header

Parhaat jalkapallokengät lapsellesi

Onko sopivien jalkapallokenkien löytäminen perheen pienemmälle haastavaa? Testiryhmämme otti selvää, mitkä Adidaksen, Niken ja Puman uusista malleista sopivat junioreille. Tässä testin suosikit!

Ulkokausi pyörähtää pian käyntiin, ja moni nuori pelaaja tarvitsee uudet nappulakengät. Nuorista koostuva testipaneelimme testasi kuudet eri jalkapallokengät Adidakselta, Nikelta ja Pumalta. Ehkä heidän arvionsa auttavat myös sinua, kun etsit uusia, sopivia kenkiä lapsellesi tai nuorellesi? 

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testissä: 

puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 137,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Sekä teko- että luonnonnurmella. 

Tuomio: Sopeutuvainen ja kevyt

Testiryhmä kommentoi: 

Nämä superkevyet ja sopeutumiskykyiset kengät saivat kaikki juniorimme peukuttamaan. Testin kalleimmat kengät eivät jättäneet ketään pettyneeksi, vaan toivat kultaisen designin ja verkkomaisen päällyksensä siivittämänä pisteet kotiin kaikista kategorioista. 

– Kengät tuntuivat supermukavilta jalassa eivätkä painaneet juuri mitään. Kengät tuntuivat moderneilta ja siisteiltä, ja se fakta, että Atletico Madridin Antoine Griezmann pelaa niillä myös, tekee kengistä entistä paremmat, yksi testaaja pohtii.  

Keveyden (kengät painavat alle 200 grammaa!) ja superhyvän pallokosketuksen myötä kengät ovat todellinen testin suosikki. Testiryhmämme arvosti myös sitä, että Netfit-tekniikan ansiosta kengät voi sitoa juuri kuin itse haluaa.  

– Tunnen juoksevani nopeammin ja saavani paremman kosketuksen palloon näillä kengillä. Oli myös mahtavaa, että kengät pystyi solmimaan, miten halusi, yksi testaaja ylistää.

Vaikka kenkien neonkeltainen ja innovatiivinen design miellytti koko testiryhmää, osa koki kenkien solmimisen hieman hankalaksi. Hieman nuorempi testaaja koki kengän laatikossa mainittujen eri solmimistapojen toteuttamisen hankalaksi, ja vanhemmat saisivatkin auttaa toisinaan. 

Testissä: 

adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Joustava, klassinen suosikkikenkä

Testiryhmän kommentoi: 

Tämä joustava, klassinen suosikkikenkä oli testaajien makuun. Desingiltaan ja maanläheiseltä muotoilultaan kengät saivat korkean arvosanan. 

– Rakastan näitä jalkapallokenkiä! Ne ovat hyvännäköiset ja kevyet, mutta eritoten ne istuvat jalkaan todella hyvin. Aluksi niiden laittaminen jalkaan on hieman hankalaa, mutta kun ne ovat jalassa, istuvat ne kuin sukka, yksi testaaja kehuu. 

Predatoreissa on erityisesti niihin suunniteltu päällysosa, mikä saa pallon pysymään jalassasi harjoituksissa ja otteluissa. Sen sijaan kenkien ilmanvaihto voisi toimia paremminkin.

– Minulla on hyvä pallonhallinta, ja näillä kengillä saa hyvän lähikontaktin pallon kanssa. Lisäksi kengillä on supermukava juosta, mutta ennen kaikkea ampua ja pujotella. Juoksen kentällä todella paljon, ja nämä kengät eivät hengittäneet kovin hyvin, yksi testaaja pohtii. 

Osa testaajista koki kengät hieman kapeina ja hieman pieninä kokoonsa nähden, joten voit ehkä valita lapsellesi kokoa isommat kengät, jotta ne tuntuisivat mukavimmilta jalassa. 

Testissä: 

nike

Merkki: Nike

Malli: 

Rekommenderat pris: 54,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Tukevat kengät hyvällä vaimennuksella

Testiryhmä kommentoi:

Tämä mukava lastenkenkä on todella hintansa arvoinen. Kaikki testaajat olivat sitä mieltä, että pehmeästä vasikannahasta valmistetut jalkapallokengät sopivat hyvin jalkaan ja että ne oli mukava pukea jalkaan joustavan päällysosan ansiosta. 

– Niitä oli supermukava käyttää ihan ensikerrasta lähtien, mutta ne muuttuivat yhä mukavammaksi käytön myötä, yksi testaaja ylistää.

Kengän sivun kaistaleet pitävät kengänkielen paikallaan, mikä muodostui osalle testaajista ongelmaksi joidenkin testin toisten kenkien kohdalla. Osa testaajista koki, että Tiempo Legend Academy -kengissä ei ollut paras mahdollinen ilmanvaihtokyky, joten ne sopivat ehkä paremmin kevääseen ja syksyyn kuin kuumaan keskikesään.  

– Kenkä ei hiertänyt, ja sen pehmustettu sisäpuoli tuki hyvin. Kengät lämmittävät jalkoja hyvin kevättalvella, mutta helteisinä kesäpäivinä kengät eivät ehkä ole maailman mukavimmat, eräs testaajan vanhempi sanoo.

Nämä luotettavat kengät muotoutuvat lapsesi jalkaan hyvin. Kenkien sukkamainen sisäpuoli vähentää nappuloiden painetta, mikä puolestaan lisää mukavuutta. 

Testissä: 

puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 54,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Tekonurmella

Tuomio: Mukavat kengät ultimaattisella pidolla

Testiryhmä kommentoi:

Mukavat, ihanasti istuvat kengät – näillä kengillä peli-ilo on huipussaan.  

– Aluksi kenkiä oli hieman haastavaa saada jalkaan, mutta kun ne ovat jalassa, ne istuvat hyvin ja tuntuvat todella mukavilta, yksi testaaja kehuu.  

Kenkien sisäpuolen nahka on pehmeää ja auttaa osaltaan luomaan mahdollisimman hyvän kosketuksen palloon. Kenkien nappulat on tehty etenkin tekonurmelle, ja ne antavat hyvän tuen maahan, mikä yhdessä mukavuuden kanssa siivittää näiden kenkien arvosanan korkeimpaan kategoriaan. 

– Minusta kengän osana oleva sukka tuntui superhyvältä jalkaa vasten. Kengillä oli supermukavaa laukoa ja juosta ympäri kenttää. Kengillä saa myös hyvän pidon maahan, yksi testaaja miettii. 

Kenkien design ei miellyttänyt kaikkia testaajia, sillä osa junioreista suosi värikkäämpiä vaihtoehtoja. Kuitenkin punainen spandexsukka ja kiiltävä, kuvioitu nahka nostivat arvosanaa. 

Testissä: 

adidas

Merkki Adidas

Malli: 

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii sinulle, joka pelaat: Sekä luonnon- että tekonurmella. 

Tuomio: Lämmin ja edullinen jalkapallokenkä

Testiryhmä kommentoi:

Copa 18.4 on ehkä testin halvin malli, mutta se sai silti hyvän arvosanan testiryhmältämme, joka testasi kenkiä märässä ja kylmässä säässä. Lisäksi nappulat sopivat niin luonnon- kuin tekonurmellekin, mitä moni testaajistamme arvosti.   

– Testasimme kenkiä ulkona loskasäällä, mutta siitä huolimatta kengät toimivat melko hyvin. Toisaalta pito ei ollut kengissä huippuluokkaa, mutta säällä saattaa olla tähän osansa, yhden testaajan vanhemmat pohtivat. 

Hyvän arvosanan kengät saavat sekä istuvuudestaan että mukavuudestaan. Kaikki testaajat olivat myös yksimielisiä siitä, että kengät tuntuivat sekä tukevilta että joustavilta pelatessa. Myös kenkien keveyttä arvostettiin.

– Kengän kieli menee alaspäin nyörityksen solmukohdassa, mikä tekee pallon haltuun ottamisesta sekä vetämisestä erityisen helppoa. Etuosan kuviointi tekee syötön vastaanottamisesta helpompaa, ja juostessa pallokontakti on parempi, yksi testaaja sanoo. 

Osa testaajista pohti kenkien lämpöä, sillä kengissä ilma ei todennäköisesti kulje parhaalla mahdollisella tavalla kesän hellepäivinä. 

– Kengät olivat todella lämpimät muutamasta pakkasasteesta huolimatta, joten jäin miettimään, kuinka hyvin ne hengittävät, kun ulkona on lämmin. Joka tapauksessa kengät olivat supermukavat käyttää jäätävästä säästä huolimatta, jalkojani ei palellut yhtään, yksi testaaja sanoo. 

Testissä: 

nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 76,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Tiukat ja mukavat jalkapallokengät

Testiryhmän tuomio: 

Nämä jalkapallokengät on koristeltu "kauluksella", joka toimii kuin kenkien jatkeena. Tästä myös moni testaaja piti. Myös kenkien design ja oranssin sekä harmaan väriyhdistelmä sai testaajiltamme kiitosta. 

– Minä pidän siitä, että jalkapallokengissä on lähes nilkkoihin ylettyvä sukka, joka puristaa mukavasti. Se tekee kengistä kuin kehon osan. Lisäksi suosin värikkäitä jalkapallokenkiä, joten minulta design saa ehdottomasti hyvän arvosanan, yksi testaaja sanoo. 

Sen lisäksi, että kengät tuovat pisteet kotiin niin istuvuutensa kuin mukavuutensakin puolesta, testiryhmämme arvosti eritoten 3D-kuviointia kenkien etuosassa ja sivuilla. 

– Sen lisäksi, että pisteet näyttivät todella hyvältä, tunsin, että sain hyvän kosketuksen palloon. Kengät istuivat jalkoihini täydellisesti, ja ne tuntuivat vain entistä mukavimmilta useiden käyttökertojen jälkeen, yksi testaaja ylistää. 

Aivan kuten monissa muissakin testin malleista, myös näissä kengissä ventilaatiokyvyssä on parantamisen varaa. Ne keräävät lämpöä, joten varaudu melko märkiin jalkapallosukkiin harjoitusten jälkeen. 

– Testaisin mielelläni kenkiä hieman lämpimämmällä säällä, jolloin ne kenties hengittäisivät paremmin. Koska ne pitivät jalkani lämpiminä muutamasta pakkasasteesta huolimatta, en usko, että ne hengittävät kovin hyvin, yksi testaaja miettii.  

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

3 päivää sitten
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

4 päivää sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

4 päivää sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

5 päivää sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

5 päivää sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

5 päivää sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

11 oct 2019
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
more news
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

11 oct 2019
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 oct 2019
Muoti & trendit