FI_header.jpg

ISO TESTI: Naisten fleecepuserot

Fleecepusero on täydellinen välikerroksen vaate. Testasimme naisten parhaat mallit suurimmilta tuotemerkeiltämme. 

Arjen suosikki

FI_2117.jpgTestissä: 

Suositushinta: 79,90 euroa

Koko: Jos painit kahden koon välillä, ota pienempi, vaikka rintasi olisivatkin suuret. 

Istuvuus: Vartalonläheinen malli, muttei kuitenkaan liian slimmattu. Alhaalta hyvin sopeutuvainen malli. 

Mukavuus: Supermukava paita, muttei testin mukavin. Plussaa korkeasta kauluksesta.

Lämpötila: Tämän paidan valitset todella kylmään talvipäivään. 

Funktionaalisuus:  Paita ei ole erityisen funktionaalinen eikä siinä ole erityisiä hengittäviä reikiä. Sopii parhaiten matalaintensiiviseen treeniin. 

Design: Pidämme ommellusta ulkopuolesta ja harjatusta sisäpuolesta, sillä se saa puseron näyttämään siistiltä arkivaatteelta.

Kommentit: Tässä fleecepaidassa on nätti ulkopuoli, joka on mukavaa fleecevuorta. Se istuu vartaloa myötäillen, muttei liian tiukasti. Takista löytyy kaksi käytännöllistä, vetoketjullista taskua. Takin tyyli sopii täydellisesti mukavaan kahvihetkeen ja pakkasen kirpeille kävelyille. Sen sijaan hikisempiin talviaktiviteetteihin se ei sovi. 

Hikoilijan unelma

FI_KARI.jpgTestissä: 


Suositushinta: 64,90 euroa

Koko: True to size. Joustava materiaali, ota tavallinen kokosi.

Istuvuus: Tämä pusero istuu päälle kunnolla. Se näyttää melko nopealta. Hihat eivät ole liian tiukat.

Mukavuus: Pusero on ohut ja kevyt, joten tuskin tunnet sitä päälläsi. Kangas tuntuu sileältä. 

Lämpötila: Ohut fleece sisältää suuret ilmapaneelit käsien alla ja kaulan kohdalla. Se on todella viileä ollakseen fleeceä. Siksi se tuntuu pikemminkin treenipuserolta.

Funktionaalisuus: Ylimääräinen lämpö poistuu tehokkaasti (jos ihosi lähin kerros on tehty synteettisestä materiaalista, ei villasta). Täydellinen välikerros esimerkiksi maastohiihtoon, juoksulenkille tai pyöräilyyn.

Design: Väriyhdistelmä jakoi testaajiemme mielipiteitä. Paita on hyvin ommeltu ja istuu hyvin erilaisille kehontyypeille.

Kommentit: Todella ohut fleece tuntuu pikemminkin treenipaidalta. Siinä on harjattu, mukava sisäpuoli. Pitkät ventilaatiopaneelit hihoissa takaavat, että voit hikoilla huoletta. Siksi tämä pusero sopii mainiosti myös aktiiviurheiluun. Paita sopii sinulle, joka kaipaat hyvin istuvaa paitaa, joka ei ole liian väljä esimerkiksi juoksulenkille. Paidasta löydät myös kaksi taskua vetoketjuilla. 

Ylellisyyden tunnetta

FI_8848.jpgTestissä: 


Suositushinta: 109,90 euroa

Koko: Ota tavallinen kokosi. Sinun ei tarvitse huolehtia, että se puristaisi, vaikka omaisitkin kurveja.

Istuvuus: Paita seuraa kehon muotoja, muttei purista liikaa. 

Mukavuus: Supermukava! Neljään suuntaan joustava materiaali sekä vyötärön kiristysnauha takaavat, että fleece sopii juuri sinun muodoillesi. 

Lämpötila: Lämmin ja mukava fleece, joka sopii lähes kaikkiin tilanteisiin. Suuri ja mukava huppu ja pitkät hihat lämmittävät mukavasti.

Funktionaalisuus: Teknisesti kehittynyt paita, joka poistaa tehokkaasti kosteutta. Voit siis pitää paitaa myös hikisissä aktiviteeteissa, vaikka materiaali onkin melko paksua. 

Design: Ylellisessä fleecessä on sileä ulkopuoli, mikä muistuttaa Houdini-paitaa. Hyvin istuva ja nätti malli, mitä muuta uskallat toivoa? 

Kommentit: 8848 Altitude on tuotemerkki, josta et ehkä hirveästi tiedä. Nyt viimeistään kannattaa kuitenkin tutustua, sillä tuotteet ovat todella laadukkaita. Tämä tech sweat -materiaalista valmistettu kevyt fleece on sileä ulkoa ja harjattu sisäpuolelta. Fleecestä löydät kaksi vetoketjullista taskua sekä hyvän hupun. Testiryhmämme lupaa, että tästä saat mainion kaverin laskettelurinteeseen, kävelyille kuin arkeenkin. Jäimme kaipaamaan ainoastaan ranteenlämmikkeitä. 

Ympäristöystävällinen valinta

FI_ODD.jpgTestissä: 

Suositushinta: 158,90 euroa

Koko: Koko on aavistuksen pieni, etenkin jos selkälihaksesi ovat treenatut. 

Istuvuus: Pusero myötäilee vartaloa ja on melko tiukka hieman kroppasi mallista riippuen.

Mukavuus: Pusero on todella mukava, mutta tässä puserossa kyse on pikemminkin hienosta fleecestä kuin mukavasta fleecestä.

Lämpötila: Paidassa on harjattu sisäpuoli. Se on täydellinen noin nollakeliin tai Alpeille pääsiäiseksi. Tunne on viileä. Puserossa ei ole huppua eikä ranteenlämmikkeitä. 

Funktionaalisuus: Pusero ei hengitä erityisen hyvin, joten se sopii matalaan tai keskitehoiseen liikuntaan. Voit kuitenkin vetää vetoketjun alas tai tässä tapauksessa puoleen väliin, jos haluat, että pusero hengittää paremmin. 

Design: Wow, tässä Odd Molly uskaltaa hieman revitellä. Paidasta löytyy myös halkio ja rusettiyksityiskohta. 

Kommentit: Fleecepaidan vetoketjua ei saa vedettyä alas koko pituudelta ja siitä puuttuvat taskut. Kangas tuntuu erityiseltä, sisäpuoli on fleeceä ja ulkopuoli on uimapuvun sileää materiaalia. Plussaa materiaalista, joka on kierrätettyä polyesteriä. Kuviota ei pysty ohittamaan, ja se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat erottua rinteestä. Tämä fleece tuntuu viileältä ja siistiltä, mutta se on hyvin kaukana fleeceistä, joihin lapsena pukeuduttiin. Paita onkin ennen kaikkea nätti. Paita ja hihat ovat tilavan pituiset, mutta sen sijaan rintojen ja selän kohdalta pusero puristi osaa testaajistamme. 

Ventiloitu vaihtoehto

FI_Bergans.jpgTestissä: 

Suositushinta: 99,90 euroa

Koko: Melko pientä kokoa, mutta jos pidät tiukoista vaatteista, ota oma kokosi. 

Istuvuus: Pusero on kovin tiukka ollakseen fleece. Jos haluat vartaloa myötäilevän fleecen, tässä on valintasi. 

Mukavuus: Jos malli istuu sinulle, on se kovin mukava päällä. Jos rintasi ovat suuret, ovat saumat todennäköisesti väärissä paikoissa. Jos taas kätesi ovat pitkät, ovat saumat kainaloissa. 

Lämpötila: Yes! Tämä on hyvin teknisesti kehittynyt fleece, joka säätelee kehon lämpötilaa. Se lämmittää, muttei ole koskaan liian hikinen. Täydellistä!

Funktionaalisuus: Todella laadukas fleece, jossa ilma vaihtuu täydellisesti. Fleece kuivaa mukavasti. 

Design: Pusero on nätti ja design on hyvin mietitty. Siitä löytyy ranteenlämmikkeet, kaksi vetoketjullista taskua sekä mukava huppu. Malli ei kuitenkaan sovi kaikille kehoille.

Kommentit: Mainio välikerros sinulle, joka rakastat hikiliikuntaa, mutta kaipaat hyvin lämmittävää välikerrosta. Suosit myös tiukasti istuvaa mallia, sillä tämä istuu todella tiukasti. Hyvää laatua ja yksityiskohtia ei voi olla huomaamatta. Ainoa miinus on istuvuudessa: moni testaajistamme koki, ettei malli sovi heidän kehonmallilleen. Parhaiten tämä sopii suorille ja tasaisille kehoille ja alle 165 centtisille.

Klassikko

FI_HELLY.jpgTestissä: 

Suositushinta: 64,90 euroa

Koko: Vastaa lähes kokoaan. Voi tuntua aavistuksen pieneltä, joskin hihat ovat pitkät. 

Istuvuus: Melko pieni istuvuus, muttei silti liian tiukka. Ei estä liikeratoja.  

Mukavuus: Superpehmeä ja mukava fleecepusero, joka on pehmeä myös ulkopuolelta. Tässä takissa viihdyt hyvin.

Lämpötila: Todella lämmin ja mukava paita, josta kuitenkin puuttuu huppu ja ranteenlämmikkeet. Korkea kaulus huolehtii, ettei kaula palele, vaikka kaulahuivi jäisikin kotiin.

Funktionaalisuus: Tulet yllättymään tämän fleecen hengityskyvystä. Polartec micro -materiaali tuntuu klassiselta fleeceltä, mutta se hengittää huomattavasti paremmin ja kuivaa paljon nopeammin kuin fleece, jonka Helly Hansen lanseerasi 1961.

Design: Hyvin istuva ja imarteleva malli, joka sopii täydellisesti kaikkien takkien alle. Se tuntuu joustavalta ja kevyeltä aktiviteetistä huolimatta. Hieman tavanomainen tyyli. 

Kommentit: Pehmeä ja mukava microfleece sinulle, joka kaipaat klassista fleeceä, joka sopii lähes kaikille. Tämä on kuitenkin hieman tyylikkäämpi versio, joka ei tunnu liian raskaalta. Takista löydät kaksi käytännöllistä taskua. Malli on todellinen myyntimenestys vuodesta toiseen ja sitä saa useissa eri väreissä. Malli myötäilee vartaloa ja on melko pitkä. Se lämmittää mukavasti samalla kun se hengittää hyvin. Täydellinen takki syyskävelyille tai sienimetsään. Takki sopii myös talvileikkeihin ja hiihtolenkille. Hyvä hinta-laatusuhde!  

Trendikäs teddytakki

FI_WYTE.jpgTestissä: 


Suositushinta: 39,90 euroa

Koko: Malli on suurehko ja kuohkea. Hihat ovat pitkät, joten voit valita jopa kokoa pienemmän, jos haluat. 

Istuvuus: Väljä fleecepusero, joka tuntuu pikemminkin takilta kuin välikerrokselta, jonka voi panna takin alle.

Mukavuus:  Koska takki on supermukava eikä purista mistään, voit pukea sen mainiosti päälle joulupöydän herkkuttelinkin jälkeen.Sisäpuolen kangas on ommeltua eikä mukavasti harjattua.

Lämpötila: Lämmittävä teddyfleece tekee mieli pukea päälle, kun haluat tuntea olosi pörröiseksi. Täydellinen valinta mökille takan ääreen. 

Funktionaalisuus: Tästä takista ei löydy teknisiä yksityiskohtia, mutta se hengittää silti hyvin. 

Design: Supertrendikäs teddyfleece piletakki-mallissa on tämän vuoden valinta. Takin tuleekin näyttää vähän siltä, että olet lainannut isoveljen metsästystakkia, joka roikkui mökin naulakossa.

Kommentit: Rakastamme tämän takin tyyliä ja väriä. Tämä sopii kuitenkin paremmin arkeen kuin urheiluun. Kuohkea teddyfleece on pikemminkin huppari kuin välikerros treenatessa. Täydellinen valinta sinulle, joka etsit trendikästä puseroa, mutta et pidä vartaloa myötäilevistä malleista. Mukava istuvuus, josta tekee mieli nauttia joka paikassa. Takista löytyy kaksi hyvää sivutaskua vetoketjuilla ja yksi vetoketjullinen rintatasku. Takkia voi pitää ulkona myös ilmojen lämmetessä.

Voittajan valinta

FI_HOUDINI.jpgTestissä: 


Suositushinta: 199,90 euroa

Koko: Kaikella tapaa täydellinen koko.

Istuvuus: Jokseenkin muotoon ommeltu malli. Ei kiristä niin paljoa, että mallin voisi luokitella tiukaksi. 

Mukavuus: Epäilemättä testin mukavin malli. Tätä ei tee mieli riisua. Sisäpuoli pehmeää fleeceä ja ulkopuoli on pehmeää kuin vaahtomuovi. Todella pöyheä ja paksu kangas tekee paidasta supermukavan. 

Lämpötila: Paita lämmittää mukavasti ja siinä on erityisen pitkät hihat sekä supermukavat ranteenlämmikkeet. Huppukin on paksu ja lämmin. 

Funktionaalisuus: Power Houdi hengittää hyvin ja päästää ylimääräisen lämmön pois. Itse paita on melko paksu ja lämmin, joten plussakelillä siinä voi tulla hieman kuuma. Sopii parhaiten matalatehoiseen ja keskitehoiseen liikuntaan. 

Design: Höyhenenhieno paita, joka sopii niin treeniin kuin arkeen. Joustava tunne ja täysi liikkumavapaus. Sopii kuorivaatteen alle. 

Kommentit: Mistä aloittaisimme? Malli hipoo täydellisyyttä. Pusero on tehty Polartec power stretch pro-materiaalista, mikä on maailman hienointa fleecelaatua. Ainoa miinus on hinta, mutta toisaalta kestävä paita palvelee vuosia. Takista löytyy myös kaksi vetoketjullista taskua. Tätä voit pitää päälläsi niin rinteessä kuin kylminä kesäiltoinakin. Se sopii myös kotisohvalle ja jopa töihin. Takkia löydät monissa eri väreissä.

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

13 tuntia sitten
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

5 päivää sitten
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

5 päivää sitten
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Muoti & trendit

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

19 jun 2019
Birkenstock rosa
Muoti & trendit

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

18 jun 2019
puma hybrid
Muoti & trendit

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

17 jun 2019
Kari Traa
Muoti & trendit

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi valita purjehdustakki sadetakin sijaan

12 jun 2019
Nike träningssko
Muoti & trendit

PT testaa uudet Nike Varsity Compete TR 2 -treenikengät

09 jun 2019
header-väskor.jpg
Muoti & trendit

TESTI: parhaat treenikassimme

08 jun 2019
yogatights blacc
Muoti & trendit

Näin valitset joogatrikoot

07 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Muoti & trendit

Kevyemmät ja joustavammat – uudet Pegasus 36 -kengät ovat täällä!

06 jun 2019
Superga 2750
Muoti & trendit

Superga – ainoa kangaskenkä, mitä tarvitset

03 jun 2019
Löparskor Barn Sacony
Muoti & trendit

Tämän takia lapsesi tulisi leikkiä juoksukengissä

02 jun 2019
Saint Loye
Muoti & trendit

Pohdi tätä, kun olet ostamassa ratsastushousuja

01 jun 2019
yogatights header
Muoti & trendit

Testi: Kevään mukavimmat joogatrikoot

30 may 2019
Teva Hurricane
Muoti & trendit

Vinkit! Kesän parhaat funktionaaliset sandaalit

30 may 2019
segling
Muoti & trendit

Opas: Pukeudu oikein purjehdukseen

30 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Stylisti vinkkaa: Kesän 3 kuuminta trendiä

27 may 2019
Nemeziz 19.1
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Nemeziz 19.1 -jalkapallokengät

24 may 2019
Craft X Vacchi
Muoti & trendit

Ylistä Le Maillot Jaunea Craft x Vacchin kanssa

22 may 2019
Test löpartröjor
Muoti & trendit

Testasimme miesten vuoden 2019 juoksupaidat

21 may 2019
Sporta stilen
Muoti & trendit

Tanssija Adjani Benita Goli: "Alter egoni tekee äärimmäisiä liikkeitä"

20 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Muoti & trendit

Trendit haltuun: Kesäsandaalit 2019

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Tämän takia sinun tulisi urheilla tyylillä

16 may 2019
Nike
Muoti & trendit

Niken uudet vaatteet huokuvat jalkapallon juhlaa

16 may 2019
Dasia Starlily Bow
Muoti & trendit

Uutta, söpöä ja mukavaa Dasialta

15 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Muoti & trendit

11 treenitrikoot taskuilla

14 may 2019
Header löpartröjor dam
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat juoksupaidat naisille

09 may 2019
Nike Tech pack
Muoti & trendit

Vaatteet Nike Tech Pack -mallistosta, joita et todellakaan tahdo ohittaa

09 may 2019
Test av regnjackor
Muoti & trendit

Testi! 3 parasta miesten sadetakkia 2019

09 may 2019
Fotbollsskor header
Muoti & trendit

Junioreiden parhaat jalkapallokengät

09 may 2019
more news
Kompressionskläder header

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

Lääketieteellisesti asteittain tehty kompressio auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi. Lisäksi se ehkäisee kiputiloja ja parantaa verenkiertoa. Tässä kaikki, mitä sinun tulee kompressiovaatteidenkäytöstä tietää.

13 tuntia sitten
Muoti & trendit
Metcon 5 testbild

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

Nike on palannut rakastetun treenikenkä Metconin kanssa. Metcon 5 on Niken tähän asti monipuolisin ja kestävin X-fit-kenkä, joka sopii kaikille kovaa treeniä rakastaville.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Test: löparshorts header

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

Kesällä juostessa on tärkeää, että yllä on parhaat mahdolliset vaatteet. Lämpö asettaa vaatimuksia ventilaatiolle, istuvuudella ja pituudelle. Esittelemme yhdeksän mallia, jotka pitävät lupauksensa.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Nike löparskor

Niken juoksukenkien eroista

Joskus on vaikeaa tietää, miten eri juoksukengät erottuvat toisistaan. Mutta älä huolehdi! Kysyimme asiantuntijalta, miten Niken Pegasus, Pegasus Turbo sekä Zoom Fly -mallit eroavat toisistaan.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Fruktmönster

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

Jos et ole vielä huomannut, koreilevat bikineissä, uimapuvuissa ja uimashortseissa juuri nyt eri hedelmien kuvat. Muotiasiantuntija kertoo, mistä tämä trendi kumpuaa.

09 jul 2019
Muoti & trendit
Metcon 5 vit rosa

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

Niken jättisuosikki on palannut. Nyt tunnettua treenikenkä Metconia saa jälleen uudessa, päivitetyssä mallissa. Metcon 5 on kenkä urheilijalle, joka rakastaa intensiivistä treeniä. Kerromme, mitä kaikkea uutta ja uniikkia malli sisältää.

08 jul 2019
Muoti & trendit
Crop tops Better Bodies

Näin stailaat crop toppisi

Lyhyet topit ovat näkyneet niin katukuvassa kuin saleilla jo pitkään. Mistä trendi tulee ja mitä sen kanssa kannattaa yhdistää? Better Bodies -tuotemerkin perustaja ja asiantuntija Donna Bruns kertoo.

02 jul 2019
Muoti & trendit
Header_Pulseboost_M.jpg

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

Nyt ne ovat täällä – juoksukengät, joita kaupungissa liikkuvat ovat niin kauan odottaneet! Adidaksen rakastettu Boost-pohja on saanut uuden päivityksen. Tässä kaikki, mitä uusista Adidas Pulseboost HD -kengistä täytyy tietää.

27 jun 2019
Muoti & trendit
Asics header

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

Kuinka suuret juoksukenkien tulisi olla? Entä miten kireästi niiden tulisi istua? Miltä ne tuntuvat jalkaholvin kohdilta? Kysyimme asiaa Asicsen asiantuntijalta.

26 jun 2019
Muoti & trendit
test stabila löparskor

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

Jos olet kuullut, että pronanoit, olet ehkä uusien juoksukenkien tarpeessa. Annoimme testaajillemme tehtävän kokeilla viidet erityisen vaimennetut ja stabiilit kengät.

26 jun 2019
Muoti & trendit
Minitest pulseboost header

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

Hypetys Adidaksen uutuuskenkien suhteen on ollut kova jo pitkään. Uuden pohjansa ansiosta Pulseboost HD -kenkien on kehuttu olevan lähes uniikkeja. Mutta kuinka hyvistä kengistä todellisuudessa on kyse? Tätä mieltä testaajamme olivat.

24 jun 2019
Muoti & trendit
Adidas Pulseboost HD

Pääsimme kurkistamaan, miltä uudet Adidas Pulseboost -kengät näyttävät!

Pian ne ovat täällä. Nimittäin Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät! Pääsimme kurkistamaan etukäteen, miltä kengät näyttävät.

19 jun 2019
Muoti & trendit
Birkenstock rosa

Näin huolehdit Birkenstock -sandaaleistasi

Birkenstock on klassikkosandaali, mitä tulee mukavuuteen, ergonomiaan ja söpöyteen. Kaiken lisäksi sandaalit ovat laadukkaat. On kuitenkin muutama asia, jotka varmistamalla varmistat myös jalkineidesi pitkät iän.

18 jun 2019
Muoti & trendit
puma hybrid

10 juoksukengät, joita et kesällä halua ohittaa

Sportamoren suuri kesäALE on täällä. Ota nämä herkkupalat haltuun ja loista juoksupolulla!

17 jun 2019
Muoti & trendit
Kari Traa

Opas: Valitse oikeanlainen treenikassi

Tarvitsetko tilaa sekä eväslaatikolle että tietokoneelle? Suositko reppua vai olkahihnaa? Näin löydät urheilukassin, josta löytyvät juuri sinun suosikkitoimintosi.

14 jun 2019
Muoti & trendit