Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa marraskuussa

Klikkaa tästä ajankohtaisiin tarjouksiin

Kari Traa lanseeraa tennarit

Vihdoinkin Kari Traa lanseeraa omat tennarit - täydelliset arkikengät aktiiviseen elämäntyyliin. Tanssi koko yö ilman että jalkasi kipeytyvät, kävele kotiin sen sijaan että ottaisit bussin tai ota urheilullinen tyyli täysillä haltuusi. Syksyn must have -tennarit!

Kari Traa on tunnettu ihanista kuviollisista ja värikkäistä aluskerrastoistaan. Nyt merkki lanseeraa ensimmäistä kertaa tennarit.

Kevyet ja hengittävät

Slip on-päällisen ja hengittävien sivupaneelien ansiosta Fus on selvä valinta sinulle, joka haluat kevyet, pehmeät ja tyylikkäät kengät.

Kestävä pohja

Sekä Fus että Fres -kenkien ulkopohja on kestävää kumia liukumista estävällä kuvioinnilla, mikä takaa vakaan liikkumisen millä tahansa alustalla.

Räätälöity istuvuus

Fres ei ole pelkästään upeannäköinen tennari vaan siinä on myös räätälöity istuvuus pehmeiden sivupaneelien ansiosta sekä iskunvaimennuksilla varustettu kantapää.

FRES

100,90 EUR
Fresh-kengät sopivat täydellisesti vauhdikkaaseen arkeen. Pehmeä, hengittävä neulosläppä saa kengän tuntumaan erittäin mukavalta. Pehmeät TPU-sivupaneelit tukevat jalan keskiosaa ja antavat hyvän istuvuuden. Kannassa miellyttävä, topattu neopreenireuna.

FUS

90,90 EUR
Kevyet, tyylikkäät ja mukavat Fus-kengät kaikkiin päivän aktiviteetteihin. Joustava päällinen, jonka ansiosta kengät on helppo pukea ja riisua. Jalan keskiosan venykkeet antavat lisäjoustoa, ja sivujen verkkokangaspaneelit parantavat ilmanvaihtoa sekä mukavuutta.