Header.png

Kevään suuressa testissä urheiluliivit

15 testattua mallia aina kevyestä tuesta hyvin tukeviin liiveihin. Meiltä löydät vaihtoehdot niin perusväreissä kuin kevään trendisävyissä. Tässä tulevat kevään hittimallit. 

KEVYT TUKI

Testissä: 

Nike

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 66,90 euroa

Saatavilla väreissä: , och

Säädeltävät olkaimet: Kyllä

Istuvuus: True to size. Vähän toppausta, ei muotoutuneita kupppeja.

Mukavuus: Flyknit-materiaali on todella pehmeää ja tuntuu puuvillalta ihoa vasten. 

Tuki: Kevyen tuen liivit. Materiaali on tarpeeksi joustavaa, jotta voit liikkua vapaasti. Flyknit-muotoilu antaa joillekin alueille tukea. Se pitää rinnat paikallaan joogatessa ja kevyillä tunneilla. 

Design: Naisellinen design istuu imartelevasti ylle. Liiveissä on V-mallinen kaula-aukko ja ohuet olkaimet. Tämän mallin ostat lähinnä designin vuoksi. Kukaan testaaja ei pannut pahakseen, vaikka neonkeltaiset olkaimet vilkkuivat topin alta. 

Yhteenveto: Nämä liivit ovat muotitietoisen valinta, joka pitää kevään trendiväreistä. Vain vilkaus näihin liiveihin saa sinut haluamaan salille. Kevyt tuki ei sovi rintaville. Ohuet olkaimet eivät ole mukavimmat. Pienirintaisille malli sopii hyvin joogaan ja rauhalliseen liikuntaan. Muuten liivit ovat pehmeät ja joustavat. Ne sopivat kaikille kehon malleille, kunhan rinnat eivät ole liian suuret. 


Testissä:  

Blacc

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 22,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Vyötärys on melko tiukka, muuten vastaa kokoaan. Ota oma tavallinen kokosi. 

Mukavuus: Ensimmäiseksi testaajamme huomauttavat, että liivit ovat mukavammat kuin miltä ne näyttävät. Ei hiertäviä saumoja. 

Tuki: Moni testaaja luokittelisi tuen pikemminkin keskivahvaksi, koska liivit istuvat niin tiukasti. 

Design: Tästä Jubilation Bra saa täydet pisteet. Nätin designin kruunaavat hienot yksityiskohdat, jotka erottuvat varmasti joogatunnilla. Olkaimet saavat todella näkyä.

Yhteenveto: Erottuva ja uniikki design tuo vaatekaappiisi mukavan lisän. Testiryhmä oli yllättynyt liivien kauneudesta ja mukavuudesta. Tuki riittää rauhalliselle tunnille ja spinningiin, mutta ei juoksulenkille tai HIIT-treeniin. Koska mallissa ei ole liikaa kangasta edessä, paljastat ehkä muita malleja enemmän ihoa. Tiukka malli puristaa rintoja yhteen. Kaiken kaikkiaan supernätti malli kevään sävyssä. 


Testissä: 

Filippa K

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: .  

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: True to size. Sopivan tiukat liivit istuvat mukavasti ylle.

Mukavuus: Elastaanista ja polyamidista koostuva materiaali antaa pehmeän tunteen. Mukavuudesta liivit ansaitsevat paremmat pisteet, jos liivejä käyttää arjessa kuin treenissä. Tuki ei siis ole kovin vahva.

Tuki: Jos vertaat näitä muihin kevyen tuen malleihin, huomaat, että tuki on todella kevyt. Liivit ovat pehmeät ja suunnattu pienirintaisille joogaa ja pilatesta varten.

Design: Nätti väri, istuvuus ja yksityiskohdat. Ei kysymystäkään, etteikö Filippa K taitaisi designia.

Yhteenveto: Design ja materiaalivalinta menevät tuen edellä tässä Double Strap Bra Top. Nämä liivit istuvat hyvin ylle ja ovat superpehmeät. Joustavuuden ansiosta voit liikkua vapaasti. Mallissa on paksu resori rinnan alla. Se pitää ne paikallaan. Kangas ei kuitenkaan anna kauheasti tukea rinnoille. Parasta mallissa on design. Tätä perusvaatetta kelpaa kantaa arjessa. Jos haluat treenata liiveillä, saat ainakin mainion kosteudenpoiston. Pehmeä malli sopii parhaiten joogaan, pilatekseen ja sohvalle! 


Testissä: 

Nike

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 87,90 euroa

Saatavilla väreissä: . 

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Testaa useita kokoja, niin näet, mikä sopii sinulle. Suurin osa testaajista valitsi ainakin kokoa pienemmät, koska materiaali joustaa. 

Mukavuus: Pehmeä ja joustava malli tuntuu iholla sametinsileältä.

Tuki: Liivit on luokiteltu keskivahvan tuen liiveiksi, mutta keskisuuret rinnat omaavat naiset luokittelivat tuen kevyeksi. Sopii parhaiten pienirintaisille joogaan tai rauhallisempaan liikuntaan. 

Design: Nätit urheiluliivit painijanselällä saavat näkyä topin alta. Kuvioitu, tyylipuhdas ja hauska malli. 

Yhteenveto: Jos pidät rauhallisemmista treenimuodoista kuten kävelystä ja joogasta, tässä liivit sinulle. Nämä erottuvat pehmeydellään ja mukavuudellaan. Jos pidät raskaista nostoista, HIIT-treenistä tai juoksulenkeistä, ota toinen malli. Liivit muotoutuvat mukavasti rinnan ympärille. Ne joustavat superhyvin, joten taivut eri jooga-asentoihin vaivatta. Myös designista liivit saavat täydet pisteet. Liivit sopivat parhaiten pienirintaisille. 

OSTA TÄÄLTÄ: 


KESKIVAHVA TUKI: 

Testissä: 

Tommy sport

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: .  

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Todella tiukat liivit on hieman vaikea saada ylle. Jos painit kahdet koon välillä, ota suurempi. Testiryhmä jäi toivomaan säädeltäviä olkaimia, sillä olkaimet voivat juostessa valua.

Mukavuus: Malli on supertiukka. Pidä tämä mielessä, kun valitset kokoa. Materiaali on hyvin pehmeää. Plussaa runsaasta materiaalista etenkin etupuolella, joka peittää suuremmatkin rinnat.

Tuki: Liiveissä ei ole toppauksia eikä kuppia. Liivit on tehty kompressiomateriaalista, joka koostuu polyesteristä ja elastaanista. Tiukka istuvuus antaa keskivahvan tuen.

Design: Ihana! Sinisen, punaisen ja valkoisen sekoitus toimii aina.  

Yhteenveto: Nätit ja mukavat liivit, jotka istuvat tiukasti ja tarjoavat keskivahvan tuen. Tämä malli sopii keskiraskaaseen liikuntaan kuten voimaharjoitteluun. Jos rintasi ovat pienet, voit jopa juosta näissä. Testiryhmä vältteli sen sijaan joogaa, koska malli ei ole niin pehmeä ja joustava. Kangasta on edessä paljon, joten voit huoletta vaikka kävellä käsillä.   


Testissä:

PumaMerkki:  

Malli: 

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: , , , .

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Aavistuksen pieni ympärysmitta. Jos olet leveämpi, koita kokoa isompaa. 

Mukavuus: Istuvuus on todella tiukka, mutta se on haitta vain liivejä pukiessa. Muuten ne istuvat kuin valettu. Kangas on pehmeää.  

Tuki: Urheiluliiveissä ei ole toppausta. Kangas tarjoaa kevyen tuen ja tiukka istuvuus puristaa rintoja. Jos rintasi ovat pienet tai keskisuuret, toimivat liivit myös juoksemiseen ja HIIT-tunneille. 

Design: Tyylipuhtaat urheiluliivit ilman turhia koristeita. Ainoa mikä selvästi erottuu on klassinen Puma-logo.  

Yhteenveto: Yksinkertainen, klassinen painijanselkä kohtaa pehmeän materiaalin tässä Puman edullisessa ja laadukkaassa suosikkimallissa. Liivit laskeutuvat mukavasti lapaluiden ylle ja tukevat hyvin olkapäitä. Treenimuodosta huolimatta nämä liivit eivät hierrä eivätkä purista. Tuskin edes tunnet mallia ylläsi. Saat paremman tuen kuin uskoatkaan. Liivit sopivat lähes kaikkeen, joskin isorintaisen tulisi vältellä juoksemista. 


Testissä:  

Adidas

Merkki:  

Malli:

Suositushinta: 49,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Säädeltävät olkaimet? Kyllä.

Istuvuus: Ota pienempi, jos pohdit kahden koon välillä. Olkaimet antavat hieman tilaa sopeutua.

Mukavuus: Todella mukavat liivit etenkin selkäpuolelta. Painijanselkä antaa lapaluille tilan työskennellä rauhassa. Rintojen alla ja keskellä on meshpaneelit, jotka takaavat hyvän ilmanvaihdon. Silti kupit kostuvat raskaassa treenissä. 

Tuki: Keskivahva tuki rinnoille. Täydellinen voimaharjoitteluun ilman hyppyjä.

Design: Tyyli toimii kaikkien mielestä. Kuvio erottuu, mutta pelkistetyt värit eivät pompi silmille. 

Yhteenveto: Adidaksen liiveissä on muotoon tehdyt kupit, jotka eivät valitettavasti sovi kaikille rinnoille. Jos mallissa olisi ollut toppaukset, toimisivat ne useammalla. Ne, joille istuvuus sopii, saavat mainiot liivit. Säädeltävistä olkaimisista liivit keräävät pisteet kotiin. Ne istuvat kuten pitää ja näyttävät hyvältä yllä. Hintansa väärti.


Testissä:  

J Lindeberg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Klassinen painijanselkä ja hieman pidempi malli. Malli on normaalia kokoa, joten voit valita tavallisen kokosi. Tiukka ja sulkeva istuvuus toimii toisen ihon tavoin.

Mukavuus: Et edes tunne liivejä ylläsi. Ne istuvat mukavasti ja ovat hyvin pehmeät. Liivit eivät purista tai hierrä. 

Tuki: Malli on luokiteltu keskivahvan tuen malliksi, mutta osan mielestä tuki on vielä vahvempi. 

Design: Supernätti! Korkea kaulus yhdistettynä matalahkoon istuvuuteen ja tummansiniset sävyt tuovat pisteet kotiin. 

Yhteenveto: Jos kaipaat liivejä, jotka sopivat joogaan, juoksemiseen ja voimaharjoitteluun, voit lopettaa etsinnän tähän. J.Lindebergin Alexis Compression Poly -malli istuu imartelevasti ylle ja tarjoaa todella hyvän tuen keskisuurille rinnoille. Ainoa negatiivinen asia on, että korkea kaulus näkyy monien toppien alta. 


Testissä:  

Casall

Merkki:  

Malli:

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: , , , .

Säädeltävät olkaimet? Ei 

Istuvuus: Liivit lähes vastaavat kokoaan. Istuvuus on todella tiukka. Muutaman miinutin päästä supertiukka tunne helpottaa ja vaihtuu hyvään tukeen. 

Mukavuus: Pehmeä ja mukava malli istuu hyvin ylle. Plussaa ventiloidusta selkäosiosta. 

Tuki: Ei kuppeja tai paksua toppausta. Mallissa on keskiraskas tuki lähinnä tiukan istuvuuden ansiosta. Se sopii voimaharjoitteluun ja intervalleihin, mutta myös joogaan. Juoksuun tuki on hieman liian pieni.

Design: Testin ainoa valkoinen malli ei vakuuttanut kaikkia, ja osa koki mallin hieman tylsänä. Vaalean topin alle malli sopii mainiosti. Jos kuitenkin haluat kokeilla muita värejä, sinulla on vaihtoehtoja, mistä valita. 

Yhteenveto: Casallin myydyintä mallia eli Iconic Sports Bra -liivejä saa useissa eri kuvioissa ja väreissä. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi malli on niin suosittu. Pehmeä materiaali ja klassinen painijanselkä ovat toimiva yhdistelmä. Sen sijaan testaajat jäivät kaipaamaan toppausta, sillä ilman sitä malli voi jättää hieman alastoman olon, vaikka väri ei olekaan läpikuultava. Nännit voivat kuitenkin näkyä läpi. Materiaali pysyy paikallaan ja muotoutuu mukavasti rintojen ympärille. Todellinen allround-malli, joka tulisi löytyä jokaisen vaatekaapista.


Testissä:  

Röhnisch

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 49,90 euroa.

Saatavilla väreissä: , , ,  ja 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Valitse tavallinen kokosi, niin liivit istuvat täydellisesti ylle. 

Mukavuus: Leveät ja mukavat olkaimet takaavat, että liivit istuvat hyvin yllä. Testaajamme ylistivät mukavuutta. 

Tuki: Osa testaajista piti tukea vahvana keskivahvan sijasta. Jos rintasi ovat suuret, kannattaa huomioida, että malli ei ole topattu.

Design: Nätti malli, jonka testaajamme olisivat halunneet kaikissa väreissä. 

Yhteenveto:  Uusi suosikki! Osa malleista menettää muotonsa nopeasti käytössä jo parin pesun jälkeen, mutta ei tämä. Kay Sports Bra on todella nätti malli, josta löytyy värejä, mistä valita. Liiveissä on peittävä etuosa ja ne istuvat vankasti ylle. Jos rintasi ovat pienet leikkaus on hyvin korkea kainaloiden kohdalla. Siksi liivit toimivat parhaiten keskisuurilla rinnoilla ja suuririntaisilla. 


Testissä: 

Blacc

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Topatut liivit istuvat täydellisesti ylle. 

Mukavuus: Supermukava malli ilman häiritseviä pesulappuja. 

Tuki: Nämä keskivahvan tuen tarjoavat liivit sopivat pienille ja suurille rinnoille hieman treenistä riippuen.

Design: Testiryhmämme arvosti, että malli tulee kylkiluiden kohdalle, mikä tuo liiveille oman twistinsä. Voit yhdistää mallin korkeiden trikoiden kanssa.

Yhteenveto: Trenditietoisen valinta niin kevyeeseen juoksutreeniin kuin joogatunnille. Liivit eivät hierrä tai tunnu epämukavilta. Ekstraa tyylipuhtaasta designista. Voit hyvin yhdistää nämä korkeiden trikoiden kanssa. Jokaisen euron väärti!  


Testissä:

Kari Traa

Märke:

Malli:  

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet: Ei.  

Istuvuus: Liivit ovat normaalia kokoa. Ne istuvat melko tiukasti. Ota oma kokosi. 

Mukavuus: Supermukavat liivit! Malli istuu juuri kuten pitää.

Tuki: Ei toppausta tai kuppeja. Malli tarjoilee keskivahvan tuen. Tiukka resori lisää mukavuutta ja tukea. 

Design: Nätti ja tyylipuhdas. Mustassa mallissa ei ole silmiinpistäviä yksityiskohtia. 

Yhteenveto: Jos haluat vain yhdet liivit, jotka toimivat monessa, Trud on mainio valinta. Todella hyvä ja tiukahko istuvuus tarjoilee keskiraskaan tuen, joka toimii niin voimaharjoittelussa kuin spinningissä. Koska liivit istuvat tiukasti, voi keskisuurilla rinnoilla jopa juosta näillä. Testiryhmämme ylisti etenkin ventiloitua painijanselkää, joka pitää selän kuivana. Kuten muutkin toppaamattomat ja ilman muotoiltuja kuppeja varustellut liivit, nämä eivät myöskään tarjoa sitä vahvinta tukea. Muuten testin hintaansa nähden paras allround-malli. 


Testissä: 

Adidas

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 32,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,


 

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Ympärys on normaali, mutta jos rintasi ovat pienet, joudut ehkä valitsemaan kokoa pienemmät.

Mukavuus: Supermukava ja pehmeä malli, jonka meshosat pitävät sinut viileänä läpi treenin. Ei valittamista. 

Tuki: Mallissa ei ole kuppeja eikä toppausta. Tiukka istuvuus keskivahvalla tuella toimii rauhallisessa treenissä. 

Design: Nätti ja näkyvä logo. Malli jakaa testaajamme kahteen leiriin.  

Yhteenveto: Nämä painijanselällä varustellut liivit tekevät sinusta salin näteimmän! Testiryhmämme tykkäsi nätistä designista ja eri värivaihtoehdoista. Varmista, että koko on oikea, jotteivat liivit nouse selästä. Jos haluat juosta, kannattaa valita vahvemman tuen tarjoavat liivit. Nämä palvelevat parhaiten voimaharjoittelussa, ryhmäliikunnassa ja joogassa. Plussaa siitä, että pesulappu on helppo irroittaa.


Testissä:

Reebok

Merkki:  

Malli:  

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä:

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Koko on suurehko. Koska mallia saa myös puolessa koossa, kannattaa testata useita eri malleja. Klassinen M-koon testaaja valitsi koon S/M. 

Mukavuus: Todella kevyt malli on kuin toinen iho. Yhtä mukava kuin joustava. 

Tuki: Innovatiivinen materiaali tukee todella hyvin. Liivit tarjoavat keskivahvan tuen muotoontehtyine kuppeineen. Liivit istuvat yllä myös juostessa. 

Design: Yksityiskohdat tekevät kaikeN. Todella söpöt!

Yhteenveto: Jos kaipaat klassisia liivejä painijanselällä, jotka kuitenkin tukevat mainiosti, voit lopettaa etsintäsi tähän. Malli istuu ylle mukavasti ja tiukasti. Haluat pitää näitä ylläsi 24 tuntia vuorokaudessa. Parasta mallissa on ohut materiaali, hyvä hengittävyys sekä pehmeys. Myös hyvä tuki keräsi kiitosta. Jos rintasi ovat keskisuuret, voit huoletta myös juosta. Myös suuririntaiset voivat treenata ongelmitta, kunhan eivät juokse spurtteja. Miinusta säädeltävien olkainten puutteesta. Reebok on kuitenkin tehnyt todella mainiot allround-liivit.

OSTA TÄÄLTÄ: 


VAHVA TUKI:

Testissä: 

Swegmark

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 42,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet? Kyllä.

Istuvuus: Nämä liivit pitävät, mitä lupaavat. Mallissa on pehmustetut olkaimet ja takaa löytyy neljä hakasta, jolla voit säädellä istuvuutta mielesi mukaan. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi, sillä malli on tiukka.

Mukavuus: Liivit istuvat todellakin täydellisesti. Mukavaa, jos haluat juosta tai tehdä burpeita.

Tuki: Fantastista, että näin pehmeät urheiluliivit voivat antaa näin hyvän tuen. 

Design: Yksinkertainen ja tyylipuhdas. Mustat liivit voi yhdistää lähes kaikkeen. 

Yhteenveto: Jos etsit maksimaalisen tuen tarjoavia liivejä, tässä oikea malli. Näitä liivejä löytyy A-kupista aina F-kuppiin asti, joten myös suuririntaiset saavat sopivat liivit. Tuki on täydellinen ja liivit muistuttavat  -liivejä. Saat saman tunteen treenatessa. Laatu paistaa esiin näissäkin Swegmarkin liiveissä. Myös pesu onnistui hyvin pesupussissa. Suosittelemme lämpimästi!  


Testissä: 

Nike

Merkki: 

Malli

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet? Kyllä.

Istuvuus: Tutustu huolella koko-oppaaseen ennen tilaamista. 38B-koko vastaa noin kokoa 85B. Kupit ovat suurehkot, joten A-kuppi vastaa pikemminkin B:tä.

Mukavuus: Koska oikean koon etsiminen voi olla hieman hankalaa, on olemassa riski, että liivit eivät istu mukavasti ylle. Osa testaajista koki, että olkaimet vähän hiertävät kainaloita, sillä ympärysmitta on suuri. 

Tuki: Muotoon tehdyt kupit ja pahsuhko toppaus tarjoavat keskivahvan ja vahvan tuen riippuen hieman treenistä ja rinnoistasi. Sopii parhaiten suuririntaiselle. 

Design: Todella nätti ja söpö. Täydelliset, jos et halua minkään paistavan topin läpi. 

Yhteenveto: Oikean koon löytäminen vaatii hieman työtä. Kupit ovat topatut ja tarjoavat hyvän tuen, joka toimii myös raskaassa treenissä. Jos et onnistu löytämään oikeaa kokoa, eivät ne istu tarpeeksi tiukasti ylle. Malli sopii parhaiten suuririntaisille, sillä kupit on muotoontehdyt. Kosteudenpoisto on kohdallaan. Plussaa säädeltävistä olkaimista ja hakasista.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

1 päivä sitten
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

1 päivä sitten
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

5 päivää sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Muoti & trendit

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

26 may 2020
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Asics GT-2000
Muoti & trendit

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
more news
pegasus 37

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

Niken kenties kaikkien aikojen parhaasta juoksukengästä on nyt lanseerattu uusi versio. Tätä mieltä juoksulähettiläämme on uudesta Nike Air Zoom Pegasus 37 -mallista - enemmän iskunvaimennusta kuin koskaan!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Badbyxor badshorts

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

Rantakausi odottaa jo ihan nurkan takana ja on aika päivittää vaatekaappia myös uima-asun osalta. Esittelemme yhdeksät tyylikkäät miesten uimashortsit, joilla kelpaa nauttia auringosta rannalla.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

30 may 2020
Muoti & trendit
löparshorts header

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

Mitkä shortsit ovat oikeasti parhaat juoksemiseen? Testipaneelimme tietää! Lue heidän arvionsa kauden parhaista malleista naisille ja miehille.

28 may 2020
Muoti & trendit
Test tenniskjol

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

Ylöspäin rullautuvat shortsit ja läpikuultavat kankaat ovat enää vain ikävä muisto. Tässä on viisi ihanaa tennishametta, jotka ovat testin parhaat!

28 may 2020
Muoti & trendit
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

Haluatko parin retro-tyylisiä, mutta moderneja ja tyylikkäitä lenkkareita? Siinä tapauksessa sinun kannattaa valita New Balancen kengät! Tässä ovat tämän vuoden uutuudet.

26 may 2020
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

26 may 2020
Muoti & trendit
Underkläder träning

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

Onko sinulla hiertymiä nivusissa treenin jälkeen? Se on mitä luultavammin puuvillaisten alusvaatteiden syytä!

25 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

25 may 2020
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Asics GT-2000

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

Jos kärsit ylipronaatiosta, juoksukenkävalmistaja Asicselta voi oppia yhtä sun toista. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää heidän parhaista pronaatiotuellisista kengistään.

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit