FI-Header.jpg

Nappaa vinkit parhaaseen salikassiin

Pohdi tarkkaan ennen ostopäätöstä, niin olet lähempänä täydellisen salikassin löytämistä. Kokosimme yhteen kaiken, mitä sinun tarvitsee salikasseista tietää. 

”Koolla ei ole väliä” on myytti, joka ei pidä paikkaansa. Ainakaan, kun kyse on salikasseista. Tärkeintä uutta salikassia hankkiessa onkin pohtia, riittääkö uudessa kassissa tilaa kaikille tarvikkeillesi. Samasta mallista voi olla myös eri kokoja, joten on tärkeä tietää, mihin kaikkeen kassia käytät.  

– Jos suuntaat salille sunnuntaina, olet ehkä jo pukenut salivaatteet päällesi ja tarvitset mukaasi vain kengät, vesipullon ja lukon. Jos taas treenaat suoraan töiden jälkeen, tarvitset ehkä tilaa myös pyyhkeelle, tietokoneelle, vaihtovaatteille, eväille ja niin edelleen. Jos kassisi on liian pieni, on vaarana, että joudut kantamaan osan tavaroista käsissäsi, Sportamoren treenikassien sisäänostaja Emma Kruth vinkkaa. Hän tutustuu työssään joka sesonki suurimpien merkkien uusiin malleihin. 

Kun tiedät, mitä haluat pakata mukaasi, sinun täytyy valita duffelimallin, repun ja urheilukassin välillä. Tarkastele erityisesti laukun kantohihnoja: voitko kantaa laukkua olkapäillä vai ainoastaan käsissä? Jos laukusta löytyy vain hihnat, voiko sitä kantaa myös reppuna?  

– Reppu on usein hyvä valinta, jos joudut ottamaan salille esimerkiksi tietokoneesi, sillä usein siinä on erillinen tasku koneelle. Silloin sinun ei tarvitse sekoittaa märkiä ja hikisiä vaatteitasi tietokoneen kanssa. Laukku, jota voit kantaa ainakin osittain selässäsi tai olkapäillä, on mainio valinta, sillä kovin painavaa laukkua kantaessa kädet väsyvät.  

Jos salilla käyminen ei ole juttusi, voit tutustua myös kasseihin, jotka on tarkoitettu erityisesti tiettyä harjoittelumuotoa varten. On olemassa niin joogalaukkuja, johon saat maton kiinnitettyä, tennislaukkuja, jossa on tilaa mailalle kuin jalkapallolaukkuja, joissa on erillinen tila nappiksille, etteivät vaatteet likaannu.  

– Mitä sinä haluat treenata? Ehkä tarvitset useita eri laukkuja, jotta voit sitten optimoida tavarat aktiviteetin mukaan. Jos vaihtelet laukkuja, kestävät ne pidempään. 

Materiaaleista voit valita periaatteessa mieleisesi, mutta muista, että laukku kestää pidempään freesinä, jos sen voi pestä. 

– Jos treenaat usein, suosittelisin valitsemaan laukun, jonka voi pestä. Muuten riskinä on, että se alkaa haista pian hielle. Muista myös, että kassin tulisi olla kestävä, jos treenaat usein. Kestävä laukku voi maksaa vähän enemmän, mutta se myös kestää pidempään. 

Yksi vaihtoehto on valita jumppapussi, jonne voit sujauttaa likaiset, hikiset vaatteet. Silloin koko kassisi ei likaannu. 

– Likaiset vaatteet ja märät pyyhkeet ovat mainio alusta bakteereille. Pidä laukkusi freesinä ja muista aina kerätä likaiset vaatteet ulos laukusta kotona. 

5 nopeaa vinkkiä

  1. Pidä mukana erillistä salipussia likavaatteita varten. 
  2. Tyylitietoisen valinta: monilla merkeillä on muihin saman tuotemerkin asuihin sopivia kasseja!  
  3. Pidä erityistä pientä meikkipussia koruja varten, jotka muuten voivat helposti kadota. 
  4. Ota shampoolle, suihkusaippualle ja hoitoaineelle erillinen pussukka, etteivät ne vuoda. 
  5. Tyhjennä laukku ja tuuleta se joka käyttökerran jälkeen. 

TESTIRYHMÄN TUOMIO

FI_BLACC.jpg

Testissä: Blacc, 

Suositushinta: 19,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys:  Valmistettu superkestävästä nylonista. Koska kassi on kuvioitu, eivät liat ja tahrat näy siinä välittömästi. 

Tilavuus:  Tässä kassissa riittää tilaa niin salivaatteille, pyyhkeelle, kengille kuin vesipullollekin. Koko sopii siis lähes kaikille. Tilava, muttei kömpelö. 

Säilytys:  Laukussa on ulommainen tasku sekä kolme sisätaskua, joista yhdessä on myös vetoketju.

Mukavuus: Pitkät hihnat tekivät kantamisesta mukaa. Voit siis kantaa laukkua myös olkapäillä. Mukaan tulee lisäksi pidempi kantohihna. 

Design: Hienoa, että Blacc on suunnitellut laukkuun yhtenäisen tyylin muun AW18-malliston kanssa, johon kuuluu esimerkiksi  -trikoot. Näteistä kuvoista saa lisää energiaa!  

Yhteenveto: Klassinen salikassi on valmistettu kestävästä materiaalista, joka pysyy freesinä pitkään. Täydelliset, erotetut taskut, joihin voit kätkeä likavaatteesi tai hikiset kengät, jos et halua sekoittaa niitä toisiinsa. Plussaa myös hyvästä hinnasta!  

FI_NIKE.jpg

Testissä: Nike, 

Suositushinta: 27,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Valmistettu todella kestävästä polyesteristä. Pohjassa on vettä hylkiviä ominaisuuksia. 

Tilavuus:  Niken Brasilia on kovin klassinen treenikassi. XS on sarjan pienin koko, ja sinne mahtuu tavaroistasi tärkeimmät.

Säilytys:  Kaksi ulommaista taskua, joista toisessa on vetoketju. Yksi vetoketjullinen sisätasku, joka on ventiloitu, eli täydellinen esimerkiksi kenkien säilytykseen. 

Mukavuus:  Leveä, säädeltävä olkanauha ja kantohihna, josta saat hyvän otteen. Koska kassi ei ole niin suuri, ei sitä tarvitse kantaa selässä. 

Design: Mieluisa oliivinvihreä malli, jossa on musta suuri logo. Kassi ei ehkä pistä silmään, mutta ei myöskään häiritse. 

Yhteenveto: Hyvä treenikassi sinulle, joka kaipaat pientä salikassia. Täydellinen, jos joudut kulkemaan salille julkisilla. Kassi pysyy freesinä pitkään ja se on helppo puhdistaa. Alapuolen pieneen remmiin saa kätevästi vaikkapa pyöräilykypärän kiinni. 

FI_PEAK PERFORMANCE.jpg

Testissä: Peak Performance, 

Suositushinta: 68,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Kestävä kassi luotettavasta polyamidista. Pohjassa ei kuitenkaan ole erityistä vahvistusta.

Tilavuus: Kassi on niin suuri, että se sopii myös viikonloppureissuille.

Säilytys:  Yksi ulommainen vetoketjullinen tasku sekä kaksi sisätaskua ilman vetoketjua. Näin suureen kassiin olisimme toivoneet erillistä osiota kengille. Toisaalta näin isoon kassiin mahtuu myös paljon tavaraa. 

Mukavuus: Kantohihnojen avulla voit kantaa tätä joko kädessä tai olalla, hätätapauksessa jopa reppuna. Mukana tulee pidempi kantohihna.

Design: Testiryhmämme rakastaa lilaa väriä, johon on yhdistetty mustia yksityiskohtia. Nätti metallinen loisto. 

Yhteenveto: Tässä laukussa on taatusti tilaa kaikelle, mitä mukaan haluat. Koska sisätaskuja ei ole enempää, ei se ehkä sovellu parhaiten sinulle, joka tykkäät pitää tavarasi kunnon järjestyksessä. Vinkkimme on kuitenkin laittaa salikengät esimerkiksi erilliseen pussiin. Vetoketju toimii moitteettomasti ja tuntuu ylelliseltä. Plussaa nätistä ulkonäöstä ja hyvistä kantohihnoista. Lukeutuu kuitenkin hintansa puolesta kalliimpaan kastiin. 

FI_ADIDAS.jpg

Testissä: Adidas, 

Suositushinta: 54,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Valmistettu polyesterikankaasta. Laukusta löytyy lisäksi sisävuori. Pohja on vahvistettu. 

Tilavuus:  Tässä kassissa riittää tilaa treenivaatteille, kengille ja tietokoneelle.

Säilytys:  Supertilava reppu! Ulkopuolelta löytyy neljä taskua, joista yksi vetoketjullinen. Sisällä myös erillinen tasku läppärille. 

Mukavuus:  Olit sitten mitä mieltä vain repuista – tämän kantaminen on supermukavaa. Pehmustetut olkaimet ja meshistä tehty takapuoli, joka hengittää selkää vasten, tekee tästä repusta jättipotin. 

Design: Musta reppu voi tuntua hieman tylsältä, vaikka tätäkin on koristeltu monin modernein yksityiskohdin. 

Yhteenveto: Iso reppu, josta voi olla hieman kinkkistä kaivaa tavaroita, mutta toisaalta se tekee tästä repusta turvallisen, sillä varastaminenkin on vaikeampaa. Ristikkäisillä remmeillä sisältöä saa tiivistettyä. Kaksi ulkoista taskua esimerkiksi vesipullolle ja yksi piilotasku. Mainio, pehmustettu lokero läppärille. 

FI_CRAFT.jpg

Testissä: Craft, 

Suositushinta: 46,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Jykevästä materiaalista valmistettu musta kassi hylkii vettä. Kestää siis pitkään! 

Tilavuus:  Tilaa riittää 30 litralle tavaraa, eli kaikelle, mitä treenisi ajaksi tarvitset. Kovin paljoa turhia juttuja et kuitenkaan saa mukaan. Plussaa, että kassia voi kantaa auki. 

Säilytys: Kovin paljoa fiksuja yksityiskohtia et tule tästä kassista löytämään. Päälokeron lisäksi kassista löytyy vain yksi erillinen lokero kännykälle ja sisäpuolelta vesipullolle.  

Mukavuus: Klassisen leveät, mukavat kantoremmit. Kantohihnat saa myös olkapäälle, ja niistä löytyy pehmusteet. Vaikka olisit lyhyt, voit kantaa kassia kädessä, eikä se koske maata. 

Design: Kassi on kokomusta, mutta siinä on hieman kiiltäviä nyansseja sekä erillinen logo. Yhdistät sen helposti kaikkiin asuihin ja tyyleihin.

Yhteenveto: Isot remmit saa napitettua ja niitä voi myös säädellä. Vetoketjun yllä on vielä erikseen napit. Melko tavallinen kassi, joka on kuitenkin hyvin laadukas ja toimii lähes tilanteessa kuin tilanteessa.

FI_DAKINE.jpg

Testissä: Dakine, 

Suositushinta: 49,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Tehty kestävästä ja vahvasta materiaalista, joka ei sisällä PVC-muoveja. Materiaali on tehty kierrätetyistä pulloista. Koska kassi on kuvioitu, ei lika näy siinä kovin helposti.  

Tilavuus: Kassissa on tilaa jopa 50 litralle, joten voit hyvin ottaa sen mukaan myös pidemmälle matkalle. 

Säilytys: Suuri sivulokero esimerkiksi kengille. Sisätaskuja ei kuitenkaan löydy, joten joudut todennäköisesti hankkimaan erillisen salipussukan pienempiä tarpeellisia juttuja varten.

Mukavuus: Pehmustettu kantohihna ja irrotettavat olkainremmit. Kassin saa viikattua kasaan, jos sinun pitää kuljettaa sitä mukana. Silloin se vie todella vähän tilaa. 

Design: Nätti kuvio, mutta itse kassin muoto muistuttaa hieman retroa jalkapallokassia.

Yhteenveto: Kassi on todella käytännöllinen, koska tilaa riittää lähes kaikelle. Mallia saa isommassa ja pienemmässä koossa, jos 50 litraa tuntuu liian suurelta salille. Vetoketju suojaa vedeltä, joten tavarasi ovat turvassa. 

FI_KARI TRAA.jpg

Test av: Kari Traa, 

Suositushinta: 64,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Valmistettu superkestävästä ja vettä eristävästä PVC-materiaalista sekä polyesterista. Sisäpuoli vaikuttaa hieman muoviselta: esimerkiksi shampoon vuotaessa voit vain kuivata kassin kostealla rätillä.

Tilavuus: Tässä kassissa riittää tilaa kaikelle, mitä treeneissä tarvitset. Voit sujauttaa kassiin myös koneen, vaikka erillistä läppärilokeroa ei löydykään. Täydellinen koko lähes kaikille! 

Säilytys: Kolme mainiota vetoketjullista sisätaskua. Jäimme kaipaamaan pienempää ulkotaskua ja erillistä osiota kenkiä varten. 

Mukavuus: Voit kantaa tätä selässä, sillä olkaimet on pehmustettu. Yhtä hyvin kassi kulkee kädessä tai olalla riippuen toki painolastista. 

Design: Rullanmuotoinen kassi viimeistelee söpön sportswear-tyylin. Kassia saa useissa eri väreissä, mutta petrollin ja korallin sekoitus on meidän suosikkimme. 

Yhteenveto: Pidämme siitä, että sporttisia juttuja voi käyttää myös arjessa. Tämä on täydellinen salikassi, mutta yhtä hyvin se toimii matkoilla. Kassista löytyy lisäksi osoitelapun paikka ulkopuolelta. Sekoitus toimintoja ja muotia tekee tästä laukusta todellisen voittajan. 

FI_WYTE.jpg

Testissä: Wyte, 

Suositushinta: 39,90 euroa

Testin tulokset: 

Kestävyys: Yritäppä kuluttaa tätä! Materiaali on superkestävää ja pitää myös vettä. Kassi on vahvistettu useista eri kohdista. Täydellinen valinta! 

Tilavuus: 40 litraa on enemmän kuin monissa muissa kasseissa, mutta kassi ei kuitenkaan ole jättimäinen tai kömpelö. Täydellinen valinta sinulle, jolla on mukana hieman enemmän kuin kengät ja vesipullo. 

Säilytys: Kätevä sivutasku kengille tai likavaatteille. Kaksi vetoketjullista ulkotaskua ja yksi mainio sisätasku. 

Mukavuus: Tätä kassia voit kantaa kädessä, olalla tai jopa reppuna. Siitä löytyy pehmustetut remmit, jotka ovat supermainiot etenkin, kun mukana on enemmän painolastia. 

Design: Trendikäs armeijanvihreä väri, johon on yhdistetty harmaan sävyjä. Täydellinen sinulle, joka ei ole naisellisen tyylin ylin ystävä.

Yhteenveto: Superihana treenikassi, joka toimii myös reppuna. Materiaali on todella kestävää eikä siihen tartu lika helposti. Ainoa, mitä jäimme kaipaamaan, on pieni lisätasku sisäpuolelle. Kassia löydät myös 70 tai 90 litran kokoisena, jos kaipaat isompaa laukkua esimerkiksi matkalle. 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

1 päivä sitten
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

1 päivä sitten
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

1 päivä sitten
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

4 päivää sitten
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

6 päivää sitten
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

6 päivää sitten
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

25 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvät ovat uudet Adidas Ultraboost 20 -kengät

19 dec 2019
Nike Metcon
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea harjoituskenkä Nikelta

19 dec 2019
Handskar barn
Muoti & trendit

Opas: Löydä lapsellesi sopivat käsineet

19 dec 2019
more news
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride 2 on täydellinen sinulle!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W_rehband.jpg

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

Oletko loukannut polvesi tai tarvitsetko ylimääräistä tukea ranteillesi harjoituksen aikana? Testiryhmämme on testannut useita suosittuja Rehband-suojauksia eri lajeissa ja erilaisissa harjoituksissa. Tätä mieltä he ovat.

07 feb 2020
Muoti & trendit
_L3Q6740-2.jpg

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

Monella on mielessä kysymyksiä laskettelukypärää ostaessa. Kuinka kypärän tulisi istua? Mikä kypärä on paras? Olemme keskustelleet Volcin, Sweet Protectionin ja Salomonin asiantuntijoiden kanssa. Näillä vinkeillä löydät oman suosikkikypäräsi.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Header-skidbyxor.jpg

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

Hiihtoloma lähestyy ja on aika suunnata katse lasketteluvarusteisiin. Esittelemme seitsemän suosittua lasketteluhousumallia naisille ja miehille.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

Onko väärin unelmoida hiekkarannasta? Ehdottomasti ei! Uusi uima-asuihin erikoistunut tuotemerkki Waikani Beachwear vie ajatuksesi suolaisen meriveden, palmujen ja drinkkien äärelle. Tässä on kaikki mitä haluat tietää uudesta tuotemerkistä!

06 feb 2020
Muoti & trendit
virvelvind uv plagg

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

Haluatko lapsesi käyttävän sekä käytännöllisiä, mukavia että värikkäitä vaatteita - mutta et halua maksaa omaisuuksia vaatteista, jotka jäävät pian pieniksi? Jatka sitten lukemista. Löydät nyt yksinoikeudella Sportamorelta uuden merkkituotteen lapsille: Virvelvind!

06 feb 2020
Muoti & trendit
Under Armour sport-bh

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

Under Armour Mid Crossback Bra on paitsi supertreenaajien ja joogaajien suosiossa, myös ihan tavallisten kuntoilijoiden suosikki. Me selvitimme, miksi malli miellyttää.

05 feb 2020
Muoti & trendit
Sneakers kids

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

Löydä lapsellesi täydelliset lenkkarit Sportamoren superneuvojen avulla.

05 feb 2020
Muoti & trendit
Kari Traa underställ header

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

Kari Traa on todellinen aluskerrastojen asiantuntija. Norjalainen tuotemerkki valmistaa korkealaatuisia housuja ja villapaitoja synteettisestä materiaalista, villasta ja villasekoituksesta. Testasimme useita malleja ja poimimme joukosta parhaat.

05 feb 2020
Muoti & trendit