header

Parhaat jalkapallokengät lapsellesi

Onko sopivien jalkapallokenkien löytäminen perheen pienemmälle haastavaa? Testiryhmämme otti selvää, mitkä Adidaksen, Niken ja Puman uusista malleista sopivat junioreille. Tässä testin suosikit!

Ulkokausi pyörähtää pian käyntiin, ja moni nuori pelaaja tarvitsee uudet nappulakengät. Nuorista koostuva testipaneelimme testasi kuudet eri jalkapallokengät Adidakselta, Nikelta ja Pumalta. Ehkä heidän arvionsa auttavat myös sinua, kun etsit uusia, sopivia kenkiä lapsellesi tai nuorellesi? 

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testissä: 

puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 137,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Sekä teko- että luonnonnurmella. 

Tuomio: Sopeutuvainen ja kevyt

Testiryhmä kommentoi: 

Nämä superkevyet ja sopeutumiskykyiset kengät saivat kaikki juniorimme peukuttamaan. Testin kalleimmat kengät eivät jättäneet ketään pettyneeksi, vaan toivat kultaisen designin ja verkkomaisen päällyksensä siivittämänä pisteet kotiin kaikista kategorioista. 

– Kengät tuntuivat supermukavilta jalassa eivätkä painaneet juuri mitään. Kengät tuntuivat moderneilta ja siisteiltä, ja se fakta, että Atletico Madridin Antoine Griezmann pelaa niillä myös, tekee kengistä entistä paremmat, yksi testaaja pohtii.  

Keveyden (kengät painavat alle 200 grammaa!) ja superhyvän pallokosketuksen myötä kengät ovat todellinen testin suosikki. Testiryhmämme arvosti myös sitä, että Netfit-tekniikan ansiosta kengät voi sitoa juuri kuin itse haluaa.  

– Tunnen juoksevani nopeammin ja saavani paremman kosketuksen palloon näillä kengillä. Oli myös mahtavaa, että kengät pystyi solmimaan, miten halusi, yksi testaaja ylistää.

Vaikka kenkien neonkeltainen ja innovatiivinen design miellytti koko testiryhmää, osa koki kenkien solmimisen hieman hankalaksi. Hieman nuorempi testaaja koki kengän laatikossa mainittujen eri solmimistapojen toteuttamisen hankalaksi, ja vanhemmat saisivatkin auttaa toisinaan. 

Testissä: 

adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Joustava, klassinen suosikkikenkä

Testiryhmän kommentoi: 

Tämä joustava, klassinen suosikkikenkä oli testaajien makuun. Desingiltaan ja maanläheiseltä muotoilultaan kengät saivat korkean arvosanan. 

– Rakastan näitä jalkapallokenkiä! Ne ovat hyvännäköiset ja kevyet, mutta eritoten ne istuvat jalkaan todella hyvin. Aluksi niiden laittaminen jalkaan on hieman hankalaa, mutta kun ne ovat jalassa, istuvat ne kuin sukka, yksi testaaja kehuu. 

Predatoreissa on erityisesti niihin suunniteltu päällysosa, mikä saa pallon pysymään jalassasi harjoituksissa ja otteluissa. Sen sijaan kenkien ilmanvaihto voisi toimia paremminkin.

– Minulla on hyvä pallonhallinta, ja näillä kengillä saa hyvän lähikontaktin pallon kanssa. Lisäksi kengillä on supermukava juosta, mutta ennen kaikkea ampua ja pujotella. Juoksen kentällä todella paljon, ja nämä kengät eivät hengittäneet kovin hyvin, yksi testaaja pohtii. 

Osa testaajista koki kengät hieman kapeina ja hieman pieninä kokoonsa nähden, joten voit ehkä valita lapsellesi kokoa isommat kengät, jotta ne tuntuisivat mukavimmilta jalassa. 

Testissä: 

nike

Merkki: Nike

Malli: 

Rekommenderat pris: 54,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Tukevat kengät hyvällä vaimennuksella

Testiryhmä kommentoi:

Tämä mukava lastenkenkä on todella hintansa arvoinen. Kaikki testaajat olivat sitä mieltä, että pehmeästä vasikannahasta valmistetut jalkapallokengät sopivat hyvin jalkaan ja että ne oli mukava pukea jalkaan joustavan päällysosan ansiosta. 

– Niitä oli supermukava käyttää ihan ensikerrasta lähtien, mutta ne muuttuivat yhä mukavammaksi käytön myötä, yksi testaaja ylistää.

Kengän sivun kaistaleet pitävät kengänkielen paikallaan, mikä muodostui osalle testaajista ongelmaksi joidenkin testin toisten kenkien kohdalla. Osa testaajista koki, että Tiempo Legend Academy -kengissä ei ollut paras mahdollinen ilmanvaihtokyky, joten ne sopivat ehkä paremmin kevääseen ja syksyyn kuin kuumaan keskikesään.  

– Kenkä ei hiertänyt, ja sen pehmustettu sisäpuoli tuki hyvin. Kengät lämmittävät jalkoja hyvin kevättalvella, mutta helteisinä kesäpäivinä kengät eivät ehkä ole maailman mukavimmat, eräs testaajan vanhempi sanoo.

Nämä luotettavat kengät muotoutuvat lapsesi jalkaan hyvin. Kenkien sukkamainen sisäpuoli vähentää nappuloiden painetta, mikä puolestaan lisää mukavuutta. 

Testissä: 

puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 54,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Tekonurmella

Tuomio: Mukavat kengät ultimaattisella pidolla

Testiryhmä kommentoi:

Mukavat, ihanasti istuvat kengät – näillä kengillä peli-ilo on huipussaan.  

– Aluksi kenkiä oli hieman haastavaa saada jalkaan, mutta kun ne ovat jalassa, ne istuvat hyvin ja tuntuvat todella mukavilta, yksi testaaja kehuu.  

Kenkien sisäpuolen nahka on pehmeää ja auttaa osaltaan luomaan mahdollisimman hyvän kosketuksen palloon. Kenkien nappulat on tehty etenkin tekonurmelle, ja ne antavat hyvän tuen maahan, mikä yhdessä mukavuuden kanssa siivittää näiden kenkien arvosanan korkeimpaan kategoriaan. 

– Minusta kengän osana oleva sukka tuntui superhyvältä jalkaa vasten. Kengillä oli supermukavaa laukoa ja juosta ympäri kenttää. Kengillä saa myös hyvän pidon maahan, yksi testaaja miettii. 

Kenkien design ei miellyttänyt kaikkia testaajia, sillä osa junioreista suosi värikkäämpiä vaihtoehtoja. Kuitenkin punainen spandexsukka ja kiiltävä, kuvioitu nahka nostivat arvosanaa. 

Testissä: 

adidas

Merkki Adidas

Malli: 

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii sinulle, joka pelaat: Sekä luonnon- että tekonurmella. 

Tuomio: Lämmin ja edullinen jalkapallokenkä

Testiryhmä kommentoi:

Copa 18.4 on ehkä testin halvin malli, mutta se sai silti hyvän arvosanan testiryhmältämme, joka testasi kenkiä märässä ja kylmässä säässä. Lisäksi nappulat sopivat niin luonnon- kuin tekonurmellekin, mitä moni testaajistamme arvosti.   

– Testasimme kenkiä ulkona loskasäällä, mutta siitä huolimatta kengät toimivat melko hyvin. Toisaalta pito ei ollut kengissä huippuluokkaa, mutta säällä saattaa olla tähän osansa, yhden testaajan vanhemmat pohtivat. 

Hyvän arvosanan kengät saavat sekä istuvuudestaan että mukavuudestaan. Kaikki testaajat olivat myös yksimielisiä siitä, että kengät tuntuivat sekä tukevilta että joustavilta pelatessa. Myös kenkien keveyttä arvostettiin.

– Kengän kieli menee alaspäin nyörityksen solmukohdassa, mikä tekee pallon haltuun ottamisesta sekä vetämisestä erityisen helppoa. Etuosan kuviointi tekee syötön vastaanottamisesta helpompaa, ja juostessa pallokontakti on parempi, yksi testaaja sanoo. 

Osa testaajista pohti kenkien lämpöä, sillä kengissä ilma ei todennäköisesti kulje parhaalla mahdollisella tavalla kesän hellepäivinä. 

– Kengät olivat todella lämpimät muutamasta pakkasasteesta huolimatta, joten jäin miettimään, kuinka hyvin ne hengittävät, kun ulkona on lämmin. Joka tapauksessa kengät olivat supermukavat käyttää jäätävästä säästä huolimatta, jalkojani ei palellut yhtään, yksi testaaja sanoo. 

Testissä: 

nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 76,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Tiukat ja mukavat jalkapallokengät

Testiryhmän tuomio: 

Nämä jalkapallokengät on koristeltu "kauluksella", joka toimii kuin kenkien jatkeena. Tästä myös moni testaaja piti. Myös kenkien design ja oranssin sekä harmaan väriyhdistelmä sai testaajiltamme kiitosta. 

– Minä pidän siitä, että jalkapallokengissä on lähes nilkkoihin ylettyvä sukka, joka puristaa mukavasti. Se tekee kengistä kuin kehon osan. Lisäksi suosin värikkäitä jalkapallokenkiä, joten minulta design saa ehdottomasti hyvän arvosanan, yksi testaaja sanoo. 

Sen lisäksi, että kengät tuovat pisteet kotiin niin istuvuutensa kuin mukavuutensakin puolesta, testiryhmämme arvosti eritoten 3D-kuviointia kenkien etuosassa ja sivuilla. 

– Sen lisäksi, että pisteet näyttivät todella hyvältä, tunsin, että sain hyvän kosketuksen palloon. Kengät istuivat jalkoihini täydellisesti, ja ne tuntuivat vain entistä mukavimmilta useiden käyttökertojen jälkeen, yksi testaaja ylistää. 

Aivan kuten monissa muissakin testin malleista, myös näissä kengissä ventilaatiokyvyssä on parantamisen varaa. Ne keräävät lämpöä, joten varaudu melko märkiin jalkapallosukkiin harjoitusten jälkeen. 

– Testaisin mielelläni kenkiä hieman lämpimämmällä säällä, jolloin ne kenties hengittäisivät paremmin. Koska ne pitivät jalkani lämpiminä muutamasta pakkasasteesta huolimatta, en usko, että ne hengittävät kovin hyvin, yksi testaaja miettii.  

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

1 päivä sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

4 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

4 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
more news
Sneakers på bröllop

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

Hääsesonki on huipussaan ja on yhä haastavampaa tietää, mitä sinne tulisi oikein pukea. Onko häihin sallittua mennä tennareissa? Kysyimme asiaa muotiasiantuntijalta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit