header

Parhaat jalkapallokengät lapsellesi

Onko sopivien jalkapallokenkien löytäminen perheen pienemmälle haastavaa? Testiryhmämme otti selvää, mitkä Adidaksen, Niken ja Puman uusista malleista sopivat junioreille. Tässä testin suosikit!

Ulkokausi pyörähtää pian käyntiin, ja moni nuori pelaaja tarvitsee uudet nappulakengät. Nuorista koostuva testipaneelimme testasi kuudet eri jalkapallokengät Adidakselta, Nikelta ja Pumalta. Ehkä heidän arvionsa auttavat myös sinua, kun etsit uusia, sopivia kenkiä lapsellesi tai nuorellesi? 

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testissä: 

puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 137,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Sekä teko- että luonnonnurmella. 

Tuomio: Sopeutuvainen ja kevyt

Testiryhmä kommentoi: 

Nämä superkevyet ja sopeutumiskykyiset kengät saivat kaikki juniorimme peukuttamaan. Testin kalleimmat kengät eivät jättäneet ketään pettyneeksi, vaan toivat kultaisen designin ja verkkomaisen päällyksensä siivittämänä pisteet kotiin kaikista kategorioista. 

– Kengät tuntuivat supermukavilta jalassa eivätkä painaneet juuri mitään. Kengät tuntuivat moderneilta ja siisteiltä, ja se fakta, että Atletico Madridin Antoine Griezmann pelaa niillä myös, tekee kengistä entistä paremmat, yksi testaaja pohtii.  

Keveyden (kengät painavat alle 200 grammaa!) ja superhyvän pallokosketuksen myötä kengät ovat todellinen testin suosikki. Testiryhmämme arvosti myös sitä, että Netfit-tekniikan ansiosta kengät voi sitoa juuri kuin itse haluaa.  

– Tunnen juoksevani nopeammin ja saavani paremman kosketuksen palloon näillä kengillä. Oli myös mahtavaa, että kengät pystyi solmimaan, miten halusi, yksi testaaja ylistää.

Vaikka kenkien neonkeltainen ja innovatiivinen design miellytti koko testiryhmää, osa koki kenkien solmimisen hieman hankalaksi. Hieman nuorempi testaaja koki kengän laatikossa mainittujen eri solmimistapojen toteuttamisen hankalaksi, ja vanhemmat saisivatkin auttaa toisinaan. 

Testissä: 

adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Joustava, klassinen suosikkikenkä

Testiryhmän kommentoi: 

Tämä joustava, klassinen suosikkikenkä oli testaajien makuun. Desingiltaan ja maanläheiseltä muotoilultaan kengät saivat korkean arvosanan. 

– Rakastan näitä jalkapallokenkiä! Ne ovat hyvännäköiset ja kevyet, mutta eritoten ne istuvat jalkaan todella hyvin. Aluksi niiden laittaminen jalkaan on hieman hankalaa, mutta kun ne ovat jalassa, istuvat ne kuin sukka, yksi testaaja kehuu. 

Predatoreissa on erityisesti niihin suunniteltu päällysosa, mikä saa pallon pysymään jalassasi harjoituksissa ja otteluissa. Sen sijaan kenkien ilmanvaihto voisi toimia paremminkin.

– Minulla on hyvä pallonhallinta, ja näillä kengillä saa hyvän lähikontaktin pallon kanssa. Lisäksi kengillä on supermukava juosta, mutta ennen kaikkea ampua ja pujotella. Juoksen kentällä todella paljon, ja nämä kengät eivät hengittäneet kovin hyvin, yksi testaaja pohtii. 

Osa testaajista koki kengät hieman kapeina ja hieman pieninä kokoonsa nähden, joten voit ehkä valita lapsellesi kokoa isommat kengät, jotta ne tuntuisivat mukavimmilta jalassa. 

Testissä: 

nike

Merkki: Nike

Malli: 

Rekommenderat pris: 54,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Tukevat kengät hyvällä vaimennuksella

Testiryhmä kommentoi:

Tämä mukava lastenkenkä on todella hintansa arvoinen. Kaikki testaajat olivat sitä mieltä, että pehmeästä vasikannahasta valmistetut jalkapallokengät sopivat hyvin jalkaan ja että ne oli mukava pukea jalkaan joustavan päällysosan ansiosta. 

– Niitä oli supermukava käyttää ihan ensikerrasta lähtien, mutta ne muuttuivat yhä mukavammaksi käytön myötä, yksi testaaja ylistää.

Kengän sivun kaistaleet pitävät kengänkielen paikallaan, mikä muodostui osalle testaajista ongelmaksi joidenkin testin toisten kenkien kohdalla. Osa testaajista koki, että Tiempo Legend Academy -kengissä ei ollut paras mahdollinen ilmanvaihtokyky, joten ne sopivat ehkä paremmin kevääseen ja syksyyn kuin kuumaan keskikesään.  

– Kenkä ei hiertänyt, ja sen pehmustettu sisäpuoli tuki hyvin. Kengät lämmittävät jalkoja hyvin kevättalvella, mutta helteisinä kesäpäivinä kengät eivät ehkä ole maailman mukavimmat, eräs testaajan vanhempi sanoo.

Nämä luotettavat kengät muotoutuvat lapsesi jalkaan hyvin. Kenkien sukkamainen sisäpuoli vähentää nappuloiden painetta, mikä puolestaan lisää mukavuutta. 

Testissä: 

puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 54,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Tekonurmella

Tuomio: Mukavat kengät ultimaattisella pidolla

Testiryhmä kommentoi:

Mukavat, ihanasti istuvat kengät – näillä kengillä peli-ilo on huipussaan.  

– Aluksi kenkiä oli hieman haastavaa saada jalkaan, mutta kun ne ovat jalassa, ne istuvat hyvin ja tuntuvat todella mukavilta, yksi testaaja kehuu.  

Kenkien sisäpuolen nahka on pehmeää ja auttaa osaltaan luomaan mahdollisimman hyvän kosketuksen palloon. Kenkien nappulat on tehty etenkin tekonurmelle, ja ne antavat hyvän tuen maahan, mikä yhdessä mukavuuden kanssa siivittää näiden kenkien arvosanan korkeimpaan kategoriaan. 

– Minusta kengän osana oleva sukka tuntui superhyvältä jalkaa vasten. Kengillä oli supermukavaa laukoa ja juosta ympäri kenttää. Kengillä saa myös hyvän pidon maahan, yksi testaaja miettii. 

Kenkien design ei miellyttänyt kaikkia testaajia, sillä osa junioreista suosi värikkäämpiä vaihtoehtoja. Kuitenkin punainen spandexsukka ja kiiltävä, kuvioitu nahka nostivat arvosanaa. 

Testissä: 

adidas

Merkki Adidas

Malli: 

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii sinulle, joka pelaat: Sekä luonnon- että tekonurmella. 

Tuomio: Lämmin ja edullinen jalkapallokenkä

Testiryhmä kommentoi:

Copa 18.4 on ehkä testin halvin malli, mutta se sai silti hyvän arvosanan testiryhmältämme, joka testasi kenkiä märässä ja kylmässä säässä. Lisäksi nappulat sopivat niin luonnon- kuin tekonurmellekin, mitä moni testaajistamme arvosti.   

– Testasimme kenkiä ulkona loskasäällä, mutta siitä huolimatta kengät toimivat melko hyvin. Toisaalta pito ei ollut kengissä huippuluokkaa, mutta säällä saattaa olla tähän osansa, yhden testaajan vanhemmat pohtivat. 

Hyvän arvosanan kengät saavat sekä istuvuudestaan että mukavuudestaan. Kaikki testaajat olivat myös yksimielisiä siitä, että kengät tuntuivat sekä tukevilta että joustavilta pelatessa. Myös kenkien keveyttä arvostettiin.

– Kengän kieli menee alaspäin nyörityksen solmukohdassa, mikä tekee pallon haltuun ottamisesta sekä vetämisestä erityisen helppoa. Etuosan kuviointi tekee syötön vastaanottamisesta helpompaa, ja juostessa pallokontakti on parempi, yksi testaaja sanoo. 

Osa testaajista pohti kenkien lämpöä, sillä kengissä ilma ei todennäköisesti kulje parhaalla mahdollisella tavalla kesän hellepäivinä. 

– Kengät olivat todella lämpimät muutamasta pakkasasteesta huolimatta, joten jäin miettimään, kuinka hyvin ne hengittävät, kun ulkona on lämmin. Joka tapauksessa kengät olivat supermukavat käyttää jäätävästä säästä huolimatta, jalkojani ei palellut yhtään, yksi testaaja sanoo. 

Testissä: 

nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 76,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Tiukat ja mukavat jalkapallokengät

Testiryhmän tuomio: 

Nämä jalkapallokengät on koristeltu "kauluksella", joka toimii kuin kenkien jatkeena. Tästä myös moni testaaja piti. Myös kenkien design ja oranssin sekä harmaan väriyhdistelmä sai testaajiltamme kiitosta. 

– Minä pidän siitä, että jalkapallokengissä on lähes nilkkoihin ylettyvä sukka, joka puristaa mukavasti. Se tekee kengistä kuin kehon osan. Lisäksi suosin värikkäitä jalkapallokenkiä, joten minulta design saa ehdottomasti hyvän arvosanan, yksi testaaja sanoo. 

Sen lisäksi, että kengät tuovat pisteet kotiin niin istuvuutensa kuin mukavuutensakin puolesta, testiryhmämme arvosti eritoten 3D-kuviointia kenkien etuosassa ja sivuilla. 

– Sen lisäksi, että pisteet näyttivät todella hyvältä, tunsin, että sain hyvän kosketuksen palloon. Kengät istuivat jalkoihini täydellisesti, ja ne tuntuivat vain entistä mukavimmilta useiden käyttökertojen jälkeen, yksi testaaja ylistää. 

Aivan kuten monissa muissakin testin malleista, myös näissä kengissä ventilaatiokyvyssä on parantamisen varaa. Ne keräävät lämpöä, joten varaudu melko märkiin jalkapallosukkiin harjoitusten jälkeen. 

– Testaisin mielelläni kenkiä hieman lämpimämmällä säällä, jolloin ne kenties hengittäisivät paremmin. Koska ne pitivät jalkani lämpiminä muutamasta pakkasasteesta huolimatta, en usko, että ne hengittävät kovin hyvin, yksi testaaja miettii.  

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

1 päivä sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

4 päivää sitten
Header adidas
Muoti & trendit

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

5 päivää sitten
padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

20 feb 2020
Header dam adidas
Muoti & trendit

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

20 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

19 feb 2020
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

18 feb 2020
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

18 feb 2020
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

17 feb 2020
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

16 feb 2020
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

16 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

16 feb 2020
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

13 feb 2020
header tennisskor
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

12 feb 2020
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
more news
SL20

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

Kevät on pian täällä! Sen kunniaksi Adidas tuo markkinoille upouuden juoksukengän, joka sopii nopeille pyrähdyksille. Opi kaikki SL20: stä!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

Sopivuus, materiaalivalinta, koko ja vuodenaikaan sopiva malli – selvitämme kaikki kysymykset, jotka mieltäsi askarruttavat liittyen Adidaksen lasten kenkiin.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header adidas

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

Kaipaatko uutta Adidasta kevääseen? Me testasimme himoitut Ultraboost-kengät, mainion padelmailan sekä parhaat urheiluvaatteet salille ja arkeen. Älä jätä näitä Adidas-suosikkeja huomioitta.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
padeltennis header

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

Tunne jo voiton maku suussasi uusilla padel-mailoilla, -kengillä ja -vaatteilla, joiden avulla pääset aivan uudelle tasolle! Esittelemme 10 padelsuosikkia, joita et halua ohittaa.

20 feb 2020
Muoti & trendit
Header dam adidas

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

Kolme raitaa ei petä koskaan. Testiryhmämme arvioi Adidaksen viittä suosituinta vaatetta.

20 feb 2020
Muoti & trendit
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

19 feb 2020
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

18 feb 2020
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

18 feb 2020
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

17 feb 2020
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

16 feb 2020
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

16 feb 2020
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

16 feb 2020
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

13 feb 2020
Muoti & trendit
header tennisskor

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

12 feb 2020
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit