Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

Nauttiaksesi täysillä polkujuoksusta, on jaloissasi oltava ykkösluokan trail-kengät! Testipaneelimme jäsenet ovat tarttuneet reippaasti haasteeseen ja juosseet pitkin metsiä löytääkseen kauden parhaat kengät maastossa juoksuun. Selaa alaspäin ja selvitä mitkä kengät selvisivät voittajana testistä! 

Tiedätkö jo mitkä haluat? 

Testissä: 

Herr - New Balance FreshFoam Hierro.jpg

Parasta kengissä: Suunnittelu ja nauhat!

Yhteenveto: On lähes mahdotonta olla ensin huomaamatta näiden kenkien suunnittelua. -kengässä on korkea malli, innovatiiviset nauhat ja kirkkaat värit, jotka näkyvät jo kilometrien päähän.

– Ensivaikutelmani on, että kenkä näyttää todella erityiseltä ja kuin suoraan tulevaisuudesta tulleelta, mutta hyvällä tavalla. Annan täydet pisteet suunnittelusta, yksi testaajista sanoo. 

Korkea malli aiheuttaa aluksi ongelmia, sillä kenkiä on vaikea pukea. Toisaalta, kun kengät on saanut jalkaan, korkea malli on erittäin mukava käytössä.

– Nauhat ovat loistavat. Miksei kaikissa kengissä ole tällaisia? En halua koskaan enää tehdä rusettia kengännauhoihin, innostunut testaaja kommentoi. 

Nämä trail-kengät voivat aluksi tuntua hieman epävakailta korkean pohjan vuoksi. Tämä tunne hellittää kuitenkin heti, kun testipaneelin jäsenet pääsevät metsäpolulle. Polun kaikki juuret, kivet ja epätasaisuudet jäävät turvallisesti leveän pohjan alle.

– Tuntuu kuin juoksisi tasaisella asvaltilla, mutta metsässä! Hyvin mukava tunne.

Myös pito saa hyvän arvosanan, jopa märässä maastossa. Sitä paitsi kenkien ulompi osa pitää testipaneelin jalat kuivina, ja juoksun jälkeen voi kengät huuhdella puhtaaksi. Helppoa! Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä seikkana mainittakoon, että istuvuutta on helppo säätää narujen avulla ja muuten kenkä onkin juuri kokonsa mukainen.

Testissä: ,  

Salming trail

Parasta kengissä: Hyvä ilmanvaihto, joka tekee Trail 6 -kengästä erinomaisen valinnan kesäkäyttöön. 

Yhteenveto: Kengän hyvännäköinen ulkoasu on ensimmäinen plussa, sillä sen avulla erotut vihreästä maastosta. Se ei kuitenkaan ole ainoa Salmingin trail-kenkien hyvä puoli, jos testipaleelilta kysytään. 

– Salming on tehnyt useita hyviä valintoja Trail 6 -kengän kanssa. Suunnittelu on luokseen kutsuva, ja Ruotsin lipun värit voivatkin herättää juoksijassa nukkuvan eliittiurheilijan. 

Toinen hyvä puoli on laatu. tuntuu hyvin tukevalta, ja kengän etuosassa onkin hyödyllinen vahvike. Testipaneeli kokee, että vaikka jalkaterä kolahtaisi kiveen juostessa, kenkä ei kärsi pienistä kolhuista (tosin kengän sisällä olevat varpaat eivät välttämättä ilahdu).

– Mielestäni pito on ykkösasia polkujuoksussa. Tässä Salming on selvästi edelläkävijä. Näissä kengissä ei ole yhtä voimakasta pohjakuviointia, kuin esimerkiksi Speedcrossin pohjissa, yksi testaajista huomauttaa.

Tähän mennessä Salming on täysin yllättänyt panelistit, eikä kengässä olekaan selkeitä huonoja puolia, mutta se voi osoittautua haasteelliseksi kokoa valittaessa.

– Olisin mielelläni halunnut sen olevan hieman napakampi joustavamman ja tiiviimmän tunnun luomiseksi, kommentoi yksi testaajista, joka koki Trail 6 -mallin tilavaksi jopa 47 koossa.

Testissä: 

nike pegasus herr

Parasta kengissä: Mukavuus. Jos pidät Niken tavallisista Pegasus-kengistä, tulet ihastumaan näihin trail-kenkiin. 

Yhteenveto:  -kenkien juoksutuntuma on suurin piirtein sama kuin tavallisissa Pegasus-juoksukengissä. Luonnollisesti testipaneelimme ihastui tähän malliin, sillä he juoksevat kaikki maratoninsa juuri näissä Niken kengissä. 

– Näiden kanssa on oikein mukavaa juosta. Iskunvaimennus toimii hyvin ja mielestäni kenkä tarjoaa hyvän pidon, yksi testaaja kertoo jo ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Pegasus 36 Trail on hyvä kokeilukenkä sinulle, joka haluat harrastaa polkujuoksua, mutta et ole kuitenkaan uskaltautunut vaikeisiin maastoihin. Pohjassa olevat nastat ovat tottelevaista sorttia verrattuna muihin malleihin.

– Jos aiot juosta erittäin haastavassa maastossa, on karkeampi pohja parempi, mutta valmiille reiteille tai helpommille poluille Pegasus on oikein hyvä! 

Muutoin voisi sanoa, että kokonsa puolesta Pegasus on juuri se mitä merkki ilmoittaakin, mikä on aika epätavallista Nikelle. Istuvuus on myös normaali, mutta kuten monissa muissakin testikengissä, kenkä on varpaiden kohdalta leveämpi jättäen jalalle tilaa laajentua juostessa. 

– Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, pidän siitä, että kengät ovat saatavilla eri väreissä. Hauska nähdä miesten juoksukengät, joissa on hieman vaaleanpunaista mukana, sellaisia voi olla vaikea löytää.

Testissä: 

Herr - Saucony Peregrine 10.jpg

Parasta kengissä: Matala pudotus, joka vaatii taitoja juoksijalta, mutta tarjoaa erinomaisen juoksutuntuman! 

Yhteenveto: Peregrine 10 on monipuolinen trail-kenkä erittäin hyvällä pidolla varustettuna.Testipaneeli on ensinnäkin vaikuttunut siitä, miten tätä kenkää on paranneltu viimeiseen malliin nähden (kun edeltäväkin kenkä oli jo hyvä polkujuoksuun).

on iloinen yllätys, kun sitä vertaa edeltäjäänsä - parempi pito, istuvuus ja kunnon pohja, joka suojaa teräviltä kiviltä, yksi testaajista sanoo. 

Toinen testipaneelin jäsenistä lisää, että vaikka Saucony on tehnyt loistavia päivityksiä kenkään, on kuitenkin erinomainen malli tallella.

– Parasta tässä on, että Saucony säilyttää 4  millimetrin pudotuksen, kun taas toiset merkit ovat valinneet samaksi luvuksi noin 8. Mielestäni tämä parantaa juoksutuntumaa huomattavasti!

Ainoa miinus on, että karkea pohja ei toimi hyvin asvaltilla, ennen kuin pääset metsään asti. Tuntuma on hieman kömpelö.

– Koin, että kenkä reagoi hyvin ja tarjosi hyvän toiston liikkeessä, yksi testaaja kommentoi. 

Myöskään Sauconyn iskunvaimennus ei jää huomiotta. Reagoiva energiantuotto ja pehmeä kimmoisuus ovat todellinen taidonnäyte, joka kerää Peregrine 10 -mallille oikein hyvän arvosanan.

Testissä: 

asics gel trailsko

Parasta kengissä: Gore-Tex -kalvon ansiosta tämä trail-kenkä on 100% vedenpitävä!

Yhteenveto: Asicseen voi aina luottaa, kun kyseessä on kenkien valmistus - tämä koskee myös niin juoksu- kuin trail-kenkiäkin. Testipaneeli on hieman epäileväinen, kun näkevät kuvan kengistä, mutta he ihastuvat kenkiin heti, kun saavat ne jalkaansa.

– Pidän näistä kengistä todella paljon! Erityisesti niiden hyvän istuvuuden vuoksi, mutta myös mukavien pehmusteiden ansiosta, jotka hemmottelevat jalkoja, toteaa yksi testaajista tyytyväisenä.  

Nämä Asicsen eivät ole kaikkista parhaat iskunvaimennuksen puolesta, mutta ne ovat selkeästi pehmeämmät liikkeessä, kuin mitä ulkonäkö antaa ymmärtää.

– Ne ovat hyvin vakaat, melkein kun vaelluskengät, jotka on tarkoitettu juoksemiseen.

Se, joka muutoin tekee suurimman vaikutuksen, on pito. Lukuunottamatta märkää kivipintaa, joka tulee uskomattoman liukkaaksi ja aiheuttaa ongelmia, näiden kenkien pito lähentelee täydellisyyttä.

– Kengät ovat niin mukavat, että käytän niitä myös tavallisella lenkillä ja lyhyillä asvalttipätkillä. Ne sopivat hyvin myös näihin ympäristöihin, jota ei todellakaan voi sanoa kaikista trail-kengistä.

Testissä: 

hoka one one trail

Parasta kengissä: Kuten aina Hoka One One onnistuu useimmissa ominaisuuksissa, ja jopa alemmat arvosanat ovat korkeita verrattuna toisiin malleihin. Se kertoo jo paljon.

Yhteenveto: Nämä nopeat trail-kengät ovat tehty maastossa kilpailua varten, mikä näkyy myös kengän menevässä suunnittelussa, joka onkin ensimmäinen asia, johon testipaneeli ihastuu.

– Ulkonäöllisesti nämä kengät ovat parhaimmat kaikista näkemistäni. Pidän erityisesti sinikeltaisesta väristä.

Hoka One One -merkin -malli on kokonsa mukainen, minkä vuoksi se onkin helppo tilata netistä.

– Ainoana huonona puolena mainittakoon, että jouduin säätämään naruja kauemmin kuin yleensä. Mutta kun tämä tuli tehtyä, istui kenkä täydellisesti, jättäen hyvin tilaa kohtiin, joissa sitä tarvitaan.

Tämä trail-kenkä on itseasiassa jotain hyvin erikoista: kilpalenkä, jossa on erittäin toimiva iskunvaimennus. Tässä kohtaa ei enää pitäisi tulla yllätyksenä, että Hoka One One on onnistunut mahdottoman tehtävän edessä, eli kaikissa heidän juoksukengissään on nämä kaksi ominaisuutta. Sen lisäksi tämä on positiivinen yllätys testipaneelille. 

– Kaiken kaikkiaan näillä on erittäin helppoa juosta, vaimennus on toimiva ja hyvin sovellettu polkujuoksuun. Sitä paitsi kenkien pito on yksinkertaisesti loistava.

Testaajat kokeilivat M Torrent -kenkiä asvaltilla, laskettelurinteessä ja keskellä metsää, täysin ilman polkuja tai reittejä. Kovasta työstä huolimatta tämä kenkä ei antanut periksi, vaan säilytti luotettavuutensa, hyvän pidon, suojan kiviä vastaan sekä hyvän ilmanvaihdon kengän pääliosassa. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

2 päivää sitten
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

6 päivää sitten
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
nano x header
Muoti & trendit

Uusi Reebok Nano X - yhtä monipuolinen kuin sinä

21 apr 2020
Le specs solglasögon
Muoti & trendit

Trendikkäimmät aurinkolasit 2020

20 apr 2020
Asics loparskor
Muoti & trendit

Mitkä Asicsen juoksukengät minun kannattaisi valita?

20 apr 2020
bästsäljare header
Muoti & trendit

Tässä ovat Sportamoren myydyimmät tuotteet - koko lista

16 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat pronaatiotuelliset kengät naisille

16 apr 2020
more news
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit
Mjukisset

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

Tässä on vuoden kuumin trendi, joka on täydellinen sekä kotitoimistolle että ulos piknikille. Tässä on 10 ylellistä verska-asua, joita et halua missata!

13 may 2020
Muoti & trendit
badtofflor plock

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

Pian on aika ottaa käyttöön kesäisemmät jalkineet, kuten suihkusandaalit, pistokkaat ja flipflopit. Tässä ovat vuoden kuumimmat kesäkengät Filalta, Adidakselta ja Birkenstockilta.

13 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

13 may 2020
Muoti & trendit
lisa tellbe header

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

Influensseri Lisa Tellbe rakastaa urheilullista muotia ja näyttää kuinka hän käyttää suosikkivaatteitaan Nikelta.

12 may 2020
Muoti & trendit
Saucony Freedom Iso 3

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

Laskeudutko juostessa jalan keski- tai etuosaan? Siinä tapauksessa uusi Saucony Freedom 3 -juoksukenkä neljän millimetrin pudotuksella saattaa olla juuri sinulle sopiva!

12 may 2020
Muoti & trendit