FI-Header.jpg

Löydä lapsellesi oikeanlainen sadeasu

Didriksons jos joku taitaa sadeasujen valmistamisen. Lapsista ja nuorista koostuva testiryhmämme testasi suosituimmat mallimme auttaakseen kaikkia vanhempia valitsemaan oikeanlaiset sadevarusteet silmäterilleen. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

Lapset tietävät kuinka hauskaa on hyppiä vesilätäköissä, mutta vanhemmille vaatteiden peseminen ja kuivaaminen ei ole sitä miellekkäintä puuhaa. Siksi käytännölliset sadevaatteet tekevät ulkoleikeistä hauskempaa niin aikuisille kuin lapsillekin. 

Kunnollisiin sadevaatteihin investoiminen kannattaa, jotta lapset saisivat jatkossakin hyppiä vesilätäköissä ilman huolta märistä vaatteista. Ruotsalainen Didriksons on erikoistunut juuri sadevaatteiden valmistamiseen, ja me testasimme muutamia tuotemerkin parhaiten myyviä sadeasuja auttaaksemme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset sadevaatteet lapsillesi. Skrollaa alaspäin ja lue, mitä mieltä lapset ja heidän vanhempansa olivat. 

FI-Slaskeman.jpg

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Teipatut saumat? Kyllä

Materiaali: Galon 

Testiryhmän tuomio:

Tämä sadeasu muistuttaa karkkia, mikä harvoin lasketaan miinukseksi. Slaskeman on loistava esimerkki siitä, ettei käytännöllisten vaatteiden tarvitse näyttää tylsiltä. Sekä aikuiset että vanhemmat rakastavat polka-karamelleja muistuttavia takkeja.

– Tämä sadeasu muistuttaa minua siitä, kuinka hauskoja sateiset päivät olivat lapsena. Takin ihana väri yhdistettynä yksinkertaiseen designiin on mieletön. Ei valittamista! erään lapsen äiti toteaa. 

Ihastuttavan designin lisäksi takista löytyy kaikki vaadittavat ominaisuudet. Käytännölliset yksityiskohdat ja lukemattomat säätömahdollisuudet kruunavat kokonaisuuden. Housut ovat korkeampaa lappuhaalarimallia ja niistä löytyvät myös säädettävät henkselit. Housuja voi lisäksi säätää sivuilta löytyvien nappien avulla. Takin hupun saa halutessaan irroitettua kuten myös kenkien alla tulevat lenksut.   

– Takin takapuoli on hieman pidempi, jotta se peittäisi takamuksen. Etupuolen painonappien ansiosta lapsi voi riisua takin itse vaikka lapaset kädessä. Takista puuttuvat valitettavasti taskut, mutta eivätpähän ne ainakaan täyty vedestä, yksi vanhempi pohtii. 

Lapsi voi hyppiä kuralätäköissä surutta, sillä galon on luotettava materiaali jopa todella kurjalla kelillä. Lisäksi Slaskeman on varustettu hitsatuin saumoin, minkä lisäksi se pitää vettä ja tuulta täydellisesti. Materiaali on kuitenkin hyvin ohutta ja takista puuttuu vuori, minkä vuoksi se ei sovi kaikkein kylmimmille keleille. Varmista, että lapsellasi on alla riittävästi vaatetta.

– Minun nelivuotiaallani ei ollut asusta mitään huomautettavaa, joten äiti on kovin tyytyväinen! Tällä sadeasulla selviämme niin kevään, kesän kuin syksynkin, eräs vanhempi kehuu. 

FI-Trysil.jpg

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Teipatut saumat: Kyllä

Materiaali: Polyesteri

Testiryhmän tuomio:

Ensimmäiseksi testaajat kuin heidän vanhempansakin yllättää tämän kuoripukusetin keveys. Asu ei paina paljon mitään, mikä tekee sen pukemisen lapselle helpoksi paksuihin ja kankeisiin sadeasuihin verrattuna.

– Sekä housut että takki ovat mukavia, joustavia sekä ennen kaikkea helppoja pukea päälle ja riisua. Koska asu on hyvin joustava, se sopii myös aktiivisiin leikkeihin, erään testaajan isä toteaa.  

Kokoluokitus tässä setissä on hyvin suuri. Siksi kannattaakin valita lapsellesi kokoa tavallista kokoa pienempi asu, jotta setti istuisi mahdollisimman hyvin. "Extend size" -ominaisuuden myötä hihoja ja lahkeita voi pidentää lapsen kasvaessa. Säätömahdollisuus on mainio toiminto, mutta ehkäpä hieman turha, kun setti on muutenkin melko isoa kokoa. 

– Minun lapselleni oli taiteltava lahkeet, jotteivat ne rikkoutuisi, jonka vuoksi niihin kerääntyi kuraa ja vettä, yksi vanhempi harmittelee.

Vuori on hyvin ohut, joten kylmällä säällä takki tarvitsee alleen lämpimämpiä kerroksia. Toisaalta koska malli on hyvin suuri, voi alle helposti laittaa ylimääräisen kerroksen vaatetta. Vanhemmat olisivat lisäksi toivoneet hieman suurempia ja näkyvämpiä heijastimia. 

FI-Boardman.jpg

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Teipatut saumat? Kyllä

Materiaali: Fleecella vuorattu galon

Testiryhmän tuomio:

Sekä vanhemmat että lapset rakastavat tätä settiä etenkin fleecevuoren takia. Sen ansiosta setin käyttöaika pitenee, sillä se toimii myös lopputalven ja alkukevään kylmemmillä keveillä. 

– Fleeceliivi toimii hieman takiaisen tavoin, joten lapsen on helppo pukea ja riisua se itse. Myöskään muoviset osat eivät ärsytä takin alla. Vyötärön resori on oiva yksityiskohta, sillä housut pysyvät ylhäällä hyvin eivätkä kierry kropan ympäri. Siksi ne ovat sadesäällä erityisen mukavat, eräs vanhempi toteaa. 

Boardman on luotettava ja kestävä setti aktiivisille lapsille. Fleecen ja galonin yhdistelmä tekee setistä sekä mukavan että lämpimän. Lisäksi setti suojaa hyvin niin vedeltä kuin tuuleltakin. Asussa on polvien kohdalla erityiset vahvistetut osat, mikä miellytti etenkin vanhempia. 

– Sadeasu on ollut viime viikkoina kovassa käytössä. En ole nähnyt merkkiäkään rikkinäisistä saumoista polven ympärillä tai oikeastaan missään muuallakaan asussa. Plussaa myös heijastimista, joiden ansiosta lapsi näkyy hyvin matkalla päiväkodista kotiin. Todella hyvä sadeasu, jonka olisin toivonut ostaneeni jo aiemmin! eräs äiti hehkuttaa.  


FI-Waterman.jpg

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Teipatut saumat? Kyllä

Materiaali: Galon

Testiryhmän tuomio:

Waterman on klassinen kaksiosainen sadeasu. Design on ajaton ja asusta löytyvät kaikki käytännölliset yksityiskohdat kuten jalkojen heijastimet, säädettävät henkselit sekä resorit jalan alla. 

– Asusta pitivät sekä käyttäjät että maksumiehet. Setti on hyvin pehmeä ja joustava ja tulee todennäköisesti (mikäli se ei joudu todella kovan kulutuksen kohteeksi) kestämään koko sisaruskaaren käytön, erään sisaruskatraan isä miettii.  

Koska asu on valmistettu oikeasta galonista, voit olla varma, että lapsesi pysyy kuivana ja märkänä myös karmealla syyskelillä. Haittapuolena mainittakoon, että asu voi olla hieman tukala intensiivisissä leikeissä, mutta tämä tapahtuu aina galonin kanssa. Muuten asu on mukavuudeltaan lähes jättipotti. 

– Kun seisoo nelinkenton ja tekee Pokemon-hyppyjä, henkselit vetävät hieman, eräs testaaja toteaa. Vanhemmat lisäävät, että tämän vuoksi asu ei saanutkaan täyttä kymmentä pistettä mukavuudesta. 

Design miellytti testaajia, vaikka värit eivät olleetkaan vahvoja.  

– Testasimme sinivalkoista väriyhdistelmää, ja koska testaajamme pitää vihreästä, emme voineet antaa kahdeksaa parempaa arvosanaa, sillä setistä ei löydy vihreää, eräs vanhempi kertoo ja lisää, että muuten kyseessä on nätti, tyylipuhdas takki. 

FI-Coverman.jpg

Suositushinta: 79, 90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Teipatut saumat: Kyllä

Materiaali: Galon

Testiryhmän tuomio:

Ohut, harjattu trikoo haalarin sisäpuolella tekee Covermanista erittäin mukavan. Galon kestää täydellisesti sadeleikkejä rankkasateellakin, minkä lisäksi materiaali pitää hyvin tuulta. Vetoketjun saa piiloon, mikä takaa täydellisen vedensuojan. 

– Todella joustava päiväkotileikkeihin ja lätäköissä pomppimiseen. Haalari tuntui hieman väljemmältä kuin kaksiosaiset asut, joiden kanssa täytyy yrittää välttää vuotoja, kun käyttäjä keksii telmiä mitä erilaisemmissa asennoissa, eräs vanhempi pohtii. 

Materiaali on joustavaa ja siitä jää laadukas tunne. Tällä haalarilla lapsesi voi leikkiä huoletta vaikka maassa, sillä polvien kohdat on vahvistettu kestämään. Vanhemmista tuntuu myös turvalliselta, että haalarista löytyy paljon heijastimia. 

– Ohut fleeceliivi oli mukava sisäpuolella eikä se hiertänyt vaikka alla olisi vain ohuet vaatteet. Ykkösvalinta luonnosta ja intensiivisistä leikeistä nauttiville! eräs isä summaa. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

4 päivää sitten
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
more news
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok löparskor

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

Reebokin juoksulähettiläämme testasivat tuotemerkin mallit, jotka sopivat jalkaan läpi kesän. Lue heidän mielipiteensä kenkien istuvuudesta, mukavuudesta ja toiminnoista.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Magväskor

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

Onko joku vielä missannut, että vyölaukku on tehnyt paluun? Ei kai! Tässä kaikki, mitä sinun tulee sesongin trendikkäimmästä vaatteesta tietää.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Trender

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

Safarilook, eri vuosikymmenten sekoitus ja kalastajahattu – esittelemme kuumimmat uutuudet, joita et halua ohittaa.

30 jul 2019
Muoti & trendit
Haglöfs_lim

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

Miten pidennät kuorivaatteiden elinikää? Omaksu nämä vinkit, joiden avulla kuorivaatteesi selviävät useammasta seikkailusta.

29 jul 2019
Muoti & trendit
strumpor

Näin valitset oikeat sukat treeniin

Me neuvomme kuinka valitset oikeanlaiset sukat treeniisi. Kun vältät epämiellyttävät hiertymät ja hikoilevat jalat, voit keskittyä täysillä treeniisi.

29 jul 2019
Muoti & trendit
skalplagg_2017

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

DWR, coating, kuitu – joskus kuorivaatteen tuoteteksti kuulostaa heprealta. Otimme selvää eri käsitteistä, jotta olet perille seuraavan kerran ostoksilla.

29 jul 2019
Muoti & trendit
dunjacka

Näin peset untuvatakkisi

Tässä täydellinen lista, minkä avulla peset untuvatakkisi. Pane nämä 10 vinkkiä mieleesi.

28 jul 2019
Muoti & trendit
Tights Puma

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

Ei epäilystäkään, etteikö neon olisi tämän syksyn juttu. Puma on lanseeranut kolmet uudet treenitrikoot, jotka komeilevat näissä kauniissa yksityiskohdissa. Testiryhmämme kokeili, miten trikoot selviävät salilla ja lenkkipolulla.

27 jul 2019
Muoti & trendit
babolat

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

25 jul 2019
Muoti & trendit
didriksons

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

Erittäin hyvä kuoritakki on pakollinen kevään leikeissä ja aktiviteeteissa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee ennen ostospäätöstä pohtia.

24 jul 2019
Muoti & trendit
didrikson kids

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

Aloittaako lapsesi päiväkodin? Moni kysymys kummittelee mielessä. Me kokosimme listan siitä, mitä tarvitsette.

24 jul 2019
Muoti & trendit
Handskar

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

Mikä tekee hanskoista niin hyvät? Sportamoren oppaan avulla löydät parhaat mahdolliset hanskat, joissa yhdistyvät niin lämpö, toiminnot kuin kestävyyskin.

22 jul 2019
Muoti & trendit
Säkert grepp

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

Miten vähentää riskiä liukastua jäällä ja lumella juostessa? Oikeilla varusteilla tietysti. Jos juoksukengissäsi on nastat pohjissa, saat varman pidon myös syksyllä ja talvella.

22 jul 2019
Muoti & trendit
Shepherd

Näin pidät tohvelisi freesinä

Sisätohvelit ovat kylmällä yhtä varma valinta kuin rantavaatteet kesällä. Shepherd tietää, kuinka tohveleiden tulee istua jalkaan ja kuinka ne pysyvät freesinä.

22 jul 2019
Muoti & trendit