Träningsskor henne

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

Salilla käynti ei koskaan ole niin suosittua kuin vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Yhdistä uusi treenirutiinisi uusiin treenikenkiin – tässä tulevat kevään suosikit.

TESTISSÄ: NAISTEN TREENIKENGÄT 

Testissä:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMerkki: 

Malli:

Suositushinta: 76,90 euroa

Saatavilla väreissä: , ,  ja 

Koko: Ota puolta tai kokonaista kokoa isompi.  

Istuvuus: Normaali leveys. Päällinen muotoutuu jalan mukaan. Jos jalkasi ovat leveät voit treenata näissä ilman huolta siitä, että tekisi kipeää.

Mukavuus: Todella joustava treenikenkä, joka istuu pehmeästi ja mukavasti jalkaan. Voit solmia narut kunnolla. Mesh-päällinen päästää ylimääräisen lämmön pois, joten jalkasi eivät tunnu tunkkaisilta.

Design: Puhdas ja yksinkertainen design. Plussaa siitä, että värivaihtoehtoja on monia.

Sopii: Myös hyppyjä ja suunnanmuutoksia sisältäviin treeneihin. Toimii myös sisäliikunnassa kuten salibandyssa.

Kommentit: Tässä kevyet, mukavat treenikengät, jotka on luokiteltu X-fitkenkiksi.  Ne toimivatkin hyvin sykettä nostattavalla X-fit-tunnilla pehmeän vaimennuksen ja stabiilin pohjansa ansiosta. Kengät toimivat myös sisäliikunnassa, missä juostaan paljon. Flex Trainer 8 -kengät ovat suvereeni valinta sinulle, joka haluat saada kengistä mahdollisimman paljon irti. Saat tuntea olosi nopeaksi ja joustavaksi. Stabiliteetti ei pääse aivan Nike Metcon 4 -kenkien tai Reebokin Nano 8.0 -kenkien tasolle, mutta jos välttelet todella raskaita nostoja, ei ongelmaa ole. Hintansa väärti allroundkenkä istuu hyvin jalkaan, on pehmeä ja sopii hyvin kaikkeen. Ostoksille, mars!  

Testissä: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMerkki 

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä ja 

Koko: Täydellinen koko, ota siis omasi. 

Istuvuus: Kenkä istuu parhaiten jalkaan sinulle, jonka jalat ovat normaalin levyiset ja leveähköt.

Mukavuus: Kengissä on slimmattu istuvuus nilkkojen kohdalta. Ne ovat edestä hieman leveämmät ja varpaille riittää tilaa. Osa testaajista oli sitä mieltä, että nauhojen alla oleva resori istui liian tiukasti aluksi. Se helpotti kuitenkin parin treenin jälkeen.

Design: Harmaan nyanssit näyttävät lähes kullanharmaalta. Ne pistävät hyvin silmään pohjan kanssa. Kenkiä on myös mukava katsella. 

Sopii: Kaikenlaiseen voimaharjoitteluun sekä HIIT-tunneille. 

Kommentit: Joukosta erottuvat kengät eivät sovi minimalisteille. Tyyli on näissä kengissä se, joka ensimmäisenä pistää silmään. Koska pohja on leveä ja istuvuus tiukka, jopa sukkaa muistuttava, saat jalallesi parhaan tuen treenatessa. Kenkä sopii täydellisesti esimerkiksi harjoituksiin, joissa treenataan tasapainoa vaikkapa yhdellä jalalla kyykäten. Tässä kengässä on lähes mahdoton astua vinoon. Tiukka istuvuus tekee näiden pukemisesta jalkaan hieman kinkkisen, mutta jalkaan saatuasi ne istuvat jalassa kuin valettu. Mukava ja luotettava malli tekee salilla treenamisesta paljon mukavampaa. 

Testissä:

DAM Puma Mode XT.pngMerkki:

Malli: 

Suositushinta: 99,90 euroa

Saatavilla väreissä: turkoosi.  

Koko: True to size!

Istuvuus: Tämä kenkä istuu parhaiten leveään jalkaan tai sinulle, jonka lesti on korkeahko. Kapeisiin jalkoihin kengät on solmittava todella tiukasti.

Mukavuus: Supermukavat! Pehmeä vaimennus tekee näistä todella mukavat kävellessä. Joka askel on oikea ilo. Päällisen istuvuus laskee hieman arvosanaa. 

Design: Leikkisä design piristää kenen tahansa treenityyliä. Turkoosi ja hopea tuovat mieleen kevään. 

Sopii: Tanssiin ja paljon hyppyjä sisältäville treenitunneille, jossa vaimennukselle on kysyntää. 

Kommentit: Oletko valmis viemään treenisi uudelle tasolle? Mode XT TZ on kenkä, jota olet odottanut. Kolmeen osaan jaettu pohja takaa mainion pidon sivukäännöksissä ja pehmeä vaimennus on mainio hypyissä, tanssissa ja lyhyissä intervalleissa.Ainoa miinus on, että Puman kenkä ei ole riittävän stabiili X-fit-tunnille tai raskaisiin nostoihin. Kantapään osio on pikemminkin pehmeä kuin stabiili. Mukavuus menee siis tuen edelle. Muuten tässä kengässä kelpaa liikkua ympäri salia. Plussaa erottuvasta 90-luvun lookista!  

Testissä:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMerkki: 

Malli: 

Suositushinta: 154,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja  

Koko: Ota tavallinen kokosi, se istuu täydellisesti. 

Istuvuus: Leveämpään suuntaan, mutta sopii myös normaaleille jaloille. 

Mukavuus: Kengät istuvat jalkaan kuin valettu. Aluksi ne voivat tuntua aavistuksen kovilta, mutta pehmenevät käytön myötä.

Design: Kukapa ei pitäisi metallisista yksityiskohdista? Keväiset, valoisat värit on koristeltu hopealla. 

Sopii: X-fit ja vielä kerran X-fit. 

Kommentit: On totta, että Metcon 4 XD on tehty X-fit varten. Tämä malli pitää jalat maassa myös painavissa nostoissa. Pohja on leveä ja sivuilla on vahvistukset. Samalla pohja on myös hyvin joustava esimerkiksi hypyissä ja burpeessa.Ventilaatio toimii, samoin design. Kengissä ei ole kerrassaan mitään valittamista. Ainoa miinus on, että kengät eivät ehkä palvele parhaiten sinua, joka olet kärsinyt polven ongelmista. Jos kaipaat todella vaimennettuja kenkiä, jatka etsimistä.  Muuten kyseessä on todella pidetty kenkä, joka täyttää taatusti toiveesi. Suurin ero klassiseen Metcon 4 -malliin on 3D-printattu päällinen. Se on supervahva. Voit hyppiä, tehdä wall climbia, kiipeillä pitkin köyttä ja tehdä lähes kaikkea muutakin. 

Testissä: 

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMerkki:  

Malli:

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä:  

Koko: Normaalia kokoa.

Istuvuus: Todella leveä kenkä, jonka kieli on jaettu. Sen ansiosta päällinen istuu juuri sinun jalkojesi mukaan. 

Mukavuus: Haluatko treenata mahdollisimman mukavissa kengissä? Panosta siis Athletics 24/7 TR -malliin. Kuten nimi antaa osviittaa, tämä malli sopii jalkaan vuorokauden ympäri. Se on pehmeä, joustava ja pitää lämpötilan sopivana treenatessa.

Design: Tipp topp! Testiryhmämme rakastaa designia.

Sopii: Salille ja X-fit inspiraation saaduille tunneille. Lankussa kengät voivat liukua aavistuksen.

Kommentit: Joustavuus on tullut jäädäkseen. Nämä kengät ovat superpehmeät ja joustavat, jonka huomaat taatusti mountain climbersien, burpeiden ja etunojapunnerrusten kaltaisissa harjoituksissa. Paksumpi pohja antaa enemmän tukea kuin uskotkaan. Testiryhmä ylistää lisäksi pehmeää vaimennusta. Hypyistä huolimatta jalkoihin ei koskenut lainkaan eikä kengistä tullut ollenkaan hiertymiä treenatessa. Arvosanaa laskee ainoastaan pito. Testiryhmä suosittelee kenkiä X-fit-salien ja kuntosalin alustalle pikemminkin kuin vaikkapa ryhmäliikuntatunneilta tutulle parketille.

Testissä:

DAM Reebok Flexagon.pngMerkki:  

Malli:  

Suositushinta: 89,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Koko: Iso! Jos painit kahden koon välillä, valitse pienempi.  

Istuvuus: Normaalista leveille jaloille. Päällinen on pehmeä ja muovautuu jalan mukaan puristamatta liian kovaa. 

Mukavuus: Superpehmeä ja mukava kenkä. Mainio ventilaatio ja pehmeä pohja. 

Design: Design on todella Flexagonin parhaita puolia. Makeat, punaiset yksityiskohdat sopivat hyvin verkkopäälliseen. 

Sopii: Voimaharjoitteluun, kiertoharjoitteluun, HIIT-treeniin, spinningiin ja crosstrainingiin.  

Kommentit: Mesh-osiot ympäri kenkää takaaavat, että jalkasi pysyvät treenatessa ilmavina. Ota siis nämä kengät mukaasi kaikkiin hikitreeneihin kesällä. Flexagon on myös, kuten nimestä voi päätellä, joustava ja todella mukava kenkä. Mukavuus on toisin sanoen huipussaan ja mainio syy ostaa tämä kenkä omaksi. Koska malli on superpehmeä, laskee se hieman tukea. Jos sinulla on tapana astua helposti sivuun, ota toinen malli. Tämä ei sovi myöskään raskaisiin nostoihin. Kevyeeseen voimaharjoitteluun, spinningiin ja tunneille, joissa olisi hyppyjäkin, malli sopii mainiosti. Plussaa designista! 

Testissä:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMerkki:  

Malli: 

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: ,  ja 

Koko: Normaalia kokoa, ota tavallinen tuttu kokosi.

Istuvuus: Istuvuus lasketaan normaaliksi. Kenkä istuu mainiosti normaalin levyisille jaloille. 

Mukavuus: Päällinen sulkee jalan mukavalla ja pehmeällä tavalla. Vaimennus on jättipotti!

Design: Kenkien design miellytti kaikkia testaajiamme!

Sopii: Ensisijaisesti paljon hyppyjä sisältävään treeniin. Moni testaaja rakasti mukavuutta niin paljon, että halusi käyttää kenkiä myös töissä. 

Kommentit: Oletko valmis löytämään uuden suosikin treenivaatekaappiisi? Niin mukava on Free TR 9 Ultra. Yksinkertaisesti et suostu riisumaan kenkiä jalastasi. Ainoa mikä laskee arvosanaa on korkeahko kantapään osio, joka voi nousta ylös aluksi. Vaimennus on kuitenkin huipussaan ja hypyissäkin voit tuntea itsesi höyhenenkevyeksi. Myös pito pitää salilla ja tunneilla. Nopeissa burpeissa kenkä voi vähän liukua, mutta se ei häiritse treeniäsi. Tukea on riittävästi esimerkiksi kyykkyihin, mutta ihastuksen henkäyksiä se ei aivan aiheuta. Mainio allround-malli, jossa mukavuus nousee keskiöön. 

Testissä:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMerkki: 

Malli: 

Suositushinta: 129,90 euroa. 

Saatavilla väreissä:  ja 

Koko: Aavistuksen iso. Ota puolta kokoa pienempi. 

Istuvuus: Yksi testin leveimmistä malleista sopii parhaiten leveille jaloille. Jos jalkasi ovat kapeat, on etujalan kohdalla liikaa tilaa.

Mukavuus: Todella pehmeät ja mukavat kengät muotoutuvat jalan liikkeiden mukaan. Mikään ei hierrä. 

Design: Neutraali värimaailma ja todella yksinkertainen design. 

Sopii: Sekä voimaharjoitteluun salilla että sykettä kohottavaan treeniin kuten crosstrainingiin. 

Kommentit: Jos haluat huolehtia polvistasi ja hyppiä laatikoiden päälle ilman, että jalkoihin koskee, on mainiosti vaimennettu PureBoost Trainer sinun mallisi. Kuten nimestä voi päätellä, on keskipohjassa, kuten Adidaksen juoksukengissä, supermainio vaimennus, joka toimii myös hyppiessä. Sukkaa muistuttava päällinen myötäilee jalan liikkeitä ja antaa pehmeän ja joustavan tunteen. Tämä yhdistettynä leveään ja vankkaan pohjaan tarjoaa treenatessa lähes täydellisen tuen. Mainio kenkä X-fit-boksiin, missä on paljon hyppyjä ja painavia nostoja. Miinuspuolelle lasketaan vain pito, joka voi olla hieman liukas jossain treenisaleissa. Kengät voivat myös hiota, jos hikoilet todella paljon. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Löparjackor Test
Muoti & trendit

TESTI! Kevään parhaat naisten juoksutakit

5 päivää sitten
Löparjackor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat juoksutakit vuodelle 2019

5 päivää sitten
Saucony Triumph Iso 5
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat juoksukengät vuonna 2019

18 mar 2019
Header.png
Muoti & trendit

Kevään suuressa testissä urheiluliivit

18 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg
Muoti & trendit

8 miesten kevään 2019 tennarimallia

18 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy
Muoti & trendit

Reebokin uudet Forever Floatride Energy -juoksukengät nyt Sportamorella

18 mar 2019
888407667480_001_1a753126fcce44449137e611c201d05a.jpg
Muoti & trendit

Näitä et halua ohittaa – 11 Niken kevätuutuutta

15 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg
Muoti & trendit

Sesongin 12 parasta Adidas-uutuutta

14 mar 2019
Nike Tanjun
Muoti & trendit

9 nättiä naisten tennarimallia vuodelle 2019

14 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää Haglöfsin Grym Evo -kuoritakista

11 mar 2019
Header-HERR.jpg
Muoti & trendit

TESTI! Miesten uudet treenikengät vuonna 2019

06 mar 2019
Puma Cilia.jpg
Muoti & trendit

Kevään 2019 kuumimmat tennarit

06 mar 2019
Träningsskor henne
Muoti & trendit

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

04 mar 2019
Header.jpg
Muoti & trendit

TESTI: Mama by Blacc kevät 2019

03 mar 2019
Superdry
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Superdry Sport

01 mar 2019
SP19_STYLEGUIDE_NWMN_SPORT_DISTORT_BL_3190.jpg
Muoti & trendit

Paina Nike Icon Clash mieleesi!

01 mar 2019
Header_SE.png
Muoti & trendit

Suuri testi! Sesongin uudet juoksukengät miehille

25 feb 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten uudet juoksukengät kaudelle 2019

25 feb 2019
Jackor test
Muoti & trendit

Testin parhaat! 11 ohutta untuvatakkia

25 feb 2019
Kompressionsstrumpor
Muoti & trendit

Sukat, jotka parantavat juoksuasi

21 feb 2019
Header-ultraboost.jpg
Muoti & trendit

Testasimme Adidaksen UltraBoost 19 -juoksukengät

21 feb 2019
Filippa K Soft sport.png
Muoti & trendit

Filippa K Soft Sport nyt Sportamorelta!

20 feb 2019
Saucony.png
Muoti & trendit

10 syytä rakastaa Sauconyn Kinvara -kenkiä

19 feb 2019
Blacc yoga
Muoti & trendit

Keväiset uutuudet Blacc jooga -mallistosta

18 feb 2019
TommySport
Muoti & trendit

Hei Tommy Sport!

18 feb 2019
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Muoti & trendit

Yes! Nike Plus Size -mallisto vihdoin Sportamorelta!

18 feb 2019
Adidas UltraBoost 19
Muoti & trendit

Uudet UltraBoost 19 -kengät ovat saapuneet!

18 feb 2019
Puma Jaab XT
Muoti & trendit

Testasimme Puman uudet Jaab XT -treenikengät

18 feb 2019
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Muoti & trendit

Esittelemme uuden must have -paidan Peak Performancelta

16 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 feb 2019
Seamlesstights
Muoti & trendit

Viimeinkin! Testasimme saumattomat trikoot

15 feb 2019
Miniband
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikuminauhamme

13 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack
Muoti & trendit

Sportamoren suuri opas oikeanlaisiin urheiluliiveihin

11 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat jalkapallokengät Adidakselta

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Muoti & trendit

12 punaista löytöä ystävänpäivään

04 feb 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Muoti & trendit

8 asiaa, joita et voi aurinkolomalta unohtaa

03 feb 2019
JR BLACKBURN
Muoti & trendit

Pakkauslista hiihtolomalle lasten kanssa

03 feb 2019
FI_header.jpg
Muoti & trendit

Testissä! Blaccin edulliset urheiluliivit

03 feb 2019
adidas quarterstrike.jpg
Muoti & trendit

8 löytöä miehille

01 feb 2019
FI_adidas_header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet tuulitakit

31 jan 2019
more news
Löparjackor Test

TESTI! Kevään parhaat naisten juoksutakit

Yksi varma kevään merkki on, että ulkona juokseminen on jälleen hauskaa. Kun ilma on vielä viileä, tarvitset suojaksi juoksutakin. Tässä tulevat testiryhmämme suosikit kevääksi 2019.

Muoti & trendit
Löparjackor

Testi: Miesten parhaat juoksutakit vuodelle 2019

Ennen kesäkuukausia sonnustaudumme juoksutakkiin, joka on tuulisten lenkkien paras ystävä. Testasimme miesten näteimmät ja funktionaalisimman mallit. Ostoksille, mars!

Muoti & trendit
Saucony Triumph Iso 5

Näin valitset oikeat juoksukengät vuonna 2019

Pidätkö eniten hyvin vaimennetuista juoksukengistä? Mitä dropilla oikeastaan tarkoitetaan? Juoksukenkäasiantuntija Agne Karlsson tekee oikeiden juoksukenkien valitsemisesta helpompaa.

Muoti & trendit
Header.png

Kevään suuressa testissä urheiluliivit

15 testattua mallia aina kevyestä tuesta hyvin tukeviin liiveihin. Meiltä löydät vaihtoehdot niin perusväreissä kuin kevään trendisävyissä. Tässä tulevat kevään hittimallit.

Muoti & trendit
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 miesten kevään 2019 tennarimallia

Kevät on pian täällä! Juhlista valoisia ja lämpimämpiä päiviä uusien tennareiden kera. Esittelemme kahdeksan miesten mallia, jotka ansaitsevat erityishuomion.

Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy

Reebokin uudet Forever Floatride Energy -juoksukengät nyt Sportamorella

Tee tilaa Reebokin uusille Forever Floatride Energy -juoksukengille. Kyseessä on neutraali juoksukenkä heille, jotka juoksevat joka ikinen päivä.

Muoti & trendit
888407667480_001_1a753126fcce44449137e611c201d05a.jpg

Näitä et halua ohittaa – 11 Niken kevätuutuutta

Niken keväiset treenivaatteet eivät ole koskaan huti. Kokosimme yhteen 11 kevätuutuutta naisille ja miehille.

Muoti & trendit
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sesongin 12 parasta Adidas-uutuutta

Korallia, armeijanvihreää ja saumattomia materiaaleja – tässä tulevat Adidaksen kevätuutuudet, joita et halua ohittaa.

Muoti & trendit
Nike Tanjun

9 nättiä naisten tennarimallia vuodelle 2019

Olet valmis hylkäämään talvikengät kenkäkaapin pohjille? Esittelemme yhdeksän naisten suosikkimallia.

Muoti & trendit
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Kaikki, mitä haluat tietää Haglöfsin Grym Evo -kuoritakista

Ei ole sattumaa, että Haglöfsin uuden kuoritakin nimi grym tarkoittaa ruotsiksi raakaa. Takki on nimittäin tehty Pohjolan armotonta säätä varten, minkä vuoksi se on ehdottomasti vaeltajien uusi suosikki.

Muoti & trendit
Header-HERR.jpg

TESTI! Miesten uudet treenikengät vuonna 2019

Vuoden treeniuutuudet ovat saapuneet nyt myös meille Sportamorelle. Testasimme kuudet uudet kevään treenikengät. Tässä tulevat testin parhaat.

Muoti & trendit
Puma Cilia.jpg

Kevään 2019 kuumimmat tennarit

Käytännölliset, upeat ja retroa huokuvat. Tässä tulevat kevään 2019 kuumimmat trendit.

Muoti & trendit
Träningsskor henne

Kevään 2019 suuri naisten treenikenkätesti

Salilla käynti ei koskaan ole niin suosittua kuin vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Yhdistä uusi treenirutiinisi uusiin treenikenkiin – tässä tulevat kevään suosikit.

Muoti & trendit
Header.jpg

TESTI: Mama by Blacc kevät 2019

Oletko raskaana ja kaipaat uusia treenivaatteita? Me testasimme Blaccin uuden treenimalliston Mama by Blacc.

Muoti & trendit
Superdry

Uutta Sportamorella: Superdry Sport

Superdry Sportin mukavissa, tyylikkäissä perusvaatteita ja funktionaalisissa treenivaatteissa muoti kohtaa urheilun. Nyt mallistoa saa myös meiltä Sportamorelta.

Muoti & trendit