Header.jpg

10 lämpimän talvitakin testi

Olemme kokeilleet kymmentä Sportamoren suosituinta talvitakkia, jotta löytäisit itsellesi sopivan mallin. Täältä löydät naisten ja miesten takkien voittajat!

HERR_FI.jpg

Herr_peak.jpgTulos: Kevyt, ylellinen ja lämmin. 
Alkuperäinen hinta: 298,90 EUR. 

Testipaneeli sanoo:

Tämä takki on niin kevyt, että sitä ei melkeinpä huomaa päällänsä! Takki kuitenkin lämmittää todella hyvin! 

– Takki on uskomattoman kevyt, mutta silti lämmin! Käytän takkiani nollakeleihin asti, mutta kylmemmillä säillä olen käyttänyt tätä villakangastakkini alla, tämä yhdistelmä toimii superhyvin, eräs testaaja sanoo.

Takki on lämmin, sillä siinä on untuvatäyte ja päällisessä on eristävää Pertex-kangasta, joka hylkii vettä ja tuulta tehokkaasti. Takki antaa slimmatun figuurin, sillä itse takki on sen verran ohut. Koko on normaali, mutta esimerkiksi todella leveille olkapäille kannattaa hankkia yksi suurempi koko. Huppu on keskikokoinen ja sitä voi säätää leveydeltä ja pituudelta niin, että se pysyy paikoillaan myös kovalla tuulella.

– Pidän tästä suuresta taskusta takin sisäpuolella, iPhone 6s:äni mahtui sinne ongelmitta, toinen testaaja sanoo.

Takin sivutaskuissa ja vetoketjussa on pienet lenkit, joiden avulla vetoketjut on helppo avata ja sulkea vaikka hanskat kädessä. Tämä on kunnollinen takki, joka tuntuu ylelliseltä päällä. 

– Tämä takki maksaa aika paljon, mutta toisaalta se on malli, jota voi käyttää monia vuosia, eikä siihen kyllästy, testipaneeli kommentoi.

Takin paneeleista työntyy hieman untuvaa, mutta kukaan testaajista ei ollut sitä mieltä, että takista irtoisi liikaa höyheniä, kuten joillan untuvatakeilla on tapana. Takki ei saanut aivan täysiä pisteitä, koska se on ns. välitakki, joka ei selviä aivan kylmemmistä lämpötiloista.

Herr_vinson.jpgTulos: Sporttinen, tiukka ja kunnollinen. 
Alkuperäinen hinta: 159,90 EUR. 

Testipaneeli sanoo:

Tämä takki näyttää sporttiselta, koska edessä on kaksi suurta logoa. Takki on untuvatakkimainen ilmavuudeltaan, mutta tämä on valmistettu täysin polyesteristä.

Istuvuuden kannalta tämä on normaalipituinen hihoista, mutta todella kapea. Kannattaa siis valita suurempi koko jos olet normaalikokoinen, mutta haluat käyttää paksua paitaa takin alla.

– Takin huppua voi kiristää kuminauhalla, mutta huppu ei peitä kasvojen sivuja niin hyvin, kuin mitä olisin toivonut, eräs testaaja sanoo.

Takkia kuvaillaan hyväksi arkitakiksi, se tuntuu kestävältä, vankalta ja lämpimältä myös pakkasasteilla. Takissa ei ole sisätaskua, mutta siinä on kaksi vetoketjullista sivutaskua.

– Takissa on aika pitkät hiharesorit, jotka voi vetää käsien päälle. Todella mukavaa! yksi testaajista sanoo. 

Herr_Wyte.jpgTulos: Ilmava, lämmin ja suuri.
Alkuperäinen hinta: 129,90 EUR.

Testipaneeli sanoo:

Thunder on untuvatakki, jolla et tule jäätymään. Takki on ilmava, paksu ja täytetty untuvalla ja höyhenillä. Takki on takaata hieman pidempi, mikä on mukavaa jos haluat vaikka istua alas. Malli koetaan kokonsa puolesta isoksi, voit siis valita pienemmän koon jos pohdit kahden koon väliltä.

– Tämä on mahtava arkitakki, joka sopii kaikkeen! Tämä pitää sinut myös lämpimänä jopa lumimyrskyssä, eräs testaaja sanoo.

Takissa on monia fiksuja yksityiskohtia, kuten säädettävät tarranauhakiristykset hihansuissa, jottei tuuli pääse takin sisälle sekä kiristettävä huppu, jonka reunus nousee hieman otsan yli, eli huppu suojaa myös lumelta ja sateelta. Takissa on kunnollinen vetoketju ja kaksi suurta vuorellista sivutaskua, ne lämmittävät käsiä mukavasti. 

– Takissa on myös sisätasku, jossa on aukko kuulokkeille, voit siis pitää puhelinta siellä, jotta puhelin ei jumittuisi kylmyydestä, eräs miehistä sanoo.

Vetoketjuissa on pienet silmukat, joiden avulla ketjut on helppo sulkea ja avata myös hanskoilla. Muutamia höyheniä työntyy paneeleiden ompeleiden väleistä, mutta höyhenet eivät irtoa takista.

Herr_Wyte2.jpgTulos: Siisti, pehmeä ja mietitty.
Alkuperäinen hinta: 119,90 EUR.

Testipaneeli sanoo:

Electron-parka saa pisteitä siististä, trendikkäästä ja yksinkertaisen tyylikkäästä designistaan sekä siitä, että takki on valmistettu ajatuksella. Takki näyttää tavalliselta perustakilta, mutta siinä on monia yksityiskohtia, jotka saavat sen tuntumaan erikoisemmalta. Hupun kiristysnauhassa on esimerkiksi hienot nahkasomisteet, vinotaskuissa on pehmeä vuori, joka lämmittää käsiä ja takin sisäpuolella on värikkäitä yksityiskohtia, kuten sisätaskun oranssi vetoketju. Suuri vetoketju on kunnollinen ja takin voi sulkea vielä kunnollisilla painonapeilla.

– Pidän tästä takista! Se on sopivan lämmin leutoon talvipäivään ja täydellinen syksyyn ja kevättalveen, mutta liian ohut kun pakkaset purevat poskia, eräs testaaja, joka kuvailee itseään todella lämpimäksi, sanoo.

Koko koetaan normaalina ja päällikangas pehmeänä, mutta tuulelta suojaavana. Tämä on klassinen takki, jota voi käyttää monia kausia!

Herr_Elvine.jpgTulos: Todella ylellinen, lämmin ja supersiisti!
Alkuperäinen hinta: 299,90 EUR.

Testipaneeli sanoo:

Testipaneeli RAKASTAA tätä takkia ja antaa sille korkeimmat pisteet!

– Tämä on siistein, mukavin ja lämpimin talvitakki, jota olen kokeillut. Tyttöystäväni pitää tästä myös, mikä totta kai on plussaa, eräs testaajista sanoo. Kyseinen testaaja tilasi testin jälkeen itsellensä. 

Hercules on pitkä parkatakki, jossa on monia hienoja yksityiskohtia. Hupussa ja selässä on villamainen vuori, mutta vuori ei ole kiinni alareunassa, en tiedä miksi, sillä vuorta ei voi kuitenkaan irrottaa.

Takissa on hienot nahkaiset yksityiskohdat, ribbiresorit hihansuissa ja kunnollinen vetoketju sekä magneettiset napit. Taskut suljetaan myös magneeteilla ja niissä on pehmeä vuori. 

– Magneetit ovat niin käteviä! Vaikka takki painaakin hieman enemmän tästä syystä, eräs testaaja sanoo. 

Takin päällikangas on käsitelty öljyvahalla, jotta takki kestää paremmin vettä ja tuulta. Osa takaosasta ja kyynärpääpaikat ovat kankaasta, jossa on hieman kovempi rakenne, joka osittain lisää kestävyyttä ja osittain antaa hienon designin. Hupussa on tuuhea tekoturkis ja se lämmittää mukavasti.

– Huppu on supersuuri, hyvällä tapaa. Tunnet olosi hieman Southparkin Kennyksi, olet täysin suojassa tuulelta ja lumelta, eräs mies sanoo. 

Tämä ei ole testin paksuin takki, mutta älä sen huijata itseäsi, tämä takki on todella lämmin! Design on ajaton ja nahkayksityiskohdat muuttuvat vain makeimmiksi ajan myötä, tämä parka tulee siis olemaan lempparitakki monta vuotta!

DAM_FI.jpg

Dam_peak.jpgTulos: Istuva, ihana ja hieno.
Alkuperäinen hinta: 279,90 EUR. 

Testipaneeli sanoo:

Ulkonäöllisesti tämä down liner eroaa muista untuvatakeista siinä, että kapeat untuvapaneelit muodostavat V-kirjaimen takin edessä ja takana. Tämä on siisti designjuttu, josta testaajamme pitävät. 

– Yleensä untuvatakit näyttävät muodottomilta ja tylsiltä, mutta tämä on hieno! Istuvuus on aika tiukka, tällä ei siis näytä pyöreältä pallolta, jolla on jalat, eräs tyttö sanoo. 
  
Takki on hieman pidempi takaata ja reunusta voi kiristää nauhalla. Huppu ei ole kaikista suurin, mutta se suojaa korvia ja sen voi kiristää kiristysnauhalla. Pienet narut vetoketjuissa helpottavat takin avaamista ja sulkemista.

Takki on uskomattoman kevyt mutta silti lämmittävä. Pertex-päällikangas hylkii myös tuulta, et tunne siis kylmiä tuulia saumojen välistä. 

– Tämä ei ole kaikkein lämpimin untuvatakki, mutta täydellisen lämmin kun ulkona on nollakeli tai sitten sitä voi käyttää ohuena takkina vaikka villakangastakin alla, eräs testaaja sanoo.

Paneelien välistä pursuaa hieman untuvaa, mutta kenenkään testaajan mielestä höyheniä ei irronnut liikaa. Takkia voi käyttää suuren osan vuodesta, tästä myös plussaa! 

Dam_wyte.jpgTulos: Lämmin, yksinkertaisen tyylikäs ja mukava.
Alkuperäinen hinta: 129,90 EUR. 

Testipaneeli sanoo:

Kun otat tämän untuvatakin käsiisi, näyttää se isolta ja ilmavalta, mutta päällä takki myötäilee kehoasi. Ainakin jos tilaat normaalin kokosi, ja näin voit myös tehdä. Testipaneelin mukaan takissa oli normaali istuvuus ja että sen alla on tilaa myös neuleelle.

– Mikä ihana takki! Jäädyn melkein aina ja mielestäni tämä takki on niin lämmin! eräs naisista sanoo.

Takissa on hieman pienempi huppu, se peittää korvat ja lämmittää keskinkertaisesti jos ulkona ei tuule, mutta tuulisella säällä tarvitsee pipon. Vetoketjullinen sisätasku on kuitenkin isompi, ja siinä on aukko kuulokkeille. 

Takki on hieman pidempi takaa ja vetoketjuissa on käytännölliset lenkit, joilla takki on helppo avata ja sulkea vaikka kylmillä ja jäisillä käsilläkin.

– Sivutaskuissa on ihana vuori, joka tuntuu ihanalta kun kädet ovat kylmät. Suosittelisin tätä sellaisille, jotka haluavat ihanan arkitakin, jota voi käyttää todella kylmillä säillä, eräs testaajista sanoo. 

Dam_wyte2.jpgTulos: Imarteleva, pieni ja käytännöllinen.
Alkuperäinen hinta: 89,90 EUR. 

Testipaneeli sanoo:

Haluatko täydellisen arkitakin tai käytännöllisen seuralaisen powerwalkeille? Tämä on etsimäsi takki!

– Tämä on todella siisti päällä! Vyötäröllä on resorinauha, joka antaa imartelevan figuurin. Takki peittää myös takapuolen, pidän siitä, eräs naisista sanoo.

Design on yksinkertaisen tyylikäs, mutta takissa on mattapintaiset kultayksityiskohdat, joka saa takin erottumaan. Sisävuori on puolestaan hopean värinen. Hihansuissa on pehmeät resorit ja osio, jolla istuvuutta voi säätää.

Päällikangas hylkii vettä, mitä testaajat arvostavat, sillä tämän takia sateenvarjoa ei tarvitse kantaa mukanaan, voit vain nostaa tilavan hupun päähäsi jos sade yllättää. Takki on kuitenkin hieman pieni kokonsa puolesta, kannattaa siis valita suurempi koko, kuin mitä yleensä käyttää.

– Takki on aika lämmittävä, mutta jos jäädyt helposti, kannattaa ehkä hankkia vielä lämpimämpi takki niille päiville, jolloin ulkona on todella paljon pakkasta, eräs tyttö sanoo.

Dam_2117.jpgTulos: Suojaava, monia yksityiskohtia ja pitkä.
Alkuperäinen hinta: 149,90 EUR.  

Vuorellinen talviparka, jonka päällikangas tuntuu pehmeältä puuvillalta, mutta älä hämäänny: kangas on nimittäin vedenkestävä ja tuulenpitävä. Nämä ominaisuudet antavat takille paljon plussaa testaajien keskuudessa.

– Kun vetoketjun sulkee aivan kokonaan, nousee kaulus melkein nenän korkeudelle, ja sitten kun vielä nostat hupun päähäsi, tuntuu siltä, että olet täysin suojassa kaikelta säältä! eräs testaajista ilmaisee.

Saat paljon näillä rahoilla, takissa on nimittäin teknistä materiaalia ja sen lisäksi takissa on monia hienouksia, joiden avulla se erottuu massasta: nahkayksityiskohdat,  manchester-paikat kyynärpäissä, kaksi vetoketjullista sisätaskua, kiristysnauha vyötäröllä, rintatasku sekä kaksi syvää sivutaskua. Hihansuut on valmistettu ohuesta ja joustavasta materiaalista, joka todella sulkee ranteet ja suojaa näin tuulelta. Takki on normaalin kokoinen.

– Takissa ei ole superpaksua vuorta, jos haluat siis pystyä laittamaan kunnollisen paidan tämän alle, kannattaa valita suurempi koko, eräs nainen sanoo.

Dam_Didriksson.jpgTulos: Käytännöllinen, runsas ja klassinen.
Alkuperäinen hinta: 274,90 EUR.

Testipaneeli sanoo:

Kokeile Lina Parkaa jos tykkäät suurista hupuista! Tässä pitkässä parkassa on nimittäin todella suuri huppu: se yltää kasvojesi eteen ja kaulus nousee myöskin korkealle.
 
–Turkiskauluksesta näkee, että se on feikki, pidän tästä. Turkis on niin pehmeä ja ilmava, että se tuntuu melkein kuin pehmolelulta kasvojen ympärillä, ja turkis suojaa lumelta ja tuulelta, eräs testaaja sanoo.

Takin vuoressa on eri materiaaleja. Selässä on lämmittävää teddy-vuorta, mutta edessä vuori on tikattua ja hupussa on pehmeää trikookangasta.

Päällikangas on pehmeää ja hengittävää, mutta kuitenkin samalla tuulen- ja vedenpitävää, takkia voi siis käyttää kaikissa säissä. Takissa on kiristysnauha, jotta takkia voi mukauttaa istumaan muotojesi mukaan. Takissa on myös useampia syviä taskuja. Siinä on myös tilava sisätasku, vetoketju ja aukko kuulokkeille.

– Pidän siitä, että takki on ommeltu niin hyvin, takana selässä on esimerkiksi nauha vyötärön korkeudella, joka antaa takille hyvän muodon, eräs testaaja sanoo.

Takki suljetaan kaksisuuntaisella vetoketjulla ja painonapeilla, jolloin kangasosa kääntyy vetoketjun päälle, tämä pysäyttää tuulen pääsyn takin sisälle. Hihansuissa on ribatut resorit.

– Tuntuu, että takissa on hyvä laatu ja että se voi olla monen vuoden lempparitakki. Valitse tavallinen kokosi, takin alle mahtuu kuitenkin tavallinen paita, eräs naisista sanoo.


LUE LISÄÄ:

LUE LISÄÄ:

 Takaisin

News Feed

timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Muoti & trendit

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

2 tuntia sitten
trailskor herr
Muoti & trendit

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

2 päivää sitten
Reebok dunjacka
Muoti & trendit

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

3 päivää sitten
Parkas
Muoti & trendit

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

4 päivää sitten
The puffer jacket
Muoti & trendit

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

4 päivää sitten
Header-Parkas.jpg
Muoti & trendit

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

4 päivää sitten
Header_DAM.png
Muoti & trendit

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

4 päivää sitten
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Muoti & trendit

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

5 päivää sitten
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Muoti & trendit

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

5 päivää sitten
peak performance frost down herr aw 18
Muoti & trendit

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

5 päivää sitten
linerjackor herr
Muoti & trendit

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

5 päivää sitten
peak performace chand närbild
Muoti & trendit

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

5 päivää sitten
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Muoti & trendit

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

07 oct 2019
helium hood herr
Muoti & trendit

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

02 oct 2019
Stay in place header
Muoti & trendit

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

01 oct 2019
Polar Ignite header
Muoti & trendit

Minitesti: Testasimme uutta Polar Ignite-kelloa!

30 sep 2019
Adriana Lima Puma
Muoti & trendit

Top 3 kuumimmat treenitrendit juuri nyt

30 sep 2019
Inomhusskor för damer
Muoti & trendit

Testi: kuudet nopeat sisäpelikengät naisille

27 sep 2019
löparjackor dam test
Muoti & trendit

Naisten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
Löparjackor test herr
Muoti & trendit

Testi: miesten parhaat juoksutakit

25 sep 2019
craft springa i regn
Muoti & trendit

Näin sinun tulee pukeutua, kun juokset sateessa, lumisateessa, kylmässä ja tuulisessa säässä

24 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Muoti & trendit

Uusi Hövding 3 – turvallisempi, parempi, mukavampi

24 sep 2019
Test inomhusskor
Muoti & trendit

Testi! Parhaat sisäkenkämme salibandyyn ja käsipalloon

23 sep 2019
Salomon imagebild
Muoti & trendit

Kaikki, mitä haluat tietää trail-kengistä

23 sep 2019
Reima regnkläder barn
Muoti & trendit

Myrkyttömät vaatteet lapsille – kyllä kiitos!

23 sep 2019
My shelter
Muoti & trendit

Testi! Näin hyvä on Adidaksen uusi My Shelter -sadetakki

20 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Muoti & trendit

Nämä tarvitset lasten syystyyliin

20 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Muoti & trendit

Testissä! Asics Gel-Rocket 6 – sisäliikunnan suosikkikenkä

10 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Muoti & trendit

Minitesti: Treenikello Garmin Fenix 6 Sapphire

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Muoti & trendit

Näin huolehdit mokka-, nahka- ja kangastennareistasi

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Muoti & trendit

Aina tyylikkäänä! Tässä ovat sesongin trendikkäimmät treenivaatteet

04 sep 2019
Reebok Nano header
Muoti & trendit

Uudet Reebok Nano 9.0 kengät – Ainoat treenikengät, jotka tarvitset

02 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Muoti & trendit

Testasimme Niken uudet Joyride Run Flyknit -juoksukengät

02 sep 2019
Fenix 6
Muoti & trendit

Garmin päivittää treenikellonsa– näin kehittyneitä niistä tuli!

29 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Muoti & trendit

Testin parhaat kompressiosukat 2019

27 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Muoti & trendit

Testi: Vuoden 2019 parhaat urheiluliivit

27 aug 2019
Viking header
Muoti & trendit

Testissä: Kolmet mainiot kumisaappaat lapsille

26 aug 2019
blacc running
Muoti & trendit

Testissä: Blaccin uusi höyhenenkevyt juoksumallisto

26 aug 2019
höstens hetaste tights
Muoti & trendit

Suuri testi: treenitrikoot

24 aug 2019
header träningsskor
Muoti & trendit

Testi: Parhaat treenikengät 2019

20 aug 2019
more news
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Heitä hyvästit paleleville jaloille: Kuumimmat bootsit juuri nyt

On aika hankkia kengät, joissa jalkasi eivät palele. Esittelemme sesongin kuumimmat talvikengät.

2 tuntia sitten
Muoti & trendit
trailskor herr

Testi: sesongin parhaat trail-kengät

Aika haastaa itsesi polulla! Esittelemme parhaat polkujuoksukenkämme Salomonilta, Icebugilta, Nikelta ja Adidakselta.

2 päivää sitten
Muoti & trendit
Reebok dunjacka

Kolme untuvatakkia, kolme tyyliä

Untuvatakki on klassinen päällysvaate, joka löytyy lähes jokaisen pohjoismaalaisen kotoa. Eroista huolimatta niissä on myös paljon samaa: ne lämmittävät ja niistä on helppo pitää. Tässä kolme Reebokin tyyliä, joita et halua ohittaa.

3 päivää sitten
Muoti & trendit
Parkas

Testin parhaat sesongin parkatakit miehille

Kylmenevät kelit vaativat lämpimämpiä päällysvaatteita. Esittelemme sesongin kuumimmat miesten parkatakit, joiden avulla pysyt lämpimänä ja tyylikkäänä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
The puffer jacket

Sesongin kuumin takkitrendi – The puffer jacket (Korean tapaan)

On aika etsiä inspiraatio Koreasta ja antaa näiden untuvatakkien peittää jalkasi. Tämä takkitrendi pitää sinut lämpimänä ja trendikkäänä!

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header-Parkas.jpg

Testasimme sesongin parhaat syystakit ja parkat naisille

Tarvitsetko uutta syystakkia, mutta et ole vielä päättänyt, mikä olisi mieleesi? Anna Sportamoren testiraadin auttaa. Esittelemme parhaat parkatakit.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
Header_DAM.png

Testi: Sesongin parhaat untuvatakit naisille

Kun kelit kylmenevät, on aika kääriytyä lämpimämpiin päällysvaatteisiin. Olisiko aika hankkia uusi välikerrostakki? Työteliäs testiryhmämme auttaa sinua oikean mallin löytämisessä.

4 päivää sitten
Muoti & trendit
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Tämän vuoksi Mount Baker on sesongin paras kenkä

Jos kaipaat kenkiä, jotka selviävät pohjoisen pistävistä talvista, on Canada Snow:n Mount Baker sinun valintasi.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Så sköter du om dina kängor från Timberland

Näin pidät huolen Timberland-kengistä

Timberlandin kengät ovat syksyn kuumin ostos! Tee näin pitääksesi saappaat puhtaana.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
peak performance frost down herr aw 18

Tärkein asia untuvatakkia ostaessa

Untuvatakkia ostaessa takin on tietysti tärkeää olla sopivan lämmin ja sen pitää istua hyvin. Kaikkein tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea fill power. Opastamme sinut oikealle tielle.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
linerjackor herr

Testasimme miesten parhaat välikerrostakit

Välikerrostakki toimii niin parkan alla kuin ainoana päällysvaatteena. Sportamoren testiraati kokeili neljää untuvasta ja synteettisestä materiaalista tehtyä mallia.

5 päivää sitten
Muoti & trendit
peak performace chand närbild

Pikaopas Peak Performancen untuvatakkeihin

Peak Performancella on sinulle sopiva takki, etsit sitten minkä mallista takkia tahansa. Opastamme sinut oikealle tielle!

5 päivää sitten
Muoti & trendit
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Kesätakit, jotka jokaisen tulisi omistaa

Ei, nyt ei puhuta farkku-, nahka-, tai sadetakeista. Nyt puhutaan kevyttoppa- ja kuoritakeista. Ohuet untuvasta tai synteettisistä materiaaleista valmistetut takit pelastavat tilanteen ympäri vuoden.

07 oct 2019
Muoti & trendit
helium hood herr

Tämän takia kannattaa ostaa Peak Performancen Helium Hood Jacket

Monet ovat huomanneet, kuinka monipuolinen Helium Hood Jacket on. Tämä Peak Performancen ohut untuvatakki on tuulta- ja vettähylkivä täyskymppi, jota voi käyttää vuoden ympäri.

02 oct 2019
Muoti & trendit
Stay in place header

Valitse oikeanlaiset urheiluliivit kehotyyppisi mukaan

Urheiluliivit kuin urheiluliivit. Vai onko sittenkään? Eri mallit sopivat eri kehotyypeille. Martina Engwall Stay In Placelta neuvoo, kuinka löydät juuri sinulle sopivimmat liivit.

01 oct 2019
Muoti & trendit