Träningsskor henne

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

Salilla käynti ei koskaan ole niin suosittua kuin vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Yhdistä uusi treenirutiinisi uusiin treenikenkiin – tässä tulevat kevään suosikit.

TESTISSÄ: NAISTEN TREENIKENGÄT 

Testissä:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMerkki: 

Malli:

Suositushinta: 76,90 euroa

Saatavilla väreissä: , ,  ja 

Koko: Ota puolta tai kokonaista kokoa isompi.  

Istuvuus: Normaali leveys. Päällinen muotoutuu jalan mukaan. Jos jalkasi ovat leveät voit treenata näissä ilman huolta siitä, että tekisi kipeää.

Mukavuus: Todella joustava treenikenkä, joka istuu pehmeästi ja mukavasti jalkaan. Voit solmia narut kunnolla. Mesh-päällinen päästää ylimääräisen lämmön pois, joten jalkasi eivät tunnu tunkkaisilta.

Design: Puhdas ja yksinkertainen design. Plussaa siitä, että värivaihtoehtoja on monia.

Sopii: Myös hyppyjä ja suunnanmuutoksia sisältäviin treeneihin. Toimii myös sisäliikunnassa kuten salibandyssa.

Kommentit: Tässä kevyet, mukavat treenikengät, jotka on luokiteltu X-fitkenkiksi.  Ne toimivatkin hyvin sykettä nostattavalla X-fit-tunnilla pehmeän vaimennuksen ja stabiilin pohjansa ansiosta. Kengät toimivat myös sisäliikunnassa, missä juostaan paljon. Flex Trainer 8 -kengät ovat suvereeni valinta sinulle, joka haluat saada kengistä mahdollisimman paljon irti. Saat tuntea olosi nopeaksi ja joustavaksi. Stabiliteetti ei pääse aivan Nike Metcon 4 -kenkien tai Reebokin Nano 8.0 -kenkien tasolle, mutta jos välttelet todella raskaita nostoja, ei ongelmaa ole. Hintansa väärti allroundkenkä istuu hyvin jalkaan, on pehmeä ja sopii hyvin kaikkeen. Ostoksille, mars!  

Testissä: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMerkki 

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä ja 

Koko: Täydellinen koko, ota siis omasi. 

Istuvuus: Kenkä istuu parhaiten jalkaan sinulle, jonka jalat ovat normaalin levyiset ja leveähköt.

Mukavuus: Kengissä on slimmattu istuvuus nilkkojen kohdalta. Ne ovat edestä hieman leveämmät ja varpaille riittää tilaa. Osa testaajista oli sitä mieltä, että nauhojen alla oleva resori istui liian tiukasti aluksi. Se helpotti kuitenkin parin treenin jälkeen.

Design: Harmaan nyanssit näyttävät lähes kullanharmaalta. Ne pistävät hyvin silmään pohjan kanssa. Kenkiä on myös mukava katsella. 

Sopii: Kaikenlaiseen voimaharjoitteluun sekä HIIT-tunneille. 

Kommentit: Joukosta erottuvat kengät eivät sovi minimalisteille. Tyyli on näissä kengissä se, joka ensimmäisenä pistää silmään. Koska pohja on leveä ja istuvuus tiukka, jopa sukkaa muistuttava, saat jalallesi parhaan tuen treenatessa. Kenkä sopii täydellisesti esimerkiksi harjoituksiin, joissa treenataan tasapainoa vaikkapa yhdellä jalalla kyykäten. Tässä kengässä on lähes mahdoton astua vinoon. Tiukka istuvuus tekee näiden pukemisesta jalkaan hieman kinkkisen, mutta jalkaan saatuasi ne istuvat jalassa kuin valettu. Mukava ja luotettava malli tekee salilla treenamisesta paljon mukavampaa. 

Testissä:

DAM Puma Mode XT.pngMerkki:

Malli: 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: turkoosi.  

Koko: True to size!

Istuvuus: Tämä kenkä istuu parhaiten leveään jalkaan tai sinulle, jonka lesti on korkeahko. Kapeisiin jalkoihin kengät on solmittava todella tiukasti.

Mukavuus: Supermukavat! Pehmeä vaimennus tekee näistä todella mukavat kävellessä. Joka askel on oikea ilo. Päällisen istuvuus laskee hieman arvosanaa. 

Design: Leikkisä design piristää kenen tahansa treenityyliä. Turkoosi ja hopea tuovat mieleen kevään. 

Sopii: Tanssiin ja paljon hyppyjä sisältäville treenitunneille, jossa vaimennukselle on kysyntää. 

Kommentit: Oletko valmis viemään treenisi uudelle tasolle? Mode XT TZ on kenkä, jota olet odottanut. Kolmeen osaan jaettu pohja takaa mainion pidon sivukäännöksissä ja pehmeä vaimennus on mainio hypyissä, tanssissa ja lyhyissä intervalleissa.Ainoa miinus on, että Puman kenkä ei ole riittävän stabiili X-fit-tunnille tai raskaisiin nostoihin. Kantapään osio on pikemminkin pehmeä kuin stabiili. Mukavuus menee siis tuen edelle. Muuten tässä kengässä kelpaa liikkua ympäri salia. Plussaa erottuvasta 90-luvun lookista!  

Testissä:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMerkki: 

Malli: 

Suositushinta: 154,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja  

Koko: Ota tavallinen kokosi, se istuu täydellisesti. 

Istuvuus: Leveämpään suuntaan, mutta sopii myös normaaleille jaloille. 

Mukavuus: Kengät istuvat jalkaan kuin valettu. Aluksi ne voivat tuntua aavistuksen kovilta, mutta pehmenevät käytön myötä.

Design: Kukapa ei pitäisi metallisista yksityiskohdista? Keväiset, valoisat värit on koristeltu hopealla. 

Sopii: X-fit ja vielä kerran X-fit. 

Kommentit: On totta, että Metcon 4 XD on tehty X-fit varten. Tämä malli pitää jalat maassa myös painavissa nostoissa. Pohja on leveä ja sivuilla on vahvistukset. Samalla pohja on myös hyvin joustava esimerkiksi hypyissä ja burpeessa.Ventilaatio toimii, samoin design. Kengissä ei ole kerrassaan mitään valittamista. Ainoa miinus on, että kengät eivät ehkä palvele parhaiten sinua, joka olet kärsinyt polven ongelmista. Jos kaipaat todella vaimennettuja kenkiä, jatka etsimistä.  Muuten kyseessä on todella pidetty kenkä, joka täyttää taatusti toiveesi. Suurin ero klassiseen Metcon 4 -malliin on 3D-printattu päällinen. Se on supervahva. Voit hyppiä, tehdä wall climbia, kiipeillä pitkin köyttä ja tehdä lähes kaikkea muutakin. 

Testissä: 

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMerkki:  

Malli:

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Koko: Normaalia kokoa.

Istuvuus: Todella leveä kenkä, jonka kieli on jaettu. Sen ansiosta päällinen istuu juuri sinun jalkojesi mukaan. 

Mukavuus: Haluatko treenata mahdollisimman mukavissa kengissä? Panosta siis Athletics 24/7 TR -malliin. Kuten nimi antaa osviittaa, tämä malli sopii jalkaan vuorokauden ympäri. Se on pehmeä, joustava ja pitää lämpötilan sopivana treenatessa.

Design: Tipp topp! Testiryhmämme rakastaa designia.

Sopii: Salille ja X-fit inspiraation saaduille tunneille. Lankussa kengät voivat liukua aavistuksen.

Kommentit: Joustavuus on tullut jäädäkseen. Nämä kengät ovat superpehmeät ja joustavat, jonka huomaat taatusti mountain climbersien, burpeiden ja etunojapunnerrusten kaltaisissa harjoituksissa. Paksumpi pohja antaa enemmän tukea kuin uskotkaan. Testiryhmä ylistää lisäksi pehmeää vaimennusta. Hypyistä huolimatta jalkoihin ei koskenut lainkaan eikä kengistä tullut ollenkaan hiertymiä treenatessa. Arvosanaa laskee ainoastaan pito. Testiryhmä suosittelee kenkiä X-fit-salien ja kuntosalin alustalle pikemminkin kuin vaikkapa ryhmäliikuntatunneilta tutulle parketille.

Testissä:

DAM Reebok Flexagon.pngMerkki:  

Malli:  

Suositushinta: 89,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Koko: Iso! Jos painit kahden koon välillä, valitse pienempi.  

Istuvuus: Normaalista leveille jaloille. Päällinen on pehmeä ja muovautuu jalan mukaan puristamatta liian kovaa. 

Mukavuus: Superpehmeä ja mukava kenkä. Mainio ventilaatio ja pehmeä pohja. 

Design: Design on todella Flexagonin parhaita puolia. Makeat, punaiset yksityiskohdat sopivat hyvin verkkopäälliseen. 

Sopii: Voimaharjoitteluun, kiertoharjoitteluun, HIIT-treeniin, spinningiin ja crosstrainingiin.  

Kommentit: Mesh-osiot ympäri kenkää takaaavat, että jalkasi pysyvät treenatessa ilmavina. Ota siis nämä kengät mukaasi kaikkiin hikitreeneihin kesällä. Flexagon on myös, kuten nimestä voi päätellä, joustava ja todella mukava kenkä. Mukavuus on toisin sanoen huipussaan ja mainio syy ostaa tämä kenkä omaksi. Koska malli on superpehmeä, laskee se hieman tukea. Jos sinulla on tapana astua helposti sivuun, ota toinen malli. Tämä ei sovi myöskään raskaisiin nostoihin. Kevyeeseen voimaharjoitteluun, spinningiin ja tunneille, joissa olisi hyppyjäkin, malli sopii mainiosti. Plussaa designista! 

Testissä:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMerkki:  

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Koko: Normaalia kokoa, ota tavallinen tuttu kokosi.

Istuvuus: Istuvuus lasketaan normaaliksi. Kenkä istuu mainiosti normaalin levyisille jaloille. 

Mukavuus: Päällinen sulkee jalan mukavalla ja pehmeällä tavalla. Vaimennus on jättipotti!

Design: Kenkien design miellytti kaikkia testaajiamme!

Sopii: Ensisijaisesti paljon hyppyjä sisältävään treeniin. Moni testaaja rakasti mukavuutta niin paljon, että halusi käyttää kenkiä myös töissä. 

Kommentit: Oletko valmis löytämään uuden suosikin treenivaatekaappiisi? Niin mukava on Free TR 9 Ultra. Yksinkertaisesti et suostu riisumaan kenkiä jalastasi. Ainoa mikä laskee arvosanaa on korkeahko kantapään osio, joka voi nousta ylös aluksi. Vaimennus on kuitenkin huipussaan ja hypyissäkin voit tuntea itsesi höyhenenkevyeksi. Myös pito pitää salilla ja tunneilla. Nopeissa burpeissa kenkä voi vähän liukua, mutta se ei häiritse treeniäsi. Tukea on riittävästi esimerkiksi kyykkyihin, mutta ihastuksen henkäyksiä se ei aivan aiheuta. Mainio allround-malli, jossa mukavuus nousee keskiöön. 

Testissä:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMerkki: 

Malli: 

Suositushinta: 129,90 euroa. 

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko: Aavistuksen iso. Ota puolta kokoa pienempi. 

Istuvuus: Yksi testin leveimmistä malleista sopii parhaiten leveille jaloille. Jos jalkasi ovat kapeat, on etujalan kohdalla liikaa tilaa.

Mukavuus: Todella pehmeät ja mukavat kengät muotoutuvat jalan liikkeiden mukaan. Mikään ei hierrä. 

Design: Neutraali värimaailma ja todella yksinkertainen design. 

Sopii: Sekä voimaharjoitteluun salilla että sykettä kohottavaan treeniin kuten crosstrainingiin. 

Kommentit: Jos haluat huolehtia polvistasi ja hyppiä laatikoiden päälle ilman, että jalkoihin koskee, on mainiosti vaimennettu PureBoost Trainer sinun mallisi. Kuten nimestä voi päätellä, on keskipohjassa, kuten Adidaksen juoksukengissä, supermainio vaimennus, joka toimii myös hyppiessä. Sukkaa muistuttava päällinen myötäilee jalan liikkeitä ja antaa pehmeän ja joustavan tunteen. Tämä yhdistettynä leveään ja vankkaan pohjaan tarjoaa treenatessa lähes täydellisen tuen. Mainio kenkä X-fit-boksiin, missä on paljon hyppyjä ja painavia nostoja. Miinuspuolelle lasketaan vain pito, joka voi olla hieman liukas jossain treenisaleissa. Kengät voivat myös hiota, jos hikoilet todella paljon. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

1 päivä sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

2 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
more news
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit