Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa marraskuussa

Klikkaa tästä ajankohtaisiin tarjouksiin

test test
RUN FOR THE OCEANS

ULTRABOOST PARLEY

162,90 EUR Suosikkijuoksukenkä UltraBoost lanseerataan nyt Parley Ocean Plastic -materiaalista tehtynä. Materiaali on valmistettu merestä kerätystä muovijätteestä. Kengän päälliosasta 85% on Parley-materiaalia ja, joka kenkäparin valmistamiseen kuluu n. 11 merestä kerättyä muovipulloa. Tämä on täydellinen neutraali juoksukenkä hyvällä vaimennuksella. Kengät sopivat juoksemiseen niin asfaltilla kuin metsäpoluillakin, pohjan Continental-kumi takaa hyvän pidon sekä kuivalla että märällä alustalla. Yhtä sopiva valinta niin parin kilometrin juoksulenkille kuin puolimaratonillekin.

Hyviä uutisia, mikäli rakastat UltraBoost kenkiä! Adidas lanseeraa supersuositun juoksukenkänsä nyt yhteistyössä Parleyn kanssa ja se on valmistettu merestä kerätystä muovijätteestä.

Lue artikkeli

Ympäristöystävällisyys

Jokaisen UltraBoost Parley -kenkäparin valmistukseen kuluu 11 merestä kerättyä muovipulloa, mikä on ennennäkemätöntä.

Lyömätön mukavuus

Kenkien juoksumukavuus on huipussaan alustasta riippumatta, kiitos kenkien Primeknit-päällisen ja välipohjan Boost-materiaalin.

Hengittävyys

Päälliosa on tehty avoimesta neuloksesta, mikä takaa kengän hengittävyyden ja hyvän kosteudenpoiston.

Päälliosa istuu kevyesti jalkaan ja minimoi hankausta, minkä takia kengät ovat kestävämmät eivätkä rikkoudu kantapäistä tai varpaiden kohdalta niin nopeasti.
Välipohjan Boost-materiaali on lähes kolme kertaa kestävämpää kuin perinteinen EVA-välipohjamateriaali, jota käytetään useimmissa muissa juoksukengissä.

UltraBoost X

UltraBoost X on suunniteltu erityisesti naisjuoksijoille. Kengät takaavat maksimaalisen tuen antaen jalan samalla liikkua luonnollisesti, mikä antaa juoksuaskeleisiin voimaa sekä ponnahtavuutta.
Osta nyt

UltraBoost UNCAGED

UltraBOOST Uncaged Parley on oikea kenkä juuri sinulle, mikäli haluat juosta pitkään väsymättä. Se on äärimmäisen reaktiivinen juoksukenkä, joka antaa juoksijalle energiaa joka askeleella ja, joka mukautuu jalan luonnolliseen liikerataan kannasta varpaisiin.
Osta nyt