Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa marraskuussa

Klikkaa tästä ajankohtaisiin tarjouksiin

Katso seikkailua kasvoihin.

Garmin Fenix 6

Kulje entistä pidemälle tehokkaan monilajikello Fenix 6 kanssa – kello joka auttaa sinua ylittämään rajasi kun luulit sen olevan mahdotonta!

Keskity intensiteettiin

Unohda keskivertoaika, PacePro-toiminnan avulla Fenix 6 mittaa rasitustasoasi niin mäkijuoksussa kuin tasaisella maalla. Fenix 6 on valmiina seuraavalle maastojuoksulenkille, oletko sinä?

Valmiit kartat

Fenix 6 toimitetaan valmiiksi ladattujen hiihtokarttojen kanssa yli 2000 hiihtokeskuksesta ympäri maailmaa, niin että löydät aina uusia korkeuksia ja haasteita.

Jopa 6 viikon akunkesto

Fenix 6 akku kestää useita viikkoja lataamatta. Käyttämällä Power Manager-sovellusta kontrolloit itse akun kestoa.

Aurinko­kennolataus

Garmin esittelee ensimmäisen aurinkokennolla latautuvan kellonsa. Käytä kelloa ranteessasi yhtenä aurinkoisena päivänä ja pidennä akunkestoa jopa kolmella päivällä

Spotify ranteessa

Hyvästä seikkailusta tulee entistä parempi hyvän soittolistan avulla! Fenix 6 kellossa Spotify on jo valmiiksi ladattuna, sinun tulee vain painaa Play.

Ei lompakkoa, ei ongelmaa

Unohditko lompakkosi? Älä huoli, Fenix 6 on valmistautunut kaikkeen. Nyt voit maksaa #GarminPayn avulla.

Fenix 6X Pro Solar

888,90 €

Fenix 6X Pro Solar

Tätä kelloa haluat käyttää vaelluksella, purjehtimassa tai muissa paikoissa, joissa latauspaikat ovat harvassa. Solarissa on pidempi akun kesto ja aurinkokennoja, joten kello latautuu samalla kun käytät sitä.

Osta Fenix 6X Pro Solar täältä

Muut sarjan mallit

Fenix 6S

Pienin sarjan kelloista, joka sopii täydellisesti sinulle, joka haluat jotakin kaunista ranteeseesi, mutta et halua jäädä paitsi kellon monista edistyksellisistä toiminnoista

654,90 €

Fenix 6

Fenix 6S kellon isompi sisarus. Kellon näyttö on suurempi ja näin myös helppokäyttöisempi. Kellossa on myös hieman normaalia suurempi akku, jolloin akun kesto on myös pidempi.

alk. 746,90 €

Fenix 6X

Malli sinulle, joka haluat näyttävän kellon tai ehkäpä sinulle, jolla on vaikeuksia nähdä pieniä merkintöjä pieneltä näytöltä. 6X on Fenix-sarjan suurin malli.

796,90 €