FI_header.jpg

Iso testi: 10 synteettistä aluskerrastoa

Talviset lenkit ja hiihtokausi lähestyvät! Kannattaa siis panostaa synteettiseen aluskerrastoon, joka poistaa tehokkaasti hikeä ja pitää kropan kuivana. Testasimme kymmenen vuoden 2018 suosikkia.

Onko sinulle yhä hankalaa erottaa, koska on villaisen ja koska synteettisen aluskerraston aika? Tässä tulee hyvä nyrkkisääntö: mitä intensiivisempää treeniä, sitä synteettisempää tulisi materiaalin olla. Synteettinen aluskerrasto ei ole yhtä lämmin kuin villainen, vaan se säätelee kehon itse tuottamaa lämpöä. Villaan verrattuna synteettisten materiaalien etu on niiden hengityskyky ja kyky poistaa kosteutta. Siksi sinun tulisi valita synteettinen aluskerrasto juoksulenkille, maastohiihtoon ja muihin aktiviteetteihin, joissa hiki virtaa. Tässä tulee kymmenen mallia, jotka toimivat mainiosti talven hikilenkeillä. 

NAISILLE:

Silkinpehmeää

FI_KARITRAA.jpgTestissä: Kari Traa, 

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 89% polyesteriä ja 11% elastaania. 

Istuvuus: Normaalikokoa. Mallissa on melko tiukka kaula-aukko, joten kylmä ei pääse iskemään rintaan. Sen sijaan käsille ja jaloille riittää tilaa, joten malli sopii myös pidemmille naisille. Plussaa pitkähköstä paidasta, joka tulee takapuolen puoliväliin. 

Mukavuus: Materiaali on hyvin hienoa, joten se tuntuu lähes silkiltä iholla. Materiaali on myös todella ohutta ja joustavaa, joten se ei hierrä eikä ota kiinni mistään. 

Design: Niin suloinen! Näissä pastelliväreissä tunnet itsesi karkkipussiksi.

Yhteenveto: Söpö, kevyt ja ohut aluskerrasto, jossa kelpaa hikoilla. Joustava materiaali takaa hyvän liikkumavapauden. Aluskerrasto poistaa hyvin tehokkaasti kosteutta ja pitää sinut kuivana. Miinusta melko tiukalta tuntuvasta kaula-aukosta, mutta muuten toiminnoissa ei ole valittamista. Materiaali tuntuu kevyeltä ja mukavalta kroppaa vasten. Myös design kerää pisteet kotiin.  

Pastellikaramelli

FI_CRAFT.jpgTestissä: Craft, 

Suositushinta 39,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 100% polyesteriä.  

Istuvuus: True to size, malli on hyvin suora. Aluskerrasto ei ole erityisen tilava, muttei toisaalta istu erityisen tiukasti. Hihat ja lahkeet normaalipituisia.  

Mukavuus: Pehmeä ja mukava aluskerrasto sinulle, joka et halua markkinoiden tiukointa aluskerrastoa.

Design: Pastelliväreissä on sitä jotakin. Tässä lilan, roosan ja vihreät sävyt sopivat hyvin yhteen ja jakavat blokkikuviota. Niin söpöä! 

Yhteenveto: Kun pohdit sanakirjamerkitystä aluskerrastolle, tämä tulee ensimmäisenä mieleesi. Tiheästi ommeltu aluskerrasto, jota supernätit pastellivärit koristavat. Testin nätein malli, jos testaajiltamme kysytään. Tämä aluskerrasto ei sisällä elastaania, minkä vuoksi se ei ole yhtä joustava ja silkkinen ihoa vasten kuin monet muut testin malleista. Paita oli myös melko tiukka kaulan tienoilta. Täydellinen aluskerrasto sinulle, joka haluat monipuolisen kerraston edullisesti.  

Saumaton suosikki

FI_WYTE - 2.jpgTestissä: Wyte,  + 

Suositushinta: 34,90 euroa / osa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 65% nylon, 30% polyesteri ja 5% spandex. 

Istuvuus: Supertiukka. Hihoissa ja lahkeissa riittää tilaa, mikä sopii etenkin pitkille. Testiryhmämme jäi kaipaamaan hieman pidempää paitaa, mutta silikonireunan ja korkeampien trikoiden ansiosta ihoa ei jää näkyviin, vaikka nostaisit kädet ylös.

Mukavuus: Kuulutko heihin, jotka rakastavat saumattomia, tiukasti istuvia vaatteita? Tämä spandexia sisältävä malli kirjaimellisesti syleilee kroppaa todella mukavalla tavalla. Kerrasto istuu päälle kuin valettu.

Design: Tämä kerrasto päällä näytät siltä, että olet valmis mihin tahansa kilpailuun tai peliin. Kerrasto on suunniteltu rinteen nopeimmille.

Yhteenveto: Inez on astetta paksumpaa materiaalia, minkä vuoksi se on myös lämpimämpi. Materiaalisekoitus tuntuu harkitulta ja mukavalta ihoa vasten. Spandexin ansiosta tämä halaa lihaksia kompression tavoin. Kerrasto hengittää hyvin ja se poistaa mainiosti kosteutta. Koska se myös lämmittää, sopii kerrasto mainiosti myös kylmille keleille. Plussaa vyötärön silikoninauhasta, joka löytyy niin paidasta kuin trikoistakin. Paidasta löytyy myös vetoketju, jonka saa halutessaan kiinni korkealle kaulaan. 

Mukavuusvaroitus!

DK_EIVY – 1.jpgTestissä: Eivy, 

Suositushinta: 74,90 euroa sekä 64,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 80% polyesteriä ja 20% elastaania. 

Istuvuus: Rinnoille ja mahalle riittää tässä kerrastossa tilaa, mutta hihoista malli on hieman tiukempi. Paita tulee aina peppuun asti. Trikoot ovat enemmän slim fit-mallia. 

Mukavuus: Joustava materiaali on paitsi kevyttä myös ohutta, joten epämukavaa oloa ei varmasti synny. Aluskerrasto istuu mainiosti ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Korkeahko kaulus ja harjattu fleece-sisus lisäävät mukavuuspisteitä. 

Design: Nätimpi todellisuudessa kuin kuvissa. Silmiinpistävä kuvio on paitsi moderni myös hauska. 

Yhteenveto: Eivy on tunnettu näteistä ja trendikkäistä aluskerrastoistaan eikä tämäkään malli tee poikkeusta. Myös Icecold Winter -mallia saa eri kuvioissa ja väreissä.  Funktionaalisen aluskerraston hengittävyys on hyvä, joten voit käyttää tätä myös hikisessä liikunnassa. Aivan kaikkiin lajeihin istuvuus ei kuitenkaan sovi. Korkeahkon kauluksen saa halutessaan viikattua, mutta koska se ei ole kovinkaan tiukka, se ei välttämättä estä kylmää pääsemästä sisään. Jos kaipaat nättiä after ski -voittajaa, jota voi käyttää monessa tilanteessa, tämä malli on mainio valinta. 

Täydellinen rinteeseen

DK_PEAK – 1.jpgTestissä: Peak Performande,

Suositushinta: 68,90 euroa sekä 49,90 euroa 

Materiaali: 88% polyesteriä ja 12% elastaani. 

Istuvuus: Normaali istuvuus. Aluskerrasto ei tunnu liian tiukalta eikä liian tilavalta. Trikoot ovat 3/4-pituiset, joten ne voi hyvin yhdistää monojen kanssa. Pitkissä hihoissa on myös ranteenlämmikkeet.

Mukavuus: Mukavan pehmeät lahkeet tuntuvat hyviltä pohkeita vasten, eivätkä kiristä liikaa. Materiaali tuntuu hyvältä iholla ja tasaisia saumoja ei edes huomaa. Plussaa mukavasta resorista. 

Design: Nuorekas ja hieman hassu design houkuttelee etenkin sinua, joka rakastat erottua joukosta. 

Yhteenveto: Normaali istuvuus ja ohut, funktionaalinen materiaali tekee tästä Peak Performancen aluskerrasto mainion valinnan etenkin laskettelijalle. Lyhyehköt trikoot on suunniteltu monojen kanssa yhdistettäväksi. Materiaali on joustavaa ja noudattelee jokaista liikettäsi. Testiryhmämme ei löytänyt tästä funktionaalisesta aluskerrastosta mitään huomautettavaa. Ainoastaan hulluhko design laski hieman arvosanaa, sillä se ei miellyttänyt aivan kaikkia testaajiamme. Ominaisuuksiensa puolesta kerrasto sopii laskettelijoille ja hiihtäjille, jotka painavat mäessä kovaa eivätkä pelkää hikoilla. 

Söpöjä yksityiskohtia

FI_CRAFT - 2.jpgTestissä: Craft,  + 

Suositushinta: 29,90 euroa / osa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 67% polyesteri, 31% polyamidi ja 2% elastaani. 

Istuvuus: Aavistuksen pienehkö koko, joka istuu lisäksi melko tiukasti. Vyötärö on vähän korkeampi takaa. Jos et ole supertiukkojen mallien ystävä, kannattaa ottaa kokoa isompi.

Mukavuus: Materiaali joustaa, mutta tuntuu tiukemmalta kuin muissa testin malleissa. Siksi se ei tarjoa samanlaista liikkuvuuden ja vapauden tunnetta. Toisaalta tunne on pehmeä ja kerrasto istuu kuten pitää koko päivän. 

Design: Craft on onnistunut luomaan aluskerraston, joka on paljon enemmän kuin yksivärinen aluskerrasto. Siinä ei kuitenkaan ole liikaa turhia yksityiskohtia tai silmiinpistäviä kuvioita. Nätti ja niin tyylikäs!

Yhteenveto: Tässä mallissa on tiukahko istuvuus, joka suosii etenkin suoraa kehon mallia. Jos takapuolesi on suurempi tai lantiosi leveä, voit huoletta valita kokoa isomman, jotta mukavuus ei kärsisi. Kun onnistunut löytämään oikean koon, toimii tämä pehmeä kerrasto täydellisesti talven lenkeillä. Plussaa Craftin Fuseknit-teknologiasta, joka tekee vaatteesta osittain saumattoman ja lisää mukavuutta. Jo katsomalla huomaat, että tämä aluskerrasto on valmistettu huolella. Tiheä materiaali huokuu laatua. Nätti ja yksinkertainen design tuntuu todella modernilta. 

Pehmeä ja mukava

FI_WYTE.jpgTest av: Wyte, 

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 95% polyesteri ja 5% elastaani. 

Istuvuus: True to size, joten voit valita normaalin kokosi. Aluskerrasto ja etenkin trikoot on hyvin slim fit -mallinen. Hihat ovat sopivan pituiset ja niissä on myös ranteenlämmikkeet. Plussaa paidan pituudesta, sillä se tulee takapuolen keskelle saakka.

Mukavuus: Todella pehmeä, funktionaalinen materiaali tuntuu hyvältä ihoa vasten. Kehosi pysyy sopivan lämpöisenä, joskin paljon hikoillessa tässä voi tulla melko lämmin. 

Design: Klassinen aluskerrasto on koristeltu modernilla blokkimaisella designilla. Roosanpunaiset sävyt sopivat hyvin yhteen. 

Yhteenveto: Kaipaatko aluskerrastoa, joka palvelee niin pidemmällä vaelluksella kuin sunnuntaikävelylläkin? Siinä tapauksessa Vera Set on hintaansa nähden mainio vaihtoehto. Tiukahko istuvuus takaa täyden liikkumavapauden ja kerrasto istuu pehmeästi ihoa vasten. Miinusta saumoista, jotka tuntuivat hihoissa hieman tarpeettomilta. Kerraston kosteudenpoistokyky on ilmiömäinen, joskin voit tuntea hikoillessasi olosi hieman lämpimäksi. Siksi kerrastoa kannattaa välttää todella hikisissä lajeissa. Plussaa kuviosta ja istuvuudesta, joka imartelee kehon muotoja. Myös kaula-aukko sai testaajiltamme kiitokset, sillä monessa muussa mallissa se tuntui kireältä.

MIEHILLE: 

Retrotunnetta

FI_CRAFT_HERR.jpgTestissä: Craft, 

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 100% polyesteri.  

Istuvuus True to size, joskin malli ei ole supertiukka, vaan pikemminkin suora. Siksi se sopii lähes kaikille. Hihoissa ja pohkeiden ympärillä on hieman enemmän tilaa.

Mukavuus: Reiluista ja hieman turhalta tuntuvista saumoista huolimatta kerrasto tuntuu todella mukavalta ihoa vasten.  

Design: Back to basic. Design vaikuttaa retrolta, mikä ei ollut kuitenkaan negatiivista. Toisaalta tätä kerrastoa ei hankita ulkonäön takia. 

Yhteenveto: Klassinen Craft-kerrasto, jonka kaikki ovat joskus omistaneet. Kerrasto tuntuu hieman lämpimämmältä kuin moni muu testin malli. Toisaalta myös kosteudenpoisto toimii moitteettomasti. Ommellun kuvion rakenne vaikuttaa enemmän villaisen kerraston kuin synteettisen kerraston rakenteelta. Jos sinulle toiminnot ovat ulkonäköä tärkeämpiä, tässä mainio aluskerrasto, jossa on hyvä hinta-laatusuhde.

Mainio kaveri rinteeseen

FI_PEAK_HERR.jpgTestissä: Peak Performance,  + 

Suositushinta: 68,90 euroa sekä 49,90 euroa

Materiaali: 88% polyesteri ja 12% elastaani.

Istuvuus: Alaosa istuu yläosaa tiukemmin. Paidan ja kehon väliin jää hieman ilmaa, joten se sopii hyvin sinulle, joka et kaipaa toisen ihon tavoin istuvaa paitaa. Trikoot ovat pituudeltaan 3/4.

Mukavuus: Ohut ja joustava materiaali tuntuu viileältä ja poistaa tehokkaasti kosteutta. Asu istuu mukavasti eivätkä saumat hierrä. 

Design: Joko rakastat camokuviota tai sitten inhoat sitä. Osa testaajistamme piti kuviosta, mutta osa ei lämmennyt. Makuasioista ei sovi kiistellä. 

Yhteenveto: Lyhyemmät lahkeet sopivat mainiosti lasketteluun. Ohut materiaali poistaa tehokkaasti kosteutta ja hengittää mainiosti, joten aluskerrasto pitää sinut kuivana koko päivän. Plussaa pitkistä hihoista ja ranteenlämmikkeistä. Malli istuu hyvin ja tuntuu lähes pehmeältä pyjamalta. Jos suosit pitkiä lahkeita, voit luonnollisesti yhdistää paidan myös kokopitkiin housuihin. 

Kestävä vaihtoehto

FI_CRAFT_2_HERR.jpgTestissä: Craft,  + 

Suositushinta: 29,90 euroa / osa 

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 67% polyesteri, 31% polyamidi ja 2% elastaani.

Istuvuus: Astetta tiukempi kerrasto istuu fantastisesti. Se muistuttaa hieman kompressiota, mutta mukavalla tavalla. 

Mukavuus: Kerrasto on vähän tiukempi kuin monet muut testin mallit, mutta se ei hierrä tai hankaa, kun liikut. Materiaali vaikuttaa vankalta ja kestävältä. 

Design: Söpöt yksityiskohdat piristävät muuten yksinkertaista designia. Kerrasto vaikuttaa hyvin tehdyltä ja ratkaisut mietityiltä. 

Yhteenveto: Heti, kun testaajat havaitsivat Craft-logon, ymmärsivät he, että tässä on laadukas kerrasto. Se ei välttämättä ole paksumpi kuin muut testin malleista, mutta kompaktimpi ja vankempi tunne saa aikaan sen, että kerrasto istuu ylle kuten pitääkin. Se tuntuu mukavalta eikä hierrä tai purista. Vyötärön mukava resori lisää pisteitä. Plussaa puhtaasta ja innovativiisesta designista. Tämä malli poistaa tehokkaasti kosteutta, joten voit hikoilla siinä huoletta. Materiaali vaikuttaa lisäksi todella kestävältä. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

SL20
Muoti & trendit

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

2 päivää sitten
Barnskor
Muoti & trendit

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

4 päivää sitten
Header adidas
Muoti & trendit

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

5 päivää sitten
padeltennis header
Muoti & trendit

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

20 feb 2020
Header dam adidas
Muoti & trendit

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

20 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg
Muoti & trendit

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

19 feb 2020
Nike träningskläder
Muoti & trendit

Testin parhaat Niken treenivaatteet

18 feb 2020
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

18 feb 2020
header plus size adidas
Muoti & trendit

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

17 feb 2020
header HERR.jpg
Muoti & trendit

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

16 feb 2020
ICANIWILL header
Muoti & trendit

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

16 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2
Muoti & trendit

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

16 feb 2020
nike header 2
Muoti & trendit

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

13 feb 2020
header tennisskor
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

12 feb 2020
Salomon skaljacka
Muoti & trendit

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

11 feb 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testin parhaat! Miesten villaiset ja synteettiset aluskerrastot

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Muoti & trendit

Tämän takia uusi Suunto 7 -sykekello on selvä valinta

09 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Muoti & trendit

Testissä: Polville ja ranteille sopivat tuet

07 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Muoti & trendit

Opas: Kuinka valita oikea hiihtokypärä

07 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Muoti & trendit

Testi: 7 hiihtohousut rinteeseen ja niiden ulkopuolelle

07 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Muoti & trendit

Waikani Beachwear - edulliset uima-asut sesongin kuumimmissa kuvioissa ja väreissä

06 feb 2020
virvelvind uv plagg
Muoti & trendit

Värikäs, hauska ja toimiva: Tässä tulee uusi lastenvaatemerkkimme Virvelvind

06 feb 2020
Under Armour sport-bh
Muoti & trendit

Testi! Tämän vuoksi rakastut Mid Crossback Bra -urheiluliiveihin

05 feb 2020
Sneakers kids
Muoti & trendit

Osta lapsellesi oikeanlaiset lenkkarit

05 feb 2020
Kari Traa underställ header
Muoti & trendit

Testin parhaat: Kari Traan aluskerrastot

05 feb 2020
header träningsbyxor
Muoti & trendit

Testin parhaat: Miesten urheiluhousut, shortsit ja trikoot

03 feb 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Muoti & trendit

Nike Infinity Run - kenkä, joka sopii kaikille juoksijoille

30 jan 2020
nike infinity run test header
Muoti & trendit

Testi: Niken uusi juoksukenkä Infinity Run

30 jan 2020
Dedicated new brand
Muoti & trendit

Uutta Sportamorella: Tee ostoksia hyvällä omallatunnolla

29 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Muoti & trendit

Vihdoinkin! Uusia värejä Reebokin CrossFit Nano 9.0 -mallista

28 jan 2020
HEADER_W.jpg
Muoti & trendit

Testi: Parhaat urheiluvaatteet raskaana oleville naisille

27 jan 2020
Header-3.jpg
Muoti & trendit

Supertesti: Vuoden 2020 parhaat urheilurintaliivit

27 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Muoti & trendit

Testi: tämän vuoden parhaat naisten treenikengät

21 jan 2020
Tvätta träningsskor
Muoti & trendit

Näin peset treenikenkäsi parhaalla tavalla

20 jan 2020
Träningsskor test header
Muoti & trendit

Testi! Miesten vuoden parhaat treenikengät

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Muoti & trendit

Tutustu Niken Swoosh One Piece Pad -urheiluliiveihin

19 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Nämä treenitrikoot sinunkin on hankittava!

16 jan 2020
Header.png
Muoti & trendit

Testi: Vuoden parhaat treenikassit

15 jan 2020
Adidas Solar Glide
Muoti & trendit

Adidas Solar Glide tuo voimaa joka askeleelle

15 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Muoti & trendit

Opas Sauconyn uusiin vakaisiin juoksukenkiin

14 jan 2020
more news
SL20

Riko ennätyksesi Adidaksen uusilla SL20 -juoksukengillä

Kevät on pian täällä! Sen kunniaksi Adidas tuo markkinoille upouuden juoksukengän, joka sopii nopeille pyrähdyksille. Opi kaikki SL20: stä!

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Barnskor

Upea opas: Löydä lapsellesi oikea koko ja malli Adidaksen kengistä

Sopivuus, materiaalivalinta, koko ja vuodenaikaan sopiva malli – selvitämme kaikki kysymykset, jotka mieltäsi askarruttavat liittyen Adidaksen lasten kenkiin.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header adidas

Testasimme 6 mustaa miesten suosikkia Adidakselta

Kaipaatko uutta Adidasta kevääseen? Me testasimme himoitut Ultraboost-kengät, mainion padelmailan sekä parhaat urheiluvaatteet salille ja arkeen. Älä jätä näitä Adidas-suosikkeja huomioitta.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
padeltennis header

Vinkit: Parhaat padelmailat- kengät, ja -varusteet t, joiden avulla saat kaiken irti

Tunne jo voiton maku suussasi uusilla padel-mailoilla, -kengillä ja -vaatteilla, joiden avulla pääset aivan uudelle tasolle! Esittelemme 10 padelsuosikkia, joita et halua ohittaa.

20 feb 2020
Muoti & trendit
Header dam adidas

Testi: 5 suosituinta Adidas-vaatetta

Kolme raitaa ei petä koskaan. Testiryhmämme arvioi Adidaksen viittä suosituinta vaatetta.

20 feb 2020
Muoti & trendit
Träningstights för löpning.jpg

11 trikoot, jotka sopivat täydellisesti juoksemiseen

Trikoita on monia erilaisia ja juoksemisen kannalta on tärkeää valita malli, joka istuu paikallaan, tukee lihaksia ja joissa on mieluiten taskut. Esittelemme 11 mallia, jotka pärjäävät parhaiten juoksuradalla.

19 feb 2020
Muoti & trendit
Nike träningskläder

Testin parhaat Niken treenivaatteet

Mikä on paras treenikenkä? Entä mitkä trikoot saavat korkeimman arvosanan? Tässä ovat Niken parhaat treenivaatteet – ainakin, jos kysytään naistestaajiltamme!

18 feb 2020
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

18 feb 2020
Muoti & trendit
header plus size adidas

Testissä! Plus-kokoiset Adidaksen treenivaatteet

Harjoittelu on kaikille. Siksi on tärkeää, että trikoita, t-paitoja ja urheilurintaliivejä saa ihan kaikissa koo'issa. Olemme antaneet Instagram-seuraajamme testata Adidaksen treenivaatteita. Tässä tulee heidän mielipiteensä.

17 feb 2020
Muoti & trendit
header HERR.jpg

Testi! Niken miesten parhaat treenivaatteet

Niken treenivaatteet ja kengät ovat monien mieleen laajan tuotevalikoiman, tyylikkään suunnittelun ja korkean laadun ansiosta. Annoimme testaajiemme kokeiltavaksi Niken housuja, kenkiä ja muita miesten treenivaatteita.

16 feb 2020
Muoti & trendit
ICANIWILL header

Vihdoinkin Sportamorella! IcanIwill trikoot ja urheiluvaatteet!

Jos seuraat viimeisimpiä kuntosalivillityksiä Instagramissa, olet todennäköisesti törmännyt IcanIwilliin – tuotemerkkiin, joka valmistaa muodikkaita treenivaatteita, jotka miellyttävät silmää.

16 feb 2020
Muoti & trendit
Reebok Forever Floatride Energy 2

Reebokin uudet juoksukengät: Täydelliset matkoihin jopa puolimaratonille

Juoksetko usein matkoja 5 kilometrista jopa puolen maratoniin ja haluaisit löytää neutraalin, vaimennetun juoksukengän, joka sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Onnittelut, sillä siinä tapauksessa Reebokin uusi Forever Floatride Energy 2 on täydellinen sinulle!

16 feb 2020
Muoti & trendit
nike header 2

Uusi Metcon 5 saa sinut rakastumaan

"Sinä teet minut kokonaiseksi" sanotaan Niken myyntimenestys Metcon 5:n uudesta mallista. Sopivasti ystävänpäivänä julkaistaan rakkauden inspiroima kenkä kaikille, jotka haluavat treenata sydäntä (tai vaikka antaa lahjan mielitietylleen).

13 feb 2020
Muoti & trendit
header tennisskor

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

Oikeat kengät tekevät sinusta kenttien tähden. Pohdi näitä asioita ennen ostopäätöstä.

12 feb 2020
Muoti & trendit
Salomon skaljacka

10 vinkkiä kuoritakin pesuun

Onko ulkoilutakkisi likainen, mutta et tiedä, kuinka pestä se oikein? Gore-tex -vaatekin kaipaa toisinaan pesua ja kyllästettä. Tässä on kymmenen arvokasta vinkkiä pesutupaan.

11 feb 2020
Muoti & trendit