Maksuton toimitus yli 49€ tilauksiin30 päivän avokauppaOsta nyt, maksa marraskuussa

Klikkaa tästä ajankohtaisiin tarjouksiin

Hero-image

ADIDAS SOLARBOOST

adidaksen uusi Solarboost on teknisesti edistyksellinen kenkä loistavalla juoksutuntumalla! Se sopii kaikenlaisille juoksijoille, jotka haluavat kevyen ja hyvällä vaimennuksella varustetun juoksukengän. Innovatiivisen pohjan ansiosta tunnet ampaisevasi eteenpäin ja juokseminen tuntuu kevyemmältä kuin koskaan! Voit luottaa siihen, että näillä kengillä rikot ennätyksiä!

159,90

EUR

Tämän takia Adidaksen uudet Solarboost -juoksukengät saivat parhaan arvosanan! Tuskin uskoit, että Adidas voisi valmistaa enää parempia juoksukenkiä. Nyt he ovat kuitenkin lanseeranneet uudet Solarboost - juoksukengät, joita teknisempiä kenkiä saat etsiä.

lue artikkeli

ERITTÄIN VAKAA POHJA

Vaikka kyseessä on neutraali kenkä, se tuntuu ennenkokemattoman vakaalta. Se on pohjan Boost-vaimennuksen sekä pohjan keskiosassa oleva "sillan" ansiota, joka vakauttaa juoksuaskelta sekä sisä- että ulkosivulta.

RÄÄTÄLÖITY PÄÄLLIOSA

Kudottu päälliosa on räätälöity niin, että materiaali on joustavampaa kengän yläosassa tehden sen mukavemmaksi jalassa, mutta jäykempää kengän alaosassa lähellä pohjaa antamassa vakautta. Innovatiivista suunnittelua parhaimmillan!

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Kengän päälliosa on tehty langasta, muovista leikkaamisen sijaan, mikä vähentää ylijäämää. Lisäksi kengän eri osat on ommeltu yhteen Parley-kuidulla, joka valmistetaan merestä poistetusta muovijätteestä. Näissä kengissä juokset hyvällä omatunnolla!

Kengän Solar nimi viittaa aurinkoon ja symbolisoi sitä, miten auringon tapaan Solarboost-kengät antavat energiaa juoksijalle joka askeleella.

Solarboost-kengät kuuluvat uuteen Solar Franchises -juoksukenkäperheeseen. Siihen kuuluvat myös pian julkaistavat uudet kengät Drive ja Glide, jotka ovat yksinkertaistetumpia versioita Solarboostista.

Jos arvostat vakaata ja kevyttä juoksukenkää hyvällä pidolla, on tämä kenkä juuri oikea valinta sinulle. Testipaneelimme ylistää adidaksen uutta Solarboost-juoksukenkää - täältä voit lukea miksi.