Träningsskor henne

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

Salilla käynti ei koskaan ole niin suosittua kuin vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Yhdistä uusi treenirutiinisi uusiin treenikenkiin – tässä tulevat kevään suosikit.

TESTISSÄ: NAISTEN TREENIKENGÄT 

Testissä:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMerkki: 

Malli:

Suositushinta: 76,90 euroa

Saatavilla väreissä: , ,  ja 

Koko: Ota puolta tai kokonaista kokoa isompi.  

Istuvuus: Normaali leveys. Päällinen muotoutuu jalan mukaan. Jos jalkasi ovat leveät voit treenata näissä ilman huolta siitä, että tekisi kipeää.

Mukavuus: Todella joustava treenikenkä, joka istuu pehmeästi ja mukavasti jalkaan. Voit solmia narut kunnolla. Mesh-päällinen päästää ylimääräisen lämmön pois, joten jalkasi eivät tunnu tunkkaisilta.

Design: Puhdas ja yksinkertainen design. Plussaa siitä, että värivaihtoehtoja on monia.

Sopii: Myös hyppyjä ja suunnanmuutoksia sisältäviin treeneihin. Toimii myös sisäliikunnassa kuten salibandyssa.

Kommentit: Tässä kevyet, mukavat treenikengät, jotka on luokiteltu X-fitkenkiksi.  Ne toimivatkin hyvin sykettä nostattavalla X-fit-tunnilla pehmeän vaimennuksen ja stabiilin pohjansa ansiosta. Kengät toimivat myös sisäliikunnassa, missä juostaan paljon. Flex Trainer 8 -kengät ovat suvereeni valinta sinulle, joka haluat saada kengistä mahdollisimman paljon irti. Saat tuntea olosi nopeaksi ja joustavaksi. Stabiliteetti ei pääse aivan Nike Metcon 4 -kenkien tai Reebokin Nano 8.0 -kenkien tasolle, mutta jos välttelet todella raskaita nostoja, ei ongelmaa ole. Hintansa väärti allroundkenkä istuu hyvin jalkaan, on pehmeä ja sopii hyvin kaikkeen. Ostoksille, mars!  

Testissä: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMerkki 

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä ja 

Koko: Täydellinen koko, ota siis omasi. 

Istuvuus: Kenkä istuu parhaiten jalkaan sinulle, jonka jalat ovat normaalin levyiset ja leveähköt.

Mukavuus: Kengissä on slimmattu istuvuus nilkkojen kohdalta. Ne ovat edestä hieman leveämmät ja varpaille riittää tilaa. Osa testaajista oli sitä mieltä, että nauhojen alla oleva resori istui liian tiukasti aluksi. Se helpotti kuitenkin parin treenin jälkeen.

Design: Harmaan nyanssit näyttävät lähes kullanharmaalta. Ne pistävät hyvin silmään pohjan kanssa. Kenkiä on myös mukava katsella. 

Sopii: Kaikenlaiseen voimaharjoitteluun sekä HIIT-tunneille. 

Kommentit: Joukosta erottuvat kengät eivät sovi minimalisteille. Tyyli on näissä kengissä se, joka ensimmäisenä pistää silmään. Koska pohja on leveä ja istuvuus tiukka, jopa sukkaa muistuttava, saat jalallesi parhaan tuen treenatessa. Kenkä sopii täydellisesti esimerkiksi harjoituksiin, joissa treenataan tasapainoa vaikkapa yhdellä jalalla kyykäten. Tässä kengässä on lähes mahdoton astua vinoon. Tiukka istuvuus tekee näiden pukemisesta jalkaan hieman kinkkisen, mutta jalkaan saatuasi ne istuvat jalassa kuin valettu. Mukava ja luotettava malli tekee salilla treenamisesta paljon mukavampaa. 

Testissä:

DAM Puma Mode XT.pngMerkki:

Malli: 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: turkoosi.  

Koko: True to size!

Istuvuus: Tämä kenkä istuu parhaiten leveään jalkaan tai sinulle, jonka lesti on korkeahko. Kapeisiin jalkoihin kengät on solmittava todella tiukasti.

Mukavuus: Supermukavat! Pehmeä vaimennus tekee näistä todella mukavat kävellessä. Joka askel on oikea ilo. Päällisen istuvuus laskee hieman arvosanaa. 

Design: Leikkisä design piristää kenen tahansa treenityyliä. Turkoosi ja hopea tuovat mieleen kevään. 

Sopii: Tanssiin ja paljon hyppyjä sisältäville treenitunneille, jossa vaimennukselle on kysyntää. 

Kommentit: Oletko valmis viemään treenisi uudelle tasolle? Mode XT TZ on kenkä, jota olet odottanut. Kolmeen osaan jaettu pohja takaa mainion pidon sivukäännöksissä ja pehmeä vaimennus on mainio hypyissä, tanssissa ja lyhyissä intervalleissa.Ainoa miinus on, että Puman kenkä ei ole riittävän stabiili X-fit-tunnille tai raskaisiin nostoihin. Kantapään osio on pikemminkin pehmeä kuin stabiili. Mukavuus menee siis tuen edelle. Muuten tässä kengässä kelpaa liikkua ympäri salia. Plussaa erottuvasta 90-luvun lookista!  

Testissä:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMerkki: 

Malli: 

Suositushinta: 154,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja  

Koko: Ota tavallinen kokosi, se istuu täydellisesti. 

Istuvuus: Leveämpään suuntaan, mutta sopii myös normaaleille jaloille. 

Mukavuus: Kengät istuvat jalkaan kuin valettu. Aluksi ne voivat tuntua aavistuksen kovilta, mutta pehmenevät käytön myötä.

Design: Kukapa ei pitäisi metallisista yksityiskohdista? Keväiset, valoisat värit on koristeltu hopealla. 

Sopii: X-fit ja vielä kerran X-fit. 

Kommentit: On totta, että Metcon 4 XD on tehty X-fit varten. Tämä malli pitää jalat maassa myös painavissa nostoissa. Pohja on leveä ja sivuilla on vahvistukset. Samalla pohja on myös hyvin joustava esimerkiksi hypyissä ja burpeessa.Ventilaatio toimii, samoin design. Kengissä ei ole kerrassaan mitään valittamista. Ainoa miinus on, että kengät eivät ehkä palvele parhaiten sinua, joka olet kärsinyt polven ongelmista. Jos kaipaat todella vaimennettuja kenkiä, jatka etsimistä.  Muuten kyseessä on todella pidetty kenkä, joka täyttää taatusti toiveesi. Suurin ero klassiseen Metcon 4 -malliin on 3D-printattu päällinen. Se on supervahva. Voit hyppiä, tehdä wall climbia, kiipeillä pitkin köyttä ja tehdä lähes kaikkea muutakin. 

Testissä: 

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMerkki:  

Malli:

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Koko: Normaalia kokoa.

Istuvuus: Todella leveä kenkä, jonka kieli on jaettu. Sen ansiosta päällinen istuu juuri sinun jalkojesi mukaan. 

Mukavuus: Haluatko treenata mahdollisimman mukavissa kengissä? Panosta siis Athletics 24/7 TR -malliin. Kuten nimi antaa osviittaa, tämä malli sopii jalkaan vuorokauden ympäri. Se on pehmeä, joustava ja pitää lämpötilan sopivana treenatessa.

Design: Tipp topp! Testiryhmämme rakastaa designia.

Sopii: Salille ja X-fit inspiraation saaduille tunneille. Lankussa kengät voivat liukua aavistuksen.

Kommentit: Joustavuus on tullut jäädäkseen. Nämä kengät ovat superpehmeät ja joustavat, jonka huomaat taatusti mountain climbersien, burpeiden ja etunojapunnerrusten kaltaisissa harjoituksissa. Paksumpi pohja antaa enemmän tukea kuin uskotkaan. Testiryhmä ylistää lisäksi pehmeää vaimennusta. Hypyistä huolimatta jalkoihin ei koskenut lainkaan eikä kengistä tullut ollenkaan hiertymiä treenatessa. Arvosanaa laskee ainoastaan pito. Testiryhmä suosittelee kenkiä X-fit-salien ja kuntosalin alustalle pikemminkin kuin vaikkapa ryhmäliikuntatunneilta tutulle parketille.

Testissä:

DAM Reebok Flexagon.pngMerkki:  

Malli:  

Suositushinta: 89,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Koko: Iso! Jos painit kahden koon välillä, valitse pienempi.  

Istuvuus: Normaalista leveille jaloille. Päällinen on pehmeä ja muovautuu jalan mukaan puristamatta liian kovaa. 

Mukavuus: Superpehmeä ja mukava kenkä. Mainio ventilaatio ja pehmeä pohja. 

Design: Design on todella Flexagonin parhaita puolia. Makeat, punaiset yksityiskohdat sopivat hyvin verkkopäälliseen. 

Sopii: Voimaharjoitteluun, kiertoharjoitteluun, HIIT-treeniin, spinningiin ja crosstrainingiin.  

Kommentit: Mesh-osiot ympäri kenkää takaaavat, että jalkasi pysyvät treenatessa ilmavina. Ota siis nämä kengät mukaasi kaikkiin hikitreeneihin kesällä. Flexagon on myös, kuten nimestä voi päätellä, joustava ja todella mukava kenkä. Mukavuus on toisin sanoen huipussaan ja mainio syy ostaa tämä kenkä omaksi. Koska malli on superpehmeä, laskee se hieman tukea. Jos sinulla on tapana astua helposti sivuun, ota toinen malli. Tämä ei sovi myöskään raskaisiin nostoihin. Kevyeeseen voimaharjoitteluun, spinningiin ja tunneille, joissa olisi hyppyjäkin, malli sopii mainiosti. Plussaa designista! 

Testissä:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMerkki:  

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Koko: Normaalia kokoa, ota tavallinen tuttu kokosi.

Istuvuus: Istuvuus lasketaan normaaliksi. Kenkä istuu mainiosti normaalin levyisille jaloille. 

Mukavuus: Päällinen sulkee jalan mukavalla ja pehmeällä tavalla. Vaimennus on jättipotti!

Design: Kenkien design miellytti kaikkia testaajiamme!

Sopii: Ensisijaisesti paljon hyppyjä sisältävään treeniin. Moni testaaja rakasti mukavuutta niin paljon, että halusi käyttää kenkiä myös töissä. 

Kommentit: Oletko valmis löytämään uuden suosikin treenivaatekaappiisi? Niin mukava on Free TR 9 Ultra. Yksinkertaisesti et suostu riisumaan kenkiä jalastasi. Ainoa mikä laskee arvosanaa on korkeahko kantapään osio, joka voi nousta ylös aluksi. Vaimennus on kuitenkin huipussaan ja hypyissäkin voit tuntea itsesi höyhenenkevyeksi. Myös pito pitää salilla ja tunneilla. Nopeissa burpeissa kenkä voi vähän liukua, mutta se ei häiritse treeniäsi. Tukea on riittävästi esimerkiksi kyykkyihin, mutta ihastuksen henkäyksiä se ei aivan aiheuta. Mainio allround-malli, jossa mukavuus nousee keskiöön. 

Testissä:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMerkki: 

Malli: 

Suositushinta: 129,90 euroa. 

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko: Aavistuksen iso. Ota puolta kokoa pienempi. 

Istuvuus: Yksi testin leveimmistä malleista sopii parhaiten leveille jaloille. Jos jalkasi ovat kapeat, on etujalan kohdalla liikaa tilaa.

Mukavuus: Todella pehmeät ja mukavat kengät muotoutuvat jalan liikkeiden mukaan. Mikään ei hierrä. 

Design: Neutraali värimaailma ja todella yksinkertainen design. 

Sopii: Sekä voimaharjoitteluun salilla että sykettä kohottavaan treeniin kuten crosstrainingiin. 

Kommentit: Jos haluat huolehtia polvistasi ja hyppiä laatikoiden päälle ilman, että jalkoihin koskee, on mainiosti vaimennettu PureBoost Trainer sinun mallisi. Kuten nimestä voi päätellä, on keskipohjassa, kuten Adidaksen juoksukengissä, supermainio vaimennus, joka toimii myös hyppiessä. Sukkaa muistuttava päällinen myötäilee jalan liikkeitä ja antaa pehmeän ja joustavan tunteen. Tämä yhdistettynä leveään ja vankkaan pohjaan tarjoaa treenatessa lähes täydellisen tuen. Mainio kenkä X-fit-boksiin, missä on paljon hyppyjä ja painavia nostoja. Miinuspuolelle lasketaan vain pito, joka voi olla hieman liukas jossain treenisaleissa. Kengät voivat myös hiota, jos hikoilet todella paljon. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

2 päivää sitten
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

2 päivää sitten
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

5 päivää sitten
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Muoti & trendit

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

26 may 2020
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Asics GT-2000
Muoti & trendit

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
more news
pegasus 37

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

Niken kenties kaikkien aikojen parhaasta juoksukengästä on nyt lanseerattu uusi versio. Tätä mieltä juoksulähettiläämme on uudesta Nike Air Zoom Pegasus 37 -mallista - enemmän iskunvaimennusta kuin koskaan!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Badbyxor badshorts

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

Rantakausi odottaa jo ihan nurkan takana ja on aika päivittää vaatekaappia myös uima-asun osalta. Esittelemme yhdeksät tyylikkäät miesten uimashortsit, joilla kelpaa nauttia auringosta rannalla.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

Haluatko tulla paremmaksi, nopeammaksi ja minimoida loukkaantumisriskit nopeustreeneissä? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla Sauconyn uusinta innovaatiota: Endorphin Pro -juoksukenkiä!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

30 may 2020
Muoti & trendit
löparshorts header

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

Mitkä shortsit ovat oikeasti parhaat juoksemiseen? Testipaneelimme tietää! Lue heidän arvionsa kauden parhaista malleista naisille ja miehille.

28 may 2020
Muoti & trendit
Test tenniskjol

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

Ylöspäin rullautuvat shortsit ja läpikuultavat kankaat ovat enää vain ikävä muisto. Tässä on viisi ihanaa tennishametta, jotka ovat testin parhaat!

28 may 2020
Muoti & trendit
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

Haluatko parin retro-tyylisiä, mutta moderneja ja tyylikkäitä lenkkareita? Siinä tapauksessa sinun kannattaa valita New Balancen kengät! Tässä ovat tämän vuoden uutuudet.

26 may 2020
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

26 may 2020
Muoti & trendit
Underkläder träning

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

Onko sinulla hiertymiä nivusissa treenin jälkeen? Se on mitä luultavammin puuvillaisten alusvaatteiden syytä!

25 may 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

25 may 2020
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
New Balance skor

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

Opi miten valitset oikeat juoksukengät New Balance -merkiltä. Tässä ovat heidän suosituimmat mallinsa!

20 may 2020
Muoti & trendit
Asics GT-2000

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

Jos kärsit ylipronaatiosta, juoksukenkävalmistaja Asicselta voi oppia yhtä sun toista. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää heidän parhaista pronaatiotuellisista kengistään.

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit