Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa lokakuussa

Klikkaa tästä ajankohtaisiin tarjouksiin

Black Friday 2019

155 päivää jäljellä Black Fridayhin!

Black Friday

Black Friday 2020, vuoden suurin ostospäivä, saapuu 27.marraskuuta ja löydät silloin tietenkin kaikkea kivaa Sportamorelta. Black Friday, tai musta perjantai, on maailman aajuinen tapahtuma joka kasvaa vuosi vuodelta. Yhdessä Cyber Mondayn kanssa käynnistää Black Friday joulun ajan kaupankäynnin ja se tunnetaan vuoden vuoden suurimpana shoppailupäivänä.

Milloin on Black Friday 2020?

Black Friday 2020 on perjantaina 27 marraskuuta. Black Friday on aina Thanksgiving, suom. Kiitospäivän, jälkeisenä päivänä, joka puolestaan on aina marraskuun neljäntenä torstaina.

Black Friday tulevina vuosina:
  • Black Friday 2021 on perjantaina 26 marraskuuta.
  • Black Friday 2022 on perjantaina 25 marraskuuta.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on päivä, jolloin amerikkalaiset yritykset vetävät asiakkaita puoleensa alennetuilla hinnoilla ja hyvillä tarjouksilla, mikä johtaa pitkiin jonoihin kauppojen ja tavaratalojen ulkopuolella. Olet varmasti nähnyt kuvan jos toisenkin tämän vuoden suurimpana ostospäivänä kasaantuneista jonoista. Ilmiö on saapunut myös Atlantin yli ja tekikin läpimurtonsa Pohjoismaissa vuonna 2013, jonka jälkeen Black Friday on ollut tunnettu päivä myös Suomessa.

Miksi sitä kutsutaan Black Fridayksi?

Marraskuun suurin shoppailupäivä, joka perustettiin USA:ssa toiveena, että kauppojen myyntiluvut muuttuisivat punaisista mustiin, mistä päivän nimikin tulee. Myyntilukemat ovat mustia, jos ne ylittävät kauppojen budjetoiman myynnin kun taas punaiset myyntilukemat tarkoittavat ettei myynti ole sujunut kuten suunniteltu.

Black Friday Sportamorella

Jo monena peräkkäisenä vuonna Sportamore on ollut mukana viettämässä Black Fridayta huipputarjouksin, jotta sinulla olisi mahdollisuus tehdä elämäsi parhaat kaupat. Emme kuitenkaan tyytyneet viettämään ainoastaan Black Fridayta vaan juhlimme tarjouksilla koko viikon ajan, toisin sanoen vietämme Black Weekiä. Viime vuonna meillä oli huipputarjouksia joka tunti Black Fridayn ajan, kuten 50% alennusta merkeiltä Blacc ja Wyte samoin kuin supertarjouksia valituista sykekelloista ja tennareista. Mitä upeita tarjouksia meiltä löytyy tänä vuonna jää nähtäväksi, mutta voimme luvata, että ette tule pettymään. Kaikki pitkäaikaiset Sportamoren asiakkaat tietävät, että haluamme aina keksiä jotain kivaa.

Black Fridayhin liittyvät päivät

Black week:

Kun Black Friday aloitettiin niin se oli vain 24 tuntia kestävä kampanja alennettuja hintoja ja hyviä tarjouksia. Black Fridayn ajan monet kaupat laskivat hintojaan huomattavasti. Ajatuksena oli, että asiakkailla olisi vain 24 tuntia aikaa ostaa tuotteita naurettavan halvoilla hinnoilla. Ilmiö on kuitenkin kasvanut tätäkin suuremmaksi. Nykyään hintajuhla voi jatkua jopa koko viikon ajan, näin siis niin sanottu Black Week tai Black Weekend voi alkaa jopa viikon ennen Black Fridayta. Pidä siis silmät auki jo saman viikon maanantaina nähdäksesi aloittavatko kaupat suuren alennusviikon. Yleensä kaupoilla on erilaisia tarjouksia ensimmäisten päivien aikana, mutta vuoden parhaimmat tarjoukset ovat Black Fridayna 27. marraskuuta.

Cyber Monday:

Kolme päivää Black Fridayn jälkeen alkaa Cyber Monday. Tänä vuonna Cyber Monday on maanantaina 2. joulukuuta. Konsepti perustettiin vuonna 2005 ja se symboloi verkkokauppojen versiota Black Fridaysta, kuten sen nimikin viittaa. Mutta kuten olet jo varmasti huomannut verkkokaupat eivät vietä ainoastaan Cyber Mondayta vaan juhlivat molempia Black Fridayta ja Cyber Mondayta alennetuin hinnoin. Cyber Monday on sekä Black Weekin lopetus, että jouluostosten aloitus, sillä monet haluavat ostaa joululahjat reiluin alennuksin.

Hyödynnä tilaisuus tehdä Black Friday löytöjä!

Tule juhlimaan vuoden suurinta shoppailupäivää kanssamme ja löydä itsellesi uusi treenisetti, juoksukengät tai osta koko perheen joululahjat ajoissa. Alennettujen tuotteidemme joukosta löydät kaiken takeista ja kengistä aina treenisuosikkeihin, pyöräilyvarusteisiin, golfiin ja padeliin. Laskemme tuotteiden hintoja muun muassa merkeiltä Nike, Adidas, Puma, Peak Performance. Ja mikä parasta? Meillä sinun ei tarvitse änkeä ahtaisiin jonoihin päästäksesi sovituskoppiin. Sovita uusia ostoksiasi rauhassa kotona.

Suosikkeja joita et halua missata

Muutama vinkki asiakkailtamme: Kannattaa tarkistaa valikoima alennuksessa olevista juoksukengistä, kuten adidaksen suursuoskki Ultra-Boostista. Kannattaa myös tutustua talvitakkeihin esimerkiksi Peak Perfomancelta ja Didriksonsilta. Näiden lisäksi meillä on paljon mainioita treenitrikoita, urheiluliivejä ja treenipaitoja Nikeltä, Pumalta ja monelta muulta loistavin hinnoin Black Weekendin aikana. Monet vanhemmat ottavat tämän tilaisuuden hankkiakseen lapsille talvihaalarit, vuoratut sadevaatteet ja talvisaappaat.

Hanki joululahjoja ALEsta tai alennuskoodilla

Jos haluat aloittaa joululahjahankinnat jo Black Fridayna niin iloksemme voimme kertoa että löydät lahjat koko perheelle Sportamorelta. Miltä kuulostaisi monitoiminen sykekello alennettuun hintaan veljelle, uusi padelmaila siskolle tai mukavat yhteensopivat hupparit vanhemmille?

Black Friday-shoppaile ystäviemme luona

Älä missaa myöskään ystäviemme alennuksia ja tarjouksia:

Sivulle Sportamore