Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

Mitkä shortsit ovat oikeasti parhaat juoksemiseen? Testipaneelimme tietää! Lue heidän arvionsa kauden parhaista malleista naisille ja miehille.

Oikea kesän merkki on se, kun on aika vaihtaa juoksutrikoot shortseihin. Arvovaltainen testipaneelimme on kokeillut erilaisia malleja - muun muassa taskullisia shortseja, pitkiä juoksushortseja naisille ja lyhyitä juoksushortseja miehille! Selaa alaspäin ja tutustu mitkä mallit nousivat kärkisijoille niin naisten kuin miestenkin shortseissa.

OSTA TÄÄLTÄ: 

Monipuoliset treenishortsit miehille (rullaa alaspäin nähdäksesi naisten shortsit)

Virheettömät juoksushortsit Craftilta

craft shortsTestissä: 

Parasta: Se, että ne kuivuvat todella nopeasti!

Yhteenveto: 

Joustavat miesten shortsit, joissa on mukava juosta, mutta ne sopivat myös muihin lajeihin. Paras etu? Ne ovat täydelliset kesän hikisille lenkeille, jotka päättyvät laiturille tai rannan tuntumaan.

– Ne kuivuvat uskomattoman nopeasti, joten voit vain hypätä mereen lenkin jälkeen! tyytyväinen testaaja sanoo.

Ilmanvaihto on huippuluokkaa, aivan kuten joustavuuskin. Mitkään liikkeet eivät ole liian haastavia näille shortseille. Shortseista löytyy myös sisäosa, muttei kireitä trikoita.

– Mukava, kun vyötäröllä oli resori ja kiristysnauha. Alaselän kohdalla oleva tasku antaa lisäplussan näille shortseille.

Yhteenvetona sanottakoon, että tässä on mainio pari juoksushortseja, eikä luvassa ole mitään ikäviä yllätyksiä. Ne ovat tyylikkäät, yksinkertaiset ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa yläosaan. Juoksushortseiksi tämä malli on hieman pidempi lahkeista, joka sopii hyvin sinulle, joka et halua juosta pienemmissä malleissa.

Taskulliset juoksushortsit

Nike challangerTestissä: 

Parasta: Keveys, lahkeiden pituus ja vetoketjullinen tasku!

Yhteenveto: 

Ilmanvaihto toimii erittäin hyvin näissä shortseissa, joissa on mesh-kankaiset osiot sivuilla, mikä takaa myös hyvän joustavuuden.

– Pituus on erittäin hyvä juoksemiseen, ainakin minun mielestäni. Tarpeeksi pitkät, ettet tarvitse sisäshortseja, ja tarpeeksi lyhyet, jotta ne eivät ole polvien tiellä, ilahtunut testaaja kertoo.

Shortsien sivuilla on tavalliset taskut, mutta niissä ei valitettavasti ole vetoketjuja. Sen sijaan alaselän kohdalla on iso tasku, johon mahtuu puhelin, ja sen saa kiinni vetoketjulla.  Onko shortseissa joitain huonoja puolia? Kyllä, testipaneeli olisi mielellään nähnyt nämä Niken shortsit useammassa eri värissä. Suunnittelu on tyylikäs, mutta tylsän rajamailla, lukuunottamatta sivulla olevaa swoosh-logoa, joka vähän piristää mallia.

– Haluan antaa ison plussan siitä, että nämä shortsit saa todella edulliseen hintaan. Ne ovat Niken shortsit, jonka lisäksi ne ovat vielä hyvin miellyttävät ja hyvät! yksi testaajista päättää.

Pitkät juoksushortsit miehille

Nike flexTestissä: 

Parasta: Uudenlainen suunnittelu!  

Yhteenveto: 

Mukavat shortsit juoksuun tai salille. Suunnittelu on ensimmäinen asia, johon testipaneeli ihastuu.

– Ne muistuttavat melkein nyrkkeilyshortseja mallin ja lahkeiden suissa olevien raitojen puolesta, yksi testaajista sanoo.

Nämä shortsit sopivat sinulle, jolla on lihaksikkaat reidet, etkä halua shortsien istuvan tiukasti trikoiden tapaan. Nike-shortseissa on laatikkomainen malli, ja ne tulevat aika pitkälle alas reiteen.

– Jos olet keskipituutta lyhyempi ja pienempi, on olemassa riski, että shortsit istuvat vähän liian löysästi. Tässä tapauksessa voisi kokeilla ottaa yhtä kokoa pienemmät shortsit, jos mietit kahden koon välillä.

Alaselän kohdalla on tasku, johon mahtuu kaikki pienemmistä arvotavaroista puhelimeen. Sivulta löytyy Niken heijastinlogo, joka saa sinut näkyviin hämärinä kesäiltoina.

Edulliseen hintaan hyvää laatua

blacc flyTestissä: 

Parasta: Edullinen hinta, vaikka ne ovat hyvää laatua!

Yhteenveto: 

Yksinkertaiset (ja todellakin hintansa arvoiset) juoksushortsit, joiden sisäpuolella oleva shortsiosa on tehty mesh-kankaasta. Testipaneeli pitää näistä shortseista etenkin niiden ulkonäön puolesta ja sen vuoksi, että ne kuivuvat nopeasti.

– Ne ovat melko pitkät juoksushortseiksi, mutta ne ovat erittäin miellyttävät päällä. Ne tuntuvat ilmavilta ja pehmeiltä, ne eivät siis häiritse juoksua mitenkään, yksi testaajista toteaa.

Shortsien takapuolella on heijastinyksityiskohta, jotta sinut varmasti nähdään kesäillan lenkeillä. Vyötäröllä on joustava nauha, joka takaa näiden shortsien hyvän istuvuuden.

– Hiki kulkeutuu helposti pois iholta ja ne kuivuvat hyvin nopeasti ensimmäisen lenkin jälkeen. Olin jo taas kuiva, kun olin tehnyt loppuvenyttelyt!

Muuten miestestaajat näyttävät mallille peukkua, sillä malli on hyvin ajaton ja sopivan yksinkertainen.

– Mielestäni suunnittelu ja väri ovat itsessään oikein hyvät, täydellinen kevääseen ja kesään, yksi testaajista summaa lopuksi.

Juoksushortsit trikoilla

under armourTestissä: 

Parasta: Monipuolisuus ja laatu!

Yhteenveto: Harvoin tulee kutsuttua treenishortseja todelliseksi "luksustuotteeksi", mutta se todella on ensimmäinen asia, joka tulee testipaneelin jäsenten mieleen.

– Vau, ne ovat uskomattoman mukavat, yksi testaajista huudahtaa, ja toteaa myöhemmin, että tunne säilyy kierros toisensa perään.

Sisäpuolella ovat lyhyet trikoot, jotka pitävät shortsit paikoillaan juoksun ajan. Trikoiden ansiosta olo ei myöskään ole paljas lenkkipolulla, sillä ei haittaa, vaikka shortsien pääliosa nousisikin ylöspäin, niin kuin juostessa helposti tapahtuu.

– Juoksulenkki tai salitreeni – aivan sama! Tämä malli istuu täydellisesti molemmissa lajeissa. 

Sen lisäksi, että shortsit ovat niin monipuoliset, että ne sopivat niin juoksuun kuin salillekin, saavat ne plussapisteitä myös hyvästä ilmanvaihdosta ja kosteudenpoistosta. Hyvää työtä, Under Armour!

Juoksushortsit naisille

Mukavat suosikit 

under armour play upTestissä: 

Parasta: Ne eivät näytä tavallisilta naisten juoksushortseilta! 

Yhteenveto:

Jos olet harrastanut joukkuelajeja, kuten esimerkiksi jalkapalloa, tulet tuntemaan olosi kotoisaksi näissä shortseissa. Ne ovat ilmavammat, eivätkä erityisen naiselliset, ja juuri näistä syistä testipaneeli pitää niistä.

– Tämä on todellakin mukavuuden ja miellyttävyyden huipentuma, koska shortsit istuvat pehmeästi ihoa vasten ja ne ovat erittäin ilmavat, yksi testaajista tiivistää.

Näissä Under Armourin juoksushortseissa voit juosta keskellä kesää ilman, että sinulle tulee liian kuuma. Niissä ei ole mitään lisäominaisuuksia tai näppäriä yksityiskohtia, kuten suljettavia taskuja tai kiristysnauhaa vyötäröllä, sen sijaan Under Armour on liikkeellä asenteella "less is more". 

– Jos mietit kahden koon välillä, voit huoletta valita pienemmät, tässä mallissa on hyvin tilaa vatsalle ja takapuolelle.

Lahkeiden pituus on lisäksi täydellinen. Nämä ovat keskipitkät juoksushortsit naisille, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että alushoususi näkyisivät, kun juokset mäkeä ylöspäin!

Korkeavyötäröiset, miellyttävät juoksushortsit

adidas run it shortsTestissä: 

Parasta: Heijastinyksityiskohdat ja mukava, korkea vyötärö.

Yhteenveto: 

Jos etsit shortseja, jotka ovat kevyet ja yksinkertaiset, tässä on sinulle täydellinen pari. Shortsien tekninen materiaali pitää sinut viileänä ja kuivana kaikilla kesän juoksulenkeillä.

– Pidän eniten siitä, miten napakasti ja hyvin shortsit istuvat vyötäröllä, kiitos kiristysnauhan, yksi testaaja kertoo ja lisää:

– Pidän myös tästä pehmeästä kankaasta, jota Adidas on käyttänyt vyötäröllä. Se tuntuu erittäin pehmeältä ihoa vasten.

Muutoin shortsit ovat joustavat, mutta lyhyet.  Useammat testipaneelin jäsenet kokivat, että shortseilla oli taipumus nousta ylöspäin lenkin aikana ja jäädä sinne. Niissä ei ole sisäosaa, vaan mesh-kankaiset alushousut, joten vaikka shortsit nousevat ylöspäin, et tunne oloasi ihan alastomaksi, ja alushousut eivät näy.

– Suunnittelussa pidän siitä, että shortsit ovat lyhyemmät reisien ulkopuolelta kuin sisäpuolelta, takaa ja edestä. Ne imartelevat kehon linjoja, toinen testaaja tiivistää.

Taskuja ei shortseista löydy, mutta etupuolella oleva Adidaksen logo on tehty heijastavasta kankaasta. Myös takaa löytyy pienet heijastinyksityiskohdat, mikä tekee suuren eron iltalenkeille.

Testin tyylikkäimmät

nike flexTestissä: 

Parasta: Suunnittelu, ilmanvaihtokyky ja kosteudenpoisto. 

Yhteenveto: 

2 in 1 -shortsit, jotka istuvat mukavasti päällä. Shortsit ovat erittäin miellyttävät, ne seuraavat liikettä hyvin ja joustavat tarpeeksi, jotta voit juosta esteettä.

– Kokoni on jostain S- ja M-koon väliltä, joten valitsin M-koon, sillä en pidä liian pienistä shortseista. Mutta nyt täytyy sanoa, että ne ovat hieman isot. Tiukat lahkeet eivät istu niin kuin niiden pitäisi, joten näin jälkikäteen ajateltuna minun olisi pitänyt valita S-koko, yksi testaajista kertoo.

Jos tilaat kotiin liian isot shortsit, sisäosa liukuu helposti ylös kun juokset. Tämän vuoksi testipaneeli olisi toivonut silikoninauhaa lahkeiden päihin, joka olisi estänyt liukumisen.

– Mielestäni ne ovat todella hyvännäköiset ja ne voi vetää ylös napaan asti, mistä pidän kovasti. Mutta silti parasta niissä on kosteudenpoisto.

Testipaneeli kehuu shortsien viileyttä ja mukavuutta, vaikka testikierrokset juostiin hyvässä kelissä, eikä materiaali kostunut kertaakaan, ei edes tunnin ulkona juoksemisen jälkeen.

Edulliset, hyvännäköiset ja käytännölliset

blacc feather limited shortsTestissä: 

Parasta: Reiden kohdalla oleva tasku!

Yhteenveto: 

Tässä on hyvännäköinen shortsimalli, jonka sisäpuolella on lyhyet trikoot. Testipaneeli ihastuu niihin heti pakkauksen avaamisesta lähtien.

– Parasta on istuvuus, sisätrikoot istuvat napakasti ja tuntuvat miellyttäviltä, ja ne tulevat melko alas reiteen. Niiden päällä olevat shortsit ovatkin löysemmät, melkein hamemaisen malliset leikkaukseltaan, yksi testaajista sanoo.

Shortsit ovat annetun koon mukaiset, joten voit valita tavallisen kokosi. Suunnittelu on yksinkertainen ja puhdas, muttei kuitenkaan tylsä, kiitos pienen heijastinlogon, sivuvekin ja leveän vyötärönauhan ansiosta. Testipaneeli antaakin näille sisäosalla varustetuille shortseille täydet 10 pistettä.

– Sitten haluan ehdottomasti mainita reiden kohdalla olevan taskun. Siihen mahtuu puhelin ongelmitta.

Osa testipaneelin jäsenistä olisi halunnut taskuun vetoketjun, jottei puhelin ole vaarassa pudota esimerkiksi intensiivisen intervallitreenin aikana. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä shortsit saavat ison plussan pehmeästä materiaalista, joka tarjoaa korkean käyttömukavuuden ja hyvän ilmanvaihdon. Puhumattakaan edullisesta hinnasta!

Lyhyet juoksushortsit naisille

reebok runningTestissä: 

Parasta: Suunnittelu ja ilmanvaihtokyky.

Yhteenveto: 

Erittäin hyvännäköiset juoksushortsit, mutta kannattaa huomioida, että ne ovat hyvin lyhyet, etenkin edestä. Takaa ne ovat hieman pidemmät, mikä on hyvä juttu. Näin sinulle ei tule täysin alaston olo, kun kumarrut eteenpäin venyttämään takareisiä.

– Ne ovat hyvin lyhyet, mutta käytän niitä mieluummin viikon jokaisena päivänä kuin keskipituisia shortseja. Näiden kanssa ei tarvitse murehtia shortsien ylöspäin liukumista juoksun aikana, koska ne ovat ylhäällä koko ajan, kertoo yksi testaajista. 

Shortsien vyötärö on aika matala, minkä vuoksi ne sopivat paremmin suoremmalle vartalotyypille, kuin tiimalasivartalolle. Ne testipaneelin jäsenet, jotka ovat keskipituutta pidempiä, kokivat shortsit hieman liian mataliksi, kun taas normaalin mittaisilla ei ollut samaa ongelmaa.

– Täytyy olla aika sinut reisiensä kanssa, jos valitsee tämän mallin. Ne istuvat aika tiukasti, ja koska ne ovat myös lyhyet, ovat ne melkein kuin booty-shortsit, yksi testaajista nauraa, mutta lisää:

– Toisaalta pidän kyllä niistä. Ne ovat todella mukavat, eivätkä ne estä mitään liikkeitä!

Shortsien sisäpuolella ei ole trikoita, vaan pienet mesh-kankaasta valmistetut alushousut.Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä mainittakoon se, että ne poistavat kosteutta parhaalla mahdollisella tavalla ja myös ilmanvaihto toimii (tietenkin pituudesta johtuen) loistavasti.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

2 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

2 päivää sitten
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

3 päivää sitten
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

4 päivää sitten
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

5 päivää sitten
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
more news
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit