FI-Header.jpg

Nappaa vinkit parhaaseen salikassiin

Pohdi tarkkaan ennen ostopäätöstä, niin olet lähempänä täydellisen salikassin löytämistä. Kokosimme yhteen kaiken, mitä sinun tarvitsee salikasseista tietää. 

”Koolla ei ole väliä” on myytti, joka ei pidä paikkaansa. Ainakaan, kun kyse on salikasseista. Tärkeintä uutta salikassia hankkiessa onkin pohtia, riittääkö uudessa kassissa tilaa kaikille tarvikkeillesi. Samasta mallista voi olla myös eri kokoja, joten on tärkeä tietää, mihin kaikkeen kassia käytät.  

– Jos suuntaat salille sunnuntaina, olet ehkä jo pukenut salivaatteet päällesi ja tarvitset mukaasi vain kengät, vesipullon ja lukon. Jos taas treenaat suoraan töiden jälkeen, tarvitset ehkä tilaa myös pyyhkeelle, tietokoneelle, vaihtovaatteille, eväille ja niin edelleen. Jos kassisi on liian pieni, on vaarana, että joudut kantamaan osan tavaroista käsissäsi, Sportamoren treenikassien sisäänostaja Emma Kruth vinkkaa. Hän tutustuu työssään joka sesonki suurimpien merkkien uusiin malleihin. 

Kun tiedät, mitä haluat pakata mukaasi, sinun täytyy valita duffelimallin, repun ja urheilukassin välillä. Tarkastele erityisesti laukun kantohihnoja: voitko kantaa laukkua olkapäillä vai ainoastaan käsissä? Jos laukusta löytyy vain hihnat, voiko sitä kantaa myös reppuna?  

– Reppu on usein hyvä valinta, jos joudut ottamaan salille esimerkiksi tietokoneesi, sillä usein siinä on erillinen tasku koneelle. Silloin sinun ei tarvitse sekoittaa märkiä ja hikisiä vaatteitasi tietokoneen kanssa. Laukku, jota voit kantaa ainakin osittain selässäsi tai olkapäillä, on mainio valinta, sillä kovin painavaa laukkua kantaessa kädet väsyvät.  

Jos salilla käyminen ei ole juttusi, voit tutustua myös kasseihin, jotka on tarkoitettu erityisesti tiettyä harjoittelumuotoa varten. On olemassa niin joogalaukkuja, johon saat maton kiinnitettyä, tennislaukkuja, jossa on tilaa mailalle kuin jalkapallolaukkuja, joissa on erillinen tila nappiksille, etteivät vaatteet likaannu.  

– Mitä sinä haluat treenata? Ehkä tarvitset useita eri laukkuja, jotta voit sitten optimoida tavarat aktiviteetin mukaan. Jos vaihtelet laukkuja, kestävät ne pidempään. 

Materiaaleista voit valita periaatteessa mieleisesi, mutta muista, että laukku kestää pidempään freesinä, jos sen voi pestä. 

– Jos treenaat usein, suosittelisin valitsemaan laukun, jonka voi pestä. Muuten riskinä on, että se alkaa haista pian hielle. Muista myös, että kassin tulisi olla kestävä, jos treenaat usein. Kestävä laukku voi maksaa vähän enemmän, mutta se myös kestää pidempään. 

Yksi vaihtoehto on valita jumppapussi, jonne voit sujauttaa likaiset, hikiset vaatteet. Silloin koko kassisi ei likaannu. 

– Likaiset vaatteet ja märät pyyhkeet ovat mainio alusta bakteereille. Pidä laukkusi freesinä ja muista aina kerätä likaiset vaatteet ulos laukusta kotona. 

5 nopeaa vinkkiä

  1. Pidä mukana erillistä salipussia likavaatteita varten. 
  2. Tyylitietoisen valinta: monilla merkeillä on muihin saman tuotemerkin asuihin sopivia kasseja!  
  3. Pidä erityistä pientä meikkipussia koruja varten, jotka muuten voivat helposti kadota. 
  4. Ota shampoolle, suihkusaippualle ja hoitoaineelle erillinen pussukka, etteivät ne vuoda. 
  5. Tyhjennä laukku ja tuuleta se joka käyttökerran jälkeen. 

TESTIRYHMÄN TUOMIO

FI_BLACC.jpg

Testissä: Blacc, 

Suositushinta: 19,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys:  Valmistettu superkestävästä nylonista. Koska kassi on kuvioitu, eivät liat ja tahrat näy siinä välittömästi. 

Tilavuus:  Tässä kassissa riittää tilaa niin salivaatteille, pyyhkeelle, kengille kuin vesipullollekin. Koko sopii siis lähes kaikille. Tilava, muttei kömpelö. 

Säilytys:  Laukussa on ulommainen tasku sekä kolme sisätaskua, joista yhdessä on myös vetoketju.

Mukavuus: Pitkät hihnat tekivät kantamisesta mukaa. Voit siis kantaa laukkua myös olkapäillä. Mukaan tulee lisäksi pidempi kantohihna. 

Design: Hienoa, että Blacc on suunnitellut laukkuun yhtenäisen tyylin muun AW18-malliston kanssa, johon kuuluu esimerkiksi  -trikoot. Näteistä kuvoista saa lisää energiaa!  

Yhteenveto: Klassinen salikassi on valmistettu kestävästä materiaalista, joka pysyy freesinä pitkään. Täydelliset, erotetut taskut, joihin voit kätkeä likavaatteesi tai hikiset kengät, jos et halua sekoittaa niitä toisiinsa. Plussaa myös hyvästä hinnasta!  

FI_NIKE.jpg

Testissä: Nike, 

Suositushinta: 27,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Valmistettu todella kestävästä polyesteristä. Pohjassa on vettä hylkiviä ominaisuuksia. 

Tilavuus:  Niken Brasilia on kovin klassinen treenikassi. XS on sarjan pienin koko, ja sinne mahtuu tavaroistasi tärkeimmät.

Säilytys:  Kaksi ulommaista taskua, joista toisessa on vetoketju. Yksi vetoketjullinen sisätasku, joka on ventiloitu, eli täydellinen esimerkiksi kenkien säilytykseen. 

Mukavuus:  Leveä, säädeltävä olkanauha ja kantohihna, josta saat hyvän otteen. Koska kassi ei ole niin suuri, ei sitä tarvitse kantaa selässä. 

Design: Mieluisa oliivinvihreä malli, jossa on musta suuri logo. Kassi ei ehkä pistä silmään, mutta ei myöskään häiritse. 

Yhteenveto: Hyvä treenikassi sinulle, joka kaipaat pientä salikassia. Täydellinen, jos joudut kulkemaan salille julkisilla. Kassi pysyy freesinä pitkään ja se on helppo puhdistaa. Alapuolen pieneen remmiin saa kätevästi vaikkapa pyöräilykypärän kiinni. 

FI_PEAK PERFORMANCE.jpg

Testissä: Peak Performance, 

Suositushinta: 68,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Kestävä kassi luotettavasta polyamidista. Pohjassa ei kuitenkaan ole erityistä vahvistusta.

Tilavuus: Kassi on niin suuri, että se sopii myös viikonloppureissuille.

Säilytys:  Yksi ulommainen vetoketjullinen tasku sekä kaksi sisätaskua ilman vetoketjua. Näin suureen kassiin olisimme toivoneet erillistä osiota kengille. Toisaalta näin isoon kassiin mahtuu myös paljon tavaraa. 

Mukavuus: Kantohihnojen avulla voit kantaa tätä joko kädessä tai olalla, hätätapauksessa jopa reppuna. Mukana tulee pidempi kantohihna.

Design: Testiryhmämme rakastaa lilaa väriä, johon on yhdistetty mustia yksityiskohtia. Nätti metallinen loisto. 

Yhteenveto: Tässä laukussa on taatusti tilaa kaikelle, mitä mukaan haluat. Koska sisätaskuja ei ole enempää, ei se ehkä sovellu parhaiten sinulle, joka tykkäät pitää tavarasi kunnon järjestyksessä. Vinkkimme on kuitenkin laittaa salikengät esimerkiksi erilliseen pussiin. Vetoketju toimii moitteettomasti ja tuntuu ylelliseltä. Plussaa nätistä ulkonäöstä ja hyvistä kantohihnoista. Lukeutuu kuitenkin hintansa puolesta kalliimpaan kastiin. 

FI_ADIDAS.jpg

Testissä: Adidas, 

Suositushinta: 54,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Valmistettu polyesterikankaasta. Laukusta löytyy lisäksi sisävuori. Pohja on vahvistettu. 

Tilavuus:  Tässä kassissa riittää tilaa treenivaatteille, kengille ja tietokoneelle.

Säilytys:  Supertilava reppu! Ulkopuolelta löytyy neljä taskua, joista yksi vetoketjullinen. Sisällä myös erillinen tasku läppärille. 

Mukavuus:  Olit sitten mitä mieltä vain repuista – tämän kantaminen on supermukavaa. Pehmustetut olkaimet ja meshistä tehty takapuoli, joka hengittää selkää vasten, tekee tästä repusta jättipotin. 

Design: Musta reppu voi tuntua hieman tylsältä, vaikka tätäkin on koristeltu monin modernein yksityiskohdin. 

Yhteenveto: Iso reppu, josta voi olla hieman kinkkistä kaivaa tavaroita, mutta toisaalta se tekee tästä repusta turvallisen, sillä varastaminenkin on vaikeampaa. Ristikkäisillä remmeillä sisältöä saa tiivistettyä. Kaksi ulkoista taskua esimerkiksi vesipullolle ja yksi piilotasku. Mainio, pehmustettu lokero läppärille. 

FI_CRAFT.jpg

Testissä: Craft, 

Suositushinta: 46,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Jykevästä materiaalista valmistettu musta kassi hylkii vettä. Kestää siis pitkään! 

Tilavuus:  Tilaa riittää 30 litralle tavaraa, eli kaikelle, mitä treenisi ajaksi tarvitset. Kovin paljoa turhia juttuja et kuitenkaan saa mukaan. Plussaa, että kassia voi kantaa auki. 

Säilytys: Kovin paljoa fiksuja yksityiskohtia et tule tästä kassista löytämään. Päälokeron lisäksi kassista löytyy vain yksi erillinen lokero kännykälle ja sisäpuolelta vesipullolle.  

Mukavuus: Klassisen leveät, mukavat kantoremmit. Kantohihnat saa myös olkapäälle, ja niistä löytyy pehmusteet. Vaikka olisit lyhyt, voit kantaa kassia kädessä, eikä se koske maata. 

Design: Kassi on kokomusta, mutta siinä on hieman kiiltäviä nyansseja sekä erillinen logo. Yhdistät sen helposti kaikkiin asuihin ja tyyleihin.

Yhteenveto: Isot remmit saa napitettua ja niitä voi myös säädellä. Vetoketjun yllä on vielä erikseen napit. Melko tavallinen kassi, joka on kuitenkin hyvin laadukas ja toimii lähes tilanteessa kuin tilanteessa.

FI_DAKINE.jpg

Testissä: Dakine, 

Suositushinta: 49,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Tehty kestävästä ja vahvasta materiaalista, joka ei sisällä PVC-muoveja. Materiaali on tehty kierrätetyistä pulloista. Koska kassi on kuvioitu, ei lika näy siinä kovin helposti.  

Tilavuus: Kassissa on tilaa jopa 50 litralle, joten voit hyvin ottaa sen mukaan myös pidemmälle matkalle. 

Säilytys: Suuri sivulokero esimerkiksi kengille. Sisätaskuja ei kuitenkaan löydy, joten joudut todennäköisesti hankkimaan erillisen salipussukan pienempiä tarpeellisia juttuja varten.

Mukavuus: Pehmustettu kantohihna ja irrotettavat olkainremmit. Kassin saa viikattua kasaan, jos sinun pitää kuljettaa sitä mukana. Silloin se vie todella vähän tilaa. 

Design: Nätti kuvio, mutta itse kassin muoto muistuttaa hieman retroa jalkapallokassia.

Yhteenveto: Kassi on todella käytännöllinen, koska tilaa riittää lähes kaikelle. Mallia saa isommassa ja pienemmässä koossa, jos 50 litraa tuntuu liian suurelta salille. Vetoketju suojaa vedeltä, joten tavarasi ovat turvassa. 

FI_KARI TRAA.jpg

Test av: Kari Traa, 

Suositushinta: 64,90 euroa

Testin tulokset:

Kestävyys: Valmistettu superkestävästä ja vettä eristävästä PVC-materiaalista sekä polyesterista. Sisäpuoli vaikuttaa hieman muoviselta: esimerkiksi shampoon vuotaessa voit vain kuivata kassin kostealla rätillä.

Tilavuus: Tässä kassissa riittää tilaa kaikelle, mitä treeneissä tarvitset. Voit sujauttaa kassiin myös koneen, vaikka erillistä läppärilokeroa ei löydykään. Täydellinen koko lähes kaikille! 

Säilytys: Kolme mainiota vetoketjullista sisätaskua. Jäimme kaipaamaan pienempää ulkotaskua ja erillistä osiota kenkiä varten. 

Mukavuus: Voit kantaa tätä selässä, sillä olkaimet on pehmustettu. Yhtä hyvin kassi kulkee kädessä tai olalla riippuen toki painolastista. 

Design: Rullanmuotoinen kassi viimeistelee söpön sportswear-tyylin. Kassia saa useissa eri väreissä, mutta petrollin ja korallin sekoitus on meidän suosikkimme. 

Yhteenveto: Pidämme siitä, että sporttisia juttuja voi käyttää myös arjessa. Tämä on täydellinen salikassi, mutta yhtä hyvin se toimii matkoilla. Kassista löytyy lisäksi osoitelapun paikka ulkopuolelta. Sekoitus toimintoja ja muotia tekee tästä laukusta todellisen voittajan. 

FI_WYTE.jpg

Testissä: Wyte, 

Suositushinta: 39,90 euroa

Testin tulokset: 

Kestävyys: Yritäppä kuluttaa tätä! Materiaali on superkestävää ja pitää myös vettä. Kassi on vahvistettu useista eri kohdista. Täydellinen valinta! 

Tilavuus: 40 litraa on enemmän kuin monissa muissa kasseissa, mutta kassi ei kuitenkaan ole jättimäinen tai kömpelö. Täydellinen valinta sinulle, jolla on mukana hieman enemmän kuin kengät ja vesipullo. 

Säilytys: Kätevä sivutasku kengille tai likavaatteille. Kaksi vetoketjullista ulkotaskua ja yksi mainio sisätasku. 

Mukavuus: Tätä kassia voit kantaa kädessä, olalla tai jopa reppuna. Siitä löytyy pehmustetut remmit, jotka ovat supermainiot etenkin, kun mukana on enemmän painolastia. 

Design: Trendikäs armeijanvihreä väri, johon on yhdistetty harmaan sävyjä. Täydellinen sinulle, joka ei ole naisellisen tyylin ylin ystävä.

Yhteenveto: Superihana treenikassi, joka toimii myös reppuna. Materiaali on todella kestävää eikä siihen tartu lika helposti. Ainoa, mitä jäimme kaipaamaan, on pieni lisätasku sisäpuolelle. Kassia löydät myös 70 tai 90 litran kokoisena, jos kaipaat isompaa laukkua esimerkiksi matkalle. 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

4 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

4 päivää sitten
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

4 päivää sitten
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

5 päivää sitten
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
more news
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

03 aug 2020
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit