HEADER DAM.jpg

Testissä: Kevään 2018 parhaat juoksutrikoot naisille

Juokse kohti kevättä uusissa juoksutrikoissa! Testiryhmämme on hikoillut kauden uutuustrikoissa kertoakseen sinulle, mitä sinun kannattaa tänä keväänä hankkia vaatekaappiisi. 

Juoksukausi on pian täällä ja nyt on korkea aika investoida uusiin juoksutrikoisiin, jotka auttavat sinua kirmaamaan kovempaa ja helpommin. Kannattaa panostaa pariin juuri juoksuun suunniteltuihin trikoisiin, sillä ne on yleensä varustettu juoksemiseen tarkoitetuilla yksityiskohdilla, kuten vaikkapa takataskulla tai heijastimilla. Tärkeintä on luonnollisesti löytää pari, mistä pidät, joka tuntuu mukavalta ja joka ei luisu pois paikaltaan kesken juoksulenkin.  

Skrollaa alas ja lue, mitä testipaneelimme tykkäsi kevään uutuustrikoista. 

POWER FAST GX_FI_dam.jpg

Merkki: Nike

Malli: Power Fast Tech Tight GX

Suositushinta: 65,90 euroa

Saatavilla väreissä:  och 

Testiryhmän tuomio:

Koska nämä Niken trikoot ovat pituudeltaan ⅞, voi myös hieman lyhyempi nauttia juuri sopivan pituisista trikoista, jotka eivät raahaa maata. Ne istuvat juuri kuten juoksutrikoiden pitääkin: ilman riskiä, että ne valuisivat alas kesken lenkin. 

–  Trikoot istuvat superhyvin etenkin vyötäröltä. Leveä resori saa aikaan sen, että trikoot tulevat yli lantion, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että ne tippuisivat kesken lenkin. Mikäli haluat venytellä tai käytät trikoita salitreeniin, voit halutessasi kääntää reunusta, jotteivat housut ole liian ylhäällä. Superfiksua! kehuu yksi testaaja. 

Mikäli olet jo aiemmin tottunut Niken trikoisiin, voivat nämä trikoot tuntua hieman jäykiltä. Osa testaajista koki, etteivät ne olleet yhtä joustavat ja pehmeät kuin Niken tuotteet yleensä ovat etenkään polvien yläpuolelta, takapuolen kohdalta tai pohkeista. Trikoista puuttuvat myös heijastimet, mistä ne saivat hieman miinusta. Kun testaajamme kokeilivat trikoita, oli ulkona yhä hieman pimeää, joten heijastimet olisivat korottaneet kokonaisarvosanaa. Kevättä myöten tämä ei ole ongelma, sillä Pohjolassa saamme nauttia jopa ylimalkaisesta valosta.

– Söpöihin jalkojen kohdalle lisättyihin yksityiskohtiin olisi voinut laittaa hieman ruutia ja lisätä ehkä heijastimet. Joten mikäli mielit näillä ulos vielä pimeällä: ota mukaasi heijastin tai käytä niitä sisätiloissa, kunnes tulee valoisampaa ja näkee paremmin! yksi testaaja ruotii. 

Ohuen materiaalin ansiosta trikoot poistavat hyvin ja nopeasti kosteutta etkä tunne oloasi liian kylmäksi tai märäksi hikisenkään lenkin jälkeen. Design miellytti monia testaajia, etenkin reisien yksityiskohdat takapuolella. 

– Näissä trikoissa pidän eniten designista sekä vyötäröstä, jota voit halutessasi taittaa! Supersöpöt!  

TIGHT_dam_FI.jpg

Merkki: Asics

Malli: Tight

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Klassiset mustat juoksutrikoot, jotka ovat vyötäröltä normaalin korkuiset. Tässä saat juuri mitä näet: klassiset, tavalliset juoksutrikoot ilman turhuuksia.

– Pidän todella näissä trikoissa läpikuultavasta mustasta väristä sekä söpöistä meshpaneeleista. Nämä ovat klassiset ja tyylipuhtaat ja toimivat yhtä hyvin juoksulenkillä kuin kaupunkikierroksellakin, sanoo yksi testaajistamme.  

Malli sopii sinulle, joka et halua liian ihonmyötäisiä trikoita vaan arvostat pidemminkin sitä, että trikoisiin jää hieman tilaa kankaan ja kropan välille. Osa testaajista koki, että trikoilla on taipumus liukua alaspäin juostessa. Kangas on ohutta, nättiä ja ilma kulkee hyvin, mikä on mahtavaa kesän hieman lämpimämmällä säällä.  

– Nämä trikoot sopivat sinulle, joka kaipaat tyylipuhtaita, venyviä ja ei niin paksuja juoksutrikoita. Minusta nämä olivat täydelliset kevättrikoot. Vinkkini on, että valitse kokoa pienempi, mikäli haluat, että trikoot istuvat todella hyvin, sanoo yksi testaaja. 

TKO TIGHT.jpg

Merkki: Adidas

Malli: TKO Tight

Suositushinta: 74, 90 euroa

Saatavilla väreissä

Testiryhmän tuomio:

Ensiksi näistä trikoista täytyy mainita kankaan pehmeys, joka tuntuu todella mukavalta, kuin pehmeältä halaukselta! Tuskin edes tunnet, että päälläsi on housut. 

– Materiaali on todella hyvä, mutta koko on melko suuri, joten sanoisin jopa, että voit valita kokoa tavallista kokoasi pienemmän. Design on todella hieno ja väriyhdistelmä sopii hyvin, sanoo yksi testaaja. 

Design, väriasettelu ja materiaali ovat todella näiden trikoiden valttikortti. Testipaneelimme piti myös hieman rypytetyistä polvista, mikä on astetta epätavallisempi yksityiskohta. Funktioiltaan nämä housut eivät myöskään jättäneet testaajiamme pettyneeksi, sillä ne poistivat hyvin kosteutta ja niissä oli hyvä juosta. 

– Puristus on olematonta ja ne ovat hieman liian löysät, mutta se ei varsinaisesti ollut miinus, vaan tuntui jopa mukavalta juostessa. Neuvoisin kuitenkin ostamaan kokoa tavallista kokoasi pienemmät, vinkkaa eräs testaajistamme.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

K PROPRIUM-1.jpg

Merkki: Skins

Malli: K Proprium W Long Tights

Suositushinta: 199,90 euroa

Löytyy väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Todella siistit trikoot! Koska trikoissa on paljon kompressiota, voi ne olla vaikea saada jalkaan, etenkin jaloista ja pohkeista, mutta rehellisesti sanottuna siihen sinun on totuttava, jos todella haluat kompressiotrikoot. Lisäksi nämä trikoot ovat supernätit!

– On hieman kinkkistä saada kaikki "paneelit" oikein, etenkin polven ympäriltä, mutta kuten sanottu, kun se on tehty, nämä ovat todella hyvät. Korkea vyötärö ja selkäpuolen muotoilu tekevät kyykkäämisestä helppoa, yksi tytöistä sanoo. 

Osa testaajista koki, että kangas on takapuolen kohdalla hyvin läpikuultavaa, joten jos teet kyykkyjä ja ajattelit käyttää näitä muuallakin kuin lenkkipolulla, kannattaa ehkä valita pitkä treenitoppi. Vyötärö on melko korkea ja selän muoto mukava, minkä lisäksi housut näyttävät tyylikkäiltä. 

Vuorauksen materiaali on näiden housujen salaisuus. Tunnet todella, että housut tukevat treenissä, etenkin pohkeiden ympäriltä.

–  Koin, että housut todella tekevät, mitä lupaavat: vähentävät lihasten väsymystä sekä tukivat lihaksia ja niveliä. Paneelien asettelu ei vain tee housuista funktionaalisia vaan myös supersöpöt! 

FLEX SWIFT_FI_dam.jpg

Merkki: Nike

Malli: Flex Swift Running Pant

Suositushinta: 109, 90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Testiryhmän tuomio:

Nämä eivät ole aivan tyylipuhtaat trikoot vaan pikemminkin juoksuhousut. Sinulle, joka olet tottunut ihoa myötäileviin juoksutrikoisiin, nämä voivat olla aivan uusi kokemus. Se on mielipidekysymys: toiset rakastavat löysiä housuja, toiset eivät. Mutta mikäli pidät löysemmästä istuvuudesta, eivät Flex Swift Running Pant -housut tuota sinulle pettymystä. 

– Rakastin näiden housujen istuvuutta! Ne istuivat vyötäröltä hyvin, ovat reisistä hieman löysemmät ja kapenevat sitten alaspäin. Ne ovat kuin housujen ja trikoiden sekoitus, etkä lähes tunne, että olet pukeutunut housuihin, sanoo yksi testaajistamme. 

Löysä muotoilu antaa vapaan tunteen, samalla kun Dri-Fit materiaali pitää sinut kuivana ja freesinä jopa hikisimmilläkin lenkeillä.  

– Housuilla on todella mukava juosta, sillä niissä voi liikkua aivan vapaasti. Ne istuvat superhyvin eivät valu alas juostessa. Minusta ne toimivat myös arjessa hyvin, sillä ne muistuttavat olohousuja. Niissä on mukava kuljeskella kotona, sanoo yksi testaajista.  

Vetoketjulla suljettavat taskut, polvien meshosat sekä säädeltävä vyötärönyöri ovat muutamia mainitsemisen arvoisia yksityiskohtia. 

RADIATE.jpg

Merkki: Craft

Malli: Radiate Tights

Suositushinta: 39,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Mukavuus tekee näistä trikoista voittajat. Ne ovat super mukavat etkä halua riisua niitä edes kotisohvalla. Jos voisit, kulkisit niissä varmasti töihin.  

– Haluaisin, että kaikki vaatteeni olisivat samaa materiaalia. Todella mukavat! Trikoissa on lisäksi käytännöllisiä funktioita, joita trikoilta voi toivoa, kuten avaintasku ja elastinen resori kiristysnauhalla. Yksinkertainen design takaa, että housut toimivat lähes kaikissa treeneissä eikä vain juoksemisessa, mikä on plussaa! yksi testaajista sanoo. 

Trikoissa ei ole kompressiota, mutta ne istuvat silti tiukasti, joten niissä voi melkein tuntea kompressiota muistuttavan efektin. Materiaali on kuitenkin joustava ja niiden pukeminen ja riisuminen on helppoa. 

– Koska materiaali on hyvin joustavaa, on trikoissa mahtavaa liikkua. Mielestäni vyötärö olisi voinut kuitenkin olla hieman anteliaampi, nyt se kiristää aika lailla. Olisi ollut hyvä, jos sitä olisi voinut itse kiristää kiristysnauhan avulla, sanoo yksi testaaja. 

Vaikka materiaali on todella mukavaa, se on hieman läpikuultava takapuolen kohdalta, mistä housut saavat miinusta. Tämän voit helposti fiksata hieman pidemmällä treenitopilla. 

ULTRA TIGHT_FI_dam.jpg

Merkki: Adidas

Malli: Ultra Tight

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Nätit perustrikoot ilman turhia yksityiskohtia. Pehmeät juoksutrikoot tuntuvat kuin toiselta iholta. 

– Moniin muihin testaamiini juoksutrikoisiin verrattuna nämä Adidaksen trikoot ovat todella pehmeät ja myötäilevät kehoa hyvällä tavalla. Trikoissa on hieman korkeampi vyötärö, mikä sai ne pysymään hyvin yllä koko lenkin ajan, ilman että sinun täytyy kiskoa niitä ylös, yksi testaajamme sanoo. 

Pohkeiden kohdalla on melko pitkä vetoketju, mikä miellyttää testaajiamme, sillä sukkia voi helposti säätää, mikäli ne menevät vinoon. Lantiolla on myös kätevä tasku. 

– Housut pitävät hyvin myös hikeä. Tasku on tarpeeksi iso kahdelle pankkikortille. Hyvät housut pidemmillekin lenkeille, yksi testaaja kehuu. 

Pistävä design on klassinen ja puhdas. Kankaassa on kuvioitu pinta, mikä tekee siitä tavallista mustaa mielenkiintoisemman. Näitä trikoita voit suositella juoksijaystävällesi hyvällä omallatunnolla. Mikäli suosit supertiukkoja trikoita, kannattaa valita kokoa tavallista kokoasi pienemmät housut. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

FITNESS COMP_dam_FI.jpg

Merkki: 2XU

Malli: Fitness Compression Tights

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Pehmeästä materiaalista valmistetut kompressiotrikoot, jotka puristavat lihaksiasi pehmeästi. Trikoot istuvat täydellisesti ja voit huoletta olla ilman pelkoa siitä, että ne tippuisivat alas. 

– Todella joustavat housut ja tasaiset ompeleet, jotka eivät hankaa tai ärsytä. Trikoot ovat aukottomat ja ne sopivat kyykkäämiseen.  Jos saan olla hieman pinnallinen, nämä housut korostavat takapuolta ja reisiä todella hyvin. Näissä voit tuntea itsesi lenkkipolulla nätiksi, yksi testaaja kehuu. 

Heti kun saat trikoot päälle, tunnet, kuinka kompressio puristaa reisiä ja pohkeita. Kompressio on kuitenkin tavallista pehmeämpää, joten mikäli normaalisti välttelet kompressiotrikoita siitä syystä, että ne puristavat liikaa, näistä löydät täydellisen yhdistelmän. 

– Materiaali on pehmeämpää ja mukavampaa kuin tavallisissa kompressiotrikoissa. Kosteuden poistokyky on ilmiömäinen ja tunsin itseni kuivaksi ja freesiksi koko tunnin ajan, sanoo eräs testaaja. 

Vyötäröltä trikoot ovat tavallisen mittaiset ja sieltä löytyy myös pieni tasku. Trikoissa ei ole vetoketjua, mutta siitä huolimatta nämä trikoot pysyvät paikallaan. Lyhyesti ja ytimekkäästi: testipaneelimme suosittelee näitä lämpimästi juoksijoille! 

JOY.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Joy

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Joy -trikoot ovat todella söpöt ja ne antavat sinulle kevään tunteen, kun kirmaat pitkin lenkkipolkuja. Trikoot tuntuvat freeseiltä samalla kun ne ovat käytännölliset vetoketjutaskuineen ja heijastin yksityiskohtineen. Designissa ei ole valittamisen varaa. Kangas on kuitenkin hieman joustamatonta.

– Trikoot istuvat hyvin ja niissä on mukava juosta, mutta kaipaisin hieman enemmän joustavuutta. Pidän pehmeästä tunteesta, kun juoksen, ja nämä trikoot olivat hieman jäykät, yksi testaaja toteaa. 

Kenties juuri kankaan takia osa testaajista koki trikoot hieman pieniksi. Housut ovat kuitenkin tavallista kokoa sekä vyötäröltä että jaloista. 

– Vyötärön on normaalikorkuinen eikä se valu alas juostessa, mikä on luonnollisesti iso plussa. Housut kuljettivat kosteutta pois ihan hyvin juostessa. Mikäli hikoilet paljon, palelet kuitenkin jälkeenpäin. 

Yksi vinkki on käyttää näitä trikoita lyhyemmillä lenkeillä tai powerwalkseilla. Kun hikoilet paljon, kangas voi olla hieman liian kankeaa eikä poista kosteutta parhaalla mahdollisella tavalla. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

FI_Header.png
Muoti & trendit

Testissä talven parhaat lasketttelulasit

23 tuntia sitten
Organotex_1.jpg
Muoti & trendit

Näin kyllästät kuorivaatteesi

3 päivää sitten
Suunto Fitness 3
Muoti & trendit

Testissä Suunto Fitness 3

3 päivää sitten
OrganoTex_2018
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun kannattaa valita ympäristöystävällinen kylläste

4 päivää sitten
gel nimbus 21
Muoti & trendit

Asics Gel-Nimbus 21 – uusi versio rakastetusta mallista

5 päivää sitten
Vomero 14png
Muoti & trendit

Nike Vomero 14 -kengät tarjoilevat monia mukavia kilometrejä

5 päivää sitten
FI-HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testissä: miesten lasketteluvaatteet

5 päivää sitten
Julklappstips honom
Muoti & trendit

11 joululahjavinkkiä miehille

5 päivää sitten
FI-HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testissä naisten parhaat lasketteluvaatteet

5 päivää sitten
FI_header.jpg
Muoti & trendit

ISO TESTI: Naisten fleecepuserot

6 päivää sitten
Blacc tights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat trikoot tuotemerkiltä Blacc

09 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg
Muoti & trendit

6 joululahjaa, jotka voit antaa itsellesi

07 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png
Muoti & trendit

Kimaltele kilpaa uuden vuoden kanssa Nike Metallic Clash -treenimallistossa

06 dec 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat oloasut

06 dec 2018
Peak_JR_Frost
Muoti & trendit

15 lämmintä suosikkia lapsille

03 dec 2018
fleece
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa uutta fleeceä

02 dec 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä sesongin pitävimmät talvikengät

29 nov 2018
sorel
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat talvikengät Sorelilta

28 nov 2018
Plock_Adidas
Muoti & trendit

10 sportswear-suosikkia Adidakselta

27 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Muoti & trendit

10 salisuosikkia tuotemerkiltä Nike

26 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Muoti & trendit

9 roosaa aluskerrastoa

26 nov 2018
Barnpjäxor
Muoti & trendit

Miten valitsen lasten monot?

25 nov 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

TESTI: Naisten hiihtohousut

23 nov 2018
vintersneakers
Muoti & trendit

7 tennarit, jotka selviävät kylmästä ja sateesta

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Muoti & trendit

Näin löydät oikean talvitakin tuotemerkiltä Didriksons

22 nov 2018
Dubbade löparskor FI
Muoti & trendit

Testasimme Icebugin nastoilla varustellut juoksukengät

20 nov 2018
Black Friday tips honom
Muoti & trendit

Black Friday: 12 parasta löytöä miehille

20 nov 2018
Black Friday barnen
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä lapsille

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Muoti & trendit

Adidaksen uudet Copa 19 -jalkapallokengät ovat täällä!

20 nov 2018
Black Friday tips henne
Muoti & trendit

Black Friday: 12 superlöytöä naisille

19 nov 2018
Skins_Seamless
Muoti & trendit

Tutustu Skinsin saumattomaan valikoimaan

19 nov 2018
driva
Muoti & trendit

Nyt urheiluliivejä saa myös villaisena

16 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Muoti & trendit

Adidaksen uusin mallisto on Stella McCartneyn inspiroima

14 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Suunto 9 G1 -sykekellon

12 nov 2018
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Muoti & trendit

15 lahjaehdotusta isälle

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Muoti & trendit

Tämä mallisto pelastaa talvilenkit

08 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Muoti & trendit

Odd Molly Ski tarjoilee naisellisia kuvioita

07 nov 2018
FI_header_DAM.jpg
Muoti & trendit

TESTI! 15 talvitakkia, joilla pärjäät pakkasessa

07 nov 2018
alshammar
Muoti & trendit

Ruotsalaisuimari Therese Alshammar vinkkaa: Näin löydät hyvän uimapuvun

06 nov 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: treenialushousut

05 nov 2018
more news
FI_Header.png

Testissä talven parhaat lasketttelulasit

Tuntuuko oikeiden laskettelulasien löytäminen haastavalta? Anna meidän auttaa. Laitoimme testiryhmämme testaamaan talven kuumimmat mallit.

Muoti & trendit
Organotex_1.jpg

Näin kyllästät kuorivaatteesi

Voit pestä sekä spreijata kuorivaatteesi kyllästeellä, joka on ympäristöystävällinen. Me neuvomme askel askeleelta, miten sen teet.

Muoti & trendit
Suunto Fitness 3

Testissä Suunto Fitness 3

Unohda perinteiset urheilukellot. Suunto Fitness 3 on supersöpö lifestylekello treeniin ja arkeen. Joanna Swica ystävineen testasi kellon.

Muoti & trendit
OrganoTex_2018

Tämän vuoksi sinun kannattaa valita ympäristöystävällinen kylläste

Kuorivaatteesi kestävät pidempään, kun kyllästät ne uudelleen. On kuitenkin tärkeää tehdä se ympäristöystävällisesti. Esittelemme kyllästämistavan, joka ei rasita luontoa.

Muoti & trendit
gel nimbus 21

Asics Gel-Nimbus 21 – uusi versio rakastetusta mallista

Asics on juuri tuonut markkinoille uuden version rakastetusta mallistaan. Gel-Nimbus 21 -kengissä istuvuus ja vaimennus ovat paremmat kuin koskaan aiemmin.

Muoti & trendit
Vomero 14png

Nike Vomero 14 -kengät tarjoilevat monia mukavia kilometrejä

Viimeinkin on koettanut uuden päivityksen aika klassisista Vomero -juoksukengistä. Otamme uudet Nike Vomero 14 pitkän matkan juoksukengät hymyillen vastaan.

Muoti & trendit
FI-HEADER.jpg

Testissä: miesten lasketteluvaatteet

Laskettelukausi kolkuttelee nurkan takana. Pyysimme miespuolisia testaajiamme arvioimaan sesongin parhaat takit ja housut.

Muoti & trendit
Julklappstips honom

11 joululahjavinkkiä miehille

Etkö tiedä, mitä poikaystäväsi, veljesi tai ystäväsi toivoisi joululahjaksi? Ei hätää. Esittelemme 11 potentiaalista joululahjatoivetta miehille.

Muoti & trendit
FI-HEADER.jpg

Testissä naisten parhaat lasketteluvaatteet

Oletko epävarma, millaisiin lasketteluvaatteisiin sijoittaisit tänä talvena? Testiryhmämme auttaa sinua löytämään sesongin parhaat laskettelutakit- ja housut!

Muoti & trendit
FI_header.jpg

ISO TESTI: Naisten fleecepuserot

Fleecepusero on täydellinen välikerroksen vaate. Testasimme naisten parhaat mallit suurimmilta tuotemerkeiltämme.

Muoti & trendit
Blacc tights

Opas: Löydä oikeat trikoot tuotemerkiltä Blacc

Korkea vyötärö, harjattu fleecesisäpuoli vai kenties kompressiota? Toisinaan oikeiden trikoiden löytäminen voi olla haastavaa. Me neuvomme, kuinka löydät oikeat trikoot Blaccilta.

Muoti & trendit
Calvin klein_tröja.jpg

6 joululahjaa, jotka voit antaa itsellesi

Antamisen ilo on paras ilo, mutta joskus on kivaa hommata jotakin myös itselle. Tässä kymmenen lahjaideaa, jotka hankkia itselle.

Muoti & trendit
Nike_Metallic Clash.png

Kimaltele kilpaa uuden vuoden kanssa Nike Metallic Clash -treenimallistossa

Talven hohtavin treenikokoelma on täällä! Niken Metallic Clash -malliston kiiltävää ylellisyyttä et halua ohittaa.

Muoti & trendit
FI-Header.jpg

Testin parhaat oloasut

Takan edessä mökillä, matkalla salille ja sieltä kotiin tai sohvalla kaakaokupin ääressä. Testasimme kuusi parasta naisten oloasua.

Muoti & trendit
Peak_JR_Frost

15 lämmintä suosikkia lapsille

Talven pakkaset ovat pian täällä ja lapset tarvitsevat lämpimien kenkien kaveriksi lämpimät päällysvaatteet. Tässä tulevat lämpimät lasten suosikkimme kolmesta eri hintakategoriasta.

Muoti & trendit