FI_header.jpg

ISO TESTI: Naisten fleecepuserot

Fleecepusero on täydellinen välikerroksen vaate. Testasimme naisten parhaat mallit suurimmilta tuotemerkeiltämme. 

Arjen suosikki

FI_2117.jpgTestissä: 

Suositushinta: 79,90 euroa

Koko: Jos painit kahden koon välillä, ota pienempi, vaikka rintasi olisivatkin suuret. 

Istuvuus: Vartalonläheinen malli, muttei kuitenkaan liian slimmattu. Alhaalta hyvin sopeutuvainen malli. 

Mukavuus: Supermukava paita, muttei testin mukavin. Plussaa korkeasta kauluksesta.

Lämpötila: Tämän paidan valitset todella kylmään talvipäivään. 

Funktionaalisuus:  Paita ei ole erityisen funktionaalinen eikä siinä ole erityisiä hengittäviä reikiä. Sopii parhaiten matalaintensiiviseen treeniin. 

Design: Pidämme ommellusta ulkopuolesta ja harjatusta sisäpuolesta, sillä se saa puseron näyttämään siistiltä arkivaatteelta.

Kommentit: Tässä fleecepaidassa on nätti ulkopuoli, joka on mukavaa fleecevuorta. Se istuu vartaloa myötäillen, muttei liian tiukasti. Takista löytyy kaksi käytännöllistä, vetoketjullista taskua. Takin tyyli sopii täydellisesti mukavaan kahvihetkeen ja pakkasen kirpeille kävelyille. Sen sijaan hikisempiin talviaktiviteetteihin se ei sovi. 

Hikoilijan unelma

FI_KARI.jpgTestissä: 


Suositushinta: 64,90 euroa

Koko: True to size. Joustava materiaali, ota tavallinen kokosi.

Istuvuus: Tämä pusero istuu päälle kunnolla. Se näyttää melko nopealta. Hihat eivät ole liian tiukat.

Mukavuus: Pusero on ohut ja kevyt, joten tuskin tunnet sitä päälläsi. Kangas tuntuu sileältä. 

Lämpötila: Ohut fleece sisältää suuret ilmapaneelit käsien alla ja kaulan kohdalla. Se on todella viileä ollakseen fleeceä. Siksi se tuntuu pikemminkin treenipuserolta.

Funktionaalisuus: Ylimääräinen lämpö poistuu tehokkaasti (jos ihosi lähin kerros on tehty synteettisestä materiaalista, ei villasta). Täydellinen välikerros esimerkiksi maastohiihtoon, juoksulenkille tai pyöräilyyn.

Design: Väriyhdistelmä jakoi testaajiemme mielipiteitä. Paita on hyvin ommeltu ja istuu hyvin erilaisille kehontyypeille.

Kommentit: Todella ohut fleece tuntuu pikemminkin treenipaidalta. Siinä on harjattu, mukava sisäpuoli. Pitkät ventilaatiopaneelit hihoissa takaavat, että voit hikoilla huoletta. Siksi tämä pusero sopii mainiosti myös aktiiviurheiluun. Paita sopii sinulle, joka kaipaat hyvin istuvaa paitaa, joka ei ole liian väljä esimerkiksi juoksulenkille. Paidasta löydät myös kaksi taskua vetoketjuilla. 

Ylellisyyden tunnetta

FI_8848.jpgTestissä: 


Suositushinta: 109,90 euroa

Koko: Ota tavallinen kokosi. Sinun ei tarvitse huolehtia, että se puristaisi, vaikka omaisitkin kurveja.

Istuvuus: Paita seuraa kehon muotoja, muttei purista liikaa. 

Mukavuus: Supermukava! Neljään suuntaan joustava materiaali sekä vyötärön kiristysnauha takaavat, että fleece sopii juuri sinun muodoillesi. 

Lämpötila: Lämmin ja mukava fleece, joka sopii lähes kaikkiin tilanteisiin. Suuri ja mukava huppu ja pitkät hihat lämmittävät mukavasti.

Funktionaalisuus: Teknisesti kehittynyt paita, joka poistaa tehokkaasti kosteutta. Voit siis pitää paitaa myös hikisissä aktiviteeteissa, vaikka materiaali onkin melko paksua. 

Design: Ylellisessä fleecessä on sileä ulkopuoli, mikä muistuttaa Houdini-paitaa. Hyvin istuva ja nätti malli, mitä muuta uskallat toivoa? 

Kommentit: 8848 Altitude on tuotemerkki, josta et ehkä hirveästi tiedä. Nyt viimeistään kannattaa kuitenkin tutustua, sillä tuotteet ovat todella laadukkaita. Tämä tech sweat -materiaalista valmistettu kevyt fleece on sileä ulkoa ja harjattu sisäpuolelta. Fleecestä löydät kaksi vetoketjullista taskua sekä hyvän hupun. Testiryhmämme lupaa, että tästä saat mainion kaverin laskettelurinteeseen, kävelyille kuin arkeenkin. Jäimme kaipaamaan ainoastaan ranteenlämmikkeitä. 

Ympäristöystävällinen valinta

FI_ODD.jpgTestissä: 

Suositushinta: 158,90 euroa

Koko: Koko on aavistuksen pieni, etenkin jos selkälihaksesi ovat treenatut. 

Istuvuus: Pusero myötäilee vartaloa ja on melko tiukka hieman kroppasi mallista riippuen.

Mukavuus: Pusero on todella mukava, mutta tässä puserossa kyse on pikemminkin hienosta fleecestä kuin mukavasta fleecestä.

Lämpötila: Paidassa on harjattu sisäpuoli. Se on täydellinen noin nollakeliin tai Alpeille pääsiäiseksi. Tunne on viileä. Puserossa ei ole huppua eikä ranteenlämmikkeitä. 

Funktionaalisuus: Pusero ei hengitä erityisen hyvin, joten se sopii matalaan tai keskitehoiseen liikuntaan. Voit kuitenkin vetää vetoketjun alas tai tässä tapauksessa puoleen väliin, jos haluat, että pusero hengittää paremmin. 

Design: Wow, tässä Odd Molly uskaltaa hieman revitellä. Paidasta löytyy myös halkio ja rusettiyksityiskohta. 

Kommentit: Fleecepaidan vetoketjua ei saa vedettyä alas koko pituudelta ja siitä puuttuvat taskut. Kangas tuntuu erityiseltä, sisäpuoli on fleeceä ja ulkopuoli on uimapuvun sileää materiaalia. Plussaa materiaalista, joka on kierrätettyä polyesteriä. Kuviota ei pysty ohittamaan, ja se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat erottua rinteestä. Tämä fleece tuntuu viileältä ja siistiltä, mutta se on hyvin kaukana fleeceistä, joihin lapsena pukeuduttiin. Paita onkin ennen kaikkea nätti. Paita ja hihat ovat tilavan pituiset, mutta sen sijaan rintojen ja selän kohdalta pusero puristi osaa testaajistamme. 

Ventiloitu vaihtoehto

FI_Bergans.jpgTestissä: 

Suositushinta: 99,90 euroa

Koko: Melko pientä kokoa, mutta jos pidät tiukoista vaatteista, ota oma kokosi. 

Istuvuus: Pusero on kovin tiukka ollakseen fleece. Jos haluat vartaloa myötäilevän fleecen, tässä on valintasi. 

Mukavuus: Jos malli istuu sinulle, on se kovin mukava päällä. Jos rintasi ovat suuret, ovat saumat todennäköisesti väärissä paikoissa. Jos taas kätesi ovat pitkät, ovat saumat kainaloissa. 

Lämpötila: Yes! Tämä on hyvin teknisesti kehittynyt fleece, joka säätelee kehon lämpötilaa. Se lämmittää, muttei ole koskaan liian hikinen. Täydellistä!

Funktionaalisuus: Todella laadukas fleece, jossa ilma vaihtuu täydellisesti. Fleece kuivaa mukavasti. 

Design: Pusero on nätti ja design on hyvin mietitty. Siitä löytyy ranteenlämmikkeet, kaksi vetoketjullista taskua sekä mukava huppu. Malli ei kuitenkaan sovi kaikille kehoille.

Kommentit: Mainio välikerros sinulle, joka rakastat hikiliikuntaa, mutta kaipaat hyvin lämmittävää välikerrosta. Suosit myös tiukasti istuvaa mallia, sillä tämä istuu todella tiukasti. Hyvää laatua ja yksityiskohtia ei voi olla huomaamatta. Ainoa miinus on istuvuudessa: moni testaajistamme koki, ettei malli sovi heidän kehonmallilleen. Parhaiten tämä sopii suorille ja tasaisille kehoille ja alle 165 centtisille.

Klassikko

FI_HELLY.jpgTestissä: 

Suositushinta: 64,90 euroa

Koko: Vastaa lähes kokoaan. Voi tuntua aavistuksen pieneltä, joskin hihat ovat pitkät. 

Istuvuus: Melko pieni istuvuus, muttei silti liian tiukka. Ei estä liikeratoja.  

Mukavuus: Superpehmeä ja mukava fleecepusero, joka on pehmeä myös ulkopuolelta. Tässä takissa viihdyt hyvin.

Lämpötila: Todella lämmin ja mukava paita, josta kuitenkin puuttuu huppu ja ranteenlämmikkeet. Korkea kaulus huolehtii, ettei kaula palele, vaikka kaulahuivi jäisikin kotiin.

Funktionaalisuus: Tulet yllättymään tämän fleecen hengityskyvystä. Polartec micro -materiaali tuntuu klassiselta fleeceltä, mutta se hengittää huomattavasti paremmin ja kuivaa paljon nopeammin kuin fleece, jonka Helly Hansen lanseerasi 1961.

Design: Hyvin istuva ja imarteleva malli, joka sopii täydellisesti kaikkien takkien alle. Se tuntuu joustavalta ja kevyeltä aktiviteetistä huolimatta. Hieman tavanomainen tyyli. 

Kommentit: Pehmeä ja mukava microfleece sinulle, joka kaipaat klassista fleeceä, joka sopii lähes kaikille. Tämä on kuitenkin hieman tyylikkäämpi versio, joka ei tunnu liian raskaalta. Takista löydät kaksi käytännöllistä taskua. Malli on todellinen myyntimenestys vuodesta toiseen ja sitä saa useissa eri väreissä. Malli myötäilee vartaloa ja on melko pitkä. Se lämmittää mukavasti samalla kun se hengittää hyvin. Täydellinen takki syyskävelyille tai sienimetsään. Takki sopii myös talvileikkeihin ja hiihtolenkille. Hyvä hinta-laatusuhde!  

Trendikäs teddytakki

FI_WYTE.jpgTestissä: 


Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: Malli on suurehko ja kuohkea. Hihat ovat pitkät, joten voit valita jopa kokoa pienemmän, jos haluat. 

Istuvuus: Väljä fleecepusero, joka tuntuu pikemminkin takilta kuin välikerrokselta, jonka voi panna takin alle.

Mukavuus:  Koska takki on supermukava eikä purista mistään, voit pukea sen mainiosti päälle joulupöydän herkkuttelinkin jälkeen.Sisäpuolen kangas on ommeltua eikä mukavasti harjattua.

Lämpötila: Lämmittävä teddyfleece tekee mieli pukea päälle, kun haluat tuntea olosi pörröiseksi. Täydellinen valinta mökille takan ääreen. 

Funktionaalisuus: Tästä takista ei löydy teknisiä yksityiskohtia, mutta se hengittää silti hyvin. 

Design: Supertrendikäs teddyfleece piletakki-mallissa on tämän vuoden valinta. Takin tuleekin näyttää vähän siltä, että olet lainannut isoveljen metsästystakkia, joka roikkui mökin naulakossa.

Kommentit: Rakastamme tämän takin tyyliä ja väriä. Tämä sopii kuitenkin paremmin arkeen kuin urheiluun. Kuohkea teddyfleece on pikemminkin huppari kuin välikerros treenatessa. Täydellinen valinta sinulle, joka etsit trendikästä puseroa, mutta et pidä vartaloa myötäilevistä malleista. Mukava istuvuus, josta tekee mieli nauttia joka paikassa. Takista löytyy kaksi hyvää sivutaskua vetoketjuilla ja yksi vetoketjullinen rintatasku. Takkia voi pitää ulkona myös ilmojen lämmetessä.

Voittajan valinta

FI_HOUDINI.jpgTestissä: 


Suositushinta: 199,90 euroa

Koko: Kaikella tapaa täydellinen koko.

Istuvuus: Jokseenkin muotoon ommeltu malli. Ei kiristä niin paljoa, että mallin voisi luokitella tiukaksi. 

Mukavuus: Epäilemättä testin mukavin malli. Tätä ei tee mieli riisua. Sisäpuoli pehmeää fleeceä ja ulkopuoli on pehmeää kuin vaahtomuovi. Todella pöyheä ja paksu kangas tekee paidasta supermukavan. 

Lämpötila: Paita lämmittää mukavasti ja siinä on erityisen pitkät hihat sekä supermukavat ranteenlämmikkeet. Huppukin on paksu ja lämmin. 

Funktionaalisuus: Power Houdi hengittää hyvin ja päästää ylimääräisen lämmön pois. Itse paita on melko paksu ja lämmin, joten plussakelillä siinä voi tulla hieman kuuma. Sopii parhaiten matalatehoiseen ja keskitehoiseen liikuntaan. 

Design: Höyhenenhieno paita, joka sopii niin treeniin kuin arkeen. Joustava tunne ja täysi liikkumavapaus. Sopii kuorivaatteen alle. 

Kommentit: Mistä aloittaisimme? Malli hipoo täydellisyyttä. Pusero on tehty Polartec power stretch pro-materiaalista, mikä on maailman hienointa fleecelaatua. Ainoa miinus on hinta, mutta toisaalta kestävä paita palvelee vuosia. Takista löytyy myös kaksi vetoketjullista taskua. Tätä voit pitää päälläsi niin rinteessä kuin kylminä kesäiltoinakin. Se sopii myös kotisohvalle ja jopa töihin. Takkia löydät monissa eri väreissä.

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Asics GEL-Kayano 27
Muoti & trendit

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

5 päivää sitten
Free metcon 3 header
Muoti & trendit

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Muoti & trendit

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

24 jun 2020
Adidas supernova header
Muoti & trendit

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

22 jun 2020
charlotte och pär header
Muoti & trendit

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

17 jun 2020
sandaler header
Muoti & trendit

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

17 jun 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

17 jun 2020
Test bikini
Muoti & trendit

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

11 jun 2020
daddräkt simning
Muoti & trendit

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

09 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

09 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

08 jun 2020
Birkenstock
Muoti & trendit

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

08 jun 2020
ub primeblue
Muoti & trendit

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

08 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

05 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

04 jun 2020
pegasus 37
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Badbyxor badshorts
Muoti & trendit

Kesän 9 kuumimmat uimashortsit

04 jun 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Vedenpitävä testi: UV-uimapuvut lapsille

02 jun 2020
Sommarrea barn
Muoti & trendit

Parhaat löydöt lapsille kesäalestamme

01 jun 2020
Sommarrea herr
Muoti & trendit

Miehille: Tutustu kesäalen vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin

01 jun 2020
Sommarrea dam
Muoti & trendit

Naisille: Tutustu kesäalen vaatteisiin ja kenkiin

01 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Muoti & trendit

Maksimoi vauhtisi Sauconyn uudella Endorphin Pro -juoksukengällä

01 jun 2020
nike pegasus 37 header
Muoti & trendit

Mukavampi iskunvaimennus uudessa Nike Pegasus 37 -mallissa

30 may 2020
löparshorts header
Muoti & trendit

Parhaat juoksushortsimme miehille ja naisille

28 may 2020
Test tenniskjol
Muoti & trendit

5 tennishamettamme, jotka ovat testin parhaat 2020

28 may 2020
Blacc yoga
Muoti & trendit

Opi tekemään fiksuja valintoja Sportamoren materiaalioppaan avulla

26 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Muoti & trendit

Ihastuimme New Balancen tämän kauden lenkkareihin

26 may 2020
Better Bodies träningstights
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikeat treenitrikoot Better Bodies -merkiltä

26 may 2020
Underkläder träning
Muoti & trendit

Treenaa oikeissa alusvaatteissa - ja vältä hiertymät

25 may 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Junioreiden jalkapallokengät 2020

25 may 2020
React Miler NY
Muoti & trendit

Juokse pidemmälle Nike React Milerin kanssa

22 may 2020
korta tights
Muoti & trendit

Testissä: Naisten lyhyet trikoot 2020

20 may 2020
New Balance skor
Muoti & trendit

Osta oikeat juoksukengät New Balancelta

20 may 2020
Asics GT-2000
Muoti & trendit

Panosta Asicsen juoksukenkiin, jos tarvitset pronaatiotukea

20 may 2020
Merrells trailskor
Muoti & trendit

Testissä: Merrellin trail-kengät naisille ja miehille

20 may 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testi: juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Me testasimme: miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Muoti & trendit

Nike Infinalon - Rajatonta joogaa

19 may 2020
björn borg tights
Muoti & trendit

Parhaat vinkit! 9 korkeavyötäröiset trikoot

15 may 2020
nike one tight header ny bild
Muoti & trendit

Testi: Tämän vuoksi Nike One Tight -trikoot ovat ylivertaiset

15 may 2020
more news
Asics GEL-Kayano 27

Asicsen paras pronaatiotuellinen kenkä: Uusi GEL-Kayano 27

Pronaatiotuellinen kenkä, jossa on erinomainen vakaus ja tehokas iskunvaimennus - onko se edes mahdollista? Sano hei uudelle Asics GEL-Kayano 27 -mallille.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Free metcon 3 header

Testi: Näin hyvä on uusi Nike Free Metcon 3 treenikenkä

Hypyt, kyykyt, köysikiipeily ja wallball - Metcon 3 pysyy mukana kaikessa. Lue testipaneelin ajatukset uusista treenikengistä.

01 jul 2020
Muoti & trendit
Test adidas löparsko supernova

Testi: Adidas Supernova naisille ja miehille

Testpaneelin arvio: Korkea laatu halvalla rahalla. Puhumme Adidasin uudesta juoksukenkä Supernovasta!

24 jun 2020
Muoti & trendit
Adidas supernova header

Adidas Supernova: edullinen ja korkealaatuinen juoksukenkä

Tässä ovat juoksukengät niille, jotka etsivät korkeaa laatua ilman, että lompakkoon jää ammottava aukko! Lue lisää Adidaksen uudesta Supernovasta.

22 jun 2020
Muoti & trendit
charlotte och pär header

Testissä: Asicsen 3 parasta juoksukenkää

Selvitimme kahden huippujuoksijan kanssa, mitkä ovat Asicsen parhaat juoksukengät naisille ja miehille. Lue testi, niin saat vastauksen!

17 jun 2020
Muoti & trendit
sandaler header

Testissä: Trendikkäät sandaalit naisille 2020

On vihdoin aika testata Birkenstockin, Cruzin ja Axeldan sandaalit. Katso kesän kuumimpien päivien mallit, jotka pärjäsivät parhaiten testissä!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testin parhaat: Trendikkäät sandaalit miehille

Kesä = kevyet kengät! Ja mikä olisikaan parempi valinta kuin trendikkäät sandaalit tai flipflopit? Katso kauden suosikkimallit miehille!

17 jun 2020
Muoti & trendit
Test bikini

Testi: Löydä vartalotyypillesi sopivat bikinit

Pyysimme eri vartalotyyppisiä naisia testaamaan Waikani Beachwearin bikineitä. Tätä mieltä he olivat tämän kesän malleista.

11 jun 2020
Muoti & trendit
daddräkt simning

Testissä: Uimapuvut kilpailuihin ja uintitreeneihin

Haluatko nostaa uintitreenisi uudelle tasolle? Siinä tapauksessa on aika hankkia tekninen uimapuku. Tässä ovat ammattilaisten parhaat vinkit. Lue vuoden 2020 uimapukutestin tulokset ja selvitä mikä malli sopii sinulle parhaiten.

09 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Suuri testi: Treenitopit juoksemiseen

Juoksuun tarkoitetun treenitopin ei ole tarkoitus olla vain hyvännäköinen. Sen tehtävä on myös istua hyvin päällä ja pitää sinut viileänä koko lenkin ajan. Tässä ovat testin parhaat topit!

09 jun 2020
Muoti & trendit
Birkenstock

Kauden sandaalitrendit Birkenstockilta

Keneltäkään ei ole voinut jäädä huomaamatta Birkenstockin sandaalit, jotka ovat tunnettuja mukavuudestaan ja kestävyydestään. Tässä ovat vuoden 2020 sandaalitrendit!

08 jun 2020
Muoti & trendit
Birkenstock

Voinko pestä sandaalit pesukoneessa?

Kesäkenkien hoito on helpommin sanottu kuin tehty. Tässä ovat Birkenstockin asiantuntijoiden parhaat vinkit siihen, miten pidät sandaaleista hyvää huolta!

08 jun 2020
Muoti & trendit
ub primeblue

Tässä on kierrätysmuovista valmistettu Adidas Ultraboost!

Nyt Adidasin rakastettu juoksukenkä Ultraboost on saatavana ympäristöystävällisempänä mallina joka on valmistettu 40% kierrätetystä polyesteristä. Lisätietoja täältä!

08 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testissä: Miesten juoksupaidat 2020

Juoksukausi on nyt täällä, joten onkin aika päivittää vaatekaappia uusilla juoksuvaatteilla. Tässä ovat vuoden parhaimmat juoksupaidat, jotka supernopea testipaneelimme laittoi kovaan kokeeseen.

05 jun 2020
Muoti & trendit
Header.jpg

Testi: Juoksukengät alennusmyynnissä - huippuarvosanoilla!

Jotkut testipaneelin suosikkimalleista ovat tällä hetkellä kesäalennuksessa. Täältä löydät parhaat naisten ja miesten juoksukengät.

04 jun 2020
Muoti & trendit