FI_header.jpg

Kesän 2018 parhaat funktionaaliset sandaalit

Mukavasti vaimennetut sandaalit ovat loistava vaihtoehto flipflopeille, kun lämpötila kohoaa. Testiryhmämme testasi kesän herkkupalat.

OSTA TÄÄLTÄ: 

Funktionaaliset sandaalit eivät ehkä tuo pisteitä kotiin muotipoliiseilta, mutta  mukavuudessa ne päihittävät kuumana kesäpäivänä tyylikkäämmät haastajansa. Tästä testistä löydät sekä nätimpiä että reilumpia malleja sekä miehille että naisille. Huolimatta siitä, mihin valintaan päädyt, jalkasi tulevat kiittämään. 

Funktionaaliset sandaalit miehille ja naisille 

FI_HALTI.jpg

Merkki: Halti

Malli: Posta

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Malli on todella suuri, mitä tulee kokoon, mutta se saattaa johtua siitä, että kyseessä on unisex-malli. Koko on jopa yhtä kokoa suurempi kuin mitä tavallinen kokosi, kertoo testiryhmämme. Malli ei toisaalta ole myöskään erityisen leveä, joten mikäli jalkasi ovat todella leveät, kannattaa harkita toista mallia. Sandaalien solki on pehmeä ja sitä voi säädellä täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi. 

Mukavuus: Todella kapea design, joka on toisaalta samalla myös iso, mitä tulee kokoon. Siksi myöskään mukavuus ei ole sadan prosentin luokkaa. Mikäli onnistut löytämään oikean koon, paranee mukavuus huomattavasti, mutta sandaali painaa hieman kantapäästä.  

Pohja: Vaimennus on kunnollinen ja voit pyöriä sandaaleilla huoletta vaikka koko päivän ilman, että jalkojasi alkaa aristaa. Pohja on tehty muovista, mikä tekee jaloista melko lämpimät. 

Design: Klassinen funktionaalinen sandaali, joka ulkonäöltään muistuttaa hieman käytännöllisempää mallia. Musta mattainen kangas on tyylipuhdas, vaikka näitä et ehkä pue jalkaasi muotiviikolle. 

Yhteenveto: Kokonaisuutena hintaansa nähden todella hyvä sandaali, joka tekee kesän kävelyistä huomattavasti mukavampia. Pohja tukee kunnolla ja soljen avulla voit helposti säätää sandaaleja. Epäilemme, että suuri koko johtuu unisex-mallista, mikä ei toisaalta haittaa, kunhan pidät tämän mielessä. Plussaa pelkistetystä tyylistä sekä siitä, että materiaali toimii hiekalla ja vedessä. 

Naisten funktionaaliset sandaalit (skrollaa alas miesten malleihin)

FI_TEVA_DAM.jpg

Merkki: Teva

Malli:Sanborn Sandal

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Tämä malli on puolestaan hieman pienempää kokoa, jopa koon tavallista kokoasi pienempi, joten ollaksesi varma, voit tilata kotiin kahta kokoa. Mikäli onnistut löytämään oikean koon, on istuvuus ilmiömäinen, kunhan jalkasi eivät ole liian leveät. 

Mukavuus: Näissä sandaaleissa on pehmeä ja mukava kulkea, minkä lisäksi ne ovat viileät lämpiminäkin kesäpäivinä. Näiden sandaalien mukavuus on todellakin huippuluokkaa, etenkin kantapään pehmustetun nauhan ansiosta. 

Pohja:  “Mukavin pohja, mitä olen koskaan kokeillut" -tyyliset kommentit eivät paljoa jätä arvailun varaan. Myös vaimennus on hyvä näinkin näteiksi funktionaalisiksi sandaaleiksi. Näillä voit tehdä myös pidempiä lenkkejä. Ainoa miinus on, että kumipohja muuttuu hieman kosteaksi. 

Design: Todella hyvä ottaen huomioon, että funktionaaliset sandaalit eivät lukeudu kaikkein trendikkäisimpiin valintoihin. Mukava, fiksu, puhdas ja kiitollinen design. Ja nätit hihnat! 

Yhteenveto: Nämä funktionaaliset sandaalit ovat oikeastaan hieman nätimmät kuin monet muut mallit. Siksi ne sopivat parhaiten sinulle, joka et oikeastaan haluaisi funktionaalisia sandaaleja, koska ne eivät ole näteimmästä päästä, mutta joka kuitenkin tyydyt tähän pelkistettyyn vaihtoehtoon, josta et mukavuuden vuoksi malta enää luopua. Täydellinen valinta myös lomamatkalle trooppiseen ympäristöön, minne fliplopit eivät alustan puolesta sovi. Mukavuudesta tämä malli saa pisteet kotiin, kunhan valitset kokoa suuremman.  

FI_KEEN_DAM.jpg

Merkki: Keen

Malli: Whisper

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Sandaalit ovat hieman pienehköt, mitä tulee kokoon, joten mikäli päädyt tavalliseen kokoosi, on olemassa riski, että kantapää tulee hieman ulos. Mikäli löydät oikean koon, istuvat nämä kuin valetut, minkä lisäksi voit säätää niitä vetonyöreistä, jotka löytyvät edestä. Materiaali syleilee koko jalkaa, mutta ei kuitenkaan tunnu liian tukalalta tai kuumalta. 

Mukavuus: Turistityylille pitää antaa anteeksi, sillä nämä kengät istuvat niin hyvin. Miten mukavat sandaalit! Joustava materiaali tekee tuntienkin kävelyistä mukavia. 

Pohja: Huomaa, että pohjaan on panostettu. Anatominen kerros vaimentaa joka askelta, minkä lisäksi kengät poistavat myös pahaa hajua. Pohja ei tosiaan jätä ketään pettyneeksi. 

Design: Tätä kenkää et valitse yhdistääksesi tyyliä ja funktionaalisuutta, tämä kenkä valitaan vain ja ainoastaan sen ominaisuuksien vuoksi. Kenkien ulkonäkö ei siis ole söpöimmästä päästä. Toisaalta testiryhmiemme mielipiteet olivat eriäviä sen suhteen, ovatko ne kuitenkin parempi vaihtoehto kuin monet saman kategorian kengät.  

Yhteenveto: Vaikka näitä kenkiä ei hankita ulkonäön vuoksi, on testiryhmämme silti hyvin tyytyväinen Whisper-kenkiin. Koko on melko siro, mutta jos onnistut löytämään oikean kokosi, ovat nämä luotettavat sandaalit niin lyhyille kuin pidemmillekin matkoille. Koska sandaalit ovat sekä pestävät että nopeasti kuivaavat, sopivat ne mainiosti kesähelteeseen. Hyvä ostos!  

FI_MERRELL_DAM.jpg

Merkki: Merrell

Malli: Terran Lattice II

Suositushinta: 94,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Suvereeni! Koko istuu täydellisesti heti siitä alkaen kuin saat kengät jalkaasi ja takiaismainen solki auttaa sinua kiristämään kengät niin kireästi kuin täytyy. 

Mukavuus: Viileät ja ihanat sandaalit, jotka tuntuvat jalassa kevyiltä. Ei valitettavaa.  

Pohja: Mokka-alusta tuntuu mukavalta, mutta muuttuu tuhruiseksi nopeasti, kun jalat lämpenevät. Toisaalta lämpötila pysyy mukavana, minkä lisäksi kengät tukevat hyvin. Memory Foam -materiaalista valmistettu pohja on huomattavasti muita sandaaleita mukavampi. Näissä sandaaleissa jalat saavat levätä mukavasti. 

Design:  Ohuet ja nätit soljet yhdistettynä slimmattuun designiin luovat todella naisellisen tyylin, mitä testaajamme arvostivat. 

Yhteenveto: Näiden kenkien istuvuus on todellakin ilmiömäinen. Iso plussa myös siitä, että ulkonäöltään nämä ovat huomattavasti monia funktionaalisia sandaaleita nätimmät. Ne eivät tunnu samalla tavalla kömpelöiltä ja kuin osa sandaaleista. Terran Lattice II on mainio valinta kesällä, kun kaipaat jalkaasi jotain kevyttä ja mukavaa, mutta jumppatossujen sitominen tuntuu tuskaiselta. Pitkillä kävelyillä solki voi hieman painaa eikä vaimennus ole paras mahdollinen kilometrien korpivaellukseen, mutta arjessa kengät toimivat hyvin. 

FI_2117_HERR.jpg

Merkki: 2117 of Sweden

Malli: Löderup

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Hieman kapeammat jalat viihtyvät mainiosti. Sen sijaan normaalit ja leveämmät jalat voivat tuntua hieman suljetuilta, sillä jalalle ei tahdo riittää tilaa.  

Mukavuus: Mikäli malli sopii jalallesi, on mukavuus huipussaan. Kengät eivät ehkä tarjoa sellaista tunnetta, että kävelisit pilvien päällä, mutta silti hyvät ja mukavat sandaalit.  

Pohja: Hyvä pohja, joka mukautuu jalkaasi. Se vaimentaa ja tukee hyvin pitkillä kävelyillä kuten myös kaupungissa pyöriessä. Pohja tuntuu jalkaa vasten pehmeältä, muttei liioin yhtä kuumalta kuin muovinen pohja.  

Design: Muistuttaa hieman gladiaattorisandaaleita, mutta eivät kuitenkaan ole yhtä tasaiset ja kovat. Design on sporttinen ja pelkistetty, muttei kömpelö. Söpö valinta funktionaalisiksi sandaaleiksi. Isovarpaan ympäri menevä solki on huippujuttu. 

Yhteenveto: Mikäli etsit astetta nätimpiä funktionaalisia sandaaleja, jotka käyvät niin rannalle kuin lämpimiin kesäiltoihin, on Löderup oiva valinta. Sandaaleilla on mukava ja pehmeä kävellä, sillä pohja pitää lyhyillä ja pitkillä kävelyillä. Kenkiä voi säätää niin edestä kuin takaakin, mikä helpottaa niiden riisumista, joskin remmit ovat melko tiukat eivätkä kovin joustavat. Nätti design, joka toimii hyvin kapeammassa jalassa. 

Miesten funktionaaliset sandaalit 

FI_KEEN_HERR.jpg

Merkki: Keen

Malli: Newport H2

Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Sandaalien jalkaan saaminen on hieman haastavaa, sillä niitä ei voi yksinkertaisesti avata. Siksi tarvitsetkin kenkälusikkaa. Sandaali sulkee sisäänsä jalan hyvin, mutta koko on jokseenkin pienehkö. Siksi säätömahdollisuus on jopa hieman turha.

Mukavuus: Osa testaajistamme koki sandaalit hieman ahtaiksi, mikä laskee tietysti myös mukavuuspisteitä. Mikäli onnistut löytämään oikean koon, saat oikein mukavat vaellussandaalit pitkiä kävelyitä ja vaelluksia varten. Edestä sandaalit ovat suljetut, minkä vuoksi kengän sisällä saattaa tulla lämpimämpi kuin avoimissa sandaaleissa, mutta toisaalta voit kulkea alustalla kuin alustalla ilman pelkoa, että soraa tulee sisään. 

Pohja: Vaimennus on oikein hyvä ja pitää pitkilläkin kävelyillä, vaikka joutuisit jopa juoksemaan osan matkasta. Pohja tuntuu mukavalta, minkä lisäksi sen sisävuori sisältää antibakteerisia ainesosia. 

Design: Kenkä näyttää todella funktionaaliselta. Tämä kenkä muistetaan mukavuudestaan, ei tyylipisteistä. 

Yhteenveto: Koska kengän koko on hieman tiukahko eikä jalka siksi meinaa mennä sisään ja joudut todella taistelemaan pukemisessa. Nämä eivät siksi myöskään ole sandaalit, jotka vedetään nopeasti jalkaan puutarhaan painellessa kuten esimerkiksi fliplopit. Toisaalta näiden jalkaan saaminen on myös työn väärti: Newport H2 kengät ovat supermukavat ja mainiot, jos koko on vain oikea. Nämä ergonomiset sandaalit toimivat ongelmitta myös vaelluksilla eivätkä jalkasi rasitu. Nyörien avulla saat säädettyä kenkiä yhä istuvimmiksi, mutta tilaa kotiin kaksi kokoa, jotta löydät varmasti sopivan.  

FI_2117_HERR.jpg

Merkki: 2117 of Sweden

Malli: Skurup

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Koko on hieman isohko, mutta kengät todella mukavat. Muihin testiin sandaaleihin verrattuna nämä ovat asteen verran mukavammat ja istuvat paremmin.  

Mukavuus: Todella mukavat funktionaaliset sandaalit, jotka sopivat niin reissuun kuin pitkille kävelyillekin. Pehmeämmät kuin muut testin sandaalit, minkä vuoksi ne myös tuntuvat niin mukavilta.  

Pohja: Astetta leveämpi pohja voi olla yksi selitys loistavalle mukavuudelle. Nämä ovat erinomaisesti muotoillut, ne antavat jaloille riittävästi tilaa ja ovat juuri sopivasti vaimennetut. Plussaa myös mokkakankaasta, joka tuntui todella mukavalta ja pehmeältä ihoa vasten.  

Design: Sopii sandaali-isälle tai pojalle, joka etsii ilmavaa kenkää, jossa on loistavat toiminnot. Tätä puhtaammaksi eivät funktionaaliset sandaalit muutu. Sopivasti yksityiskohtia ja nätit remmit korottavat arvosanaa.  

Yhteenveto: Mukavuudessa Skurup vie ylivoimaisen voiton. Koko on hieman suurehko, mutta kyse on marginaalisesta erosta. Hyvin suunniteltu pohja tukee hyvin. Pohjassa on mokkakerros, minkä vuoksi se voi kulua ajan mittaan, mutta toisaalta se on huomattavasti mukavampi kuin kokonaan muovista valmistettu. Tässä todellinen nappivalinta kesän Etelän reissuun. Tätä nätimmäksi ei funktionaalinen sandaali muutu, sillä oikeastaan voit pitää näitä jopa illalla kaupungilla ilman, että joutuisit häpeämään. 

FI_TEVA_HERR.jpg

Merkki: Teva

Malli: 

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Pienehkö ja hieman kapeampi kantapään kohdalta, mutta muualta sandaali istuu jalkaan hyvin. 

Mukavuus: Todella ilmava malli, mikä on kesällä supermukavaa. Lämpiminä päivinä jalkasi saavat myös mukavan tuen. Hieman miinusta takiaismaisista tarroista, jotka eivät ole pehmeimmästä materiaalista valmistetut.  

Pohja: Pehmeä, mukava ja hyvä pito. Pohjassa on lisäksi melko kunnollinen vaimennus, joka suojaa hyvin myös pidemmillä kävelyillä.  

Design: Ei läheskään niin kömpelö kuin osa funktionaalisista sandaaleista. Kauttaaltaan sandaalit tuntuvat joustavilta, minkä lisäksi niiden on puhdas tyyli sopii yhteen lähes kaikkien vaatteiden kanssa. Nämä sandaalit sopivat myös funktionaalisia sandaaleja karttaville, mutta toisaalta ne toimivat myös ympäristössä, jossa tuotekategorian kengille on kysyntää. 

Yhteenveto: Näiden kenkien paras puoli on ilmavuus. Ne on helppo saada jalkaan ja ottaa pois flipfloppien tavoin. Malli on melko klassinen. Musta, funktionaalinen ja kestävä materiaali toimii niin rantakävelyillä kuin lasten kanssa hiekkalaatikolla leikkiessä.  

FI_MERRELL_HERR.jpg

Merkki: Merrell

Malli: Allout Blaze Web

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Kooltaan nämä sandaalit lukeutuvat suurempaan kokoluokkaan. Siksi testiryhmämme suositteleekin menemään yhden koon alaspäin, muuten istuvuus kärsii. Sen sijaan oikea koko istuu erinomaisesti.  

Mukavuus: Suuri koko laskee arvosanaa jonkin verran, mutta mikäli sitä ei lasketa, on kyseessä todella mukava kenkä. Nämä jalassa voit seistä turvallisesti, mukavasti ja stabiilisti.  

Pohja: Stabiili ja reilu, mikä johtuu suureksi osaksi Vibram-pohjasta, joka antaa mukavan tunteen alustasta huolimatta. Lisäksi se kestää niin vettä kuin hiekkaa ilman ongelmia.  

Design: Pohja on kunnollinen, mikä tekee designista luotettavan. Kyseessä on kuitenkin tyypillinen funktionaalinen sandaali, mikä ei tuo tyylipisteitä kotiin. Testiryhmämme mielipiteitä jakoi väri; osasta kokonaan musta sandaali olisi toiminut oransseja yksityiskohtia paremmin. 

Yhteenveto: Näiden sandaalien paras puoli on laadukas tunne. Materiaali on todella vahvaa ja jalkasi luovuttavat ennen remmejä. Kunhan valitset hieman pienemmän koon, on mukavuus ja istuvuuskin huippuluokkaa. Sandaaleista löytyy jopa neljä säädettävää sidettä, joilla saat kiristettyä ja löysättyä kenkää tarpeen tullen. Miinusta kengät saavat koosta sekä siitä, että kantapään nauha hiersi hieman. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

2 päivää sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

5 päivää sitten
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

5 päivää sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
more news
Sneakers på bröllop

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

Hääsesonki on huipussaan ja on yhä haastavampaa tietää, mitä sinne tulisi oikein pukea. Onko häihin sallittua mennä tennareissa? Kysyimme asiaa muotiasiantuntijalta.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

Hyvin istuvien kenkien löytäminen perheen pienemmälle on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä vinkit, jotka tekevät urakasta helpompaa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

11 jul 2019
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit