Nauti kotiinkuljetuksesta30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa elokuussa

Klikkaa tästä ajankohtaisiin tarjouksiin

Black Friday 2019

155 päivää jäljellä Black Fridayhin!

Black Friday

Black Friday 2019, vuoden suurin shoppailupäivä, ajoittuu tänä vuonna marraskuun 29. päivälle ja on täynnä monia kampanjoita ja tarjouksia. Black Friday on globaali tapahtuma, joka kasvaa vuosi vuodelta. Yhdessä Cyber Mondayn kanssa Black Friday aloittaa jouluostosten tekemisen ja se tunnetaankin vuoden suurimpana ostospäivänä.

Koska Black Friday on vuonna 2019?

Black Friday 2019 on perjantaina 29. marraskuuta. Black Friday sijoittuu aina kiitospäivän jälkeiselle päivälle, joka taas on aina marraskuun neljäntenä torstaina.

Päivämäärä Black Fridaylle tulevina vuosina:
  • Black Friday 2020 on perjantaina 27 marraskuuta.
  • Black Friday 2021 on perjantaina 26 marraskuuta.

Mikä on Black Friday?

Marraskuun suurin shoppailupäivä, joka perustettiin USA:ssa toiveena, että kauppojen myyntiluvut muuttuisivat punaisista mustiin, mistä päivän nimikin tulee. Myyntilukemat ovat mustia, jos ne ylittävät kauppojen budjetoiman myynnin kun taas punaiset myyntilukemat tarkoittavat ettei myynti ole sujunut kuten suunniteltu. Black Friday on päivä, jolloin amerikkalaiset yritykset vetävät asiakkaita puoleensa alennetuilla hinnoilla ja hyvillä tarjouksilla, mikä johtaa pitkiin jonoihin kauppojen ja tavaratalojen ulkopuolilla. Olet varmasti nähnyt kuvan jos toisenkin tänä vuoden suurimpana ostospäivänä kasaantuneista jonoista. Ilmiö on saapunut myös Atlantin yli ja tekikin läpimurtonsa Pohjoismaissa vuonna 2013, jonka jälkeen Black Friday on ollut tunnettu päivä myös Suomessa.

Black Fridayhin liittyvät päivät

Black week:

Kun Black Friday perustettiin se oli vain 24 tuntia kestävä kampanja alennettuja hintoja ja hyviä tarjouksia. Black Fridayn ajan monet kaupat laskivat hintojaan huomattavasti. Ajatuksena oli, että asiakkailla olisi vain 24 tuntia aikaa ostaa tuotteita naurettavan halvoilla hinnoilla. Ilmiö on kuitenkin kasvanut tätäkin suuremmaksi. Nykyään hintajuhla voi jatkua jopa koko viikon ajan, näin siis niin sanottu Black Week tai Black Weekend voi alkaa jopa viikon ennen Black Fridayta. Pidä siis silmät auki maanantaina 25. marraskuuta nähdäksesi aloittavatko kaupat suuren alennusviikon. Psst me olemme luonnollisesti yksi näistä kaupoista, jotka tekevät niin! Yleensä kaupoilla on erilaisia tarjouksia ensimmäisten päivien aikana, mutta ajoittavat vuoden parhaimmat tarjoukset Black Fridaylle 29. marraskuuta.

Cyber Monday:

Kolme päivää Black Fridayn jälkeen alkaa Cyber Monday. Tänä vuonna Cyber Monday on maanantaina 2. joulukuuta. Konsepti perustettiin vuonna 2005 ja se symboloi verkkokauppojen versiota Black Fridaysta, kuten sen nimikin viittaa. Mutta kuten olet jo varmasti huomannut verkkokaupat eivät ainoastaan vietä Cyber Mondayta vaan molempia Black Fridayta ja Cyber Mondayta alennetuin hinnoin. Cyber Monday on sekä Black Weekin lopetus, että jouluostosten aloitus, sillä monet haluavat ostaa joululahjat alennetuin hinnoin.

Black Friday Sportamorella

Jo monena peräkkäisenä vuonna Sportamore on ollut mukana viettämässä Black Fridayta huipputarjouksin, jotta sinulla olisi mahdollisuus tehdä elämäsi parhaat kaupat. Emme kuitenkaan tyydy viettämään ainoastaan Black Fridayta vaan meiltä löydät alennetut hinnat ja tarjouksia koko viikon ajan, toisin sanoen vietämme Black Weekiä. Viime vuonna meillä oli huipputarjouksia joka tunti Black Fridayn ajan, kuten 50% alennusta merkeiltä Blacc ja Wyte samoin kuin supertarjouksia valituista sykekelloista ja tennareista. Mitä upeita tarjouksia meiltä löytyy tänä vuonna jää nähtäväksi, mutta voimme luvata, että ette tule pettymään. Kaikki pitkäaikaiset Sportamoren asiakkaat tietävät, että emme jarruttele, kun kyseessä on Black Friday- tarjoukset.

Hyödynnä tilasuus tehdä Black Friday- löytöjä!

Tule juhlimaan vuoden suurinta shoppailupäivää kanssamme ja löydä itsellesi uusi treenisetti, juoksukengät tai osta koko perheen joululahjat ajoissa. Alennettujen tuotteidemme joukosta löydät kaiken takeista ja kengistä aina treenisuosikkeihin, pyöräilyvarusteisiin, golfiin ja padeliin. Laskemme tuotteiden hintoja muun muassa merkeiltä Nike, Adidas, Puma, Peak Performance. Ja mikä parasta? Meillä sinun ei tarvitse änkeä ahtaisiin jonoihin päästäksesi sovituskoppiin. Sovita uusia ostoksiasi rauhassa kotona, meillä toimitus ja palautus on aina maksutonta yli 29,90€ tilauksiin.

Löydä perille Black Fridayna

Sinun ei tarvitse etsiä pitkään löytääksesi Black Friday-tarjouksemme. Olemme keränneet kaikki alennetut vaatteet, kengät ja varusteet tänne. Jos olet kuitenkin hieman eksyksissä kaikkien Black Friday-tarjousten keskellä, sivuillamme on helppoa navigoida ja löytää etismäsi tuote urheilulajin, koon, värin ja tuotetyypin mukaan.

Myydyimmät Black Friday- tuotteet

Asiakkaidemme vinkkinä on katsastaa valikoimamme alennetuista juoksukengistä, joka sisältää muun muassa kaikkien aikojen suosikkikengät Adidaksen UltraBoostit, samoin kuin myös talvitakki-valikoimamme, joka pitää sisällään takkeja Peak Performancelta ja Didriksonilta. Lisäksi meiltä löydät aina trendikkäitä treenitrikoita, urheiluliivejä ja teknisiä paitoja muun muassa merkeiltä Nike ja Puma alennetuin hinnoin Black Friday- viikolla. Monet vanhemmat tulevat tekemään löytäjä lasten talvivaatteista, sadevarusteista sekä lämpimistä vuoratuista saappaista.

Löydä joululahjat Black Fridayna

Jos olet yksi heistä, jotka aloittavat joululahjaostokset Black Fridayna, voimme kertoa sinulle, että tulet löytämään täydelliset joululahjat koko perheelle meiltä Sportamorelta. Miltä kuulostaisi monitoimisporttikello alennettuun hintaan veljelle, uusi padelmaila siskolle tai mukavat yhteensopivat hupparit vanhemmille?

Sivulle Sportamore