HEADER DAM.jpg

Testissä: Kevään 2018 parhaat juoksutrikoot naisille

Juokse kohti kevättä uusissa juoksutrikoissa! Testiryhmämme on hikoillut kauden uutuustrikoissa kertoakseen sinulle, mitä sinun kannattaa tänä keväänä hankkia vaatekaappiisi. 

Juoksukausi on pian täällä ja nyt on korkea aika investoida uusiin juoksutrikoisiin, jotka auttavat sinua kirmaamaan kovempaa ja helpommin. Kannattaa panostaa pariin juuri juoksuun suunniteltuihin trikoisiin, sillä ne on yleensä varustettu juoksemiseen tarkoitetuilla yksityiskohdilla, kuten vaikkapa takataskulla tai heijastimilla. Tärkeintä on luonnollisesti löytää pari, mistä pidät, joka tuntuu mukavalta ja joka ei luisu pois paikaltaan kesken juoksulenkin.  

Skrollaa alas ja lue, mitä testipaneelimme tykkäsi kevään uutuustrikoista. 

POWER FAST GX_FI_dam.jpg

Merkki: Nike

Malli: Power Fast Tech Tight GX

Suositushinta: 65,90 euroa

Saatavilla väreissä:  och 

Testiryhmän tuomio:

Koska nämä Niken trikoot ovat pituudeltaan ⅞, voi myös hieman lyhyempi nauttia juuri sopivan pituisista trikoista, jotka eivät raahaa maata. Ne istuvat juuri kuten juoksutrikoiden pitääkin: ilman riskiä, että ne valuisivat alas kesken lenkin. 

–  Trikoot istuvat superhyvin etenkin vyötäröltä. Leveä resori saa aikaan sen, että trikoot tulevat yli lantion, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että ne tippuisivat kesken lenkin. Mikäli haluat venytellä tai käytät trikoita salitreeniin, voit halutessasi kääntää reunusta, jotteivat housut ole liian ylhäällä. Superfiksua! kehuu yksi testaaja. 

Mikäli olet jo aiemmin tottunut Niken trikoisiin, voivat nämä trikoot tuntua hieman jäykiltä. Osa testaajista koki, etteivät ne olleet yhtä joustavat ja pehmeät kuin Niken tuotteet yleensä ovat etenkään polvien yläpuolelta, takapuolen kohdalta tai pohkeista. Trikoista puuttuvat myös heijastimet, mistä ne saivat hieman miinusta. Kun testaajamme kokeilivat trikoita, oli ulkona yhä hieman pimeää, joten heijastimet olisivat korottaneet kokonaisarvosanaa. Kevättä myöten tämä ei ole ongelma, sillä Pohjolassa saamme nauttia jopa ylimalkaisesta valosta.

– Söpöihin jalkojen kohdalle lisättyihin yksityiskohtiin olisi voinut laittaa hieman ruutia ja lisätä ehkä heijastimet. Joten mikäli mielit näillä ulos vielä pimeällä: ota mukaasi heijastin tai käytä niitä sisätiloissa, kunnes tulee valoisampaa ja näkee paremmin! yksi testaaja ruotii. 

Ohuen materiaalin ansiosta trikoot poistavat hyvin ja nopeasti kosteutta etkä tunne oloasi liian kylmäksi tai märäksi hikisenkään lenkin jälkeen. Design miellytti monia testaajia, etenkin reisien yksityiskohdat takapuolella. 

– Näissä trikoissa pidän eniten designista sekä vyötäröstä, jota voit halutessasi taittaa! Supersöpöt!  

TIGHT_dam_FI.jpg

Merkki: Asics

Malli: Tight

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Klassiset mustat juoksutrikoot, jotka ovat vyötäröltä normaalin korkuiset. Tässä saat juuri mitä näet: klassiset, tavalliset juoksutrikoot ilman turhuuksia.

– Pidän todella näissä trikoissa läpikuultavasta mustasta väristä sekä söpöistä meshpaneeleista. Nämä ovat klassiset ja tyylipuhtaat ja toimivat yhtä hyvin juoksulenkillä kuin kaupunkikierroksellakin, sanoo yksi testaajistamme.  

Malli sopii sinulle, joka et halua liian ihonmyötäisiä trikoita vaan arvostat pidemminkin sitä, että trikoisiin jää hieman tilaa kankaan ja kropan välille. Osa testaajista koki, että trikoilla on taipumus liukua alaspäin juostessa. Kangas on ohutta, nättiä ja ilma kulkee hyvin, mikä on mahtavaa kesän hieman lämpimämmällä säällä.  

– Nämä trikoot sopivat sinulle, joka kaipaat tyylipuhtaita, venyviä ja ei niin paksuja juoksutrikoita. Minusta nämä olivat täydelliset kevättrikoot. Vinkkini on, että valitse kokoa pienempi, mikäli haluat, että trikoot istuvat todella hyvin, sanoo yksi testaaja. 

TKO TIGHT.jpg

Merkki: Adidas

Malli: TKO Tight

Suositushinta: 74, 90 euroa

Saatavilla väreissä

Testiryhmän tuomio:

Ensiksi näistä trikoista täytyy mainita kankaan pehmeys, joka tuntuu todella mukavalta, kuin pehmeältä halaukselta! Tuskin edes tunnet, että päälläsi on housut. 

– Materiaali on todella hyvä, mutta koko on melko suuri, joten sanoisin jopa, että voit valita kokoa tavallista kokoasi pienemmän. Design on todella hieno ja väriyhdistelmä sopii hyvin, sanoo yksi testaaja. 

Design, väriasettelu ja materiaali ovat todella näiden trikoiden valttikortti. Testipaneelimme piti myös hieman rypytetyistä polvista, mikä on astetta epätavallisempi yksityiskohta. Funktioiltaan nämä housut eivät myöskään jättäneet testaajiamme pettyneeksi, sillä ne poistivat hyvin kosteutta ja niissä oli hyvä juosta. 

– Puristus on olematonta ja ne ovat hieman liian löysät, mutta se ei varsinaisesti ollut miinus, vaan tuntui jopa mukavalta juostessa. Neuvoisin kuitenkin ostamaan kokoa tavallista kokoasi pienemmät, vinkkaa eräs testaajistamme.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

K PROPRIUM-1.jpg

Merkki: Skins

Malli: K Proprium W Long Tights

Suositushinta: 199,90 euroa

Löytyy väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Todella siistit trikoot! Koska trikoissa on paljon kompressiota, voi ne olla vaikea saada jalkaan, etenkin jaloista ja pohkeista, mutta rehellisesti sanottuna siihen sinun on totuttava, jos todella haluat kompressiotrikoot. Lisäksi nämä trikoot ovat supernätit!

– On hieman kinkkistä saada kaikki "paneelit" oikein, etenkin polven ympäriltä, mutta kuten sanottu, kun se on tehty, nämä ovat todella hyvät. Korkea vyötärö ja selkäpuolen muotoilu tekevät kyykkäämisestä helppoa, yksi tytöistä sanoo. 

Osa testaajista koki, että kangas on takapuolen kohdalla hyvin läpikuultavaa, joten jos teet kyykkyjä ja ajattelit käyttää näitä muuallakin kuin lenkkipolulla, kannattaa ehkä valita pitkä treenitoppi. Vyötärö on melko korkea ja selän muoto mukava, minkä lisäksi housut näyttävät tyylikkäiltä. 

Vuorauksen materiaali on näiden housujen salaisuus. Tunnet todella, että housut tukevat treenissä, etenkin pohkeiden ympäriltä.

–  Koin, että housut todella tekevät, mitä lupaavat: vähentävät lihasten väsymystä sekä tukivat lihaksia ja niveliä. Paneelien asettelu ei vain tee housuista funktionaalisia vaan myös supersöpöt! 

FLEX SWIFT_FI_dam.jpg

Merkki: Nike

Malli: Flex Swift Running Pant

Suositushinta: 109, 90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Testiryhmän tuomio:

Nämä eivät ole aivan tyylipuhtaat trikoot vaan pikemminkin juoksuhousut. Sinulle, joka olet tottunut ihoa myötäileviin juoksutrikoisiin, nämä voivat olla aivan uusi kokemus. Se on mielipidekysymys: toiset rakastavat löysiä housuja, toiset eivät. Mutta mikäli pidät löysemmästä istuvuudesta, eivät Flex Swift Running Pant -housut tuota sinulle pettymystä. 

– Rakastin näiden housujen istuvuutta! Ne istuivat vyötäröltä hyvin, ovat reisistä hieman löysemmät ja kapenevat sitten alaspäin. Ne ovat kuin housujen ja trikoiden sekoitus, etkä lähes tunne, että olet pukeutunut housuihin, sanoo yksi testaajistamme. 

Löysä muotoilu antaa vapaan tunteen, samalla kun Dri-Fit materiaali pitää sinut kuivana ja freesinä jopa hikisimmilläkin lenkeillä.  

– Housuilla on todella mukava juosta, sillä niissä voi liikkua aivan vapaasti. Ne istuvat superhyvin eivät valu alas juostessa. Minusta ne toimivat myös arjessa hyvin, sillä ne muistuttavat olohousuja. Niissä on mukava kuljeskella kotona, sanoo yksi testaajista.  

Vetoketjulla suljettavat taskut, polvien meshosat sekä säädeltävä vyötärönyöri ovat muutamia mainitsemisen arvoisia yksityiskohtia. 

RADIATE.jpg

Merkki: Craft

Malli: Radiate Tights

Suositushinta: 39,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Mukavuus tekee näistä trikoista voittajat. Ne ovat super mukavat etkä halua riisua niitä edes kotisohvalla. Jos voisit, kulkisit niissä varmasti töihin.  

– Haluaisin, että kaikki vaatteeni olisivat samaa materiaalia. Todella mukavat! Trikoissa on lisäksi käytännöllisiä funktioita, joita trikoilta voi toivoa, kuten avaintasku ja elastinen resori kiristysnauhalla. Yksinkertainen design takaa, että housut toimivat lähes kaikissa treeneissä eikä vain juoksemisessa, mikä on plussaa! yksi testaajista sanoo. 

Trikoissa ei ole kompressiota, mutta ne istuvat silti tiukasti, joten niissä voi melkein tuntea kompressiota muistuttavan efektin. Materiaali on kuitenkin joustava ja niiden pukeminen ja riisuminen on helppoa. 

– Koska materiaali on hyvin joustavaa, on trikoissa mahtavaa liikkua. Mielestäni vyötärö olisi voinut kuitenkin olla hieman anteliaampi, nyt se kiristää aika lailla. Olisi ollut hyvä, jos sitä olisi voinut itse kiristää kiristysnauhan avulla, sanoo yksi testaaja. 

Vaikka materiaali on todella mukavaa, se on hieman läpikuultava takapuolen kohdalta, mistä housut saavat miinusta. Tämän voit helposti fiksata hieman pidemmällä treenitopilla. 

ULTRA TIGHT_FI_dam.jpg

Merkki: Adidas

Malli: Ultra Tight

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Nätit perustrikoot ilman turhia yksityiskohtia. Pehmeät juoksutrikoot tuntuvat kuin toiselta iholta. 

– Moniin muihin testaamiini juoksutrikoisiin verrattuna nämä Adidaksen trikoot ovat todella pehmeät ja myötäilevät kehoa hyvällä tavalla. Trikoissa on hieman korkeampi vyötärö, mikä sai ne pysymään hyvin yllä koko lenkin ajan, ilman että sinun täytyy kiskoa niitä ylös, yksi testaajamme sanoo. 

Pohkeiden kohdalla on melko pitkä vetoketju, mikä miellyttää testaajiamme, sillä sukkia voi helposti säätää, mikäli ne menevät vinoon. Lantiolla on myös kätevä tasku. 

– Housut pitävät hyvin myös hikeä. Tasku on tarpeeksi iso kahdelle pankkikortille. Hyvät housut pidemmillekin lenkeille, yksi testaaja kehuu. 

Pistävä design on klassinen ja puhdas. Kankaassa on kuvioitu pinta, mikä tekee siitä tavallista mustaa mielenkiintoisemman. Näitä trikoita voit suositella juoksijaystävällesi hyvällä omallatunnolla. Mikäli suosit supertiukkoja trikoita, kannattaa valita kokoa tavallista kokoasi pienemmät housut. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

FITNESS COMP_dam_FI.jpg

Merkki: 2XU

Malli: Fitness Compression Tights

Suositushinta: 79,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Pehmeästä materiaalista valmistetut kompressiotrikoot, jotka puristavat lihaksiasi pehmeästi. Trikoot istuvat täydellisesti ja voit huoletta olla ilman pelkoa siitä, että ne tippuisivat alas. 

– Todella joustavat housut ja tasaiset ompeleet, jotka eivät hankaa tai ärsytä. Trikoot ovat aukottomat ja ne sopivat kyykkäämiseen.  Jos saan olla hieman pinnallinen, nämä housut korostavat takapuolta ja reisiä todella hyvin. Näissä voit tuntea itsesi lenkkipolulla nätiksi, yksi testaaja kehuu. 

Heti kun saat trikoot päälle, tunnet, kuinka kompressio puristaa reisiä ja pohkeita. Kompressio on kuitenkin tavallista pehmeämpää, joten mikäli normaalisti välttelet kompressiotrikoita siitä syystä, että ne puristavat liikaa, näistä löydät täydellisen yhdistelmän. 

– Materiaali on pehmeämpää ja mukavampaa kuin tavallisissa kompressiotrikoissa. Kosteuden poistokyky on ilmiömäinen ja tunsin itseni kuivaksi ja freesiksi koko tunnin ajan, sanoo eräs testaaja. 

Vyötäröltä trikoot ovat tavallisen mittaiset ja sieltä löytyy myös pieni tasku. Trikoissa ei ole vetoketjua, mutta siitä huolimatta nämä trikoot pysyvät paikallaan. Lyhyesti ja ytimekkäästi: testipaneelimme suosittelee näitä lämpimästi juoksijoille! 

JOY.jpg

Merkki: Blacc

Malli: Joy

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Testiryhmän tuomio:

Joy -trikoot ovat todella söpöt ja ne antavat sinulle kevään tunteen, kun kirmaat pitkin lenkkipolkuja. Trikoot tuntuvat freeseiltä samalla kun ne ovat käytännölliset vetoketjutaskuineen ja heijastin yksityiskohtineen. Designissa ei ole valittamisen varaa. Kangas on kuitenkin hieman joustamatonta.

– Trikoot istuvat hyvin ja niissä on mukava juosta, mutta kaipaisin hieman enemmän joustavuutta. Pidän pehmeästä tunteesta, kun juoksen, ja nämä trikoot olivat hieman jäykät, yksi testaaja toteaa. 

Kenties juuri kankaan takia osa testaajista koki trikoot hieman pieniksi. Housut ovat kuitenkin tavallista kokoa sekä vyötäröltä että jaloista. 

– Vyötärön on normaalikorkuinen eikä se valu alas juostessa, mikä on luonnollisesti iso plussa. Housut kuljettivat kosteutta pois ihan hyvin juostessa. Mikäli hikoilet paljon, palelet kuitenkin jälkeenpäin. 

Yksi vinkki on käyttää näitä trikoita lyhyemmillä lenkeillä tai powerwalkseilla. Kun hikoilet paljon, kangas voi olla hieman liian kankeaa eikä poista kosteutta parhaalla mahdollisella tavalla. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Fleecetröjor
Muoti & trendit

Testi: parhaat välikerrosvaatteemme

2 päivää sitten
reebok linnen
Muoti & trendit

Tämän hetken trendikkäimmät treenitopit

2 päivää sitten
FI Header pendlarjackor
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

3 päivää sitten
Josefin Jensen
Muoti & trendit

Maksimoi syystyylisi näillä voimakkaan värisillä päällysvaatteilla

4 päivää sitten
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png
Muoti & trendit

Tämän takia uudet Defy-kengät ovat Puman kuumimmat kengät

4 päivää sitten
Pendlarjackor header FI
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten syystakit työmatkalle

5 päivää sitten
Nike herr training 2018
Muoti & trendit

Näitä Niken uusia treenivaatteita et halua missata!

5 päivää sitten
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg
Muoti & trendit

10 Niken treeniuutuutta tänä syksynä

5 päivää sitten
Jackor:2018
Muoti & trendit

10 upeaa naisten syystakkia

6 päivää sitten
Test tights fi.jpg
Muoti & trendit

Testi: syksyn parhaat trikoot

6 päivää sitten
WyteJacka
Muoti & trendit

Wyten uudet takit ovat täällä!

16 sep 2018
Isbjörn
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet hankkimassa lasten haalaria

14 sep 2018
FI Header sneakers
Muoti & trendit

TESTI! Naisten tennarit

13 sep 2018
FI header herr
Muoti & trendit

TESTI! Kuumimmat tennarit miehille

13 sep 2018
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Nike Pegasus Turbo -juoksukenkiä

13 sep 2018
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg
Muoti & trendit

Nike Pegasus Turbo – uudet, monipuoliset superkengät

13 sep 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testin vuoden 2018 parhaat urheiluliivit

12 sep 2018
Chris Boots.2018
Muoti & trendit

Naisten kuumimmat syyskengät

10 sep 2018
Adidasherr2.jpg
Muoti & trendit

Adidaksen syksyn sportswear-vaatteet ovat saapuneet

09 sep 2018
haglöfs
Muoti & trendit

Haglöfs toivottaa hyvää syksyä

06 sep 2018
Blacc Yoga_2018_3.png
Muoti & trendit

Tunne Blaccin uuden joogamalliston feminiininen flow

06 sep 2018
Reebok lux
Muoti & trendit

Trikoovinkki: Luksusta Reebokilta

04 sep 2018
8848
Muoti & trendit

Multiliner-takit ovat sesongin kuumin hittituote

04 sep 2018
Blacc Mom
Muoti & trendit

Nyt löydät Blaccilta myös äitiysmalliston

03 sep 2018
Blacc limited edition
Muoti & trendit

Blaccin näteimmät treenivaatteet ovat täällä!

03 sep 2018
Reebok PureMove Bra
Muoti & trendit

Reebokin uusissa urheiluliiveissä tuki mukautuu käyttöön

03 sep 2018
FI header
Muoti & trendit

Testasimme Kari Traan tennareita

01 sep 2018
träningskläder
Muoti & trendit

Syksy saapuu! Uskalla pukeutua punaiseen

30 aug 2018
FI-Header.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Blaccin parhaat joogavaatteet

28 aug 2018
FI Header
Muoti & trendit

Testin parhaat: korkeavyötäröiset trikoot

28 aug 2018
Reebok Floatride Run Fast
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin tulisi juosta Reebokin kengissä

25 aug 2018
Nike Air Max Trainer test
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvät ovat uudet Nike Air Max Trainer 1 -kengät

20 aug 2018
casall
Muoti & trendit

Syysuutuuksia Casallilta

20 aug 2018
Sport_bh_Nike
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeanlaiset urheiluliivit Nikelta

20 aug 2018
Träningströja
Muoti & trendit

10 parhaiten myyvää treenipaitaa

16 aug 2018
Puma_header_skor
Muoti & trendit

Testissä: Puman syksyn uudet treenikengät

15 aug 2018
ASICS
Muoti & trendit

Syksyn uudet juoksukengät miehille

14 aug 2018
Kari Traa sneakers
Muoti & trendit

Kari Traan tennarit ovat vihdoinkin saatavilla

14 aug 2018
fearless flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet treenikengät

13 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg
Muoti & trendit

Opas: Syksyn juoksukengät naisille

13 aug 2018
more news
Fleecetröjor

Testi: parhaat välikerrosvaatteemme

Paras ystäväsi järvellä, vuorella tai laskettelurinteessä? Tietysti lämmittävä välikerros! Tässä tulevat parhaat paidat naisille ja miehille.

Muoti & trendit
reebok linnen

Tämän hetken trendikkäimmät treenitopit

Unohda painijanselät, spagettiolkaimet ja U:n muotoiset kaula-aukot: nyt tulevat muscle tanks- topit. Tältä näyttävät syksyn 2018 treenitopit.

Muoti & trendit
FI Header pendlarjackor

Testi: Naisten parhaat takit työmatkalle

Miten sinä taitat työmatkasi? Testasimme parhaat takit, jotka toimivat työmatkalla, pyöräilitpä, kävelitpä tai käytitpä julkisia. Löydä oma suosikkisi!

Muoti & trendit
Josefin Jensen

Maksimoi syystyylisi näillä voimakkaan värisillä päällysvaatteilla

Influencer Josefin Jensen seuraa tarkasti trendejä. Nyt hän jakaa parhaat vinkkinsä, jotta sinäkin voisit onnistua mahdollisimman mukavassa ja sporttisessa syystyylissä.

Muoti & trendit
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png

Tämän takia uudet Defy-kengät ovat Puman kuumimmat kengät

Selena Gomezin yhteistyö Puman kanssa viedään tänä syksynä uusille leveleille. Nyt tähti on nimittäin suunnitellut merkille oman malliston. Ensimmäisenä maistiaisena esitellään uudet Defy-kengät.

Muoti & trendit
Pendlarjackor header FI

Testin parhaat miesten syystakit työmatkalle

Millaisen takin valitset työmatkalle? Testiryhmämme taittoi työmatkansa hieman eri tavalla ja kokeili, miten eri mallit työmatkalle sopivat – tässä tulevat heidän suosikkimallinsa.

Muoti & trendit
Nike herr training 2018

Näitä Niken uusia treenivaatteita et halua missata!

Niken uuden treenimalliston vaatteet ovat saatavilla syksyisissä sävyissä. Esittelemme kymmenen hittiä, joita et halua missata.

Muoti & trendit
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 Niken treeniuutuutta tänä syksynä

Uusi syksy = uudet treenivaatteet! Näissä Niken treenivaatteissa kelpaa hikoilla tänä syksynä.

Muoti & trendit
Jackor:2018

10 upeaa naisten syystakkia

Jos pidät sporttisesta tyylistä, syksyn takkivalintasi on selvä: muhkea toppatakki. Retrotrendikäs, sporttinen ja supersöpö. Esittelemme 10 meidän suosikkiamme.

Muoti & trendit
Test tights fi.jpg

Testi: syksyn parhaat trikoot

Kuulutko heihin, jotka tarvitsevat vähintään kymmenet eri trikoot treenivaatekaappiisi? Me myös! Siksi poimimme testin parhaat syksyn uutuustrikoot.

Muoti & trendit
WyteJacka

Wyten uudet takit ovat täällä!

Tarvitsetko uutta takkia? Wyte julkaisee uuden, siistin takkimalliston juuri syksyn kynnyksellä. Takkeja löytyy sekä naisille että miehille. Saamme nähdä trendikkäitä kaamosvärejä sekä söpöjä toppatakkeja.

Muoti & trendit
Isbjörn

Pohdi tätä, kun olet hankkimassa lasten haalaria

Päivät kylmenevät ja pian lapset puetaan taas haalareihin. Mutta tiedätkö, mihin haalariostoksilla kannattaa kiinnittää huomiota? Tässä tulevat meidän vinkkimme.

Muoti & trendit
FI Header sneakers

TESTI! Naisten tennarit

Tennarit ovat aina varma valinta. Ne ovat tyylikkäät, helppo yhdistää eri vaatteisiin ja mukavat jalassa. Lue, mitä testaajamme tykkäsivät, ja löydä omat suosikkisi.

Muoti & trendit
FI header herr

TESTI! Kuumimmat tennarit miehille

Sinulla ei voi olla liian montaa paria tennareita. Ota syksy vastaan uusimmalla suosikkiparillasi – olemme testanneet 7 tyylikästä miestenmallia.

Muoti & trendit
FI_header.jpg

Testasimme Nike Pegasus Turbo -juoksukenkiä

Syksyn kuumin juoksumaailman uutuus tulee Nikelta, ja viimeinkin sitä saa myös kaupoista! Kiinnostaisiko sinua tietää, miltä juokseminen uutuuskengillä tuntuu? Tässä tulee testaajiemme arvosana kommenttien kera.

Muoti & trendit