header-2.jpg

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

Villainen aluskerrasto pitää sinut sopivan lämpimänä, olitpa sitten laskettelemassa, vaeltamassa tai menossa töihin. Testasimme aluskerrastot, jotka pitävät sinut kuivana ja lämpöisenä.

Villasta valmistetuille aluskerrastoille on ominaista mainio lämmityskyky, joka pitää pintansa, vaikka materiaali kastuisikin. Luonnollinen materiaali on antibakteerinen eli se ei haise. Testasimme suosituimmat villakerrastomme, joista osa on puhtaasta merinovillasta ja osa villan ja synteettisen materiaalin sekoituksesta. Löydätkö oman suosikkisi? 

NAISTEN ALUSKERRASTOT

Kuviomaniaa

KT_DAM_2.jpg

Merkki :

Malli : ja

Materiaali : 100% merinovillaa.

Istuvuus : Normaalia kokoa, runsaat hihat ja normaalipituiset lahkeet. Plussaa siitä, että villapaita tulee sopivan alas. Alaosa on vähän matalahko.

Mukavuus : "Aluskerrasto on supermukava, se todella myötäilee jokaista liikettäni", eräs tyytyväinen testaaja summaa. Tässä voit pukeutua kokonaan luonnonmateriaaliin.

Design: Täysi 10! Muotoilu on todella trendikäs, plussaa napeista.

Yhteenveto : Rose on yksi suosituimmista naisten alusvaatteistamme, ja sitä kiitellään ensisijaisesti lämmöstä ja mainiosta designista. Kari Traa on naisten tuotemerkki, ja sen huomaa. Malli imartelee vartaloa ja tilaa riittää niin suurille rinnoille että leveälle lantiollekin. Koska materiaali on kokonaan villaa, voi se aluksi vähän kutittaa herkkää ihoa. Malli on mukava, sopiva ja lämmin – ja selvästi yksi testin parhaista malleista.

Bambu-unelma

SN_DAM.jpg

Merkki :

Malli :

Materiaali : 92% bambua ja 7% elastaania.

Istuvuus : Normaalikokoinen. Scandi Nomadin malli myötäilee vartaloa ja on sopivan tiukka. Täydellinen malli myös pitkille, sillä lahkeissa ja hihoissa on tilaa.

Mukavuus : Materiaali on ohutta, pehmeää ja sileää. Testaajien suusta ei kuulu yhtä ainutta valitusta. Malli on niin ohut, että aluskerrasto mahtuu hyvin jokaisen vaatteen alle. 

Design: Scandi Nomad on onnistunut luomaan mallin, joka on samanaikaisesti sekä tyylipuhdas että erottuva. Mustavalkoiset lohkot sopivat loistavasti yhteen vaaleanpunaisten yksityiskohtien kanssa pomppaamatta liikaa silmille.

Yhteenveto : Toisin kuin muut testin mallit, Bamboo Baselayer on nimensä mukaan valmistettu bambusta. Se on antibakteerinen luonnollinen materiaali, mikä tarkoittaa, että se on villan tavoin täysin hajuton. Samanaikaisesti se on paljon pehmeämpi ja kevyempi kuin villa. Pohja on superpehmeä, mukava ja erittäin kevyt. Materiaali on kuitenkin huomattavan ohut, eikä se lämmitä yhtä hyvin kuin merinovilla. Se kannattaa pitää mielessä. Toisaalta aluskerrasto toimii paremmin työmatkalla tai päiväretkellä. Plussaa joustavasta materiaalista, jossa voit liikkua täysin esteittä.  

Viininpunainen herkku

WYTE_DAM.jpg

Merkki :

Malli: ja

Materiaali : 75% merinovillaa ja 25% polyesteriä.

Istuvuus : Koko on erittäin suuri, joten voit hyvin valita pienemmän koon, jos yleensä painit kahden koon välillä. Muuten malli myötäilee vartaloa. Yläosa tulee vähän takapuolen ylle.

Mukavuus : Mukava aluskerrasto, joka istuu ylle hyvin. Mukava resori, jonka avulla alaosa pysyy paikallaan. "Plussaa kauluksesta, joka ei ole liian tiukka, vaan antaa tilaa hengittää", eräs testaaja huomauttaa.

Design: Huomaamaton, hieno väri, joka on juuri nyt supertrendikäs.

Yhteenveto: Ohut aluskerrasto on tehty materiaaliseoksessa, jonka suurin osa koostuu merinovillasta. Se varmistaa, että pysyt lämpimänä kylmällä säällä. Hihat ovat suurehkot ja niissä on peukalon mentävä reikä, mikä lämmittää mukavasti. Kuten kuvasta näkyy, myös lahkeet ovat Wyten mallissa leveähköt. Parasta on ohuus ja hengittävyys. Voit mainiosti pukea aluskerraston hiihtolenkille tai laskettelurinteeseen, sillä se poistaa lämpöä tehokkaasti.

Vilukissoille

helly hansen ny

Merkki :

Malli : ja

Materiaali : 100% merinovillaa.

Istuvuus : Normaalikokoinen vetoketjulla varusteltu malli, joka lämmittää kaulaa ja jossa on pitkähköt hihat. Villapaita laskeutuu hieman takapuolen ylle ja varmistaa, ettei ylä- ja alaosan väliin jää turhaa tilaa. Housut on varustettu leveällä ja joustavalla resorilla. 

Mukavuus: Osa saumoista voi tuntua, kun puet aluskerraston päälle, mutta muuten materiaali on erittäin mukavaa. "Epätavallisen mukava ollakseen villasta tehty", sanoo iloisesti yllättynyt testaaja.

Design: Viisikymmentä vaaleanpunaista sävyä? Osa testiryhmästä pitää väreistä ja siitä, miten ne toisiinsa liittyvät. Osa taas on kyllästynyt katselemaan aina vaaleanpunaista naisten vaatteista. Kerrastoa saa myös sinisenä/punaisena. 

Yhteenveto Oletko vilukissa? Ei hätää! Lifa Merino on Helly Hansenin lämpimin aluskerrasto, joka on tehty kokonaan merinovillasta. Parhaiten materiaali sopii astetta rauhallisempaan liikuntaan. Se istuu yllättävän hyvin ylle. Testiryhmä pitää myös vetoketjusta ja pitkästä kauluksesta, joka lämmittää mukavasti. Saat halutessasi vetoketjun avaamalla päästettyä ylimääräistä lämpöä. 

Lämpimämpi kuin luulet

PEAK_DAM.jpg

Merkki

Malli:   ja

Materiaali:  50% merinovillaa, 46% polyesteriä ja 4% elastaania.

Istuvuus: Normaalikokoinen, pitkähköt hihat ja lahkeet. Malli sopii hyvin lähes kaikille.  

Mukavuus: Erittäin mukava aluskerrasto. Osa testaajista sanoo, että osa saumoista tuntuu. Toiset testaajat eivät löydä mitään valittamista.

Design: Back to black - puhdas muotoilu kohtaa puhtaat yksityiskohdat. 

Yhteenveto: Tässä Peak Performance -sarjan aluskerrastossa kohtaa kaksi maailmaa. Monien testaajien suursuosikki. Aluksi on huomautettava, kuinka mukava ja miellyttävä tämä aluskerrasto on, koska se istuu ylle kuin valettu. Älä anna synteettisen materiaalin hämätä – aluskerrasto lämmittää lähes villaisen tavoin. "Tätä täytyy melkein itse kokeilla, jotta ymmärrät, kuinka mukava se on", eräs testaaja huomauttaa.


ALUSKERRASTOT MIEHILLE:

Parhaat puolet molemmista maailmoista

BULA_HERR.jpg

Merkki:

Malli : ja

Materiaali: 60% merinovillaa ja 40% polyesteriä.

Istuvuus: Löysähkö kokoon nähden. Malli istuu tiiviimmin käsivarsien ja jalkojen ympäriltä kuin vatsan kohdilta.

Mukavuus: Lämmin ja mukava malli.

Design: Erittäin mukava muotoilu. Testiryhmä tykkää camo-yksityiskohdista. 

Yhteenveto: Tällä villa- ja synteettisellä materiaaliseoksella varustetulla aluskerrastolla on mainio kyky lämmittää. Jos olet kuitenkin erittäin herkkä kutiamaan, tämä ei ehkä ole ensimmäinen valintasi. Jos kuitenkin tiedät, että kestät hyvin villaa, anna palaa. Malli sopii hyvin ylle, se myötäilee jokaista liikettäsi ja näyttää tyylikkäältä. Merinovilla lämmittää myös kosteana ja polyesteri lisää mallin kestävyyttä. Käytä tätä aluskerrastoa, kun ulkoilet rauhallisesti kelin ollessa kovin kylmä. Plussaa tasaisista saumoista.  

Mukavuusunelma

WYTE_HERR.jpg

Merkki:

Malli: ja

Materiaali: 75% merinovillaa ja 25% polyesteriä.

Istuvuus: Aluskerrasto vastaa kokoaan ja istuu täydellisesti ylle. Paita on hiukan lyhyehkö todella pitkille testaajille, muuten istuvuudessa ei ole huomautettavaa.

Mukavuus: Todella mukava materiaali, joka sopii täydellisesti ylle. Plussaa hihansuiden peukaloaukoista, jotka pitävät mallin paikoillaan ja lämmittävät.

Design: Täydet pisteet! Joskus tyylipuhtaus on suositeltavaa. Tämän aluskerraston sininen väri miellyttää jokaista testaajaamme.

Yhteenveto: Arvid nousee monen testaajan suosikiksi kehujen "ehdottoman täydellinen" ja "erittäin mukava aluskerrasto" kera. Merinovillan ja synteettisen materiaalin sekoitus on todella ohut. Yläosa muistuttaa jopa tavallista T-paitaa. a on erittäin ohut. Niin paljon, että yläosa muistuttaa tavallista t-paitaa. Aluskerrasto lämmittää, mutta ei ole mikään superkuuma. Malli sopii myös kukkaronnyöreille.

Ulkoneva muotoilu

MONS_HERR.jpg

Merkki :

Malli : ja

Materiaali: 93% merinovillaa ja 3% elastaania.

Istuvuus: Normaalikokoinen, hieman tilavahko. Lahkeissa ja hihoissa on vähän ylimääräistä, mikä tekee mallista sopivan suurimmalle osalle käyttäjistä. 

Mukavuus: Aluskerraston parasta antia on, ettei se kutita lainkaan, kuten osa malleista joskus. 

Design: Tässä mallissa on jotakin, joka saa testiryhmän yhdistämään aluskerraston juoksuvaatteisiin. Hihojen logo tekee tästä mallista erottuvan. 

Yhteenveto: Mons Royale on todella panostanut tämän aluskerraston suunnitteluun. Tästä et löydä tarpeettomia saumoja, sillä materiaali on saumaton. Se tuntuu hyvältä ihoa vasten. Vaikka pohja on lähes sataprosenttista villaa, se lämmittää sopivasti, mutta Alppien jääkylmiä päiviä varten tarvitset ehkä lämpimämmän aluskerraston. Ventilaatio ei villavaatteiden tavoin ole paras mahdollinen, joten malli sopii parhaiten rauhallisempaan liikuntaan pariin pakkasasteeseen. Plussaa muotoilusta, jonka ansiosta haluat käyttää tätä jopa arjessa. 

Helposti paleleville

CRAFT_HERR.jpg

Merkki:

Malli: ja

Materiaali: 51% villaa, 36% polyesteriä ja 13% polyamidia.

Istuvuus: Normaalia kokoa tai aavistuksen pienehkö. Voit valita oman kokosi. Malli myötäilee vartaloa, muttei istu liian tiukasti.

Mukavuus: Erittäin mukava aluskerrasto. Malli on niin mukava, että siinä tekee mieli kulkea ympäri vuoristoa jopa päiviä.

Design: Pelkistetty malli, jossa on vähän kuvioita. Todella Craftimainen.  

Yhteenveto: Onko keli todella kylmä? Siinä tapauksessa voit huoletta nauttia Merino 240 -aluskerrastosta. Tämä malli on erittäin lämmin ja on parhaimmillaan vuoristossa ja laskettelureissulla - olitpa sitten hiihtoreissulla tai kävelyllä. Vetoketjullinen pusero on mukava ja käytännöllinen, sillä voit vetoketjun avulla säädellä lämpöä. Yksi parhaimmista puolista on mukavuus. Malli istuu täydellisesti ja lämmittää hyvin. Parasta mallissa on kuitenkin, ettei se kutita yllä ja että se kestää käyttöä. 

Peakin klassikko

Underställ Peak

Merkki: 

Malli: ja

Materiaali : 50% merinovillaa, 46% polyesteriä ja 4% elastaania.

Istuvuus: Normaali koko, normaalit pitkät hihat ja lahkeet. Jos olet pitkä, voit kokea aluskerraston aavistuksen lyhyehkönä. Kerrasto istuu tiukasti ylle. 

Mukavuus: Erittäin pehmeää materiaalia! Ohut kangas tuntuu mukavalta ja joustava kangas takaa mainion liikkumisvapauden. 

Design: Mukavampi versio basic -aluskerrastosta, yksi Peak Performance -mallin testaaja tokaisee.

Yhteenveto: Peak Performances Magic -sarja on klassikko aluskerrastojen joukossa. Valita voi joko vetoketjullisen mallin tai ilman vetoketjua tulevan. Osa suosii korkeaa kaulusta ja sen lämmittävää ominaisuutta, kun taas toisista vetoketju tekee aluskerrastosta välikerraston. Aluskerrasto istuu hyvin ylle ja istuvuus imartelee. Se sopii hyvin myös lasketteluun. 

Perussetti

craft ny ny

Merkki:

Malli:

Materiaali: 47% polyesteriä, 42% villaa ja 11% polyamidia.

Istuvuus: Aluskerrasto istuu lyhyehköjen trikoiden tavoin. Jos olet kovin pitkä, ota kokoa suurempi tai valitse toinen malli. 

Mukavuus: Niin miellyttävä! Saatat tuntea saumat pukiessa, mutta treenin aloittaessa et niitä huomaa.  

Design: Kokomusta ja tyylipuhdas. Tämä on malli sopii sinulle, joka et halua erottua joukosta.  

Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on tehty villasta ja synteettisestä materiaalista. Se on erittäin ohut. Se lämmittää sopivasti kylminä kuukausina, mutta kaikista koleimpina päivinä tarvitsee kaverikseen vähintään välikerroksen. Samassa setissä tulee ylä- ja alaosa, mikä sopii kukkarolle. Ohuen materiaalin ansiosta ventilaatio on astetta parempi ollakseen villainen.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

nike glam dunk group shot
Muoti & trendit

Rakasta 90-luvun Nike Glam Dunkia

1 päivä sitten
K2 intervju header
Muoti & trendit

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

3 päivää sitten
header.jpg
Muoti & trendit

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

4 päivää sitten
Test av goggles header
Muoti & trendit

Testin parhaat laskettelulasit

4 päivää sitten
Salomon Speedcross 5 GTX
Muoti & trendit

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Muoti & trendit

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Muoti & trendit

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

09 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

06 nov 2019
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

04 nov 2019
Vintertights header
Muoti & trendit

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

02 nov 2019
Header padelskor
Muoti & trendit

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

01 nov 2019
Craft running aw 19
Muoti & trendit

Voinko juosta aluskerrastossa?

30 oct 2019
winterized header
Muoti & trendit

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

29 oct 2019
ENG_M.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

29 oct 2019
Header vinterlöparskor
Muoti & trendit

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

28 oct 2019
header-2.jpg
Muoti & trendit

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

28 oct 2019
HEADER.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Synteettiset aluskerrastot

25 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Muoti & trendit

Testin parhaat! Talvitakit turkiskauluksella

24 oct 2019
Heade boots kids
Muoti & trendit

Testin parhaat: Lasten talvikengät

22 oct 2019
viking-sled.jpg
Muoti & trendit

Minkälaiset talvikengät valitsen lapselleni?

22 oct 2019
Pulseboost Winterized
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen uudet Pulseboost Winterized -kengät

22 oct 2019
Asics reflex
Muoti & trendit

Näin näyt pimeässä – Opas pimeällä juoksemiseen

22 oct 2019
Tights med hög midja
Muoti & trendit

Suuri trikootesti – korkeavyötäröiset trikoot

20 oct 2019
reima vinter
Muoti & trendit

Näin puet lapsesi kylmällä säällä

16 oct 2019
Svea Boots header
Muoti & trendit

Testi: 3 trendikkäät talvikengät Svealta

15 oct 2019
Eliud Kipchoge
Muoti & trendit

Näillä Nike-kengillä rikottiin maratonin maaginen kahden tunnin raja

15 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Muoti & trendit

Miten pesen aluskerrastoni?

14 oct 2019
ENG_HEADER.png
Muoti & trendit

Testasimme lasten lämpimimmät haalarit

14 oct 2019
Heade trail
Muoti & trendit

Testi: Naisten parhaat trail-kengät

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

14 oct 2019
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

11 oct 2019
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

10 oct 2019
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

09 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

09 oct 2019
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

09 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 oct 2019
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

09 oct 2019
more news
nike glam dunk group shot

Rakasta 90-luvun Nike Glam Dunkia

1990-luku ei näytä menevän pois muodista. Tällä hetkellä se on kuuminta muotia koripallovaatteissa ja näissä leveissä housuissa, joissa on näyttävät napit. Nike on siirtänyt trendin uudelle tasolle Glam Dunk -malliston myötä.

1 päivä sitten
Muoti & trendit
K2 intervju header

Kattava opas: Näin lasketteluvälineittesi tulisi istua

Miksi varpaissa tuntuu laskiessa ja mitä flex-indeksiksillä tarkoitetaan? Kysyimme K2: n asiantuntijalta, kuinka lasketteluvälineiden tulisi istua.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
header.jpg

Testi: Teddyfleecet naisille ja miehille

Haluatko pukea yllesi jotain todella pehmeää ja pehmoista? Siinä tapauksessa vastaus on teddyfleece. Testasimme lukuisia eri malleja ja kokosimme yhteen parhaat.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Test av goggles header

Testin parhaat laskettelulasit

Vihdoinkin! Laskettelukausi on pian täällä ja mikä olisi parempi tapa valmistautua kuin hankkia upouudet laskettelulasit. Sportamoren asiantunteva raati testasi kauden parhaimmiston.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex on täällä!

Juuri kun luulit, että Salomonin Speedcross 5 -malli ei voi enää parantua, he julkaisivat suositun polkujuoksukengän täysin vedenpitävällä kalvolla.

12 nov 2019
Muoti & trendit
HEADER vinterkängor.jpg

Suuri testi: 10 lämpimät talvikengät naisille ja miehille

Paksut talvikengät pitävät jalkasi lämpimänä läpi kylmän ja pitkän talven. Testiryhmämme testasi kauden suosituimmat mallit naisille ja miehille.

11 nov 2019
Muoti & trendit
Vinterns varmaste vinterjackor

Jättitesti! 11 lämmintä talvitakkia miehille ja naisille

Brrr, talvi on todella täällä! Siksi testiryhmämme otti 11 lämmintä talvitakkia testiin. Tässä ovat kauden suosikit naisille ja miehille.

09 nov 2019
Muoti & trendit
Icebug vinterlöpning header

Kaikki, mitä haluat tietää talvijuoksukengistä

Milloin pitäisi käyttää lenkkareita ja milloin tavallinen kumipohja toimii? Icebug-asiantuntijat tietävät kaiken talvikengistä!

06 nov 2019
Muoti & trendit
Kari Traa underställ header

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

Kari Traa on todellinen aluskerrastojen asiantuntija. Norjalainen tuotemerkki valmistaa korkealaatuisia housuja ja villapaitoja synteettisestä materiaalista, villasta ja villasekoituksesta. Testasimme useita malleja ja poimimme joukosta parhaat.

04 nov 2019
Muoti & trendit
Vintertights header

Testasimme naisten ja miesten lämpimät juoksutrikoot

Älä jätä lenkkiä väliin vain siksi, että sää kylmenee! Testiryhmämme testasi yhdeksän juoksutrikoomallia, jotka toimivat täydellisesti talven lenkeillä.

02 nov 2019
Muoti & trendit
Header padelskor

Testi: Miesten parhaat padel-kengät

Padelin suosio kasvaa jatkuvasti. Kyseessä on nopea ja hauska urheilulaji, joka sopii monille. Oikeat kengät ovat kuitenkin lajissa tärkeät, sillä niiden ansiosta voit pelata paremmin ja samalla loukkaantumisriskisi pienenee. Testiryhmämme kokeili useita padel-kenkiä ja tässä heidän mielipiteensä.

01 nov 2019
Muoti & trendit
Craft running aw 19

Voinko juosta aluskerrastossa?

Voinko ja pitäisikö minun juosta aluskerrasto alla, kun lähden lenkille? Markkinoilla on monia malleja, joista valita. Eri materiaalit sopivat kuitenkin eri treenimuotoihin. Malin Caron Craftilta opastaa sinut alkuun.

30 oct 2019
Muoti & trendit
winterized header

Löydä juuri oikea juoksukenkä sinulle - kuumimmat mallit juuri nyt

Pidätkö pitkistä lenkeistä vai suositko lyhyempää lenkkiä lounaalla? Kenties harjoittelet kilpailulle? Meiltä Sportamorelta löydät oikean juoksukengän joka makuun ja joka tilanteeseen. Esittelemme kuumimmat mallit.

29 oct 2019
Muoti & trendit
ENG_M.png

Testin parhaat: miesten juoksukengät talveen

Unohda Bambi liukkaalla jäällä! Esittelemme miesten talvijuoksukengät, jotka pitävät sinut lämpimänä, kuivana ja ennen kaikkea pystyssä talvisten juoksulenkkien aikana.

29 oct 2019
Muoti & trendit
Header vinterlöparskor

Testin parhaat: talvijuoksukengät naisille

Käytätkö keväälle ja kesälle suunniteltuja juoksukenkiä myös talvella? Älä suotta! Testiryhmämme kokeili Ei talvijuoksuun tarkoitettuja juoksukenkiä Icebugilta, Nikelta, Asicsilta ja Adidakselta. Lue heidän kommenttinsa.

28 oct 2019
Muoti & trendit