löparjackor dam test

Naisten parhaat juoksutakit

Saadaksesi juoksutreenistä kaiken irti tarvitset kunnon juoksutakin. Se onnistuu myös tyylistä tinkimättä. Sportamoren testipaneeli hikoili viidessä eri mallissa. Tässä tulee heidän mielipiteensä.  

Hyvä juoksutakki on kaiken A ja O varsinkin silloin, kun tuuli piiskaa ja aurinko painuu pilven taakse. Hyvä juoksutakki suojaa tuulelta, mutta samalla hengittää ja antaa sinulle vapauden liikkua. Juoksutakille on siis paljon vaatimuksia, mutta löysimme viisi mallia, jotka selviävät näisä kaikista. Testasimme Adidaksen, Niken, Blaccin, 2XU:n ja Salomonin takit.

,

fi test

Suositushinta: 64,90 euroa

Paino: Suurin osa juoksutakeista on todella kevyitä ja niin myös tämä Adidas-malli. Testiryhmä oli haltioissaan sen painottomuudesta. Tuskin tunnet takkia ylläsi. 

Tuulenpitävyys: Yksi juoksutakin haasteista on, kuinka hengittää samalla kuin pitäisi suojata täydellisesti tuulelta. Siinä Adidas kuitenkin on onnistunut mainiosti. Tätä takkia kaipaat yllesi kylminä ja tuulisina päivinä. 

Ventilaatiokyky: Usein ventilaatio kärsii, jos tuulenpitävyys on huipussaan, mutta ei tällä kertaa. Response Jackets saa osiosta yhdeksän pistettä ja pysyt taatusti viileänä treenatessa. 

Mukavuus: Jos olet aiemmin juossut juoksutakin kanssa, tiedät, että ne voivat joskus olla päällä melko kahisevia ja epämukavia, mutta jälleen kerran – sitä tämä takki ei ole. Adidaksen malli on supermukava eikä mikään ärsyttävä pesulappu ole treenisi esteenä. 

Joustavuus: Testin vähiten joustava takki, mutta älä hämäänny. Testiryhmä antaa silti myös tälle osiolle hyvän arvosanan. Takki myötäilee liikkeitäsi.  

Yhteenveto: Adidaksen malli on melko neutraali ulkoasultaan, mutta se tarkoittaa, että voit yhdistää sen lähes minkä kanssa vain. Takki on superohut, kevyt ja antaa sopivan tuulensuojan. Jos treenaat syysiltaisin, kun lämpötila lähestyy nolla, pue alle juoksupaita. Muuten takilla selviää ilmankin. Response Jacketista löytyy myös kätevä huppu, joka suojaa sivutuulelta. Heijastimien puute rokotti hieman kokonaisarvosanaa.  

REEBOK FI OSR HERO JACKET

Suositushinta: 79,90 euroa

Paino: Testin painavin takki, joka silti ei paina juuri mitään. Ei ole häpeä olla juoksutestin painavin malli. 

Tuulenpitävyys: Ehkä ylimääräinen paino tekee tästä Reebokin mallista niin hyvin tuulelta suojaavan. Karkea materiaali tekee takista täydellisen viileisiin päiviin. 

Ventilaatiokyky: OSR Hero Jacketin ventilaatio on todella mainio. Testaajamme eivät tunteneet oloaan lainkaan tukalaksi. 

Mukavuus: Myös tässä osiossa testaajamme ylistävät Reebokin mallia. Ainoastaan kiristysnyöri ja ranteenlämmikkeet olisivat kohottaneet arvosanaa entisestään.  

Joustavuus:  Tuulenpitävältä takilta voi odottaa vähän karkeampaa kangasta, mutta tämä on superpehmeää materiaalia, joka myötäilee kehon jokaista liikettä.

Yhteenveto: Takki on täydellinen tuulisiin iltoihin. Takapuolella on mainio heijastin, jonka avulla näyt myös pimeinä syysiltoina. Tuulenpitävyyden ansiosta pärjäät pelkällä juoksutopilla. Ventilaation ansiosta voit painella menemään takin kanssa myös lämpimämpinä päivinä. Ainoa miinus tulee säädeltävyydestä, joka olisi voinut kiristysnyörin kanssa olla parempi. Takissa ei ole myöskään taskua kännykälle.

 

,

fi test 2xu

Suositushinta: 69,90 euroa

Paino: Takki on todennäköisesti kevein juoksutakki, jota olet koskaan testannut. XVENT Jacket ei paina käytännössä mitään.

Tuulenpitävyys: Aivan kuten Reebokin mallikin, myös tämä malli suojaa täydellisesti tuulelta. Jos haluat käyttää sitä myös syksyllä, pue lämmin juoksupaita alle.  

Ventilaatiokyky: Valitettavasti tuulenpitävyys saa aikaan sen, että ventilaatio hieman kärsii. Kainaloiden kohdalla olevat ventilaatioreiät pelastavat hieman arvosanaa.

Mukavuus: Vaikka XVENT Jacket ei ventiloi kovin hyvin, on se silti supermukava. Oikein pukeutumalla teet tästä uuden suosikkisi.

Joustavuus:  Supermukava juoksutakki, joka ei paina juuri mitään. Ohut materiaali tekee takista kovin joustavan. Voit heilutella huoletta käsiäsi vapaasti.

Yhteenveto: Ensinnäkin 2XU:n heijastinteippien ansiosta näyt myös pimeässä. Reebokin malliin verratuna tästä 2XU:n takista löytyvät erikseen aukot sormille, jotka lämmittävät syysiltoina mukavasti. Muuten istuvuus on löysähkö. Voit siis pukea huoletta alle juoksupaidan, eikä takki kiristä. Takissa ei ole valittamista, ja ajaton, tyylipuhdas design kerää kiitosta.

 

,

fi test salomon

Suositushinta: 89,90 euroa

Paino: Salomonin malli ei paina lähes mitään, mutta hieman enemmän kuin 2XU:n malli.

Tuulenpitävyys: Huomaa todella, että Salomon on todellinen ulkoilumerkki. On vaikea kuvitella, että näinkin joustava juoksutakki voisi pitää paremmin tuulta. 

Ventilaatiokyky: Myös tästä Salomon saa pisteet kotiin, joskin Adidaksen malli selviytyi astetta paremmin. 

Mukavuus: Tämä takki sopii sinulle, joka arvostat läheistä istuvuutta. Jos inhoat lepattavia hihoja, tässä on mainio malli sinulle. Agile Wind Print Hoodie on myös aavistuksen muita lyhyempi. Et siis joudu ainakaan laskemaan sitä alas kesken lenkin.

Joustavuus: Vartaloa myötäilevä istuvuus ja takin lyhyys tarjoavat todella tilaa liikkumiselle. Myös itse materiaali on joustava.  

Yhteenveto: Tässä Salomonin takissa on kaksi hyvää taskua, joissa riittää tilaa niin lompakolle kuin kännykällekin. Testin nätein takki, jos tykkäät erottua joukosta. Vadelmanpunainen väri pistää taatusti silmään metsässä. Tiukahko istuvuus ja astetta lyhyempi leikkaus erottavat mallin muista testin malleista. Parasta tässä takissa on niin ikään tuulenpitävyys, joka on aivan omaa luokkaansa.

 

,

fi test blacc

Suositushinta: 59,90 euroa 

Paino: Nimensä tavoin kyseessä on kovin keveä juoksutakki. Voit todella tuntea itsesi lenkkipolun nopeimmaksi.

Tuulenpitävyys: Myös tämä Blaccin takki pitää tuulta Salomonin testin tavoin. Ei huono!  Feather Limited Jacket selviää myös tuulisimmista päivistä.

Ventilaatiokyky: Ventilaatio pelittää myös, joten takkia voi käyttää lämpimimpinäkin päivinä. Ehkä takapuolen ventilaatiotasku on tämän kaiken takana?

Mukavuus: Olisi yllättävää, jos takki ei olisi supermukava, kun se ventiloi niin hyvin ja suojaa samaan aikaan tuulelta. Takki istuu ylle hyvin ja takaa löytyy kiristysnyöri, joka tekee istuvuudesta täydellisen. 

Joustavuus: Feather Limited Jacket on tehty pehmeästä materiaalista. Se on huomattavasti vähemmän muovinen kuin muut testin takit. Se myötäilee myös jokaista liikettäsi.

Yhteenveto:  Tästä Blaccin takista saat supermukavan juoksutakin. Materiaali on pehmeää, ventilaatio toimii ja tuuli ei taatusti pääse läpi. Ei ole helppo temppu tehdä tuulenpitävää takkia, joka hengittää, mutta Blacc on onnistunut tässä hyvin. Plussaa kahdesta kätevästä taskusta sekä kiristysnyöristä, joka tekee istuvuudesta imartelevan.

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

1 päivä sitten
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

1 päivä sitten
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

2 päivää sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

2 päivää sitten
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

3 päivää sitten
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

3 päivää sitten
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

3 päivää sitten
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

6 päivää sitten
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
more news
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

3 päivää sitten
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W.jpg

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

Tarvitsetko uutta aluskerrastoa hiihtolomallesi tai ulkotreeneihin? Testasime tällä kertaa villaisia ja synteettisiä aluskerrastoja. Lue, mistä testaajamme pitivät eniten.

11 feb 2020
Muoti & trendit
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

Onko liikunnan yhdistäminen kiireiseen arkeen haastavaa? Ota avuksi Suunto 7, ainutlaatuinen sykekello. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uudesta parhaasta ystävästäsi.

09 feb 2020
Muoti & trendit
HEADER_W_rehband.jpg

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

Oletko loukannut polvesi tai tarvitsetko ylimääräistä tukea ranteillesi harjoituksen aikana? Testiryhmämme on testannut useita suosittuja Rehband-suojauksia eri lajeissa ja erilaisissa harjoituksissa. Tätä mieltä he ovat.

07 feb 2020
Muoti & trendit
_L3Q6740-2.jpg

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

Monella on mielessä kysymyksiä laskettelukypärää ostaessa. Kuinka kypärän tulisi istua? Mikä kypärä on paras? Olemme keskustelleet Volcin, Sweet Protectionin ja Salomonin asiantuntijoiden kanssa. Näillä vinkeillä löydät oman suosikkikypäräsi.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Header-skidbyxor.jpg

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

Hiihtoloma lähestyy ja on aika suunnata katse lasketteluvarusteisiin. Esittelemme seitsemän suosittua lasketteluhousumallia naisille ja miehille.

07 feb 2020
Muoti & trendit
Waikani Beachwear bikini

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

Onko väärin unelmoida hiekkarannasta? Ehdottomasti ei! Uusi uima-asuihin erikoistunut tuotemerkki Waikani Beachwear vie ajatuksesi suolaisen meriveden, palmujen ja drinkkien äärelle. Tässä on kaikki mitä haluat tietää uudesta tuotemerkistä!

06 feb 2020
Muoti & trendit