Header.png

Kevään suuressa testissä urheiluliivit

15 testattua mallia aina kevyestä tuesta hyvin tukeviin liiveihin. Meiltä löydät vaihtoehdot niin perusväreissä kuin kevään trendisävyissä. Tässä tulevat kevään hittimallit. 

KEVYT TUKI

Testissä: 

Nike

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 66,90 euroa

Saatavilla väreissä: , och

Säädeltävät olkaimet: Kyllä

Istuvuus: True to size. Vähän toppausta, ei muotoutuneita kupppeja.

Mukavuus: Flyknit-materiaali on todella pehmeää ja tuntuu puuvillalta ihoa vasten. 

Tuki: Kevyen tuen liivit. Materiaali on tarpeeksi joustavaa, jotta voit liikkua vapaasti. Flyknit-muotoilu antaa joillekin alueille tukea. Se pitää rinnat paikallaan joogatessa ja kevyillä tunneilla. 

Design: Naisellinen design istuu imartelevasti ylle. Liiveissä on V-mallinen kaula-aukko ja ohuet olkaimet. Tämän mallin ostat lähinnä designin vuoksi. Kukaan testaaja ei pannut pahakseen, vaikka neonkeltaiset olkaimet vilkkuivat topin alta. 

Yhteenveto: Nämä liivit ovat muotitietoisen valinta, joka pitää kevään trendiväreistä. Vain vilkaus näihin liiveihin saa sinut haluamaan salille. Kevyt tuki ei sovi rintaville. Ohuet olkaimet eivät ole mukavimmat. Pienirintaisille malli sopii hyvin joogaan ja rauhalliseen liikuntaan. Muuten liivit ovat pehmeät ja joustavat. Ne sopivat kaikille kehon malleille, kunhan rinnat eivät ole liian suuret. 


Testissä:  

Blacc

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 22,90 euroa 

Saatavilla väreissä: 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Vyötärys on melko tiukka, muuten vastaa kokoaan. Ota oma tavallinen kokosi. 

Mukavuus: Ensimmäiseksi testaajamme huomauttavat, että liivit ovat mukavammat kuin miltä ne näyttävät. Ei hiertäviä saumoja. 

Tuki: Moni testaaja luokittelisi tuen pikemminkin keskivahvaksi, koska liivit istuvat niin tiukasti. 

Design: Tästä Jubilation Bra saa täydet pisteet. Nätin designin kruunaavat hienot yksityiskohdat, jotka erottuvat varmasti joogatunnilla. Olkaimet saavat todella näkyä.

Yhteenveto: Erottuva ja uniikki design tuo vaatekaappiisi mukavan lisän. Testiryhmä oli yllättynyt liivien kauneudesta ja mukavuudesta. Tuki riittää rauhalliselle tunnille ja spinningiin, mutta ei juoksulenkille tai HIIT-treeniin. Koska mallissa ei ole liikaa kangasta edessä, paljastat ehkä muita malleja enemmän ihoa. Tiukka malli puristaa rintoja yhteen. Kaiken kaikkiaan supernätti malli kevään sävyssä. 


Testissä: 

Filippa K

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 69,90 euroa

Saatavilla väreissä: .  

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: True to size. Sopivan tiukat liivit istuvat mukavasti ylle.

Mukavuus: Elastaanista ja polyamidista koostuva materiaali antaa pehmeän tunteen. Mukavuudesta liivit ansaitsevat paremmat pisteet, jos liivejä käyttää arjessa kuin treenissä. Tuki ei siis ole kovin vahva.

Tuki: Jos vertaat näitä muihin kevyen tuen malleihin, huomaat, että tuki on todella kevyt. Liivit ovat pehmeät ja suunnattu pienirintaisille joogaa ja pilatesta varten.

Design: Nätti väri, istuvuus ja yksityiskohdat. Ei kysymystäkään, etteikö Filippa K taitaisi designia.

Yhteenveto: Design ja materiaalivalinta menevät tuen edellä tässä Double Strap Bra Top. Nämä liivit istuvat hyvin ylle ja ovat superpehmeät. Joustavuuden ansiosta voit liikkua vapaasti. Mallissa on paksu resori rinnan alla. Se pitää ne paikallaan. Kangas ei kuitenkaan anna kauheasti tukea rinnoille. Parasta mallissa on design. Tätä perusvaatetta kelpaa kantaa arjessa. Jos haluat treenata liiveillä, saat ainakin mainion kosteudenpoiston. Pehmeä malli sopii parhaiten joogaan, pilatekseen ja sohvalle! 


Testissä: 

Nike

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 87,90 euroa

Saatavilla väreissä: . 

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Testaa useita kokoja, niin näet, mikä sopii sinulle. Suurin osa testaajista valitsi ainakin kokoa pienemmät, koska materiaali joustaa. 

Mukavuus: Pehmeä ja joustava malli tuntuu iholla sametinsileältä.

Tuki: Liivit on luokiteltu keskivahvan tuen liiveiksi, mutta keskisuuret rinnat omaavat naiset luokittelivat tuen kevyeksi. Sopii parhaiten pienirintaisille joogaan tai rauhallisempaan liikuntaan. 

Design: Nätit urheiluliivit painijanselällä saavat näkyä topin alta. Kuvioitu, tyylipuhdas ja hauska malli. 

Yhteenveto: Jos pidät rauhallisemmista treenimuodoista kuten kävelystä ja joogasta, tässä liivit sinulle. Nämä erottuvat pehmeydellään ja mukavuudellaan. Jos pidät raskaista nostoista, HIIT-treenistä tai juoksulenkeistä, ota toinen malli. Liivit muotoutuvat mukavasti rinnan ympärille. Ne joustavat superhyvin, joten taivut eri jooga-asentoihin vaivatta. Myös designista liivit saavat täydet pisteet. Liivit sopivat parhaiten pienirintaisille. 

OSTA TÄÄLTÄ: 


KESKIVAHVA TUKI: 

Testissä: 

Tommy sport

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä: .  

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Todella tiukat liivit on hieman vaikea saada ylle. Jos painit kahdet koon välillä, ota suurempi. Testiryhmä jäi toivomaan säädeltäviä olkaimia, sillä olkaimet voivat juostessa valua.

Mukavuus: Malli on supertiukka. Pidä tämä mielessä, kun valitset kokoa. Materiaali on hyvin pehmeää. Plussaa runsaasta materiaalista etenkin etupuolella, joka peittää suuremmatkin rinnat.

Tuki: Liiveissä ei ole toppauksia eikä kuppia. Liivit on tehty kompressiomateriaalista, joka koostuu polyesteristä ja elastaanista. Tiukka istuvuus antaa keskivahvan tuen.

Design: Ihana! Sinisen, punaisen ja valkoisen sekoitus toimii aina.  

Yhteenveto: Nätit ja mukavat liivit, jotka istuvat tiukasti ja tarjoavat keskivahvan tuen. Tämä malli sopii keskiraskaaseen liikuntaan kuten voimaharjoitteluun. Jos rintasi ovat pienet, voit jopa juosta näissä. Testiryhmä vältteli sen sijaan joogaa, koska malli ei ole niin pehmeä ja joustava. Kangasta on edessä paljon, joten voit huoletta vaikka kävellä käsillä.   


Testissä:

PumaMerkki:  

Malli: 

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: , , , .

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Aavistuksen pieni ympärysmitta. Jos olet leveämpi, koita kokoa isompaa. 

Mukavuus: Istuvuus on todella tiukka, mutta se on haitta vain liivejä pukiessa. Muuten ne istuvat kuin valettu. Kangas on pehmeää.  

Tuki: Urheiluliiveissä ei ole toppausta. Kangas tarjoaa kevyen tuen ja tiukka istuvuus puristaa rintoja. Jos rintasi ovat pienet tai keskisuuret, toimivat liivit myös juoksemiseen ja HIIT-tunneille. 

Design: Tyylipuhtaat urheiluliivit ilman turhia koristeita. Ainoa mikä selvästi erottuu on klassinen Puma-logo.  

Yhteenveto: Yksinkertainen, klassinen painijanselkä kohtaa pehmeän materiaalin tässä Puman edullisessa ja laadukkaassa suosikkimallissa. Liivit laskeutuvat mukavasti lapaluiden ylle ja tukevat hyvin olkapäitä. Treenimuodosta huolimatta nämä liivit eivät hierrä eivätkä purista. Tuskin edes tunnet mallia ylläsi. Saat paremman tuen kuin uskoatkaan. Liivit sopivat lähes kaikkeen, joskin isorintaisen tulisi vältellä juoksemista. 


Testissä:  

Adidas

Merkki:  

Malli:

Suositushinta: 49,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Säädeltävät olkaimet? Kyllä.

Istuvuus: Ota pienempi, jos pohdit kahden koon välillä. Olkaimet antavat hieman tilaa sopeutua.

Mukavuus: Todella mukavat liivit etenkin selkäpuolelta. Painijanselkä antaa lapaluille tilan työskennellä rauhassa. Rintojen alla ja keskellä on meshpaneelit, jotka takaavat hyvän ilmanvaihdon. Silti kupit kostuvat raskaassa treenissä. 

Tuki: Keskivahva tuki rinnoille. Täydellinen voimaharjoitteluun ilman hyppyjä.

Design: Tyyli toimii kaikkien mielestä. Kuvio erottuu, mutta pelkistetyt värit eivät pompi silmille. 

Yhteenveto: Adidaksen liiveissä on muotoon tehdyt kupit, jotka eivät valitettavasti sovi kaikille rinnoille. Jos mallissa olisi ollut toppaukset, toimisivat ne useammalla. Ne, joille istuvuus sopii, saavat mainiot liivit. Säädeltävistä olkaimisista liivit keräävät pisteet kotiin. Ne istuvat kuten pitää ja näyttävät hyvältä yllä. Hintansa väärti.


Testissä:  

J Lindeberg

Merkki:

Malli: 

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Klassinen painijanselkä ja hieman pidempi malli. Malli on normaalia kokoa, joten voit valita tavallisen kokosi. Tiukka ja sulkeva istuvuus toimii toisen ihon tavoin.

Mukavuus: Et edes tunne liivejä ylläsi. Ne istuvat mukavasti ja ovat hyvin pehmeät. Liivit eivät purista tai hierrä. 

Tuki: Malli on luokiteltu keskivahvan tuen malliksi, mutta osan mielestä tuki on vielä vahvempi. 

Design: Supernätti! Korkea kaulus yhdistettynä matalahkoon istuvuuteen ja tummansiniset sävyt tuovat pisteet kotiin. 

Yhteenveto: Jos kaipaat liivejä, jotka sopivat joogaan, juoksemiseen ja voimaharjoitteluun, voit lopettaa etsinnän tähän. J.Lindebergin Alexis Compression Poly -malli istuu imartelevasti ylle ja tarjoaa todella hyvän tuen keskisuurille rinnoille. Ainoa negatiivinen asia on, että korkea kaulus näkyy monien toppien alta. 


Testissä:  

Casall

Merkki:  

Malli:

Suositushinta: 44,90 euroa

Saatavilla väreissä: , , , .

Säädeltävät olkaimet? Ei 

Istuvuus: Liivit lähes vastaavat kokoaan. Istuvuus on todella tiukka. Muutaman miinutin päästä supertiukka tunne helpottaa ja vaihtuu hyvään tukeen. 

Mukavuus: Pehmeä ja mukava malli istuu hyvin ylle. Plussaa ventiloidusta selkäosiosta. 

Tuki: Ei kuppeja tai paksua toppausta. Mallissa on keskiraskas tuki lähinnä tiukan istuvuuden ansiosta. Se sopii voimaharjoitteluun ja intervalleihin, mutta myös joogaan. Juoksuun tuki on hieman liian pieni.

Design: Testin ainoa valkoinen malli ei vakuuttanut kaikkia, ja osa koki mallin hieman tylsänä. Vaalean topin alle malli sopii mainiosti. Jos kuitenkin haluat kokeilla muita värejä, sinulla on vaihtoehtoja, mistä valita. 

Yhteenveto: Casallin myydyintä mallia eli Iconic Sports Bra -liivejä saa useissa eri kuvioissa ja väreissä. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi malli on niin suosittu. Pehmeä materiaali ja klassinen painijanselkä ovat toimiva yhdistelmä. Sen sijaan testaajat jäivät kaipaamaan toppausta, sillä ilman sitä malli voi jättää hieman alastoman olon, vaikka väri ei olekaan läpikuultava. Nännit voivat kuitenkin näkyä läpi. Materiaali pysyy paikallaan ja muotoutuu mukavasti rintojen ympärille. Todellinen allround-malli, joka tulisi löytyä jokaisen vaatekaapista.


Testissä:  

Röhnisch

Merkki:  

Malli: 

Suositushinta: 49,90 euroa.

Saatavilla väreissä: , , ,  ja 

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Valitse tavallinen kokosi, niin liivit istuvat täydellisesti ylle. 

Mukavuus: Leveät ja mukavat olkaimet takaavat, että liivit istuvat hyvin yllä. Testaajamme ylistivät mukavuutta. 

Tuki: Osa testaajista piti tukea vahvana keskivahvan sijasta. Jos rintasi ovat suuret, kannattaa huomioida, että malli ei ole topattu.

Design: Nätti malli, jonka testaajamme olisivat halunneet kaikissa väreissä. 

Yhteenveto:  Uusi suosikki! Osa malleista menettää muotonsa nopeasti käytössä jo parin pesun jälkeen, mutta ei tämä. Kay Sports Bra on todella nätti malli, josta löytyy värejä, mistä valita. Liiveissä on peittävä etuosa ja ne istuvat vankasti ylle. Jos rintasi ovat pienet leikkaus on hyvin korkea kainaloiden kohdalla. Siksi liivit toimivat parhaiten keskisuurilla rinnoilla ja suuririntaisilla. 


Testissä: 

Blacc

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 29,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Topatut liivit istuvat täydellisesti ylle. 

Mukavuus: Supermukava malli ilman häiritseviä pesulappuja. 

Tuki: Nämä keskivahvan tuen tarjoavat liivit sopivat pienille ja suurille rinnoille hieman treenistä riippuen.

Design: Testiryhmämme arvosti, että malli tulee kylkiluiden kohdalle, mikä tuo liiveille oman twistinsä. Voit yhdistää mallin korkeiden trikoiden kanssa.

Yhteenveto: Trenditietoisen valinta niin kevyeeseen juoksutreeniin kuin joogatunnille. Liivit eivät hierrä tai tunnu epämukavilta. Ekstraa tyylipuhtaasta designista. Voit hyvin yhdistää nämä korkeiden trikoiden kanssa. Jokaisen euron väärti!  


Testissä:

Kari Traa

Märke:

Malli:  

Suositushinta: 38,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet: Ei.  

Istuvuus: Liivit ovat normaalia kokoa. Ne istuvat melko tiukasti. Ota oma kokosi. 

Mukavuus: Supermukavat liivit! Malli istuu juuri kuten pitää.

Tuki: Ei toppausta tai kuppeja. Malli tarjoilee keskivahvan tuen. Tiukka resori lisää mukavuutta ja tukea. 

Design: Nätti ja tyylipuhdas. Mustassa mallissa ei ole silmiinpistäviä yksityiskohtia. 

Yhteenveto: Jos haluat vain yhdet liivit, jotka toimivat monessa, Trud on mainio valinta. Todella hyvä ja tiukahko istuvuus tarjoilee keskiraskaan tuen, joka toimii niin voimaharjoittelussa kuin spinningissä. Koska liivit istuvat tiukasti, voi keskisuurilla rinnoilla jopa juosta näillä. Testiryhmämme ylisti etenkin ventiloitua painijanselkää, joka pitää selän kuivana. Kuten muutkin toppaamattomat ja ilman muotoiltuja kuppeja varustellut liivit, nämä eivät myöskään tarjoa sitä vahvinta tukea. Muuten testin hintaansa nähden paras allround-malli. 


Testissä: 

Adidas

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 32,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,


 

Säädeltävät olkaimet? Ei.

Istuvuus: Ympärys on normaali, mutta jos rintasi ovat pienet, joudut ehkä valitsemaan kokoa pienemmät.

Mukavuus: Supermukava ja pehmeä malli, jonka meshosat pitävät sinut viileänä läpi treenin. Ei valittamista. 

Tuki: Mallissa ei ole kuppeja eikä toppausta. Tiukka istuvuus keskivahvalla tuella toimii rauhallisessa treenissä. 

Design: Nätti ja näkyvä logo. Malli jakaa testaajamme kahteen leiriin.  

Yhteenveto: Nämä painijanselällä varustellut liivit tekevät sinusta salin näteimmän! Testiryhmämme tykkäsi nätistä designista ja eri värivaihtoehdoista. Varmista, että koko on oikea, jotteivat liivit nouse selästä. Jos haluat juosta, kannattaa valita vahvemman tuen tarjoavat liivit. Nämä palvelevat parhaiten voimaharjoittelussa, ryhmäliikunnassa ja joogassa. Plussaa siitä, että pesulappu on helppo irroittaa.


Testissä:

Reebok

Merkki:  

Malli:  

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä:

Säädeltävät olkaimet: Ei.

Istuvuus: Koko on suurehko. Koska mallia saa myös puolessa koossa, kannattaa testata useita eri malleja. Klassinen M-koon testaaja valitsi koon S/M. 

Mukavuus: Todella kevyt malli on kuin toinen iho. Yhtä mukava kuin joustava. 

Tuki: Innovatiivinen materiaali tukee todella hyvin. Liivit tarjoavat keskivahvan tuen muotoontehtyine kuppeineen. Liivit istuvat yllä myös juostessa. 

Design: Yksityiskohdat tekevät kaikeN. Todella söpöt!

Yhteenveto: Jos kaipaat klassisia liivejä painijanselällä, jotka kuitenkin tukevat mainiosti, voit lopettaa etsintäsi tähän. Malli istuu ylle mukavasti ja tiukasti. Haluat pitää näitä ylläsi 24 tuntia vuorokaudessa. Parasta mallissa on ohut materiaali, hyvä hengittävyys sekä pehmeys. Myös hyvä tuki keräsi kiitosta. Jos rintasi ovat keskisuuret, voit huoletta myös juosta. Myös suuririntaiset voivat treenata ongelmitta, kunhan eivät juokse spurtteja. Miinusta säädeltävien olkainten puutteesta. Reebok on kuitenkin tehnyt todella mainiot allround-liivit.

OSTA TÄÄLTÄ: 


VAHVA TUKI:

Testissä: 

Swegmark

Merkki: 

Malli: 

Suositushinta: 42,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet? Kyllä.

Istuvuus: Nämä liivit pitävät, mitä lupaavat. Mallissa on pehmustetut olkaimet ja takaa löytyy neljä hakasta, jolla voit säädellä istuvuutta mielesi mukaan. Jos painit kahden koon välillä, ota suurempi, sillä malli on tiukka.

Mukavuus: Liivit istuvat todellakin täydellisesti. Mukavaa, jos haluat juosta tai tehdä burpeita.

Tuki: Fantastista, että näin pehmeät urheiluliivit voivat antaa näin hyvän tuen. 

Design: Yksinkertainen ja tyylipuhdas. Mustat liivit voi yhdistää lähes kaikkeen. 

Yhteenveto: Jos etsit maksimaalisen tuen tarjoavia liivejä, tässä oikea malli. Näitä liivejä löytyy A-kupista aina F-kuppiin asti, joten myös suuririntaiset saavat sopivat liivit. Tuki on täydellinen ja liivit muistuttavat  -liivejä. Saat saman tunteen treenatessa. Laatu paistaa esiin näissäkin Swegmarkin liiveissä. Myös pesu onnistui hyvin pesupussissa. Suosittelemme lämpimästi!  


Testissä: 

Nike

Merkki: 

Malli

Suositushinta: 59,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Säädeltävät olkaimet? Kyllä.

Istuvuus: Tutustu huolella koko-oppaaseen ennen tilaamista. 38B-koko vastaa noin kokoa 85B. Kupit ovat suurehkot, joten A-kuppi vastaa pikemminkin B:tä.

Mukavuus: Koska oikean koon etsiminen voi olla hieman hankalaa, on olemassa riski, että liivit eivät istu mukavasti ylle. Osa testaajista koki, että olkaimet vähän hiertävät kainaloita, sillä ympärysmitta on suuri. 

Tuki: Muotoon tehdyt kupit ja pahsuhko toppaus tarjoavat keskivahvan ja vahvan tuen riippuen hieman treenistä ja rinnoistasi. Sopii parhaiten suuririntaiselle. 

Design: Todella nätti ja söpö. Täydelliset, jos et halua minkään paistavan topin läpi. 

Yhteenveto: Oikean koon löytäminen vaatii hieman työtä. Kupit ovat topatut ja tarjoavat hyvän tuen, joka toimii myös raskaassa treenissä. Jos et onnistu löytämään oikeaa kokoa, eivät ne istu tarpeeksi tiukasti ylle. Malli sopii parhaiten suuririntaisille, sillä kupit on muotoontehdyt. Kosteudenpoisto on kohdallaan. Plussaa säädeltävistä olkaimista ja hakasista.  

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

3 päivää sitten
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

4 päivää sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

4 päivää sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

5 päivää sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

5 päivää sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

5 päivää sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

11 oct 2019
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
more news
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

11 oct 2019
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 oct 2019
Muoti & trendit