Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa marraskuussa

Klikkaa tästä ajankohtaisiin tarjouksiin

On sekä hauskaa että tärkeää treenata monipuolisesti. Jotta voisit hyvin ja saisit monipuolisesta treenistä kaiken hyödyn irti kannattaa treeni jakaa kolmeen osaan: voimaharjoittelu, juoksu ja aktiivinen palautuminen. Palautuminen on vähintään yhtä tärkeää kuin treenaus. Näytä kuinka treenaat monipuolisesti häshtägillä #LikeAPro ja #Sportamore!

Run like a pro

Nikeltä löydät muun muassa juoksukenkiä, jotka on kuin tehty nopeaa juoksemista varten! Tarvitset sitten matalaa tai korkeaa droppia, hyvin hengittäviä vaatteita intervalliharjoitteluun tai lämmikettä pitkän matkan harjoittelussa niin Nikeltä löytyy juoksuvaatteet ja kengät kaikentasoisille ja -tyylisille juoksijoille.

Juoksuvaatteita Nikeltä Juoksuvaatteita Nikeltä

Lift like a pro

Nike tekee treenivaatteita jotka ovat täydellisiä voimaharjoitteluun, oli lajisi sitten voimistelu, x-fit, salilaitteet, tai vain painot. Materiaali on myötäilevää ja hyvin hengittävää jotta olisi olisi mahdollisimman mukava.

Treenivaatteita Nikeltä Treenivaatteita Nikeltä

Recover like a pro

Palautuminen on tärkeä osa monipuolista treeniä. Nikellä on vaatteita jotka ovat täydellisiä muun muassa joogaan ja muihin aktiivisen palautumisen muotoihin. Pehmeä materiaali seuraa jokaista liikettä.

Joogavaatteita Nikeltä Joogavaatteita Nikeltä

Saat ilmaisen treeniohjelman!

Haluatko treenata kuin Malin ja Daniel? Katso heidän Sportamoren kanssa eksklusiivisesti suunnitellut treeniohjemansa! Helppo seurata, kaikille treenaajille. Aika aloittaa!