Header-3.jpg

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

Kuinka urheiluliivien pitäisi istua? Kuinka usein ne tulisi pestä? Ja mikä malli on paras? Urheiluliiveihin liittyy monia kysymyksiä ja meiltä löydät useita oppaita, joissa kerrotaan, mikä malli on paras. Tutustu esimerkiksi .

Yleensä sanotaan, että urheiluliivien tulee istua tiukasti ylle. Urheilurintaliivien tehtävänä on pitää rinnat paikoillaan harjoituksen aikana, ja se onnistuu parhaiten, kun malli on tiukka, muttei epämukava.

Mitkä urheiluliivit ovat sitten parhaat? Sitä on mahdoton tietää, koska se riippuu kehostasi ja rinnoistasi, siitä millaista liikuntaa harjoitat ja kuinka toivot liivien istuvan ylle. Toivottavasti saat apua alta. 

URHEILULIIVIT: KEVYT TUKI

Tässä on malleja, jotka tarjoavat rinnoille vain kevyen tuen. Ne sopivat yleensä matalan intensiteetin harjoitteluun, kuten joogaan, kevyempään painojen nostoon ja pilatekseen. Näitä malleja ei suositella isoille rinnoille.

KEVYEESEEN TREENIIN JA KOTONA HENGAILUUN

Nike_-_Indy_Bra.jpg Testi:

Saatavana väreissä: , , ja .

Koot: XS-XL

Istuvuus ja ympärysmitta : Normaali koko, erittäin mukava istuvuus. Vaikka urheilurintaliivissä on suuria pesulappuja, mikään niistä ei haittaa tai ärsytä – testiryhmämme on hieman yllättynyt.

Tuki: Kevyempi tuki irrotettavalla pehmusteella.

Yhteenveto: Yksinkertainen ja ajaton muotoilu täydentää Niken Indy Bra -liivien tyylikkään istuvuuden. Nämä urheilurintaliivit ovat luotettavia kaikissa tilanteissa niille, joiden rintavarustus on pienempi. Malli toimii parhaiten matalan intensiteetin harjoituksissa, kuten joogassa ja pilateksessa, koska kosteuden poisto ei ole paras mahdollinen. Sen sijaan mukavuudeltaan nämä ovat uskomattoman hyvät. Tämä on myös täydellinen malli käytettäväksi työpäivänä, kun tavalliset rintaliivit eivät tunnu niin houkuttelevilta, sillä rengas on niin matala, että voit käyttää sekä T-paitoja, pellavaa kuin treenipaitojakin ilman pelkoa siitä, että liivit näkyvät. Nämä urheilurintaliivit ovat niin mukavat yllä, että haluat pitää niitä 24/7!

TÄYDELLISET JOOGAAN

Blacc_-_Cheryl.jpg Testi:

Saatavana väreinä: , , , , , ja .

Koot: XS-L

Istuvuus ja ympärysmitta: Normaalikokoiset liivit kevyemmällä pehmusteella. Istuvat mukavasti ylle ainakin heille, joilla on keskisuuret ja pienet rinnat.

Tuki: Kevyempi tuki, joka toimii erittäin hyvin matalan intensiteetin harjoituksissa, kuten joogassa ja kevyemmissä voimaharjoituksissa. Jos rintasi ovat pienet, voit pitää näitä toki muuallakin.

Yhteenveto: Haluatko uskomattoman mukavat urheiluliivit? Sitten olet löytänyt etsimäsi. Tämän Blacc-klassikon tuki on melko kevyt. Tuotetta on kuitenkin saatavana useissa väreissä ja malleissa. Koska kangas on kaksinkertainen ja  mallista löytyy on kevyempi pehmuste, monet testaajamme kokivat saavansa enemmän tukea harjoittelun aikana kuin he olivat odottaneet matalan tuen mallilta. Kosteudenpoisto on iso etu, ja tässä mallissa et joudukaan hikoilemaan. Takaa löytyy tuuletusverkko ja mallissa on ohuet olkaimet. Kaikkien pienirintaisten testaajiemme suosikimalli. 

URHEILULIIVIT: KESKIVAHVA TUKI

Nämä mallit tarjoavat keskivahvan tuen rinnoille. Ne soveltuvat yleensä kaikenlaisiin harjoituksiin, myös juoksemiseen, jos rintasi ovat pienet tai keskisuuret. Jos rintasi ovat suuret, voit käyttää näitä voimaharjoittelussa.

COMFORT DREAM

Nike_-_Medium_Pad_Bra.jpg Testi: ,

Saatavana väreinä: ja .

Koot: XS-XL.

Istuvuus ja ympärysmitta: Hyvä istuvuus. Näissä liiveissä on klassinen painijanselkä ilman säädettäviä hihnoja tai hakasia. Valitse normaali kokosi, jotta istuvuus olisi optimaalinen.

Tuki : Keskivahva tuki pienille ja keskisuurille rinnoille. Jos sinulla on erittäin suuret rinnat, tukea on vähemmän.

Yhteenveto: Vau! Niken uudet urheiluliivit yllättävät. Osa testipaneelista oli skeptinen sen suhteen, että istuvuus voisi olla näin mukava, eikä siinä kaikki. Kosteuden poisto on mallissa huippuluokkaa, mukavuus saa korkeimman arvosanan ja materiaali tuntuu kevyeltä ihoa vasten. Vain suunnittelu olisi voinut olla hiukan innovatiivisempi. Muuten malli on testaajiemme uusi suokki. Pehmustus on kätevä, eikä liu'u ympäriinsä.

MUKAVALLE JUMPPATUNNILLE

Kari_Traa_-_Trud.jpg Testi: ,

Saatavana väreinä: , ja .

Koot: XS-XL.

Istuvuus ja ympärysmitta: Tässä mallissa ympärysmitta on melko pienehkö. Tarvitset lähes koon suuremmat, jotta voit olla varma, että istuvuus on täydellinen. Mallissa on painijanselkä ja verkkokangasta lapaluiden välissä sekä käsivarsien alla. 

Tuki: Koska mallissa ei ole toppausta, tuki perustuu tiukkaan istuvuuteen. Pienet ja keskisuuret rinnat saavat keskivahvan tuen, joka toimii joillakin myös juostessa. Jos rintasi ovat suuret, turvaudu Trudiin vain voimaharjoittelussa.

Yhteenveto: Kari Traa ei ehkä ole ensimmäinen merkki, joka tulee urheilurintaliiveistä mieleen, mutta nyt onkin aika pohtia uudelleen. Tämä malli on erittäin mukava ja ennen kaikkea se hengittää erittäin hyvin. Kun olet tehnyt hikisen lattiaharjoituksen tai kuntosalilla supertiukan treenin, odotat ehkä, että urheiluliivit uivat hiestä. Mutta tämä malli imee hikeä todella tehokkaasti, jotta olosi pysyisi mukavana läpi treenin.

TULEVAISUUDEN MALLI

Adidas_-_Drst_Alphaskin_Spirit.jpg Testi: ,

Saatavana väreinä: , , ja .

Koot: XXS-2XL

Istuvuus ja ympärysmitta: Jos painit kahden koon välillä, ota pienempi. Painijanselkä saa sinut tuntemaan tuskin tuntemaan näitä liivejä ylläsi.

Tuki: Keskitason tuki, joka toimii kuntosaliharjoittelussa ja kevyellä hölkkälenkillä.

Yhteenveto: Erittäin mukavat urheilurintaliivit, jotka todella seuraavat liikkeitäsi. Tämä malli tarjoaa keskivahvan tuen ja on suunnattu pääasiassa keskisuurille rinnoille. Siinä ei ole pieniä lisäosia, joita tarvitset suurella rinnalla oikean tuen saamiseksi. Suunnittelu on puhdasta ja hienovaraiset logot, jotka kulkevat sävyltä sävyltä urheiluliivin värin kanssa, arvostavat sitä. Mikä parhaista? Tietenkin kosteuden kuljetus. Adidas-ilmastoidussa Climacool-materiaalissa käsitellään lämpöä ja kuljetetaan hiki pois. Lisä plus, koska mallissa on UV-suojaus, joten voit tuoda urheilurintaliivit auringolomalle.

Helppo ja mukava

Nike_-_Pro_Classic_Padded_Bra.jpg Testi : ,

Saatavana väreinä: , ja .

Koot: XS-XL

Istuvuus ja ympärysmitta : Liivit joustavat mukavasti rinnan alta, mikä erottaa sen muista Nike-malleista. Tässä mallissa on klassinen painijaselkä ja paljon enemmän, kuin mitä klassisilta urheiluliiveiltä kaipaat. Tämä malli on kooltaan normaali ja sopii erilaisille vartalotyypeille.

Tuki : Tämä malli tarjoaa rinnoille keskivahvan tuen, joka sopii kaikkiin toimintoihin sinulle pienille ja keskisuurille rinnoille. Mallissa on irrotettava pehmuste ja se toimii yhtä hyvin sen kanssa ja ilman.

Yhteenveto: Tiukka istuvuus ja ohuempi pehmuste istuvat mukavasti vartalolle. Rinnat pysyvät paikallaan intensiivisenkin treenin läpi. Sinun ei tarvitse pelätä, että jokin hyppy paljastaisi liikaa. Jos rintasi ovat kovin suuret, kannattaa tähyillä kuitenkin toista malli. Niken malli on yksinkertainen tyylikäs, ja täyttää kaikki odotukset, mitä urheiluliiveiltä keksit vaatia. Ylimääräistä plussa satelee edullisesta hinnasta. Kerrassaan täydelliset!  

Pehmeä joogaunelma

Abecita_-_Kimberly.jpg Testi: ,

Saatavana väreinä: , , , ja .

Koot: 70-95 ja kuppi B-G

Istuvuus ja ympärysmitta: Normaali koko, säädettävät hihnat ja napit takana. Vaikka malli voi näyttää suurelta ja hieman hassulta leveillä olkahihnoilla, älä anna sen hämätä. Malli on erittäin mukava ja pehmeä.

Tuki: Keskinkertainen tuki, joka pitää keskikokoiset tai suuret rinnat paikoillaan harjoituksen aikana ilman – ainakin, jos treenisi ei sisällä paljoa hyppyjä ja juoksemista. Se on täydellinen joogaan, kun kaipaat kehoa vasten pehmeää mallia. Malli tarjoaa hyvän tuen, muttei kiristä liikaa.

Yhteenveto: Upea urheilurintaliivit kaikentyyppisille kehoille rauhalliseen ja vähän raskaampaan treeniin. Testiryhmä oli vaikuttunut liivien toiminnoista etenkin voimaharjoittelussa. Parasta on tietysti keskivahva tuki ja se, että et edes tunne olevasi märkä kovankaan harjoittelun jälkeen. Toisin sanoen kosteuden poisto toimii ilmiömäisesti! Leveät olkahihnat sijaitsevat kätevästi harteilla ilman leikkaamista, joten ne eivät tule tiellesi kesken treenin. Ainoa asia, joka vetää arvosanaa alas, on se, että malli ei ole testin mukavin. Jos haluat erottua joukosta. voit valita Kimberlyn myös oranssina.

URHEILULIIVIT: VAHVA TUKI

Nämä mallit tarjoavat rinnoillesi vahvan tuen. Ne sopivat sinulle pääasiassa suuremmille rinnoille, koska niissä on usein sisäänrakennetut kupit ja ne tarjoavat korkeatasoista tukea harjoittelusta riippumatta. Näillä voit liikkua huoletta, suuntasitpa kuntosalille, pilatekseen ja juoksulenkille. 

SUOSIKKIMALLI

Swemark_-_Activate.jpg Testi: ,

Saatavana väreinä: ja .

Koot: 75-90 ja kuppi BF

Istuvuus ja ympärysmitta: Malli on alusta alkaen supermukava yllä. Siitä et löydä hiertäviä osia. 

Tuki: Vaikka mallissa ei ole pehmusteita, vaan kaksinkertainen kangaskerros. Erilliset kupit molemmille rinnoille ja olkainten säätömahdollisuus. 

Yhteenveto: Voit mukauttaa tämän mallin kehosi sopivaksi, mikä tekee siitä melkein testivoittajan. Tästä saat urheilurintaliivit, jotka tukevat paljon ilman maailman paksuinta pehmustetta. Malli on todella mukava leveiden ja pehmustettujen olkahihnojen ansiosta. Paine jakautuu tasaisesti hartioillesi, olivatpa rintasi kuinka suuret tahansa. Tämä malli sopii isorintaiselle myös raskaampaan treeniin. Voit käyttää mallia voimaharjoittelussa ja juostessa. 

SUURSUOSIKKI

Shock_Absorber_-_Ultimate_Run_Bra.jpg Testi : ,

Saatavana väreinä: , ja .

Koot: 65-85 ja kupit A-F

Istuvuus ja ympärysmitta: Ympärysmitta on hiukan pieni ja istuu tiukasti, mutta voit säätää myös ympärysmittaa takana olevien hakasten avulla.

Tuki: Upea tuki, etenkin suurelle rinnalle. Tämän suosikkimallin avulla voit tehdä kaikenlaisia harjoituksia. 

Yhteenveto: Burpeet, juoksu ja potkunyrkkeily – valitse nämä liivit, kun tarvitset tukea intensiiviseen treeniin. Parasta mallissa on sen säätömahdollisuudet, mainiot olkahihnat, kosteudenpoistokyky ja laadukkuus. Jos peset liivejä oikein, ne kestävät hyvänä pitkään. Muista kuitenkin noudattaa pesuohjeita ja unohda esimerkiksi huuhteluaine.

OSTA TÄÄLTÄ:

LUE LISÄÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

5 päivää sitten
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

5 päivää sitten
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

5 päivää sitten
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
Casall tights
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin kannattaa treenata Casallin pehmeissä treenitrikoissa

29 feb 2020
SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

27 feb 2020
fotbollsskor header
Muoti & trendit

Kauden 10 parasta jalkapallokenkää Adidakselta, Nikelta ja Pumalta

25 feb 2020
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

24 feb 2020
Header adidas
Muoti & trendit

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

23 feb 2020
padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

20 feb 2020
Header dam adidas
Muoti & trendit

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

20 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

19 feb 2020
more news
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit
better bodies tights

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

Paistattele omassa loisteessasi kuntosalilla kiiltävissä trikoissa! Tässä ovat upeimmat kiiltävät trikoot.

16 mar 2020
Muoti & trendit
Padelheader dam

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

Testin parhaat! Kokeilimme kevään parhaita malleja, jotka tekevät sinusta nopeamman, paremman ja voittamattoman pelikentällä.

13 mar 2020
Muoti & trendit
Padelskor header

Testin parhaat! Padelkengät miehille

Aika viedä padelpeli seuraavalle tasolle! Tässä ovat padelkengät, jotka testipaneelimme valitsi testin parhaiksi.

13 mar 2020
Muoti & trendit
sport bh header

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

Jos sinulla on suuret rinnat, urheilurintaliivit ovat erityisen tärkeitä. Tässä parhaat urheilurintaliivit D-, E-, F- ja G-kupilla.

12 mar 2020
Muoti & trendit
reebok royal turbo header

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

Maaliskuu tarkoittaa uusia lenkkareita! Tutustu Reebokin kevätuutuuksiin!

11 mar 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

Liikunta ilman urheiluliivejä on kuin nukkuminen ilman sänkyä. Toisin sanoen hankalaa! Tässä testipaneelimme mielipiteitä uusista malleista suuressa urheiluliivitestissä.

11 mar 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

Valitse Peak Performance, kun haluat ulkoilla aktiivisesti, patikoida, kiipeillä tai vain katsella kalliolta kaunista kaupunkia. Esittelemme vaatteet, joita et halua missata.

11 mar 2020
Muoti & trendit