FI-Header.jpg

Nappaa vinkit parhaaseen salikassiin

Pohdi tarkkaan ennen ostopäätöstä, niin olet lähempänä täydellisen salikassin löytämistä. Kokosimme yhteen kaiken, mitä sinun tarvitsee salikasseista tietää. 

”Koolla ei ole väliä” on myytti, joka ei pidä paikkaansa. Ainakaan, kun kyse on salikasseista. Tärkeintä uutta salikassia hankkiessa onkin pohtia, riittääkö uudessa kassissa tilaa kaikille tarvikkeillesi. Samasta mallista voi olla myös eri kokoja, joten on tärkeä tietää, mihin kaikkeen kassia käytät.  

– Jos suuntaat salille sunnuntaina, olet ehkä jo pukenut salivaatteet päällesi ja tarvitset mukaasi vain kengät, vesipullon ja lukon. Jos taas treenaat suoraan töiden jälkeen, tarvitset ehkä tilaa myös pyyhkeelle, tietokoneelle, vaihtovaatteille, eväille ja niin edelleen. Jos kassisi on liian pieni, on vaarana, että joudut kantamaan osan tavaroista käsissäsi, Sportamoren treenikassien sisäänostaja Emma Kruth vinkkaa. Hän tutustuu työssään joka sesonki suurimpien merkkien uusiin malleihin. 

Kun tiedät, mitä haluat pakata mukaasi, sinun täytyy valita duffelimallin, repun ja urheilukassin välillä. Tarkastele erityisesti laukun kantohihnoja: voitko kantaa laukkua olkapäillä vai ainoastaan käsissä? Jos laukusta löytyy vain hihnat, voiko sitä kantaa myös reppuna?  

– Reppu on usein hyvä valinta, jos joudut ottamaan salille esimerkiksi tietokoneesi, sillä usein siinä on erillinen tasku koneelle. Silloin sinun ei tarvitse sekoittaa märkiä ja hikisiä vaatteitasi tietokoneen kanssa. Laukku, jota voit kantaa ainakin osittain selässäsi tai olkapäillä, on mainio valinta, sillä kovin painavaa laukkua kantaessa kädet väsyvät.  

Jos salilla käyminen ei ole juttusi, voit tutustua myös kasseihin, jotka on tarkoitettu erityisesti tiettyä harjoittelumuotoa varten. On olemassa niin joogalaukkuja, johon saat maton kiinnitettyä, tennislaukkuja, jossa on tilaa mailalle kuin jalkapallolaukkuja, joissa on erillinen tila nappiksille, etteivät vaatteet likaannu.  

– Mitä sinä haluat treenata? Ehkä tarvitset useita eri laukkuja, jotta voit sitten optimoida tavarat aktiviteetin mukaan. Jos vaihtelet laukkuja, kestävät ne pidempään. 

Materiaaleista voit valita periaatteessa mieleisesi, mutta muista, että laukku kestää pidempään freesinä, jos sen voi pestä. 

– Jos treenaat usein, suosittelisin valitsemaan laukun, jonka voi pestä. Muuten riskinä on, että se alkaa haista pian hielle. Muista myös, että kassin tulisi olla kestävä, jos treenaat usein. Kestävä laukku voi maksaa vähän enemmän, mutta se myös kestää pidempään. 

Yksi vaihtoehto on valita jumppapussi, jonne voit sujauttaa likaiset, hikiset vaatteet. Silloin koko kassisi ei likaannu. 

– Likaiset vaatteet ja märät pyyhkeet ovat mainio alusta bakteereille. Pidä laukkusi freesinä ja muista aina kerätä likaiset vaatteet ulos laukusta kotona. 

5 nopeaa vinkkiä

  1. Pidä mukana erillistä salipussia likavaatteita varten. 
  2. Tyylitietoisen valinta: monilla merkeillä on muihin saman tuotemerkin asuihin sopivia kasseja!  
  3. Pidä erityistä pientä meikkipussia koruja varten, jotka muuten voivat helposti kadota. 
  4. Ota shampoolle, suihkusaippualle ja hoitoaineelle erillinen pussukka, etteivät ne vuoda. 
  5. Tyhjennä laukku ja tuuleta se joka käyttökerran jälkeen. 

TESTIRYHMÄN TUOMIO

FI_BLACC.jpg

Testissä: Blacc, 

Suositushinta: 19,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys:  Valmistettu superkestävästä nylonista. Koska kassi on kuvioitu, eivät liat ja tahrat näy siinä välittömästi. 

Tilavuus:  Tässä kassissa riittää tilaa niin salivaatteille, pyyhkeelle, kengille kuin vesipullollekin. Koko sopii siis lähes kaikille. Tilava, muttei kömpelö. 

Säilytys:  Laukussa on ulommainen tasku sekä kolme sisätaskua, joista yhdessä on myös vetoketju.

Mukavuus: Pitkät hihnat tekivät kantamisesta mukaa. Voit siis kantaa laukkua myös olkapäillä. Mukaan tulee lisäksi pidempi kantohihna. 

Design: Hienoa, että Blacc on suunnitellut laukkuun yhtenäisen tyylin muun AW18-malliston kanssa, johon kuuluu esimerkiksi  -trikoot. Näteistä kuvoista saa lisää energiaa!  

Yhteenveto: Klassinen salikassi on valmistettu kestävästä materiaalista, joka pysyy freesinä pitkään. Täydelliset, erotetut taskut, joihin voit kätkeä likavaatteesi tai hikiset kengät, jos et halua sekoittaa niitä toisiinsa. Plussaa myös hyvästä hinnasta!  

FI_NIKE.jpg

Testissä: Nike, 

Suositushinta: 27,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Valmistettu todella kestävästä polyesteristä. Pohjassa on vettä hylkiviä ominaisuuksia. 

Tilavuus:  Niken Brasilia on kovin klassinen treenikassi. XS on sarjan pienin koko, ja sinne mahtuu tavaroistasi tärkeimmät.

Säilytys:  Kaksi ulommaista taskua, joista toisessa on vetoketju. Yksi vetoketjullinen sisätasku, joka on ventiloitu, eli täydellinen esimerkiksi kenkien säilytykseen. 

Mukavuus:  Leveä, säädeltävä olkanauha ja kantohihna, josta saat hyvän otteen. Koska kassi ei ole niin suuri, ei sitä tarvitse kantaa selässä. 

Design: Mieluisa oliivinvihreä malli, jossa on musta suuri logo. Kassi ei ehkä pistä silmään, mutta ei myöskään häiritse. 

Yhteenveto: Hyvä treenikassi sinulle, joka kaipaat pientä salikassia. Täydellinen, jos joudut kulkemaan salille julkisilla. Kassi pysyy freesinä pitkään ja se on helppo puhdistaa. Alapuolen pieneen remmiin saa kätevästi vaikkapa pyöräilykypärän kiinni. 

FI_PEAK PERFORMANCE.jpg

Testissä: Peak Performance, 

Suositushinta: 68,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Kestävä kassi luotettavasta polyamidista. Pohjassa ei kuitenkaan ole erityistä vahvistusta.

Tilavuus: Kassi on niin suuri, että se sopii myös viikonloppureissuille.

Säilytys:  Yksi ulommainen vetoketjullinen tasku sekä kaksi sisätaskua ilman vetoketjua. Näin suureen kassiin olisimme toivoneet erillistä osiota kengille. Toisaalta näin isoon kassiin mahtuu myös paljon tavaraa. 

Mukavuus: Kantohihnojen avulla voit kantaa tätä joko kädessä tai olalla, hätätapauksessa jopa reppuna. Mukana tulee pidempi kantohihna.

Design: Testiryhmämme rakastaa lilaa väriä, johon on yhdistetty mustia yksityiskohtia. Nätti metallinen loisto. 

Yhteenveto: Tässä laukussa on taatusti tilaa kaikelle, mitä mukaan haluat. Koska sisätaskuja ei ole enempää, ei se ehkä sovellu parhaiten sinulle, joka tykkäät pitää tavarasi kunnon järjestyksessä. Vinkkimme on kuitenkin laittaa salikengät esimerkiksi erilliseen pussiin. Vetoketju toimii moitteettomasti ja tuntuu ylelliseltä. Plussaa nätistä ulkonäöstä ja hyvistä kantohihnoista. Lukeutuu kuitenkin hintansa puolesta kalliimpaan kastiin. 

FI_ADIDAS.jpg

Testissä: Adidas, 

Suositushinta: 54,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Valmistettu polyesterikankaasta. Laukusta löytyy lisäksi sisävuori. Pohja on vahvistettu. 

Tilavuus:  Tässä kassissa riittää tilaa treenivaatteille, kengille ja tietokoneelle.

Säilytys:  Supertilava reppu! Ulkopuolelta löytyy neljä taskua, joista yksi vetoketjullinen. Sisällä myös erillinen tasku läppärille. 

Mukavuus:  Olit sitten mitä mieltä vain repuista – tämän kantaminen on supermukavaa. Pehmustetut olkaimet ja meshistä tehty takapuoli, joka hengittää selkää vasten, tekee tästä repusta jättipotin. 

Design: Musta reppu voi tuntua hieman tylsältä, vaikka tätäkin on koristeltu monin modernein yksityiskohdin. 

Yhteenveto: Iso reppu, josta voi olla hieman kinkkistä kaivaa tavaroita, mutta toisaalta se tekee tästä repusta turvallisen, sillä varastaminenkin on vaikeampaa. Ristikkäisillä remmeillä sisältöä saa tiivistettyä. Kaksi ulkoista taskua esimerkiksi vesipullolle ja yksi piilotasku. Mainio, pehmustettu lokero läppärille. 

FI_CRAFT.jpg

Testissä: Craft, 

Suositushinta: 46,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Jykevästä materiaalista valmistettu musta kassi hylkii vettä. Kestää siis pitkään! 

Tilavuus:  Tilaa riittää 30 litralle tavaraa, eli kaikelle, mitä treenisi ajaksi tarvitset. Kovin paljoa turhia juttuja et kuitenkaan saa mukaan. Plussaa, että kassia voi kantaa auki. 

Säilytys: Kovin paljoa fiksuja yksityiskohtia et tule tästä kassista löytämään. Päälokeron lisäksi kassista löytyy vain yksi erillinen lokero kännykälle ja sisäpuolelta vesipullolle.  

Mukavuus: Klassisen leveät, mukavat kantoremmit. Kantohihnat saa myös olkapäälle, ja niistä löytyy pehmusteet. Vaikka olisit lyhyt, voit kantaa kassia kädessä, eikä se koske maata. 

Design: Kassi on kokomusta, mutta siinä on hieman kiiltäviä nyansseja sekä erillinen logo. Yhdistät sen helposti kaikkiin asuihin ja tyyleihin.

Yhteenveto: Isot remmit saa napitettua ja niitä voi myös säädellä. Vetoketjun yllä on vielä erikseen napit. Melko tavallinen kassi, joka on kuitenkin hyvin laadukas ja toimii lähes tilanteessa kuin tilanteessa.

FI_DAKINE.jpg

Testissä: Dakine, 

Suositushinta: 49,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Tehty kestävästä ja vahvasta materiaalista, joka ei sisällä PVC-muoveja. Materiaali on tehty kierrätetyistä pulloista. Koska kassi on kuvioitu, ei lika näy siinä kovin helposti.  

Tilavuus: Kassissa on tilaa jopa 50 litralle, joten voit hyvin ottaa sen mukaan myös pidemmälle matkalle. 

Säilytys: Suuri sivulokero esimerkiksi kengille. Sisätaskuja ei kuitenkaan löydy, joten joudut todennäköisesti hankkimaan erillisen salipussukan pienempiä tarpeellisia juttuja varten.

Mukavuus: Pehmustettu kantohihna ja irrotettavat olkainremmit. Kassin saa viikattua kasaan, jos sinun pitää kuljettaa sitä mukana. Silloin se vie todella vähän tilaa. 

Design: Nätti kuvio, mutta itse kassin muoto muistuttaa hieman retroa jalkapallokassia.

Yhteenveto: Kassi on todella käytännöllinen, koska tilaa riittää lähes kaikelle. Mallia saa isommassa ja pienemmässä koossa, jos 50 litraa tuntuu liian suurelta salille. Vetoketju suojaa vedeltä, joten tavarasi ovat turvassa. 

FI_KARI TRAA.jpg

Test av: Kari Traa, 

Suositushinta: 64,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Valmistettu superkestävästä ja vettä eristävästä PVC-materiaalista sekä polyesterista. Sisäpuoli vaikuttaa hieman muoviselta: esimerkiksi shampoon vuotaessa voit vain kuivata kassin kostealla rätillä.

Tilavuus: Tässä kassissa riittää tilaa kaikelle, mitä treeneissä tarvitset. Voit sujauttaa kassiin myös koneen, vaikka erillistä läppärilokeroa ei löydykään. Täydellinen koko lähes kaikille! 

Säilytys: Kolme mainiota vetoketjullista sisätaskua. Jäimme kaipaamaan pienempää ulkotaskua ja erillistä osiota kenkiä varten. 

Mukavuus: Voit kantaa tätä selässä, sillä olkaimet on pehmustettu. Yhtä hyvin kassi kulkee kädessä tai olalla riippuen toki painolastista. 

Design: Rullanmuotoinen kassi viimeistelee söpön sportswear-tyylin. Kassia saa useissa eri väreissä, mutta petrollin ja korallin sekoitus on meidän suosikkimme. 

Yhteenveto: Pidämme siitä, että sporttisia juttuja voi käyttää myös arjessa. Tämä on täydellinen salikassi, mutta yhtä hyvin se toimii matkoilla. Kassista löytyy lisäksi osoitelapun paikka ulkopuolelta. Sekoitus toimintoja ja muotia tekee tästä laukusta todellisen voittajan. 

FI_WYTE.jpg

Testissä: Wyte, 

Suositushinta: 39,90 euroa

Testin tulokset: 

Kestävyys: Yritäppä kuluttaa tätä! Materiaali on superkestävää ja pitää myös vettä. Kassi on vahvistettu useista eri kohdista. Täydellinen valinta! 

Tilavuus: 40 litraa on enemmän kuin monissa muissa kasseissa, mutta kassi ei kuitenkaan ole jättimäinen tai kömpelö. Täydellinen valinta sinulle, jolla on mukana hieman enemmän kuin kengät ja vesipullo. 

Säilytys: Kätevä sivutasku kengille tai likavaatteille. Kaksi vetoketjullista ulkotaskua ja yksi mainio sisätasku. 

Mukavuus: Tätä kassia voit kantaa kädessä, olalla tai jopa reppuna. Siitä löytyy pehmustetut remmit, jotka ovat supermainiot etenkin, kun mukana on enemmän painolastia. 

Design: Trendikäs armeijanvihreä väri, johon on yhdistetty harmaan sävyjä. Täydellinen sinulle, joka ei ole naisellisen tyylin ylin ystävä.

Yhteenveto: Superihana treenikassi, joka toimii myös reppuna. Materiaali on todella kestävää eikä siihen tartu lika helposti. Ainoa, mitä jäimme kaipaamaan, on pieni lisätasku sisäpuolelle. Kassia löydät myös 70 tai 90 litran kokoisena, jos kaipaat isompaa laukkua esimerkiksi matkalle. 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

15 tuntia sitten
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

17 tuntia sitten
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
Viking header
Muoti & trendit

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

26 aug 2019
blacc running
Muoti & trendit

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

26 aug 2019
höstens hetaste tights
Muoti & trendit

Suuri testi: treenitrikoot

24 aug 2019
header träningsskor
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikengät 2019

20 aug 2019
adidas ultimafusion female
Muoti & trendit

Valitse oikeat treenikengät

17 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

15 aug 2019
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
more news
My shelter

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

My Shelter on Adidaksen uusin sadetakki. Aivan kuten nimikin sen jo kertoo, se suojaa sinua säältä kuin säältä. Tätä mieltä urheilu- ja seikkailuvalokuvaaja Sophie Odelberg takista on.

15 tuntia sitten
Muoti & trendit
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

Oikeiden vaatteiden löytäminen kouluun ei ole aina haastavaa. Sää voi vaihtua nopeasti: yhtenä päivänä on lämmin, kun seuraavana sää voi muistuttaa talvea. Kyselimme asiantuntijalta, kuin pitää lapsi lämpimänä ja kuivana syysruskassa.

17 tuntia sitten
Muoti & trendit
Asics Gel-Rocket 8

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

Gel-Rocket 8 -sisäkenkä on ykkösvalinta talven sisäpeleihin. Tässä urheiluhullun raatimme tuomio, kuinka kenkä toimii lentopallossa ja salibandyssa.

10 sep 2019
Muoti & trendit
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

Sitä, mitä ei ole päässä, voi olla kellossa! Testiryhmämme testasi Garmin Fenix 6 Sapphire -kellon hienoudet. Tässä tulee heidän mielipiteensä siitä, kuinka kello toimii niin juoksussa, spinningissä kuin kuntosalillakin.

10 sep 2019
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

05 sep 2019
Muoti & trendit
Reebok träningstrender

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

Muotitietoisille vesiväreillä maalattua pehmeää maastokuviota, kokomustaa ajattomille atleeteille tai mukavutta maanläheisistä sävyistä - asiantuntijat kertovat kuinka käytät kauden kuumimpia treenivaatteita sekä salilla että sen ulkopuolella!

04 sep 2019
Muoti & trendit
Reebok Nano header

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

Vuosi ei ole tehnyt treenikenkä Nanosta yhtään huonompaa! Tässä tulee yhdeksäs versio Reebokin huippusuosituista treeni- ja CrossFit-kengästä.

02 sep 2019
Muoti & trendit
Nike Joyride Run Flyknit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

Vaimennus, joka koostuu pienistä kuulista, jotka muotoutuvat jalan alla ja tarjoavat aivan uniikin istuvuuden. Kuulostaako houkuttelevalta? Annoimme juoksufanaattisten testaajiemme kokeilla uudet, hypetetyt Niken juoksukengät.

02 sep 2019
Muoti & trendit
Fenix 6

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

Nyt voit ladata pattereita myös silloin, kun kello on kädessäsi. Garminin uusi, päivitetty Fenix 6-sarja aurinkosoluilla varustellulla näytöllä on vihdoin täällä!

29 aug 2019
Muoti & trendit
Viking header

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

Syvät vesilammikot ja kuravelli saavat lapset pitämään syksystä. Kaikista aikuisista savessa telmiminen ei ole yhtä hauskaa. Sportamoren junioripaneeli testasi Vikingin kumisaappaat ja tässä tulevat testivoittajat.

26 aug 2019
Muoti & trendit
blacc running

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

Blacc tekee sen taas – nyt uusi juoksumallisto on saapunut. Vaatteet ovat paitsi funktionaalisia ja trendikkäitä, myös kaikenlaisille juoksijoille sopivia. Juoksitpa sitten kolme kilometriä tai kolmekymmentä, kurkkaa tämä testi.

26 aug 2019
Muoti & trendit
höstens hetaste tights

Suuri testi: treenitrikoot

Korkea vyötärö, eläinkuviota vai klassista mustaa? Testiryhmämme hikoili Adidaksen, Casallin, Blaccin ja Röhnischin treenitrikoissa.

24 aug 2019
Muoti & trendit
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

20 aug 2019
Muoti & trendit
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

17 aug 2019
Muoti & trendit
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

15 aug 2019
Muoti & trendit