SE_HEADER_DAM.jpg

Lue testiryhmämme tuomio tämän kevään treenitakeista!

Tarvitsetko kevääksi ohuen takin, kun juokset, treenaat tai pyöräilet? Tai ehkäpä kaipaat takkia salimatkallesi? Me testasimme kahdeksan kevään toimivaa treenitakkia. 

FI_NIKE_WMS.jpg

Merkki: Nike

Malli: Shield Convertible Hood Jacket

Suositushinta: 91,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Valitse tavallinen kokosi! Takki istuu juuri niin hyvin kuin treenatessasi sopii toivoa, se ei ole liian kireä eikä tipu päältä. 

Paino: 

Malli on erityisen ohut eikä tunnu liian raskaalta. Takin saa kätevästi pakattua pieneen tilaan treenikassiin. 

Istuvuus:

Takki istuu oikein hyvin päälle ja on keskipitkä, lantiolle ylettyvä malli. Se pysyy hyvin juostessa päällä. Takki ei nouse ylös ja se mukailee kehon muotoja eikä muutu pussimaiseksi, joten tässä treenitakissa näytät hyvältä myös treenatessa!  

Design:

Kaikkien testaajiemme mielestä takki on oikein söpö huppua myöten. Takissa on tasku jopa selässä, ja sen voi vyön lailla laskea lantiolle, mikäli kevätaurinko yllättää. Iso plussa!  

Lämpötila: 

Tämä takki ei lämmitä, vaan malli on ohut vuoriton tuulitakki. Voit säädellä lämpötilaa pukemalla kerroksia takin alle. Takki on jopa niin ohut, että voit pitää sitä päällä sisällä pidettävän jumppatunnin alun. 

Mukavuus:

Kiitos täydellisen vartalon muotoja mukailevan muotoilun sekä ohuiden ja kevyiden materiaalien tämä takki tuntuu oikein mukavalta. 

Ventilaatio: 

Materiaali hengittää hyvin, mutta takki voi imeä hieman lämpöä ja kosteutta, mikä voi tuntua hikoillessa epämiellyttävältä iholla. 

Yhteenveto: 

Supersöpö treenitakki, joka päällä olet valmis juoksemaan kevätsäällä. Takki sopii päälle erinomaisesti, ja Nike on todella suunnitellut kaiken pieniä yksityiskohtia, kuten vetoketjua, selässä olevaa taskua ja fiksua huppua myöten. Takki toimii hyvin myös lämmittelytakkina ennen jumppatuntia. Takki sopii hyvin pohjoiseen ilmastoomme, sillä se kestää niin vettä kuin tuultakin. 

!

FI_KARITRAA.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Tove Jacket

Suositushinta: 148,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Malli on melko ihonmyötäinen, joten takki ei paisu muodottomaksi tuulessa, vaan näyttää hyvältä kovassakin vauhdissa. Takki sopii hyvin olkapäistä, rinnasta ja käsistä.  Kokonaisuuden kruunaa söpöt kädenlämmittimet. 

Paino: 

Malli on hieman tavallista tuulitakkia painavampi, sillä takki on tehty useista kerroksista. Tästä huolimatta malli istuu hyvin, eikä tunnu häiritsevän painavalta. Vaihtelevat ohuet ja paksummat osiot mahdollistavat lämmönsäätelyn.  

Istuvuus:

Todella istuva!  Takki tuntuu kuin toiselta iholta ja pehmeä materiaali liikkuu hyvin iholla.  Vaikka takki on tiukahko rintojen kohdalta, se ei tunnu epämiellyttävältä, sillä materiaali on pehmeää ja joustavaa. Ainoa miinus on, ettei takista löydy mitään kiristysnauhaa, millä sitä voisi saada hieman kireämmäksi lantiolta. 

Design: 

Erittäin söpö! Kari Traa osaa tehdä värikkäitä vaatteita, jotka puhuttelevat jopa heitä, jotka tavallisesti turvautuvat mustaan.  Takissa on myös söpöjä yksityiskohtia kuten nätisti asetellut heijastimet käsissä, rinnan kohdalla ja selässä.

Lämpötila:

Takki on suhteellisen lämmin, mutta käsien alapuolella ja selässä on osiot, jotka päästävät lämpöä ulos. Tämä mahdollistaa takin käytön niin pakkasella kuin plussakelilläkin.

Mukavuus:

Paras arvosana! Ihanin juoksutakki, mitä testiryhmämme on ikinä kokeillut! Materiaali ei ole liian kahisevaa tai kovaa, vaan istuu kauniisti ja mukavasti. 

Ventilaatio: 

Takki hengittää erittäin hyvin. Kostuviin ja eristettyihin takkeihin verrattuna tämä malli tuntuu erittäin mukavalta missä tahansa urheilussa. Takkia ei tarvitse riisua edes pitkäksi venyvällä kauppareissulla, sillä sen ilmanvaihto toimii hyvin. Oli lämpötila ulkona mikä tahansa, tämä takki pitää sinut juuri sopivan lämpimänä. 

Yhteenveto: 

Tämä takki sopii sekä ulkotreeniin että juoksulenkille. Takki on ekoimpregnoitu, mikä tekee siitä sään kuin sään kestävän. Lisäksi takin ulkomuoto on erittäin hyvännäköinen. Istuvuus on aivan omaa luokkaansa ja pehmeä kangas saa aikaan sen, ettei takkia tee mieli riisua jumppatunnin päätteeksikään. Takki hengittää hyvin, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen. Kerrokset mahdollistavat, että takkia voi käyttää kevään lisäksi myös syksyllä ja talvella. Takki myötäilee kehon liikkeitä eikä nouse liikkuessa ylös. Mitä muuta voit enää treenitakilta toivoa? 

FI_rohnisch_.jpg

Merkki: Röhnisch

Malli Namaste Jacket

Suositushinta: 69,90 euroa.

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Malli on astetta lyhyempi, mikä on hyvä tiedostaa, mikäli olet hieman pidempi. Muuten takki on tilava eikä liian tiukka. 

Paino: 

Tämä treenitakki ei ole liian painava eikä liian kevyt vaan juuri sopiva. Takki ei ole liikkuessa tiellä. 

Istuvuus: 

Takki istuu täydellisesti! Kangasta ei ole liikaa eikä se ole liian tiukka, että sitä pitäisi koko ajan vetää alaspäin. Malli istuu hyvin jopa kaulasta eikä vetoketju häiritse.  

Design:

Takki on erittäin söpö! Sitä tekee mieli pitää yllä vielä treenin päätyttyäkin. Kaikki testiryhmäläiset rakastivat kirkasta kangasta ja tekstiä selässä. Takki kerää varmasti kehuja!

Lämpötila:

Tämä takki sopii niin sisätreenin lämmittelyosioon, powerwalkille kevätauringossa kuin jumppatunnin jäähdyttelyllekin. Kokonaista jumppatuntia takkia ei kannata pitää päällä. Takki on tehty funktionaalisista materiaaleista, mutta se ei ole korkeasuoritteista materiaalia kuten osa testin takeista. 

Mukavuus:

Takki on oikein mukava! Tätä takkia kelpaa käyttää salin ulkopuolellakin. Se sopii täydellisesti myös viikonloppuun, kun haluat pukeutua siisteihin, kauniisiin vaatteisiin.

Ventilaatio: 

Takki on hieman paksumpaa kangasta, minkä vuoksi se on myös lämpimämpi kuin osa testin takeista. Takki hengittää liian huonosti, jotta sitä voisi pitää päällä koko sisätreenin, sillä jo viiden minuutin sisäjuoksuradalla kirmaamisen jälkeen iskee kuumuus.

Yhteenveto:

Tämä takki on oikea valinta, mikäli etsit takkia, jonka kanssa marssia suoraan powerwalkilta brunssille. Tämä takki sopii sinulle, joka haluat näyttää hyvältä myös treenatessasi, mutta kaikista optimaalisin treenitakki tämä ei ole. Kaikki testiryhmässämme eivät pitäneet lyhyestä mallista, mutta tämä on makuasia. Takkia löytyy eri väreissä, joten valitse oma suosikkisi! 


FI_casall_WMS.jpg

Merkki: Casall

Malli: Leather Like Jacket

Suositushinta: 149,90 euroa

Testiryhmämme tuomio: 

Koko: 

Takki vastaa kokoaan leveydeltä, pituudelta sekä olkapäiden kohdalta. Se ylettyy juuri takapuolen yläpuolella. Takki on kuitenkin tehty erittäin joustavasta materiaalista, joten voit valita varmasti useasta koosta. 

Paino: 

Ulkonäköönsä verrattuna takki painaa yllättävän vähän! 

Istuvuus:

Tämä malli istuu ilmiömäisesti eikä tunnu liian löysältä tai kireältä mistään. Hihat ovat melko pitkät, joten mikäli kätesi ovat lyhyet, voi kangas tulla yli. 

Design:

Takki antaa siistimmin tunteen kuin muut testin treenitakeista. Joustava ja kiiltävä materiaali, josta voi erottaa hieman laikukkaita kuvioita, muistuttaa enemmän silkkiä kuin nahkaa, joten voit käyttää takkia niin töissä, salilla kuin after workillakin. Tämä treenitakki ei muistuta 1980-luvun tuulipukutyyliä! 

Lämpötila:

Takki ei lämmitä, vaan alle on puettava lämpökerroksia, mikäli kylmä sää yllättää. Sen sijaan kevätauringossa ja kesällä takki toimii treenitakkina mainiosti. 

Mukavuus:

Joustava ja vilpoinen materiaali saa sinut tuntemaan olosi voittajaksi. Tämä takki toimii niin kävelyllä, hölkkälenkillä kuin kotona sohvalla maatessa.  

Ventilaatio: 

Tämän takin ainoita heikkouksia. Tunnet olosi kosteaksi kovan treenin aikana eikä kosteus tunnu poistuvan kropasta. Takki ei hengitä erityisen hyvin, mutta toimii hyvin alkulämmittelyissä ja jäähdyttelyssä. Teknistä vaatekappaletta paremmin takkia voisi kuvata muotivaatteena. 

Yhteenveto:

Tämä on erityisen söpö takki sinulle, jolla on jo funktionaalinen juoksutakki kotona. Casall-takki on mukava, mutta silti muodikas valinta salille, tennistunnin alkulämmittelyyn tai viikonloppukävelylle loppukeväällä ja kesällä. Korkeaintensiiviseen harjoitteluun, jossa hiki virtaa, kannattaa valita funktionaalisempi takki. Plussaa takki saa joustavasta materiaalista! Se tuntuu iholla ihanalta ja pehmeältä ja näyttää hyvältä, vaikka valitsisit kokoa suuremman tai pienemmän.  


FI_BLACC_WMS.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Rebella

Suositushinta: 49,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Blacc-takki vastaa kokoaan, joten valitse normaali kokosi. Mikäli olet oikein pitkä, voi takki tuntua hieman lyhyeltä. 

Paino: 

Todella kevyt malli! Takki on valmistettu kevyestä materiaalista, ja se kulkee kätevästi treenikassissa.  Juostessa mikään takin osa ei myöskään heilu.

Istuvuus:

Takki muistuttaa hyvin paljon bombertakkia. Se istuu päälle hyvin eikä kiristä rinnoista tai käsistä. Ranteesta takki tuntuu hieman kireiltä, mikä voi hieman haitata käsien liikkumista. 

Design:

Tämä takki on söpö, mutta funktionaalinen! Kahdesta taskusta puuttuu vetoketju, minkä vuoksi taskuihin ei kannata laittaa arvoesineitä, mutta takin söpöys korvaa tämän haittapuolen! Hauraan valkoinen väri tuo takkiin ripauksen luksusta.  

Lämpötila:

Koska materiaali on ohutta eikä takki ole vuorellinen, sopii se paremmin hieman lämpimään säähän tai vaikkapa kuntosalille. Kevätsäähän takki sopii myös, mikäli laitat alle tarpeeksi pitkähihaista vaatetta. 

Mukavuus:

Takki on yllä ihana, etenkin ohuen materiaalinsa ansiosta. Testiryhmämme mielestä takki toimii parhaiten, kun sitä pitää auki ja laittaa alle söpön treenitopin.

Ventilaatio: 

Vaikka takki tuntuu mukavalta päällä, ei se totuuden nimissä hengitä hirveästi. Takissa ei ole tuuletusreikiä käsien alla, joten intensiiviseen treeniin takki ei parhaiten sovi. Parhaiten takki toimii ennen tai jälkeen treenin. 

Yhteenveto:

Tämä söpö ja ihana takki sopii parhaiten salimatkalle tai lämmittelyyn ennen treeniä. Takin muotilu on minimaalinen, mutta tarkkaan harkittu  – esimerkiksi vetoketju on värjätty öljyvärillä kiiltäväksi tavallisen tylsän mustan sijaan. Arvosanaa laskevat tiukat hihat sekä joidenkin käytännöllisten yksityiskohtien, kuten vetoketjullisten taskujen, puuttuminen. Tässä takissa hinta-laatu -suhde on kuitenkin kohdillaan! 
Merkki: Puma

Malli: Spark 3/4 zip

Suositushinta: 49,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Takki vastaa kokoaan, vaikka malli tuntuu tilavalta. Tästä takista kannattaa valita tavallinen koko. Takki tuntui hyvältä niin pitkillä kuin lyhyilläkin testaajillamme, ja se ylettyi suurimmalla osalla testaajista noin takapuolen puoleenväliin. 

Paino: 

Takki on erityisen kevyt, mistä se saa testaajiltamme kiitosta. Se ei tunnu painavalta yllä eikä vie salikassista tilaa. Yllä takki tuntuu niin kevyeltä, aivan kuin sitä ei olisi lainkaan! 

Istuvuus:

Vaikka kyseessä on tilava malli, takki istuu erittäin hyvin. Takki imartelee kropan muotoja. Tarvittaessa takki on myös erittäin tilava ja esimerkiksi lihaksikkaat kädet saavat tässä mallissa tarvitsemansa tilan. Alapuolen resori takaa, että muoto pysyy hyvänä, mutta ei silti kiristää liikaa takapuolen ympäriltä. Kädet ovat normaalin pituiset.  

Design:

Tätä nätimpää treenitakkia saat etsiä! Takista pitivät niin neutraaleja värejä rakastavat testaajamme kuin värikkäitä vaatteita suosivat testaajamme. Vaaleanpunainen väri on aivan ihana ja molemmat kuviot edessä ja takana kruunaavat söpön kokonaisuuden. Myös 3/4 -vetoketju on toimiva yksityiskohta. Kevyt kangas sopii muotiluun hyvin, ja tekee tästä takista jättipotin. 

Lämpötila: 

Ohut materiaali saattaa antaa vaikutelman, että takki olisi kylmä. Todellisuudessa takki on juuri sopiva joko treenin aluksi tai harjoitellessasi jotain muuta urheilulaija. Takissa ei tule liian kylmä, mikäli pysyt liikkeessä.  

Mukavuus:

Takki on päällä erittäin mukava, sillä sitä ei edes tunne! Se päällä voit paitsi juosta, tehdä myös burpee -liikkeitä, ilman että takki hiertää tai tuntuu huonolta yllä. Tämä takki päällä pystyt liikkumaan vapaasti. Ainoa haittapuoli on, että hikoillessa takki voi liimautua kiinni kosteaan ihoon. Muuten takki on erittäin miellyttävä.

Ventilaatio:

Takin ilmanvaihto toimii etkä tunne oloasi tunkkaiseksi, vaikka hiki virtaa. Silti takki palvelee parhaiten alkulämmittelyn ja loppujäähdyttelyn aikana, sillä se ei hengitä niin hyvin, että se yllä jaksaisi painaa kokoa tuntia.

Yhteenveto:

Testiryhmämme rakasti tätä takkia! Tämä takki on täydellinen, mikäli etsit takkia, joka ei vie salikassissa tilaa, mutta on supersöpö! Mikäli etsit teknisesti kehittyneempää treenitakkia, jossa ilmanvaihto toimii loistavasti, valitse toinen malli. Testiryhmämme on kuitenkin ihastunut takkiin, ja eräs testaajistamme osti mallia kaksin kappalein, jotta voisi pitää toista töissä ja toista kotona. Takki on erittäin monipuolinen, sillä sitä voi käyttää niin juoksulenkillä, treenatessa kuin arjessakin. Merkki: Under Armour

Malli: Storm Outback Jacket

Suositushinta: 73,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Tämä malli on aavistuksen suuri. Jos pohdit kahden koon välillä, valitse suurempi, ellet satu olemaan todella rintava. Takki on nimittäin tilava ja löysä yläkropasta. Takki laskeutuu aina takapuolen puoliväliin. 

Paino: 

Tämä treenitakki on ohut, mikä tuntuu mukavalta yllä. Lisäksi se on helppo ottaa mukaan. Vaikka takki on ohut, on se malliltaan reilu. 

Istuvuus:

Takki toimii todella hyvin treenatessa, sillä se ei ole liian tiukka vaan paremminkin ilmava. Malli mahdollistaa laajatkin liikeradat. Koska malli on tilava, voit surutta pukea alle paksummankin paidan viileällä säällä. Takki toimii niin burpee-liikkeitä tehdessä kuin juostessakin. 

Design:

Tämän voi tiivistää lauseeseen: ”Black never goes out of style”. Söpö, mattapintainen takki, jossa on kaksi tilavaa sivutaskua. Jäimme kaipaakaan ainoastaan taskua selästä, sillä sinne on kätevä laittaa esimerkiksi avaimet, jotta kuormitus pysyy kehossa tasapainoisena. Erittäin tyylikkään muotoilunsa ansiosta takki toimii yhtä hyvin treenatessa kuin kaupungillakin. 

Lämpötila:

Vaikka materiaali on ohutta, se toimii hyvin vain vaikka lämpötila lähenisi nollaa, mikäli alla on funktionaalinen paita. Juostessa takki toimii erityisen hyvin, sillä se on tuulenpitävä.

Mukavuus:

Koska takki on niin ilmava, tuntuu se myös erittäin mukavalta päällä. Tämä malli sallii kaikki mahdolliset liikkeet! 

Ventilaatio:

Takki hengittää hyvin, joten voit huoletta treenata ja juosta kovaakin. Testiryhmämme on erityisen tyytyväinen juuri takin teknisiin ominaisuuksiin. 

Yhteenveto:

Tyylikäs treenitakki, josta ei puutu mitään! Kukapa ei haluaisi takkia, joka on nätti, kevyt, ilmava ja vedenkestävä? Ainoa miinus on, että koko on hieman erityislaatuinen, mutta se pätee lähes kaikkiin Under Armourin tuotteisiin. Takin heijastimet ovat erittäin hyviä ulkotreeniin. Merkki: Craft

Malli: Velo Convert Jacket

Suositushinta: 104,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Takki on hieman tavallista pienempää mallia, joten mikäli painit kahden koon välillä, valitse isompi. Moni S-kokoinen testaajamme valitsi nyt M-koon, sillä S-koko tuntui liian tiukalle.

Paino: 

Takki on erittäin kevyt ja joustava. Vaikka takki tuntuu hyvin kevyeltä, se suojaa tuulelta ja vedeltä. 

Istuvuus:

Takki on hyvin liikkuva käsistä ja selästä, ja se toimii hyvin, mikäli pidät pyöräilystä. Silikoonireuna pitää takin paikallaan. Takki sopii hyvin päälle ja kylmällä ilmalle alle saa kätevästi lisää vaatetta ilman että takin liikkuvuus kärsii.  

Design:

Tämä takki onnistuu olemaan samanaikaisesti sekä värikäs että tyylikäs. Söpöt funktionaaliset yksityiskohdat ja reunat ovat plussaa ja tekevät takista myös joustavan.

Lämpötila:

Takki on erittäin ohut eikä siinä ole vuorta, minkä vuoksi se tuntuu vilpoiselta pikemminkin kuin lämmittää. Takki sopii hyvin kevätsäälle ja kesäilloille. Mikäli mittari lähestyy nollaa, tarvitset alle lämpimämpiä vaatteita, mutta takki suojaa hyvin tuulelta ja vedeltä.  

Mukavuus:

Takki on superkevyt ja mukava yllä. Se henhittää hyvin ja suojaa säällä kuin säällä. Takin saa viikattua mukaan treenikassiin helposti. Jäimme kuitenkin kaipaamaan heijastimia. Plussaa takki saa kekseliäistä taskuistaan! 

Ventilaatio:

Vaikka takki on vedenkestävä, se hengittää juostessa, treenatessa ja pyöräillessä hyvin. Mikäli kaipaat funktionaalista treenitakkia, tähän takkiin voit aina luottaa.  

Yhteenveto:

Täydellinen takki sinulle, joka pyöräilet juna-asemalle! Takki on superkevyt ja mukava, se hengittää mutta samanaikaisesti suojaa tuulta ja vettä vastaan. Hihat saa halutessaan pois, jolloin takki toimii myös liivinä. Takki toimii hyvin juostessa sekä hihojen kanssa että liivinä. Tämä takki on ennen kaikkea treenitakki eikä välttämättä yhtä toimiva kaupungilla kuin monet muut testin takeista.  Tässä takissa toimivuus tulee ennen muodikkuutta! 


LUE LISÄÄ:   

 Takaisin

News Feed

Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

6 päivää sitten
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
Sommarrea barn
Muoti & trendit

Parhaat löydöt lapsille kesäalestamme

01 jun 2020
Sommarrea herr
Muoti & trendit

Miehille: Tutustu kesäalen vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin

01 jun 2020
Sommarrea dam
Muoti & trendit

Naisille: Tutustu kesäalen vaatteisiin ja kenkiin

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

01 jun 2020
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
more news
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit
Skolstart Hummel

Tarkistuslista ennen koulun alkua

Kesälomat ovat kovassa vauhdissa, mutta koulunpenkki odottaa koululaisia elokuussa. Tässä on luettelo asioista, jotka on hyvä löytyä lapsen kaapista tavallisten vaatteiden ja kenkien lisäksi ennen uutta lukuvuotta. Tulosta lista ja hoida homma kotiin!

14 jul 2020
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

14 jul 2020
Muoti & trendit
adidas

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

Maksimoi juoksukokemus oikeilla juoksukengillä! Ole hyvä, tässä on opas, jolla voit löytää juuri oikean mallin Adidaksen suuresta juoksukenkävalikoimasta.

13 jul 2020
Muoti & trendit
Saucony Triumph 18

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

Iskuja vaimentava välipohja, napakka kantapää ja kaiken voittava juoksutunne - tässä ovat perustelut sille, miksi sinun pitäisi juosta Sauconyn uusilla Triumph 18 -juoksukengillä.

08 jul 2020
Muoti & trendit
Test_loparskorherr_2020.png

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

Kauden parhaat juoksukengät ovat täällä! Testipaneelimme kokeili eri matkoille sopivia malleja. Tässä tulevat testivoittajat.

08 jul 2020
Muoti & trendit
Test löparskor dam

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

Minkälaiset juoksukengät minulla pitäisi olla? Lähes kaikki kysyvät itseltään tämän kysymyksen ennen kesän juoksutreeniä. Testipaneelimme auttaa sinut alkuun - tässä ovat testin parhaat juoksukengät!

08 jul 2020
Muoti & trendit
jenny freed

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

Urheiluliivien valinta voi olla haastavaa. Jenny Svedberg Freéd, koulutettu liivi-asiantuntija, auttaa sinua.

06 jul 2020
Muoti & trendit