Header.png

Kevään suuressa testissä urheiluliivit

15 testattua mallia aina kevyestä tuesta hyvin tukeviin liiveihin. Meiltä löydät vaihtoehdot niin perusväreissä kuin kevään trendisävyissä. Tässä tulevat kevään hittimallit. 

KEVYT TUKI

Testissä: 

Nike

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 66,90 euroa

Saatavilla väreissä: , och

Säädeltävät olkaimet: Kyllä

Istuvuus: True to size. Vähän toppausta, ei muotoutuneita kupppeja.

Mukavuus: Flyknit-materiaali on todella pehmeää ja tuntuu puuvillalta ihoa vasten. 

Tuki: Kevyen tuen liivit. Materiaali on tarpeeksi joustavaa, jotta voit liikkua vapaasti. Flyknit-muotoilu antaa joillekin alueille tukea. Se pitää rinnat paikallaan joogatessa ja kevyillä tunneilla. 

Design: Naisellinen design istuu imartelevasti ylle. Liiveissä on V-mallinen kaula-aukko ja ohuet olkaimet. Tämän mallin ostat lähinnä designin vuoksi. Kukaan testaaja ei pannut pahakseen, vaikka neonkeltaiset olkaimet vilkkuivat topin alta. 

Yhteenveto: Nämä liivit ovat muotitietoisen valinta, joka pitää kevään trendiväreistä. Vain vilkaus näihin liiveihin saa sinut haluamaan salille. Kevyt tuki ei sovi rintaville. Ohuet olkaimet eivät ole mukavimmat. Pienirintaisille malli sopii hyvin joogaan ja rauhalliseen liikuntaan. Muuten liivit ovat pehmeät ja joustavat. Ne sopivat kaikille kehon malleille, kunhan rinnat eivät ole liian suuret. 


Testissä:  

Blacc

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 22,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Vyötärys on melko tiukka, muuten vastaa kokoaan. Ota oma tavallinen kokosi. 

Mukavuus: Ensimmäiseksi testaajamme huomauttavat, että liivit ovat mukavammat kuin miltä ne näyttävät. Ei hiertäviä saumoja. 

Tuki: Moni testaaja luokittelisi tuen pikemminkin keskivahvaksi, koska liivit istuvat niin tiukasti. 

Design: Tästä Jubilation Bra saa täydet pisteet. Nätin designin kruunaavat hienot yksityiskohdat, jotka erottuvat varmasti joogatunnilla. Olkaimet saavat todella näkyä.

Yhteenveto: Erottuva ja uniikki design tuo vaatekaappiisi mukavan lisän. Testiryhmä oli yllättynyt liivien kauneudesta ja mukavuudesta. Tuki riittää rauhalliselle tunnille ja spinningiin, mutta ei juoksulenkille tai HIIT-treeniin. Koska mallissa ei ole liikaa kangasta edessä, paljastat ehkä muita malleja enemmän ihoa. Tiukka malli puristaa rintoja yhteen. Kaiken kaikkiaan supernätti malli kevään sävyssä. 


Testissä: 

Filippa K

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: .  

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: True to size. Sopivan tiukat liivit istuvat mukavasti ylle.

Mukavuus: Elastaanista ja polyamidista koostuva materiaali antaa pehmeän tunteen. Mukavuudesta liivit ansaitsevat paremmat pisteet, jos liivejä käyttää arjessa kuin treenissä. Tuki ei siis ole kovin vahva.

Tuki: Jos vertaat näitä muihin kevyen tuen malleihin, huomaat, että tuki on todella kevyt. Liivit ovat pehmeät ja suunnattu pienirintaisille joogaa ja pilatesta varten.

Design: Nätti väri, istuvuus ja yksityiskohdat. Ei kysymystäkään, etteikö Filippa K taitaisi designia.

Yhteenveto: Design ja materiaalivalinta menevät tuen edellä tässä Double Strap Bra Top. Nämä liivit istuvat hyvin ylle ja ovat superpehmeät. Joustavuuden ansiosta voit liikkua vapaasti. Mallissa on paksu resori rinnan alla. Se pitää ne paikallaan. Kangas ei kuitenkaan anna kauheasti tukea rinnoille. Parasta mallissa on design. Tätä perusvaatetta kelpaa kantaa arjessa. Jos haluat treenata liiveillä, saat ainakin mainion kosteudenpoiston. Pehmeä malli sopii parhaiten joogaan, pilatekseen ja sohvalle! 


Testissä: 

Nike

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 87,90 euroa

Saatavilla väreissä: . 

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Testaa useita kokoja, niin näet, mikä sopii sinulle. Suurin osa testaajista valitsi ainakin kokoa pienemmät, koska materiaali joustaa. 

Mukavuus: Pehmeä ja joustava malli tuntuu iholla sametinsileältä.

Tuki: Liivit on luokiteltu keskivahvan tuen liiveiksi, mutta keskisuuret rinnat omaavat naiset luokittelivat tuen kevyeksi. Sopii parhaiten pienirintaisille joogaan tai rauhallisempaan liikuntaan. 

Design: Nätit urheiluliivit painijanselällä saavat näkyä topin alta. Kuvioitu, tyylipuhdas ja hauska malli. 

Yhteenveto: Jos pidät rauhallisemmista treenimuodoista kuten kävelystä ja joogasta, tässä liivit sinulle. Nämä erottuvat pehmeydellään ja mukavuudellaan. Jos pidät raskaista nostoista, HIIT-treenistä tai juoksulenkeistä, ota toinen malli. Liivit muotoutuvat mukavasti rinnan ympärille. Ne joustavat superhyvin, joten taivut eri jooga-asentoihin vaivatta. Myös designista liivit saavat täydet pisteet. Liivit sopivat parhaiten pienirintaisille. 

OSTA TÄÄLTÄ: 


KESKIVAHVA TUKI: 

Testissä: 

Tommy sport

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: .  

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Todella tiukat liivit on hieman vaikea saada ylle. Jos painit kahdet koon välillä, ota suurempi. Testiryhmä jäi toivomaan säädeltäviä olkaimia, sillä olkaimet voivat juostessa valua.

Mukavuus: Malli on supertiukka. Pidä tämä mielessä, kun valitset kokoa. Materiaali on hyvin pehmeää. Plussaa runsaasta materiaalista etenkin etupuolella, joka peittää suuremmatkin rinnat.

Tuki: Liiveissä ei ole toppauksia eikä kuppia. Liivit on tehty kompressiomateriaalista, joka koostuu polyesteristä ja elastaanista. Tiukka istuvuus antaa keskivahvan tuen.

Design: Ihana! Sinisen, punaisen ja valkoisen sekoitus toimii aina.  

Yhteenveto: Nätit ja mukavat liivit, jotka istuvat tiukasti ja tarjoavat keskivahvan tuen. Tämä malli sopii keskiraskaaseen liikuntaan kuten voimaharjoitteluun. Jos rintasi ovat pienet, voit jopa juosta näissä. Testiryhmä vältteli sen sijaan joogaa, koska malli ei ole niin pehmeä ja joustava. Kangasta on edessä paljon, joten voit huoletta vaikka kävellä käsillä.   


Testissä:

PumaMerkki:  

Malli: 

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: , , , .

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Aavistuksen pieni ympärysmitta. Jos olet leveämpi, koita kokoa isompaa. 

Mukavuus: Istuvuus on todella tiukka, mutta se on haitta vain liivejä pukiessa. Muuten ne istuvat kuin valettu. Kangas on pehmeää.  

Tuki: Urheiluliiveissä ei ole toppausta. Kangas tarjoaa kevyen tuen ja tiukka istuvuus puristaa rintoja. Jos rintasi ovat pienet tai keskisuuret, toimivat liivit myös juoksemiseen ja HIIT-tunneille. 

Design: Tyylipuhtaat urheiluliivit ilman turhia koristeita. Ainoa mikä selvästi erottuu on klassinen Puma-logo.  

Yhteenveto: Yksinkertainen, klassinen painijanselkä kohtaa pehmeän materiaalin tässä Puman edullisessa ja laadukkaassa suosikkimallissa. Liivit laskeutuvat mukavasti lapaluiden ylle ja tukevat hyvin olkapäitä. Treenimuodosta huolimatta nämä liivit eivät hierrä eivätkä purista. Tuskin edes tunnet mallia ylläsi. Saat paremman tuen kuin uskoatkaan. Liivit sopivat lähes kaikkeen, joskin isorintaisen tulisi vältellä juoksemista. 


Testissä:  

Adidas

Merkki:  

Malli:

Suositushinta: 49,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Säädeltävät olkaimet? Kyllä.

Istuvuus: Ota pienempi, jos pohdit kahden koon välillä. Olkaimet antavat hieman tilaa sopeutua.

Mukavuus: Todella mukavat liivit etenkin selkäpuolelta. Painijanselkä antaa lapaluille tilan työskennellä rauhassa. Rintojen alla ja keskellä on meshpaneelit, jotka takaavat hyvän ilmanvaihdon. Silti kupit kostuvat raskaassa treenissä. 

Tuki: Keskivahva tuki rinnoille. Täydellinen voimaharjoitteluun ilman hyppyjä.

Design: Tyyli toimii kaikkien mielestä. Kuvio erottuu, mutta pelkistetyt värit eivät pompi silmille. 

Yhteenveto: Adidaksen liiveissä on muotoon tehdyt kupit, jotka eivät valitettavasti sovi kaikille rinnoille. Jos mallissa olisi ollut toppaukset, toimisivat ne useammalla. Ne, joille istuvuus sopii, saavat mainiot liivit. Säädeltävistä olkaimisista liivit keräävät pisteet kotiin. Ne istuvat kuten pitää ja näyttävät hyvältä yllä. Hintansa väärti.


Testissä:  

J Lindeberg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Klassinen painijanselkä ja hieman pidempi malli. Malli on normaalia kokoa, joten voit valita tavallisen kokosi. Tiukka ja sulkeva istuvuus toimii toisen ihon tavoin.

Mukavuus: Et edes tunne liivejä ylläsi. Ne istuvat mukavasti ja ovat hyvin pehmeät. Liivit eivät purista tai hierrä. 

Tuki: Malli on luokiteltu keskivahvan tuen malliksi, mutta osan mielestä tuki on vielä vahvempi. 

Design: Supernätti! Korkea kaulus yhdistettynä matalahkoon istuvuuteen ja tummansiniset sävyt tuovat pisteet kotiin. 

Yhteenveto: Jos kaipaat liivejä, jotka sopivat joogaan, juoksemiseen ja voimaharjoitteluun, voit lopettaa etsinnän tähän. J.Lindebergin Alexis Compression Poly -malli istuu imartelevasti ylle ja tarjoaa todella hyvän tuen keskisuurille rinnoille. Ainoa negatiivinen asia on, että korkea kaulus näkyy monien toppien alta. 


Testissä:  

Casall

Merkki:  

Malli:

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: , , , .

Säädeltävät olkaimet? Ei 

Istuvuus: Liivit lähes vastaavat kokoaan. Istuvuus on todella tiukka. Muutaman miinutin päästä supertiukka tunne helpottaa ja vaihtuu hyvään tukeen. 

Mukavuus: Pehmeä ja mukava malli istuu hyvin ylle. Plussaa ventiloidusta selkäosiosta. 

Tuki: Ei kuppeja tai paksua toppausta. Mallissa on keskiraskas tuki lähinnä tiukan istuvuuden ansiosta. Se sopii voimaharjoitteluun ja intervalleihin, mutta myös joogaan. Juoksuun tuki on hieman liian pieni.

Design: Testin ainoa valkoinen malli ei vakuuttanut kaikkia, ja osa koki mallin hieman tylsänä. Vaalean topin alle malli sopii mainiosti. Jos kuitenkin haluat kokeilla muita värejä, sinulla on vaihtoehtoja, mistä valita. 

Yhteenveto: Casallin myydyintä mallia eli Iconic Sports Bra -liivejä saa useissa eri kuvioissa ja väreissä. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi malli on niin suosittu. Pehmeä materiaali ja klassinen painijanselkä ovat toimiva yhdistelmä. Sen sijaan testaajat jäivät kaipaamaan toppausta, sillä ilman sitä malli voi jättää hieman alastoman olon, vaikka väri ei olekaan läpikuultava. Nännit voivat kuitenkin näkyä läpi. Materiaali pysyy paikallaan ja muotoutuu mukavasti rintojen ympärille. Todellinen allround-malli, joka tulisi löytyä jokaisen vaatekaapista.


Testissä:  

Röhnisch

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 49,90 euroa.

Saatavilla väreissä: , , ,  ja 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Valitse tavallinen kokosi, niin liivit istuvat täydellisesti ylle. 

Mukavuus: Leveät ja mukavat olkaimet takaavat, että liivit istuvat hyvin yllä. Testaajamme ylistivät mukavuutta. 

Tuki: Osa testaajista piti tukea vahvana keskivahvan sijasta. Jos rintasi ovat suuret, kannattaa huomioida, että malli ei ole topattu.

Design: Nätti malli, jonka testaajamme olisivat halunneet kaikissa väreissä. 

Yhteenveto:  Uusi suosikki! Osa malleista menettää muotonsa nopeasti käytössä jo parin pesun jälkeen, mutta ei tämä. Kay Sports Bra on todella nätti malli, josta löytyy värejä, mistä valita. Liiveissä on peittävä etuosa ja ne istuvat vankasti ylle. Jos rintasi ovat pienet leikkaus on hyvin korkea kainaloiden kohdalla. Siksi liivit toimivat parhaiten keskisuurilla rinnoilla ja suuririntaisilla. 


Testissä: 

Blacc

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Topatut liivit istuvat täydellisesti ylle. 

Mukavuus: Supermukava malli ilman häiritseviä pesulappuja. 

Tuki: Nämä keskivahvan tuen tarjoavat liivit sopivat pienille ja suurille rinnoille hieman treenistä riippuen.

Design: Testiryhmämme arvosti, että malli tulee kylkiluiden kohdalle, mikä tuo liiveille oman twistinsä. Voit yhdistää mallin korkeiden trikoiden kanssa.

Yhteenveto: Trenditietoisen valinta niin kevyeeseen juoksutreeniin kuin joogatunnille. Liivit eivät hierrä tai tunnu epämukavilta. Ekstraa tyylipuhtaasta designista. Voit hyvin yhdistää nämä korkeiden trikoiden kanssa. Jokaisen euron väärti!  


Testissä:

Kari Traa

Märke:

Malli:  

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet: Ei.  

Istuvuus: Liivit ovat normaalia kokoa. Ne istuvat melko tiukasti. Ota oma kokosi. 

Mukavuus: Supermukavat liivit! Malli istuu juuri kuten pitää.

Tuki: Ei toppausta tai kuppeja. Malli tarjoilee keskivahvan tuen. Tiukka resori lisää mukavuutta ja tukea. 

Design: Nätti ja tyylipuhdas. Mustassa mallissa ei ole silmiinpistäviä yksityiskohtia. 

Yhteenveto: Jos haluat vain yhdet liivit, jotka toimivat monessa, Trud on mainio valinta. Todella hyvä ja tiukahko istuvuus tarjoilee keskiraskaan tuen, joka toimii niin voimaharjoittelussa kuin spinningissä. Koska liivit istuvat tiukasti, voi keskisuurilla rinnoilla jopa juosta näillä. Testiryhmämme ylisti etenkin ventiloitua painijanselkää, joka pitää selän kuivana. Kuten muutkin toppaamattomat ja ilman muotoiltuja kuppeja varustellut liivit, nämä eivät myöskään tarjoa sitä vahvinta tukea. Muuten testin hintaansa nähden paras allround-malli. 


Testissä: 

Adidas

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 32,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,


 

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Ympärys on normaali, mutta jos rintasi ovat pienet, joudut ehkä valitsemaan kokoa pienemmät.

Mukavuus: Supermukava ja pehmeä malli, jonka meshosat pitävät sinut viileänä läpi treenin. Ei valittamista. 

Tuki: Mallissa ei ole kuppeja eikä toppausta. Tiukka istuvuus keskivahvalla tuella toimii rauhallisessa treenissä. 

Design: Nätti ja näkyvä logo. Malli jakaa testaajamme kahteen leiriin.  

Yhteenveto: Nämä painijanselällä varustellut liivit tekevät sinusta salin näteimmän! Testiryhmämme tykkäsi nätistä designista ja eri värivaihtoehdoista. Varmista, että koko on oikea, jotteivat liivit nouse selästä. Jos haluat juosta, kannattaa valita vahvemman tuen tarjoavat liivit. Nämä palvelevat parhaiten voimaharjoittelussa, ryhmäliikunnassa ja joogassa. Plussaa siitä, että pesulappu on helppo irroittaa.


Testissä:

Reebok

Merkki:  

Malli:  

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä:

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Koko on suurehko. Koska mallia saa myös puolessa koossa, kannattaa testata useita eri malleja. Klassinen M-koon testaaja valitsi koon S/M. 

Mukavuus: Todella kevyt malli on kuin toinen iho. Yhtä mukava kuin joustava. 

Tuki: Innovatiivinen materiaali tukee todella hyvin. Liivit tarjoavat keskivahvan tuen muotoontehtyine kuppeineen. Liivit istuvat yllä myös juostessa. 

Design: Yksityiskohdat tekevät kaikeN. Todella söpöt!

Yhteenveto: Jos kaipaat klassisia liivejä painijanselällä, jotka kuitenkin tukevat mainiosti, voit lopettaa etsintäsi tähän. Malli istuu ylle mukavasti ja tiukasti. Haluat pitää näitä ylläsi 24 tuntia vuorokaudessa. Parasta mallissa on ohut materiaali, hyvä hengittävyys sekä pehmeys. Myös hyvä tuki keräsi kiitosta. Jos rintasi ovat keskisuuret, voit huoletta myös juosta. Myös suuririntaiset voivat treenata ongelmitta, kunhan eivät juokse spurtteja. Miinusta säädeltävien olkainten puutteesta. Reebok on kuitenkin tehnyt todella mainiot allround-liivit.

OSTA TÄÄLTÄ: 


VAHVA TUKI:

Testissä: 

Swegmark

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 42,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet? Kyllä.

Istuvuus: Nämä liivit pitävät, mitä lupaavat. Mallissa on pehmustetut olkaimet ja takaa löytyy neljä hakasta, jolla voit säädellä istuvuutta mielesi mukaan. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi, sillä malli on tiukka.

Mukavuus: Liivit istuvat todellakin täydellisesti. Mukavaa, jos haluat juosta tai tehdä burpeita.

Tuki: Fantastista, että näin pehmeät urheiluliivit voivat antaa näin hyvän tuen. 

Design: Yksinkertainen ja tyylipuhdas. Mustat liivit voi yhdistää lähes kaikkeen. 

Yhteenveto: Jos etsit maksimaalisen tuen tarjoavia liivejä, tässä oikea malli. Näitä liivejä löytyy A-kupista aina F-kuppiin asti, joten myös suuririntaiset saavat sopivat liivit. Tuki on täydellinen ja liivit muistuttavat  -liivejä. Saat saman tunteen treenatessa. Laatu paistaa esiin näissäkin Swegmarkin liiveissä. Myös pesu onnistui hyvin pesupussissa. Suosittelemme lämpimästi!  


Testissä: 

Nike

Merkki: 

Malli

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet? Kyllä.

Istuvuus: Tutustu huolella koko-oppaaseen ennen tilaamista. 38B-koko vastaa noin kokoa 85B. Kupit ovat suurehkot, joten A-kuppi vastaa pikemminkin B:tä.

Mukavuus: Koska oikean koon etsiminen voi olla hieman hankalaa, on olemassa riski, että liivit eivät istu mukavasti ylle. Osa testaajista koki, että olkaimet vähän hiertävät kainaloita, sillä ympärysmitta on suuri. 

Tuki: Muotoon tehdyt kupit ja pahsuhko toppaus tarjoavat keskivahvan ja vahvan tuen riippuen hieman treenistä ja rinnoistasi. Sopii parhaiten suuririntaiselle. 

Design: Todella nätti ja söpö. Täydelliset, jos et halua minkään paistavan topin läpi. 

Yhteenveto: Oikean koon löytäminen vaatii hieman työtä. Kupit ovat topatut ja tarjoavat hyvän tuen, joka toimii myös raskaassa treenissä. Jos et onnistu löytämään oikeaa kokoa, eivät ne istu tarpeeksi tiukasti ylle. Malli sopii parhaiten suuririntaisille, sillä kupit on muotoontehdyt. Kosteudenpoisto on kohdallaan. Plussaa säädeltävistä olkaimista ja hakasista.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

2 päivää sitten
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

4 päivää sitten
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
Haglöfs
Muoti & trendit

Softshell vai kuoritakki – miten ne eroavat toisistaan?

29 apr 2019
more news
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Helly Hansen seglarjacka

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

Kaikki saaristossa purjehtineet tietävät, että kesä ei ole pelkkää auringonpaistetta. Nyt kun kausi on kunnolla käynnissä, on aika hankkia vettä pitävä purjehdustakki. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike träningssko

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

Nike kuvailee itse uusia treenikenkiään malliksi, jossa pito ja stabiliteetti toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Annoimme PT Chand Smithin hikoilla uusissa kengissä ja testata, pitääkö Nike lupauksensa.

09 jun 2019
Muoti & trendit
header-väskor.jpg

TESTI: parhaat treenikassimme

Todella hyvä treenikassi helpottaa arjen palapeliä, johon sisältyy kaikki työstä treeniin ja työmatkapyöräilyyn. Testasimme kahdeksan erilaista treenikassia.

08 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights blacc

Näin valitset joogatrikoot

Joogatessa mikään ei saisi tulla tiellesi. Siksi sinun pitää vaatia paljon myös joogatrikoiltasi. Esittelemme yksityiskohdat, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota.

07 jun 2019
Muoti & trendit
Nike Pegasus 36 2

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

Uusin päivitys Niken klassikkomalli Pegasuksesta on rantautunut myös meille Sportamorelle. Pegasus on nyt kevyempi, nopeampi ja nätimpi kuin koskaan aiemmin.

06 jun 2019
Muoti & trendit
Superga 2750

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

Trendikkäät, lompakolle ystävälliset tennarit, jotka eivät mene muodista. Kyse on tietysti Supergan kangaskengistä. Tutustu tuotemerkin tarinaan ja kolmeen malliin, joita et taatusti halua ohittaa.

03 jun 2019
Muoti & trendit
Löparskor Barn Sacony

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

Huomioi lapsesi jalat ja tee ulkoleikeistä entistä hauskempaa juoksukenkien avulla. Asiantuntijamme selittävät, minkä vuoksi hyvät juoksukengät ovat yhtä tärkeät lapsille kuin aikuisille.

02 jun 2019
Muoti & trendit
Saint Loye

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

Kaipaatko kesän kuumia ratsastusretkiä? Ota kaikki irti elämyksestä kunnon ratsastushousujen avulla. Asiantuntijamme kertoo kaiken istuvuudesta ja housujen hoito-ohjeesta, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

01 jun 2019
Muoti & trendit
yogatights header

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

Joogatrikoot ovat helposti kenties mukavin vaate, mitä maanpäältä löytyy. Usein niille on kuitenkin asetettu muitakin vaatimuksia kuin mukavuus.

30 may 2019
Muoti & trendit
Teva Hurricane

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

Märät sukat tennareissa aiheuttavat usein hiertymiä. Mitäpä jos jättäisit ne väliin ja hommaisit funktionaaliset sandaalit? Ne ovat yhtä viileät kuin mukavatkin.

30 may 2019
Muoti & trendit
segling

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

Onko aika suunnata merille? Tee purjehduksesta entistä nautinnollisempi kokemus oikeiden vaatteiden ja varusteiden kera. Tässä oppaamme, mikä pitää sinut oikealla kurssilla.

30 may 2019
Muoti & trendit
Nike

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

Kaipaako treenivaatekaappisi tyyli-inspiraatiota? Esittelemme stylistin parhaat vinkit, kuinka pukeudut trendikkäästi myös kesällä!

27 may 2019
Muoti & trendit
Nemeziz 19.1

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

Sisäinen Lionel Messisi tulee rakastamaan näitä uusia Nemeziz 19.1 -jalkapallokenkiä. Malli on kevyt, räjähtäävä ja super nätti ja se sopii hyökkäävälle pelaajalle. Tätä mieltä testiryhmämme oli uusista Adidaksen jalkapallokengistä.

24 may 2019
Muoti & trendit
Craft X Vacchi

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

Tämän vuoden tyylikkäin pyöräilykokoelma on rantautunut Sportamorelle! Se on täynnä keltaista, söpöä ja täydellistä pyöräilykulttuuria.

22 may 2019
Muoti & trendit