HEADER_M.jpg

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

Kauden parhaat juoksukengät ovat täällä! Testiryhmämme kokeili eri matkoille sopivat mallit. Tässä tulevat testivoittajat. 

Etsitkö vinkkejä vuoden parhaista juoksukengistä? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa. Mahtava testiryhmämme kokeili kauden uudet juoksukengät tuotemerkeiltä Nike, Asics, Hoka One One ja Saucony. Tutustu testiimme ja löydä uusi suosikkisi.

LUE LISÄÄ:

Testi: ,

ADI_SL20 ÔÇô 1.jpg Adidas SL20 on saatavana seuraavissa väreissä:

Paino: 230 grammaa
Pudotus: 10 mm
Sopii: Intervalleihin ja lyhyille matkoille korkealla tempolla.
Joustavuus verrattuna vakauteen: Joustava kenkä, joka sopii neutraalille askeleelle.
Iskunvaimennus ja mukavuus: Mukava kenkä, jossa on  hiukan vähemmän iskunvaimennusta kuin muissa Adidas-malleissa, jotta tuntisit olosi nopeaksi harjoituksen aikana.

Yhteenveto:

Kevyt ja nopea kenkä lyhyille matkoille. Uusi Adidas SL20 on suunniteltu nopeille juoksijoille, jotka haluavat laittaa kilpailussa kaiken likoon. Kengät on tarkoitettu kaikille, joilla on neutraali juoksuaskel, mutta Adidasin omat asiantuntijat suosittelevat sitä pääasiassa heille, jotka laskeutuvat keskijalalle.

– Ensimmäinen asia, jota ajattelen SL20: -kengillä juostessani on paino! Tämä juoksukenkä on erittäin kevyt ja sopii mukavasti jalkaan, eräs testaaja sanoo.

Uusi SL20: n ominaisuus on, että välipohjassa ei ole Adidas Classic Boost -tyynynvaimennusta, vaan uusi Lightstike, joka antaa energiaa ja elinvoimaisen tunteen juostessasi. Jos mallia verrataan Ultraboost 20: een, et saa niin pehmeää tunnetta, ja siksi tämä kenkä sopiikin parhaiten lyhyempiin ja nopeampiin harjoituksiin.

– Saat rahoillesi paljon vastinetta ja monia kilometrejä, sanoo yksi testaaja ja toinen täydentää:

– Vaikka kengässä ei ole klassista Boost-tyynyä ja siinä on suhteellisen alhainen tyyny muihin malleihin verrattuna, juoksu on mielestäni pehmeää ja mukavaa. Tunnen jalkani nopeiksi.

Mitkä ovat kengän tärkeimmät edut? Ainakin tyyny, josta olemme jo puhuneet, on kompakti ja antaa kevyen ja mukavan juoksun tunteen. Jalkaterän vääntöjärjestelmä varmistaa sen, että saat liikkua eteenpäin ja samalla vähentäen ei-toivottua liikettä. Yhdessä tiukasti istuvan mallin kanssa saat mukavan tuen jalalle.

– Yläosan verkko hengittää hienosti ja varmistaa, että voit juosta kengässä koko kesän. Adidas jatkaa yhteistyötä Continentalin kanssa luodakseen ulkopohjan, joka tarttuu joka alustaan, mukaan lukien märkään asfalttiin, eräs testaaja kehuu ja toinen täydentää:

– Suunnittelun kannalta ne eivät mielestäni ole niin mukavat kuin esimerkiksi Ultraboost. Toisaalta pito on omaa luokkaansa. Kaupunkiympäristössä, jossa tulee paljon pysäytyksiä ja sivuttaisliikkeitä, ne ovat loistavat! 

Testi: ,

HOKA_CLIFTON6 – 1.jpg Hoka One Onen Clifton 6 on saatavana seuraavissa väreissä:

Paino: 266 g
Pudotus: 5 mm
Sopii: Pitkille matkoille kovilla pinnoilla, kuten asfaltilla.
Joustavuus verrattuna vakauteen: Kengät tarjoavat suojan, jota tarvitset asfaltilla juostessa, mutta huomaat, että paksu pohja ei tarjoa välttämättä haluamaasi vakautta.
Iskunvaimennus ja mukavuus: Hoka One One tunnetaan paksusta välipohjastaan ja uskomattomasta iskunvaimennuksestaan, eikä tämä ole poikkeus. Laskeudut kevyesti jokaisella askeleella

Yhteenveto:

Kuka voi pysäyttää sinut, kun vain vierit eteenpäin? Hoka One Onen uusimmassa Clifton-versiossa teet juuri niin. Ulkopohja on muotoiltu siten, että saat liikkuvan juoksuaskeleen. Kenkä on kapeampi kuin muut tuotemerkin juoksukengät ja, Clifton 6 saa korkeat arvosanat testiryhmässä.

– Clifton 6 tuntuu paljon tasaisemmalta jalassa kuin Bondi 5, yksi testaajista huomauttaa ja toinen täydentää:

– Pidän kovasti, se on toistaiseksi paras Cliftonin eri päivityksistä. Se sulkee jalan mukavasti ja tiukasti, hyvin hengittäen ja tarjoten lisätukea sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Clifton 6 on suunniteltu pitkille matkoille asfaltilla. Siinä on pehmeä EVA-iskunvaimennus. Anna tämän juoksukengän lennättää sinua tien päällä.

– Etsitkö juoksukenkää keskipitkän ja pitkän matkan juoksemiseen kovalla maalla? Kokeilitko vanhempia Hoka-malleja, mutta et löytänyt suosikkiasi, vaikka jäitkin kaipaamaan iskunvaimennusta  ja juoksutunnetta? Sitten voit lopettaa etsimisen, koska tässä on kenkä sinulle!

Clifton 6 antaa Hoka One Onelle klassisen "vau" -tehosteen suunnittelussa. Monien mielestä kenkä näyttää samaan aikaan tyylikkältä ja vähän kömpelöltä. 

– Tuomitsin nämä, ennen kuin yritin juosta Clifton 6: ssa. Muutaman kierroksen jälkeen otin sanani takaisin. Vaimennus, joka muistuttaa Asicin geelivaimennusta, on erinomainen! Vaikea päihittää näitä, sanoo iloisesti yllättynyt testaaja.

Testi: ,

NIKE_ZOOM 1.jpg Niken Zoom Fly 3 on saatavana seuraavissa väreissä:

Paino: 274 g
Pudotus: 11 mm
Sopii: Pitkille matkoille koville pinnoille.
Joustavuus verrattuna vakauteen : Joustavampi kuin vakaa. Tämä juoksukenkä on suunnattu sinulle, jolla on neutraali askel ja joka ei vaadi suurta tukea, mutta jolla on jo säännöllinen juoksuaskel.
Iskunvaimennus ja mukavuus : Välipohjan React-vaahto antaa sinulle täydellisen sekoituksen iskunvaimennusta ja energian tuottoa.

Yhteenveto :

Nike luottaa Flyknitin yläosaan ja toivottaa sinut tervetulleeksi tulevaisuuteen Vaporwave-topin muodossa. Lähes läpinäkyvä yläosa tuntuu innovatiiviselta ja antaa ilmeen, joka erottuu kilparadalta.

– Ensivaikutelma on, että Zoom Fly 3 on mukava ja kevyt. Juoksukengät ovat hieman leveämpiä kuin Zoom Fly 2 on ja leveämpiä verrattuna muihin Niken kenkiin, sanoo yksi testaaja.

Tämä malli erottaa siinä, että se on varustettu hiilikuitulevyllä, jonka pitäisi teoriassa antaa juoksijalle voimaa ja energiaa joka askeleelle. Tämän testipaneeli on huomannut verrattuna muihin juoksukenkiin ja he ennustavat tulevan trendin olevan hiilikuitulevyjen käyttäminen juoksukengissä.

– Kengät todella loistavat vain muutaman kilometrin jälkeen, joten jos aiot juosta vain lyhyitä lenkkejä, et pysty hyödyntämään Zoom Fly 3: n kaikkia etuja.

Istuvuus on hiukan leveämpi kuin mitä muiden Niken juoksukenkien arvioidaan olevan, mitä arvostavat testipaneelin henkilöt, joiden on yleensä vaikeaa juosta Niken kevyissä kevytkengissä. Malli on normaalin kokoinen, joten mene normaalin Nike-koon mukaan.

Yhteenvetona Nike Zoom Fly 3 on kilpakenkä niille, jotka juoksevat pitkiä matkoja mailista ylöspäin. Se sopii sinulle, joka arvostat korkeaa tyynyä ja mukavuutta, mutta et tarvitse paljoa tukea. Siksi tämä on loistovalinta tavalliselle kuntoilijalle.

Testi: , SAUCONY_HURRICANE – 1.jpg

Saucongen Hurricane 22 on saatavana seuraavissa väreissä:
Paino: 335 g
Pudotus: 8 mm
Soveltuu: Pitkille lenkeille ja palautumiseen.
Joustavuus verrattuna vakauteen: Tämä kenkä on sekä joustava että vakaa. 
Iskunvaimennus ja mukavuus: WOW! Etsitkö todella mukavaa kenkää, jonne upottaa jalkasi pehmeästi ja mukavasti? Tämä se on!

Yhteenveto:

Testiryhmä uskoo, että tässä on kenkä, joka on samaan aikaan pehmeä ja mukava, mutta joka samalla tarjoaa erittäin hyvän tuen. Koko on suurehko. Jos olet kahden koon välillä, ota surutta pienempi.

– Kengät tuntuvat täydellisiltä alusta alkaen. Kantapäästä ne istuvat tiukasti mutta pehmeästi. Ne ovat siis ehdottoman täydellisiä kaikille, jotka tarvitsevat etenkin kantapään kohdalta, sanoo yksi testaaja.

Keskijalan keskellä kenkä istuu tiukasti, mikä tekee siitä sopivan erilaisille jaloille. Istuvuus on paljon parempi kuin edellisessä versiossa ja tuntuu siltä, että koko jalka on kääritty viihtyisään materiaaliin. Tämä yhdessä pehmeän tunteen kanssa tekee kengistä täydellisen pitkiä matkoja ja kovia pintoja varten.

– Saat mukavan pompun joka askelta kohti näissä kengissä. Iskunvaimennus toimii erittäin hyvin! Olen melko herkkä asfaltilla juoksemiselle, joten iskunvaimennus erottui suoraan positiivisena. Voin ehdottomasti suositella tätä kenkää koville pinnoille, sanoo yksi testaajista.

Edelliseen malliin verrattuna viimeisin päivitys on vielä pehmeämpi, joustavampi, mukavampi ja sopii paremmin jalkaan. (Itse Sauconcon mukaan tämä johtuu siitä, että uusi pohja on kaksinkertaisesti joustavampi, 28 prosenttia kevyempi ja iskunvaimennusta on 5 prosenttia enemmän kuin aiemmassa EVERRUN-materiaalissa. Uusi on nimeltään PWRRUN +). 

– Kengistä on vaikea löytää haittoja, mutta ne imevät melko paljon vettä, joten ne eivät ole niin hyviä sateisiin päiviin. Ne eivät myöskään ole niin hyvin hengittäviä, joten heinäkuun puolivälissä kannattaa ehkä valita toiset tossut. Muuten ne ovat todella hyvät, eivät ollenkaan niin raskaat kuin miltä kuvissa näyttävät, sanoo yksi koehenkilö ja toinen täydentää:

– Mukava ja täydellinen malli miellyttävälle juoksulenkille. Lisäksi se on hellä nivelille. Istuvuus ja iskunvaimennus ovat erittäin hyvät, ne toimivat todella hyvin. 

Testi: ,

NEWBALANCE_FRESHFOAM.jpg Saatavana väreinä:

Paino: 286 g
Pudotus: 8 mm
Sopii: Keskipitkille tai pitkille matkoille, kun juokset hitaasti. Soveltuu koville pinnoille, kuten asfaltille.
Joustavuus verrattuna vakauteen: Neutraali kenkä sinulle, jolla on normaali jalka. 
Iskunvaimennus ja mukavuus: Ihana tyyny saa sinut laskeutumaan pehmeästi  ja työntää sinua joka askeleella eteenpäin. 

Yhteenveto:

Ne, jotka ovat jo juosseet New Balance 1080 -kengissä, yllättyvät iloisesti uusimmasta versiosta 1080 v10. Vaikka edelliset versiot ovat saaneet hyväksytyn arvosanan, ovat ne samalla tuntuneet jonkin verran kömpelöiltä ja jäykiltä, uusi 1080 v10 menee suoraan kauden parhaiden kenkkien joukkoon. Vau mikä päivitys!

– Usein puhutaan Adidas Boost -tyynystä parhaana esimerkkinä siitä, miltä pehmustetun kengän tulisi tuntua. Uuden juoksukengän myötä New Balance on ehdottomasti tällä tasolla. Iskunvaimennus on jotain epätavallista ja tuntuu vain täydelliseltä, sanoo tyytyväinen testaaja.

Jos katsot kenkää tarkemmin, huomaat, että New Balance on työskennellyt paljon kantapään kanssa. Monet testaajat ovat vakuuttuneita siitä, kuinka kenkä pysyy kiinni niin tiukasti kantapäästä, että jalka ei voi liikkua kengässä.

–  Pidän todella näistä juoksukengistä alusta alkaen! Minulle, jolla on neutraali jalkakaari ja juoksuaskel, ne istuvat täydellisesti. Kenkien leveys on normaali ja ne vastaavat kokoaan, sanoo yksi testaaja.

Juuri tältä harjoitusjuoksukenkien tulisi tuntua: pehmeältä ja lempeältä. 1080v10 on unelma väsyneille jaloille, joten valitse se palauttavalle lenkille.

Testi: ,

ADI_BOSTON.jpg Adidas Adizero Boston 8 on saatavana seuraavissa väreissä:

Paino: 238 g
Pudotus: 10 mm
Sopii: Kaikille matkoille aina lyhyistä pitkiin, kilpailuihin, sekä rauhallisille sunnuntailenkeille.
Joustavuus vs. vakaus: Joustava kenkä, joka sopii muun muassa intervalleihin. Adizero Boston 8 on kevyt kenkä, jota pidetään kauniina ja joustavana eikä leveänä ja kömpelönä. Siitä huolimatta ohut välipohja tarjoaa loistavan maakontaktin, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että astuisit vinoon.
Iskunvaimennus ja mukavuus: Vaimennus on hieman kompaktimpi ja vähemmän vaimentava kuin Ultraboostissa, mutta silti mukava. 

Yhteenveto:

Aiotko juosta 10 kilometriä? Valitse Boston 8. Kuuluvatko intervallit harjoitusohjelmaasi? Boston 8 tekee työn puolestasi. Aiotko juosta puolimaratonin ja haluat tavoitella ennätystä? Kyllä,  Boston 8 sopii siihenkin.

Adidas Adizero Boston 8 kuuluu Adidas Adizero -sarjaan, eli kevyisiin kenkiin. Kengissä on selvästi Adidaksen suosittu Boost-pohja, mutta tunne on hieman erilainen kuin Ultraboosteissa. Vaikka Ultraaboost on mukavuusunelma ja iskunvaimennus hakee vertaistaan, Boston 8 on luotu antamaan sinulle mainio juoksukokemus etäisyydestä ja tahdista riippumatta.

– Välipohja noudattaa jalan muotoa ja on erittäin ohut verrattuna muihin juoksukenkiin, joihin olen juoksinut. Se saa sinut tuntemaan maan ja tulee lähelle maata. Samaan aikaan kenkä on yllättävän pehmeä ja siinä on paljon iskunvaimennusta siihen nähden, että siinä on niin ohut välipohja, eräs testaaja sanoo.

Vaimennus on tasainen ja työntöjännitys kestää pitkään. Saat energiaa joka askeleelle.

– Olen aiemmin ollut tietoinen siitä, että vaimennus huononee ajan myötä, mutta tässä en tunne mitään sellaista.

Ultraboostiin verrattuna tämä juoksukenkä on hiukan pieni. Siksi voi olla viisasta mennä 1/3 kokoa ylöspäin Istuvuus on tiukka ja kengän leveys on normaali.

Älä anna yläosan hämätä ulkonäöllään, sillä se hengittää enemmän kuin miltä näyttää. Voit juosta tällä kengällä mailista mailiin.

Testi: ,  UA_HOVR – 1.jpg

Under Arborin HOVR Sonic 3 on saatavana seuraavissa väreissä:

Paino: 277 g
Pudotus: 8 mm
Soveltuu: Keskipitkille etäisyyksille sekä asfaltilla että kevyillä teillä. Pito toimii jopa lumisilla poluilla.
Joustavuus verrattuna vakauteen: Tämä juoksukenkä on enemmän vakaa eikä niin joustava. Siksi se sopii neutraalille askeleelle, jos haluat tukea jalkasi turvallisella kengällä.
Iskunvaimennus ja mukavuus: Mukava kenkä, jossa on tukeva iskunvaimennus kaikille.

Yhteenveto:

Kaikki energia, jonka annat juoksuvaiheessasi, saat takaisin seuraavaan askeleeseen. Hovr Sonic 3: n välipohja saa nimittäin aikaan sen, omaa vaahtoa tarjoavan UA Hovrin ansiosta. Pohjan tulisi olla osittain saman muotoinen ensimmäisellä lenkillä kuin X lenkkien lukumäärän jälkeen. 

– Toisin kuin useimmat pehmeällä vaimennuksella varustetut juoksukengät, tämä on hieman himmeämpi. Tunne on melko kova etenkin asfaltilla, sanoo yksi testaaja ja toinen täydentää: 

- Olen samaa mieltä, keveä vaimennus on ilmeinen ja pidän siitä. En ole koskaan pitänyt juoksemisesta pehmeiden kenkien kanssa! 

Hovr Sonic 3 on siksi tarkoitettu kaikille, jotka luottavat mieluummin rauhallisempaan tunteeseen eivätkä kärsi vammoista, jotka edellyttävät erittäin pehmeää pohjaa. Istuvuuden suhteen saat hyvän otteen kantapään ympäriltä, mutta kengät ovat hiukan leveämpiä edestä. Juoksukenkä sopii sinulle, jolla on leveät jalat. 

– Sonic 3 on melko kevyt ja se istuu hyvin ja mukavasti jalkaan. Se on myös niin tyylikäs, että olisin voinut käyttää sitä tennarina. Mutta pidän eniten pidosta, testasin jopa juoksemista lumisilla poluilla ja sain paremman pidon kuin odotettiin, sanoo yksi testaaja.

Jos et ole varma, minkä juoksukengän ostaisit ja kaipaat kohtuuhintaista sisääntulomallia, joka sopii myös leveälle jalalle, tässä fiksu valinta. Lisäksi malli on myös erittäin tyylikäs! 

Testi: , NIKE_Joyride.jpg

Niken Joyrun Dual Run on saatavana seuraavilla väreillä:

Paino: 290 g
Pudotus: 11 mm
Sopii: Pitkille ja rauhallisille lenkeille, joissa keskiössä on mukavuus ja pehmeä pohja.
Joustavuus verrattuna vakauteen: Nike luokittelee tämän kengän vakaaksi. Testiryhmämme uskoo sen olevan jossain neutraalin ja vakaan juoksukengän välissä. Toisaalta se on selvästi riittävän vakaa liikuttamaan niveliä.
Iskunvaimennus ja mukavuus: Mukavuusunelma, joka on hellävarainen kaikille, joilla on polvi-, lonkka- tai jalkaongelmia. Todella mukavat juoksukengät pitkille lenkeille.

Yhteenveto:

Joyride Dual Run on uusi juoksukenkä Niken Joyride-sarjassa. Joyride Run Flyknit otettiin ensimmäisenä käyttöön ja lanseerattiin nopeasti juoksukengäksi lyhyille matkoille. Jos sait jo esimakua Joyride-kengän ensimmäisestä, nopeasta versiosta, mutta juokset mieluummin pitkiä matkoja, et tule katumaan. Joyride Dual Run on luotu todella pitkille lenkeille.

– Tuntuu todellakin siltä, että juoksen pilvien päällä pienten vaahtopallojen ansiosta, jotka muotoutuvat pohjassa jalan mukaan, sanoo testaaja.

Joyride on ainutlaatuinen juuri välipohjan ja pehmusteen ansiosta. Nike on luonut pieniä palloja, jotka voivat liikkua pohjan sisällä. Tämä tekee vaimennuksesta mukautuvan juuri jalkasi ja alustan mukaan.

Toisin kuin muut Joyride-mallit, tässä kengässä on vain kaksi lokeroa, joissa on pehmustepalloja, mikä luo etujalalle "normaalin" välipohjan. Tällä tavalla Nike on poistanut jalkojen alla liukuvien pallojen ongelman, joka vaivasi joitakin edellisessä versiossa. 

– Laskeudut keskijalan tai kantapään päälle pehmeästi ja varpaat eivät uppoudu yhtä voimakkaasti vasten toisin kuin edellisessä Joyride-mallissa.

Koko on taattua Nike-kokoa, eli pienempi kuin Adidaksella ja Sauconylla. Istuvuus on normaali tai hieman ohut ja ilma vaihtuu päällisen ansiosta tehokkaasti.

– Pidän siitä, että tämän juoksukengän kantapäässä on silmukka, joka helpottaa sen pukemista jalkaan.

Testi: , ASICS_KAYANO ÔÇô 1.jpg


Saatavana väreinä:

Paino: 306 g
Pudotus: 10 mm
Soveltuu: Nimbus 22 sopii erityisesti pitkille matkoille.
Joustavuus verrattuna vakauteen: Onnittelut Asicselle, joka onnistui luomaan vakaan kengän luokittelematta vakaaseksi. Malli on silti riittävän joustava.
Iskunvaimennus ja mukavuus: Voiko se edes olla parempi kuin tämä? Epäilen! Iskunvaimennus ja mukavuus ovat huippuluokkaa. Testiryhmän täytyy pohtia pitkään löytääkseen mallista jotain negatiivista, mutta ehkä sulkeva yläosa voi olla aavistuksen lämmin.

Yhteenveto:

Kauden parhaan maantiekengän valinta menee (taas) Asics Gel-Nimbus 22: lle. Asics on onnistunut luomaan kengän, joka on mukava ja pehmustettu ja tukee samalla väsyneitä jalkoja kilometri toisensa jälkeen. 

Välipohja antaa mukavan iskunvaimennuksen ja energiaa joka askeleelle. Joten kenkä varmistaa, että olet aina matkalla eteenpäin ja auttaa maratonin viimeisille metreillä. Kengän kannassa ja sivussa olevat vahvikkeet tukevat jalkoja.

–  Se on erittäin mukava juoksukenkä, joka on täydellinen maantiejuoksuun, sanoo yksi testaaja ja toinen täyttävän:

– Sinä, joka olet tottunut juoksemaan kevyissä kengissä, huomaat nopeasti, että Nimbus 22:ssä on yksi turvallinen pehmuste. Jalka tuntuu sekä vakaalta että suojatulta, ja mielestäni se on jaloille erittäin lempeä, sanoo yksi testaaja.

Koska kengän vaimennus on korkeahko ja se on samalla vakaa, vaikka Asics itsekin luokittelee sen neutraaliksi kenkäksi, se painaa enemmän kuin muut testin mallit (noin 30 grammaa enemmän). Se ei sovi intervalleille. Jos olet kokenut juoksija, ehkä tiedätkin, että sinulta tulisi löytyä useita pareja. 

– Suunnittelu on vedenjakaja, mutta restroa huokuva väripaletti tekee siitä varmaan myyntimenestyksen ainakin kaikkien Asics-fanien keskuudessa.

Hinta on yhdenmukainen muiden Asicsin juoksujalkineiden kanssa, ja sillä sumalla testiryhmä uskoo saavansa mitä mainioimman juoksukengän, joka tekee jaloille hyvää vielä kymmenien kilometrienkin jälkeen. 

OSTA TÄÄLTÄ:  

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

Dam - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

5 päivää sitten
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Muoti & trendit

Testi: Miesten juoksutakit 2020

5 päivää sitten
Herr - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

6 päivää sitten
Dam - Trailtest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

6 päivää sitten
superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

30 mar 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
more news
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Suuri testi: vuoden 2020 parhaat juoksutakit naisille

Sportamoren oma eliittijuoksija Charlotte Karlsson on testannut kevään parhaat juoksutakit. Nyt hän kertoo miltä tuntui juosta eri takeissa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Testi: Miesten juoksutakit 2020

Kuuletko jo lenkkipolun kutsun? Ethän unohda juoksutakkia! Meidän salamannopea testipaneelimme laittoi tossua toisen eteen ja testasi kauden parhaat miesten juoksutakit. Tässä tulevat tulokset.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.jpg

Parhaat testissä: miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming ja Hoka One One kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.jpg

Testi: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Niken, Adidaksen, Salomonin, New Balancen ja Hoka One One -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

6 päivää sitten
Muoti & trendit
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

01 apr 2020
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

30 mar 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit