Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

Liikunta ilman urheiluliivejä on kuin nukkuminen ilman sänkyä. Toisin sanoen hankalaa! Tässä testipaneelimme mielipiteitä suuressa urheiluliivitestissä.

Sopivien liivien löytäminen voi tuntua vaikealta. Onneksi meillä on kokenut testipaneelimme, joka on tehnyt hikisen työn ja testannut uusimmat mallit pienille, keskisuurille ja suurille rinnoille! Tätä mieltä he ovat.

Björn Borg - Sutton Soft Top.jpg

Malli:

Merkki:

Soveltuu: Keski-tasoisesta korkean intensiteetin treeniin, rintojen koosta riippuen 

Testipaneeli sanoo:

Tämä urheililiivi on suunniteltu ainutlaatuisesti. Tämä johtuu osoittain liivin maastokuvio-kuosista, mutta myös siitä, että siinä on "kapeampi leikkaus": urheiluliivin olkaimet sijaitsevat kauempana hartioista ja lähempänä kaulaa.

- Minulla on melko leveä rintakehä, joten en ollut varma, kuinka tämä urheilurintaliivi istuu. Mutta se istui kuin nakutettu! sanoo erittäin tyytyväinen testaaja ja jatkaa:

- Sutton Soft Bra:sta on todella tullut uusi suosikki vaatteeni treenatessa.

Urheilurintaliivissä ei ole pehmusteita, mutta se on tehty kaksinkertaisesta kangaskerroksesta, joka on tukeva ja pitää kaiken paikoillaan. Björn Borg sanoo, että urheilurintaliivit tarjoavat hieman tukea. Jos sinulla on pienet rinnat ja et tarvitse niin paljon tukea, voit sekä juosta että harjoitella intensiivisesti näillä liiveillä. Ne testaajamme joilla on pienet rinnat kokivat että he saivat liiveistä keskisuuresta suureen tuen. 

Urheiluliivien takaosassa on ohuempi verkkokangas, jonka avulla liivit hengittävät todella hyvin. Treenien jälkeen kangas ei tunnu niin hikiseltä ja kostealta kuin muut mallit saattavat olla. Rintakehän ympäri kulkeva resori on vahva ja istuu erittäin mukavasti. Se pitää urheilutaliivit paikoillaan harjoituksen aikana liikkeestä riippumatta. jos sinulla on suurempi rintavarustus, et todennäköisesti pidä tätä mallia juostessasi, mutta muuten tämä on moneen sopiva liivimalli!

- Lyhyesti sanottuna, rakastan tätä Björn Borgin liiviä!


Tommy Hilfiger Sport - Low Support Tape Bra.jpg

Malli:

Merkki:

Soveltuu: Keskisuureen intensiteettiin, kuten kuntosalille ja circle-treeniin. Ei juoksuun.

Testipaneeli sanoo:

Tämän urheilurintaliivin on suunnitellut muotimerkki ja sen kyllä huomaa! Se on niin tyylikäs. Poikittainen musta nauha ja Tommy Hilfiger -logot ovat erittäin hienoja, aivan kuten myös kaksiosainen olkahihna ja ristiinmenevä takaosa. Tämän liivimallin kaveriksi sopii kesällä täydellisesti pari korkeavyötäröisiä trikoita! 

- Teet helposti vaikutuksen ystäviisi Instagramissa tässä punaisessa setissä, sanoo yksi testaaja.

Urheilurintaliivit kuljettavat kosteutta pois iholta hyvin, mutta ne voidaan kokea lievästi kosteina todella hikisen treenin jälkeen.

Pidä mielessä että tämä malli on hiukan suuri, joten jos epäröit kahden koon välillä niin voit todennäköisesti valita pienemmän.  Muutoin istuvuus on hyvä ja mukava. Alaosassa oleva resori ei pääty heti rinnan alla, vaan jatkuu hieman pidemmälle, mikä mallille kevyen tuen. Täydellinen pilates-, circle- ja kuntosaliharjoitteluun!

Filippa K - Gloss Bra Top.jpg

Malli:

Tuotemerkki:

Soveltuu: Matalan ja keski-intensiteetin harjoitteluun, jopa korkean intensiteetin harjoitteluun pienirintaisille.

Saatavana myös: ja .

Testipaneeli sanoo:

Älä anna tämän liivin kapeiden olkaimien ja matala tuki-merkinnän huijata itseäsi. Testipaneelimme mukaan nämä liivit antavat itseasiassa hyvän tuen myös suurempirintaiselle (!).

- Tämä urheilurintaliivit on ehdottomasti hintansa arvoiset ja on ehdoton suosikki vaatekaappissani, joka tilanteeseen! Ne sopivat joka päiväiseen käyttöön tavallisten rintaliivien sijaan taikka hikiselle juoksulenkille, kertoo yksi testipanelistimme.

Miksi Gloss Bra Top on saanut arvosanaksi 9.8 pistettä? No, nämä urheilurintaliivit kuvataan erittäin mukaviksi, koska tuskin tunnet niitä. Ristiinmenevien olkaimien ansiosta kaikki pysyy paikallaan myös niillä, joilla on suuremmat rinnat. Myös muotoilu sai korkeimman arvosanan! Testaajiemme mielestä metalli on aina sopiva valinta.

- Kaikkien muiden etujen lisäksi nämä liivit poistavat kosteutta tehokkaasti. Se on selvä suosikki, siihen ei ole paljon muuta lisättävää!

Nike - Icon Clash Light Bra.jpg

Malli:

Merkki:

Sopii: Kaiken tyyppisiin harjoituksiin pienirintaisilla. Suurempi rintaiset voivat valita tämä rintaliivit voimaharjoitteluun ja joogaan. Juoksu ja hyppy vaativat enemmän tukea.

Saatavana myös: .

Testipaneeli sanoo:

Uskomattoman tyylikäs urheilurintaliivi kirkkaissa väreissä. Se tuntuu nykyaikaiselta ja modernilta.

- Nike-urheilurintaliivit tarjoavat kevyen tuen pienille ja keskisuurille rinnoille. Jos sinulla on suuremmat rinnat, voit treenata näissä liiveissä pilatesta, kevyempää painoharjoittelua ja joogaa, mutta valitse juoksemiseen jokin tukevampi malli.

Istuvuus koettiin normaalina ja liivit pysyvät hyvin paikoillaan ja istuvat mukavasti. Valitse tavallinen kokosi ja liivien pitäisi olla sopivat. Edessä ei ole liikaa kangasta, mistä useat pienirintaiset testaajamme pitivät. Se on klassinen malli, joka jokaisella tulisi olla treenivaatekaapissaan.

- Yksi urheilurintaliivien parhaista ominaisuuksista on kosteuden kuljetus. Minä, joka olen pienirintainen, olen juossut liivien kanssa useita kertoja eikä oloni tunnu koskaan märältä vaikka pidän yllä nopeaa tempoa. Sen lisäksi ne ovat erittäin tyylikkäät, etenkin takaa! sanoo tyytyväinen testaaja.


Reebok - Hero Strappy P Bra.jpg

Malli:

Merkki:

Soveltuu: matalan- ja keskitasonharjoitteluun, mutta myös korkean intensiteetin harjoitteleen niille, joilla on pienet rinnat.

Saatavana myös:

Testpaneeli sanoo:

Nämä ovta ennen kaikkea erittäin mukavat urheiluliivit. Moderni batiikkikuvio sekä tyylikkään keväiset vihreät ja valkoiset sävyt. Tunnet olosi tyylikkääksi! Urheilurintaliivissä on melko vahva V-muotoinen kaula-aukko, joten jos sinulla on suuremmat rinnat, sitä ei tulisi käyttää juoksemiseen tai harjoitteluun  jossa hypitään paljon. Liivissä on melko paksu pehmustus ja se tarjoaa keskivahvan tuen.

- Sinä, jonka mielestäsi urheiluliivien ulkonäkö on tärkeä, tulet rakastumaan näihin. Yhdistä ne korkeavyötäröisiin trikoisiin kuntosalin tyylikkäin treenaaja! sanoo testaaja.

Urheiluliivit ovat erittäin pehmeät ja mukavat. Itse asiassa ne istuu niin mukavasti, että monet testipanelistimme käyttävät niitä myös kuntosalin ulkopuolella.

"Totuus on, että käytän niitä juuri nyt, sekä harjoituksissa että salin ulkopuolella", sanoo toinen testaaja.

Olkaimet ovat säädettävät, mikä on iso plussa avonaisen kaula-aukon kanssa. Takaosassa kapeat hihnat takaavat liikkumisvapauden, mikä on tärkeää esimerkiksi harjoituksen aikana. Kehon ympärillä oleva elastinen nauha on kapea ja mukava, eikä se ole liian tiukka tai liian löysä. Sisäpuolella olevat tuotlaput on ommeltu löysästi reunoihin, joten voit leikata ne helposti vioittamatta liivejä.


Kari Traa - Ness.jpg

Malli:

Merkki:

Sopii: kaikkeen keskitason harjoittelusta juoksuun, rintojen koosta riippuen.

Saatavana myös: ja .

Testipaneeli sanoo:

Saumattoman rintaliivin tulee istua mukavasti vartaloa vasten ilman hiertämistä tai paksuja saumoja, siinä nämä urheiluliivit todella onnistuvat. Kupit ovat irrotettavissa, joten voit päättää itse, haluatko treenata niiden kanssa vai ilman (testipaneelimme on tietenkin testannut molemmat tavat mutta mielipiteet jakaantuivat sen suhteen kumpi on parempi.).

- Vaikka nämä liivit ovat itsessään hieman paksummat, niin kuppien pitäminen ei tunnu hankalalta tai liian kuumalta, sanoo testaaja ja jatkaa, että ne antoivat itseasiassa mukavan tuen.

Muiden testaajien mielestä vapauden tunne ilman kuppeja oli parempi. Kuten sanottu, kaikilla on eri maku! Olkahihnat ovat melko leveät ja liivit istuvat hyvin paikoillaan koko harjoituksen ajan. Ne on helppo pukea päälle ja pois, eivätkä rullaannu makkaralle joustavan materiaalin ansiosta.

Malli tuntuu tasapainoiselta ja ylläpitää mukavaa lämpötilaa. Materiaali poistaa kosteutta ihonpinnasta erittäin hyvin. Takaosan mesh-yksityiskohdat lisäävät ilmanvaihtoa, mikä on hyvä, sillä kangas on muuten paksummasta päästä.

- Suosittelen tätä mallia ystävilleni!

ICIW - Ombre Seamless.jpg

Malli:

Merkki:

Soveltuu: Matala intensiteetti ja jooga.

Saatavana myös: , ja .

Testipaneeli sanoo:

Nämä ovat saumattomasta materiaalista valmistetut urheilurintaliivit, jotka ovat pehmeät ja erittäin mukavat käyttää. Malli on melko pitkä ja jatkuu pidemmälle kuin vain rintojen alapuolelle. Tämän ansiosta sitä voi helposti käyttää ilman toppia tai muuta puseroa.  liinavaatteita tai muuta puseroa. Testipaneelimme antaakin mukavuudest korkean arvosanan (ei hankaumia tai epämiellyttäviä saumoja näkyvissä!).

- Se on todellakin aivan ihana! sanoo testaaja.

Urheilurintaliivissä on pehmustetut kupit, joten jos sinulla on pienet rinnat, voivat liian isot liivit tuntua siltä etteivät ne istu oikein ja kupit jäävät tyhjiksi. Jos siis harkitset kahden koon välillä niin voi olla järkevää valita pienempi.

- Sanoisin, että liivit ovat parhaimmillaan rauhallisessa harjoittelussa, joissa et hikoile niin paljon. Itse aion suorittaa näissä voimaharjoittelua, joogaa tai pilates-ohjelmaa, tietenkin yhdistäen setin samanvärisiin trikoisiin!

Design on viimeinen pointti, johon testipaneelimme haluaa ottaa esille. Se tuntuu tarkkaanharkitulta ja trendikkäältä. Parasta kaikessa? ICIW: llä on aina yhteensopivat trikoot jokaiseen yläosaan sopivaksi.

Shock Absorber - Infinity Power Bra.jpg

Malli:

Tuotemerkki:

Soveltuu: kaikkeen treeniin korkean tuen vuoksi.

Testipaneeli sanoo:

Ensivaikutelma on, että nämä on erittäin tyylikkäät urheilurintaliivit! Ne eroavat kaikista tvaallisista liiveistä joita minulta löytyy kotoa,  sanoo liivien tyyliä rakastava testaaja. Urheilurintaliivissä on tyylikkäät yksityiskohdat, kuten korkea kaula-aukko, vetoketju edessä, kapea painijanselkäleikkaus takana ja ne ovat kaksiväriset.

- Jos epäilet kokoa, niin  suosittelen vertaamaan urheiluliivejä tavalliseen rintaliivikokoosi ja jos epäilet kahden koon välillä niin valitse ympärysmitaltaan hieman suurempi, sanoo testaaja.

Tukeva kangas varmistaa, että kaikki istuu paikoillaan eikä liiku milliäkään harjoittelun aikana. Ne todellakin antavat parhaan mahdollisen tuen. Kupit ovat muotoon valetut, mutta eivät niin selvästi kuin monissa muissa kupillisissa urheiluliiveissä. Kangas on kuitenkin niin paksu, että se tuntuu kevyesti pehmustetulta  ja peittää hyvin. Koska se peittää enemmän kuin monet muut urheilurintaliivit se tuntuu myös hiukan lämpimämmältä,  mutta ei mitenkään häiritsevästi.

- Se sopii parhaiten sellaisten toppien kanssa joissa on korkea pääntie, taikka miksei tietysti aivan itsestään? Niin minä pidän sitä kaikissa korkean intensiteetin treeneissä! 


Under Armour - Mid Crossback Bra.jpg

Malli:

Merkki:

Sopii: Sinulle, jolla on pienet tai keskikokoiset rinnat. Jos sinulla on suuremmat rinnat niin liivit soveltuvat parhaiten matalaan tai keskiintensiiviseen harjoitteluun.

Saatavana myös: , ja .

Testipaneeli sanoo:

Mid Crossback Bra on unelmavaate, jota olet odottanut! Rintaliivit imevät kosteutta erittäin tehokkaasti ohuesta pehmusteesta ja keskipaksusta materiaalista huolimatta. Et koskaan tunne oloasi tukalaksi tai märäksi hikoillessasi. Tuskin huomaat koko vaatetta salibandyottelun, juoksemisen tai muun sykettä nostavan lajin aikana.

- Heti kun otan rintaliivini pois päältä treenin jälkeen, liivit ovat märät. Mutta en ole koskaan huomannut sitä itse harjoittelun aikana. Uskomatonta, yksi testaaja sanoo ja toinen täyttää:

- Se istuu kuin valettu, en edes tunne, että liivit olisivat päälläni!

Tämä urheilurintaliivit on uusi paras ystäväsi. Monet testipanelistimme haluavat mallin kaikki värit vain siksi, että se on niin mukavat päällä. Se, että ne on erittäin tyylikkäät on myös iso plussa! Se on hieman avoin, mikä tarkoittaa, että monet isorintaiset naiset tarvitsevat erityyppistä tukea juoksemisen tai harjoituksiin joissa hypitään paljon, mutta keskitason harjoitusten kohdalla tämä toimii hyvin myös heille. Sen lisäksi, että se on vähän hankala pukea päälle ja pois emme keksi muita ongelmia. Kokeile treenausta näiden Under Armour- liivien kanssa ja ymmärrät mitä tarkoitamme!

Blacc - Koray Rib Bra.jpg

Malli:

Merkki:

Soveltuu: matalasta keski-intensiiviseen harjoitteluun. Jooga, powerwalk ja kevyempi kuntosali.

Saatavana myös: .

Testipaneeli sanoo:

Erittäin mukava ja istuva urheilurintaliivi, joka mukautuu hyvin vartaloon. Siinä ei ole ikäviä saumoja, jotka hiertävät tai ärsyttävät. Olkaimet ovat melko leveät ja tarjoavat lisämukavuutta. Ne sopivat siis sinulle, jolla on raskas rintavarustus, koska olkahihnat jakavat painon suuremmalle osalle hartioita toisin kuin kapeat olkaimet jotka painuvat ihoon. 

Painijaselkä on kokonaan verkkokangasta, minkä vuoksi se hengittää hyvin treenin aikana. Etuosan kangas on ribbiä, aivan kuten joissain puuvillaisissa topeissa. Se tuntuu aika innovatiiviselta!

- Pidän mallista, se on nätti ja tyylipuhdas. Erityisesti etuosan joustava kangas on hieno, sanoo testaaja, joka lisää, että se sopii parhaiten matala- ja keskiintensiiviseen harjoitteluun.

Koon suhteen malli on suhteellisen true to size, mutta jos mietit kahden koon välillä niin suosittelemme pienempää kokoa. Tämä on klassinen ja lompakkoystävällinen malli, joka hoitaa hommansa!

OSTA TÄTÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

5 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

5 päivää sitten
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

6 päivää sitten
Dam - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

6 päivää sitten
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
more news
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.jpg

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Niken, Adidaksen, Salomonin, New Balancen ja Hoka One One -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit