SE_HEADER_DAM.jpg

Lue testiryhmämme tuomio tämän kevään treenitakeista!

Tarvitsetko kevääksi ohuen takin, kun juokset, treenaat tai pyöräilet? Tai ehkäpä kaipaat takkia salimatkallesi? Me testasimme kahdeksan kevään toimivaa treenitakkia. 

FI_NIKE_WMS.jpg

Merkki: Nike

Malli: Shield Convertible Hood Jacket

Suositushinta: 91,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Valitse tavallinen kokosi! Takki istuu juuri niin hyvin kuin treenatessasi sopii toivoa, se ei ole liian kireä eikä tipu päältä. 

Paino: 

Malli on erityisen ohut eikä tunnu liian raskaalta. Takin saa kätevästi pakattua pieneen tilaan treenikassiin. 

Istuvuus:

Takki istuu oikein hyvin päälle ja on keskipitkä, lantiolle ylettyvä malli. Se pysyy hyvin juostessa päällä. Takki ei nouse ylös ja se mukailee kehon muotoja eikä muutu pussimaiseksi, joten tässä treenitakissa näytät hyvältä myös treenatessa!  

Design:

Kaikkien testaajiemme mielestä takki on oikein söpö huppua myöten. Takissa on tasku jopa selässä, ja sen voi vyön lailla laskea lantiolle, mikäli kevätaurinko yllättää. Iso plussa!  

Lämpötila: 

Tämä takki ei lämmitä, vaan malli on ohut vuoriton tuulitakki. Voit säädellä lämpötilaa pukemalla kerroksia takin alle. Takki on jopa niin ohut, että voit pitää sitä päällä sisällä pidettävän jumppatunnin alun. 

Mukavuus:

Kiitos täydellisen vartalon muotoja mukailevan muotoilun sekä ohuiden ja kevyiden materiaalien tämä takki tuntuu oikein mukavalta. 

Ventilaatio: 

Materiaali hengittää hyvin, mutta takki voi imeä hieman lämpöä ja kosteutta, mikä voi tuntua hikoillessa epämiellyttävältä iholla. 

Yhteenveto: 

Supersöpö treenitakki, joka päällä olet valmis juoksemaan kevätsäällä. Takki sopii päälle erinomaisesti, ja Nike on todella suunnitellut kaiken pieniä yksityiskohtia, kuten vetoketjua, selässä olevaa taskua ja fiksua huppua myöten. Takki toimii hyvin myös lämmittelytakkina ennen jumppatuntia. Takki sopii hyvin pohjoiseen ilmastoomme, sillä se kestää niin vettä kuin tuultakin. 

!

FI_KARITRAA.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Tove Jacket

Suositushinta: 148,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Malli on melko ihonmyötäinen, joten takki ei paisu muodottomaksi tuulessa, vaan näyttää hyvältä kovassakin vauhdissa. Takki sopii hyvin olkapäistä, rinnasta ja käsistä.  Kokonaisuuden kruunaa söpöt kädenlämmittimet. 

Paino: 

Malli on hieman tavallista tuulitakkia painavampi, sillä takki on tehty useista kerroksista. Tästä huolimatta malli istuu hyvin, eikä tunnu häiritsevän painavalta. Vaihtelevat ohuet ja paksummat osiot mahdollistavat lämmönsäätelyn.  

Istuvuus:

Todella istuva!  Takki tuntuu kuin toiselta iholta ja pehmeä materiaali liikkuu hyvin iholla.  Vaikka takki on tiukahko rintojen kohdalta, se ei tunnu epämiellyttävältä, sillä materiaali on pehmeää ja joustavaa. Ainoa miinus on, ettei takista löydy mitään kiristysnauhaa, millä sitä voisi saada hieman kireämmäksi lantiolta. 

Design: 

Erittäin söpö! Kari Traa osaa tehdä värikkäitä vaatteita, jotka puhuttelevat jopa heitä, jotka tavallisesti turvautuvat mustaan.  Takissa on myös söpöjä yksityiskohtia kuten nätisti asetellut heijastimet käsissä, rinnan kohdalla ja selässä.

Lämpötila:

Takki on suhteellisen lämmin, mutta käsien alapuolella ja selässä on osiot, jotka päästävät lämpöä ulos. Tämä mahdollistaa takin käytön niin pakkasella kuin plussakelilläkin.

Mukavuus:

Paras arvosana! Ihanin juoksutakki, mitä testiryhmämme on ikinä kokeillut! Materiaali ei ole liian kahisevaa tai kovaa, vaan istuu kauniisti ja mukavasti. 

Ventilaatio: 

Takki hengittää erittäin hyvin. Kostuviin ja eristettyihin takkeihin verrattuna tämä malli tuntuu erittäin mukavalta missä tahansa urheilussa. Takkia ei tarvitse riisua edes pitkäksi venyvällä kauppareissulla, sillä sen ilmanvaihto toimii hyvin. Oli lämpötila ulkona mikä tahansa, tämä takki pitää sinut juuri sopivan lämpimänä. 

Yhteenveto: 

Tämä takki sopii sekä ulkotreeniin että juoksulenkille. Takki on ekoimpregnoitu, mikä tekee siitä sään kuin sään kestävän. Lisäksi takin ulkomuoto on erittäin hyvännäköinen. Istuvuus on aivan omaa luokkaansa ja pehmeä kangas saa aikaan sen, ettei takkia tee mieli riisua jumppatunnin päätteeksikään. Takki hengittää hyvin, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen. Kerrokset mahdollistavat, että takkia voi käyttää kevään lisäksi myös syksyllä ja talvella. Takki myötäilee kehon liikkeitä eikä nouse liikkuessa ylös. Mitä muuta voit enää treenitakilta toivoa? 

FI_rohnisch_.jpg

Merkki: Röhnisch

Malli Namaste Jacket

Suositushinta: 69,90 euroa.

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Malli on astetta lyhyempi, mikä on hyvä tiedostaa, mikäli olet hieman pidempi. Muuten takki on tilava eikä liian tiukka. 

Paino: 

Tämä treenitakki ei ole liian painava eikä liian kevyt vaan juuri sopiva. Takki ei ole liikkuessa tiellä. 

Istuvuus: 

Takki istuu täydellisesti! Kangasta ei ole liikaa eikä se ole liian tiukka, että sitä pitäisi koko ajan vetää alaspäin. Malli istuu hyvin jopa kaulasta eikä vetoketju häiritse.  

Design:

Takki on erittäin söpö! Sitä tekee mieli pitää yllä vielä treenin päätyttyäkin. Kaikki testiryhmäläiset rakastivat kirkasta kangasta ja tekstiä selässä. Takki kerää varmasti kehuja!

Lämpötila:

Tämä takki sopii niin sisätreenin lämmittelyosioon, powerwalkille kevätauringossa kuin jumppatunnin jäähdyttelyllekin. Kokonaista jumppatuntia takkia ei kannata pitää päällä. Takki on tehty funktionaalisista materiaaleista, mutta se ei ole korkeasuoritteista materiaalia kuten osa testin takeista. 

Mukavuus:

Takki on oikein mukava! Tätä takkia kelpaa käyttää salin ulkopuolellakin. Se sopii täydellisesti myös viikonloppuun, kun haluat pukeutua siisteihin, kauniisiin vaatteisiin.

Ventilaatio: 

Takki on hieman paksumpaa kangasta, minkä vuoksi se on myös lämpimämpi kuin osa testin takeista. Takki hengittää liian huonosti, jotta sitä voisi pitää päällä koko sisätreenin, sillä jo viiden minuutin sisäjuoksuradalla kirmaamisen jälkeen iskee kuumuus.

Yhteenveto:

Tämä takki on oikea valinta, mikäli etsit takkia, jonka kanssa marssia suoraan powerwalkilta brunssille. Tämä takki sopii sinulle, joka haluat näyttää hyvältä myös treenatessasi, mutta kaikista optimaalisin treenitakki tämä ei ole. Kaikki testiryhmässämme eivät pitäneet lyhyestä mallista, mutta tämä on makuasia. Takkia löytyy eri väreissä, joten valitse oma suosikkisi! 


FI_casall_WMS.jpg

Merkki: Casall

Malli: Leather Like Jacket

Suositushinta: 149,90 euroa

Testiryhmämme tuomio: 

Koko: 

Takki vastaa kokoaan leveydeltä, pituudelta sekä olkapäiden kohdalta. Se ylettyy juuri takapuolen yläpuolella. Takki on kuitenkin tehty erittäin joustavasta materiaalista, joten voit valita varmasti useasta koosta. 

Paino: 

Ulkonäköönsä verrattuna takki painaa yllättävän vähän! 

Istuvuus:

Tämä malli istuu ilmiömäisesti eikä tunnu liian löysältä tai kireältä mistään. Hihat ovat melko pitkät, joten mikäli kätesi ovat lyhyet, voi kangas tulla yli. 

Design:

Takki antaa siistimmin tunteen kuin muut testin treenitakeista. Joustava ja kiiltävä materiaali, josta voi erottaa hieman laikukkaita kuvioita, muistuttaa enemmän silkkiä kuin nahkaa, joten voit käyttää takkia niin töissä, salilla kuin after workillakin. Tämä treenitakki ei muistuta 1980-luvun tuulipukutyyliä! 

Lämpötila:

Takki ei lämmitä, vaan alle on puettava lämpökerroksia, mikäli kylmä sää yllättää. Sen sijaan kevätauringossa ja kesällä takki toimii treenitakkina mainiosti. 

Mukavuus:

Joustava ja vilpoinen materiaali saa sinut tuntemaan olosi voittajaksi. Tämä takki toimii niin kävelyllä, hölkkälenkillä kuin kotona sohvalla maatessa.  

Ventilaatio: 

Tämän takin ainoita heikkouksia. Tunnet olosi kosteaksi kovan treenin aikana eikä kosteus tunnu poistuvan kropasta. Takki ei hengitä erityisen hyvin, mutta toimii hyvin alkulämmittelyissä ja jäähdyttelyssä. Teknistä vaatekappaletta paremmin takkia voisi kuvata muotivaatteena. 

Yhteenveto:

Tämä on erityisen söpö takki sinulle, jolla on jo funktionaalinen juoksutakki kotona. Casall-takki on mukava, mutta silti muodikas valinta salille, tennistunnin alkulämmittelyyn tai viikonloppukävelylle loppukeväällä ja kesällä. Korkeaintensiiviseen harjoitteluun, jossa hiki virtaa, kannattaa valita funktionaalisempi takki. Plussaa takki saa joustavasta materiaalista! Se tuntuu iholla ihanalta ja pehmeältä ja näyttää hyvältä, vaikka valitsisit kokoa suuremman tai pienemmän.  


FI_BLACC_WMS.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Rebella

Suositushinta: 49,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Blacc-takki vastaa kokoaan, joten valitse normaali kokosi. Mikäli olet oikein pitkä, voi takki tuntua hieman lyhyeltä. 

Paino: 

Todella kevyt malli! Takki on valmistettu kevyestä materiaalista, ja se kulkee kätevästi treenikassissa.  Juostessa mikään takin osa ei myöskään heilu.

Istuvuus:

Takki muistuttaa hyvin paljon bombertakkia. Se istuu päälle hyvin eikä kiristä rinnoista tai käsistä. Ranteesta takki tuntuu hieman kireiltä, mikä voi hieman haitata käsien liikkumista. 

Design:

Tämä takki on söpö, mutta funktionaalinen! Kahdesta taskusta puuttuu vetoketju, minkä vuoksi taskuihin ei kannata laittaa arvoesineitä, mutta takin söpöys korvaa tämän haittapuolen! Hauraan valkoinen väri tuo takkiin ripauksen luksusta.  

Lämpötila:

Koska materiaali on ohutta eikä takki ole vuorellinen, sopii se paremmin hieman lämpimään säähän tai vaikkapa kuntosalille. Kevätsäähän takki sopii myös, mikäli laitat alle tarpeeksi pitkähihaista vaatetta. 

Mukavuus:

Takki on yllä ihana, etenkin ohuen materiaalinsa ansiosta. Testiryhmämme mielestä takki toimii parhaiten, kun sitä pitää auki ja laittaa alle söpön treenitopin.

Ventilaatio: 

Vaikka takki tuntuu mukavalta päällä, ei se totuuden nimissä hengitä hirveästi. Takissa ei ole tuuletusreikiä käsien alla, joten intensiiviseen treeniin takki ei parhaiten sovi. Parhaiten takki toimii ennen tai jälkeen treenin. 

Yhteenveto:

Tämä söpö ja ihana takki sopii parhaiten salimatkalle tai lämmittelyyn ennen treeniä. Takin muotilu on minimaalinen, mutta tarkkaan harkittu  – esimerkiksi vetoketju on värjätty öljyvärillä kiiltäväksi tavallisen tylsän mustan sijaan. Arvosanaa laskevat tiukat hihat sekä joidenkin käytännöllisten yksityiskohtien, kuten vetoketjullisten taskujen, puuttuminen. Tässä takissa hinta-laatu -suhde on kuitenkin kohdillaan! 
Merkki: Puma

Malli: Spark 3/4 zip

Suositushinta: 49,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Takki vastaa kokoaan, vaikka malli tuntuu tilavalta. Tästä takista kannattaa valita tavallinen koko. Takki tuntui hyvältä niin pitkillä kuin lyhyilläkin testaajillamme, ja se ylettyi suurimmalla osalla testaajista noin takapuolen puoleenväliin. 

Paino: 

Takki on erityisen kevyt, mistä se saa testaajiltamme kiitosta. Se ei tunnu painavalta yllä eikä vie salikassista tilaa. Yllä takki tuntuu niin kevyeltä, aivan kuin sitä ei olisi lainkaan! 

Istuvuus:

Vaikka kyseessä on tilava malli, takki istuu erittäin hyvin. Takki imartelee kropan muotoja. Tarvittaessa takki on myös erittäin tilava ja esimerkiksi lihaksikkaat kädet saavat tässä mallissa tarvitsemansa tilan. Alapuolen resori takaa, että muoto pysyy hyvänä, mutta ei silti kiristää liikaa takapuolen ympäriltä. Kädet ovat normaalin pituiset.  

Design:

Tätä nätimpää treenitakkia saat etsiä! Takista pitivät niin neutraaleja värejä rakastavat testaajamme kuin värikkäitä vaatteita suosivat testaajamme. Vaaleanpunainen väri on aivan ihana ja molemmat kuviot edessä ja takana kruunaavat söpön kokonaisuuden. Myös 3/4 -vetoketju on toimiva yksityiskohta. Kevyt kangas sopii muotiluun hyvin, ja tekee tästä takista jättipotin. 

Lämpötila: 

Ohut materiaali saattaa antaa vaikutelman, että takki olisi kylmä. Todellisuudessa takki on juuri sopiva joko treenin aluksi tai harjoitellessasi jotain muuta urheilulaija. Takissa ei tule liian kylmä, mikäli pysyt liikkeessä.  

Mukavuus:

Takki on päällä erittäin mukava, sillä sitä ei edes tunne! Se päällä voit paitsi juosta, tehdä myös burpee -liikkeitä, ilman että takki hiertää tai tuntuu huonolta yllä. Tämä takki päällä pystyt liikkumaan vapaasti. Ainoa haittapuoli on, että hikoillessa takki voi liimautua kiinni kosteaan ihoon. Muuten takki on erittäin miellyttävä.

Ventilaatio:

Takin ilmanvaihto toimii etkä tunne oloasi tunkkaiseksi, vaikka hiki virtaa. Silti takki palvelee parhaiten alkulämmittelyn ja loppujäähdyttelyn aikana, sillä se ei hengitä niin hyvin, että se yllä jaksaisi painaa kokoa tuntia.

Yhteenveto:

Testiryhmämme rakasti tätä takkia! Tämä takki on täydellinen, mikäli etsit takkia, joka ei vie salikassissa tilaa, mutta on supersöpö! Mikäli etsit teknisesti kehittyneempää treenitakkia, jossa ilmanvaihto toimii loistavasti, valitse toinen malli. Testiryhmämme on kuitenkin ihastunut takkiin, ja eräs testaajistamme osti mallia kaksin kappalein, jotta voisi pitää toista töissä ja toista kotona. Takki on erittäin monipuolinen, sillä sitä voi käyttää niin juoksulenkillä, treenatessa kuin arjessakin. Merkki: Under Armour

Malli: Storm Outback Jacket

Suositushinta: 73,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Tämä malli on aavistuksen suuri. Jos pohdit kahden koon välillä, valitse suurempi, ellet satu olemaan todella rintava. Takki on nimittäin tilava ja löysä yläkropasta. Takki laskeutuu aina takapuolen puoliväliin. 

Paino: 

Tämä treenitakki on ohut, mikä tuntuu mukavalta yllä. Lisäksi se on helppo ottaa mukaan. Vaikka takki on ohut, on se malliltaan reilu. 

Istuvuus:

Takki toimii todella hyvin treenatessa, sillä se ei ole liian tiukka vaan paremminkin ilmava. Malli mahdollistaa laajatkin liikeradat. Koska malli on tilava, voit surutta pukea alle paksummankin paidan viileällä säällä. Takki toimii niin burpee-liikkeitä tehdessä kuin juostessakin. 

Design:

Tämän voi tiivistää lauseeseen: ”Black never goes out of style”. Söpö, mattapintainen takki, jossa on kaksi tilavaa sivutaskua. Jäimme kaipaakaan ainoastaan taskua selästä, sillä sinne on kätevä laittaa esimerkiksi avaimet, jotta kuormitus pysyy kehossa tasapainoisena. Erittäin tyylikkään muotoilunsa ansiosta takki toimii yhtä hyvin treenatessa kuin kaupungillakin. 

Lämpötila:

Vaikka materiaali on ohutta, se toimii hyvin vain vaikka lämpötila lähenisi nollaa, mikäli alla on funktionaalinen paita. Juostessa takki toimii erityisen hyvin, sillä se on tuulenpitävä.

Mukavuus:

Koska takki on niin ilmava, tuntuu se myös erittäin mukavalta päällä. Tämä malli sallii kaikki mahdolliset liikkeet! 

Ventilaatio:

Takki hengittää hyvin, joten voit huoletta treenata ja juosta kovaakin. Testiryhmämme on erityisen tyytyväinen juuri takin teknisiin ominaisuuksiin. 

Yhteenveto:

Tyylikäs treenitakki, josta ei puutu mitään! Kukapa ei haluaisi takkia, joka on nätti, kevyt, ilmava ja vedenkestävä? Ainoa miinus on, että koko on hieman erityislaatuinen, mutta se pätee lähes kaikkiin Under Armourin tuotteisiin. Takin heijastimet ovat erittäin hyviä ulkotreeniin. Merkki: Craft

Malli: Velo Convert Jacket

Suositushinta: 104,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Takki on hieman tavallista pienempää mallia, joten mikäli painit kahden koon välillä, valitse isompi. Moni S-kokoinen testaajamme valitsi nyt M-koon, sillä S-koko tuntui liian tiukalle.

Paino: 

Takki on erittäin kevyt ja joustava. Vaikka takki tuntuu hyvin kevyeltä, se suojaa tuulelta ja vedeltä. 

Istuvuus:

Takki on hyvin liikkuva käsistä ja selästä, ja se toimii hyvin, mikäli pidät pyöräilystä. Silikoonireuna pitää takin paikallaan. Takki sopii hyvin päälle ja kylmällä ilmalle alle saa kätevästi lisää vaatetta ilman että takin liikkuvuus kärsii.  

Design:

Tämä takki onnistuu olemaan samanaikaisesti sekä värikäs että tyylikäs. Söpöt funktionaaliset yksityiskohdat ja reunat ovat plussaa ja tekevät takista myös joustavan.

Lämpötila:

Takki on erittäin ohut eikä siinä ole vuorta, minkä vuoksi se tuntuu vilpoiselta pikemminkin kuin lämmittää. Takki sopii hyvin kevätsäälle ja kesäilloille. Mikäli mittari lähestyy nollaa, tarvitset alle lämpimämpiä vaatteita, mutta takki suojaa hyvin tuulelta ja vedeltä.  

Mukavuus:

Takki on superkevyt ja mukava yllä. Se henhittää hyvin ja suojaa säällä kuin säällä. Takin saa viikattua mukaan treenikassiin helposti. Jäimme kuitenkin kaipaamaan heijastimia. Plussaa takki saa kekseliäistä taskuistaan! 

Ventilaatio:

Vaikka takki on vedenkestävä, se hengittää juostessa, treenatessa ja pyöräillessä hyvin. Mikäli kaipaat funktionaalista treenitakkia, tähän takkiin voit aina luottaa.  

Yhteenveto:

Täydellinen takki sinulle, joka pyöräilet juna-asemalle! Takki on superkevyt ja mukava, se hengittää mutta samanaikaisesti suojaa tuulta ja vettä vastaan. Hihat saa halutessaan pois, jolloin takki toimii myös liivinä. Takki toimii hyvin juostessa sekä hihojen kanssa että liivinä. Tämä takki on ennen kaikkea treenitakki eikä välttämättä yhtä toimiva kaupungilla kuin monet muut testin takeista.  Tässä takissa toimivuus tulee ennen muodikkuutta! 


LUE LISÄÄ:   

 Takaisin

News Feed

Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

1 päivä sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

4 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

4 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
more news
Sneakers på bröllop

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

Hääsesonki on huipussaan ja on yhä haastavampaa tietää, mitä sinne tulisi oikein pukea. Onko häihin sallittua mennä tennareissa? Kysyimme asiaa muotiasiantuntijalta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit