HEADER DAM.jpg

Testissä: Kevään 2018 parhaat juoksutrikoot naisille

Juokse kohti kevättä uusissa juoksutrikoissa! Testiryhmämme on hikoillut kauden uutuustrikoissa kertoakseen sinulle, mitä sinun kannattaa tänä keväänä hankkia vaatekaappiisi. 

Juoksukausi on pian täällä ja nyt on korkea aika investoida uusiin juoksutrikoisiin, jotka auttavat sinua kirmaamaan kovempaa ja helpommin. Kannattaa panostaa pariin juuri juoksuun suunniteltuihin trikoisiin, sillä ne on yleensä varustettu juoksemiseen tarkoitetuilla yksityiskohdilla, kuten vaikkapa takataskulla tai heijastimilla. Tärkeintä on luonnollisesti löytää pari, mistä pidät, joka tuntuu mukavalta ja joka ei luisu pois paikaltaan kesken juoksulenkin.  

Skrollaa alas ja lue, mitä testipaneelimme tykkäsi kevään uutuustrikoista. 

POWER FAST GX_FI_dam.jpg

Merkki: Nike

Malli: Power Fast Tech Tight GX

Suositushinta: 65,90 euroa

Saatavilla väreissä:  och 

Testiryhmän tuomio:

Koska nämä Niken trikoot ovat pituudeltaan ⅞, voi myös hieman lyhyempi nauttia juuri sopivan pituisista trikoista, jotka eivät raahaa maata. Ne istuvat juuri kuten juoksutrikoiden pitääkin: ilman riskiä, että ne valuisivat alas kesken lenkin. 

–  Trikoot istuvat superhyvin etenkin vyötäröltä. Leveä resori saa aikaan sen, että trikoot tulevat yli lantion, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että ne tippuisivat kesken lenkin. Mikäli haluat venytellä tai käytät trikoita salitreeniin, voit halutessasi kääntää reunusta, jotteivat housut ole liian ylhäällä. Superfiksua! kehuu yksi testaaja. 

Mikäli olet jo aiemmin tottunut Niken trikoisiin, voivat nämä trikoot tuntua hieman jäykiltä. Osa testaajista koki, etteivät ne olleet yhtä joustavat ja pehmeät kuin Niken tuotteet yleensä ovat etenkään polvien yläpuolelta, takapuolen kohdalta tai pohkeista. Trikoista puuttuvat myös heijastimet, mistä ne saivat hieman miinusta. Kun testaajamme kokeilivat trikoita, oli ulkona yhä hieman pimeää, joten heijastimet olisivat korottaneet kokonaisarvosanaa. Kevättä myöten tämä ei ole ongelma, sillä Pohjolassa saamme nauttia jopa ylimalkaisesta valosta.

– Söpöihin jalkojen kohdalle lisättyihin yksityiskohtiin olisi voinut laittaa hieman ruutia ja lisätä ehkä heijastimet. Joten mikäli mielit näillä ulos vielä pimeällä: ota mukaasi heijastin tai käytä niitä sisätiloissa, kunnes tulee valoisampaa ja näkee paremmin! yksi testaaja ruotii. 

Ohuen materiaalin ansiosta trikoot poistavat hyvin ja nopeasti kosteutta etkä tunne oloasi liian kylmäksi tai märäksi hikisenkään lenkin jälkeen. Design miellytti monia testaajia, etenkin reisien yksityiskohdat takapuolella. 

– Näissä trikoissa pidän eniten designista sekä vyötäröstä, jota voit halutessasi taittaa! Supersöpöt!  

TIGHT_dam_FI.jpg

Merkki: Asics

Malli: Tight

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Klassiset mustat juoksutrikoot, jotka ovat vyötäröltä normaalin korkuiset. Tässä saat juuri mitä näet: klassiset, tavalliset juoksutrikoot ilman turhuuksia.

– Pidän todella näissä trikoissa läpikuultavasta mustasta väristä sekä söpöistä meshpaneeleista. Nämä ovat klassiset ja tyylipuhtaat ja toimivat yhtä hyvin juoksulenkillä kuin kaupunkikierroksellakin, sanoo yksi testaajistamme.  

Malli sopii sinulle, joka et halua liian ihonmyötäisiä trikoita vaan arvostat pidemminkin sitä, että trikoisiin jää hieman tilaa kankaan ja kropan välille. Osa testaajista koki, että trikoilla on taipumus liukua alaspäin juostessa. Kangas on ohutta, nättiä ja ilma kulkee hyvin, mikä on mahtavaa kesän hieman lämpimämmällä säällä.  

– Nämä trikoot sopivat sinulle, joka kaipaat tyylipuhtaita, venyviä ja ei niin paksuja juoksutrikoita. Minusta nämä olivat täydelliset kevättrikoot. Vinkkini on, että valitse kokoa pienempi, mikäli haluat, että trikoot istuvat todella hyvin, sanoo yksi testaaja. 

TKO TIGHT.jpg

Merkki: Adidas

Malli: TKO Tight

Suositushinta: 74, 90 euroa

Saatavilla väreissä

Testiryhmän tuomio:

Ensiksi näistä trikoista täytyy mainita kankaan pehmeys, joka tuntuu todella mukavalta, kuin pehmeältä halaukselta! Tuskin edes tunnet, että päälläsi on housut. 

– Materiaali on todella hyvä, mutta koko on melko suuri, joten sanoisin jopa, että voit valita kokoa tavallista kokoasi pienemmän. Design on todella hieno ja väriyhdistelmä sopii hyvin, sanoo yksi testaaja. 

Design, väriasettelu ja materiaali ovat todella näiden trikoiden valttikortti. Testipaneelimme piti myös hieman rypytetyistä polvista, mikä on astetta epätavallisempi yksityiskohta. Funktioiltaan nämä housut eivät myöskään jättäneet testaajiamme pettyneeksi, sillä ne poistivat hyvin kosteutta ja niissä oli hyvä juosta. 

– Puristus on olematonta ja ne ovat hieman liian löysät, mutta se ei varsinaisesti ollut miinus, vaan tuntui jopa mukavalta juostessa. Neuvoisin kuitenkin ostamaan kokoa tavallista kokoasi pienemmät, vinkkaa eräs testaajistamme.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

K PROPRIUM-1.jpg

Merkki: Skins

Malli: K Proprium W Long Tights

Suositushinta: 199,90 euroa

Löytyy väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Todella siistit trikoot! Koska trikoissa on paljon kompressiota, voi ne olla vaikea saada jalkaan, etenkin jaloista ja pohkeista, mutta rehellisesti sanottuna siihen sinun on totuttava, jos todella haluat kompressiotrikoot. Lisäksi nämä trikoot ovat supernätit!

– On hieman kinkkistä saada kaikki "paneelit" oikein, etenkin polven ympäriltä, mutta kuten sanottu, kun se on tehty, nämä ovat todella hyvät. Korkea vyötärö ja selkäpuolen muotoilu tekevät kyykkäämisestä helppoa, yksi tytöistä sanoo. 

Osa testaajista koki, että kangas on takapuolen kohdalla hyvin läpikuultavaa, joten jos teet kyykkyjä ja ajattelit käyttää näitä muuallakin kuin lenkkipolulla, kannattaa ehkä valita pitkä treenitoppi. Vyötärö on melko korkea ja selän muoto mukava, minkä lisäksi housut näyttävät tyylikkäiltä. 

Vuorauksen materiaali on näiden housujen salaisuus. Tunnet todella, että housut tukevat treenissä, etenkin pohkeiden ympäriltä.

–  Koin, että housut todella tekevät, mitä lupaavat: vähentävät lihasten väsymystä sekä tukivat lihaksia ja niveliä. Paneelien asettelu ei vain tee housuista funktionaalisia vaan myös supersöpöt! 

FLEX SWIFT_FI_dam.jpg

Merkki: Nike

Malli: Flex Swift Running Pant

Suositushinta: 109, 90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Testiryhmän tuomio:

Nämä eivät ole aivan tyylipuhtaat trikoot vaan pikemminkin juoksuhousut. Sinulle, joka olet tottunut ihoa myötäileviin juoksutrikoisiin, nämä voivat olla aivan uusi kokemus. Se on mielipidekysymys: toiset rakastavat löysiä housuja, toiset eivät. Mutta mikäli pidät löysemmästä istuvuudesta, eivät Flex Swift Running Pant -housut tuota sinulle pettymystä. 

– Rakastin näiden housujen istuvuutta! Ne istuivat vyötäröltä hyvin, ovat reisistä hieman löysemmät ja kapenevat sitten alaspäin. Ne ovat kuin housujen ja trikoiden sekoitus, etkä lähes tunne, että olet pukeutunut housuihin, sanoo yksi testaajistamme. 

Löysä muotoilu antaa vapaan tunteen, samalla kun Dri-Fit materiaali pitää sinut kuivana ja freesinä jopa hikisimmilläkin lenkeillä.  

– Housuilla on todella mukava juosta, sillä niissä voi liikkua aivan vapaasti. Ne istuvat superhyvin eivät valu alas juostessa. Minusta ne toimivat myös arjessa hyvin, sillä ne muistuttavat olohousuja. Niissä on mukava kuljeskella kotona, sanoo yksi testaajista.  

Vetoketjulla suljettavat taskut, polvien meshosat sekä säädeltävä vyötärönyöri ovat muutamia mainitsemisen arvoisia yksityiskohtia. 

RADIATE.jpg

Merkki: Craft

Malli: Radiate Tights

Suositushinta: 39,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Mukavuus tekee näistä trikoista voittajat. Ne ovat super mukavat etkä halua riisua niitä edes kotisohvalla. Jos voisit, kulkisit niissä varmasti töihin.  

– Haluaisin, että kaikki vaatteeni olisivat samaa materiaalia. Todella mukavat! Trikoissa on lisäksi käytännöllisiä funktioita, joita trikoilta voi toivoa, kuten avaintasku ja elastinen resori kiristysnauhalla. Yksinkertainen design takaa, että housut toimivat lähes kaikissa treeneissä eikä vain juoksemisessa, mikä on plussaa! yksi testaajista sanoo. 

Trikoissa ei ole kompressiota, mutta ne istuvat silti tiukasti, joten niissä voi melkein tuntea kompressiota muistuttavan efektin. Materiaali on kuitenkin joustava ja niiden pukeminen ja riisuminen on helppoa. 

– Koska materiaali on hyvin joustavaa, on trikoissa mahtavaa liikkua. Mielestäni vyötärö olisi voinut kuitenkin olla hieman anteliaampi, nyt se kiristää aika lailla. Olisi ollut hyvä, jos sitä olisi voinut itse kiristää kiristysnauhan avulla, sanoo yksi testaaja. 

Vaikka materiaali on todella mukavaa, se on hieman läpikuultava takapuolen kohdalta, mistä housut saavat miinusta. Tämän voit helposti fiksata hieman pidemmällä treenitopilla. 

ULTRA TIGHT_FI_dam.jpg

Merkki: Adidas

Malli: Ultra Tight

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Nätit perustrikoot ilman turhia yksityiskohtia. Pehmeät juoksutrikoot tuntuvat kuin toiselta iholta. 

– Moniin muihin testaamiini juoksutrikoisiin verrattuna nämä Adidaksen trikoot ovat todella pehmeät ja myötäilevät kehoa hyvällä tavalla. Trikoissa on hieman korkeampi vyötärö, mikä sai ne pysymään hyvin yllä koko lenkin ajan, ilman että sinun täytyy kiskoa niitä ylös, yksi testaajamme sanoo. 

Pohkeiden kohdalla on melko pitkä vetoketju, mikä miellyttää testaajiamme, sillä sukkia voi helposti säätää, mikäli ne menevät vinoon. Lantiolla on myös kätevä tasku. 

– Housut pitävät hyvin myös hikeä. Tasku on tarpeeksi iso kahdelle pankkikortille. Hyvät housut pidemmillekin lenkeille, yksi testaaja kehuu. 

Pistävä design on klassinen ja puhdas. Kankaassa on kuvioitu pinta, mikä tekee siitä tavallista mustaa mielenkiintoisemman. Näitä trikoita voit suositella juoksijaystävällesi hyvällä omallatunnolla. Mikäli suosit supertiukkoja trikoita, kannattaa valita kokoa tavallista kokoasi pienemmät housut. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

FITNESS COMP_dam_FI.jpg

Merkki: 2XU

Malli: Fitness Compression Tights

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Pehmeästä materiaalista valmistetut kompressiotrikoot, jotka puristavat lihaksiasi pehmeästi. Trikoot istuvat täydellisesti ja voit huoletta olla ilman pelkoa siitä, että ne tippuisivat alas. 

– Todella joustavat housut ja tasaiset ompeleet, jotka eivät hankaa tai ärsytä. Trikoot ovat aukottomat ja ne sopivat kyykkäämiseen.  Jos saan olla hieman pinnallinen, nämä housut korostavat takapuolta ja reisiä todella hyvin. Näissä voit tuntea itsesi lenkkipolulla nätiksi, yksi testaaja kehuu. 

Heti kun saat trikoot päälle, tunnet, kuinka kompressio puristaa reisiä ja pohkeita. Kompressio on kuitenkin tavallista pehmeämpää, joten mikäli normaalisti välttelet kompressiotrikoita siitä syystä, että ne puristavat liikaa, näistä löydät täydellisen yhdistelmän. 

– Materiaali on pehmeämpää ja mukavampaa kuin tavallisissa kompressiotrikoissa. Kosteuden poistokyky on ilmiömäinen ja tunsin itseni kuivaksi ja freesiksi koko tunnin ajan, sanoo eräs testaaja. 

Vyötäröltä trikoot ovat tavallisen mittaiset ja sieltä löytyy myös pieni tasku. Trikoissa ei ole vetoketjua, mutta siitä huolimatta nämä trikoot pysyvät paikallaan. Lyhyesti ja ytimekkäästi: testipaneelimme suosittelee näitä lämpimästi juoksijoille! 

JOY.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Joy

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Joy -trikoot ovat todella söpöt ja ne antavat sinulle kevään tunteen, kun kirmaat pitkin lenkkipolkuja. Trikoot tuntuvat freeseiltä samalla kun ne ovat käytännölliset vetoketjutaskuineen ja heijastin yksityiskohtineen. Designissa ei ole valittamisen varaa. Kangas on kuitenkin hieman joustamatonta.

– Trikoot istuvat hyvin ja niissä on mukava juosta, mutta kaipaisin hieman enemmän joustavuutta. Pidän pehmeästä tunteesta, kun juoksen, ja nämä trikoot olivat hieman jäykät, yksi testaaja toteaa. 

Kenties juuri kankaan takia osa testaajista koki trikoot hieman pieniksi. Housut ovat kuitenkin tavallista kokoa sekä vyötäröltä että jaloista. 

– Vyötärön on normaalikorkuinen eikä se valu alas juostessa, mikä on luonnollisesti iso plussa. Housut kuljettivat kosteutta pois ihan hyvin juostessa. Mikäli hikoilet paljon, palelet kuitenkin jälkeenpäin. 

Yksi vinkki on käyttää näitä trikoita lyhyemmillä lenkeillä tai powerwalkseilla. Kun hikoilet paljon, kangas voi olla hieman liian kankeaa eikä poista kosteutta parhaalla mahdollisella tavalla. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

FI_HEADER_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Kevään 2018 naisten juoksukengät

juuri nyt
HEADER
Muoti & trendit

Testi: kevään 2018 miesten juoksukengät

23 tuntia sitten
Les Mills herr FI
Muoti & trendit

Testasimme miesten uutuudet Reebok Les Mills -mallistosta

1 päivä sitten
kari traa
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Kari Traan ensimmäinen athleisure-mallisto on täällä

2 päivää sitten
Eco PROOF_I4A0042.jpg
Muoti & trendit

Haglöfs Eco Proof Jacket – tehty kestämään

2 päivää sitten
4990.jpg
Muoti & trendit

Wyten ensimmäinen treenimallisto vihdoin saatavilla!

3 päivää sitten
nike
Muoti & trendit

Ohita vastustajasi uusien Nike Mercurial -jalkapallokenkien avulla

4 päivää sitten
Header_FI.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi tarvitset elvyttävät kompressiotrikoot

15 mar 2018
Selena Gomez Puma
Muoti & trendit

Kevään näteimmät treenikengät ovat täällä!

15 mar 2018
FI_HEADER_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testissä: kevään 2018 parhaat urheilurintaliivit

14 mar 2018
7323342937425_001_30e31a51962d492dbb0d10c6cbfa87bb.jpg
Muoti & trendit

Casall Logo Collection – vain Sportamorelta

14 mar 2018
HEADER HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten uudet juoksutrikoot

14 mar 2018
Fotbollsskor test
Muoti & trendit

Testin parhaat jalkapallokengät vuonna 2018

13 mar 2018
Skärmavbild 2018-03-09 kl. 15.54.53.png
Muoti & trendit

Wyte – tyylikkään sporttimuodin edelläkävijä

12 mar 2018
peak
Muoti & trendit

Miesten kevään kohokohdat Peak Performancen uutuusmallistosta

10 mar 2018
peak
Muoti & trendit

Viisi parasta Peak Performancen uutuusvaatetta naisille

09 mar 2018
Blacc Ltd
Muoti & trendit

Kevään söpöimmät urheiluvaatteet ovat täällä

09 mar 2018
skridskopar
Muoti & trendit

Muista nämä asiat luistinostoksilla

07 mar 2018
HEADER DAM.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Kevään 2018 parhaat juoksutrikoot naisille

06 mar 2018
Shock Absorber
Muoti & trendit

Valitse urhelurintaliivisi treenin mukaan

06 mar 2018
houdini
Muoti & trendit

Kolme Houdini-takkia, jota rakastamme tänä keväänä

05 mar 2018
FI_HEADER_HERR.jpg
Muoti & trendit

Miesten parhaat alushousut treenaamiseen

05 mar 2018
Hoka one one
Muoti & trendit

Hoka One One valtaa juoksumaailmaa

05 mar 2018
predator
Muoti & trendit

Adidas Predator -jalkapallokengät ovat edelleen lyömättömät

02 mar 2018
FI_HEADER_DAM.jpg
Muoti & trendit

Oikea salipukeutuminen lähtee alusvaatteista

01 mar 2018
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

01 mar 2018
adidas alphaskin
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Adidas Alphaskin

01 mar 2018
Craft_running
Muoti & trendit

Juoksukengät sinulle, joka rakastat pidempiä matkoja

28 feb 2018
HERR_FI.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat miesten treenikengät

27 feb 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten leveämpiä treenihousuja!

27 feb 2018
Primaloft_8848Altitude
Muoti & trendit

Tästä syystä Primaloft on täydellinen materiaali välikerrostakkiin

26 feb 2018
osprey_rygga
Muoti & trendit

Lue, miksi Osprey on seikkailijan paras kaveri

25 feb 2018
underarmour
Muoti & trendit

Haasta maan vetovoima uusilla Under Armourin juoksukengillä

23 feb 2018
DAM_FI.jpg
Muoti & trendit

Testissä: kevään treenikengät naisille

23 feb 2018
salming
Muoti & trendit

Kengät, joita kaipaat kevään juoksulenkeillesi

23 feb 2018
Adidas Ultra Boost
Muoti & trendit

Löydä sinulle sopivimmat Adidas Ultra Boost -kengät

23 feb 2018
rosasneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään 2018 näteimmät pastellinroosat tennarit

23 feb 2018
Ultra boost adidas
Muoti & trendit

Mitä eroa on Adidaksen Ultra Boost ja Ultra Boost X -malleilla?

20 feb 2018
_I4A8922.jpg
Muoti & trendit

Valitse kestävä, ympäristöystävällinen kuoritakki

19 feb 2018
Löpartights
Muoti & trendit

Adidakseen parhaat juoksutrikoot miehille

19 feb 2018
more news
FI_HEADER_DAM.jpg

Testissä: Kevään 2018 naisten juoksukengät

It’s a SPRING thing! Uudet juoksukengät kuuluvat kevääseen kuin pajunvitsat. Testiryhmämme kokeili kevään uusia juoksukenkiä – tässä tulevat heidän suosikkinsa.

Muoti & trendit
HEADER

Testi: kevään 2018 miesten juoksukengät

Juoksusesonki on viimein täällä ja on Sportamoren suuren juoksukenkätestin aika. Nämä kevään miesten juoksulenkkariuutuudet saivat testiryhmämme kaipaamaan juoksupoluille.

Muoti & trendit
Les Mills herr FI

Testasimme miesten uutuudet Reebok Les Mills -mallistosta

Tiesitkö, että Reebok tekee supertyylikkäitä treenivaatteita myös miehille Les Mills -mallistossaan? Testasimme kevään uutuudet, jotka sopivat täydellisesti kovaan treeniin.

Muoti & trendit
kari traa

Vihdoinkin! Kari Traan ensimmäinen athleisure-mallisto on täällä

Naisellisia, mukavia, sporttisia vaatteita? Kyllä kiitos! Kari Traa tuo viimein markkinoille athleisure-vaatteista koostuvan mallistonsa. Silmäile malliston herkkupalat tästä.

Muoti & trendit
Eco PROOF_I4A0042.jpg

Haglöfs Eco Proof Jacket – tehty kestämään

Korjaaminen pois heittämisen sijaan on Haglöfsin uuden palkitun kuoritakin perusidea. Voit korjata sen helposti, mikäli se menee rikki. Tässä kaikki, mitä haluat tietää erittäin kestävästä kuoritakista.

Muoti & trendit
4990.jpg

Wyten ensimmäinen treenimallisto vihdoin saatavilla!

Sportswearmerkki Wyte tuo markkinoille treenimalliston nyt ensimmäistä kertaa. Ensivaikutelma mallistosta on puhdas, rapsakka ja tyylikäs ja naisellinen.

Muoti & trendit
nike

Ohita vastustajasi uusien Nike Mercurial -jalkapallokenkien avulla

Kuka ei haluaisi esiintyä jalkapallokentillä samoilla kengillä kuin Ronaldo, Hazard och Neymar? Niken klassikkokengät ovat vihdoin saatavilla päivitettynä versiona. Tässä kaikki, mitä sinun tarvitsee kengistä tietää.

Muoti & trendit
Header_FI.jpg

Tämän vuoksi tarvitset elvyttävät kompressiotrikoot

Trikoot, joissa on mukava nukkua, jotka elvyttävät lihaksia treeniesi välillä ja jotka vähentävät turvotusta. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta? Me testasimme Skinsin uusia trikoita, jotka sinäkin haluat pian vaatekaappiisi.

Muoti & trendit
Selena Gomez Puma

Kevään näteimmät treenikengät ovat täällä!

Uudet Puman Ignite Flash -treenikengät ovat hyvin hengittävät ja viettelevän kevyet. Selena Gomez on näiden kevään ja kesän suosikkikenkien kasvot.

Muoti & trendit
FI_HEADER_DAM.jpg

Testissä: kevään 2018 parhaat urheilurintaliivit

Oikeanlainen tuki rinnoille on tärkeintä, mikäli haluat antaa harjoitellessa kaikkesi. Testasimme kevään uutuusrintaliivejä, jotta saisimme selville, mitkä niistä toimivat treenissä parheiten!

Muoti & trendit
7323342937425_001_30e31a51962d492dbb0d10c6cbfa87bb.jpg

Casall Logo Collection – vain Sportamorelta

Kaipaatko täydellisiä perustrikoita tai treenitoppia, jota voit käyttää kaikkialla? Siinä Casalin uuden rajoitetun malliston idea. Mallistoa saa yksityisoikeudella ainoastaan meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit
HEADER HERR.jpg

Testi: Miesten uudet juoksutrikoot

Kaipaatko uusia juoksutrikoita ennen juoksusesonkia? Testipaneelimme testasi juosta miesten kevään uutuusjuoksutrikoissa. Tässä tulokset, jotka paljastavat, mitkä pärjäsivät parhaiten.

Muoti & trendit
Fotbollsskor test

Testin parhaat jalkapallokengät vuonna 2018

Nyt kun ulkosesonki pyörähtää kunnolla käyntiin, on aika hankkia uudet nappulakengät. Me esittelemme parhaat nappikset Nikelta, Adidakselta ja Pumalta. Mitkä tämän vuoden miesten malleista sinä valitset?

Muoti & trendit
Skärmavbild 2018-03-09 kl. 15.54.53.png

Wyte – tyylikkään sporttimuodin edelläkävijä

Wyte on urheiluvaatteiden asiantuntija. Vuoden 2018 kevät- ja kesämallistomme ei tee poikkeusta, vaan supernätit vaatteet ovat sekoitus tyylipuhdasta casual-tyyliä sekä sommarkollektionen 2018 är inget undantag, utan fylld med snygga plagg i den perfekta mixen mellan casual och dressat.

Muoti & trendit
peak

Miesten kevään kohokohdat Peak Performancen uutuusmallistosta

Urheilu on nyt muotia ja Peak Performancen miesten kevätuutuudet eivät jätä kylmäksi. Tässä uudet siniset sportswear-uutuudet, jotka sopivat vaatekaappiisi.

Muoti & trendit