FI_header.jpg

Kesän 2018 parhaat funktionaaliset sandaalit

Mukavasti vaimennetut sandaalit ovat loistava vaihtoehto flipflopeille, kun lämpötila kohoaa. Testiryhmämme testasi kesän herkkupalat.

OSTA TÄÄLTÄ: 

Funktionaaliset sandaalit eivät ehkä tuo pisteitä kotiin muotipoliiseilta, mutta  mukavuudessa ne päihittävät kuumana kesäpäivänä tyylikkäämmät haastajansa. Tästä testistä löydät sekä nätimpiä että reilumpia malleja sekä miehille että naisille. Huolimatta siitä, mihin valintaan päädyt, jalkasi tulevat kiittämään. 

Funktionaaliset sandaalit miehille ja naisille 

FI_HALTI.jpg

Merkki: Halti

Malli: Posta

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Malli on todella suuri, mitä tulee kokoon, mutta se saattaa johtua siitä, että kyseessä on unisex-malli. Koko on jopa yhtä kokoa suurempi kuin mitä tavallinen kokosi, kertoo testiryhmämme. Malli ei toisaalta ole myöskään erityisen leveä, joten mikäli jalkasi ovat todella leveät, kannattaa harkita toista mallia. Sandaalien solki on pehmeä ja sitä voi säädellä täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi. 

Mukavuus: Todella kapea design, joka on toisaalta samalla myös iso, mitä tulee kokoon. Siksi myöskään mukavuus ei ole sadan prosentin luokkaa. Mikäli onnistut löytämään oikean koon, paranee mukavuus huomattavasti, mutta sandaali painaa hieman kantapäästä.  

Pohja: Vaimennus on kunnollinen ja voit pyöriä sandaaleilla huoletta vaikka koko päivän ilman, että jalkojasi alkaa aristaa. Pohja on tehty muovista, mikä tekee jaloista melko lämpimät. 

Design: Klassinen funktionaalinen sandaali, joka ulkonäöltään muistuttaa hieman käytännöllisempää mallia. Musta mattainen kangas on tyylipuhdas, vaikka näitä et ehkä pue jalkaasi muotiviikolle. 

Yhteenveto: Kokonaisuutena hintaansa nähden todella hyvä sandaali, joka tekee kesän kävelyistä huomattavasti mukavampia. Pohja tukee kunnolla ja soljen avulla voit helposti säätää sandaaleja. Epäilemme, että suuri koko johtuu unisex-mallista, mikä ei toisaalta haittaa, kunhan pidät tämän mielessä. Plussaa pelkistetystä tyylistä sekä siitä, että materiaali toimii hiekalla ja vedessä. 

Naisten funktionaaliset sandaalit (skrollaa alas miesten malleihin)

FI_TEVA_DAM.jpg

Merkki: Teva

Malli:Sanborn Sandal

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Tämä malli on puolestaan hieman pienempää kokoa, jopa koon tavallista kokoasi pienempi, joten ollaksesi varma, voit tilata kotiin kahta kokoa. Mikäli onnistut löytämään oikean koon, on istuvuus ilmiömäinen, kunhan jalkasi eivät ole liian leveät. 

Mukavuus: Näissä sandaaleissa on pehmeä ja mukava kulkea, minkä lisäksi ne ovat viileät lämpiminäkin kesäpäivinä. Näiden sandaalien mukavuus on todellakin huippuluokkaa, etenkin kantapään pehmustetun nauhan ansiosta. 

Pohja:  “Mukavin pohja, mitä olen koskaan kokeillut" -tyyliset kommentit eivät paljoa jätä arvailun varaan. Myös vaimennus on hyvä näinkin näteiksi funktionaalisiksi sandaaleiksi. Näillä voit tehdä myös pidempiä lenkkejä. Ainoa miinus on, että kumipohja muuttuu hieman kosteaksi. 

Design: Todella hyvä ottaen huomioon, että funktionaaliset sandaalit eivät lukeudu kaikkein trendikkäisimpiin valintoihin. Mukava, fiksu, puhdas ja kiitollinen design. Ja nätit hihnat! 

Yhteenveto: Nämä funktionaaliset sandaalit ovat oikeastaan hieman nätimmät kuin monet muut mallit. Siksi ne sopivat parhaiten sinulle, joka et oikeastaan haluaisi funktionaalisia sandaaleja, koska ne eivät ole näteimmästä päästä, mutta joka kuitenkin tyydyt tähän pelkistettyyn vaihtoehtoon, josta et mukavuuden vuoksi malta enää luopua. Täydellinen valinta myös lomamatkalle trooppiseen ympäristöön, minne fliplopit eivät alustan puolesta sovi. Mukavuudesta tämä malli saa pisteet kotiin, kunhan valitset kokoa suuremman.  

FI_KEEN_DAM.jpg

Merkki: Keen

Malli: Whisper

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Sandaalit ovat hieman pienehköt, mitä tulee kokoon, joten mikäli päädyt tavalliseen kokoosi, on olemassa riski, että kantapää tulee hieman ulos. Mikäli löydät oikean koon, istuvat nämä kuin valetut, minkä lisäksi voit säätää niitä vetonyöreistä, jotka löytyvät edestä. Materiaali syleilee koko jalkaa, mutta ei kuitenkaan tunnu liian tukalalta tai kuumalta. 

Mukavuus: Turistityylille pitää antaa anteeksi, sillä nämä kengät istuvat niin hyvin. Miten mukavat sandaalit! Joustava materiaali tekee tuntienkin kävelyistä mukavia. 

Pohja: Huomaa, että pohjaan on panostettu. Anatominen kerros vaimentaa joka askelta, minkä lisäksi kengät poistavat myös pahaa hajua. Pohja ei tosiaan jätä ketään pettyneeksi. 

Design: Tätä kenkää et valitse yhdistääksesi tyyliä ja funktionaalisuutta, tämä kenkä valitaan vain ja ainoastaan sen ominaisuuksien vuoksi. Kenkien ulkonäkö ei siis ole söpöimmästä päästä. Toisaalta testiryhmiemme mielipiteet olivat eriäviä sen suhteen, ovatko ne kuitenkin parempi vaihtoehto kuin monet saman kategorian kengät.  

Yhteenveto: Vaikka näitä kenkiä ei hankita ulkonäön vuoksi, on testiryhmämme silti hyvin tyytyväinen Whisper-kenkiin. Koko on melko siro, mutta jos onnistut löytämään oikean kokosi, ovat nämä luotettavat sandaalit niin lyhyille kuin pidemmillekin matkoille. Koska sandaalit ovat sekä pestävät että nopeasti kuivaavat, sopivat ne mainiosti kesähelteeseen. Hyvä ostos!  

FI_MERRELL_DAM.jpg

Merkki: Merrell

Malli: Terran Lattice II

Suositushinta: 94,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Suvereeni! Koko istuu täydellisesti heti siitä alkaen kuin saat kengät jalkaasi ja takiaismainen solki auttaa sinua kiristämään kengät niin kireästi kuin täytyy. 

Mukavuus: Viileät ja ihanat sandaalit, jotka tuntuvat jalassa kevyiltä. Ei valitettavaa.  

Pohja: Mokka-alusta tuntuu mukavalta, mutta muuttuu tuhruiseksi nopeasti, kun jalat lämpenevät. Toisaalta lämpötila pysyy mukavana, minkä lisäksi kengät tukevat hyvin. Memory Foam -materiaalista valmistettu pohja on huomattavasti muita sandaaleita mukavampi. Näissä sandaaleissa jalat saavat levätä mukavasti. 

Design:  Ohuet ja nätit soljet yhdistettynä slimmattuun designiin luovat todella naisellisen tyylin, mitä testaajamme arvostivat. 

Yhteenveto: Näiden kenkien istuvuus on todellakin ilmiömäinen. Iso plussa myös siitä, että ulkonäöltään nämä ovat huomattavasti monia funktionaalisia sandaaleita nätimmät. Ne eivät tunnu samalla tavalla kömpelöiltä ja kuin osa sandaaleista. Terran Lattice II on mainio valinta kesällä, kun kaipaat jalkaasi jotain kevyttä ja mukavaa, mutta jumppatossujen sitominen tuntuu tuskaiselta. Pitkillä kävelyillä solki voi hieman painaa eikä vaimennus ole paras mahdollinen kilometrien korpivaellukseen, mutta arjessa kengät toimivat hyvin. 

FI_2117_HERR.jpg

Merkki: 2117 of Sweden

Malli: Löderup

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Hieman kapeammat jalat viihtyvät mainiosti. Sen sijaan normaalit ja leveämmät jalat voivat tuntua hieman suljetuilta, sillä jalalle ei tahdo riittää tilaa.  

Mukavuus: Mikäli malli sopii jalallesi, on mukavuus huipussaan. Kengät eivät ehkä tarjoa sellaista tunnetta, että kävelisit pilvien päällä, mutta silti hyvät ja mukavat sandaalit.  

Pohja: Hyvä pohja, joka mukautuu jalkaasi. Se vaimentaa ja tukee hyvin pitkillä kävelyillä kuten myös kaupungissa pyöriessä. Pohja tuntuu jalkaa vasten pehmeältä, muttei liioin yhtä kuumalta kuin muovinen pohja.  

Design: Muistuttaa hieman gladiaattorisandaaleita, mutta eivät kuitenkaan ole yhtä tasaiset ja kovat. Design on sporttinen ja pelkistetty, muttei kömpelö. Söpö valinta funktionaalisiksi sandaaleiksi. Isovarpaan ympäri menevä solki on huippujuttu. 

Yhteenveto: Mikäli etsit astetta nätimpiä funktionaalisia sandaaleja, jotka käyvät niin rannalle kuin lämpimiin kesäiltoihin, on Löderup oiva valinta. Sandaaleilla on mukava ja pehmeä kävellä, sillä pohja pitää lyhyillä ja pitkillä kävelyillä. Kenkiä voi säätää niin edestä kuin takaakin, mikä helpottaa niiden riisumista, joskin remmit ovat melko tiukat eivätkä kovin joustavat. Nätti design, joka toimii hyvin kapeammassa jalassa. 

Miesten funktionaaliset sandaalit 

FI_KEEN_HERR.jpg

Merkki: Keen

Malli: Newport H2

Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Sandaalien jalkaan saaminen on hieman haastavaa, sillä niitä ei voi yksinkertaisesti avata. Siksi tarvitsetkin kenkälusikkaa. Sandaali sulkee sisäänsä jalan hyvin, mutta koko on jokseenkin pienehkö. Siksi säätömahdollisuus on jopa hieman turha.

Mukavuus: Osa testaajistamme koki sandaalit hieman ahtaiksi, mikä laskee tietysti myös mukavuuspisteitä. Mikäli onnistut löytämään oikean koon, saat oikein mukavat vaellussandaalit pitkiä kävelyitä ja vaelluksia varten. Edestä sandaalit ovat suljetut, minkä vuoksi kengän sisällä saattaa tulla lämpimämpi kuin avoimissa sandaaleissa, mutta toisaalta voit kulkea alustalla kuin alustalla ilman pelkoa, että soraa tulee sisään. 

Pohja: Vaimennus on oikein hyvä ja pitää pitkilläkin kävelyillä, vaikka joutuisit jopa juoksemaan osan matkasta. Pohja tuntuu mukavalta, minkä lisäksi sen sisävuori sisältää antibakteerisia ainesosia. 

Design: Kenkä näyttää todella funktionaaliselta. Tämä kenkä muistetaan mukavuudestaan, ei tyylipisteistä. 

Yhteenveto: Koska kengän koko on hieman tiukahko eikä jalka siksi meinaa mennä sisään ja joudut todella taistelemaan pukemisessa. Nämä eivät siksi myöskään ole sandaalit, jotka vedetään nopeasti jalkaan puutarhaan painellessa kuten esimerkiksi fliplopit. Toisaalta näiden jalkaan saaminen on myös työn väärti: Newport H2 kengät ovat supermukavat ja mainiot, jos koko on vain oikea. Nämä ergonomiset sandaalit toimivat ongelmitta myös vaelluksilla eivätkä jalkasi rasitu. Nyörien avulla saat säädettyä kenkiä yhä istuvimmiksi, mutta tilaa kotiin kaksi kokoa, jotta löydät varmasti sopivan.  

FI_2117_HERR.jpg

Merkki: 2117 of Sweden

Malli: Skurup

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Koko on hieman isohko, mutta kengät todella mukavat. Muihin testiin sandaaleihin verrattuna nämä ovat asteen verran mukavammat ja istuvat paremmin.  

Mukavuus: Todella mukavat funktionaaliset sandaalit, jotka sopivat niin reissuun kuin pitkille kävelyillekin. Pehmeämmät kuin muut testin sandaalit, minkä vuoksi ne myös tuntuvat niin mukavilta.  

Pohja: Astetta leveämpi pohja voi olla yksi selitys loistavalle mukavuudelle. Nämä ovat erinomaisesti muotoillut, ne antavat jaloille riittävästi tilaa ja ovat juuri sopivasti vaimennetut. Plussaa myös mokkakankaasta, joka tuntui todella mukavalta ja pehmeältä ihoa vasten.  

Design: Sopii sandaali-isälle tai pojalle, joka etsii ilmavaa kenkää, jossa on loistavat toiminnot. Tätä puhtaammaksi eivät funktionaaliset sandaalit muutu. Sopivasti yksityiskohtia ja nätit remmit korottavat arvosanaa.  

Yhteenveto: Mukavuudessa Skurup vie ylivoimaisen voiton. Koko on hieman suurehko, mutta kyse on marginaalisesta erosta. Hyvin suunniteltu pohja tukee hyvin. Pohjassa on mokkakerros, minkä vuoksi se voi kulua ajan mittaan, mutta toisaalta se on huomattavasti mukavampi kuin kokonaan muovista valmistettu. Tässä todellinen nappivalinta kesän Etelän reissuun. Tätä nätimmäksi ei funktionaalinen sandaali muutu, sillä oikeastaan voit pitää näitä jopa illalla kaupungilla ilman, että joutuisit häpeämään. 

FI_TEVA_HERR.jpg

Merkki: Teva

Malli: 

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Pienehkö ja hieman kapeampi kantapään kohdalta, mutta muualta sandaali istuu jalkaan hyvin. 

Mukavuus: Todella ilmava malli, mikä on kesällä supermukavaa. Lämpiminä päivinä jalkasi saavat myös mukavan tuen. Hieman miinusta takiaismaisista tarroista, jotka eivät ole pehmeimmästä materiaalista valmistetut.  

Pohja: Pehmeä, mukava ja hyvä pito. Pohjassa on lisäksi melko kunnollinen vaimennus, joka suojaa hyvin myös pidemmillä kävelyillä.  

Design: Ei läheskään niin kömpelö kuin osa funktionaalisista sandaaleista. Kauttaaltaan sandaalit tuntuvat joustavilta, minkä lisäksi niiden on puhdas tyyli sopii yhteen lähes kaikkien vaatteiden kanssa. Nämä sandaalit sopivat myös funktionaalisia sandaaleja karttaville, mutta toisaalta ne toimivat myös ympäristössä, jossa tuotekategorian kengille on kysyntää. 

Yhteenveto: Näiden kenkien paras puoli on ilmavuus. Ne on helppo saada jalkaan ja ottaa pois flipfloppien tavoin. Malli on melko klassinen. Musta, funktionaalinen ja kestävä materiaali toimii niin rantakävelyillä kuin lasten kanssa hiekkalaatikolla leikkiessä.  

FI_MERRELL_HERR.jpg

Merkki: Merrell

Malli: Allout Blaze Web

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Kooltaan nämä sandaalit lukeutuvat suurempaan kokoluokkaan. Siksi testiryhmämme suositteleekin menemään yhden koon alaspäin, muuten istuvuus kärsii. Sen sijaan oikea koko istuu erinomaisesti.  

Mukavuus: Suuri koko laskee arvosanaa jonkin verran, mutta mikäli sitä ei lasketa, on kyseessä todella mukava kenkä. Nämä jalassa voit seistä turvallisesti, mukavasti ja stabiilisti.  

Pohja: Stabiili ja reilu, mikä johtuu suureksi osaksi Vibram-pohjasta, joka antaa mukavan tunteen alustasta huolimatta. Lisäksi se kestää niin vettä kuin hiekkaa ilman ongelmia.  

Design: Pohja on kunnollinen, mikä tekee designista luotettavan. Kyseessä on kuitenkin tyypillinen funktionaalinen sandaali, mikä ei tuo tyylipisteitä kotiin. Testiryhmämme mielipiteitä jakoi väri; osasta kokonaan musta sandaali olisi toiminut oransseja yksityiskohtia paremmin. 

Yhteenveto: Näiden sandaalien paras puoli on laadukas tunne. Materiaali on todella vahvaa ja jalkasi luovuttavat ennen remmejä. Kunhan valitset hieman pienemmän koon, on mukavuus ja istuvuuskin huippuluokkaa. Sandaaleista löytyy jopa neljä säädettävää sidettä, joilla saat kiristettyä ja löysättyä kenkää tarpeen tullen. Miinusta kengät saavat koosta sekä siitä, että kantapään nauha hiersi hieman. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

1 päivä sitten
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

5 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

6 päivää sitten
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Muoti & trendit

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

14 may 2020
Mjukisset
Muoti & trendit

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

13 may 2020
badtofflor plock
Muoti & trendit

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

13 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: pyöräilykypärät naisille ja miehille

13 may 2020
lisa tellbe header
Muoti & trendit

Näin Lisa Tellbe stailaa Nike-suosikkinsa

12 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Muoti & trendit

Uusi juoksukenkä Saucony Freedom 3 on täällä

12 may 2020
gavelo seamless
Muoti & trendit

Nyt olemme saaneet valikoimaamme Gavelonin treenivaatteita

11 may 2020
fila header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Filan lenkkarit on tyylikäs valinta tänä kesänä

11 may 2020
sneakers herr
Muoti & trendit

Ostosvinkkejä! 9 tyylikkäät, mustat lenkkarit miehille

11 may 2020
sneakers header
Muoti & trendit

Tutustu trendeihin! 8 vaaleanpunaiset lenkkarit naisille

11 may 2020
Matchanse set
Muoti & trendit

Testissä: Treenisetit naisille

08 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Treenialushousut

08 may 2020
Asics Novablast test
Muoti & trendit

Testaamme uusia Asics Novablast -juoksukenkiä naisille ja miehille

07 may 2020
Årets badtrender
Muoti & trendit

Vuoden 2020 kuumimmat uima-asutrendit

07 may 2020
Charlotte Karlsson
Muoti & trendit

Minkä kokoiset juoksukengät minun kannattaa valita?

06 may 2020
header skaljackor 2020
Muoti & trendit

Parhaat testissä: kuoritakit naisille & miehille 2020

05 may 2020
Petra Månström
Muoti & trendit

Näin pukeudut lenkille keväällä

04 may 2020
tights header
Muoti & trendit

Testissä: Top 5 parhaat treenitrikoomme

30 apr 2020
Kompressionsstrumpor header
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Kompressiosukat

30 apr 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Treenikenkä Reebok Nano X

28 apr 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Olemme testanneet miesten 2020 kevättakit

23 apr 2020
salomon löpning ss 20
Muoti & trendit

Kuinka pesen juoksuvaatteitani?

23 apr 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Naisten trendikkäät kevättakit 2020

22 apr 2020
test pulsklockor
Muoti & trendit

Suuri testi! Parhaat sykekellomme kaikista hintaluokista

22 apr 2020
Vita sneakers header dam
Muoti & trendit

Testissä: Naisten tyylikkäät valkoiset lenkkarit

22 apr 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: Miesten valkoiset lenkkarit

21 apr 2020
nano x header
Muoti & trendit

Uusi Reebok Nano X - yhtä monipuolinen kuin sinä

21 apr 2020
Le specs solglasögon
Muoti & trendit

Trendikkäimmät aurinkolasit 2020

20 apr 2020
more news
nike pegasus 37 header

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

Uusin versio kaikkien suosikkijuoksukengästä on nyt täällä: Nike Air Zoom Pegasus 37! Täältä voit lukea kaiken päivitetyistä ominaisuuksista, iskunvaimennuksesta ja uudesta suunnittelusta.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Better Bodies träningstights

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

Heillä on laaja valikoima treenitrikoita, pehmeistä saumattomista malleista napakoihin kompressiotrikoisiin. Tällä oppaalla autamme sinua löytämään oikeat Better Bodies -trikoot.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

Onko aika hankkia lapsellesi uudet jalkapallokengät? Lue ensin tämä testi!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
React Miler NY

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

Haluatko kestävyysharjoitteluun hyvät juoksukengät , joka antaa sinulle tarvitsemasi tuen pidempiin harjoituksiin? Sitten Niken uusin React Miler on sinua varten.

22 may 2020
Muoti & trendit
korta tights

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

Kun tulee lämpimämpää, voi olla mukavaa treenata lyhyemmissä trikoissa. Ja mikä tuuri - testipaneelimme on kokeillut juuri niitä!

20 may 2020
Muoti & trendit
Merrells trailskor

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

Onko aika hankkia uudet trail-kengät? Testasimme Merrellin parhaat kengät polkujuoksuun.

20 may 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Testasimme pehmeimmät, joustavimmat juoksukengät Hoka One Onenilta, Nikelta ja Adidakselta. Tässä ovat testin parhaat mallit naisille.

19 may 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Adidas, Nike, Hoka One One vai Saucony - millä valmistajalla on parhaat juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus? Me selvitimme!

19 may 2020
Muoti & trendit
Nike yoga infinalon header

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

On tärkeää mitä sinulla on päälläsi joogatessa - etenkin sen vuoksi, että saat tehtyä kaikki liikkeet ongelmitta. Niken uusi Infinalon-materiaali on mukavin kangas, jota olet koskaan kokeillut!

19 may 2020
Muoti & trendit
björn borg tights

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

Kukapa ei pitäisi korkeavyötäröisistä trikoista? Tässä ovat tämän hetken suosituimmat mallit Better Bodiesilta, Adidakselta, Nikelta, Filalta, Gavelolta sekä muilta merkeiltä.

15 may 2020
Muoti & trendit
nike one tight header ny bild

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

Yhdet ainoat trikoot, jotka toimivat joka treenissä. Tämä on ajatus One-trikoiden takana. Testasimme Niken supertrikoot (ja vakuutuimme!)

15 may 2020
Muoti & trendit
nike-low-sneakers.jpg

3 yllättävää kotiäidin niksiä, joilla saat lenkkarisi valkoisiksi

Valkoiset lenkkarit eivät yleensä pysy valkoisina kovin pitkään. Kokeile näitä näppäriä niksejä saadaksesi lenkkareistasi taas hohtavan valkoiset!

14 may 2020
Muoti & trendit
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Parhaat testissä: Urheiluliivit juoksuun

Juostessa on erityisen tärkeää käyttää hyviä urheiluliivejä, jotka antavat sinulle oikean tuen. Tässä ovat vuoden 2020 parhaat mallit juoksuun.

14 may 2020
Muoti & trendit
Mjukisset

Tyylikkäät setit arkikäyttöön

Tässä on vuoden kuumin trendi, joka on täydellinen sekä kotitoimistolle että ulos piknikille. Tässä on 10 ylellistä verska-asua, joita et halua missata!

13 may 2020
Muoti & trendit
badtofflor plock

Kesän parhaat sandaalit ja pistokkaat

Pian on aika ottaa käyttöön kesäisemmät jalkineet, kuten suihkusandaalit, pistokkaat ja flipflopit. Tässä ovat vuoden kuumimmat kesäkengät Filalta, Adidakselta ja Birkenstockilta.

13 may 2020
Muoti & trendit