Träningsskor henne

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

Salilla käynti ei koskaan ole niin suosittua kuin vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Yhdistä uusi treenirutiinisi uusiin treenikenkiin – tässä tulevat kevään suosikit.

TESTISSÄ: NAISTEN TREENIKENGÄT 

Testissä:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMerkki: 

Malli:

Suositushinta: 76,90 euroa

Saatavilla väreissä: , ,  ja 

Koko: Ota puolta tai kokonaista kokoa isompi.  

Istuvuus: Normaali leveys. Päällinen muotoutuu jalan mukaan. Jos jalkasi ovat leveät voit treenata näissä ilman huolta siitä, että tekisi kipeää.

Mukavuus: Todella joustava treenikenkä, joka istuu pehmeästi ja mukavasti jalkaan. Voit solmia narut kunnolla. Mesh-päällinen päästää ylimääräisen lämmön pois, joten jalkasi eivät tunnu tunkkaisilta.

Design: Puhdas ja yksinkertainen design. Plussaa siitä, että värivaihtoehtoja on monia.

Sopii: Myös hyppyjä ja suunnanmuutoksia sisältäviin treeneihin. Toimii myös sisäliikunnassa kuten salibandyssa.

Kommentit: Tässä kevyet, mukavat treenikengät, jotka on luokiteltu X-fitkenkiksi.  Ne toimivatkin hyvin sykettä nostattavalla X-fit-tunnilla pehmeän vaimennuksen ja stabiilin pohjansa ansiosta. Kengät toimivat myös sisäliikunnassa, missä juostaan paljon. Flex Trainer 8 -kengät ovat suvereeni valinta sinulle, joka haluat saada kengistä mahdollisimman paljon irti. Saat tuntea olosi nopeaksi ja joustavaksi. Stabiliteetti ei pääse aivan Nike Metcon 4 -kenkien tai Reebokin Nano 8.0 -kenkien tasolle, mutta jos välttelet todella raskaita nostoja, ei ongelmaa ole. Hintansa väärti allroundkenkä istuu hyvin jalkaan, on pehmeä ja sopii hyvin kaikkeen. Ostoksille, mars!  

Testissä: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMerkki 

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä ja 

Koko: Täydellinen koko, ota siis omasi. 

Istuvuus: Kenkä istuu parhaiten jalkaan sinulle, jonka jalat ovat normaalin levyiset ja leveähköt.

Mukavuus: Kengissä on slimmattu istuvuus nilkkojen kohdalta. Ne ovat edestä hieman leveämmät ja varpaille riittää tilaa. Osa testaajista oli sitä mieltä, että nauhojen alla oleva resori istui liian tiukasti aluksi. Se helpotti kuitenkin parin treenin jälkeen.

Design: Harmaan nyanssit näyttävät lähes kullanharmaalta. Ne pistävät hyvin silmään pohjan kanssa. Kenkiä on myös mukava katsella. 

Sopii: Kaikenlaiseen voimaharjoitteluun sekä HIIT-tunneille. 

Kommentit: Joukosta erottuvat kengät eivät sovi minimalisteille. Tyyli on näissä kengissä se, joka ensimmäisenä pistää silmään. Koska pohja on leveä ja istuvuus tiukka, jopa sukkaa muistuttava, saat jalallesi parhaan tuen treenatessa. Kenkä sopii täydellisesti esimerkiksi harjoituksiin, joissa treenataan tasapainoa vaikkapa yhdellä jalalla kyykäten. Tässä kengässä on lähes mahdoton astua vinoon. Tiukka istuvuus tekee näiden pukemisesta jalkaan hieman kinkkisen, mutta jalkaan saatuasi ne istuvat jalassa kuin valettu. Mukava ja luotettava malli tekee salilla treenamisesta paljon mukavampaa. 

Testissä:

DAM Puma Mode XT.pngMerkki:

Malli: 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: turkoosi.  

Koko: True to size!

Istuvuus: Tämä kenkä istuu parhaiten leveään jalkaan tai sinulle, jonka lesti on korkeahko. Kapeisiin jalkoihin kengät on solmittava todella tiukasti.

Mukavuus: Supermukavat! Pehmeä vaimennus tekee näistä todella mukavat kävellessä. Joka askel on oikea ilo. Päällisen istuvuus laskee hieman arvosanaa. 

Design: Leikkisä design piristää kenen tahansa treenityyliä. Turkoosi ja hopea tuovat mieleen kevään. 

Sopii: Tanssiin ja paljon hyppyjä sisältäville treenitunneille, jossa vaimennukselle on kysyntää. 

Kommentit: Oletko valmis viemään treenisi uudelle tasolle? Mode XT TZ on kenkä, jota olet odottanut. Kolmeen osaan jaettu pohja takaa mainion pidon sivukäännöksissä ja pehmeä vaimennus on mainio hypyissä, tanssissa ja lyhyissä intervalleissa.Ainoa miinus on, että Puman kenkä ei ole riittävän stabiili X-fit-tunnille tai raskaisiin nostoihin. Kantapään osio on pikemminkin pehmeä kuin stabiili. Mukavuus menee siis tuen edelle. Muuten tässä kengässä kelpaa liikkua ympäri salia. Plussaa erottuvasta 90-luvun lookista!  

Testissä:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMerkki: 

Malli: 

Suositushinta: 154,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja  

Koko: Ota tavallinen kokosi, se istuu täydellisesti. 

Istuvuus: Leveämpään suuntaan, mutta sopii myös normaaleille jaloille. 

Mukavuus: Kengät istuvat jalkaan kuin valettu. Aluksi ne voivat tuntua aavistuksen kovilta, mutta pehmenevät käytön myötä.

Design: Kukapa ei pitäisi metallisista yksityiskohdista? Keväiset, valoisat värit on koristeltu hopealla. 

Sopii: X-fit ja vielä kerran X-fit. 

Kommentit: On totta, että Metcon 4 XD on tehty X-fit varten. Tämä malli pitää jalat maassa myös painavissa nostoissa. Pohja on leveä ja sivuilla on vahvistukset. Samalla pohja on myös hyvin joustava esimerkiksi hypyissä ja burpeessa.Ventilaatio toimii, samoin design. Kengissä ei ole kerrassaan mitään valittamista. Ainoa miinus on, että kengät eivät ehkä palvele parhaiten sinua, joka olet kärsinyt polven ongelmista. Jos kaipaat todella vaimennettuja kenkiä, jatka etsimistä.  Muuten kyseessä on todella pidetty kenkä, joka täyttää taatusti toiveesi. Suurin ero klassiseen Metcon 4 -malliin on 3D-printattu päällinen. Se on supervahva. Voit hyppiä, tehdä wall climbia, kiipeillä pitkin köyttä ja tehdä lähes kaikkea muutakin. 

Testissä: 

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMerkki:  

Malli:

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Koko: Normaalia kokoa.

Istuvuus: Todella leveä kenkä, jonka kieli on jaettu. Sen ansiosta päällinen istuu juuri sinun jalkojesi mukaan. 

Mukavuus: Haluatko treenata mahdollisimman mukavissa kengissä? Panosta siis Athletics 24/7 TR -malliin. Kuten nimi antaa osviittaa, tämä malli sopii jalkaan vuorokauden ympäri. Se on pehmeä, joustava ja pitää lämpötilan sopivana treenatessa.

Design: Tipp topp! Testiryhmämme rakastaa designia.

Sopii: Salille ja X-fit inspiraation saaduille tunneille. Lankussa kengät voivat liukua aavistuksen.

Kommentit: Joustavuus on tullut jäädäkseen. Nämä kengät ovat superpehmeät ja joustavat, jonka huomaat taatusti mountain climbersien, burpeiden ja etunojapunnerrusten kaltaisissa harjoituksissa. Paksumpi pohja antaa enemmän tukea kuin uskotkaan. Testiryhmä ylistää lisäksi pehmeää vaimennusta. Hypyistä huolimatta jalkoihin ei koskenut lainkaan eikä kengistä tullut ollenkaan hiertymiä treenatessa. Arvosanaa laskee ainoastaan pito. Testiryhmä suosittelee kenkiä X-fit-salien ja kuntosalin alustalle pikemminkin kuin vaikkapa ryhmäliikuntatunneilta tutulle parketille.

Testissä:

DAM Reebok Flexagon.pngMerkki:  

Malli:  

Suositushinta: 89,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Koko: Iso! Jos painit kahden koon välillä, valitse pienempi.  

Istuvuus: Normaalista leveille jaloille. Päällinen on pehmeä ja muovautuu jalan mukaan puristamatta liian kovaa. 

Mukavuus: Superpehmeä ja mukava kenkä. Mainio ventilaatio ja pehmeä pohja. 

Design: Design on todella Flexagonin parhaita puolia. Makeat, punaiset yksityiskohdat sopivat hyvin verkkopäälliseen. 

Sopii: Voimaharjoitteluun, kiertoharjoitteluun, HIIT-treeniin, spinningiin ja crosstrainingiin.  

Kommentit: Mesh-osiot ympäri kenkää takaaavat, että jalkasi pysyvät treenatessa ilmavina. Ota siis nämä kengät mukaasi kaikkiin hikitreeneihin kesällä. Flexagon on myös, kuten nimestä voi päätellä, joustava ja todella mukava kenkä. Mukavuus on toisin sanoen huipussaan ja mainio syy ostaa tämä kenkä omaksi. Koska malli on superpehmeä, laskee se hieman tukea. Jos sinulla on tapana astua helposti sivuun, ota toinen malli. Tämä ei sovi myöskään raskaisiin nostoihin. Kevyeeseen voimaharjoitteluun, spinningiin ja tunneille, joissa olisi hyppyjäkin, malli sopii mainiosti. Plussaa designista! 

Testissä:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMerkki:  

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Koko: Normaalia kokoa, ota tavallinen tuttu kokosi.

Istuvuus: Istuvuus lasketaan normaaliksi. Kenkä istuu mainiosti normaalin levyisille jaloille. 

Mukavuus: Päällinen sulkee jalan mukavalla ja pehmeällä tavalla. Vaimennus on jättipotti!

Design: Kenkien design miellytti kaikkia testaajiamme!

Sopii: Ensisijaisesti paljon hyppyjä sisältävään treeniin. Moni testaaja rakasti mukavuutta niin paljon, että halusi käyttää kenkiä myös töissä. 

Kommentit: Oletko valmis löytämään uuden suosikin treenivaatekaappiisi? Niin mukava on Free TR 9 Ultra. Yksinkertaisesti et suostu riisumaan kenkiä jalastasi. Ainoa mikä laskee arvosanaa on korkeahko kantapään osio, joka voi nousta ylös aluksi. Vaimennus on kuitenkin huipussaan ja hypyissäkin voit tuntea itsesi höyhenenkevyeksi. Myös pito pitää salilla ja tunneilla. Nopeissa burpeissa kenkä voi vähän liukua, mutta se ei häiritse treeniäsi. Tukea on riittävästi esimerkiksi kyykkyihin, mutta ihastuksen henkäyksiä se ei aivan aiheuta. Mainio allround-malli, jossa mukavuus nousee keskiöön. 

Testissä:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMerkki: 

Malli: 

Suositushinta: 129,90 euroa. 

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko: Aavistuksen iso. Ota puolta kokoa pienempi. 

Istuvuus: Yksi testin leveimmistä malleista sopii parhaiten leveille jaloille. Jos jalkasi ovat kapeat, on etujalan kohdalla liikaa tilaa.

Mukavuus: Todella pehmeät ja mukavat kengät muotoutuvat jalan liikkeiden mukaan. Mikään ei hierrä. 

Design: Neutraali värimaailma ja todella yksinkertainen design. 

Sopii: Sekä voimaharjoitteluun salilla että sykettä kohottavaan treeniin kuten crosstrainingiin. 

Kommentit: Jos haluat huolehtia polvistasi ja hyppiä laatikoiden päälle ilman, että jalkoihin koskee, on mainiosti vaimennettu PureBoost Trainer sinun mallisi. Kuten nimestä voi päätellä, on keskipohjassa, kuten Adidaksen juoksukengissä, supermainio vaimennus, joka toimii myös hyppiessä. Sukkaa muistuttava päällinen myötäilee jalan liikkeitä ja antaa pehmeän ja joustavan tunteen. Tämä yhdistettynä leveään ja vankkaan pohjaan tarjoaa treenatessa lähes täydellisen tuen. Mainio kenkä X-fit-boksiin, missä on paljon hyppyjä ja painavia nostoja. Miinuspuolelle lasketaan vain pito, joka voi olla hieman liukas jossain treenisaleissa. Kengät voivat myös hiota, jos hikoilet todella paljon. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

2 päivää sitten
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

4 päivää sitten
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Muoti & trendit

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

08 may 2019
Peak Performance skaljackor
Muoti & trendit

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

07 may 2019
Adidas trailskor
Muoti & trendit

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

06 may 2019
Epic React
Muoti & trendit

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

06 may 2019
Löparbh 2019
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

06 may 2019
Nike Icon Clash
Muoti & trendit

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

05 may 2019
Header_DAM.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat sadetakit

03 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Muoti & trendit

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

02 may 2019
Craft Essence
Muoti & trendit

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

30 apr 2019
Icebreaker merinoull
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi juosta merinovillassa

30 apr 2019
Så vet du om skon passar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset jalkapallokengät

29 apr 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Muoti & trendit

Näin tekonurmelle ja luonnonnurmelle tarkoitetut jalkapallokengät eroavat toisistaan

29 apr 2019
BLACC running
Muoti & trendit

Blaccin vuoden 2019 juoksu-uutuudet

29 apr 2019
Haglöfs
Muoti & trendit

Softshell vai kuoritakki – miten ne eroavat toisistaan?

29 apr 2019
Didriksssons
Muoti & trendit

Näin tiedät, onko takkisi vedenpitävä

29 apr 2019
Nike Free 5.0
Muoti & trendit

TESTI: Tältä tuntuvat uudet Nike Free Run 5.0 -juoksukengät

26 apr 2019
Hoka One One header
Muoti & trendit

Rakastu Hoka One Onen uutuuksiin

26 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Muoti & trendit

Duffelbag – sesongin trendikkäin laukku

24 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Muoti & trendit

Testi! Miesten parhaat juoksukengät 2019

22 apr 2019
Löparskor dam 2019
Muoti & trendit

Testin parhaat juoksukengät naisille vuonna 2019

19 apr 2019
Asics löparskor
Muoti & trendit

Tervehdi Asicsen uusia pastellinvärisiä juoksukenkiä

17 apr 2019
Elvine
Muoti & trendit

Kevään miesten takkitrendit

17 apr 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Naisten kolme trendikkäintä kevättakkia

16 apr 2019
Adidas sneakers
Muoti & trendit

Adidaksen kevään tennaritrendit

16 apr 2019
Test
Muoti & trendit

Testi: Viidet parhaat lasten kumisaappaat

16 apr 2019
Adidas Primeknit
Muoti & trendit

Adidaksen saumaton treenimallisto vihdoin Sportamorella!

14 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Muoti & trendit

8 kevätsuosikkia, joita et voi ohittaa

12 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Muoti & trendit

Sesongin selviytymispaketti miehille

11 apr 2019
TESTBILD
Muoti & trendit

PT:n testaa: Näin hyviä ovat trendikkäät treenivaatteet

11 apr 2019
New Balance löparskor
Muoti & trendit

Mitkä ovat New Balancen juoksukenkien erot?

11 apr 2019
Adidas UB19
Muoti & trendit

Tämän takia tarvitset useat juoksukengät

10 apr 2019
Wyte
Muoti & trendit

Tässä tulevat vuoden 2019 uimatrendit

09 apr 2019
Nike Free
Muoti & trendit

Nike Free tekee juoksuaskeleistasi joustavammat

03 apr 2019
Cykelbyxor
Muoti & trendit

TESTI! Pyöräilyshortsit naisille ja miehille

03 apr 2019
more news
Birkenstock Sandalheader

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

Tarvitsitpa sandaalit rantahiekkaan tai yksinkertaiset kengät kruunaamaan tyylisi kuumana kesäpäivänä, sandaalit ovat aina varma valinta. Esittelemme vuoden 2019 sandaalitrendit.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Dasia Starlily Bow

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

Jos etsit uusia, ihania kenkiä, jotka ovat todella todella söpöt, kurkkaa tänne. Dasian tennarit ovat saapuneet myös meille Sportamorelle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header löpartröjor dam

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

Purista itsestäsi viimeisetkin irti, ja ota avuksi kunnon juoksupaita. Testasimme viisi trendikästä juoksupaitaa naisille.

09 may 2019
Muoti & trendit
Nike Tech pack

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

Futuristisia yksityiskohtia, erityisen ohuita materiaaleja ja kehon liikkeitä myötäilevä design. Näistä on Niken uusi Tech Pack -mallisto tehty.

09 may 2019
Muoti & trendit
Test av regnjackor

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

Älä anna sateen yllättää. Tässä tulevat miesten sadetakkimallit, jotka pitävät sinut kuivana läpi kesän.

09 may 2019
Muoti & trendit
Fotbollsskor header

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

Jalkapallosesonki on käynnissä. Ehkä lapsesi on aika saada uudet jalkapallokengät, kun vanhat ovat alkaneet kiristää. Anna junioritestaajiemme auttaa.

09 may 2019
Muoti & trendit
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendikkäät aurinkolasit kesäksi 2019

Mitä olisikaan kesä ilman kunnon aurinkolaseja? Vältä silmävammat ja viimeistele tyylisi näillä sesongin suosituimmilla laseilla.

08 may 2019
Muoti & trendit
Peak Performance skaljackor

Uutta ja vedenpitävää Peak Performancelta

Teknisiä, käytännöllisiä ja söpöjä samalla kertaa. Esittelemme muutaman Peak Performancen vedenpitävän suosikin, jotka toimivat niin kaupungissa kuin ulkona seikkaillessa.

07 may 2019
Muoti & trendit
Adidas trailskor

Ammattilaiset testasivat Adidaksen polkujuoksukengät

Kaipaatko mukavia polkujuoksukenkiä? Kurkkaa nämä Adidaksen uudet polkujuoksukengät. Lajin asiantuntijat Elisabeth Hansson ja David Andersson Trailrunning Swedeniltä testasivat uutuudet.

06 may 2019
Muoti & trendit
Epic React

Tältä näyttävät uudet Epic React Flyknit 2 kengät

Kaipaatko uusia juoksukenkiä? Tarkasta nämä Niken supersuositut Epic React Flyknit 2 -kengät, jotka ovat saaneet sesongin mukaisen uuden sävyn.

06 may 2019
Muoti & trendit
Löparbh 2019

Testi: Parhaat urheiluliivit juoksemiseen

Sinä, joka et ole testannut juoksemiseen soveltuvia liivejä aiemmin, tulet yllättymään. Ero tavallisiin rintaliiveihin on valtava. Testasimme kuusi mallia.

06 may 2019
Muoti & trendit
Nike Icon Clash

Niken uusi mallisto tarjoilee surffiviboja

Yhdistä surffityyli ja Niken uunituore mallisto! Esittelemme uudet, väreillä koreilevat treenivaatteet, joihin haluat sonnustautua rannalla.

05 may 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.jpg

Testin parhaat sadetakit

Sateen jälkeen tulee aurinko, vai onko se toisinpäin? Joka tapauksessa nyt on korkea aika hankkia sadetakki, jonka avulla voit välttää kesäsateen. Testasimme neljä naisten mallia.

03 may 2019
Muoti & trendit
Header-baddräkter.jpg

Testi! Parhaat uimapuvut uimiseen

Onko aika siirtää uimatreenisi syvempiin vesiin? Asiantuntijamme testasivat sesongin parhaat uimapuvut, jotta löytäisit parhaan funktionaalisen mallin.

02 may 2019
Muoti & trendit
Craft Essence

Tutustu pyöräilyn tyylisääntöihin

Pyöräiletkö putkisukissa? Lopeta heti! Anna stylisti Roberto Vacchin neuvoa sinulle pyöräilyn kirjoittamattomat säännöt.

30 apr 2019
Muoti & trendit