Parhaat juoksushortsimme

Minkälaiset shortsit soveltuvat parhaiten juoksemiseen? Testiryhmämme tietää. Lue heidän tuomionsa kauden miesten ja naisten suosikkimalleista.  

Kun juoksutrikoot saavat tehdä tilaa shortseille, voi todella laskea kesän alkaneeksi. Etevät testaajamme juoksivat eri malleilla auttaakseen sinua löytämään oikean mallin kesän juoksulenkeille. Skrollaa alas ja kurkista, mitkä naisten ja miesten mallit ponnistivat suosikeiksi. 

Miesten juoksushortsit (Naisten shortseihin pääset skrollaamalla alaspäin)

FI_2XU_HERR.jpg

Merkki: 2XU

Malli: GHST 5” Short

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Koko on juuri mitä pitää, ja shortsit tuntuvat olevan kuin tehty juoksemiseen. Shortseihin tottumattomille nämä voivat kuitenkin tuntua hieman lyhyiltä aluksi, mutta muuten ne istuvat täydellisesti. 

Mukavuus: Ei merkkejekään hiertymistä tai vastaavista. Pehmeä, kevyt kangas tuntuu mukavalta ihoa vasten liikkuessa. Sivun halkio tuo mukavan ilmanvaihdon todella kuumina päivinä ja tekee juoksemisesta entistä joustavampaa.  

Design: Tyylipuhtaat ja nopeat shortsit, mitä testiryhmämme todella juoksushortseissa arvostaa. Ylimääräinen pieni tasku esimerkiksi avaimille olisi tuonut jättipotin.  

Yhteenveto: Jos pidät lyhyistä juoksushortseista, joissa on halkio, tässä on ykkösvalintasi. Mukavat, kevyet ja viileät shortsit on varusteltu fiksuin yksityiskohdin eivätkä varmasti hierrä. Näiden shortsien kanssa voit huoletta juosta monia mukavia lenkkejä kesällä. Hinta on hieman yläkanttiin, mutta saat todellakin rahoille vastinetta. Tunne on pehmeä eikä lainkaan kahiseva. 

FI_UA_HERR.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: Launch SW 7 Inch Print Short

Suositushinta: 41,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Lähes täydellinen. Shortsit puristavat ihan vähän, mutta istuvat muuten hyvin ja soveltuvat juoksemiseen. 

Mukavuus: Näiden shortsien vahvuus on joustava, pehmeä ja hengittävä materiaali. Plussaa myös pituudesta, sillä nämä eivät ole liian lyhyet. 

Design: Camokuvio on tietysti makuasia, mutta jos pidät siitä, tässä hienosti suunnitellut shortsit, jotka erottuvat monista nopeista shortseista.  

Yhteenveto: Mukavan materiaalinsa ansiosta näissä on lähes täydellistä juosta. Arvostamme myös sitä, että ulkonäöltään ja muotoilultaan ne eivät kuitenkaan heti paljastu juoksushortseiksi. Pituus ei ole häiritsevän lyhyt muttei myöskään turhan pitkä, vaan juuri sopiva. Koska shortseista löytyy myös kaksi sivutaskua, sopivat ne muuhunkin treenaamiseen. Tässä mukavat juoksushortsit sinulle, joka et halua näyttää liian nopealta.

FI_NIKE_HERR_1.jpg

Merkki: Nike

Malli: Aeroswift Short 2”

Suositushinta: 71,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Näissä shortseissa toiminnot menevät kaiken edellä – shortsit on tehty juoksemiseen. Niken superlyhyet juoksushortsit eivät sovi sinulle, joka haluat peitellä reisiäsi. Mikäli käytät boksereita, valitse mustat, sillä ne näkyvät. Malli on todella lyhyt. 

Mukavuus:  Pienen kotona totuttelun jälkeen oli aika lähteä ulos juoksemaan. Ja metsän keskellä piilossa juoksutunne oli ilmiömäinen! Jalkoja ei hiertänyt eivätkä shortsit todellakaan olleet tiellä. Reunus ja kangas on täynnä pieniä reikiä, mikä taas takaa maksimaalisen ilmanvaihdon. Mallissa on päällekkäisiä halkioita sivuilla, jotta ilma kävisi entistä paremmin.  

Design: Oi, tämä malli on superlyhyt. 2" tarkoittaa, että se on lyhyempi kuin useimmat shortsit, sillä tavallisimmat koot ovat 5” ja 7”. Jos tunnet koon mukavaksi, on näillä fantastista juosta. Lisäksi Nike on piilottanut niihin vetoketjullisen takataskun, mikä on todella käytännöllinen. 

Yhteenveto: Jos haluat juosta niin alasti kuin mahdollista, olet löytänyt shortsisi. Ne ovat paitsi superlyhyet myös superkevyet, joten tuskin tunnet niitä päälläsi. Ujoille juoksijoille ne eivät sovi, mutta toisaalta voit liikkua esteittä. Osa testaajista koki, että tyyli on hieman liian uskalias ja nopea, mutta jos haluat vilauttaa ihoa jalkapäivinä tai nopeita intervalleja juostessa, nämä shortsit tarjoavat siihen mahdollisuuden. 

FI_NIKE_HERR_2.jpg

Merkki: Nike

Malli: Flex Distance Short 7” 2in1

Suositushinta: 40,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Hieman pidempi pituus yhdistettynä sisäshortseihin tekee istuvuudesta täydellisen. Kooltaan true to size. 

Mukavuus: Todella mukavat juoksushortsit, joissa on lisäksi sisällä lähes polveen ulottuvat trikoot. Shortseilla on ilo juoksennella, sillä ne eivät hierrä eivätkä kiristä. Mukava resori vyötäröllä joustaa ja on lisäksi nätti. Pysyt viileänä koko lenkin, sillä shortsit eivät muutu hikisiksi. 

Design: Yksinkertainen harmaanmusta väri yhdistettynä heijastinraitaan ja Nike-logoon on yksinkertaista mutta kaunis. Isot taskut sivuilla tuntuvat hieman tarpeettomilta, jos näitä käyttää vain juoksushortseina, sillä taskuja ei saa suljettua.  

Yhteenveto: Rakastamme näitä shortseja, sillä ne eivät ole mainiot ainoastaan juoksemisessa vaan toimivat myös tenniksessä tai padelissa. Toisin sanojen saat rahoillesi rutkasti vastinetta. Voit hyvällä omatunnolla suositella tätä kaikille juoksuhulluille, etenkin, mikäli he eivät pidä superlyhyestä tyylistä. Shortsit ovat raikastavan pitkät ollakseen juoksushortsit.  

FI_NB_HERR.jpg

Merkki: New Balance

Malli: Impact Short 5”

Suositushinta: 49,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Koossa ei valitettavaa. Shortsit istuvat hyvin ja mukavasti. Mikäli reisilihaksesi ovat kovin massiiviset, voivat shortsit olla hieman kireät.  

Mukavuus: Kun testaajamme olivat tottuneet jo lyhyempään malliin, tuli näistä uusi suosikki. Pehmeät ja mukavat shortsit, joita tuskin tuntee lenkillä. Mainio ilmanvaihto pitää sinut kuivana ja siistinä koko lenkin ajan.  

Design: Mahtavaa, että shortsit eivät ole täysin mustat, mutta silti tarpeeksi tyylipuhtaat kaikkien makuun. Hyvä vetoketjullinen tasku vasemmalla puolella, minne saat helposti sujautettua maksukortin tai avaimet. 

Yhteenveto: Osa testaajista oli hieman skeptisiä kuvion suhteen, mutta shortsit osoittautuivatkin todella freesiksi vaihtoehdoksi. Jos ei lasketa sitä, että ne istuvat aavistuksen tiukasti reisistä, ovat ne supermukavat ja hyvin tehdyn tuntuiset. Mainio vaihtoehto sinulle, joka haluat käyttää lyhyitä juoksushortseja, mutta 2" -kokoiset ovat kuitenkin liian lyhyet makuusi. Märke: Craft

Naisten urheilushortsit

FI_UA_DAM.jpg

Merkki: Under Armour

Malli: Play Up Short 20 Novelty

Suositushinta: 31,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Hieman löysempi malli takaa täyden liikkumavapauden. Shortsit ovat kuin lyhyempien jalkapalloshortsien ja mukavien oloshortsien sekoitus, mutta vain söpömmät. 

Mukavuus: Tajuttoman mukavat! Tuskin tunnet näitä päälläsi. Pidämme löysästä istuvuudesta sekä joustavasta kankaasta, mikä saa aikaan sen, ettei vyötärö hierrä tai tunnu liian tiukalta. Näissä tulee luonnollisesti lämmin, kun lämpömittari lähestyy 30 astetta, mutta ventilaatio ansaitsee silti hyvän arvosanan.  

Design: Tyylikkäät ja nätit shortsit, jotka ovat silti sporttiset. Design soveltuu juoksemiseen, mutta on myös niin nätti, että näitä voi käyttää arjessa yhdessä tennareiden kanssa. Hieman miinusta siitä, ettei shortseissa ole vetoketjullista taskua.  

Yhteenveto: Mukava, löysä malli sai testaajiltamme hyvän arvosanan. Pehmeät ja kevyet shortsit, joita tuskin tunnet päälläsi. Toisin sanoen, täydelliset juoksemiseen. Nämä eivät hierrä, kiristä eivätkä tule juostessa tielle. Shortsien hieman hulmuava muotoilu saa aikaan sen, että ne saattavat kuitenkin nousta hieman ylös lenkin aikana. 

FI_NIKE_DAM_1.jpg

Merkki: Nike

Malli: Triumph Flex Short 5”

Suositushinta: 43,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: True to size. Shortsit ovat täydellisen pituiset, eivät yhtään liian pitkät eivätkä liian lyhyet.  

Mukavuus: Todella mukavat juoksushortsit, jotka eivät hierrä. Testiryhmämme piti etenkin paksusta vyötärön nauhasta, joka varmisti, että housut istuvat mukavasti koko lenkin ajan. Ilmava kangas tuntuu mukavalta myös hikisellä lenkillä. 

Design: Yksinkertainen, mutta toisaalta näyttävä design. Helppo yhdistää lähes kaikkeen, mitä juoksuvaatekaapistasi löytyy. Hyvä tasku, joka suojaa myös hieltä, kännykkää tai avaimia varten. 

Yhteenveto: Testiryhmämme pitää todella näistä Niken mukavista ja näteistä shortseista, jotka istuvat paljon paremmin kuin mitä kuvasta voisi olettaa. Täydelliset juoksemiseen ja pituus on juuri sopiva. Halkiosta johtuen voit juosta esteettömästi, vaikka vauhtia olisi enemmänkin. Shortsit sopivat niin kunto- kuin kilpajuoksijoillekin.  

FI_WYTE_DAM.jpg

Merkki: Wyte

Malli: Annie

Suositushinta: 14,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Istuvuus: True to size, mukavat ja ilmavat. Istuvuudessa ei mitään valittamista.

Mukavuus: Sisäshortsit lisäävät mukavuutta ja kohottavat kokonaisarvosanaa. Shortsit ovat sopivan ilmavat ja todella kevyet. Lenkillä tunnet olosi viileäksi. Shortsit saattavat kuitenkin kohota ylöspäin juostessa, mikä on pieni miinus.

Design: Tyylikäs design on hyvin pelkistetty muttei kuitenkaan tylsä. Koristeelliset minihalkiot lisäävät tyylipisteitä ja parantavat liikkuvuutta. Väriyhdistelmä ja yksinkertainen logo ovat molemmat hienoja.

Yhteenveto: Wyten Annie -shortsit sopivat melkein paremmin treeniin kuin juoksemiseen. Ne nousevat juostessa välillä ylös eikä niissä ole sisätaskua avaimia tai muuta vastaavaa varten. Arkishortseina tai treenishortseina ne ovat supermukavat, ilmavat ja kevyet. Niin mukavat, että pyörimme kotona mielellään ne jalassa. Toisaalta hinnan huomioiden kestää myös taskujen puuttumisen.  

FI_SKINS_DAM.jpg

Merkki: Skins

Malli: DNAmic W Superpose Shorts

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Selvästi true to size. Sisäshortsit istuvat tiukasti, mutta mukavalla tavalla. Päällysshortsit ovat tilavammat, mutta kuitenkin imartelevat. Vyötärön resori laskee hieman arvosanaa, sillä se viiltää hieman mahaa. 

Mukavuus: Sisäshortsien tiukka istuvuus saa aikaan sen, että shortsit ovat lämpimät, jos juokset kuumalla säällä. Toisaalta toimiva ilmanvaihto takaa, etteivät ne ole sietämättömän kuumat. Sisäshortsien tiukka istuvuus ja ohut kangas tekee juoksemisesta hyvin vapaan tuntuista. Yhtä mukavat ne eivät kuitenkaan ole lujaa juostessa, sillä sisäshortsit voivat mennä rullalle.  

Design: Hyvin suunnitellut shortsit kunnon sisäshortsien kanssa on viimeistelty tyylipuhtaalla ulkoasulla. Shortsit tuntuvat moderneilta ja nopeilta. 

Yhteenveto: Kompressiomateriaalista valmistetut sisäshortsit antavat hieman lisää, millä voi myös perustella korkeahkon hinnan. Mukavuus ja juoksutunne paranevat huomattavasti, vaikka sisäkangas nousisi kovaa juostessa. Kannattaa kuitenkin jättää shortsit kotiin intervalleja juostessa. Kuntojuoksuun nämä ovat kuitenkin varma valinta. Shortsit ovat juuri sopivan lyhyet, ilmavat ja mukavat. Hieman miinusta tiukasta resorista, joka kiristää vyötäröä sekä kalliista hinnasta.

FI_KT_DAM.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Mathea Shorts

Suositushinta: 48,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Alushousujen malliset sisähousut istuvat tiukahkosti, muuten shortsit ovat melko löysät. True to size. Reisistä shortsit istuvat hyvin, resori voisi kuitenkin olla hieman ohuempi.

Mukavuus: Hikisiin kesäkeleihin shortsit eivät olleet suopeimmat, vaikka niistä ei hikitahtoja lenkin jälkeen löytynytkään. Toisin sanoen ilmanvaihto toimii. Sisäshortseissa tulee hieman lämmin, mutta päällysshortsit ovat ohuet ja ilmavat. Ensimmäisellä lenkillä reisiin voi tulla hankaumia.

Design: Supersöpö design, joka on paitsi imarteleva myös toimiva. Design on eittämättä näiden shortsien suurin etu, sillä nämä tuntuvat moderneilta ja futuristisilta.

Yhteenveto: Käytännölliset, mukavat ja söpöt shortsit. Et tule paljastaneeksi liikaa ihoa, vaikka shortsit nousisivat ylös, mitä ne myös tekivät välillä. Se ei häiritse, sillä materiaali on ohutta, mutta reidet hiertävät tällöin yhteen. Siksi lämpimällä säällä myös hiertymien riski kasvaa. Hieman ohuempi vyötärön resori olisi parantanut kokonaisarvosanaa, mutta kokonaisuudessa tässä on hyvin mukavat, käytännölliset shortsit kuntoilijalle.  

FI_ADI_DAM.jpg

Merkki Adidas

Malli: Woven Short

Suositushinta: 27,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: True to size, mutta takamuksesta shortsit hiertävät hieman, mikäli olet treenannut paljon pakaroita. Kangas on jäykkää, mikä ei tunnu mukavimmilta liikkuessa. Takapuolelle ei juuri tunnu olevan shortseissa tilaa.  

Mukavuus: Jäykkä kangas tekee olosi hieman estyneeksi. Myös matala resori laskee mukavuutta. Koska shortsit ovat hyvin lyhyet et halua vetää shortseja ylöspäin ellet sitten pidä hotpantseissa juoksemisesta. 

Design: Shortsit ovat todellakin supernätit! Totta kai sitä haluaisi, että ne istuisivat hyvin ja toimisivat treenatessa, mutta nämä ovat valitettavasti arkeen sopivat nätit shortsit. Housuista välittyvä retrotunne oli ihana! 

Yhteenveto: Design saa sinut heti hyvälle mielellä, sillä shortsit ovat supersöpöt. Siksi on myös pettymys, etteivät ne toimi juostessa yhtä hyvin. Shortsit voivat toimia jonkinlaisessa treenissä, vaikka kangas ei ole erityisen joustava tai sovellu suuremmille takapuolille tai leveälle lantiolle. Lyhyt malli ja korkea vyötärö on erityisen hyvä sinulle, jolla on tasainen vatsa, mutta jos haluat nostaa shortseja ylös, valitse toinen malli. Toisin sanoen desihn on jättipotti, mutta käytännöllisyydessä on parantamisen varaa.  

FI_BLACC_DAM.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Rush

Suositushinta: 17,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Koko on juuri, mitä pitääkin. Shortsit istuvat mainiosti ja ovat juuri sopivan pituiset. 

Mukavuus: Shortseissa ei ole mitään sitä shortseja, on tärkeää, että pituus on kohdallaan eivätkä shortsit kahise liikaa, mitä nämä eivät myöskään tee. Shortsit istuvat hyvin vyötäröltä ja resori tuntuu mukavalta. Todella ilmavat ja mukavat shortsit ilman häiritseviä saumoja.  

Design: Yksinkertainen design Shortsit näyttävät juuri siltä kuin kuvassa. Jäimme kuitenkin kaipaamaan taskuja. 

Yhteenveto: Mainio hinta-laatusuhde mukaville ja söpöille shortseille. Ohut kangas tekee näistä mainiot juoksemiseen, sillä tuskin tunnet shortseja päälläsi, mikä voi osittain johtua myös sisäshortsien puutteesta. Sen sijaan verkkosisäkangas kulkee läpi shortsien, mikä tuo ilmaa kehon ja kankaan välille. Ainoa miinus on puuttuva tasku. Muuten shortsit ovat todella nätit ja kevyet. Täydelliset kesälenkeille!  

FI_NIKE_DAM.jpg

Merkki: Nike

Malli: Elevate High Cut Short

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Nämä shortsit istuvat superhyvin ja ovat true to size, vaikka osa testaajistamme ei ollut tottunut näin korkeisiin halkioihin. 

Mukavuus: Äärimmäisen mukavat! Koska shortsit ovat kovin lyhyet eikä niissä ole sisäshortseja, oli testiryhmämme yllättänyt, etteivät ne hiertäneet lainkaan. Todella mukavat shortsit juoksemiseen, sillä ne ovat pehmeät ja joustavat. 

Design: Pelkistetty mutta supernätti. Nike onnistuu aina tekemään juoksuvaatteita, jotka eivät näytä liian funktionaalisilta tai nopeilta, vaikka sitä ovatkin. Halkio on superkorkea, joten valmistaudu esittelemään ihoa. Plussaa vetoketjullisesta takataskusta. 

Yhteenveto: Todelliset juoksushortsit on tehty myös nopeille ja pitkille lenkeille. Vaikka malli on superlyhyet, ei yksikään testaajista, jolla olisi aiemmin ollut ongelmia hiertymien kanssa, kärsinyt niistä näissä. Kangas on pehmeää ja ilma käy hyvin. Vaikka olisit hikinen, se ei näy näistä shortseista. Nämä shortsit huokuvat laatua ja nousivat uusiksi suosikeiksi niin juoksemiseen kuin nopeisiin intervalleihinkin. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
Viking header
Muoti & trendit

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

26 aug 2019
blacc running
Muoti & trendit

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

26 aug 2019
höstens hetaste tights
Muoti & trendit

Suuri testi: treenitrikoot

24 aug 2019
header träningsskor
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikengät 2019

20 aug 2019
adidas ultimafusion female
Muoti & trendit

Valitse oikeat treenikengät

17 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

15 aug 2019
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
more news
Asics Gel-Rocket 8

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

Gel-Rocket 8 -sisäkenkä on ykkösvalinta talven sisäpeleihin. Tässä urheiluhullun raatimme tuomio, kuinka kenkä toimii lentopallossa ja salibandyssa.

10 sep 2019
Muoti & trendit
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

Sitä, mitä ei ole päässä, voi olla kellossa! Testiryhmämme testasi Garmin Fenix 6 Sapphire -kellon hienoudet. Tässä tulee heidän mielipiteensä siitä, kuinka kello toimii niin juoksussa, spinningissä kuin kuntosalillakin.

10 sep 2019
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

05 sep 2019
Muoti & trendit
Reebok träningstrender

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

Muotitietoisille vesiväreillä maalattua pehmeää maastokuviota, kokomustaa ajattomille atleeteille tai mukavutta maanläheisistä sävyistä - asiantuntijat kertovat kuinka käytät kauden kuumimpia treenivaatteita sekä salilla että sen ulkopuolella!

04 sep 2019
Muoti & trendit
Reebok Nano header

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

Vuosi ei ole tehnyt treenikenkä Nanosta yhtään huonompaa! Tässä tulee yhdeksäs versio Reebokin huippusuosituista treeni- ja CrossFit-kengästä.

02 sep 2019
Muoti & trendit
Nike Joyride Run Flyknit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

Vaimennus, joka koostuu pienistä kuulista, jotka muotoutuvat jalan alla ja tarjoavat aivan uniikin istuvuuden. Kuulostaako houkuttelevalta? Annoimme juoksufanaattisten testaajiemme kokeilla uudet, hypetetyt Niken juoksukengät.

02 sep 2019
Muoti & trendit
Fenix 6

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

Nyt voit ladata pattereita myös silloin, kun kello on kädessäsi. Garminin uusi, päivitetty Fenix 6-sarja aurinkosoluilla varustellulla näytöllä on vihdoin täällä!

29 aug 2019
Muoti & trendit
Viking header

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

Syvät vesilammikot ja kuravelli saavat lapset pitämään syksystä. Kaikista aikuisista savessa telmiminen ei ole yhtä hauskaa. Sportamoren junioripaneeli testasi Vikingin kumisaappaat ja tässä tulevat testivoittajat.

26 aug 2019
Muoti & trendit
blacc running

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

Blacc tekee sen taas – nyt uusi juoksumallisto on saapunut. Vaatteet ovat paitsi funktionaalisia ja trendikkäitä, myös kaikenlaisille juoksijoille sopivia. Juoksitpa sitten kolme kilometriä tai kolmekymmentä, kurkkaa tämä testi.

26 aug 2019
Muoti & trendit
höstens hetaste tights

Suuri testi: treenitrikoot

Korkea vyötärö, eläinkuviota vai klassista mustaa? Testiryhmämme hikoili Adidaksen, Casallin, Blaccin ja Röhnischin treenitrikoissa.

24 aug 2019
Muoti & trendit
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

20 aug 2019
Muoti & trendit
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

17 aug 2019
Muoti & trendit
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

15 aug 2019
Muoti & trendit
Reebok löparskor

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

Reebokin juoksulähettiläämme testasivat tuotemerkin mallit, jotka sopivat jalkaan läpi kesän. Lue heidän mielipiteensä kenkien istuvuudesta, mukavuudesta ja toiminnoista.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Magväskor

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

Onko joku vielä missannut, että vyölaukku on tehnyt paluun? Ei kai! Tässä kaikki, mitä sinun tulee sesongin trendikkäimmästä vaatteesta tietää.

31 jul 2019
Muoti & trendit