löparjackor dam test

Naisten parhaat juoksutakit

Saadaksesi juoksutreenistä kaiken irti tarvitset kunnon juoksutakin. Se onnistuu myös tyylistä tinkimättä. Sportamoren testipaneeli hikoili viidessä eri mallissa. Tässä tulee heidän mielipiteensä.  

Hyvä juoksutakki on kaiken A ja O varsinkin silloin, kun tuuli piiskaa ja aurinko painuu pilven taakse. Hyvä juoksutakki suojaa tuulelta, mutta samalla hengittää ja antaa sinulle vapauden liikkua. Juoksutakille on siis paljon vaatimuksia, mutta löysimme viisi mallia, jotka selviävät näisä kaikista. Testasimme Adidaksen, Niken, Blaccin, 2XU:n ja Salomonin takit.

,

fi test

Suositushinta: 64,90 euroa

Paino: Suurin osa juoksutakeista on todella kevyitä ja niin myös tämä Adidas-malli. Testiryhmä oli haltioissaan sen painottomuudesta. Tuskin tunnet takkia ylläsi. 

Tuulenpitävyys: Yksi juoksutakin haasteista on, kuinka hengittää samalla kuin pitäisi suojata täydellisesti tuulelta. Siinä Adidas kuitenkin on onnistunut mainiosti. Tätä takkia kaipaat yllesi kylminä ja tuulisina päivinä. 

Ventilaatiokyky: Usein ventilaatio kärsii, jos tuulenpitävyys on huipussaan, mutta ei tällä kertaa. Response Jackets saa osiosta yhdeksän pistettä ja pysyt taatusti viileänä treenatessa. 

Mukavuus: Jos olet aiemmin juossut juoksutakin kanssa, tiedät, että ne voivat joskus olla päällä melko kahisevia ja epämukavia, mutta jälleen kerran – sitä tämä takki ei ole. Adidaksen malli on supermukava eikä mikään ärsyttävä pesulappu ole treenisi esteenä. 

Joustavuus: Testin vähiten joustava takki, mutta älä hämäänny. Testiryhmä antaa silti myös tälle osiolle hyvän arvosanan. Takki myötäilee liikkeitäsi.  

Yhteenveto: Adidaksen malli on melko neutraali ulkoasultaan, mutta se tarkoittaa, että voit yhdistää sen lähes minkä kanssa vain. Takki on superohut, kevyt ja antaa sopivan tuulensuojan. Jos treenaat syysiltaisin, kun lämpötila lähestyy nolla, pue alle juoksupaita. Muuten takilla selviää ilmankin. Response Jacketista löytyy myös kätevä huppu, joka suojaa sivutuulelta. Heijastimien puute rokotti hieman kokonaisarvosanaa.  

REEBOK FI OSR HERO JACKET

Suositushinta: 79,90 euroa

Paino: Testin painavin takki, joka silti ei paina juuri mitään. Ei ole häpeä olla juoksutestin painavin malli. 

Tuulenpitävyys: Ehkä ylimääräinen paino tekee tästä Reebokin mallista niin hyvin tuulelta suojaavan. Karkea materiaali tekee takista täydellisen viileisiin päiviin. 

Ventilaatiokyky: OSR Hero Jacketin ventilaatio on todella mainio. Testaajamme eivät tunteneet oloaan lainkaan tukalaksi. 

Mukavuus: Myös tässä osiossa testaajamme ylistävät Reebokin mallia. Ainoastaan kiristysnyöri ja ranteenlämmikkeet olisivat kohottaneet arvosanaa entisestään.  

Joustavuus:  Tuulenpitävältä takilta voi odottaa vähän karkeampaa kangasta, mutta tämä on superpehmeää materiaalia, joka myötäilee kehon jokaista liikettä.

Yhteenveto: Takki on täydellinen tuulisiin iltoihin. Takapuolella on mainio heijastin, jonka avulla näyt myös pimeinä syysiltoina. Tuulenpitävyyden ansiosta pärjäät pelkällä juoksutopilla. Ventilaation ansiosta voit painella menemään takin kanssa myös lämpimämpinä päivinä. Ainoa miinus tulee säädeltävyydestä, joka olisi voinut kiristysnyörin kanssa olla parempi. Takissa ei ole myöskään taskua kännykälle.

 

,

fi test 2xu

Suositushinta: 69,90 euroa

Paino: Takki on todennäköisesti kevein juoksutakki, jota olet koskaan testannut. XVENT Jacket ei paina käytännössä mitään.

Tuulenpitävyys: Aivan kuten Reebokin mallikin, myös tämä malli suojaa täydellisesti tuulelta. Jos haluat käyttää sitä myös syksyllä, pue lämmin juoksupaita alle.  

Ventilaatiokyky: Valitettavasti tuulenpitävyys saa aikaan sen, että ventilaatio hieman kärsii. Kainaloiden kohdalla olevat ventilaatioreiät pelastavat hieman arvosanaa.

Mukavuus: Vaikka XVENT Jacket ei ventiloi kovin hyvin, on se silti supermukava. Oikein pukeutumalla teet tästä uuden suosikkisi.

Joustavuus:  Supermukava juoksutakki, joka ei paina juuri mitään. Ohut materiaali tekee takista kovin joustavan. Voit heilutella huoletta käsiäsi vapaasti.

Yhteenveto: Ensinnäkin 2XU:n heijastinteippien ansiosta näyt myös pimeässä. Reebokin malliin verratuna tästä 2XU:n takista löytyvät erikseen aukot sormille, jotka lämmittävät syysiltoina mukavasti. Muuten istuvuus on löysähkö. Voit siis pukea huoletta alle juoksupaidan, eikä takki kiristä. Takissa ei ole valittamista, ja ajaton, tyylipuhdas design kerää kiitosta.

 

,

fi test salomon

Suositushinta: 89,90 euroa

Paino: Salomonin malli ei paina lähes mitään, mutta hieman enemmän kuin 2XU:n malli.

Tuulenpitävyys: Huomaa todella, että Salomon on todellinen ulkoilumerkki. On vaikea kuvitella, että näinkin joustava juoksutakki voisi pitää paremmin tuulta. 

Ventilaatiokyky: Myös tästä Salomon saa pisteet kotiin, joskin Adidaksen malli selviytyi astetta paremmin. 

Mukavuus: Tämä takki sopii sinulle, joka arvostat läheistä istuvuutta. Jos inhoat lepattavia hihoja, tässä on mainio malli sinulle. Agile Wind Print Hoodie on myös aavistuksen muita lyhyempi. Et siis joudu ainakaan laskemaan sitä alas kesken lenkin.

Joustavuus: Vartaloa myötäilevä istuvuus ja takin lyhyys tarjoavat todella tilaa liikkumiselle. Myös itse materiaali on joustava.  

Yhteenveto: Tässä Salomonin takissa on kaksi hyvää taskua, joissa riittää tilaa niin lompakolle kuin kännykällekin. Testin nätein takki, jos tykkäät erottua joukosta. Vadelmanpunainen väri pistää taatusti silmään metsässä. Tiukahko istuvuus ja astetta lyhyempi leikkaus erottavat mallin muista testin malleista. Parasta tässä takissa on niin ikään tuulenpitävyys, joka on aivan omaa luokkaansa.

 

,

fi test blacc

Suositushinta: 59,90 euroa 

Paino: Nimensä tavoin kyseessä on kovin keveä juoksutakki. Voit todella tuntea itsesi lenkkipolun nopeimmaksi.

Tuulenpitävyys: Myös tämä Blaccin takki pitää tuulta Salomonin testin tavoin. Ei huono!  Feather Limited Jacket selviää myös tuulisimmista päivistä.

Ventilaatiokyky: Ventilaatio pelittää myös, joten takkia voi käyttää lämpimimpinäkin päivinä. Ehkä takapuolen ventilaatiotasku on tämän kaiken takana?

Mukavuus: Olisi yllättävää, jos takki ei olisi supermukava, kun se ventiloi niin hyvin ja suojaa samaan aikaan tuulelta. Takki istuu ylle hyvin ja takaa löytyy kiristysnyöri, joka tekee istuvuudesta täydellisen. 

Joustavuus: Feather Limited Jacket on tehty pehmeästä materiaalista. Se on huomattavasti vähemmän muovinen kuin muut testin takit. Se myötäilee myös jokaista liikettäsi.

Yhteenveto:  Tästä Blaccin takista saat supermukavan juoksutakin. Materiaali on pehmeää, ventilaatio toimii ja tuuli ei taatusti pääse läpi. Ei ole helppo temppu tehdä tuulenpitävää takkia, joka hengittää, mutta Blacc on onnistunut tässä hyvin. Plussaa kahdesta kätevästä taskusta sekä kiristysnyöristä, joka tekee istuvuudesta imartelevan.

LUE LISÄÄ: 

OSTA TÄÄLTÄ:

 Takaisin

News Feed

reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

1 päivä sitten
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

2 päivää sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

2 päivää sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

2 päivää sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

3 päivää sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

3 päivää sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

6 päivää sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

6 päivää sitten
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

6 päivää sitten
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
more news
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 oct 2019
Muoti & trendit