FI_header.jpg

Kesän 2018 parhaat funktionaaliset sandaalit

Mukavasti vaimennetut sandaalit ovat loistava vaihtoehto flipflopeille, kun lämpötila kohoaa. Testiryhmämme testasi kesän herkkupalat.

OSTA TÄÄLTÄ: 

Funktionaaliset sandaalit eivät ehkä tuo pisteitä kotiin muotipoliiseilta, mutta  mukavuudessa ne päihittävät kuumana kesäpäivänä tyylikkäämmät haastajansa. Tästä testistä löydät sekä nätimpiä että reilumpia malleja sekä miehille että naisille. Huolimatta siitä, mihin valintaan päädyt, jalkasi tulevat kiittämään. 

Funktionaaliset sandaalit miehille ja naisille 

FI_HALTI.jpg

Merkki: Halti

Malli: Posta

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Malli on todella suuri, mitä tulee kokoon, mutta se saattaa johtua siitä, että kyseessä on unisex-malli. Koko on jopa yhtä kokoa suurempi kuin mitä tavallinen kokosi, kertoo testiryhmämme. Malli ei toisaalta ole myöskään erityisen leveä, joten mikäli jalkasi ovat todella leveät, kannattaa harkita toista mallia. Sandaalien solki on pehmeä ja sitä voi säädellä täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi. 

Mukavuus: Todella kapea design, joka on toisaalta samalla myös iso, mitä tulee kokoon. Siksi myöskään mukavuus ei ole sadan prosentin luokkaa. Mikäli onnistut löytämään oikean koon, paranee mukavuus huomattavasti, mutta sandaali painaa hieman kantapäästä.  

Pohja: Vaimennus on kunnollinen ja voit pyöriä sandaaleilla huoletta vaikka koko päivän ilman, että jalkojasi alkaa aristaa. Pohja on tehty muovista, mikä tekee jaloista melko lämpimät. 

Design: Klassinen funktionaalinen sandaali, joka ulkonäöltään muistuttaa hieman käytännöllisempää mallia. Musta mattainen kangas on tyylipuhdas, vaikka näitä et ehkä pue jalkaasi muotiviikolle. 

Yhteenveto: Kokonaisuutena hintaansa nähden todella hyvä sandaali, joka tekee kesän kävelyistä huomattavasti mukavampia. Pohja tukee kunnolla ja soljen avulla voit helposti säätää sandaaleja. Epäilemme, että suuri koko johtuu unisex-mallista, mikä ei toisaalta haittaa, kunhan pidät tämän mielessä. Plussaa pelkistetystä tyylistä sekä siitä, että materiaali toimii hiekalla ja vedessä. 

Naisten funktionaaliset sandaalit (skrollaa alas miesten malleihin)

FI_TEVA_DAM.jpg

Merkki: Teva

Malli:Sanborn Sandal

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Tämä malli on puolestaan hieman pienempää kokoa, jopa koon tavallista kokoasi pienempi, joten ollaksesi varma, voit tilata kotiin kahta kokoa. Mikäli onnistut löytämään oikean koon, on istuvuus ilmiömäinen, kunhan jalkasi eivät ole liian leveät. 

Mukavuus: Näissä sandaaleissa on pehmeä ja mukava kulkea, minkä lisäksi ne ovat viileät lämpiminäkin kesäpäivinä. Näiden sandaalien mukavuus on todellakin huippuluokkaa, etenkin kantapään pehmustetun nauhan ansiosta. 

Pohja:  “Mukavin pohja, mitä olen koskaan kokeillut" -tyyliset kommentit eivät paljoa jätä arvailun varaan. Myös vaimennus on hyvä näinkin näteiksi funktionaalisiksi sandaaleiksi. Näillä voit tehdä myös pidempiä lenkkejä. Ainoa miinus on, että kumipohja muuttuu hieman kosteaksi. 

Design: Todella hyvä ottaen huomioon, että funktionaaliset sandaalit eivät lukeudu kaikkein trendikkäisimpiin valintoihin. Mukava, fiksu, puhdas ja kiitollinen design. Ja nätit hihnat! 

Yhteenveto: Nämä funktionaaliset sandaalit ovat oikeastaan hieman nätimmät kuin monet muut mallit. Siksi ne sopivat parhaiten sinulle, joka et oikeastaan haluaisi funktionaalisia sandaaleja, koska ne eivät ole näteimmästä päästä, mutta joka kuitenkin tyydyt tähän pelkistettyyn vaihtoehtoon, josta et mukavuuden vuoksi malta enää luopua. Täydellinen valinta myös lomamatkalle trooppiseen ympäristöön, minne fliplopit eivät alustan puolesta sovi. Mukavuudesta tämä malli saa pisteet kotiin, kunhan valitset kokoa suuremman.  

FI_KEEN_DAM.jpg

Merkki: Keen

Malli: Whisper

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Sandaalit ovat hieman pienehköt, mitä tulee kokoon, joten mikäli päädyt tavalliseen kokoosi, on olemassa riski, että kantapää tulee hieman ulos. Mikäli löydät oikean koon, istuvat nämä kuin valetut, minkä lisäksi voit säätää niitä vetonyöreistä, jotka löytyvät edestä. Materiaali syleilee koko jalkaa, mutta ei kuitenkaan tunnu liian tukalalta tai kuumalta. 

Mukavuus: Turistityylille pitää antaa anteeksi, sillä nämä kengät istuvat niin hyvin. Miten mukavat sandaalit! Joustava materiaali tekee tuntienkin kävelyistä mukavia. 

Pohja: Huomaa, että pohjaan on panostettu. Anatominen kerros vaimentaa joka askelta, minkä lisäksi kengät poistavat myös pahaa hajua. Pohja ei tosiaan jätä ketään pettyneeksi. 

Design: Tätä kenkää et valitse yhdistääksesi tyyliä ja funktionaalisuutta, tämä kenkä valitaan vain ja ainoastaan sen ominaisuuksien vuoksi. Kenkien ulkonäkö ei siis ole söpöimmästä päästä. Toisaalta testiryhmiemme mielipiteet olivat eriäviä sen suhteen, ovatko ne kuitenkin parempi vaihtoehto kuin monet saman kategorian kengät.  

Yhteenveto: Vaikka näitä kenkiä ei hankita ulkonäön vuoksi, on testiryhmämme silti hyvin tyytyväinen Whisper-kenkiin. Koko on melko siro, mutta jos onnistut löytämään oikean kokosi, ovat nämä luotettavat sandaalit niin lyhyille kuin pidemmillekin matkoille. Koska sandaalit ovat sekä pestävät että nopeasti kuivaavat, sopivat ne mainiosti kesähelteeseen. Hyvä ostos!  

FI_MERRELL_DAM.jpg

Merkki: Merrell

Malli: Terran Lattice II

Suositushinta: 94,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Suvereeni! Koko istuu täydellisesti heti siitä alkaen kuin saat kengät jalkaasi ja takiaismainen solki auttaa sinua kiristämään kengät niin kireästi kuin täytyy. 

Mukavuus: Viileät ja ihanat sandaalit, jotka tuntuvat jalassa kevyiltä. Ei valitettavaa.  

Pohja: Mokka-alusta tuntuu mukavalta, mutta muuttuu tuhruiseksi nopeasti, kun jalat lämpenevät. Toisaalta lämpötila pysyy mukavana, minkä lisäksi kengät tukevat hyvin. Memory Foam -materiaalista valmistettu pohja on huomattavasti muita sandaaleita mukavampi. Näissä sandaaleissa jalat saavat levätä mukavasti. 

Design:  Ohuet ja nätit soljet yhdistettynä slimmattuun designiin luovat todella naisellisen tyylin, mitä testaajamme arvostivat. 

Yhteenveto: Näiden kenkien istuvuus on todellakin ilmiömäinen. Iso plussa myös siitä, että ulkonäöltään nämä ovat huomattavasti monia funktionaalisia sandaaleita nätimmät. Ne eivät tunnu samalla tavalla kömpelöiltä ja kuin osa sandaaleista. Terran Lattice II on mainio valinta kesällä, kun kaipaat jalkaasi jotain kevyttä ja mukavaa, mutta jumppatossujen sitominen tuntuu tuskaiselta. Pitkillä kävelyillä solki voi hieman painaa eikä vaimennus ole paras mahdollinen kilometrien korpivaellukseen, mutta arjessa kengät toimivat hyvin. 

FI_2117_HERR.jpg

Merkki: 2117 of Sweden

Malli: Löderup

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Hieman kapeammat jalat viihtyvät mainiosti. Sen sijaan normaalit ja leveämmät jalat voivat tuntua hieman suljetuilta, sillä jalalle ei tahdo riittää tilaa.  

Mukavuus: Mikäli malli sopii jalallesi, on mukavuus huipussaan. Kengät eivät ehkä tarjoa sellaista tunnetta, että kävelisit pilvien päällä, mutta silti hyvät ja mukavat sandaalit.  

Pohja: Hyvä pohja, joka mukautuu jalkaasi. Se vaimentaa ja tukee hyvin pitkillä kävelyillä kuten myös kaupungissa pyöriessä. Pohja tuntuu jalkaa vasten pehmeältä, muttei liioin yhtä kuumalta kuin muovinen pohja.  

Design: Muistuttaa hieman gladiaattorisandaaleita, mutta eivät kuitenkaan ole yhtä tasaiset ja kovat. Design on sporttinen ja pelkistetty, muttei kömpelö. Söpö valinta funktionaalisiksi sandaaleiksi. Isovarpaan ympäri menevä solki on huippujuttu. 

Yhteenveto: Mikäli etsit astetta nätimpiä funktionaalisia sandaaleja, jotka käyvät niin rannalle kuin lämpimiin kesäiltoihin, on Löderup oiva valinta. Sandaaleilla on mukava ja pehmeä kävellä, sillä pohja pitää lyhyillä ja pitkillä kävelyillä. Kenkiä voi säätää niin edestä kuin takaakin, mikä helpottaa niiden riisumista, joskin remmit ovat melko tiukat eivätkä kovin joustavat. Nätti design, joka toimii hyvin kapeammassa jalassa. 

Miesten funktionaaliset sandaalit 

FI_KEEN_HERR.jpg

Merkki: Keen

Malli: Newport H2

Suositushinta: 119,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Sandaalien jalkaan saaminen on hieman haastavaa, sillä niitä ei voi yksinkertaisesti avata. Siksi tarvitsetkin kenkälusikkaa. Sandaali sulkee sisäänsä jalan hyvin, mutta koko on jokseenkin pienehkö. Siksi säätömahdollisuus on jopa hieman turha.

Mukavuus: Osa testaajistamme koki sandaalit hieman ahtaiksi, mikä laskee tietysti myös mukavuuspisteitä. Mikäli onnistut löytämään oikean koon, saat oikein mukavat vaellussandaalit pitkiä kävelyitä ja vaelluksia varten. Edestä sandaalit ovat suljetut, minkä vuoksi kengän sisällä saattaa tulla lämpimämpi kuin avoimissa sandaaleissa, mutta toisaalta voit kulkea alustalla kuin alustalla ilman pelkoa, että soraa tulee sisään. 

Pohja: Vaimennus on oikein hyvä ja pitää pitkilläkin kävelyillä, vaikka joutuisit jopa juoksemaan osan matkasta. Pohja tuntuu mukavalta, minkä lisäksi sen sisävuori sisältää antibakteerisia ainesosia. 

Design: Kenkä näyttää todella funktionaaliselta. Tämä kenkä muistetaan mukavuudestaan, ei tyylipisteistä. 

Yhteenveto: Koska kengän koko on hieman tiukahko eikä jalka siksi meinaa mennä sisään ja joudut todella taistelemaan pukemisessa. Nämä eivät siksi myöskään ole sandaalit, jotka vedetään nopeasti jalkaan puutarhaan painellessa kuten esimerkiksi fliplopit. Toisaalta näiden jalkaan saaminen on myös työn väärti: Newport H2 kengät ovat supermukavat ja mainiot, jos koko on vain oikea. Nämä ergonomiset sandaalit toimivat ongelmitta myös vaelluksilla eivätkä jalkasi rasitu. Nyörien avulla saat säädettyä kenkiä yhä istuvimmiksi, mutta tilaa kotiin kaksi kokoa, jotta löydät varmasti sopivan.  

FI_2117_HERR.jpg

Merkki: 2117 of Sweden

Malli: Skurup

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Koko on hieman isohko, mutta kengät todella mukavat. Muihin testiin sandaaleihin verrattuna nämä ovat asteen verran mukavammat ja istuvat paremmin.  

Mukavuus: Todella mukavat funktionaaliset sandaalit, jotka sopivat niin reissuun kuin pitkille kävelyillekin. Pehmeämmät kuin muut testin sandaalit, minkä vuoksi ne myös tuntuvat niin mukavilta.  

Pohja: Astetta leveämpi pohja voi olla yksi selitys loistavalle mukavuudelle. Nämä ovat erinomaisesti muotoillut, ne antavat jaloille riittävästi tilaa ja ovat juuri sopivasti vaimennetut. Plussaa myös mokkakankaasta, joka tuntui todella mukavalta ja pehmeältä ihoa vasten.  

Design: Sopii sandaali-isälle tai pojalle, joka etsii ilmavaa kenkää, jossa on loistavat toiminnot. Tätä puhtaammaksi eivät funktionaaliset sandaalit muutu. Sopivasti yksityiskohtia ja nätit remmit korottavat arvosanaa.  

Yhteenveto: Mukavuudessa Skurup vie ylivoimaisen voiton. Koko on hieman suurehko, mutta kyse on marginaalisesta erosta. Hyvin suunniteltu pohja tukee hyvin. Pohjassa on mokkakerros, minkä vuoksi se voi kulua ajan mittaan, mutta toisaalta se on huomattavasti mukavampi kuin kokonaan muovista valmistettu. Tässä todellinen nappivalinta kesän Etelän reissuun. Tätä nätimmäksi ei funktionaalinen sandaali muutu, sillä oikeastaan voit pitää näitä jopa illalla kaupungilla ilman, että joutuisit häpeämään. 

FI_TEVA_HERR.jpg

Merkki: Teva

Malli: 

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla väreissä:  ja 

Istuvuus: Pienehkö ja hieman kapeampi kantapään kohdalta, mutta muualta sandaali istuu jalkaan hyvin. 

Mukavuus: Todella ilmava malli, mikä on kesällä supermukavaa. Lämpiminä päivinä jalkasi saavat myös mukavan tuen. Hieman miinusta takiaismaisista tarroista, jotka eivät ole pehmeimmästä materiaalista valmistetut.  

Pohja: Pehmeä, mukava ja hyvä pito. Pohjassa on lisäksi melko kunnollinen vaimennus, joka suojaa hyvin myös pidemmillä kävelyillä.  

Design: Ei läheskään niin kömpelö kuin osa funktionaalisista sandaaleista. Kauttaaltaan sandaalit tuntuvat joustavilta, minkä lisäksi niiden on puhdas tyyli sopii yhteen lähes kaikkien vaatteiden kanssa. Nämä sandaalit sopivat myös funktionaalisia sandaaleja karttaville, mutta toisaalta ne toimivat myös ympäristössä, jossa tuotekategorian kengille on kysyntää. 

Yhteenveto: Näiden kenkien paras puoli on ilmavuus. Ne on helppo saada jalkaan ja ottaa pois flipfloppien tavoin. Malli on melko klassinen. Musta, funktionaalinen ja kestävä materiaali toimii niin rantakävelyillä kuin lasten kanssa hiekkalaatikolla leikkiessä.  

FI_MERRELL_HERR.jpg

Merkki: Merrell

Malli: Allout Blaze Web

Suositushinta: 109,90 euroa

Saatavilla väreissä: 

Istuvuus: Kooltaan nämä sandaalit lukeutuvat suurempaan kokoluokkaan. Siksi testiryhmämme suositteleekin menemään yhden koon alaspäin, muuten istuvuus kärsii. Sen sijaan oikea koko istuu erinomaisesti.  

Mukavuus: Suuri koko laskee arvosanaa jonkin verran, mutta mikäli sitä ei lasketa, on kyseessä todella mukava kenkä. Nämä jalassa voit seistä turvallisesti, mukavasti ja stabiilisti.  

Pohja: Stabiili ja reilu, mikä johtuu suureksi osaksi Vibram-pohjasta, joka antaa mukavan tunteen alustasta huolimatta. Lisäksi se kestää niin vettä kuin hiekkaa ilman ongelmia.  

Design: Pohja on kunnollinen, mikä tekee designista luotettavan. Kyseessä on kuitenkin tyypillinen funktionaalinen sandaali, mikä ei tuo tyylipisteitä kotiin. Testiryhmämme mielipiteitä jakoi väri; osasta kokonaan musta sandaali olisi toiminut oransseja yksityiskohtia paremmin. 

Yhteenveto: Näiden sandaalien paras puoli on laadukas tunne. Materiaali on todella vahvaa ja jalkasi luovuttavat ennen remmejä. Kunhan valitset hieman pienemmän koon, on mukavuus ja istuvuuskin huippuluokkaa. Sandaaleista löytyy jopa neljä säädettävää sidettä, joilla saat kiristettyä ja löysättyä kenkää tarpeen tullen. Miinusta kengät saavat koosta sekä siitä, että kantapään nauha hiersi hieman. 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

3 päivää sitten
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

4 päivää sitten
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

4 päivää sitten
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

5 päivää sitten
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

5 päivää sitten
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

5 päivää sitten
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

11 oct 2019
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
more news
reima vinter

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

Aina ei ole helppoa valita sopivia päällysvaatteita perheen pienimmille. Kun kelit kylmenevät on kuitenkin tärkeää pukea päälle oikeanlaiset vaatteet. Muuten vaarana on, että lapsesi alkaa palella – jolloin myös leikit kärsivät.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Svea Boots header

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

Talvi on pian täällä ja niin myös Svean trendikkäimmät varsikengät. Esittelemme kolme mallia, jotka pitävät sinut lämpimänä, olosi mukavana ja tyylisi trendikkäänä myös talvella!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Eliud Kipchoge

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

12 lokakuuta kenialaisesta Eliud Kipchoge tuli historiallisesti ensimmäinen ihminen, joka alitti maratonilla kahden tunnin maagisen rajan. Sen hän teki Niken juoksukengät jalassaan.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Hur tvättar jag mitt underställ?

Miten pesen aluskerrastoni?

Kaikki talvesta ja syksystä pitävät tietävät, että aluskerrastoa voi käyttää niin kotisohvalla kuin hiihtoladullakin. Aluskerrasto on sesongin mukavin, lämpimin ja miellyttävin vaate, mutta miten se pestään oikeaoppisesti?

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Heade trail

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

Sportamoren testiryhmä kokeili Niken, Salomonin, Asicsen ja Icebugin trail-kenkiä. Nämä trail-kengät sopivat sinulle, joka eksit mukavia, vankkoja ja pitäviä kenkiä.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
ENG_HEADER.png

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

Oikean talvihaalarin löytäminen voi olla haasteellista. Älä lannistu! Junioriraatimme auttaa sinua löytämään haalarimerestä sen oikean.

11 oct 2019
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

11 oct 2019
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

10 oct 2019
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

09 oct 2019
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

09 oct 2019
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

09 oct 2019
Muoti & trendit