Träningsskor henne

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

Salilla käynti ei koskaan ole niin suosittua kuin vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Yhdistä uusi treenirutiinisi uusiin treenikenkiin – tässä tulevat kevään suosikit.

TESTISSÄ: NAISTEN TREENIKENGÄT 

Testissä:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMerkki: 

Malli:

Suositushinta: 76,90 euroa

Saatavilla väreissä: , ,  ja 

Koko: Ota puolta tai kokonaista kokoa isompi.  

Istuvuus: Normaali leveys. Päällinen muotoutuu jalan mukaan. Jos jalkasi ovat leveät voit treenata näissä ilman huolta siitä, että tekisi kipeää.

Mukavuus: Todella joustava treenikenkä, joka istuu pehmeästi ja mukavasti jalkaan. Voit solmia narut kunnolla. Mesh-päällinen päästää ylimääräisen lämmön pois, joten jalkasi eivät tunnu tunkkaisilta.

Design: Puhdas ja yksinkertainen design. Plussaa siitä, että värivaihtoehtoja on monia.

Sopii: Myös hyppyjä ja suunnanmuutoksia sisältäviin treeneihin. Toimii myös sisäliikunnassa kuten salibandyssa.

Kommentit: Tässä kevyet, mukavat treenikengät, jotka on luokiteltu X-fitkenkiksi.  Ne toimivatkin hyvin sykettä nostattavalla X-fit-tunnilla pehmeän vaimennuksen ja stabiilin pohjansa ansiosta. Kengät toimivat myös sisäliikunnassa, missä juostaan paljon. Flex Trainer 8 -kengät ovat suvereeni valinta sinulle, joka haluat saada kengistä mahdollisimman paljon irti. Saat tuntea olosi nopeaksi ja joustavaksi. Stabiliteetti ei pääse aivan Nike Metcon 4 -kenkien tai Reebokin Nano 8.0 -kenkien tasolle, mutta jos välttelet todella raskaita nostoja, ei ongelmaa ole. Hintansa väärti allroundkenkä istuu hyvin jalkaan, on pehmeä ja sopii hyvin kaikkeen. Ostoksille, mars!  

Testissä: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMerkki 

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä ja 

Koko: Täydellinen koko, ota siis omasi. 

Istuvuus: Kenkä istuu parhaiten jalkaan sinulle, jonka jalat ovat normaalin levyiset ja leveähköt.

Mukavuus: Kengissä on slimmattu istuvuus nilkkojen kohdalta. Ne ovat edestä hieman leveämmät ja varpaille riittää tilaa. Osa testaajista oli sitä mieltä, että nauhojen alla oleva resori istui liian tiukasti aluksi. Se helpotti kuitenkin parin treenin jälkeen.

Design: Harmaan nyanssit näyttävät lähes kullanharmaalta. Ne pistävät hyvin silmään pohjan kanssa. Kenkiä on myös mukava katsella. 

Sopii: Kaikenlaiseen voimaharjoitteluun sekä HIIT-tunneille. 

Kommentit: Joukosta erottuvat kengät eivät sovi minimalisteille. Tyyli on näissä kengissä se, joka ensimmäisenä pistää silmään. Koska pohja on leveä ja istuvuus tiukka, jopa sukkaa muistuttava, saat jalallesi parhaan tuen treenatessa. Kenkä sopii täydellisesti esimerkiksi harjoituksiin, joissa treenataan tasapainoa vaikkapa yhdellä jalalla kyykäten. Tässä kengässä on lähes mahdoton astua vinoon. Tiukka istuvuus tekee näiden pukemisesta jalkaan hieman kinkkisen, mutta jalkaan saatuasi ne istuvat jalassa kuin valettu. Mukava ja luotettava malli tekee salilla treenamisesta paljon mukavampaa. 

Testissä:

DAM Puma Mode XT.pngMerkki:

Malli: 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: turkoosi.  

Koko: True to size!

Istuvuus: Tämä kenkä istuu parhaiten leveään jalkaan tai sinulle, jonka lesti on korkeahko. Kapeisiin jalkoihin kengät on solmittava todella tiukasti.

Mukavuus: Supermukavat! Pehmeä vaimennus tekee näistä todella mukavat kävellessä. Joka askel on oikea ilo. Päällisen istuvuus laskee hieman arvosanaa. 

Design: Leikkisä design piristää kenen tahansa treenityyliä. Turkoosi ja hopea tuovat mieleen kevään. 

Sopii: Tanssiin ja paljon hyppyjä sisältäville treenitunneille, jossa vaimennukselle on kysyntää. 

Kommentit: Oletko valmis viemään treenisi uudelle tasolle? Mode XT TZ on kenkä, jota olet odottanut. Kolmeen osaan jaettu pohja takaa mainion pidon sivukäännöksissä ja pehmeä vaimennus on mainio hypyissä, tanssissa ja lyhyissä intervalleissa.Ainoa miinus on, että Puman kenkä ei ole riittävän stabiili X-fit-tunnille tai raskaisiin nostoihin. Kantapään osio on pikemminkin pehmeä kuin stabiili. Mukavuus menee siis tuen edelle. Muuten tässä kengässä kelpaa liikkua ympäri salia. Plussaa erottuvasta 90-luvun lookista!  

Testissä:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMerkki: 

Malli: 

Suositushinta: 154,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja  

Koko: Ota tavallinen kokosi, se istuu täydellisesti. 

Istuvuus: Leveämpään suuntaan, mutta sopii myös normaaleille jaloille. 

Mukavuus: Kengät istuvat jalkaan kuin valettu. Aluksi ne voivat tuntua aavistuksen kovilta, mutta pehmenevät käytön myötä.

Design: Kukapa ei pitäisi metallisista yksityiskohdista? Keväiset, valoisat värit on koristeltu hopealla. 

Sopii: X-fit ja vielä kerran X-fit. 

Kommentit: On totta, että Metcon 4 XD on tehty X-fit varten. Tämä malli pitää jalat maassa myös painavissa nostoissa. Pohja on leveä ja sivuilla on vahvistukset. Samalla pohja on myös hyvin joustava esimerkiksi hypyissä ja burpeessa.Ventilaatio toimii, samoin design. Kengissä ei ole kerrassaan mitään valittamista. Ainoa miinus on, että kengät eivät ehkä palvele parhaiten sinua, joka olet kärsinyt polven ongelmista. Jos kaipaat todella vaimennettuja kenkiä, jatka etsimistä.  Muuten kyseessä on todella pidetty kenkä, joka täyttää taatusti toiveesi. Suurin ero klassiseen Metcon 4 -malliin on 3D-printattu päällinen. Se on supervahva. Voit hyppiä, tehdä wall climbia, kiipeillä pitkin köyttä ja tehdä lähes kaikkea muutakin. 

Testissä: 

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMerkki:  

Malli:

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Koko: Normaalia kokoa.

Istuvuus: Todella leveä kenkä, jonka kieli on jaettu. Sen ansiosta päällinen istuu juuri sinun jalkojesi mukaan. 

Mukavuus: Haluatko treenata mahdollisimman mukavissa kengissä? Panosta siis Athletics 24/7 TR -malliin. Kuten nimi antaa osviittaa, tämä malli sopii jalkaan vuorokauden ympäri. Se on pehmeä, joustava ja pitää lämpötilan sopivana treenatessa.

Design: Tipp topp! Testiryhmämme rakastaa designia.

Sopii: Salille ja X-fit inspiraation saaduille tunneille. Lankussa kengät voivat liukua aavistuksen.

Kommentit: Joustavuus on tullut jäädäkseen. Nämä kengät ovat superpehmeät ja joustavat, jonka huomaat taatusti mountain climbersien, burpeiden ja etunojapunnerrusten kaltaisissa harjoituksissa. Paksumpi pohja antaa enemmän tukea kuin uskotkaan. Testiryhmä ylistää lisäksi pehmeää vaimennusta. Hypyistä huolimatta jalkoihin ei koskenut lainkaan eikä kengistä tullut ollenkaan hiertymiä treenatessa. Arvosanaa laskee ainoastaan pito. Testiryhmä suosittelee kenkiä X-fit-salien ja kuntosalin alustalle pikemminkin kuin vaikkapa ryhmäliikuntatunneilta tutulle parketille.

Testissä:

DAM Reebok Flexagon.pngMerkki:  

Malli:  

Suositushinta: 89,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Koko: Iso! Jos painit kahden koon välillä, valitse pienempi.  

Istuvuus: Normaalista leveille jaloille. Päällinen on pehmeä ja muovautuu jalan mukaan puristamatta liian kovaa. 

Mukavuus: Superpehmeä ja mukava kenkä. Mainio ventilaatio ja pehmeä pohja. 

Design: Design on todella Flexagonin parhaita puolia. Makeat, punaiset yksityiskohdat sopivat hyvin verkkopäälliseen. 

Sopii: Voimaharjoitteluun, kiertoharjoitteluun, HIIT-treeniin, spinningiin ja crosstrainingiin.  

Kommentit: Mesh-osiot ympäri kenkää takaaavat, että jalkasi pysyvät treenatessa ilmavina. Ota siis nämä kengät mukaasi kaikkiin hikitreeneihin kesällä. Flexagon on myös, kuten nimestä voi päätellä, joustava ja todella mukava kenkä. Mukavuus on toisin sanoen huipussaan ja mainio syy ostaa tämä kenkä omaksi. Koska malli on superpehmeä, laskee se hieman tukea. Jos sinulla on tapana astua helposti sivuun, ota toinen malli. Tämä ei sovi myöskään raskaisiin nostoihin. Kevyeeseen voimaharjoitteluun, spinningiin ja tunneille, joissa olisi hyppyjäkin, malli sopii mainiosti. Plussaa designista! 

Testissä:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMerkki:  

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Koko: Normaalia kokoa, ota tavallinen tuttu kokosi.

Istuvuus: Istuvuus lasketaan normaaliksi. Kenkä istuu mainiosti normaalin levyisille jaloille. 

Mukavuus: Päällinen sulkee jalan mukavalla ja pehmeällä tavalla. Vaimennus on jättipotti!

Design: Kenkien design miellytti kaikkia testaajiamme!

Sopii: Ensisijaisesti paljon hyppyjä sisältävään treeniin. Moni testaaja rakasti mukavuutta niin paljon, että halusi käyttää kenkiä myös töissä. 

Kommentit: Oletko valmis löytämään uuden suosikin treenivaatekaappiisi? Niin mukava on Free TR 9 Ultra. Yksinkertaisesti et suostu riisumaan kenkiä jalastasi. Ainoa mikä laskee arvosanaa on korkeahko kantapään osio, joka voi nousta ylös aluksi. Vaimennus on kuitenkin huipussaan ja hypyissäkin voit tuntea itsesi höyhenenkevyeksi. Myös pito pitää salilla ja tunneilla. Nopeissa burpeissa kenkä voi vähän liukua, mutta se ei häiritse treeniäsi. Tukea on riittävästi esimerkiksi kyykkyihin, mutta ihastuksen henkäyksiä se ei aivan aiheuta. Mainio allround-malli, jossa mukavuus nousee keskiöön. 

Testissä:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMerkki: 

Malli: 

Suositushinta: 129,90 euroa. 

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko: Aavistuksen iso. Ota puolta kokoa pienempi. 

Istuvuus: Yksi testin leveimmistä malleista sopii parhaiten leveille jaloille. Jos jalkasi ovat kapeat, on etujalan kohdalla liikaa tilaa.

Mukavuus: Todella pehmeät ja mukavat kengät muotoutuvat jalan liikkeiden mukaan. Mikään ei hierrä. 

Design: Neutraali värimaailma ja todella yksinkertainen design. 

Sopii: Sekä voimaharjoitteluun salilla että sykettä kohottavaan treeniin kuten crosstrainingiin. 

Kommentit: Jos haluat huolehtia polvistasi ja hyppiä laatikoiden päälle ilman, että jalkoihin koskee, on mainiosti vaimennettu PureBoost Trainer sinun mallisi. Kuten nimestä voi päätellä, on keskipohjassa, kuten Adidaksen juoksukengissä, supermainio vaimennus, joka toimii myös hyppiessä. Sukkaa muistuttava päällinen myötäilee jalan liikkeitä ja antaa pehmeän ja joustavan tunteen. Tämä yhdistettynä leveään ja vankkaan pohjaan tarjoaa treenatessa lähes täydellisen tuen. Mainio kenkä X-fit-boksiin, missä on paljon hyppyjä ja painavia nostoja. Miinuspuolelle lasketaan vain pito, joka voi olla hieman liukas jossain treenisaleissa. Kengät voivat myös hiota, jos hikoilet todella paljon. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

7 tuntia sitten
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

4 päivää sitten
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

5 päivää sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

5 päivää sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

6 päivää sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

6 päivää sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

6 päivää sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

6 päivää sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
more news
Tights med hög midja

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

Mikä olisikaan parempaa kuin trikoot korkealla vyötäröllä? Esittelemme sesongin kuumimmat mallit tuotemerkeiltä Nike, Blacc, Casall sekä Röhnisch.

7 tuntia sitten
Muoti & trendit
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

6 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit