header

Parhaat jalkapallokengät lapsellesi

Onko sopivien jalkapallokenkien löytäminen perheen pienemmälle haastavaa? Testiryhmämme otti selvää, mitkä Adidaksen, Niken ja Puman uusista malleista sopivat junioreille. Tässä testin suosikit!

Ulkokausi pyörähtää pian käyntiin, ja moni nuori pelaaja tarvitsee uudet nappulakengät. Nuorista koostuva testipaneelimme testasi kuudet eri jalkapallokengät Adidakselta, Nikelta ja Pumalta. Ehkä heidän arvionsa auttavat myös sinua, kun etsit uusia, sopivia kenkiä lapsellesi tai nuorellesi? 

OSTA TÄÄLTÄ: 

Testissä: 

puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 137,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Sekä teko- että luonnonnurmella. 

Tuomio: Sopeutuvainen ja kevyt

Testiryhmä kommentoi: 

Nämä superkevyet ja sopeutumiskykyiset kengät saivat kaikki juniorimme peukuttamaan. Testin kalleimmat kengät eivät jättäneet ketään pettyneeksi, vaan toivat kultaisen designin ja verkkomaisen päällyksensä siivittämänä pisteet kotiin kaikista kategorioista. 

– Kengät tuntuivat supermukavilta jalassa eivätkä painaneet juuri mitään. Kengät tuntuivat moderneilta ja siisteiltä, ja se fakta, että Atletico Madridin Antoine Griezmann pelaa niillä myös, tekee kengistä entistä paremmat, yksi testaaja pohtii.  

Keveyden (kengät painavat alle 200 grammaa!) ja superhyvän pallokosketuksen myötä kengät ovat todellinen testin suosikki. Testiryhmämme arvosti myös sitä, että Netfit-tekniikan ansiosta kengät voi sitoa juuri kuin itse haluaa.  

– Tunnen juoksevani nopeammin ja saavani paremman kosketuksen palloon näillä kengillä. Oli myös mahtavaa, että kengät pystyi solmimaan, miten halusi, yksi testaaja ylistää.

Vaikka kenkien neonkeltainen ja innovatiivinen design miellytti koko testiryhmää, osa koki kenkien solmimisen hieman hankalaksi. Hieman nuorempi testaaja koki kengän laatikossa mainittujen eri solmimistapojen toteuttamisen hankalaksi, ja vanhemmat saisivatkin auttaa toisinaan. 

Testissä: 

adidas

Merkki: Adidas

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Joustava, klassinen suosikkikenkä

Testiryhmän kommentoi: 

Tämä joustava, klassinen suosikkikenkä oli testaajien makuun. Desingiltaan ja maanläheiseltä muotoilultaan kengät saivat korkean arvosanan. 

– Rakastan näitä jalkapallokenkiä! Ne ovat hyvännäköiset ja kevyet, mutta eritoten ne istuvat jalkaan todella hyvin. Aluksi niiden laittaminen jalkaan on hieman hankalaa, mutta kun ne ovat jalassa, istuvat ne kuin sukka, yksi testaaja kehuu. 

Predatoreissa on erityisesti niihin suunniteltu päällysosa, mikä saa pallon pysymään jalassasi harjoituksissa ja otteluissa. Sen sijaan kenkien ilmanvaihto voisi toimia paremminkin.

– Minulla on hyvä pallonhallinta, ja näillä kengillä saa hyvän lähikontaktin pallon kanssa. Lisäksi kengillä on supermukava juosta, mutta ennen kaikkea ampua ja pujotella. Juoksen kentällä todella paljon, ja nämä kengät eivät hengittäneet kovin hyvin, yksi testaaja pohtii. 

Osa testaajista koki kengät hieman kapeina ja hieman pieninä kokoonsa nähden, joten voit ehkä valita lapsellesi kokoa isommat kengät, jotta ne tuntuisivat mukavimmilta jalassa. 

Testissä: 

nike

Merkki: Nike

Malli: 

Rekommenderat pris: 54,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Tukevat kengät hyvällä vaimennuksella

Testiryhmä kommentoi:

Tämä mukava lastenkenkä on todella hintansa arvoinen. Kaikki testaajat olivat sitä mieltä, että pehmeästä vasikannahasta valmistetut jalkapallokengät sopivat hyvin jalkaan ja että ne oli mukava pukea jalkaan joustavan päällysosan ansiosta. 

– Niitä oli supermukava käyttää ihan ensikerrasta lähtien, mutta ne muuttuivat yhä mukavammaksi käytön myötä, yksi testaaja ylistää.

Kengän sivun kaistaleet pitävät kengänkielen paikallaan, mikä muodostui osalle testaajista ongelmaksi joidenkin testin toisten kenkien kohdalla. Osa testaajista koki, että Tiempo Legend Academy -kengissä ei ollut paras mahdollinen ilmanvaihtokyky, joten ne sopivat ehkä paremmin kevääseen ja syksyyn kuin kuumaan keskikesään.  

– Kenkä ei hiertänyt, ja sen pehmustettu sisäpuoli tuki hyvin. Kengät lämmittävät jalkoja hyvin kevättalvella, mutta helteisinä kesäpäivinä kengät eivät ehkä ole maailman mukavimmat, eräs testaajan vanhempi sanoo.

Nämä luotettavat kengät muotoutuvat lapsesi jalkaan hyvin. Kenkien sukkamainen sisäpuoli vähentää nappuloiden painetta, mikä puolestaan lisää mukavuutta. 

Testissä: 

puma

Merkki: Puma

Malli: 

Suositushinta: 54,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Tekonurmella

Tuomio: Mukavat kengät ultimaattisella pidolla

Testiryhmä kommentoi:

Mukavat, ihanasti istuvat kengät – näillä kengillä peli-ilo on huipussaan.  

– Aluksi kenkiä oli hieman haastavaa saada jalkaan, mutta kun ne ovat jalassa, ne istuvat hyvin ja tuntuvat todella mukavilta, yksi testaaja kehuu.  

Kenkien sisäpuolen nahka on pehmeää ja auttaa osaltaan luomaan mahdollisimman hyvän kosketuksen palloon. Kenkien nappulat on tehty etenkin tekonurmelle, ja ne antavat hyvän tuen maahan, mikä yhdessä mukavuuden kanssa siivittää näiden kenkien arvosanan korkeimpaan kategoriaan. 

– Minusta kengän osana oleva sukka tuntui superhyvältä jalkaa vasten. Kengillä oli supermukavaa laukoa ja juosta ympäri kenttää. Kengillä saa myös hyvän pidon maahan, yksi testaaja miettii. 

Kenkien design ei miellyttänyt kaikkia testaajia, sillä osa junioreista suosi värikkäämpiä vaihtoehtoja. Kuitenkin punainen spandexsukka ja kiiltävä, kuvioitu nahka nostivat arvosanaa. 

Testissä: 

adidas

Merkki Adidas

Malli: 

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Sopii sinulle, joka pelaat: Sekä luonnon- että tekonurmella. 

Tuomio: Lämmin ja edullinen jalkapallokenkä

Testiryhmä kommentoi:

Copa 18.4 on ehkä testin halvin malli, mutta se sai silti hyvän arvosanan testiryhmältämme, joka testasi kenkiä märässä ja kylmässä säässä. Lisäksi nappulat sopivat niin luonnon- kuin tekonurmellekin, mitä moni testaajistamme arvosti.   

– Testasimme kenkiä ulkona loskasäällä, mutta siitä huolimatta kengät toimivat melko hyvin. Toisaalta pito ei ollut kengissä huippuluokkaa, mutta säällä saattaa olla tähän osansa, yhden testaajan vanhemmat pohtivat. 

Hyvän arvosanan kengät saavat sekä istuvuudestaan että mukavuudestaan. Kaikki testaajat olivat myös yksimielisiä siitä, että kengät tuntuivat sekä tukevilta että joustavilta pelatessa. Myös kenkien keveyttä arvostettiin.

– Kengän kieli menee alaspäin nyörityksen solmukohdassa, mikä tekee pallon haltuun ottamisesta sekä vetämisestä erityisen helppoa. Etuosan kuviointi tekee syötön vastaanottamisesta helpompaa, ja juostessa pallokontakti on parempi, yksi testaaja sanoo. 

Osa testaajista pohti kenkien lämpöä, sillä kengissä ilma ei todennäköisesti kulje parhaalla mahdollisella tavalla kesän hellepäivinä. 

– Kengät olivat todella lämpimät muutamasta pakkasasteesta huolimatta, joten jäin miettimään, kuinka hyvin ne hengittävät, kun ulkona on lämmin. Joka tapauksessa kengät olivat supermukavat käyttää jäätävästä säästä huolimatta, jalkojani ei palellut yhtään, yksi testaaja sanoo. 

Testissä: 

nike

Merkki: Nike

Malli: 

Suositushinta: 76,90 euroa

Sopii sinulle, joka pelaat: Luonnonnurmella

Tuomio: Tiukat ja mukavat jalkapallokengät

Testiryhmän tuomio: 

Nämä jalkapallokengät on koristeltu "kauluksella", joka toimii kuin kenkien jatkeena. Tästä myös moni testaaja piti. Myös kenkien design ja oranssin sekä harmaan väriyhdistelmä sai testaajiltamme kiitosta. 

– Minä pidän siitä, että jalkapallokengissä on lähes nilkkoihin ylettyvä sukka, joka puristaa mukavasti. Se tekee kengistä kuin kehon osan. Lisäksi suosin värikkäitä jalkapallokenkiä, joten minulta design saa ehdottomasti hyvän arvosanan, yksi testaaja sanoo. 

Sen lisäksi, että kengät tuovat pisteet kotiin niin istuvuutensa kuin mukavuutensakin puolesta, testiryhmämme arvosti eritoten 3D-kuviointia kenkien etuosassa ja sivuilla. 

– Sen lisäksi, että pisteet näyttivät todella hyvältä, tunsin, että sain hyvän kosketuksen palloon. Kengät istuivat jalkoihini täydellisesti, ja ne tuntuivat vain entistä mukavimmilta useiden käyttökertojen jälkeen, yksi testaaja ylistää. 

Aivan kuten monissa muissakin testin malleista, myös näissä kengissä ventilaatiokyvyssä on parantamisen varaa. Ne keräävät lämpöä, joten varaudu melko märkiin jalkapallosukkiin harjoitusten jälkeen. 

– Testaisin mielelläni kenkiä hieman lämpimämmällä säällä, jolloin ne kenties hengittäisivät paremmin. Koska ne pitivät jalkani lämpiminä muutamasta pakkasasteesta huolimatta, en usko, että ne hengittävät kovin hyvin, yksi testaaja miettii.  

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

1 päivä sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

2 päivää sitten
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

2 päivää sitten
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

3 päivää sitten
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

4 päivää sitten
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
more news
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit