HEADER DAM.jpg

Testissä: Kevään 2018 parhaat juoksutrikoot naisille

Juokse kohti kevättä uusissa juoksutrikoissa! Testiryhmämme on hikoillut kauden uutuustrikoissa kertoakseen sinulle, mitä sinun kannattaa tänä keväänä hankkia vaatekaappiisi. 

Juoksukausi on pian täällä ja nyt on korkea aika investoida uusiin juoksutrikoisiin, jotka auttavat sinua kirmaamaan kovempaa ja helpommin. Kannattaa panostaa pariin juuri juoksuun suunniteltuihin trikoisiin, sillä ne on yleensä varustettu juoksemiseen tarkoitetuilla yksityiskohdilla, kuten vaikkapa takataskulla tai heijastimilla. Tärkeintä on luonnollisesti löytää pari, mistä pidät, joka tuntuu mukavalta ja joka ei luisu pois paikaltaan kesken juoksulenkin.  

Skrollaa alas ja lue, mitä testipaneelimme tykkäsi kevään uutuustrikoista. 

POWER FAST GX_FI_dam.jpg

Merkki: Nike

Malli: Power Fast Tech Tight GX

Suositushinta: 65,90 euroa

Saatavilla väreissä:  och 

Testiryhmän tuomio:

Koska nämä Niken trikoot ovat pituudeltaan ⅞, voi myös hieman lyhyempi nauttia juuri sopivan pituisista trikoista, jotka eivät raahaa maata. Ne istuvat juuri kuten juoksutrikoiden pitääkin: ilman riskiä, että ne valuisivat alas kesken lenkin. 

–  Trikoot istuvat superhyvin etenkin vyötäröltä. Leveä resori saa aikaan sen, että trikoot tulevat yli lantion, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että ne tippuisivat kesken lenkin. Mikäli haluat venytellä tai käytät trikoita salitreeniin, voit halutessasi kääntää reunusta, jotteivat housut ole liian ylhäällä. Superfiksua! kehuu yksi testaaja. 

Mikäli olet jo aiemmin tottunut Niken trikoisiin, voivat nämä trikoot tuntua hieman jäykiltä. Osa testaajista koki, etteivät ne olleet yhtä joustavat ja pehmeät kuin Niken tuotteet yleensä ovat etenkään polvien yläpuolelta, takapuolen kohdalta tai pohkeista. Trikoista puuttuvat myös heijastimet, mistä ne saivat hieman miinusta. Kun testaajamme kokeilivat trikoita, oli ulkona yhä hieman pimeää, joten heijastimet olisivat korottaneet kokonaisarvosanaa. Kevättä myöten tämä ei ole ongelma, sillä Pohjolassa saamme nauttia jopa ylimalkaisesta valosta.

– Söpöihin jalkojen kohdalle lisättyihin yksityiskohtiin olisi voinut laittaa hieman ruutia ja lisätä ehkä heijastimet. Joten mikäli mielit näillä ulos vielä pimeällä: ota mukaasi heijastin tai käytä niitä sisätiloissa, kunnes tulee valoisampaa ja näkee paremmin! yksi testaaja ruotii. 

Ohuen materiaalin ansiosta trikoot poistavat hyvin ja nopeasti kosteutta etkä tunne oloasi liian kylmäksi tai märäksi hikisenkään lenkin jälkeen. Design miellytti monia testaajia, etenkin reisien yksityiskohdat takapuolella. 

– Näissä trikoissa pidän eniten designista sekä vyötäröstä, jota voit halutessasi taittaa! Supersöpöt!  

TIGHT_dam_FI.jpg

Merkki: Asics

Malli: Tight

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Klassiset mustat juoksutrikoot, jotka ovat vyötäröltä normaalin korkuiset. Tässä saat juuri mitä näet: klassiset, tavalliset juoksutrikoot ilman turhuuksia.

– Pidän todella näissä trikoissa läpikuultavasta mustasta väristä sekä söpöistä meshpaneeleista. Nämä ovat klassiset ja tyylipuhtaat ja toimivat yhtä hyvin juoksulenkillä kuin kaupunkikierroksellakin, sanoo yksi testaajistamme.  

Malli sopii sinulle, joka et halua liian ihonmyötäisiä trikoita vaan arvostat pidemminkin sitä, että trikoisiin jää hieman tilaa kankaan ja kropan välille. Osa testaajista koki, että trikoilla on taipumus liukua alaspäin juostessa. Kangas on ohutta, nättiä ja ilma kulkee hyvin, mikä on mahtavaa kesän hieman lämpimämmällä säällä.  

– Nämä trikoot sopivat sinulle, joka kaipaat tyylipuhtaita, venyviä ja ei niin paksuja juoksutrikoita. Minusta nämä olivat täydelliset kevättrikoot. Vinkkini on, että valitse kokoa pienempi, mikäli haluat, että trikoot istuvat todella hyvin, sanoo yksi testaaja. 

TKO TIGHT.jpg

Merkki: Adidas

Malli: TKO Tight

Suositushinta: 74, 90 euroa

Saatavilla väreissä

Testiryhmän tuomio:

Ensiksi näistä trikoista täytyy mainita kankaan pehmeys, joka tuntuu todella mukavalta, kuin pehmeältä halaukselta! Tuskin edes tunnet, että päälläsi on housut. 

– Materiaali on todella hyvä, mutta koko on melko suuri, joten sanoisin jopa, että voit valita kokoa tavallista kokoasi pienemmän. Design on todella hieno ja väriyhdistelmä sopii hyvin, sanoo yksi testaaja. 

Design, väriasettelu ja materiaali ovat todella näiden trikoiden valttikortti. Testipaneelimme piti myös hieman rypytetyistä polvista, mikä on astetta epätavallisempi yksityiskohta. Funktioiltaan nämä housut eivät myöskään jättäneet testaajiamme pettyneeksi, sillä ne poistivat hyvin kosteutta ja niissä oli hyvä juosta. 

– Puristus on olematonta ja ne ovat hieman liian löysät, mutta se ei varsinaisesti ollut miinus, vaan tuntui jopa mukavalta juostessa. Neuvoisin kuitenkin ostamaan kokoa tavallista kokoasi pienemmät, vinkkaa eräs testaajistamme.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

K PROPRIUM-1.jpg

Merkki: Skins

Malli: K Proprium W Long Tights

Suositushinta: 199,90 euroa

Löytyy väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Todella siistit trikoot! Koska trikoissa on paljon kompressiota, voi ne olla vaikea saada jalkaan, etenkin jaloista ja pohkeista, mutta rehellisesti sanottuna siihen sinun on totuttava, jos todella haluat kompressiotrikoot. Lisäksi nämä trikoot ovat supernätit!

– On hieman kinkkistä saada kaikki "paneelit" oikein, etenkin polven ympäriltä, mutta kuten sanottu, kun se on tehty, nämä ovat todella hyvät. Korkea vyötärö ja selkäpuolen muotoilu tekevät kyykkäämisestä helppoa, yksi tytöistä sanoo. 

Osa testaajista koki, että kangas on takapuolen kohdalla hyvin läpikuultavaa, joten jos teet kyykkyjä ja ajattelit käyttää näitä muuallakin kuin lenkkipolulla, kannattaa ehkä valita pitkä treenitoppi. Vyötärö on melko korkea ja selän muoto mukava, minkä lisäksi housut näyttävät tyylikkäiltä. 

Vuorauksen materiaali on näiden housujen salaisuus. Tunnet todella, että housut tukevat treenissä, etenkin pohkeiden ympäriltä.

–  Koin, että housut todella tekevät, mitä lupaavat: vähentävät lihasten väsymystä sekä tukivat lihaksia ja niveliä. Paneelien asettelu ei vain tee housuista funktionaalisia vaan myös supersöpöt! 

FLEX SWIFT_FI_dam.jpg

Merkki: Nike

Malli: Flex Swift Running Pant

Suositushinta: 109, 90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Testiryhmän tuomio:

Nämä eivät ole aivan tyylipuhtaat trikoot vaan pikemminkin juoksuhousut. Sinulle, joka olet tottunut ihoa myötäileviin juoksutrikoisiin, nämä voivat olla aivan uusi kokemus. Se on mielipidekysymys: toiset rakastavat löysiä housuja, toiset eivät. Mutta mikäli pidät löysemmästä istuvuudesta, eivät Flex Swift Running Pant -housut tuota sinulle pettymystä. 

– Rakastin näiden housujen istuvuutta! Ne istuivat vyötäröltä hyvin, ovat reisistä hieman löysemmät ja kapenevat sitten alaspäin. Ne ovat kuin housujen ja trikoiden sekoitus, etkä lähes tunne, että olet pukeutunut housuihin, sanoo yksi testaajistamme. 

Löysä muotoilu antaa vapaan tunteen, samalla kun Dri-Fit materiaali pitää sinut kuivana ja freesinä jopa hikisimmilläkin lenkeillä.  

– Housuilla on todella mukava juosta, sillä niissä voi liikkua aivan vapaasti. Ne istuvat superhyvin eivät valu alas juostessa. Minusta ne toimivat myös arjessa hyvin, sillä ne muistuttavat olohousuja. Niissä on mukava kuljeskella kotona, sanoo yksi testaajista.  

Vetoketjulla suljettavat taskut, polvien meshosat sekä säädeltävä vyötärönyöri ovat muutamia mainitsemisen arvoisia yksityiskohtia. 

RADIATE.jpg

Merkki: Craft

Malli: Radiate Tights

Suositushinta: 39,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Mukavuus tekee näistä trikoista voittajat. Ne ovat super mukavat etkä halua riisua niitä edes kotisohvalla. Jos voisit, kulkisit niissä varmasti töihin.  

– Haluaisin, että kaikki vaatteeni olisivat samaa materiaalia. Todella mukavat! Trikoissa on lisäksi käytännöllisiä funktioita, joita trikoilta voi toivoa, kuten avaintasku ja elastinen resori kiristysnauhalla. Yksinkertainen design takaa, että housut toimivat lähes kaikissa treeneissä eikä vain juoksemisessa, mikä on plussaa! yksi testaajista sanoo. 

Trikoissa ei ole kompressiota, mutta ne istuvat silti tiukasti, joten niissä voi melkein tuntea kompressiota muistuttavan efektin. Materiaali on kuitenkin joustava ja niiden pukeminen ja riisuminen on helppoa. 

– Koska materiaali on hyvin joustavaa, on trikoissa mahtavaa liikkua. Mielestäni vyötärö olisi voinut kuitenkin olla hieman anteliaampi, nyt se kiristää aika lailla. Olisi ollut hyvä, jos sitä olisi voinut itse kiristää kiristysnauhan avulla, sanoo yksi testaaja. 

Vaikka materiaali on todella mukavaa, se on hieman läpikuultava takapuolen kohdalta, mistä housut saavat miinusta. Tämän voit helposti fiksata hieman pidemmällä treenitopilla. 

ULTRA TIGHT_FI_dam.jpg

Merkki: Adidas

Malli: Ultra Tight

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Nätit perustrikoot ilman turhia yksityiskohtia. Pehmeät juoksutrikoot tuntuvat kuin toiselta iholta. 

– Moniin muihin testaamiini juoksutrikoisiin verrattuna nämä Adidaksen trikoot ovat todella pehmeät ja myötäilevät kehoa hyvällä tavalla. Trikoissa on hieman korkeampi vyötärö, mikä sai ne pysymään hyvin yllä koko lenkin ajan, ilman että sinun täytyy kiskoa niitä ylös, yksi testaajamme sanoo. 

Pohkeiden kohdalla on melko pitkä vetoketju, mikä miellyttää testaajiamme, sillä sukkia voi helposti säätää, mikäli ne menevät vinoon. Lantiolla on myös kätevä tasku. 

– Housut pitävät hyvin myös hikeä. Tasku on tarpeeksi iso kahdelle pankkikortille. Hyvät housut pidemmillekin lenkeille, yksi testaaja kehuu. 

Pistävä design on klassinen ja puhdas. Kankaassa on kuvioitu pinta, mikä tekee siitä tavallista mustaa mielenkiintoisemman. Näitä trikoita voit suositella juoksijaystävällesi hyvällä omallatunnolla. Mikäli suosit supertiukkoja trikoita, kannattaa valita kokoa tavallista kokoasi pienemmät housut. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

FITNESS COMP_dam_FI.jpg

Merkki: 2XU

Malli: Fitness Compression Tights

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Pehmeästä materiaalista valmistetut kompressiotrikoot, jotka puristavat lihaksiasi pehmeästi. Trikoot istuvat täydellisesti ja voit huoletta olla ilman pelkoa siitä, että ne tippuisivat alas. 

– Todella joustavat housut ja tasaiset ompeleet, jotka eivät hankaa tai ärsytä. Trikoot ovat aukottomat ja ne sopivat kyykkäämiseen.  Jos saan olla hieman pinnallinen, nämä housut korostavat takapuolta ja reisiä todella hyvin. Näissä voit tuntea itsesi lenkkipolulla nätiksi, yksi testaaja kehuu. 

Heti kun saat trikoot päälle, tunnet, kuinka kompressio puristaa reisiä ja pohkeita. Kompressio on kuitenkin tavallista pehmeämpää, joten mikäli normaalisti välttelet kompressiotrikoita siitä syystä, että ne puristavat liikaa, näistä löydät täydellisen yhdistelmän. 

– Materiaali on pehmeämpää ja mukavampaa kuin tavallisissa kompressiotrikoissa. Kosteuden poistokyky on ilmiömäinen ja tunsin itseni kuivaksi ja freesiksi koko tunnin ajan, sanoo eräs testaaja. 

Vyötäröltä trikoot ovat tavallisen mittaiset ja sieltä löytyy myös pieni tasku. Trikoissa ei ole vetoketjua, mutta siitä huolimatta nämä trikoot pysyvät paikallaan. Lyhyesti ja ytimekkäästi: testipaneelimme suosittelee näitä lämpimästi juoksijoille! 

JOY.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Joy

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Joy -trikoot ovat todella söpöt ja ne antavat sinulle kevään tunteen, kun kirmaat pitkin lenkkipolkuja. Trikoot tuntuvat freeseiltä samalla kun ne ovat käytännölliset vetoketjutaskuineen ja heijastin yksityiskohtineen. Designissa ei ole valittamisen varaa. Kangas on kuitenkin hieman joustamatonta.

– Trikoot istuvat hyvin ja niissä on mukava juosta, mutta kaipaisin hieman enemmän joustavuutta. Pidän pehmeästä tunteesta, kun juoksen, ja nämä trikoot olivat hieman jäykät, yksi testaaja toteaa. 

Kenties juuri kankaan takia osa testaajista koki trikoot hieman pieniksi. Housut ovat kuitenkin tavallista kokoa sekä vyötäröltä että jaloista. 

– Vyötärön on normaalikorkuinen eikä se valu alas juostessa, mikä on luonnollisesti iso plussa. Housut kuljettivat kosteutta pois ihan hyvin juostessa. Mikäli hikoilet paljon, palelet kuitenkin jälkeenpäin. 

Yksi vinkki on käyttää näitä trikoita lyhyemmillä lenkeillä tai powerwalkseilla. Kun hikoilet paljon, kangas voi olla hieman liian kankeaa eikä poista kosteutta parhaalla mahdollisella tavalla. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

FI_Header.jpg
Muoti & trendit

Kesän parhaat juoksutopit

1 päivä sitten
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

1 päivä sitten
peak
Muoti & trendit

Peak Performancen kuoritakki, johon testaajamme rakastuivat

3 päivää sitten
Vans black.png
Muoti & trendit

Vans – tämän hetken kuumin kenkämerkki

5 päivää sitten
bags
Muoti & trendit

5 nättiä laukkua reissuun

15 jun 2018
crossfit
Muoti & trendit

Testissä Reebokin parhaat CrossFit-kengät

15 jun 2018
badskor
Muoti & trendit

Löydä lapsellesi oikeat rantakengät

13 jun 2018
Fi Header.jpg
Muoti & trendit

Viisi parasta joogamattoamme testissä!

11 jun 2018
fi_header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme

11 jun 2018
tofflor 2018
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja tohvelit merkeiltä Moheda, Havaianas ja Birkenstock

07 jun 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

5 crop toppia kesätreeneihin

06 jun 2018
iStock-808498824.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi käyttää juoksulaseja

05 jun 2018
Hurley_6.jpg
Muoti & trendit

Surffimerkki Hurley viimein myös Sportamorella!

05 jun 2018
ASICS_AW18_KAYANO25_DANIELA_PHOTOGRAPHY_11a.jpg
Muoti & trendit

Asicsen uudet Gel-Kayano 25 -juoksukengät sinulle, jolla on ylipronaatio.

05 jun 2018
röhnisch
Muoti & trendit

Näitä Röhnischin golfhousuja kaikki naiset rakastavat

04 jun 2018
Cros for all
Muoti & trendit

Opas: Crocsit koko perheelle

04 jun 2018
Pegasus 35.png
Muoti & trendit

Tämän vuoksi tahdot juosta Niken uusilla Pegasus 35 -kengillä

04 jun 2018
Träningstights
Muoti & trendit

11 treenitrikoot alle 40 eurolla

02 jun 2018
Adidas X18
Muoti & trendit

Jalkapallokengät, joihin MM-kisojen tähtikin luottaa

31 may 2018
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

30 may 2018
LOW-RES Not for Production-18SS_BTL_RETAIL_RT_Training_DO-YOU_Defy_Q2_A4_210x297mm_Defy-2.jpg
Muoti & trendit

3 syytä rakastaa Puman uusia treenikenkiä

30 may 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Nike Air Zoom Pegasus 35 -juoksukenkiä

29 may 2018
Header_Nike_Odyssey _FI
Muoti & trendit

Näin hyvät ovat uudet Niken Odyssey React -juoksukengät

28 may 2018
Header_BB
Muoti & trendit

Sano se paidallasi! 7 toppia kannustavalla tekstillä

26 may 2018
Header_plock_2018
Muoti & trendit

9 kesäsuosikkia, mihin sijoittaa lomarahat

26 may 2018
FI_Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat lasten sandaalit

26 may 2018
Better Bodies
Muoti & trendit

Mikä Better Bodies -tyyli sopii sinulle?

25 may 2018
Jordan Spieth
Muoti & trendit

Pikaopas Under Armourin golfkenkiin

25 may 2018
Padel
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten padel-kengät

24 may 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme hienompia tennareita kesäjuhliin

24 may 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Kesän 2018 parhaat funktionaaliset sandaalit

23 may 2018
Aim high2png
Muoti & trendit

Röhnischin uusi Limited Collection nyt Sportamorelta!

23 may 2018
FI_dam.jpg
Muoti & trendit

Testi: naisten parhaat tenniskengät

22 may 2018
Odyssey React
Muoti & trendit

Nike Odyssey React – ilmavat juoksukengät, joiden vaimennus on omaa luokkaansa

22 may 2018
Running 2018
Muoti & trendit

13 juoksushortsit, jotka eivät hierrä

21 may 2018
Löparlinnen
Muoti & trendit

17 juoksutoppia alle 35 eurolla

17 may 2018
Adidas Solarboost
Muoti & trendit

Tämän takia Adidaksen uudet Solarboost -juoksukengät saivat parhaan arvosanan

17 may 2018
FI.jpg
Muoti & trendit

Testasimme vuoden 2018 miesten parhaat tenniskengät

16 may 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat pyöräilyshortsit

15 may 2018
seger
Muoti & trendit

Onko väliä, millaisissa sukissa treenaat?

13 may 2018
more news
FI_Header.jpg

Kesän parhaat juoksutopit

Kesällä juostessa tarvitaan kevyitä, ilmavia toppeja, jotka pitävät sinut mahdollisimman viileänä. Testasimme kuutta ihanuutta suurimmilta tuotemerkeiltämme. Tätä mieltä testaajamme olivat.

Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

Muoti & trendit
peak

Peak Performancen kuoritakki, johon testaajamme rakastuivat

Peak Performancen Mondo Jacket on Gore-Tex takki, joka paitsi tuntuu kevyeltä ja joustavalta, kätkee sisälleen monia pieniä yksityiskohtia. Tämä takki täyttää toiveesi, vaikka lukeutuisit nirsompiin kuluttajiin.

Muoti & trendit
Vans black.png

Vans – tämän hetken kuumin kenkämerkki

Vansin Old Skool -kengät ovat tämän kesän juttu, mutta moni muukin malli on vähintään yhtä tendikäs. Tässä tulevat muutamat kengät, joita et halua missata.

Muoti & trendit
bags

5 nättiä laukkua reissuun

Pyörillä liikkuvat pienet käsimatkatavaroihin menevät laukut ovat käteviä, mutta joskus eteen tulee tilanne, jolloin duffelilaukku on kätevämpi. Tässä tämän hetken suosikkimallimme.

Muoti & trendit
crossfit

Testissä Reebokin parhaat CrossFit-kengät

Onko sinulla vaikeuksia valita CrossFit Nano ja Speed TR -treenikenkien välillä? Anna testiryhmämme auttaa!

Muoti & trendit
badskor

Löydä lapsellesi oikeat rantakengät

Rantakengät suojaavat lasten jalkoja teräviltä kiviltä ja kalliolta sekä kuumalta hiekalta. Tässä vinkkimme, miten löydät lapsellesi parhaat mahdolliset kengät.

Muoti & trendit
Fi Header.jpg

Viisi parasta joogamattoamme testissä!

Joogan aikana sinun pitäisi voida keskittyä hengittämiseen, ei huonoon mattoon. Tässä viisi joogamattoamme, jotka eivät tuota pettymystä.

Muoti & trendit
fi_header.jpg

Parhaat juoksushortsimme

Minkälaiset shortsit soveltuvat parhaiten juoksemiseen? Testiryhmämme tietää. Lue heidän tuomionsa kauden miesten ja naisten suosikkimalleista.

Muoti & trendit
tofflor 2018

Kesän parhaat sandaalit ja tohvelit merkeiltä Moheda, Havaianas ja Birkenstock

Nyt on ilmavien kenkien aika. Tässä tulevat vuoden kuumimmat tohvelit, puukengät sekä flip-flopit naisille.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

5 crop toppia kesätreeneihin

Toukokuussa lämpöennätykset rikkoutuivat koko maassa. Myös kesäkuussa pitäisi pian olla taas lämmintä. Kesähelteillä pukeudut mielellään hieman vähemmän vaatetta päälle, joten esittelemme viisi crop toppia kesän ulkotreeneihin.

Muoti & trendit
iStock-808498824.jpg

Tämän vuoksi sinun tulisi käyttää juoksulaseja

Tavalliset aurinkolasisi eivät ole paras vaihtoehto ulkona kirmatessa. Urheilulasit ovat ainoa oikea valinta lenkkipolulle.

Muoti & trendit
Hurley_6.jpg

Surffimerkki Hurley viimein myös Sportamorella!

Amerikkalainen Hurley lukeutuu maailman suosituimpiin merkkeihin surffaajien keskuudessa. Merkki on tunnettu etenkin hyvin istuvista uimavaatteistaan ja makeista printeistään. Nyt löydät Hurleyn myös meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit
ASICS_AW18_KAYANO25_DANIELA_PHOTOGRAPHY_11a.jpg

Asicsen uudet Gel-Kayano 25 -juoksukengät sinulle, jolla on ylipronaatio.

Pidettyjen Asicsen Gel-Kayano uusin versio on viimein täällä! Me kerromme, mitkä kenkien yksityiskohdat tekevät juoksemisesta entistä mukavamman elämyksen.

Muoti & trendit
röhnisch

Näitä Röhnischin golfhousuja kaikki naiset rakastavat

Täysi liikkumavapaus, fiksut taskut ja täydellinen istuvuus. Supervenyvät Röhnischin Comfort Stretch Pants -housut ovat täydelliset kaikenikäisille naisille.

Muoti & trendit