pehmeä joogaunelma

Abecita Kimberly.png

Testi: ,

Saatavana väreinä: , , , ja .

Koot: 70-95 ja kuppi B-G

Istuvuus ja ympärysmitta: Normaali koko, säädettävät hihnat ja soljet takana. Vaikka malli voi näyttää suurelta ja hieman hassulta leveillä olkimilla, älä anna sen hämätä. Malli on erittäin mukava ja pehmeä.

Tuki: Keskivahva tuki, joka pitää keskikokoiset tai suuret rinnat paikoillaan harjoituksen aikana – ainakin, jos treenisi ei sisällä paljoa hyppyjä ja juoksemista. Se on täydellinen joogaan, kun kaipaat jotain pehmeää kehoa vasten. Malli tarjoaa hyvän tuen, muttei kiristä liikaa.

Yhteenveto: Upeat urheiluliivit kaikentyyppisille kehoille rauhalliseen ja vähän raskaampaan treeniin. Testiryhmä oli vaikuttunut liivien toiminnoista etenkin voimaharjoittelussa. Parasta on tietysti keskivahva tuki ja se, että et tunne oleasi hikiseksi kovankaan harjoittelun jälkeen. Toisin sanoen kosteuden poisto toimii ilmiömäisesti! Leveät olkahihnat sijaitsevat kätevästi harteilla ilman että ne menevät ristiin selän takana, joten ne eivät ole tiellesi kesken treenin. Ainoa asia, joka vetää arvosanaa alaspäin, on se, että malli ei ole testin mukavin. Jos haluat erottua joukosta voit valita Kimberlyn myös oranssina.

SUURSUOSIKKI

Shock Absorber Sports Specific Run.png

Testi : ,

Saatavana väreinä: , ja .

Koot: 65-85 ja kupit A-F

Istuvuus ja ympärysmitta: Ympärysmitta on hiukan pieni ja istuu tiukasti, mutta voit säätää myös ympärysmittaa takana olevien hakasten avulla.

Tuki: Upea tuki, etenkin suurelle povelle. Tämän suosikkimallin avulla voit tehdä kaikenlaisia harjoituksia. 

Yhteenveto: Burpeet, juoksu ja potkunyrkkeily – valitse nämä liivit, kun tarvitset tukea intensiiviseen treeniin. Parasta mallissa ovat sen säätömahdollisuudet, mainiot olkahihnat, kosteudenpoistokyky ja laadukkuus. Jos peset liivejä oikein, ne kestävät hyvänä pitkään. Muista kuitenkin noudattaa pesuohjeita ja unohda esimerkiksi huuhteluaine.

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

2 päivää sitten
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

2 päivää sitten
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

3 päivää sitten
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

3 päivää sitten
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

5 päivää sitten
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

6 päivää sitten
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

6 päivää sitten
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Muoti & trendit

Löydä sopiva Nike SuperRep treenikenkä

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

06 aug 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

06 aug 2020
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

05 aug 2020
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

04 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
more news
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

Nämä kengät nostavat suorituksesi salibandykentällä täysin uudelle tasolle. Sportamoren testipaneeli on pelannut kauden uusissa sisäpelikengissä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

Miehistä koostuva testipaneelimme on juossut ja tehnyt nopeita käännöksiä uusissa treenikengissämme, jotka on tarkoitettu sisäliikuntaan. Tässä ovat tämän hetken parhaat salibandykengät!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Vinterjacka barn

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

Talvitakki on talven tärkein ostos lapsellesi. Tässä 7 vinkkiä takin valintaan.

15 sep 2020
Muoti & trendit
nike superrep header

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

Niken laajan treenikenkävalikoiman avulla on helppo löytää oikea malli sinulle ja treenillesi. Me opastamme sinua valitsemaan oikein.

14 sep 2020
Muoti & trendit
Tvätta din dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

11 sep 2020
Muoti & trendit
innebandylubbor

Suuri testi: Salibandymailat

Lapa, grippi ja paino vaikuttavat salibandymailan laatuun. Olemme testanneet tämän syksyn suosikit!

11 sep 2020
Muoti & trendit
Test tights med fickor

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

Musiikin kuunteleminen puhelimesta voimaharjoittelun aikana on suosittua ja yleistä. Tämän vuoksi testipaneelimme laittoikin testiin uudet treenitrikoot, joissa on isot taskut.

10 sep 2020
Muoti & trendit
Nike

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

Niken laajan valikoiman edessä voi olla vaikeaa löytää itselle sopivat kengät. Ei hätää, tässä tulee parhaat vinkkimme!

09 sep 2020
Muoti & trendit
Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 sep 2020
Muoti & trendit
Adidas

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

Treenasitpa sitten 35 asteen lämmössä auringossa, kaatosateessa tai pakkaskelillä, Adidakselta löydät treenivaatteet joka säähän. Lue kaikki heidän uudesta Ready-konseptistaan täältä!

08 sep 2020
Muoti & trendit