SE_HEADER_DAM.jpg

Lue testiryhmämme tuomio tämän kevään treenitakeista!

Tarvitsetko kevääksi ohuen takin, kun juokset, treenaat tai pyöräilet? Tai ehkäpä kaipaat takkia salimatkallesi? Me testasimme kahdeksan kevään toimivaa treenitakkia. 

FI_NIKE_WMS.jpg

Merkki: Nike

Malli: Shield Convertible Hood Jacket

Suositushinta: 91,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Valitse tavallinen kokosi! Takki istuu juuri niin hyvin kuin treenatessasi sopii toivoa, se ei ole liian kireä eikä tipu päältä. 

Paino: 

Malli on erityisen ohut eikä tunnu liian raskaalta. Takin saa kätevästi pakattua pieneen tilaan treenikassiin. 

Istuvuus:

Takki istuu oikein hyvin päälle ja on keskipitkä, lantiolle ylettyvä malli. Se pysyy hyvin juostessa päällä. Takki ei nouse ylös ja se mukailee kehon muotoja eikä muutu pussimaiseksi, joten tässä treenitakissa näytät hyvältä myös treenatessa!  

Design:

Kaikkien testaajiemme mielestä takki on oikein söpö huppua myöten. Takissa on tasku jopa selässä, ja sen voi vyön lailla laskea lantiolle, mikäli kevätaurinko yllättää. Iso plussa!  

Lämpötila: 

Tämä takki ei lämmitä, vaan malli on ohut vuoriton tuulitakki. Voit säädellä lämpötilaa pukemalla kerroksia takin alle. Takki on jopa niin ohut, että voit pitää sitä päällä sisällä pidettävän jumppatunnin alun. 

Mukavuus:

Kiitos täydellisen vartalon muotoja mukailevan muotoilun sekä ohuiden ja kevyiden materiaalien tämä takki tuntuu oikein mukavalta. 

Ventilaatio: 

Materiaali hengittää hyvin, mutta takki voi imeä hieman lämpöä ja kosteutta, mikä voi tuntua hikoillessa epämiellyttävältä iholla. 

Yhteenveto: 

Supersöpö treenitakki, joka päällä olet valmis juoksemaan kevätsäällä. Takki sopii päälle erinomaisesti, ja Nike on todella suunnitellut kaiken pieniä yksityiskohtia, kuten vetoketjua, selässä olevaa taskua ja fiksua huppua myöten. Takki toimii hyvin myös lämmittelytakkina ennen jumppatuntia. Takki sopii hyvin pohjoiseen ilmastoomme, sillä se kestää niin vettä kuin tuultakin. 

!

FI_KARITRAA.jpg

Merkki: Kari Traa

Malli: Tove Jacket

Suositushinta: 148,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Malli on melko ihonmyötäinen, joten takki ei paisu muodottomaksi tuulessa, vaan näyttää hyvältä kovassakin vauhdissa. Takki sopii hyvin olkapäistä, rinnasta ja käsistä.  Kokonaisuuden kruunaa söpöt kädenlämmittimet. 

Paino: 

Malli on hieman tavallista tuulitakkia painavampi, sillä takki on tehty useista kerroksista. Tästä huolimatta malli istuu hyvin, eikä tunnu häiritsevän painavalta. Vaihtelevat ohuet ja paksummat osiot mahdollistavat lämmönsäätelyn.  

Istuvuus:

Todella istuva!  Takki tuntuu kuin toiselta iholta ja pehmeä materiaali liikkuu hyvin iholla.  Vaikka takki on tiukahko rintojen kohdalta, se ei tunnu epämiellyttävältä, sillä materiaali on pehmeää ja joustavaa. Ainoa miinus on, ettei takista löydy mitään kiristysnauhaa, millä sitä voisi saada hieman kireämmäksi lantiolta. 

Design: 

Erittäin söpö! Kari Traa osaa tehdä värikkäitä vaatteita, jotka puhuttelevat jopa heitä, jotka tavallisesti turvautuvat mustaan.  Takissa on myös söpöjä yksityiskohtia kuten nätisti asetellut heijastimet käsissä, rinnan kohdalla ja selässä.

Lämpötila:

Takki on suhteellisen lämmin, mutta käsien alapuolella ja selässä on osiot, jotka päästävät lämpöä ulos. Tämä mahdollistaa takin käytön niin pakkasella kuin plussakelilläkin.

Mukavuus:

Paras arvosana! Ihanin juoksutakki, mitä testiryhmämme on ikinä kokeillut! Materiaali ei ole liian kahisevaa tai kovaa, vaan istuu kauniisti ja mukavasti. 

Ventilaatio: 

Takki hengittää erittäin hyvin. Kostuviin ja eristettyihin takkeihin verrattuna tämä malli tuntuu erittäin mukavalta missä tahansa urheilussa. Takkia ei tarvitse riisua edes pitkäksi venyvällä kauppareissulla, sillä sen ilmanvaihto toimii hyvin. Oli lämpötila ulkona mikä tahansa, tämä takki pitää sinut juuri sopivan lämpimänä. 

Yhteenveto: 

Tämä takki sopii sekä ulkotreeniin että juoksulenkille. Takki on ekoimpregnoitu, mikä tekee siitä sään kuin sään kestävän. Lisäksi takin ulkomuoto on erittäin hyvännäköinen. Istuvuus on aivan omaa luokkaansa ja pehmeä kangas saa aikaan sen, ettei takkia tee mieli riisua jumppatunnin päätteeksikään. Takki hengittää hyvin, mikä tekee siitä erittäin monikäyttöisen. Kerrokset mahdollistavat, että takkia voi käyttää kevään lisäksi myös syksyllä ja talvella. Takki myötäilee kehon liikkeitä eikä nouse liikkuessa ylös. Mitä muuta voit enää treenitakilta toivoa? 

FI_rohnisch_.jpg

Merkki: Röhnisch

Malli Namaste Jacket

Suositushinta: 69,90 euroa.

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Malli on astetta lyhyempi, mikä on hyvä tiedostaa, mikäli olet hieman pidempi. Muuten takki on tilava eikä liian tiukka. 

Paino: 

Tämä treenitakki ei ole liian painava eikä liian kevyt vaan juuri sopiva. Takki ei ole liikkuessa tiellä. 

Istuvuus: 

Takki istuu täydellisesti! Kangasta ei ole liikaa eikä se ole liian tiukka, että sitä pitäisi koko ajan vetää alaspäin. Malli istuu hyvin jopa kaulasta eikä vetoketju häiritse.  

Design:

Takki on erittäin söpö! Sitä tekee mieli pitää yllä vielä treenin päätyttyäkin. Kaikki testiryhmäläiset rakastivat kirkasta kangasta ja tekstiä selässä. Takki kerää varmasti kehuja!

Lämpötila:

Tämä takki sopii niin sisätreenin lämmittelyosioon, powerwalkille kevätauringossa kuin jumppatunnin jäähdyttelyllekin. Kokonaista jumppatuntia takkia ei kannata pitää päällä. Takki on tehty funktionaalisista materiaaleista, mutta se ei ole korkeasuoritteista materiaalia kuten osa testin takeista. 

Mukavuus:

Takki on oikein mukava! Tätä takkia kelpaa käyttää salin ulkopuolellakin. Se sopii täydellisesti myös viikonloppuun, kun haluat pukeutua siisteihin, kauniisiin vaatteisiin.

Ventilaatio: 

Takki on hieman paksumpaa kangasta, minkä vuoksi se on myös lämpimämpi kuin osa testin takeista. Takki hengittää liian huonosti, jotta sitä voisi pitää päällä koko sisätreenin, sillä jo viiden minuutin sisäjuoksuradalla kirmaamisen jälkeen iskee kuumuus.

Yhteenveto:

Tämä takki on oikea valinta, mikäli etsit takkia, jonka kanssa marssia suoraan powerwalkilta brunssille. Tämä takki sopii sinulle, joka haluat näyttää hyvältä myös treenatessasi, mutta kaikista optimaalisin treenitakki tämä ei ole. Kaikki testiryhmässämme eivät pitäneet lyhyestä mallista, mutta tämä on makuasia. Takkia löytyy eri väreissä, joten valitse oma suosikkisi! 


FI_casall_WMS.jpg

Merkki: Casall

Malli: Leather Like Jacket

Suositushinta: 149,90 euroa

Testiryhmämme tuomio: 

Koko: 

Takki vastaa kokoaan leveydeltä, pituudelta sekä olkapäiden kohdalta. Se ylettyy juuri takapuolen yläpuolella. Takki on kuitenkin tehty erittäin joustavasta materiaalista, joten voit valita varmasti useasta koosta. 

Paino: 

Ulkonäköönsä verrattuna takki painaa yllättävän vähän! 

Istuvuus:

Tämä malli istuu ilmiömäisesti eikä tunnu liian löysältä tai kireältä mistään. Hihat ovat melko pitkät, joten mikäli kätesi ovat lyhyet, voi kangas tulla yli. 

Design:

Takki antaa siistimmin tunteen kuin muut testin treenitakeista. Joustava ja kiiltävä materiaali, josta voi erottaa hieman laikukkaita kuvioita, muistuttaa enemmän silkkiä kuin nahkaa, joten voit käyttää takkia niin töissä, salilla kuin after workillakin. Tämä treenitakki ei muistuta 1980-luvun tuulipukutyyliä! 

Lämpötila:

Takki ei lämmitä, vaan alle on puettava lämpökerroksia, mikäli kylmä sää yllättää. Sen sijaan kevätauringossa ja kesällä takki toimii treenitakkina mainiosti. 

Mukavuus:

Joustava ja vilpoinen materiaali saa sinut tuntemaan olosi voittajaksi. Tämä takki toimii niin kävelyllä, hölkkälenkillä kuin kotona sohvalla maatessa.  

Ventilaatio: 

Tämän takin ainoita heikkouksia. Tunnet olosi kosteaksi kovan treenin aikana eikä kosteus tunnu poistuvan kropasta. Takki ei hengitä erityisen hyvin, mutta toimii hyvin alkulämmittelyissä ja jäähdyttelyssä. Teknistä vaatekappaletta paremmin takkia voisi kuvata muotivaatteena. 

Yhteenveto:

Tämä on erityisen söpö takki sinulle, jolla on jo funktionaalinen juoksutakki kotona. Casall-takki on mukava, mutta silti muodikas valinta salille, tennistunnin alkulämmittelyyn tai viikonloppukävelylle loppukeväällä ja kesällä. Korkeaintensiiviseen harjoitteluun, jossa hiki virtaa, kannattaa valita funktionaalisempi takki. Plussaa takki saa joustavasta materiaalista! Se tuntuu iholla ihanalta ja pehmeältä ja näyttää hyvältä, vaikka valitsisit kokoa suuremman tai pienemmän.  


FI_BLACC_WMS.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Rebella

Suositushinta: 49,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Blacc-takki vastaa kokoaan, joten valitse normaali kokosi. Mikäli olet oikein pitkä, voi takki tuntua hieman lyhyeltä. 

Paino: 

Todella kevyt malli! Takki on valmistettu kevyestä materiaalista, ja se kulkee kätevästi treenikassissa.  Juostessa mikään takin osa ei myöskään heilu.

Istuvuus:

Takki muistuttaa hyvin paljon bombertakkia. Se istuu päälle hyvin eikä kiristä rinnoista tai käsistä. Ranteesta takki tuntuu hieman kireiltä, mikä voi hieman haitata käsien liikkumista. 

Design:

Tämä takki on söpö, mutta funktionaalinen! Kahdesta taskusta puuttuu vetoketju, minkä vuoksi taskuihin ei kannata laittaa arvoesineitä, mutta takin söpöys korvaa tämän haittapuolen! Hauraan valkoinen väri tuo takkiin ripauksen luksusta.  

Lämpötila:

Koska materiaali on ohutta eikä takki ole vuorellinen, sopii se paremmin hieman lämpimään säähän tai vaikkapa kuntosalille. Kevätsäähän takki sopii myös, mikäli laitat alle tarpeeksi pitkähihaista vaatetta. 

Mukavuus:

Takki on yllä ihana, etenkin ohuen materiaalinsa ansiosta. Testiryhmämme mielestä takki toimii parhaiten, kun sitä pitää auki ja laittaa alle söpön treenitopin.

Ventilaatio: 

Vaikka takki tuntuu mukavalta päällä, ei se totuuden nimissä hengitä hirveästi. Takissa ei ole tuuletusreikiä käsien alla, joten intensiiviseen treeniin takki ei parhaiten sovi. Parhaiten takki toimii ennen tai jälkeen treenin. 

Yhteenveto:

Tämä söpö ja ihana takki sopii parhaiten salimatkalle tai lämmittelyyn ennen treeniä. Takin muotilu on minimaalinen, mutta tarkkaan harkittu  – esimerkiksi vetoketju on värjätty öljyvärillä kiiltäväksi tavallisen tylsän mustan sijaan. Arvosanaa laskevat tiukat hihat sekä joidenkin käytännöllisten yksityiskohtien, kuten vetoketjullisten taskujen, puuttuminen. Tässä takissa hinta-laatu -suhde on kuitenkin kohdillaan! 
Merkki: Puma

Malli: Spark 3/4 zip

Suositushinta: 49,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Takki vastaa kokoaan, vaikka malli tuntuu tilavalta. Tästä takista kannattaa valita tavallinen koko. Takki tuntui hyvältä niin pitkillä kuin lyhyilläkin testaajillamme, ja se ylettyi suurimmalla osalla testaajista noin takapuolen puoleenväliin. 

Paino: 

Takki on erityisen kevyt, mistä se saa testaajiltamme kiitosta. Se ei tunnu painavalta yllä eikä vie salikassista tilaa. Yllä takki tuntuu niin kevyeltä, aivan kuin sitä ei olisi lainkaan! 

Istuvuus:

Vaikka kyseessä on tilava malli, takki istuu erittäin hyvin. Takki imartelee kropan muotoja. Tarvittaessa takki on myös erittäin tilava ja esimerkiksi lihaksikkaat kädet saavat tässä mallissa tarvitsemansa tilan. Alapuolen resori takaa, että muoto pysyy hyvänä, mutta ei silti kiristää liikaa takapuolen ympäriltä. Kädet ovat normaalin pituiset.  

Design:

Tätä nätimpää treenitakkia saat etsiä! Takista pitivät niin neutraaleja värejä rakastavat testaajamme kuin värikkäitä vaatteita suosivat testaajamme. Vaaleanpunainen väri on aivan ihana ja molemmat kuviot edessä ja takana kruunaavat söpön kokonaisuuden. Myös 3/4 -vetoketju on toimiva yksityiskohta. Kevyt kangas sopii muotiluun hyvin, ja tekee tästä takista jättipotin. 

Lämpötila: 

Ohut materiaali saattaa antaa vaikutelman, että takki olisi kylmä. Todellisuudessa takki on juuri sopiva joko treenin aluksi tai harjoitellessasi jotain muuta urheilulaija. Takissa ei tule liian kylmä, mikäli pysyt liikkeessä.  

Mukavuus:

Takki on päällä erittäin mukava, sillä sitä ei edes tunne! Se päällä voit paitsi juosta, tehdä myös burpee -liikkeitä, ilman että takki hiertää tai tuntuu huonolta yllä. Tämä takki päällä pystyt liikkumaan vapaasti. Ainoa haittapuoli on, että hikoillessa takki voi liimautua kiinni kosteaan ihoon. Muuten takki on erittäin miellyttävä.

Ventilaatio:

Takin ilmanvaihto toimii etkä tunne oloasi tunkkaiseksi, vaikka hiki virtaa. Silti takki palvelee parhaiten alkulämmittelyn ja loppujäähdyttelyn aikana, sillä se ei hengitä niin hyvin, että se yllä jaksaisi painaa kokoa tuntia.

Yhteenveto:

Testiryhmämme rakasti tätä takkia! Tämä takki on täydellinen, mikäli etsit takkia, joka ei vie salikassissa tilaa, mutta on supersöpö! Mikäli etsit teknisesti kehittyneempää treenitakkia, jossa ilmanvaihto toimii loistavasti, valitse toinen malli. Testiryhmämme on kuitenkin ihastunut takkiin, ja eräs testaajistamme osti mallia kaksin kappalein, jotta voisi pitää toista töissä ja toista kotona. Takki on erittäin monipuolinen, sillä sitä voi käyttää niin juoksulenkillä, treenatessa kuin arjessakin. Merkki: Under Armour

Malli: Storm Outback Jacket

Suositushinta: 73,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Tämä malli on aavistuksen suuri. Jos pohdit kahden koon välillä, valitse suurempi, ellet satu olemaan todella rintava. Takki on nimittäin tilava ja löysä yläkropasta. Takki laskeutuu aina takapuolen puoliväliin. 

Paino: 

Tämä treenitakki on ohut, mikä tuntuu mukavalta yllä. Lisäksi se on helppo ottaa mukaan. Vaikka takki on ohut, on se malliltaan reilu. 

Istuvuus:

Takki toimii todella hyvin treenatessa, sillä se ei ole liian tiukka vaan paremminkin ilmava. Malli mahdollistaa laajatkin liikeradat. Koska malli on tilava, voit surutta pukea alle paksummankin paidan viileällä säällä. Takki toimii niin burpee-liikkeitä tehdessä kuin juostessakin. 

Design:

Tämän voi tiivistää lauseeseen: ”Black never goes out of style”. Söpö, mattapintainen takki, jossa on kaksi tilavaa sivutaskua. Jäimme kaipaakaan ainoastaan taskua selästä, sillä sinne on kätevä laittaa esimerkiksi avaimet, jotta kuormitus pysyy kehossa tasapainoisena. Erittäin tyylikkään muotoilunsa ansiosta takki toimii yhtä hyvin treenatessa kuin kaupungillakin. 

Lämpötila:

Vaikka materiaali on ohutta, se toimii hyvin vain vaikka lämpötila lähenisi nollaa, mikäli alla on funktionaalinen paita. Juostessa takki toimii erityisen hyvin, sillä se on tuulenpitävä.

Mukavuus:

Koska takki on niin ilmava, tuntuu se myös erittäin mukavalta päällä. Tämä malli sallii kaikki mahdolliset liikkeet! 

Ventilaatio:

Takki hengittää hyvin, joten voit huoletta treenata ja juosta kovaakin. Testiryhmämme on erityisen tyytyväinen juuri takin teknisiin ominaisuuksiin. 

Yhteenveto:

Tyylikäs treenitakki, josta ei puutu mitään! Kukapa ei haluaisi takkia, joka on nätti, kevyt, ilmava ja vedenkestävä? Ainoa miinus on, että koko on hieman erityislaatuinen, mutta se pätee lähes kaikkiin Under Armourin tuotteisiin. Takin heijastimet ovat erittäin hyviä ulkotreeniin. Merkki: Craft

Malli: Velo Convert Jacket

Suositushinta: 104,90 euroa

Testiryhmämme tuomio:

Koko: 

Takki on hieman tavallista pienempää mallia, joten mikäli painit kahden koon välillä, valitse isompi. Moni S-kokoinen testaajamme valitsi nyt M-koon, sillä S-koko tuntui liian tiukalle.

Paino: 

Takki on erittäin kevyt ja joustava. Vaikka takki tuntuu hyvin kevyeltä, se suojaa tuulelta ja vedeltä. 

Istuvuus:

Takki on hyvin liikkuva käsistä ja selästä, ja se toimii hyvin, mikäli pidät pyöräilystä. Silikoonireuna pitää takin paikallaan. Takki sopii hyvin päälle ja kylmällä ilmalle alle saa kätevästi lisää vaatetta ilman että takin liikkuvuus kärsii.  

Design:

Tämä takki onnistuu olemaan samanaikaisesti sekä värikäs että tyylikäs. Söpöt funktionaaliset yksityiskohdat ja reunat ovat plussaa ja tekevät takista myös joustavan.

Lämpötila:

Takki on erittäin ohut eikä siinä ole vuorta, minkä vuoksi se tuntuu vilpoiselta pikemminkin kuin lämmittää. Takki sopii hyvin kevätsäälle ja kesäilloille. Mikäli mittari lähestyy nollaa, tarvitset alle lämpimämpiä vaatteita, mutta takki suojaa hyvin tuulelta ja vedeltä.  

Mukavuus:

Takki on superkevyt ja mukava yllä. Se henhittää hyvin ja suojaa säällä kuin säällä. Takin saa viikattua mukaan treenikassiin helposti. Jäimme kuitenkin kaipaamaan heijastimia. Plussaa takki saa kekseliäistä taskuistaan! 

Ventilaatio:

Vaikka takki on vedenkestävä, se hengittää juostessa, treenatessa ja pyöräillessä hyvin. Mikäli kaipaat funktionaalista treenitakkia, tähän takkiin voit aina luottaa.  

Yhteenveto:

Täydellinen takki sinulle, joka pyöräilet juna-asemalle! Takki on superkevyt ja mukava, se hengittää mutta samanaikaisesti suojaa tuulta ja vettä vastaan. Hihat saa halutessaan pois, jolloin takki toimii myös liivinä. Takki toimii hyvin juostessa sekä hihojen kanssa että liivinä. Tämä takki on ennen kaikkea treenitakki eikä välttämättä yhtä toimiva kaupungilla kuin monet muut testin takeista.  Tässä takissa toimivuus tulee ennen muodikkuutta! 


LUE LISÄÄ:   

 Takaisin

News Feed

Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

2 päivää sitten
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

2 päivää sitten
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

4 päivää sitten
Nytt hos Sportamore - NOUN
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

09 jan 2020
frontier header
Muoti & trendit

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

09 jan 2020
Tvätta träningskläder
Muoti & trendit

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

08 jan 2020
petite pirouette rosa
Muoti & trendit

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

08 jan 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Muoti & trendit

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

29 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

25 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvät ovat uudet Adidas Ultraboost 20 -kengät

19 dec 2019
Nike Metcon
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea harjoituskenkä Nikelta

19 dec 2019
Handskar barn
Muoti & trendit

Opas: Löydä lapsellesi sopivat käsineet

19 dec 2019
Eva sjöholm header
Muoti & trendit

Treenitrendit 2020: Näin me harjoittelemme ensi vuonna

16 dec 2019
ENG_W.png
Muoti & trendit

Testi: kauden parhaat laskettelutakit naisille

13 dec 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testasimme: parhaat miesten laskettelutakit

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Muoti & trendit

Kävele turvallisesti Icebug-nastakengillä

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Liukumattomat talvikengät nastoilla

10 dec 2019
test tofflor header
Muoti & trendit

Testi: Mukavimmat naisten ja miesten tohvelit

09 dec 2019
header julbild
Muoti & trendit

Sportamoren joululahjavinkit koko perheelle

09 dec 2019
ENG_W.png
Muoti & trendit

Testien parhaat sykekellot!

06 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Muoti & trendit

Osta joululahjaksi kengät – loistava lahja-opas

05 dec 2019
Nike See my style
Muoti & trendit

Kuinka viimeistelet juoksutyylisi heijastavilla yksityiskohdilla

03 dec 2019
header icebug
Muoti & trendit

Testi: Parhaat Icebugin talvijuoksukengät naisille ja miehille

02 dec 2019
ryggskydd
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi käyttää selkäsuojaa rinteessä

01 dec 2019
icebug
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset talvijuoksukengät nastoilla

28 nov 2019
skidhandskar test header
Muoti & trendit

Testi: Tässä tulevat talven parhaat hiihtohanskat!

28 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Muoti & trendit

Tutustuimme Adidaksen uuteen Ultraboost 20 -malliin

27 nov 2019
Header reflexplagg
Muoti & trendit

Testi! 9 heijastavaa vaatetta juoksemiseen

25 nov 2019
Babolat
Muoti & trendit

Black Friday: 7 parasta löytöä miehille

25 nov 2019
Skidjacka
Muoti & trendit

Opas: Löydä juuri sinulle sopiva laskettelutakki

24 nov 2019
Black Friday
Muoti & trendit

Black Friday – vuoden suurin shoppailujuhla!

24 nov 2019
garmin forerunner
Muoti & trendit

10 löytöä Black Friday -aleviikolla

24 nov 2019
Adidas tights
Muoti & trendit

Black Friday: 8 superlöytöä naisille

23 nov 2019
Nike Metcon 5
Muoti & trendit

7 mustaa Black Friday -diiliä

22 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Muoti & trendit

Tässä ne tulevat: Kauden laskettelutrendit!

22 nov 2019
underställ kari traa
Muoti & trendit

9 parasta Black Friday -löytöä

22 nov 2019
header black fridayfynd
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

22 nov 2019
nike glam dunk group shot
Muoti & trendit

Rakasta 90-luvun Nike Icon Clashia

21 nov 2019
K2 intervju header
Muoti & trendit

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

18 nov 2019
more news
Header.png

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

Trikoot ovat treenivaate, joka sopii kaikenlaiseen harjoitteluun: joogaan, voimaharjoitteluun, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Tässä testissä testiryhmä kokeili lukuisia malleja löytääkseen parhaan.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.png

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

Kuntosali on tuttu paikka treenamiseen. Mutta miten kannat sinne treenikamasi? Tutustu suureen urheilukassitestiimme.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Guide 13 header Saucony

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

Vuoden 2020 kynnyksellä kenkävalmistaja Saucony päätti tuoda vakaisiin juoksukenkiinsä jotakin uutta. Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä uudesta innovaatiosta ja miksi sinun pitäisi päivittää juoksukenkäkaappiasi!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Nytt hos Sportamore - NOUN

Uutta Sportamorella: Nounin pehmeässä mallistossa yhdistyy söpöys ja mukavuus

Yhteensopiva oloasu sohvalle vai vain mukavia vaatteita arkeen? Tilanteeseen katsomatta löydät päälle aina jotain söpöä ja ennen kaikkea mukavaa tältä Sportamoren uutuusmerkiltä: Nounilta!

09 jan 2020
Muoti & trendit
frontier header

Tutustu uuteen miesten vaatemerkkiimme Frontieriin

Pukeudu kauniisti, mukavasti ja edullisesti Frontieriin – uuteen miesten vaatemerkkiimme. Tässä tuoteasiantuntija paljastaa kaiken, mitä haluat tietää valikoimasta, tyyli-inspiraatiosta ja vaatekoo'ista.

09 jan 2020
Muoti & trendit
Tvätta träningskläder

Pese oikein, niin urheiluvaatteesi kestävät pidempään

Toiminnallisten vaatteiden oikeaoppinen pesu vähentää hienhajua ja pidentää vaatteiden käyttöikää. Neuvomme sinulle parhaat temppumme.

08 jan 2020
Muoti & trendit
petite pirouette rosa

Uusi tuotemerkki tanssista innostuneille lapsille: Petite Pirouette

Lapset rakastavat leikkiä ja liikkumista, ja siksi on hyvä, että valitset lapsillesi oikeanlaiset vaatteet. Nyt Sportamorella on ilo toivottaa tervetulleeksi uusi tuotemerkki pienille tytöille ja pojille, jotka rakastavat tanssia ja voimistelua: Petite Pirouette!

08 jan 2020
Muoti & trendit
nike superrep header

Niken uusi treenikenkä SuperRep saa parhaan arvosanan

Aloita uusi vuosi räjähtävästi! Nike on nyt julkaissut uuden harjoituskenkänsä kaikille heille, jotka rakastavat intensiivistä ryhmäharjoittelua. Lue lisää tutustuaksesi paremmin SuperRep-superkenkään ja tutustu osaavan testiryhmämme arvioon.

03 jan 2020
Muoti & trendit
Asics löparskor 2020

Viidet juoksukengät, joita et halua ohittaa vuonna 2020

Jos olet väsynyt talveen ja odotat jo innolla kevään ensimmäisiä juoksulenkkejä, olet taatusti jo ihaillut uusia malleja. Tässä tulevat vuoden kuumimmat mallit.

29 dec 2019
Muoti & trendit
Mellandagarnas bästa tights

Testi! Tämän vuoden kymmenen parasta trikoomallia

Et voi mennä kuntosalille tai juoksuradalle törmäämättä näihin trendikkäisiin housuihin – trikoisiin. Tässä on kymmenen vuoden parasta mallia, jotka pärjäsivät testissämme.

25 dec 2019
Muoti & trendit
Ultraboost 20 adidas header

Testi: Näin hyvät ovat uudet Adidas Ultraboost 20 -kengät

Ultraboost on Adidaksen menestysmalli, jota myydään aina vuodesta toiseen. Nyt se on saapunut markkinoille jälleen uudessa muodossa. Kokenut testiryhmämme kokeili Ultraboost 20 - mallia – tätä mieltä he ovat.

19 dec 2019
Muoti & trendit
Nike Metcon

Opas: Löydä oikea harjoituskenkä Nikelta

Niken laajan harjoituskenkävalikoiman avulla on helppo löytää oikea malli sinulle ja treenillesi. Me opastamme sinua valitsemaan oikein.

19 dec 2019
Muoti & trendit
Handskar barn

Opas: Löydä lapsellesi sopivat käsineet

Viisi sormea vai pelkkä peukalo? Synteettisestä materiaalista vai villasta? Hestran käsinebrändin asiantuntija käy läpi, mitä sinun tulisi ajatella ostaessasi uusia hansikkaita lapsellesi.

19 dec 2019
Muoti & trendit
Eva sjöholm header

Treenitrendit 2020: Näin me harjoittelemme ensi vuonna

Kaikessa on suuntauksia, jopa treenimaailmassa. Mitä on erityisen kuuma treenata ja onko joku harjoitus menossa pois muodista? Pyysimme apua PT Eva Sjöholmilta, joka innostui ja katsoi tulevaan...

16 dec 2019
Muoti & trendit
ENG_W.png

Testi: kauden parhaat laskettelutakit naisille

Pehmustettu laskettelutakki rinteeseen tai kenties kuoritakki ladulle? Testasimme kauden suosikkimallit, tässä kaikki, mitä sinun tulee niistä tietää.

13 dec 2019
Muoti & trendit