FI_header.jpg

Iso testi: 10 synteettistä aluskerrastoa

Talviset lenkit ja hiihtokausi lähestyvät! Kannattaa siis panostaa synteettiseen aluskerrastoon, joka poistaa tehokkaasti hikeä ja pitää kropan kuivana. Testasimme kymmenen vuoden 2018 suosikkia.

Onko sinulle yhä hankalaa erottaa, koska on villaisen ja koska synteettisen aluskerraston aika? Tässä tulee hyvä nyrkkisääntö: mitä intensiivisempää treeniä, sitä synteettisempää tulisi materiaalin olla. Synteettinen aluskerrasto ei ole yhtä lämmin kuin villainen, vaan se säätelee kehon itse tuottamaa lämpöä. Villaan verrattuna synteettisten materiaalien etu on niiden hengityskyky ja kyky poistaa kosteutta. Siksi sinun tulisi valita synteettinen aluskerrasto juoksulenkille, maastohiihtoon ja muihin aktiviteetteihin, joissa hiki virtaa. Tässä tulee kymmenen mallia, jotka toimivat mainiosti talven hikilenkeillä. 

NAISILLE:

Silkinpehmeää

FI_KARITRAA.jpgTestissä: Kari Traa, 

Suositushinta: 84,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 89% polyesteriä ja 11% elastaania. 

Istuvuus: Normaalikokoa. Mallissa on melko tiukka kaula-aukko, joten kylmä ei pääse iskemään rintaan. Sen sijaan käsille ja jaloille riittää tilaa, joten malli sopii myös pidemmille naisille. Plussaa pitkähköstä paidasta, joka tulee takapuolen puoliväliin. 

Mukavuus: Materiaali on hyvin hienoa, joten se tuntuu lähes silkiltä iholla. Materiaali on myös todella ohutta ja joustavaa, joten se ei hierrä eikä ota kiinni mistään. 

Design: Niin suloinen! Näissä pastelliväreissä tunnet itsesi karkkipussiksi.

Yhteenveto: Söpö, kevyt ja ohut aluskerrasto, jossa kelpaa hikoilla. Joustava materiaali takaa hyvän liikkumavapauden. Aluskerrasto poistaa hyvin tehokkaasti kosteutta ja pitää sinut kuivana. Miinusta melko tiukalta tuntuvasta kaula-aukosta, mutta muuten toiminnoissa ei ole valittamista. Materiaali tuntuu kevyeltä ja mukavalta kroppaa vasten. Myös design kerää pisteet kotiin.  

Pastellikaramelli

FI_CRAFT.jpgTestissä: Craft, 

Suositushinta 39,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 100% polyesteriä.  

Istuvuus: True to size, malli on hyvin suora. Aluskerrasto ei ole erityisen tilava, muttei toisaalta istu erityisen tiukasti. Hihat ja lahkeet normaalipituisia.  

Mukavuus: Pehmeä ja mukava aluskerrasto sinulle, joka et halua markkinoiden tiukointa aluskerrastoa.

Design: Pastelliväreissä on sitä jotakin. Tässä lilan, roosan ja vihreät sävyt sopivat hyvin yhteen ja jakavat blokkikuviota. Niin söpöä! 

Yhteenveto: Kun pohdit sanakirjamerkitystä aluskerrastolle, tämä tulee ensimmäisenä mieleesi. Tiheästi ommeltu aluskerrasto, jota supernätit pastellivärit koristavat. Testin nätein malli, jos testaajiltamme kysytään. Tämä aluskerrasto ei sisällä elastaania, minkä vuoksi se ei ole yhtä joustava ja silkkinen ihoa vasten kuin monet muut testin malleista. Paita oli myös melko tiukka kaulan tienoilta. Täydellinen aluskerrasto sinulle, joka haluat monipuolisen kerraston edullisesti.  

Saumaton suosikki

FI_WYTE - 2.jpgTestissä: Wyte,  + 

Suositushinta: 34,90 euroa / osa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 65% nylon, 30% polyesteri ja 5% spandex. 

Istuvuus: Supertiukka. Hihoissa ja lahkeissa riittää tilaa, mikä sopii etenkin pitkille. Testiryhmämme jäi kaipaamaan hieman pidempää paitaa, mutta silikonireunan ja korkeampien trikoiden ansiosta ihoa ei jää näkyviin, vaikka nostaisit kädet ylös.

Mukavuus: Kuulutko heihin, jotka rakastavat saumattomia, tiukasti istuvia vaatteita? Tämä spandexia sisältävä malli kirjaimellisesti syleilee kroppaa todella mukavalla tavalla. Kerrasto istuu päälle kuin valettu.

Design: Tämä kerrasto päällä näytät siltä, että olet valmis mihin tahansa kilpailuun tai peliin. Kerrasto on suunniteltu rinteen nopeimmille.

Yhteenveto: Inez on astetta paksumpaa materiaalia, minkä vuoksi se on myös lämpimämpi. Materiaalisekoitus tuntuu harkitulta ja mukavalta ihoa vasten. Spandexin ansiosta tämä halaa lihaksia kompression tavoin. Kerrasto hengittää hyvin ja se poistaa mainiosti kosteutta. Koska se myös lämmittää, sopii kerrasto mainiosti myös kylmille keleille. Plussaa vyötärön silikoninauhasta, joka löytyy niin paidasta kuin trikoistakin. Paidasta löytyy myös vetoketju, jonka saa halutessaan kiinni korkealle kaulaan. 

Mukavuusvaroitus!

DK_EIVY – 1.jpgTestissä: Eivy, 

Suositushinta: 74,90 euroa sekä 64,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 80% polyesteriä ja 20% elastaania. 

Istuvuus: Rinnoille ja mahalle riittää tässä kerrastossa tilaa, mutta hihoista malli on hieman tiukempi. Paita tulee aina peppuun asti. Trikoot ovat enemmän slim fit-mallia. 

Mukavuus: Joustava materiaali on paitsi kevyttä myös ohutta, joten epämukavaa oloa ei varmasti synny. Aluskerrasto istuu mainiosti ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Korkeahko kaulus ja harjattu fleece-sisus lisäävät mukavuuspisteitä. 

Design: Nätimpi todellisuudessa kuin kuvissa. Silmiinpistävä kuvio on paitsi moderni myös hauska. 

Yhteenveto: Eivy on tunnettu näteistä ja trendikkäistä aluskerrastoistaan eikä tämäkään malli tee poikkeusta. Myös Icecold Winter -mallia saa eri kuvioissa ja väreissä.  Funktionaalisen aluskerraston hengittävyys on hyvä, joten voit käyttää tätä myös hikisessä liikunnassa. Aivan kaikkiin lajeihin istuvuus ei kuitenkaan sovi. Korkeahkon kauluksen saa halutessaan viikattua, mutta koska se ei ole kovinkaan tiukka, se ei välttämättä estä kylmää pääsemästä sisään. Jos kaipaat nättiä after ski -voittajaa, jota voi käyttää monessa tilanteessa, tämä malli on mainio valinta. 

Täydellinen rinteeseen

DK_PEAK – 1.jpgTestissä: Peak Performande,

Suositushinta: 68,90 euroa sekä 49,90 euroa 

Materiaali: 88% polyesteriä ja 12% elastaani. 

Istuvuus: Normaali istuvuus. Aluskerrasto ei tunnu liian tiukalta eikä liian tilavalta. Trikoot ovat 3/4-pituiset, joten ne voi hyvin yhdistää monojen kanssa. Pitkissä hihoissa on myös ranteenlämmikkeet.

Mukavuus: Mukavan pehmeät lahkeet tuntuvat hyviltä pohkeita vasten, eivätkä kiristä liikaa. Materiaali tuntuu hyvältä iholla ja tasaisia saumoja ei edes huomaa. Plussaa mukavasta resorista. 

Design: Nuorekas ja hieman hassu design houkuttelee etenkin sinua, joka rakastat erottua joukosta. 

Yhteenveto: Normaali istuvuus ja ohut, funktionaalinen materiaali tekee tästä Peak Performancen aluskerrasto mainion valinnan etenkin laskettelijalle. Lyhyehköt trikoot on suunniteltu monojen kanssa yhdistettäväksi. Materiaali on joustavaa ja noudattelee jokaista liikettäsi. Testiryhmämme ei löytänyt tästä funktionaalisesta aluskerrastosta mitään huomautettavaa. Ainoastaan hulluhko design laski hieman arvosanaa, sillä se ei miellyttänyt aivan kaikkia testaajiamme. Ominaisuuksiensa puolesta kerrasto sopii laskettelijoille ja hiihtäjille, jotka painavat mäessä kovaa eivätkä pelkää hikoilla. 

Söpöjä yksityiskohtia

FI_CRAFT - 2.jpgTestissä: Craft,  + 

Suositushinta: 29,90 euroa / osa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 67% polyesteri, 31% polyamidi ja 2% elastaani. 

Istuvuus: Aavistuksen pienehkö koko, joka istuu lisäksi melko tiukasti. Vyötärö on vähän korkeampi takaa. Jos et ole supertiukkojen mallien ystävä, kannattaa ottaa kokoa isompi.

Mukavuus: Materiaali joustaa, mutta tuntuu tiukemmalta kuin muissa testin malleissa. Siksi se ei tarjoa samanlaista liikkuvuuden ja vapauden tunnetta. Toisaalta tunne on pehmeä ja kerrasto istuu kuten pitää koko päivän. 

Design: Craft on onnistunut luomaan aluskerraston, joka on paljon enemmän kuin yksivärinen aluskerrasto. Siinä ei kuitenkaan ole liikaa turhia yksityiskohtia tai silmiinpistäviä kuvioita. Nätti ja niin tyylikäs!

Yhteenveto: Tässä mallissa on tiukahko istuvuus, joka suosii etenkin suoraa kehon mallia. Jos takapuolesi on suurempi tai lantiosi leveä, voit huoletta valita kokoa isomman, jotta mukavuus ei kärsisi. Kun onnistunut löytämään oikean koon, toimii tämä pehmeä kerrasto täydellisesti talven lenkeillä. Plussaa Craftin Fuseknit-teknologiasta, joka tekee vaatteesta osittain saumattoman ja lisää mukavuutta. Jo katsomalla huomaat, että tämä aluskerrasto on valmistettu huolella. Tiheä materiaali huokuu laatua. Nätti ja yksinkertainen design tuntuu todella modernilta. 

Pehmeä ja mukava

FI_WYTE.jpgTest av: Wyte, 

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 95% polyesteri ja 5% elastaani. 

Istuvuus: True to size, joten voit valita normaalin kokosi. Aluskerrasto ja etenkin trikoot on hyvin slim fit -mallinen. Hihat ovat sopivan pituiset ja niissä on myös ranteenlämmikkeet. Plussaa paidan pituudesta, sillä se tulee takapuolen keskelle saakka.

Mukavuus: Todella pehmeä, funktionaalinen materiaali tuntuu hyvältä ihoa vasten. Kehosi pysyy sopivan lämpöisenä, joskin paljon hikoillessa tässä voi tulla melko lämmin. 

Design: Klassinen aluskerrasto on koristeltu modernilla blokkimaisella designilla. Roosanpunaiset sävyt sopivat hyvin yhteen. 

Yhteenveto: Kaipaatko aluskerrastoa, joka palvelee niin pidemmällä vaelluksella kuin sunnuntaikävelylläkin? Siinä tapauksessa Vera Set on hintaansa nähden mainio vaihtoehto. Tiukahko istuvuus takaa täyden liikkumavapauden ja kerrasto istuu pehmeästi ihoa vasten. Miinusta saumoista, jotka tuntuivat hihoissa hieman tarpeettomilta. Kerraston kosteudenpoistokyky on ilmiömäinen, joskin voit tuntea hikoillessasi olosi hieman lämpimäksi. Siksi kerrastoa kannattaa välttää todella hikisissä lajeissa. Plussaa kuviosta ja istuvuudesta, joka imartelee kehon muotoja. Myös kaula-aukko sai testaajiltamme kiitokset, sillä monessa muussa mallissa se tuntui kireältä.

MIEHILLE: 

Retrotunnetta

FI_CRAFT_HERR.jpgTestissä: Craft, 

Suositushinta: 39,90 euroa

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 100% polyesteri.  

Istuvuus True to size, joskin malli ei ole supertiukka, vaan pikemminkin suora. Siksi se sopii lähes kaikille. Hihoissa ja pohkeiden ympärillä on hieman enemmän tilaa.

Mukavuus: Reiluista ja hieman turhalta tuntuvista saumoista huolimatta kerrasto tuntuu todella mukavalta ihoa vasten.  

Design: Back to basic. Design vaikuttaa retrolta, mikä ei ollut kuitenkaan negatiivista. Toisaalta tätä kerrastoa ei hankita ulkonäön takia. 

Yhteenveto: Klassinen Craft-kerrasto, jonka kaikki ovat joskus omistaneet. Kerrasto tuntuu hieman lämpimämmältä kuin moni muu testin malli. Toisaalta myös kosteudenpoisto toimii moitteettomasti. Ommellun kuvion rakenne vaikuttaa enemmän villaisen kerraston kuin synteettisen kerraston rakenteelta. Jos sinulle toiminnot ovat ulkonäköä tärkeämpiä, tässä mainio aluskerrasto, jossa on hyvä hinta-laatusuhde.

Mainio kaveri rinteeseen

FI_PEAK_HERR.jpgTestissä: Peak Performance,  + 

Suositushinta: 68,90 euroa sekä 49,90 euroa

Materiaali: 88% polyesteri ja 12% elastaani.

Istuvuus: Alaosa istuu yläosaa tiukemmin. Paidan ja kehon väliin jää hieman ilmaa, joten se sopii hyvin sinulle, joka et kaipaa toisen ihon tavoin istuvaa paitaa. Trikoot ovat pituudeltaan 3/4.

Mukavuus: Ohut ja joustava materiaali tuntuu viileältä ja poistaa tehokkaasti kosteutta. Asu istuu mukavasti eivätkä saumat hierrä. 

Design: Joko rakastat camokuviota tai sitten inhoat sitä. Osa testaajistamme piti kuviosta, mutta osa ei lämmennyt. Makuasioista ei sovi kiistellä. 

Yhteenveto: Lyhyemmät lahkeet sopivat mainiosti lasketteluun. Ohut materiaali poistaa tehokkaasti kosteutta ja hengittää mainiosti, joten aluskerrasto pitää sinut kuivana koko päivän. Plussaa pitkistä hihoista ja ranteenlämmikkeistä. Malli istuu hyvin ja tuntuu lähes pehmeältä pyjamalta. Jos suosit pitkiä lahkeita, voit luonnollisesti yhdistää paidan myös kokopitkiin housuihin. 

Kestävä vaihtoehto

FI_CRAFT_2_HERR.jpgTestissä: Craft,  + 

Suositushinta: 29,90 euroa / osa 

Saatavilla myös väreissä: 

Materiaali: 67% polyesteri, 31% polyamidi ja 2% elastaani.

Istuvuus: Astetta tiukempi kerrasto istuu fantastisesti. Se muistuttaa hieman kompressiota, mutta mukavalla tavalla. 

Mukavuus: Kerrasto on vähän tiukempi kuin monet muut testin mallit, mutta se ei hierrä tai hankaa, kun liikut. Materiaali vaikuttaa vankalta ja kestävältä. 

Design: Söpöt yksityiskohdat piristävät muuten yksinkertaista designia. Kerrasto vaikuttaa hyvin tehdyltä ja ratkaisut mietityiltä. 

Yhteenveto: Heti, kun testaajat havaitsivat Craft-logon, ymmärsivät he, että tässä on laadukas kerrasto. Se ei välttämättä ole paksumpi kuin muut testin malleista, mutta kompaktimpi ja vankempi tunne saa aikaan sen, että kerrasto istuu ylle kuten pitääkin. Se tuntuu mukavalta eikä hierrä tai purista. Vyötärön mukava resori lisää pisteitä. Plussaa puhtaasta ja innovativiisesta designista. Tämä malli poistaa tehokkaasti kosteutta, joten voit hikoilla siinä huoletta. Materiaali vaikuttaa lisäksi todella kestävältä. 

OSTA TÄÄLTÄ: 

LUE LISÄÄ: 

LUE LISÄÄ: 

 Takaisin

News Feed

Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
Viking header
Muoti & trendit

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

26 aug 2019
blacc running
Muoti & trendit

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

26 aug 2019
höstens hetaste tights
Muoti & trendit

Suuri testi: treenitrikoot

24 aug 2019
header träningsskor
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikengät 2019

20 aug 2019
adidas ultimafusion female
Muoti & trendit

Valitse oikeat treenikengät

17 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Muoti & trendit

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

15 aug 2019
Reebok löparskor
Muoti & trendit

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

31 jul 2019
Magväskor
Muoti & trendit

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

31 jul 2019
Trender
Muoti & trendit

Pysy kartalla trendeistä– tässä tulevat sesongin kuumimmat vaatteet

30 jul 2019
Haglöfs_lim
Muoti & trendit

Näin peset kalvolliset kuorivaatteet

29 jul 2019
strumpor
Muoti & trendit

Näin valitset oikeat sukat treeniin

29 jul 2019
skalplagg_2017
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun täytyy kuorivaatteista tietää

29 jul 2019
dunjacka
Muoti & trendit

Näin peset untuvatakkisi

28 jul 2019
Tights Puma
Muoti & trendit

Testi! 3 trendikkäät Puman trikoot

27 jul 2019
babolat
Muoti & trendit

Löydä oikeanlaiset tenniskengät

25 jul 2019
didriksons
Muoti & trendit

Opas: Muista nämä asiat, kun valitset kuoritakkia lapsellesi

24 jul 2019
didrikson kids
Muoti & trendit

Kaikki, mitä tarvitset ennen päiväkodin alkua

24 jul 2019
Handskar
Muoti & trendit

Opas: löydä oikeanlaiset hanskat

22 jul 2019
Säkert grepp
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinunkin tulisi hommata juoksukengät nastoilla

22 jul 2019
Shepherd
Muoti & trendit

Näin pidät tohvelisi freesinä

22 jul 2019
Sneakers på bröllop
Muoti & trendit

Voinko mennä tennarit jalassa häihin

19 jul 2019
Barnskor
Muoti & trendit

Opas: Löydä oikean kokoiset kengät lapsellesi

16 jul 2019
Kompressionskläder header
Muoti & trendit

Tämän vuoksi sinun tulisi juosta kompressiovaatteissa

16 jul 2019
Metcon 5 testbild
Muoti & trendit

Testi: Hypetetyt Nike Metcon 5 -kengät ylittävät odotukset

11 jul 2019
Test: löparshorts header
Muoti & trendit

TESTI: Kesän parhaat juoksushortsit

11 jul 2019
Nike löparskor
Muoti & trendit

Niken juoksukenkien eroista

09 jul 2019
Fruktmönster
Muoti & trendit

Tämän vuoksi hedelmäkuviot ovat trendikkäitä rannalla

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Nike Metcon 5 -kengistä tietää

08 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Muoti & trendit

Näin stailaat crop toppisi

02 jul 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Muoti & trendit

Kaikki, mitä sinun tulee uusista Pulseboost HD -kengistä tietää

27 jun 2019
Asics header
Muoti & trendit

Asiantuntija neuvoo: Näin juoksukenkiesi tulisi istua jalkaan

26 jun 2019
test stabila löparskor
Muoti & trendit

Testi: 5 stabiilit juoksukengät naisille ja miehille

26 jun 2019
Minitest pulseboost header
Muoti & trendit

Minitesti: Näin hyvät ovat Adidaksen uudet Pulseboost HD -kengät

24 jun 2019
more news
Asics Gel-Rocket 8

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

Gel-Rocket 8 -sisäkenkä on ykkösvalinta talven sisäpeleihin. Tässä urheiluhullun raatimme tuomio, kuinka kenkä toimii lentopallossa ja salibandyssa.

10 sep 2019
Muoti & trendit
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

Sitä, mitä ei ole päässä, voi olla kellossa! Testiryhmämme testasi Garmin Fenix 6 Sapphire -kellon hienoudet. Tässä tulee heidän mielipiteensä siitä, kuinka kello toimii niin juoksussa, spinningissä kuin kuntosalillakin.

10 sep 2019
Muoti & trendit
Puma sneakers skinn

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

Kaikkia tennareita ei kannata pyyhkiä kostealla rätillä. Puman tennariasiantuntija kertoo, miten huolehdit eri materiaaleista valmistetuista tennareista.

05 sep 2019
Muoti & trendit
Reebok träningstrender

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

Muotitietoisille vesiväreillä maalattua pehmeää maastokuviota, kokomustaa ajattomille atleeteille tai mukavutta maanläheisistä sävyistä - asiantuntijat kertovat kuinka käytät kauden kuumimpia treenivaatteita sekä salilla että sen ulkopuolella!

04 sep 2019
Muoti & trendit
Reebok Nano header

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

Vuosi ei ole tehnyt treenikenkä Nanosta yhtään huonompaa! Tässä tulee yhdeksäs versio Reebokin huippusuosituista treeni- ja CrossFit-kengästä.

02 sep 2019
Muoti & trendit
Nike Joyride Run Flyknit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

Vaimennus, joka koostuu pienistä kuulista, jotka muotoutuvat jalan alla ja tarjoavat aivan uniikin istuvuuden. Kuulostaako houkuttelevalta? Annoimme juoksufanaattisten testaajiemme kokeilla uudet, hypetetyt Niken juoksukengät.

02 sep 2019
Muoti & trendit
Fenix 6

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

Nyt voit ladata pattereita myös silloin, kun kello on kädessäsi. Garminin uusi, päivitetty Fenix 6-sarja aurinkosoluilla varustellulla näytöllä on vihdoin täällä!

29 aug 2019
Muoti & trendit
Viking header

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

Syvät vesilammikot ja kuravelli saavat lapset pitämään syksystä. Kaikista aikuisista savessa telmiminen ei ole yhtä hauskaa. Sportamoren junioripaneeli testasi Vikingin kumisaappaat ja tässä tulevat testivoittajat.

26 aug 2019
Muoti & trendit
blacc running

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

Blacc tekee sen taas – nyt uusi juoksumallisto on saapunut. Vaatteet ovat paitsi funktionaalisia ja trendikkäitä, myös kaikenlaisille juoksijoille sopivia. Juoksitpa sitten kolme kilometriä tai kolmekymmentä, kurkkaa tämä testi.

26 aug 2019
Muoti & trendit
höstens hetaste tights

Suuri testi: treenitrikoot

Korkea vyötärö, eläinkuviota vai klassista mustaa? Testiryhmämme hikoili Adidaksen, Casallin, Blaccin ja Röhnischin treenitrikoissa.

24 aug 2019
Muoti & trendit
header träningsskor

Testi: Parhaat treenikengät 2019

Olet aikeissa hommata uudet treenikengät? Esittelemme parhaat naisten ja miesten mallit.

20 aug 2019
Muoti & trendit
adidas ultimafusion female

Valitse oikeat treenikengät

Olet jo varmasti tietoinen, että eri treeniin sopivat erilaiset kengät. Mutta mikä on paras valinta? Selvitimme, millainen treenikenkä sopisi juuri sinulle.

17 aug 2019
Muoti & trendit
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Tässä kaikki, mitä haluat tietää Niken Joyride-perheestä

Tämä juoksukenkä toimii niin eliittiurheilijalla kuin tavallisella kuntoilijallakin. Värikkäitä vaahtokuulia pohjassa omaavat Joyride Run Flyknit -kengit ovat Niken kattavan valikoiman uusin tulokas. Nämä hyvin vaimennetut kengät kuuluvat jokaisen kenkähyllylle!

15 aug 2019
Muoti & trendit
Reebok löparskor

Testi! Reebokin top 3 juoksukengät

Reebokin juoksulähettiläämme testasivat tuotemerkin mallit, jotka sopivat jalkaan läpi kesän. Lue heidän mielipiteensä kenkien istuvuudesta, mukavuudesta ja toiminnoista.

31 jul 2019
Muoti & trendit
Magväskor

Trendi: Vyölaukku, josta kaikki puhuvat

Onko joku vielä missannut, että vyölaukku on tehnyt paluun? Ei kai! Tässä kaikki, mitä sinun tulee sesongin trendikkäimmästä vaatteesta tietää.

31 jul 2019
Muoti & trendit