header-2.jpg

Talven jättitesti: lämmintä villaista aluskerrastoa

Villainen aluskerrasto pitää sinut sopivan lämpimänä, olitpa sitten laskettelemassa, vaeltamassa tai menossa töihin. Testasimme aluskerrastot, jotka pitävät sinut kuivana ja lämpöisenä.

Villasta valmistetuille aluskerrastoille on ominaista mainio lämmityskyky, joka pitää pintansa, vaikka materiaali kastuisikin. Luonnollinen materiaali on antibakteerinen eli se ei haise. Testasimme suosituimmat villakerrastomme, joista osa on puhtaasta merinovillasta ja osa villan ja synteettisen materiaalin sekoituksesta. Löydätkö oman suosikkisi? 

NAISTEN ALUSKERRASTOT

Kuviomaniaa

KT_DAM_2.jpg

Merkki :

Malli : ja

Materiaali : 100% merinovillaa.

Istuvuus : Normaalia kokoa, runsaat hihat ja normaalipituiset lahkeet. Plussaa siitä, että villapaita tulee sopivan alas. Alaosa on vähän matalahko.

Mukavuus : "Aluskerrasto on supermukava, se todella myötäilee jokaista liikettäni", eräs tyytyväinen testaaja summaa. Tässä voit pukeutua kokonaan luonnonmateriaaliin.

Design: Täysi 10! Muotoilu on todella trendikäs, plussaa napeista.

Yhteenveto : Rose on yksi suosituimmista naisten alusvaatteistamme, ja sitä kiitellään ensisijaisesti lämmöstä ja mainiosta designista. Kari Traa on naisten tuotemerkki, ja sen huomaa. Malli imartelee vartaloa ja tilaa riittää niin suurille rinnoille että leveälle lantiollekin. Koska materiaali on kokonaan villaa, voi se aluksi vähän kutittaa herkkää ihoa. Malli on mukava, sopiva ja lämmin – ja selvästi yksi testin parhaista malleista.

Bambu-unelma

SN_DAM.jpg

Merkki :

Malli :

Materiaali : 92% bambua ja 7% elastaania.

Istuvuus : Normaalikokoinen. Scandi Nomadin malli myötäilee vartaloa ja on sopivan tiukka. Täydellinen malli myös pitkille, sillä lahkeissa ja hihoissa on tilaa.

Mukavuus : Materiaali on ohutta, pehmeää ja sileää. Testaajien suusta ei kuulu yhtä ainutta valitusta. Malli on niin ohut, että aluskerrasto mahtuu hyvin jokaisen vaatteen alle. 

Design: Scandi Nomad on onnistunut luomaan mallin, joka on samanaikaisesti sekä tyylipuhdas että erottuva. Mustavalkoiset lohkot sopivat loistavasti yhteen vaaleanpunaisten yksityiskohtien kanssa pomppaamatta liikaa silmille.

Yhteenveto : Toisin kuin muut testin mallit, Bamboo Baselayer on nimensä mukaan valmistettu bambusta. Se on antibakteerinen luonnollinen materiaali, mikä tarkoittaa, että se on villan tavoin täysin hajuton. Samanaikaisesti se on paljon pehmeämpi ja kevyempi kuin villa. Pohja on superpehmeä, mukava ja erittäin kevyt. Materiaali on kuitenkin huomattavan ohut, eikä se lämmitä yhtä hyvin kuin merinovilla. Se kannattaa pitää mielessä. Toisaalta aluskerrasto toimii paremmin työmatkalla tai päiväretkellä. Plussaa joustavasta materiaalista, jossa voit liikkua täysin esteittä.  

Viininpunainen herkku

WYTE_DAM.jpg

Merkki :

Malli: ja

Materiaali : 75% merinovillaa ja 25% polyesteriä.

Istuvuus : Koko on erittäin suuri, joten voit hyvin valita pienemmän koon, jos yleensä painit kahden koon välillä. Muuten malli myötäilee vartaloa. Yläosa tulee vähän takapuolen ylle.

Mukavuus : Mukava aluskerrasto, joka istuu ylle hyvin. Mukava resori, jonka avulla alaosa pysyy paikallaan. "Plussaa kauluksesta, joka ei ole liian tiukka, vaan antaa tilaa hengittää", eräs testaaja huomauttaa.

Design: Huomaamaton, hieno väri, joka on juuri nyt supertrendikäs.

Yhteenveto: Ohut aluskerrasto on tehty materiaaliseoksessa, jonka suurin osa koostuu merinovillasta. Se varmistaa, että pysyt lämpimänä kylmällä säällä. Hihat ovat suurehkot ja niissä on peukalon mentävä reikä, mikä lämmittää mukavasti. Kuten kuvasta näkyy, myös lahkeet ovat Wyten mallissa leveähköt. Parasta on ohuus ja hengittävyys. Voit mainiosti pukea aluskerraston hiihtolenkille tai laskettelurinteeseen, sillä se poistaa lämpöä tehokkaasti.

Vilukissoille

helly hansen ny

Merkki :

Malli : ja

Materiaali : 100% merinovillaa.

Istuvuus : Normaalikokoinen vetoketjulla varusteltu malli, joka lämmittää kaulaa ja jossa on pitkähköt hihat. Villapaita laskeutuu hieman takapuolen ylle ja varmistaa, ettei ylä- ja alaosan väliin jää turhaa tilaa. Housut on varustettu leveällä ja joustavalla resorilla. 

Mukavuus: Osa saumoista voi tuntua, kun puet aluskerraston päälle, mutta muuten materiaali on erittäin mukavaa. "Epätavallisen mukava ollakseen villasta tehty", sanoo iloisesti yllättynyt testaaja.

Design: Viisikymmentä vaaleanpunaista sävyä? Osa testiryhmästä pitää väreistä ja siitä, miten ne toisiinsa liittyvät. Osa taas on kyllästynyt katselemaan aina vaaleanpunaista naisten vaatteista. Kerrastoa saa myös sinisenä/punaisena. 

Yhteenveto Oletko vilukissa? Ei hätää! Lifa Merino on Helly Hansenin lämpimin aluskerrasto, joka on tehty kokonaan merinovillasta. Parhaiten materiaali sopii astetta rauhallisempaan liikuntaan. Se istuu yllättävän hyvin ylle. Testiryhmä pitää myös vetoketjusta ja pitkästä kauluksesta, joka lämmittää mukavasti. Saat halutessasi vetoketjun avaamalla päästettyä ylimääräistä lämpöä. 

Lämpimämpi kuin luulet

PEAK_DAM.jpg

Merkki

Malli:   ja

Materiaali:  50% merinovillaa, 46% polyesteriä ja 4% elastaania.

Istuvuus: Normaalikokoinen, pitkähköt hihat ja lahkeet. Malli sopii hyvin lähes kaikille.  

Mukavuus: Erittäin mukava aluskerrasto. Osa testaajista sanoo, että osa saumoista tuntuu. Toiset testaajat eivät löydä mitään valittamista.

Design: Back to black - puhdas muotoilu kohtaa puhtaat yksityiskohdat. 

Yhteenveto: Tässä Peak Performance -sarjan aluskerrastossa kohtaa kaksi maailmaa. Monien testaajien suursuosikki. Aluksi on huomautettava, kuinka mukava ja miellyttävä tämä aluskerrasto on, koska se istuu ylle kuin valettu. Älä anna synteettisen materiaalin hämätä – aluskerrasto lämmittää lähes villaisen tavoin. "Tätä täytyy melkein itse kokeilla, jotta ymmärrät, kuinka mukava se on", eräs testaaja huomauttaa.


ALUSKERRASTOT MIEHILLE:

Parhaat puolet molemmista maailmoista

BULA_HERR.jpg

Merkki:

Malli : ja

Materiaali: 60% merinovillaa ja 40% polyesteriä.

Istuvuus: Löysähkö kokoon nähden. Malli istuu tiiviimmin käsivarsien ja jalkojen ympäriltä kuin vatsan kohdilta.

Mukavuus: Lämmin ja mukava malli.

Design: Erittäin mukava muotoilu. Testiryhmä tykkää camo-yksityiskohdista. 

Yhteenveto: Tällä villa- ja synteettisellä materiaaliseoksella varustetulla aluskerrastolla on mainio kyky lämmittää. Jos olet kuitenkin erittäin herkkä kutiamaan, tämä ei ehkä ole ensimmäinen valintasi. Jos kuitenkin tiedät, että kestät hyvin villaa, anna palaa. Malli sopii hyvin ylle, se myötäilee jokaista liikettäsi ja näyttää tyylikkäältä. Merinovilla lämmittää myös kosteana ja polyesteri lisää mallin kestävyyttä. Käytä tätä aluskerrastoa, kun ulkoilet rauhallisesti kelin ollessa kovin kylmä. Plussaa tasaisista saumoista.  

Mukavuusunelma

WYTE_HERR.jpg

Merkki:

Malli: ja

Materiaali: 75% merinovillaa ja 25% polyesteriä.

Istuvuus: Aluskerrasto vastaa kokoaan ja istuu täydellisesti ylle. Paita on hiukan lyhyehkö todella pitkille testaajille, muuten istuvuudessa ei ole huomautettavaa.

Mukavuus: Todella mukava materiaali, joka sopii täydellisesti ylle. Plussaa hihansuiden peukaloaukoista, jotka pitävät mallin paikoillaan ja lämmittävät.

Design: Täydet pisteet! Joskus tyylipuhtaus on suositeltavaa. Tämän aluskerraston sininen väri miellyttää jokaista testaajaamme.

Yhteenveto: Arvid nousee monen testaajan suosikiksi kehujen "ehdottoman täydellinen" ja "erittäin mukava aluskerrasto" kera. Merinovillan ja synteettisen materiaalin sekoitus on todella ohut. Yläosa muistuttaa jopa tavallista T-paitaa. a on erittäin ohut. Niin paljon, että yläosa muistuttaa tavallista t-paitaa. Aluskerrasto lämmittää, mutta ei ole mikään superkuuma. Malli sopii myös kukkaronnyöreille.

Ulkoneva muotoilu

MONS_HERR.jpg

Merkki :

Malli : ja

Materiaali: 93% merinovillaa ja 3% elastaania.

Istuvuus: Normaalikokoinen, hieman tilavahko. Lahkeissa ja hihoissa on vähän ylimääräistä, mikä tekee mallista sopivan suurimmalle osalle käyttäjistä. 

Mukavuus: Aluskerraston parasta antia on, ettei se kutita lainkaan, kuten osa malleista joskus. 

Design: Tässä mallissa on jotakin, joka saa testiryhmän yhdistämään aluskerraston juoksuvaatteisiin. Hihojen logo tekee tästä mallista erottuvan. 

Yhteenveto: Mons Royale on todella panostanut tämän aluskerraston suunnitteluun. Tästä et löydä tarpeettomia saumoja, sillä materiaali on saumaton. Se tuntuu hyvältä ihoa vasten. Vaikka pohja on lähes sataprosenttista villaa, se lämmittää sopivasti, mutta Alppien jääkylmiä päiviä varten tarvitset ehkä lämpimämmän aluskerraston. Ventilaatio ei villavaatteiden tavoin ole paras mahdollinen, joten malli sopii parhaiten rauhallisempaan liikuntaan pariin pakkasasteeseen. Plussaa muotoilusta, jonka ansiosta haluat käyttää tätä jopa arjessa. 

Helposti paleleville

CRAFT_HERR.jpg

Merkki:

Malli: ja

Materiaali: 51% villaa, 36% polyesteriä ja 13% polyamidia.

Istuvuus: Normaalia kokoa tai aavistuksen pienehkö. Voit valita oman kokosi. Malli myötäilee vartaloa, muttei istu liian tiukasti.

Mukavuus: Erittäin mukava aluskerrasto. Malli on niin mukava, että siinä tekee mieli kulkea ympäri vuoristoa jopa päiviä.

Design: Pelkistetty malli, jossa on vähän kuvioita. Todella Craftimainen.  

Yhteenveto: Onko keli todella kylmä? Siinä tapauksessa voit huoletta nauttia Merino 240 -aluskerrastosta. Tämä malli on erittäin lämmin ja on parhaimmillaan vuoristossa ja laskettelureissulla - olitpa sitten hiihtoreissulla tai kävelyllä. Vetoketjullinen pusero on mukava ja käytännöllinen, sillä voit vetoketjun avulla säädellä lämpöä. Yksi parhaimmista puolista on mukavuus. Malli istuu täydellisesti ja lämmittää hyvin. Parasta mallissa on kuitenkin, ettei se kutita yllä ja että se kestää käyttöä. 

Peakin klassikko

Underställ Peak

Merkki: 

Malli: ja

Materiaali : 50% merinovillaa, 46% polyesteriä ja 4% elastaania.

Istuvuus: Normaali koko, normaalit pitkät hihat ja lahkeet. Jos olet pitkä, voit kokea aluskerraston aavistuksen lyhyehkönä. Kerrasto istuu tiukasti ylle. 

Mukavuus: Erittäin pehmeää materiaalia! Ohut kangas tuntuu mukavalta ja joustava kangas takaa mainion liikkumisvapauden. 

Design: Mukavampi versio basic -aluskerrastosta, yksi Peak Performance -mallin testaaja tokaisee.

Yhteenveto: Peak Performances Magic -sarja on klassikko aluskerrastojen joukossa. Valita voi joko vetoketjullisen mallin tai ilman vetoketjua tulevan. Osa suosii korkeaa kaulusta ja sen lämmittävää ominaisuutta, kun taas toisista vetoketju tekee aluskerrastosta välikerraston. Aluskerrasto istuu hyvin ylle ja istuvuus imartelee. Se sopii hyvin myös lasketteluun. 

Perussetti

craft ny ny

Merkki:

Malli:

Materiaali: 47% polyesteriä, 42% villaa ja 11% polyamidia.

Istuvuus: Aluskerrasto istuu lyhyehköjen trikoiden tavoin. Jos olet kovin pitkä, ota kokoa suurempi tai valitse toinen malli. 

Mukavuus: Niin miellyttävä! Saatat tuntea saumat pukiessa, mutta treenin aloittaessa et niitä huomaa.  

Design: Kokomusta ja tyylipuhdas. Tämä on malli sopii sinulle, joka et halua erottua joukosta.  

Yhteenveto: Tämä aluskerrasto on tehty villasta ja synteettisestä materiaalista. Se on erittäin ohut. Se lämmittää sopivasti kylminä kuukausina, mutta kaikista koleimpina päivinä tarvitsee kaverikseen vähintään välikerroksen. Samassa setissä tulee ylä- ja alaosa, mikä sopii kukkarolle. Ohuen materiaalin ansiosta ventilaatio on astetta parempi ollakseen villainen.

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Salomon Alphacross Blast
Muoti & trendit

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

2 tuntia sitten
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

1 päivä sitten
Test sport-bh.png
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

4 päivää sitten
Header herr.jpg
Muoti & trendit

Testasimme miesten lämpimät syystakit

08 oct 2020
Test höstjackor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

06 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

01 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Muoti & trendit

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

01 oct 2020
Hoka One One header
Muoti & trendit

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

27 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

22 sep 2020
canada snow
Muoti & trendit

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

22 sep 2020
Test Björn Borg
Muoti & trendit

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

21 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Muoti & trendit

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

19 sep 2020
promenadskor header
Muoti & trendit

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

19 sep 2020
underställ
Muoti & trendit

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

18 sep 2020
Dam - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Naisten parhaat salibandykengät

18 sep 2020
Herr - Header.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat sisäpelikenkämme salibandyyn

18 sep 2020
Vinterjacka barn
Muoti & trendit

Osta oikeanlainen talvitakki lapsellesi

15 sep 2020
nike superrep header
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikea treenikenkä Nikelta

14 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

11 sep 2020
innebandylubbor
Muoti & trendit

Suuri testi: Salibandymailat

11 sep 2020
Test tights med fickor
Muoti & trendit

Testissä: Parhaat taskulliset treenitrikoot

10 sep 2020
Nike
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset juoksukengät Nikelta

09 sep 2020
Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

09 sep 2020
Adidas
Muoti & trendit

Osta treenivaatteet sään mukaan Adidaksen uuden konseptin mukaisesti

08 sep 2020
virvelvind
Muoti & trendit

Tutustu tämän syksyn edulliseen lastenvaatevalikoimaan!

07 sep 2020
tights
Muoti & trendit

Opas: Osta oikeanlaiset treenitrikoot!

05 sep 2020
header
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset naisten treenipaidat

04 sep 2020
långärmade träningströjor test
Muoti & trendit

Testissä: Pitkähihaiset miesten treenipaidat

04 sep 2020
Blacc fitness
Muoti & trendit

Uutta: Blaccin kyykynkestävät trikoot

04 sep 2020
test svarta tights
Muoti & trendit

Testin kahdeksat parhaat treenitrikoot

01 sep 2020
Header.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat miesten treenikengät 2020

30 aug 2020
Nike Metcon Release
Muoti & trendit

Kaikki mitä haluat tietää uudesta Nike Metcon 6: sta

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testissä vuoden parhaat naisten treenikengät

25 aug 2020
nike metcon 6
Muoti & trendit

Testissä: Näin hyvä on uusi Nike Metcon 6 -treenikenkä

24 aug 2020
Padelskor dam
Muoti & trendit

Testasimme kauden parhaat naisten padel-kengät

22 aug 2020
Kari Traa
Muoti & trendit

Syksyn uudet aluskerrastot Kari Traalta

18 aug 2020
jared ward
Muoti & trendit

Koe endorfiinien huumaa Sauconyn uusissa juoksukengissä

13 aug 2020
Shorts
Muoti & trendit

Testissä: Miesten mustat treenishortsit

12 aug 2020
Test av tights
Muoti & trendit

Suuri testi: Treenitrikoot

11 aug 2020
more news
Salomon Alphacross Blast

Minitestissä: Salomon Alphacross Blast

Uudet outdoor-lähettiläämme ovat juosseet off road Salomonin Alphacross Blasteissa. Lue testi ja selvitä kuinka hyvät uudet trail-kengät ovatkaan!

2 tuntia sitten
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä: Adidaksen plus size -vaatteet

Treenaaminen on tarkoitettu kaikille, joten on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheiluliivejä on saatavilla kaiken kokoisina. Pyysimme Instagram-seuraajaamme testaamaan Adidaksen plus size -kokoisia treenivaatteita. Lue mitä hän piti vaatteista!

1 päivä sitten
Muoti & trendit
Test sport-bh.png

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheiluliivit

Suurille ja pienille rinnoille, säädettävillä hihnoilla ja ilman. Tutustu kauden parhaimpiin urheiluliiveihin ja testivoittajiin.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header herr.jpg

Testasimme miesten lämpimät syystakit

Lämpötila laskee samaan tahtiin, kun päivät pimenevät ulkona. On aika valita käyttöön lämmin syystakki. Tästä löydät testin parhaat uutuudet miehille!

08 oct 2020
Muoti & trendit
Test höstjackor

Testin parhaat: Naisten lämpimät syystakit

Hyvä takki pitää veden loitolla ja sinut lämpimänä. Tässä ovat testin parhaat takit syksyyn!

06 oct 2020
Muoti & trendit
Herr - Trailtest.png

Testin parhaat: Miesten trail-kengät!

Aika haastaa itsesi polulla! Asics, Nike, Saucony, Salomon ja Adidas kilpailevat palkintosijoista tässä trail-kenkien kovassa testissä.

01 oct 2020
Muoti & trendit
Dam - Trailtest.png

Testissä: Kauden parhaat trail-kengät naisille!

Testipaneeli on treenannut Adidaksen, Salomonin, Saucony ja Asics -merkin trail-kengissä. Lue mitkä kengät pärjäsivät parhaiten testissä!

01 oct 2020
Muoti & trendit
Hoka One One header

Bondi - parhaat juoksukengät sinulle, jolla on raskas askel

Hoka One Onen Bondi sopii niille, jotka painavat vähän enemmän tai joilla on vaikeuksia juoksutekniikassa. Tässä on kaikki mitä haluat tietää hyvän iskunvaimennuksen omaavista juoksukengistä!

27 sep 2020
Muoti & trendit
Dam - Header.jpg

Testissä: Juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Hyvin iskunvaimennetut kengät ovat kaiken A ja O pitkillä matkoilla niin asfaltilla kuin muillakin kovilla alustoilla, jotta askeleesi laskeutuu pehmeästi juostessa. Tässä ovat naisten parhaiten iskunvaimennetut juoksukengät!

22 sep 2020
Muoti & trendit
canada snow

Pidä jalat lämpiminä Canada Snow -kengillä!

Pehmeät, lämpimät ja uskomattoman ihanat. Täältä löydät kaiken, mitä haluat tietää näistä Canada Snown talvikengistä.

22 sep 2020
Muoti & trendit
Test Björn Borg

Testaamme kauden uuden Björn Borgin juoksumalliston

Björn Borg on juuri julkaissut uuden juoksumallistonsa Running from daylight, ja olemme tietysti laittaneet vaatteet testiin. Näin hyviä tyylikkäät naisten ja miesten vaatteet ovat.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Herr - Header.jpg

Testissä: Miesten juoksukengät, joissa on tehokas iskunvaimennus

Jos juokset asfaltilla, täytyy juoksukenkäsi olla hyvin iskunvaimennettu jalkojesi säästämiseksi. Laitoimme testiin miesten juoksukengät, joissa on hyvä iskunvaimennus.

21 sep 2020
Muoti & trendit
Peak Performance Helium Glacier Hood

Näin löydät oikean untuvakin Peak Performancelta

Pohditko Peak Performancen untuvatakin ostamista? Seuraa näitä fiksuja neuvoja, jotta löydät itsellesi täydellisen takin, joka istuu oikein ja säilyy pitkään!

19 sep 2020
Muoti & trendit
promenadskor header

Testissä: Vedenpitävät kävelykengät

Kilometri kilometrin jälkeen, yli metsien ja soiden - löydä oikeanlaiset kävelykengät. Testasimme parhaat, vedenpitävät kävelykengät miehille ja naisille.

19 sep 2020
Muoti & trendit
underställ

Löydä oikeanlainen aluskerrasto

Synteettinen, villainen vai näiden sekoitus? Kari Traa kertoo kaiken tarpeellisen aluskerrastoista ja niiden pesusta.

18 sep 2020
Muoti & trendit