FI-Header.jpg

Löydä lapsellesi oikeanlainen sadeasu

Didriksons jos joku taitaa sadeasujen valmistamisen. Lapsista ja nuorista koostuva testiryhmämme testasi suosituimmat mallimme auttaakseen kaikkia vanhempia valitsemaan oikeanlaiset sadevarusteet silmäterilleen. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

Lapset tietävät kuinka hauskaa on hyppiä vesilätäköissä, mutta vanhemmille vaatteiden peseminen ja kuivaaminen ei ole sitä miellekkäintä puuhaa. Siksi käytännölliset sadevaatteet tekevät ulkoleikeistä hauskempaa niin aikuisille kuin lapsillekin. 

Kunnollisiin sadevaatteihin investoiminen kannattaa, jotta lapset saisivat jatkossakin hyppiä vesilätäköissä ilman huolta märistä vaatteista. Ruotsalainen Didriksons on erikoistunut juuri sadevaatteiden valmistamiseen, ja me testasimme muutamia tuotemerkin parhaiten myyviä sadeasuja auttaaksemme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset sadevaatteet lapsillesi. Skrollaa alaspäin ja lue, mitä mieltä lapset ja heidän vanhempansa olivat. 

FI-Slaskeman.jpg

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Teipatut saumat? Kyllä

Materiaali: Galon 

Testiryhmän tuomio:

Tämä sadeasu muistuttaa karkkia, mikä harvoin lasketaan miinukseksi. Slaskeman on loistava esimerkki siitä, ettei käytännöllisten vaatteiden tarvitse näyttää tylsiltä. Sekä aikuiset että vanhemmat rakastavat polka-karamelleja muistuttavia takkeja.

– Tämä sadeasu muistuttaa minua siitä, kuinka hauskoja sateiset päivät olivat lapsena. Takin ihana väri yhdistettynä yksinkertaiseen designiin on mieletön. Ei valittamista! erään lapsen äiti toteaa. 

Ihastuttavan designin lisäksi takista löytyy kaikki vaadittavat ominaisuudet. Käytännölliset yksityiskohdat ja lukemattomat säätömahdollisuudet kruunavat kokonaisuuden. Housut ovat korkeampaa lappuhaalarimallia ja niistä löytyvät myös säädettävät henkselit. Housuja voi lisäksi säätää sivuilta löytyvien nappien avulla. Takin hupun saa halutessaan irroitettua kuten myös kenkien alla tulevat lenksut.   

– Takin takapuoli on hieman pidempi, jotta se peittäisi takamuksen. Etupuolen painonappien ansiosta lapsi voi riisua takin itse vaikka lapaset kädessä. Takista puuttuvat valitettavasti taskut, mutta eivätpähän ne ainakaan täyty vedestä, yksi vanhempi pohtii. 

Lapsi voi hyppiä kuralätäköissä surutta, sillä galon on luotettava materiaali jopa todella kurjalla kelillä. Lisäksi Slaskeman on varustettu hitsatuin saumoin, minkä lisäksi se pitää vettä ja tuulta täydellisesti. Materiaali on kuitenkin hyvin ohutta ja takista puuttuu vuori, minkä vuoksi se ei sovi kaikkein kylmimmille keleille. Varmista, että lapsellasi on alla riittävästi vaatetta.

– Minun nelivuotiaallani ei ollut asusta mitään huomautettavaa, joten äiti on kovin tyytyväinen! Tällä sadeasulla selviämme niin kevään, kesän kuin syksynkin, eräs vanhempi kehuu. 

FI-Trysil.jpg

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Teipatut saumat: Kyllä

Materiaali: Polyesteri

Testiryhmän tuomio:

Ensimmäiseksi testaajat kuin heidän vanhempansakin yllättää tämän kuoripukusetin keveys. Asu ei paina paljon mitään, mikä tekee sen pukemisen lapselle helpoksi paksuihin ja kankeisiin sadeasuihin verrattuna.

– Sekä housut että takki ovat mukavia, joustavia sekä ennen kaikkea helppoja pukea päälle ja riisua. Koska asu on hyvin joustava, se sopii myös aktiivisiin leikkeihin, erään testaajan isä toteaa.  

Kokoluokitus tässä setissä on hyvin suuri. Siksi kannattaakin valita lapsellesi kokoa tavallista kokoa pienempi asu, jotta setti istuisi mahdollisimman hyvin. "Extend size" -ominaisuuden myötä hihoja ja lahkeita voi pidentää lapsen kasvaessa. Säätömahdollisuus on mainio toiminto, mutta ehkäpä hieman turha, kun setti on muutenkin melko isoa kokoa. 

– Minun lapselleni oli taiteltava lahkeet, jotteivat ne rikkoutuisi, jonka vuoksi niihin kerääntyi kuraa ja vettä, yksi vanhempi harmittelee.

Vuori on hyvin ohut, joten kylmällä säällä takki tarvitsee alleen lämpimämpiä kerroksia. Toisaalta koska malli on hyvin suuri, voi alle helposti laittaa ylimääräisen kerroksen vaatetta. Vanhemmat olisivat lisäksi toivoneet hieman suurempia ja näkyvämpiä heijastimia. 

FI-Boardman.jpg

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Teipatut saumat? Kyllä

Materiaali: Fleecella vuorattu galon

Testiryhmän tuomio:

Sekä vanhemmat että lapset rakastavat tätä settiä etenkin fleecevuoren takia. Sen ansiosta setin käyttöaika pitenee, sillä se toimii myös lopputalven ja alkukevään kylmemmillä keveillä. 

– Fleeceliivi toimii hieman takiaisen tavoin, joten lapsen on helppo pukea ja riisua se itse. Myöskään muoviset osat eivät ärsytä takin alla. Vyötärön resori on oiva yksityiskohta, sillä housut pysyvät ylhäällä hyvin eivätkä kierry kropan ympäri. Siksi ne ovat sadesäällä erityisen mukavat, eräs vanhempi toteaa. 

Boardman on luotettava ja kestävä setti aktiivisille lapsille. Fleecen ja galonin yhdistelmä tekee setistä sekä mukavan että lämpimän. Lisäksi setti suojaa hyvin niin vedeltä kuin tuuleltakin. Asussa on polvien kohdalla erityiset vahvistetut osat, mikä miellytti etenkin vanhempia. 

– Sadeasu on ollut viime viikkoina kovassa käytössä. En ole nähnyt merkkiäkään rikkinäisistä saumoista polven ympärillä tai oikeastaan missään muuallakaan asussa. Plussaa myös heijastimista, joiden ansiosta lapsi näkyy hyvin matkalla päiväkodista kotiin. Todella hyvä sadeasu, jonka olisin toivonut ostaneeni jo aiemmin! eräs äiti hehkuttaa.  


FI-Waterman.jpg

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Teipatut saumat? Kyllä

Materiaali: Galon

Testiryhmän tuomio:

Waterman on klassinen kaksiosainen sadeasu. Design on ajaton ja asusta löytyvät kaikki käytännölliset yksityiskohdat kuten jalkojen heijastimet, säädettävät henkselit sekä resorit jalan alla. 

– Asusta pitivät sekä käyttäjät että maksumiehet. Setti on hyvin pehmeä ja joustava ja tulee todennäköisesti (mikäli se ei joudu todella kovan kulutuksen kohteeksi) kestämään koko sisaruskaaren käytön, erään sisaruskatraan isä miettii.  

Koska asu on valmistettu oikeasta galonista, voit olla varma, että lapsesi pysyy kuivana ja märkänä myös karmealla syyskelillä. Haittapuolena mainittakoon, että asu voi olla hieman tukala intensiivisissä leikeissä, mutta tämä tapahtuu aina galonin kanssa. Muuten asu on mukavuudeltaan lähes jättipotti. 

– Kun seisoo nelinkenton ja tekee Pokemon-hyppyjä, henkselit vetävät hieman, eräs testaaja toteaa. Vanhemmat lisäävät, että tämän vuoksi asu ei saanutkaan täyttä kymmentä pistettä mukavuudesta. 

Design miellytti testaajia, vaikka värit eivät olleetkaan vahvoja.  

– Testasimme sinivalkoista väriyhdistelmää, ja koska testaajamme pitää vihreästä, emme voineet antaa kahdeksaa parempaa arvosanaa, sillä setistä ei löydy vihreää, eräs vanhempi kertoo ja lisää, että muuten kyseessä on nätti, tyylipuhdas takki. 

FI-Coverman.jpg

Suositushinta: 79, 90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Teipatut saumat: Kyllä

Materiaali: Galon

Testiryhmän tuomio:

Ohut, harjattu trikoo haalarin sisäpuolella tekee Covermanista erittäin mukavan. Galon kestää täydellisesti sadeleikkejä rankkasateellakin, minkä lisäksi materiaali pitää hyvin tuulta. Vetoketjun saa piiloon, mikä takaa täydellisen vedensuojan. 

– Todella joustava päiväkotileikkeihin ja lätäköissä pomppimiseen. Haalari tuntui hieman väljemmältä kuin kaksiosaiset asut, joiden kanssa täytyy yrittää välttää vuotoja, kun käyttäjä keksii telmiä mitä erilaisemmissa asennoissa, eräs vanhempi pohtii. 

Materiaali on joustavaa ja siitä jää laadukas tunne. Tällä haalarilla lapsesi voi leikkiä huoletta vaikka maassa, sillä polvien kohdat on vahvistettu kestämään. Vanhemmista tuntuu myös turvalliselta, että haalarista löytyy paljon heijastimia. 

– Ohut fleeceliivi oli mukava sisäpuolella eikä se hiertänyt vaikka alla olisi vain ohuet vaatteet. Ykkösvalinta luonnosta ja intensiivisistä leikeistä nauttiville! eräs isä summaa. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Test ryggsäck barn.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

4 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

4 päivää sitten
Nike löparskor test
Muoti & trendit

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

4 päivää sitten
Header Nike-favoriter DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

5 päivää sitten
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Muoti & trendit

14 löytöä koulun alkuun

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

31 jul 2020
Reebok Nano X
Muoti & trendit

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

30 jul 2020
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

28 jul 2020
Clifton 7
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

27 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Test Birkenstock
Muoti & trendit

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

21 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

21 jul 2020
Nike barnsko
Muoti & trendit

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

20 jul 2020
Axion tennis
Muoti & trendit

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

20 jul 2020
Test Better Bodies tights
Muoti & trendit

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

15 jul 2020
Skolstart Hummel
Muoti & trendit

Tarkistuslista ennen koulun alkua

14 jul 2020
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

14 jul 2020
adidas
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset juoksukengät Adidakselta

13 jul 2020
Saucony Triumph 18
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun pitäisi juosta uusilla Saucony Triumph 18 -juoksukengillä

08 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Muoti & trendit

Yhdeksät testin parhaat miesten juoksukengät 2020

08 jul 2020
Test löparskor dam
Muoti & trendit

SUURI testi! Naisten parhaat juoksukengät 2020

08 jul 2020
jenny freed
Muoti & trendit

Asiantuntijan vinkit: Pidä nämä mielessä kun hankit uudet urheiluliivit

06 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
more news
Test ryggsäck barn.png

Testin parhaat: Lasten selkäreput 2020

Lapsellesi sopivan tyyppisten reppujen löytäminen voi olla helpompaa sanoa kuin tehdä. Anna mini-paneelimme auttaa sinua. He ovat kokeilleet kauden uusia vauvareppuja!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

On tärkeää valita hyvä pyöräilykypärä. Tässä testissä olemme tutustuneet eri mallien säädettävyyteen, käyttömukavuuteen, ilmanvaihtoon ja muotoiluun.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor test

Niken juoksukengät, jotka ovat testien parhaat

Kolme juoksukenkää, jotka kaikki ovat saaneet huippuarvostelut omilta juoksutestaajiltaan - tässä ovat Niken parhaat juoksukengät!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter DAM.jpg

Testin parhaat! Nike-suosikit naisille

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saivat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet naisille – ainakin, jos kysytään testaajiltamme!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 löytöä koulun alkuun

Kesälomat on ohi ja uusi lukuvuosi on nurkan takana. Varmista, että lapsesi saa mahdollisimman hyvän startin uuteen kouluvuoteen. Tässä tulevat meidän suosikkimme.

03 aug 2020
Muoti & trendit
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Testi! Niken parhaat vaatteet ja kengät miehille

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien suosikkeja laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken olohousuja, kenkiä ja muita miehille suunnattuja treenivaatteita.

31 jul 2020
Muoti & trendit
Reebok Nano X

Reebok Nano X nyt saatavana uusissa väreissä

Kymmenes versio Reebokin suosituimmasta treenikenkästä Nanosta kuvataan tähän asti parhaimmaksi. Nyt Nano X on myynnissä uusissa väreissä!

30 jul 2020
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

28 jul 2020
Muoti & trendit
Clifton 7

Testi: Näin hyvä on uusi Hoka One One Clifton 7

"Vitsi mikä ponnahdus", huutaa testaaja. Hoka One Onen uudesta Clifton 7: stä tuli nopeasti suosikki sekä mies- että naisjuoksijoiden keskuudessa. Lue testi ja ymmärrät miksi!

27 jul 2020
Muoti & trendit
Hoka One One Clifotn

Vihdoinkin! Tässä on Hoka One One Clifton 7

Vielä sirompi ja kevyempi. Nyt Hoka One Onen myydyimmästä Clifton-juoksukengästä julkaistaan päivitetty versio.

22 jul 2020
Muoti & trendit
Test Birkenstock

Mitkä Birkenstock-sandaalit ovat testin parhaat?

On korkea aika kokeilla suosikki tossut Birkenstockista. Koepaneelimme on kokeillut kolme suosituinta Arizonan mallia - tässä on sandaali, joka on testien paras!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Asics Gel-Kayano 27

Testi! Näin hyvä on Asics Gel-Kayano 27

Asicsen suosittu, vakaa juoksukenkä on saanut uuden version. Testissä Gel-Kayano 27!

21 jul 2020
Muoti & trendit
Nike barnsko

Pakkohankinta koulun alkuun: Nike Revolution 5 Flyease

Helppo laittaa jalkaan ja ottaa pois, uskomattoman mukavat ja melkein mahdotonta astua hajalle - tässä ovat kaikkien lasten unelmakengät Nikeltä!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Axion tennis

Axionin uusi tennis- ja padelkokoelma

Tennistrikoot, joissa on pallotaskut ja naisten padelhortsit. Tässä on Axionin uusi mailapelimallisto!

20 jul 2020
Muoti & trendit
Test Better Bodies tights

Better Bodiesin kolmet treenitrikoot, jotka pärjäsivät parhaiten testissä

Kunnolliset treenitrikoot myötäilevät vartalon liikkeitä, istuvat mukavasti ja ennen kaikkea sopivat myös kyykkyihin ilman, että täytyy huolehtia läpikuultavista alushousuista. Me testasimme Better Bodiesin kolme suosikkimallia.

15 jul 2020
Muoti & trendit