header-2.jpg

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

Villainen aluskerrasto pitää sinut sopivan lämpimänä, olitpa sitten laskettelemassa, vaeltamassa tai menossa töihin. Testasimme aluskerrastot, jotka pitävät sinut kuivana ja lämpöisenä.

Villasta valmistetuille aluskerrastoille on ominaista mainio lämmityskyky, joka pitää pintansa, vaikka materiaali kastuisikin. Luonnollinen materiaali on antibakteerinen eli se ei haise. Testasimme suosituimmat villakerrastomme, joista osa on puhtaasta merinovillasta ja osa villan ja synteettisen materiaalin sekoituksesta. Löydätkö oman suosikkisi? 

NAISTEN ALUSKERRASTOT

Kuviomaniaa

KT_DAM_2.jpg

Merkki :

Malli : ja

Materiaali : 100% merinovillaa.

Istuvuus : Normaalia kokoa, runsaat hihat ja normaalipituiset lahkeet. Plussaa siitä, että villapaita tulee sopivan alas. Alaosa on vähän matalahko.

Mukavuus : "Aluskerrasto on supermukava, se todella myötäilee jokaista liikettäni", eräs tyytyväinen testaaja summaa. Tässä voit pukeutua kokonaan luonnonmateriaaliin.

Design: Täysi 10! Muotoilu on todella trendikäs, plussaa napeista.

Yhteenveto : Rose on yksi suosituimmista naisten alusvaatteistamme, ja sitä kiitellään ensisijaisesti lämmöstä ja mainiosta designista. Kari Traa on naisten tuotemerkki, ja sen huomaa. Malli imartelee vartaloa ja tilaa riittää niin suurille rinnoille että leveälle lantiollekin. Koska materiaali on kokonaan villaa, voi se aluksi vähän kutittaa herkkää ihoa. Malli on mukava, sopiva ja lämmin – ja selvästi yksi testin parhaista malleista.

Bambu-unelma

SN_DAM.jpg

Merkki :

Malli :

Materiaali : 92% bambua ja 7% elastaania.

Istuvuus : Normaalikokoinen. Scandi Nomadin malli myötäilee vartaloa ja on sopivan tiukka. Täydellinen malli myös pitkille, sillä lahkeissa ja hihoissa on tilaa.

Mukavuus : Materiaali on ohutta, pehmeää ja sileää. Testaajien suusta ei kuulu yhtä ainutta valitusta. Malli on niin ohut, että aluskerrasto mahtuu hyvin jokaisen vaatteen alle. 

Design: Scandi Nomad on onnistunut luomaan mallin, joka on samanaikaisesti sekä tyylipuhdas että erottuva. Mustavalkoiset lohkot sopivat loistavasti yhteen vaaleanpunaisten yksityiskohtien kanssa pomppaamatta liikaa silmille.

Yhteenveto : Toisin kuin muut testin mallit, Bamboo Baselayer on nimensä mukaan valmistettu bambusta. Se on antibakteerinen luonnollinen materiaali, mikä tarkoittaa, että se on villan tavoin täysin hajuton. Samanaikaisesti se on paljon pehmeämpi ja kevyempi kuin villa. Pohja on superpehmeä, mukava ja erittäin kevyt. Materiaali on kuitenkin huomattavan ohut, eikä se lämmitä yhtä hyvin kuin merinovilla. Se kannattaa pitää mielessä. Toisaalta aluskerrasto toimii paremmin työmatkalla tai päiväretkellä. Plussaa joustavasta materiaalista, jossa voit liikkua täysin esteittä.  

Viininpunainen herkku

WYTE_DAM.jpg

Merkki :

Malli: ja

Materiaali : 75% merinovillaa ja 25% polyesteriä.

Istuvuus : Koko on erittäin suuri, joten voit hyvin valita pienemmän koon, jos yleensä painit kahden koon välillä. Muuten malli myötäilee vartaloa. Yläosa tulee vähän takapuolen ylle.

Mukavuus : Mukava aluskerrasto, joka istuu ylle hyvin. Mukava resori, jonka avulla alaosa pysyy paikallaan. "Plussaa kauluksesta, joka ei ole liian tiukka, vaan antaa tilaa hengittää", eräs testaaja huomauttaa.

Design: Huomaamaton, hieno väri, joka on juuri nyt supertrendikäs.

Yhteenveto: Ohut aluskerrasto on tehty materiaaliseoksessa, jonka suurin osa koostuu merinovillasta. Se varmistaa, että pysyt lämpimänä kylmällä säällä. Hihat ovat suurehkot ja niissä on peukalon mentävä reikä, mikä lämmittää mukavasti. Kuten kuvasta näkyy, myös lahkeet ovat Wyten mallissa leveähköt. Parasta on ohuus ja hengittävyys. Voit mainiosti pukea aluskerraston hiihtolenkille tai laskettelurinteeseen, sillä se poistaa lämpöä tehokkaasti.

Vilukissoille

helly hansen ny

Merkki :

Malli : ja

Materiaali : 100% merinovillaa.

Istuvuus : Normaalikokoinen vetoketjulla varusteltu malli, joka lämmittää kaulaa ja jossa on pitkähköt hihat. Villapaita laskeutuu hieman takapuolen ylle ja varmistaa, ettei ylä- ja alaosan väliin jää turhaa tilaa. Housut on varustettu leveällä ja joustavalla resorilla. 

Mukavuus: Osa saumoista voi tuntua, kun puet aluskerraston päälle, mutta muuten materiaali on erittäin mukavaa. "Epätavallisen mukava ollakseen villasta tehty", sanoo iloisesti yllättynyt testaaja.

Design: Viisikymmentä vaaleanpunaista sävyä? Osa testiryhmästä pitää väreistä ja siitä, miten ne toisiinsa liittyvät. Osa taas on kyllästynyt katselemaan aina vaaleanpunaista naisten vaatteista. Kerrastoa saa myös sinisenä/punaisena. 

Yhteenveto Oletko vilukissa? Ei hätää! Lifa Merino on Helly Hansenin lämpimin aluskerrasto, joka on tehty kokonaan merinovillasta. Parhaiten materiaali sopii astetta rauhallisempaan liikuntaan. Se istuu yllättävän hyvin ylle. Testiryhmä pitää myös vetoketjusta ja pitkästä kauluksesta, joka lämmittää mukavasti. Saat halutessasi vetoketjun avaamalla päästettyä ylimääräistä lämpöä. 

Lämpimämpi kuin luulet

PEAK_DAM.jpg

Merkki

Malli:   ja

Materiaali:  50% merinovillaa, 46% polyesteriä ja 4% elastaania.

Istuvuus: Normaalikokoinen, pitkähköt hihat ja lahkeet. Malli sopii hyvin lähes kaikille.  

Mukavuus: Erittäin mukava aluskerrasto. Osa testaajista sanoo, että osa saumoista tuntuu. Toiset testaajat eivät löydä mitään valittamista.

Design: Back to black - puhdas muotoilu kohtaa puhtaat yksityiskohdat. 

Yhteenveto: Tässä Peak Performance -sarjan aluskerrastossa kohtaa kaksi maailmaa. Monien testaajien suursuosikki. Aluksi on huomautettava, kuinka mukava ja miellyttävä tämä aluskerrasto on, koska se istuu ylle kuin valettu. Älä anna synteettisen materiaalin hämätä – aluskerrasto lämmittää lähes villaisen tavoin. "Tätä täytyy melkein itse kokeilla, jotta ymmärrät, kuinka mukava se on", eräs testaaja huomauttaa.


ALUSKERRASTOT MIEHILLE:

Parhaat puolet molemmista maailmoista

BULA_HERR.jpg

Merkki:

Malli : ja

Materiaali: 60% merinovillaa ja 40% polyesteriä.

Istuvuus: Löysähkö kokoon nähden. Malli istuu tiiviimmin käsivarsien ja jalkojen ympäriltä kuin vatsan kohdilta.

Mukavuus: Lämmin ja mukava malli.

Design: Erittäin mukava muotoilu. Testiryhmä tykkää camo-yksityiskohdista. 

Yhteenveto: Tällä villa- ja synteettisellä materiaaliseoksella varustetulla aluskerrastolla on mainio kyky lämmittää. Jos olet kuitenkin erittäin herkkä kutiamaan, tämä ei ehkä ole ensimmäinen valintasi. Jos kuitenkin tiedät, että kestät hyvin villaa, anna palaa. Malli sopii hyvin ylle, se myötäilee jokaista liikettäsi ja näyttää tyylikkäältä. Merinovilla lämmittää myös kosteana ja polyesteri lisää mallin kestävyyttä. Käytä tätä aluskerrastoa, kun ulkoilet rauhallisesti kelin ollessa kovin kylmä. Plussaa tasaisista saumoista.  

Mukavuusunelma

WYTE_HERR.jpg

Merkki:

Malli: ja

Materiaali: 75% merinovillaa ja 25% polyesteriä.

Istuvuus: Aluskerrasto vastaa kokoaan ja istuu täydellisesti ylle. Paita on hiukan lyhyehkö todella pitkille testaajille, muuten istuvuudessa ei ole huomautettavaa.

Mukavuus: Todella mukava materiaali, joka sopii täydellisesti ylle. Plussaa hihansuiden peukaloaukoista, jotka pitävät mallin paikoillaan ja lämmittävät.

Design: Täydet pisteet! Joskus tyylipuhtaus on suositeltavaa. Tämän aluskerraston sininen väri miellyttää jokaista testaajaamme.

Yhteenveto: Arvid nousee monen testaajan suosikiksi kehujen "ehdottoman täydellinen" ja "erittäin mukava aluskerrasto" kera. Merinovillan ja synteettisen materiaalin sekoitus on todella ohut. Yläosa muistuttaa jopa tavallista T-paitaa. a on erittäin ohut. Niin paljon, että yläosa muistuttaa tavallista t-paitaa. Aluskerrasto lämmittää, mutta ei ole mikään superkuuma. Malli sopii myös kukkaronnyöreille.

Ulkoneva muotoilu

MONS_HERR.jpg

Merkki :

Malli : ja

Materiaali: 93% merinovillaa ja 3% elastaania.

Istuvuus: Normaalikokoinen, hieman tilavahko. Lahkeissa ja hihoissa on vähän ylimääräistä, mikä tekee mallista sopivan suurimmalle osalle käyttäjistä. 

Mukavuus: Aluskerraston parasta antia on, ettei se kutita lainkaan, kuten osa malleista joskus. 

Design: Tässä mallissa on jotakin, joka saa testiryhmän yhdistämään aluskerraston juoksuvaatteisiin. Hihojen logo tekee tästä mallista erottuvan. 

Yhteenveto: Mons Royale on todella panostanut tämän aluskerraston suunnitteluun. Tästä et löydä tarpeettomia saumoja, sillä materiaali on saumaton. Se tuntuu hyvältä ihoa vasten. Vaikka pohja on lähes sataprosenttista villaa, se lämmittää sopivasti, mutta Alppien jääkylmiä päiviä varten tarvitset ehkä lämpimämmän aluskerraston. Ventilaatio ei villavaatteiden tavoin ole paras mahdollinen, joten malli sopii parhaiten rauhallisempaan liikuntaan pariin pakkasasteeseen. Plussaa muotoilusta, jonka ansiosta haluat käyttää tätä jopa arjessa. 

Helposti paleleville

CRAFT_HERR.jpg

Merkki:

Malli: ja

Materiaali: 51% villaa, 36% polyesteriä ja 13% polyamidia.

Istuvuus: Normaalia kokoa tai aavistuksen pienehkö. Voit valita oman kokosi. Malli myötäilee vartaloa, muttei istu liian tiukasti.

Mukavuus: Erittäin mukava aluskerrasto. Malli on niin mukava, että siinä tekee mieli kulkea ympäri vuoristoa jopa päiviä.

Design: Pelkistetty malli, jossa on vähän kuvioita. Todella Craftimainen.  

Yhteenveto: Onko keli todella kylmä? Siinä tapauksessa voit huoletta nauttia Merino 240 -aluskerrastosta. Tämä malli on erittäin lämmin ja on parhaimmillaan vuoristossa ja laskettelureissulla - olitpa sitten hiihtoreissulla tai kävelyllä. Vetoketjullinen pusero on mukava ja käytännöllinen, sillä voit vetoketjun avulla säädellä lämpöä. Yksi parhaimmista puolista on mukavuus. Malli istuu täydellisesti ja lämmittää hyvin. Parasta mallissa on kuitenkin, ettei se kutita yllä ja että se kestää käyttöä. 

Peakin klassikko

Underställ Peak

Merkki: 

Malli: ja

Materiaali : 50% merinovillaa, 46% polyesteriä ja 4% elastaania.

Istuvuus: Normaali koko, normaalit pitkät hihat ja lahkeet. Jos olet pitkä, voit kokea aluskerraston aavistuksen lyhyehkönä. Kerrasto istuu tiukasti ylle. 

Mukavuus: Erittäin pehmeää materiaalia! Ohut kangas tuntuu mukavalta ja joustava kangas takaa mainion liikkumisvapauden. 

Design: Mukavampi versio basic -aluskerrastosta, yksi Peak Performance -mallin testaaja tokaisee.

Yhteenveto: Peak Performances Magic -sarja on klassikko aluskerrastojen joukossa. Valita voi joko vetoketjullisen mallin tai ilman vetoketjua tulevan. Osa suosii korkeaa kaulusta ja sen lämmittävää ominaisuutta, kun taas toisista vetoketju tekee aluskerrastosta välikerraston. Aluskerrasto istuu hyvin ylle ja istuvuus imartelee. Se sopii hyvin myös lasketteluun. 

Perussetti

craft ny ny

Merkki:

Malli:

Materiaali: 47% polyesteriä, 42% villaa ja 11% polyamidia.

Istuvuus: Aluskerrasto istuu lyhyehköjen trikoiden tavoin. Jos olet kovin pitkä, ota kokoa suurempi tai valitse toinen malli. 

Mukavuus: Niin miellyttävä! Saatat tuntea saumat pukiessa, mutta treenin aloittaessa et niitä huomaa.  

Design: Kokomusta ja tyylipuhdas. Tämä on malli sopii sinulle, joka et halua erottua joukosta.  

Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on tehty villasta ja synteettisestä materiaalista. Se on erittäin ohut. Se lämmittää sopivasti kylminä kuukausina, mutta kaikista koleimpina päivinä tarvitsee kaverikseen vähintään välikerroksen. Samassa setissä tulee ylä- ja alaosa, mikä sopii kukkarolle. Ohuen materiaalin ansiosta ventilaatio on astetta parempi ollakseen villainen.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

superrep go
Muoti & trendit

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

4 päivää sitten
reima regnkläder flera barn
Muoti & trendit

Voiko sadevaatteita pestä?

6 päivää sitten
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Joogahousut 2020

27 mar 2020
mss löparskor header
Muoti & trendit

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

25 mar 2020
wyte badshorts
Muoti & trendit

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Muoti & trendit

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Muoti & trendit

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

20 mar 2020
Linnen dam
Muoti & trendit

12 keväistä treenitoppia naisille

18 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Muoti & trendit

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

18 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

17 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

17 mar 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

16 mar 2020
better bodies tights
Muoti & trendit

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

16 mar 2020
Padelheader dam
Muoti & trendit

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

13 mar 2020
Padelskor header
Muoti & trendit

Testin parhaat! Padelkengät miehille

13 mar 2020
sport bh header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Urheilurintaliivit isoille rinnoille

12 mar 2020
reebok royal turbo header
Muoti & trendit

Kuusi tyylikästä Reebok-lenkkarimallia

11 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Muoti & trendit

Kevään parhaat urheilurintaliivit 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Viisi parasta ulkoiluvaatetta Peak Performancelta

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi! Naisten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Jättitesti: Miesten parhaat juoksukengät vuonna 2020

11 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Muoti & trendit

2020-luvun tyylikkäimmät tennarit naisille, miehille ja lapsille

06 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Muoti & trendit

Kauden paras hinta: Peak Performancen uusi hybriditakki on täällä!

06 mar 2020
nike metcon 5 herr
Muoti & trendit

Mitkä treenikengät ovat parhaita funktionaaliseen harjoitteluun?

05 mar 2020
adidas core sneakers
Muoti & trendit

Tennarit, jotka sopivat vuoden 2020 trendeihin

05 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Muoti & trendit

Kuinka kuoritakin tulisi sopia?

05 mar 2020
suunto 7 header
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on uusi Suunto 7 -sykekello

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Muoti & trendit

Näin saat kaiken irti toiminnallisesta harjoittelusta oikeilla treenikengillä

05 mar 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! 8 tyylikästä naisten kevättakkia

03 mar 2020
Header prommenadskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat kävelykengät maksimaaliseen mukavuuteen

03 mar 2020
HEADER_M.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten vuoden 2020 kevättakit

03 mar 2020
Header-tights.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat: Korkeavyötäröiset trikoot vuonna 2020

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Muoti & trendit

Opas: Mitä sadevaatteita lasteni tulisi käyttää?

02 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Muoti & trendit

Testin parhaat! Niken treenivaatteet plus-kokoisille

01 mar 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Muoti & trendit

Nämä Niken treenivaatteet jokaisen kannattaa hankkia

01 mar 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Mitä eroa on Hoka One Onen juoksukenkien välillä?

29 feb 2020
Casall tights
Muoti & trendit

Tämän takia sinunkin kannattaa treenata Casallin pehmeissä treenitrikoissa

29 feb 2020
SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

27 feb 2020
fotbollsskor header
Muoti & trendit

Kauden 10 parasta jalkapallokenkää Adidakselta, Nikelta ja Pumalta

25 feb 2020
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

24 feb 2020
more news
superrep go

Nauti Circuit treenistä Nike SuperRep Go -harjoittelukengän avulla

Nike SuperRep -harjoittelukenkä on saanut pikkusiskon - sano hei SuperRep Go: lle!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
reima regnkläder flera barn

Voiko sadevaatteita pestä?

Joskus sadevaatteetkin on pestävä, mutta miten se kuuluu tehdä? Selvitimme vastauksen.

6 päivää sitten
Muoti & trendit
Header.jpg

Testin parhaat: Joogahousut 2020

Kun harjoittelet joogaa, haluat joogavaatteita, jotka antavat sinulle täyden liikkumisvapauden ja joustavuuden. Joogi-testipaneelimme on tehnyt aurinkotervehdyksen tämän vuoden parhaimmissa joogahousuissa.

27 mar 2020
Muoti & trendit
mss löparskor header

Mid Season Salen parhaat juoksukengät

Hyödynnä tilaisuus ja löydä uudet juoksukengät nyt Mid Season Salesta!

25 mar 2020
Muoti & trendit
wyte badshorts

Mid Season Sale: Löydä parhaat treenivaate, -kenkä ja uimapukutarjoukset

Toivotamme kevään tervetulleeksi Mid Season Salella! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja osta vaatteita, kenkiä ja laukkuja itsellesi, ystävällesi tai jollekin muulle kenestä pidät.

25 mar 2020
Muoti & trendit
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 kultajyvää jotka löydät Mid Season Salesta

Kaikkea treenihousuista ratsastusvaatteisiin! Ole kärppänä paikalla kun nämä herkut saavat alehinnat Mid Season Salen aikana!

25 mar 2020
Muoti & trendit
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Kevään kuumin trendi: harmaat lenkkarit!

Viime vuosi kuului valkoisille tennareille, mutta tänä vuonna hallitsevat harmaat lenkkarit. Tässä on kauden 10 kuuminta mallia miehille ja naisille!

20 mar 2020
Muoti & trendit
Linnen dam

12 keväistä treenitoppia naisille

Väljä, saumaton tai sisäänrakennetuilla liiveillä? Tässä kevään kuumimmat treenitopit naisille! Minkä sinä valitset kotitreeniisi?

18 mar 2020
Muoti & trendit
traningstrojor_herr.png

TOP-lista: 11 treenipaitaa miehille

Lyhythihainen vai pitkähihainen tekninen paita? Valkoinen, musta vai neonkeltainen? Olemme listanneet parhaimmat harjoituspaitamme miehille.

18 mar 2020
Muoti & trendit
Dam - Sneakertest.jpg

Testi: Vuoden 2020 parhaimmat lenkkarit

Rakastamme lenkkareita! Katso, mitkä ovat testipaneelimme mielestä parhaat mallit naisille tänä vuonna.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Herr - Sneakertest.jpg

Testin parhaat! Miesten parhaat kevätlenkkarit 2020

Ota tyylikäs askel kevääseen. Muotitietoinen miespaneelimme testasi 2020-luvun tyylikkäimmät lenkkarit Adidakselta, Nikeltä ja Jack & Jonesilta.

17 mar 2020
Muoti & trendit
Kari Traa

Kevään pastellinväristä muotia Kari Traalta

Säästä riippumatta kaikkien pitäisi voida nauttia keväästä tyylikkäästi. Siksi Kari Traa lanseeraasi uuden pastellimallistonsa ulkoelämään!

16 mar 2020
Muoti & trendit
better bodies tights

Viimeisin trendi: Kiiltävät trikoot

Paistattele omassa loisteessasi kuntosalilla kiiltävissä trikoissa! Tässä ovat upeimmat kiiltävät trikoot.

16 mar 2020
Muoti & trendit
Padelheader dam

Testaamme kauden parhaat naisten padelkengät

Testin parhaat! Kokeilimme kevään parhaita malleja, jotka tekevät sinusta nopeamman, paremman ja voittamattoman pelikentällä.

13 mar 2020
Muoti & trendit
Padelskor header

Testin parhaat! Padelkengät miehille

Aika viedä padelpeli seuraavalle tasolle! Tässä ovat padelkengät, jotka testipaneelimme valitsi testin parhaiksi.

13 mar 2020
Muoti & trendit