Parhaat juoksushortsimme

Minkälaiset shortsit soveltuvat parhaiten juoksemiseen? Testiryhmämme tietää. Lue heidän tuomionsa kauden miesten ja naisten suosikkimalleista.  

Kun juoksutrikoot saavat tehdä tilaa shortseille, voi todella laskea kesän alkaneeksi. Etevät testaajamme juoksivat eri malleilla auttaakseen sinua löytämään oikean mallin kesän juoksulenkeille. Skrollaa alas ja kurkista, mitkä naisten ja miesten mallit ponnistivat suosikeiksi. 

Miesten juoksushortsit (Naisten shortseihin pääset skrollaamalla alaspäin)

FI_2XU_HERR.jpg

Merkki: 2XU

Malli: GHST 5” Short

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Koko on juuri mitä pitää, ja shortsit tuntuvat olevan kuin tehty juoksemiseen. Shortseihin tottumattomille nämä voivat kuitenkin tuntua hieman lyhyiltä aluksi, mutta muuten ne istuvat täydellisesti. 

Mukavuus: Ei merkkejekään hiertymistä tai vastaavista. Pehmeä, kevyt kangas tuntuu mukavalta ihoa vasten liikkuessa. Sivun halkio tuo mukavan ilmanvaihdon todella kuumina päivinä ja tekee juoksemisesta entistä joustavampaa.  

Design: Tyylipuhtaat ja nopeat shortsit, mitä testiryhmämme todella juoksushortseissa arvostaa. Ylimääräinen pieni tasku esimerkiksi avaimille olisi tuonut jättipotin.  

Yhteenveto: Jos pidät lyhyistä juoksushortseista, joissa on halkio, tässä on ykkösvalintasi. Mukavat, kevyet ja viileät shortsit on varusteltu fiksuin yksityiskohdin eivätkä varmasti hierrä. Näiden shortsien kanssa voit huoletta juosta monia mukavia lenkkejä kesällä. Hinta on hieman yläkanttiin, mutta saat todellakin rahoille vastinetta. Tunne on pehmeä eikä lainkaan kahiseva. 

FI_UA_HERR.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: Launch SW 7 Inch Print Short

Suositushinta: 41,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Lähes täydellinen. Shortsit puristavat ihan vähän, mutta istuvat muuten hyvin ja soveltuvat juoksemiseen. 

Mukavuus: Näiden shortsien vahvuus on joustava, pehmeä ja hengittävä materiaali. Plussaa myös pituudesta, sillä nämä eivät ole liian lyhyet. 

Design: Camokuvio on tietysti makuasia, mutta jos pidät siitä, tässä hienosti suunnitellut shortsit, jotka erottuvat monista nopeista shortseista.  

Yhteenveto: Mukavan materiaalinsa ansiosta näissä on lähes täydellistä juosta. Arvostamme myös sitä, että ulkonäöltään ja muotoilultaan ne eivät kuitenkaan heti paljastu juoksushortseiksi. Pituus ei ole häiritsevän lyhyt muttei myöskään turhan pitkä, vaan juuri sopiva. Koska shortseista löytyy myös kaksi sivutaskua, sopivat ne muuhunkin treenaamiseen. Tässä mukavat juoksushortsit sinulle, joka et halua näyttää liian nopealta.

FI_NIKE_HERR_1.jpg

Merkki: Nike

Malli: Aeroswift Short 2”

Suositushinta: 71,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Näissä shortseissa toiminnot menevät kaiken edellä – shortsit on tehty juoksemiseen. Niken superlyhyet juoksushortsit eivät sovi sinulle, joka haluat peitellä reisiäsi. Mikäli käytät boksereita, valitse mustat, sillä ne näkyvät. Malli on todella lyhyt. 

Mukavuus:  Pienen kotona totuttelun jälkeen oli aika lähteä ulos juoksemaan. Ja metsän keskellä piilossa juoksutunne oli ilmiömäinen! Jalkoja ei hiertänyt eivätkä shortsit todellakaan olleet tiellä. Reunus ja kangas on täynnä pieniä reikiä, mikä taas takaa maksimaalisen ilmanvaihdon. Mallissa on päällekkäisiä halkioita sivuilla, jotta ilma kävisi entistä paremmin.  

Design: Oi, tämä malli on superlyhyt. 2" tarkoittaa, että se on lyhyempi kuin useimmat shortsit, sillä tavallisimmat koot ovat 5” ja 7”. Jos tunnet koon mukavaksi, on näillä fantastista juosta. Lisäksi Nike on piilottanut niihin vetoketjullisen takataskun, mikä on todella käytännöllinen. 

Yhteenveto: Jos haluat juosta niin alasti kuin mahdollista, olet löytänyt shortsisi. Ne ovat paitsi superlyhyet myös superkevyet, joten tuskin tunnet niitä päälläsi. Ujoille juoksijoille ne eivät sovi, mutta toisaalta voit liikkua esteittä. Osa testaajista koki, että tyyli on hieman liian uskalias ja nopea, mutta jos haluat vilauttaa ihoa jalkapäivinä tai nopeita intervalleja juostessa, nämä shortsit tarjoavat siihen mahdollisuuden. 

FI_NIKE_HERR_2.jpg

Merkki: Nike

Malli: Flex Distance Short 7” 2in1

Suositushinta: 40,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Hieman pidempi pituus yhdistettynä sisäshortseihin tekee istuvuudesta täydellisen. Kooltaan true to size. 

Mukavuus: Todella mukavat juoksushortsit, joissa on lisäksi sisällä lähes polveen ulottuvat trikoot. Shortseilla on ilo juoksennella, sillä ne eivät hierrä eivätkä kiristä. Mukava resori vyötäröllä joustaa ja on lisäksi nätti. Pysyt viileänä koko lenkin, sillä shortsit eivät muutu hikisiksi. 

Design: Yksinkertainen harmaanmusta väri yhdistettynä heijastinraitaan ja Nike-logoon on yksinkertaista mutta kaunis. Isot taskut sivuilla tuntuvat hieman tarpeettomilta, jos näitä käyttää vain juoksushortseina, sillä taskuja ei saa suljettua.  

Yhteenveto: Rakastamme näitä shortseja, sillä ne eivät ole mainiot ainoastaan juoksemisessa vaan toimivat myös tenniksessä tai padelissa. Toisin sanojen saat rahoillesi rutkasti vastinetta. Voit hyvällä omatunnolla suositella tätä kaikille juoksuhulluille, etenkin, mikäli he eivät pidä superlyhyestä tyylistä. Shortsit ovat raikastavan pitkät ollakseen juoksushortsit.  

FI_NB_HERR.jpg

Merkki: New Balance

Malli: Impact Short 5”

Suositushinta: 49,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Koossa ei valitettavaa. Shortsit istuvat hyvin ja mukavasti. Mikäli reisilihaksesi ovat kovin massiiviset, voivat shortsit olla hieman kireät.  

Mukavuus: Kun testaajamme olivat tottuneet jo lyhyempään malliin, tuli näistä uusi suosikki. Pehmeät ja mukavat shortsit, joita tuskin tuntee lenkillä. Mainio ilmanvaihto pitää sinut kuivana ja siistinä koko lenkin ajan.  

Design: Mahtavaa, että shortsit eivät ole täysin mustat, mutta silti tarpeeksi tyylipuhtaat kaikkien makuun. Hyvä vetoketjullinen tasku vasemmalla puolella, minne saat helposti sujautettua maksukortin tai avaimet. 

Yhteenveto: Osa testaajista oli hieman skeptisiä kuvion suhteen, mutta shortsit osoittautuivatkin todella freesiksi vaihtoehdoksi. Jos ei lasketa sitä, että ne istuvat aavistuksen tiukasti reisistä, ovat ne supermukavat ja hyvin tehdyn tuntuiset. Mainio vaihtoehto sinulle, joka haluat käyttää lyhyitä juoksushortseja, mutta 2" -kokoiset ovat kuitenkin liian lyhyet makuusi. Märke: Craft

Naisten urheilushortsit

FI_UA_DAM.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: Play Up Short 20 Novelty

Suositushinta: 31,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Hieman löysempi malli takaa täyden liikkumavapauden. Shortsit ovat kuin lyhyempien jalkapalloshortsien ja mukavien oloshortsien sekoitus, mutta vain söpömmät. 

Mukavuus: Tajuttoman mukavat! Tuskin tunnet näitä päälläsi. Pidämme löysästä istuvuudesta sekä joustavasta kankaasta, mikä saa aikaan sen, ettei vyötärö hierrä tai tunnu liian tiukalta. Näissä tulee luonnollisesti lämmin, kun lämpömittari lähestyy 30 astetta, mutta ventilaatio ansaitsee silti hyvän arvosanan.  

Design: Tyylikkäät ja nätit shortsit, jotka ovat silti sporttiset. Design soveltuu juoksemiseen, mutta on myös niin nätti, että näitä voi käyttää arjessa yhdessä tennareiden kanssa. Hieman miinusta siitä, ettei shortseissa ole vetoketjullista taskua.  

Yhteenveto: Mukava, löysä malli sai testaajiltamme hyvän arvosanan. Pehmeät ja kevyet shortsit, joita tuskin tunnet päälläsi. Toisin sanoen, täydelliset juoksemiseen. Nämä eivät hierrä, kiristä eivätkä tule juostessa tielle. Shortsien hieman hulmuava muotoilu saa aikaan sen, että ne saattavat kuitenkin nousta hieman ylös lenkin aikana. 

FI_NIKE_DAM_1.jpg

Merkki: Nike

Malli: Triumph Flex Short 5”

Suositushinta: 43,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: True to size. Shortsit ovat täydellisen pituiset, eivät yhtään liian pitkät eivätkä liian lyhyet.  

Mukavuus: Todella mukavat juoksushortsit, jotka eivät hierrä. Testiryhmämme piti etenkin paksusta vyötärön nauhasta, joka varmisti, että housut istuvat mukavasti koko lenkin ajan. Ilmava kangas tuntuu mukavalta myös hikisellä lenkillä. 

Design: Yksinkertainen, mutta toisaalta näyttävä design. Helppo yhdistää lähes kaikkeen, mitä juoksuvaatekaapistasi löytyy. Hyvä tasku, joka suojaa myös hieltä, kännykkää tai avaimia varten. 

Yhteenveto: Testiryhmämme pitää todella näistä Niken mukavista ja näteistä shortseista, jotka istuvat paljon paremmin kuin mitä kuvasta voisi olettaa. Täydelliset juoksemiseen ja pituus on juuri sopiva. Halkiosta johtuen voit juosta esteettömästi, vaikka vauhtia olisi enemmänkin. Shortsit sopivat niin kunto- kuin kilpajuoksijoillekin.  

FI_WYTE_DAM.jpg

Merkki: Wyte

Malli: Annie

Suositushinta: 14,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Istuvuus: True to size, mukavat ja ilmavat. Istuvuudessa ei mitään valittamista.

Mukavuus: Sisäshortsit lisäävät mukavuutta ja kohottavat kokonaisarvosanaa. Shortsit ovat sopivan ilmavat ja todella kevyet. Lenkillä tunnet olosi viileäksi. Shortsit saattavat kuitenkin kohota ylöspäin juostessa, mikä on pieni miinus.

Design: Tyylikäs design on hyvin pelkistetty muttei kuitenkaan tylsä. Koristeelliset minihalkiot lisäävät tyylipisteitä ja parantavat liikkuvuutta. Väriyhdistelmä ja yksinkertainen logo ovat molemmat hienoja.

Yhteenveto: Wyten Annie -shortsit sopivat melkein paremmin treeniin kuin juoksemiseen. Ne nousevat juostessa välillä ylös eikä niissä ole sisätaskua avaimia tai muuta vastaavaa varten. Arkishortseina tai treenishortseina ne ovat supermukavat, ilmavat ja kevyet. Niin mukavat, että pyörimme kotona mielellään ne jalassa. Toisaalta hinnan huomioiden kestää myös taskujen puuttumisen.  

FI_SKINS_DAM.jpg

Merkki: Skins

Malli: DNAmic W Superpose Shorts

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Selvästi true to size. Sisäshortsit istuvat tiukasti, mutta mukavalla tavalla. Päällysshortsit ovat tilavammat, mutta kuitenkin imartelevat. Vyötärön resori laskee hieman arvosanaa, sillä se viiltää hieman mahaa. 

Mukavuus: Sisäshortsien tiukka istuvuus saa aikaan sen, että shortsit ovat lämpimät, jos juokset kuumalla säällä. Toisaalta toimiva ilmanvaihto takaa, etteivät ne ole sietämättömän kuumat. Sisäshortsien tiukka istuvuus ja ohut kangas tekee juoksemisesta hyvin vapaan tuntuista. Yhtä mukavat ne eivät kuitenkaan ole lujaa juostessa, sillä sisäshortsit voivat mennä rullalle.  

Design: Hyvin suunnitellut shortsit kunnon sisäshortsien kanssa on viimeistelty tyylipuhtaalla ulkoasulla. Shortsit tuntuvat moderneilta ja nopeilta. 

Yhteenveto: Kompressiomateriaalista valmistetut sisäshortsit antavat hieman lisää, millä voi myös perustella korkeahkon hinnan. Mukavuus ja juoksutunne paranevat huomattavasti, vaikka sisäkangas nousisi kovaa juostessa. Kannattaa kuitenkin jättää shortsit kotiin intervalleja juostessa. Kuntojuoksuun nämä ovat kuitenkin varma valinta. Shortsit ovat juuri sopivan lyhyet, ilmavat ja mukavat. Hieman miinusta tiukasta resorista, joka kiristää vyötäröä sekä kalliista hinnasta.

FI_KT_DAM.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Mathea Shorts

Suositushinta: 48,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Alushousujen malliset sisähousut istuvat tiukahkosti, muuten shortsit ovat melko löysät. True to size. Reisistä shortsit istuvat hyvin, resori voisi kuitenkin olla hieman ohuempi.

Mukavuus: Hikisiin kesäkeleihin shortsit eivät olleet suopeimmat, vaikka niistä ei hikitahtoja lenkin jälkeen löytynytkään. Toisin sanoen ilmanvaihto toimii. Sisäshortseissa tulee hieman lämmin, mutta päällysshortsit ovat ohuet ja ilmavat. Ensimmäisellä lenkillä reisiin voi tulla hankaumia.

Design: Supersöpö design, joka on paitsi imarteleva myös toimiva. Design on eittämättä näiden shortsien suurin etu, sillä nämä tuntuvat moderneilta ja futuristisilta.

Yhteenveto: Käytännölliset, mukavat ja söpöt shortsit. Et tule paljastaneeksi liikaa ihoa, vaikka shortsit nousisivat ylös, mitä ne myös tekivät välillä. Se ei häiritse, sillä materiaali on ohutta, mutta reidet hiertävät tällöin yhteen. Siksi lämpimällä säällä myös hiertymien riski kasvaa. Hieman ohuempi vyötärön resori olisi parantanut kokonaisarvosanaa, mutta kokonaisuudessa tässä on hyvin mukavat, käytännölliset shortsit kuntoilijalle.  

FI_ADI_DAM.jpg

Merkki Adidas

Malli: Woven Short

Suositushinta: 27,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: True to size, mutta takamuksesta shortsit hiertävät hieman, mikäli olet treenannut paljon pakaroita. Kangas on jäykkää, mikä ei tunnu mukavimmilta liikkuessa. Takapuolelle ei juuri tunnu olevan shortseissa tilaa.  

Mukavuus: Jäykkä kangas tekee olosi hieman estyneeksi. Myös matala resori laskee mukavuutta. Koska shortsit ovat hyvin lyhyet et halua vetää shortseja ylöspäin ellet sitten pidä hotpantseissa juoksemisesta. 

Design: Shortsit ovat todellakin supernätit! Totta kai sitä haluaisi, että ne istuisivat hyvin ja toimisivat treenatessa, mutta nämä ovat valitettavasti arkeen sopivat nätit shortsit. Housuista välittyvä retrotunne oli ihana! 

Yhteenveto: Design saa sinut heti hyvälle mielellä, sillä shortsit ovat supersöpöt. Siksi on myös pettymys, etteivät ne toimi juostessa yhtä hyvin. Shortsit voivat toimia jonkinlaisessa treenissä, vaikka kangas ei ole erityisen joustava tai sovellu suuremmille takapuolille tai leveälle lantiolle. Lyhyt malli ja korkea vyötärö on erityisen hyvä sinulle, jolla on tasainen vatsa, mutta jos haluat nostaa shortseja ylös, valitse toinen malli. Toisin sanoen desihn on jättipotti, mutta käytännöllisyydessä on parantamisen varaa.  

FI_BLACC_DAM.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Rush

Suositushinta: 17,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Koko on juuri, mitä pitääkin. Shortsit istuvat mainiosti ja ovat juuri sopivan pituiset. 

Mukavuus: Shortseissa ei ole mitään sitä shortseja, on tärkeää, että pituus on kohdallaan eivätkä shortsit kahise liikaa, mitä nämä eivät myöskään tee. Shortsit istuvat hyvin vyötäröltä ja resori tuntuu mukavalta. Todella ilmavat ja mukavat shortsit ilman häiritseviä saumoja.  

Design: Yksinkertainen design Shortsit näyttävät juuri siltä kuin kuvassa. Jäimme kuitenkin kaipaamaan taskuja. 

Yhteenveto: Mainio hinta-laatusuhde mukaville ja söpöille shortseille. Ohut kangas tekee näistä mainiot juoksemiseen, sillä tuskin tunnet shortseja päälläsi, mikä voi osittain johtua myös sisäshortsien puutteesta. Sen sijaan verkkosisäkangas kulkee läpi shortsien, mikä tuo ilmaa kehon ja kankaan välille. Ainoa miinus on puuttuva tasku. Muuten shortsit ovat todella nätit ja kevyet. Täydelliset kesälenkeille!  

FI_NIKE_DAM.jpg

Merkki: Nike

Malli: Elevate High Cut Short

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Nämä shortsit istuvat superhyvin ja ovat true to size, vaikka osa testaajistamme ei ollut tottunut näin korkeisiin halkioihin. 

Mukavuus: Äärimmäisen mukavat! Koska shortsit ovat kovin lyhyet eikä niissä ole sisäshortseja, oli testiryhmämme yllättänyt, etteivät ne hiertäneet lainkaan. Todella mukavat shortsit juoksemiseen, sillä ne ovat pehmeät ja joustavat. 

Design: Pelkistetty mutta supernätti. Nike onnistuu aina tekemään juoksuvaatteita, jotka eivät näytä liian funktionaalisilta tai nopeilta, vaikka sitä ovatkin. Halkio on superkorkea, joten valmistaudu esittelemään ihoa. Plussaa vetoketjullisesta takataskusta. 

Yhteenveto: Todelliset juoksushortsit on tehty myös nopeille ja pitkille lenkeille. Vaikka malli on superlyhyet, ei yksikään testaajista, jolla olisi aiemmin ollut ongelmia hiertymien kanssa, kärsinyt niistä näissä. Kangas on pehmeää ja ilma käy hyvin. Vaikka olisit hikinen, se ei näy näistä shortseista. Nämä shortsit huokuvat laatua ja nousivat uusiksi suosikeiksi niin juoksemiseen kuin nopeisiin intervalleihinkin. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

1 päivä sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

3 päivää sitten
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

5 päivää sitten
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
more news
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Test tenniskjol

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

Ylöspäin rullautuvat shortsit ja läpikuultavat kankaat ovat enää vain ikävä muisto. Tässä on viisi ihanaa tennishametta, jotka ovat testin parhaat!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

26 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

25 may 2020
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit